|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
czy by mi pasowało??
po maturach...ktore na szczęście kończą się mi za tydzień chciałabym zmienić fryzurę...ale nie wiem czy takie jakie mi się podobają pasują do mej twarzy
proszę o doradzenie czy tak czy nie..a jeśli nie to jakie by mi pasowały a przy okazji czy dobrze byłoby mi np. w odcieniach czerwieni? w załączniku podaję swoje zdjęcie oraz fryzury jakie mi się marzą proszę po porade baaardzo proszę
Edytowane przez czarna-nirvanka Czas edycji: 2006-05-30 o 13:35 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: czy by mi pasowało??
nooo proszę o pomoc proszę proszę proszę
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm zdjęcie bardzo przekłamuje barwy i nie ukazuje właściwie kształtu Twojej buzi, ale...myślę, że fryzurka w tym stylu byłaby dobra, mam na myśli nr 1 a w szczególności ostatnią. Jak już pisałam , zdjęcie Twoje jest widać mocno przekłamane jesli chodzi o barwy,ale jesli skóra na Twojej buzi ma tendencje do zaczerwienienia, czerwonawych rumieńców, masz popękane naczynka zrezygnuj z czerwieni. Jesli nie to smiało możesz się z nią zabawiać.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
no to może inne zdjęcie
oto i one niestety innych nie posiadam na kompie
Edytowane przez czarna-nirvanka Czas edycji: 2006-05-30 o 13:36 |
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Witaj.To zalezy tez od wlosow jakie masz czy grube cienkie,lekko podwijaja sie.Mysle ze trzecia fryzurka bedzie pasowac do Twojej buzi,jest dosyc odwazne ciecie
.Ale w czerwonym kolorze niewyobrazam sobie ciebie,bardzjej pasuja do ciemnej karnacij,a z tego co widac to masz jasna,zastanowilabym sie nad ciemnym brazem lub kasztanem
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
pierwsza fryzurka jest super
![]() ale czy do ciebie bedzie pasowała ... nie widze dkoladnie ksztaltu twojej twarzy:p moze fotki bardziej z daleka
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
ha! proszę bardzo
zdjęcie byle jakiej jakości ale jest mam nadzieje że pomoże
Edytowane przez czarna-nirvanka Czas edycji: 2006-05-30 o 13:40 |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
O z tym zdjęciem juz lepiej. Wydaje mi się, że spokojnie możesz sobie wyczarowac taką fryzurke, jak już pisałam, tyle, że postwailabym na jej dłuższą wersję ( poprostu nie tak krótko).Myślę, że nawet przy cienkich włosach , podatnych na skręcanie możesz sobie na to pozwolić przy zastosowaniu odpowiednich kosmetyków.Natomiast widze jakiś czerwonawe akcenty na twojej buzi, więc nie poszłabym w kierunku jasnych czerwieni,a le przeciez ten kolor ma tyle odcieni!spokojnie możesz wybrac coś ciemniejszego.Coc szczerze powiem, że pododba mi się Twój blondzik, taki jak na pierwszych fotkach, ja na twoim miejscy pogłębiła bym ten kolor i zdecydowała się na baleyage róznymi odcieniami blondów, od bardzo jasnego do ciemniejszego, lub tzn panele wykonane blondami ( grubsze pasma różnych blondów w różnych miejscach), sądże , że to świetnie będzie pasowało do takiej fryzury.A jak bedziesz niezadowolona to potem możesz użyć czerwieni
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
A moim zdaniem nie pasują do ciebie te fryzury, te zdecydowane cięcia dodatkowo wyostrzą ci rysy twarzy, któe i tak masz ostre, podoba mi się kolor i fryzura na 'twoim' zdjęciu, którym zamieściłaś nr 2, chociaż zdjecie niewyraźne, bo nie widać całej buźki to uważam, że najbardziej trafne zestawienie dla ciebie, to tylko moja subiektywna opinia, od ciebie zależy , co wyczarujesz ze swoich włosków, bo naważniejsze żebyś ty się super czuła
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
hmmm to moze macie jakies inne fryzurki które mogłyby mi bardziej pasowac?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderator
|
moze z takich fryzurek
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

proszę o doradzenie czy tak czy nie..a jeśli nie to jakie by mi pasowały
a przy okazji czy dobrze byłoby mi np. w odcieniach czerwieni? w załączniku podaję swoje zdjęcie oraz fryzury jakie mi się marzą

niestety innych nie posiadam na kompie