Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-14, 10:41   #1561
papeteria
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

karolcia mój też w pracy a ja zabrałam się za porządki w szafkach a teraz to zostawiłam w polowie w przerwie na komputer zaraz lece kończyć ...
Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Ja juz 2 pranie wstawilam, miesko na obiad wyciagniete...w szafach mam poukladane, a ubranka bede prac w czerwcu lub poczatek lipca by byly swierze...w czerwcu bedziemy odswierzac pokoj...kupie jakies szablony do malowania nad lozeczkiem, i taka fajna naklejke nad sypialnianym.
też mam takie plany
bajka ładny brzuś
hd smaka mi na kompot narobiłaś, a z tego talarza pożarłabym wszystko oprócz kukurydzy ide sobie mizerie zrobić
pilotka nie widać po tobie tych 10kg
Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Moj TŻ poczul na razie kilka razy, nie wiem czemu ale jak mala szaleje i TŻ polozy reke to sie zaraz uspokaja

Ja czuje dlonia i nawet widze jak mi chodzi brzuch ale mysle ze to indywidualna sprawa, zalezy od Twojej budowy, wielkosci dzidzi itp. Co do uplawow to tez mam obfite, nawet na noc zakladam wkladke.

Witaj
mam to samo

DZIEWCZYNY JAKIE KOSZULE NOCNE POLECACIE ? PYTAŁAM WCZORAJ ALE NIE DOCZEKAŁAM SIĘ ODPOWIEDZI
TE ROZPINANE Z BOKU, Z DZIURAMI CZY Z PRZODU ROZPINANE ?
Nie mam w domu żadnej bo nie lubie.Śpie albo w krótkiej koszulce albo w piżamie a z dwie musze kupić do szpitala.
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 10:42   #1562
hd2005
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
ale kolorowo ja zjadłam dwie kanapki na chlebie razowym z żółtym serkiem i z pomidorem i ogórkiem a na dokładkę pączka
oooooooo! pączek!!!!!!
ale mi smaka narobiłaś
i skąd ja teraz pączka wezmę pogoda nie zachęca do spacerów

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 10:44   #1563
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
ja proponuje papaterie niezawsze albo hd
Dzieki Anoxa, ja wlasnie Ciebie mialam wskazac ;P Tez moge byc rezerwowa ;P

Cytat:
ja mam wrażenie, że mam pełno tłuszczu :/ brzusio malutki ale wiem, że wszystko jest w porządku, że dzidzia rośnie więc się nie martwię
Sa mniejsze, ale teraz to widac w sukience troche sie maskowal

Cytat:
wydaje mi sie ze wystarczy ze dziewczyna ktora sie tego podejmie poda swoj nr na watku i reszta go sobie zapisze a pozniej jak sie zacznie poprostu napisze smsa i sie podpisze
myslalam tez o dwuch takich osobach jedna zeby awaryjna byla jak ta pierwsza zacznie rodzic
Swietny pomysl 1 czy 2 telefony i info z nikiem a pozniej info do osoby, ktora bedzie prowadzic watek na pw lub to by byla jedna osoba aby mogla na pierwszej stronie umieszczac dane z waga, miara, imieniem oraz ewentualne foto z mmsa.

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość

alutka78 właśnie są gęste i martwię się co by mi po ciąży nie zaczęły bardzo wypadać bo słyszałam, że tak się dzieje.
Super ile wlosow masz Podobno kazdej po ciazy wypadaja wlosy po pierwsze dzidzia nam podkrada witaminki a po drugie wypadaja te co wypadlyby normalnie dybysmy w ciazy nie byly, bo czytalam ze jak sie jest w ciazy to za sprawa hormonow mniej wypadaja. U mnie to sie zgadza prawie nic na szczotce nie zostaje a wiadomo, ze kazdy wlos ma swoja dlugosc zycia.

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
.

Jak pytałam mojego lekarza o tą glukoze to mi powoiedział , że dopiero w 26 tyg? czy 28? nie za późno na to???
!
Ja w 28 tyg robie czyli w sobote bo jakos zebrac sie nie moge, ale czytalam wlasnie, ze w 24-28 tygodniu sie robi wlasnie.

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
A teraz? mmmmm non stop mam ochotę na słodkości Organizm domaga się cukru

Właśnie gotuje kompot z owoców, które zebraliśmy latem Zawsze to naturalny cukier

Moje dzisiejsze śniadanko
Załącznik 3029569
Sniadanko pyszne ja jem teraz zazwyczaj biala rzodkiew, kalarepe, papryke i salate z kawalkiem wedliny i grzanka.

Wy o tych kompotach a ja ochote mam na zielona herbatke!

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 10:45   #1564
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
karolcia mój też w pracy a ja zabrałam się za porządki w szafkach a teraz to zostawiłam w polowie w przerwie na komputer zaraz lece kończyć ...

też mam takie plany
bajka ładny brzuś
hd smaka mi na kompot narobiłaś, a z tego talarza pożarłabym wszystko oprócz kukurydzy ide sobie mizerie zrobić

mam to samo

DZIEWCZYNY JAKIE KOSZULE NOCNE POLECACIE ? PYTAŁAM WCZORAJ ALE NIE DOCZEKAŁAM SIĘ ODPOWIEDZI
Nie mam w domu żadnej bo nie lubie.Śpie albo w krótkiej koszulce albo w piżamie a z dwie musze kupić do szpitala.
Ja tez musze kupic 2, najlepiej rozpinane u gory ( guziczki od szyjki do piersi) zeby latwiej karmic

niezawsze
- ja nie dostalam jeszcze skierowania na glukoze, ale mierze sobie cukier, bo moj tata po chemioterapi dostal cukrzycy...ale mam niski poziom cukru.
A wlosy tez mi nie wypadaja, i paznokcie sa twardsze
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-04-14 o 10:47
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 10:45   #1565
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze, też muszę kupić koszulki do szpitala.
Nie mam pojęcia jakie będą dobre ale gdzieś czytałam, że do szpitala powinno się zabrać 2 a nawet 3 koszulki.
Wiem, że będę ich używać tylko w szpitalu bo nie lubię koszul a zatem nie chcę wydać dużo.

Stary 2010-04-14, 10:46   #1566
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
No nie powiem, smakowało mi

Ciesz się, że w cyce, a nie np. w ramiona czy uda ;D A starych cyców to raczej już nie będziesz mieć... Nawet jak schudną to pewnie będą trochę bardziej obwisłe
no to mnie pocieszylas ale co tam - kupilam kremik z Musteli do cycuchow i codziennie smaruje, moze zle nie bedzie

Cytat:
Ja mialam zwrot
Zaraz chyba zrobie sobie soczek z marchewki...
jejku uwielbiam taki soczek podziel sie :P

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Wedlug om na 13 sierpnia, a teraz juz na 11.
oo to wszystko wskazuje, ze mamy identyczny termin

Cytat:
właśnie, ja też już chce mieć "swoje piersi" Nie mogę się przyzwyczaić, że są takie ciężkie. Noszę już same staniki z szerokimi ramiączkami bo w cieńszych wbijają mi się w ciało.

Przed ciązą miała 70-75 C wieć nie były mikroskopijne
Podziwiam kobiety z dużym biustem ! Jaka to męczarnia...
dokladnie! ja zawsze mowilam, ze chcialaby miec wieksze niz moje C.. a teraz juz wiem co to znaczy...
choc moze jak sie ma takie wielkie cale zycie to jest to naturalne...
tak czy siak jeszcze z rok i bedzie znowu C (OBY) hehe
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 10:49   #1567
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
ja proponuje papaterie niezawsze albo hd
dopiero się doczytałam Dziękuję za "nominację "
Myślę, że niezawsze będzie świetna w tej roli. Pamięta wszystkie historie, imiona itd.
Marta - poważnie jestem pod wrażeniem

Stary 2010-04-14, 10:50   #1568
anoxa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

kassandra tego zazdroszcze najbardziej osoba co beda mialy cesarki konkretnej daty i godziny i to ze wiecie na100% ze dzidzia wtedy przyjdzie na swiat

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość

i na koniec porownanie moich brzuszków
ile stawiacie, że przybyło mi kg?? zalożę się, że żadna z Was nie zgadnie hehe
jej nigdy bym nie powiedziala ze tak duzo przytylas wygladasz na 3-4kg

Cytat:
czesc dziewczyny
karolcia ja się wogóle nie nudze
mam kupe rzeczy do zrobienia i kupienia i wogóle...... ale nie robie nic.
Jednak postanowiłam, że od dziś powoli ruszam z porządkami, bo czasu mam dużo a mi tylko wizaż i kosmetyki w głowie rozleniwiłam się maksymalnie a zawsze byłam taka zorganizowana
TŻ wreszcie się zabrał za łazienkę, bo robiona była 3 lata temu a niewykończona półeczka nad kibelkiem i brakuje mi już miejsca na kosmetyki.

Poza tym wkurza mnie ostatnio w dwóch sprawach.
Poza tym nie mam mu nic do zarzucenia ale olewa sobie ostatni semestr jaki mu został na informatyce.
Tzn bedzie musiał powtarzac ale musi wystosowac odpowiednie pismo zeby wogóle sie zgodzili ..... wogole to chce dziekanke sobie wziasc co jest dla mnie totalna glupota bo tylko pół roku mu zostalo, ale to zeby załatwic to ma to w d**** wszystko na ostatnio chwile a czesci na necie do auta to ma czas ogladac.A miesiecznie 350zł płaci a i tak nie chodzi
Poza tym ma jeszcze niezalatwiona reklamacje z kurtka z reservda za 250 zł nie oddali mu kurtki ani kasy i miesiac temu dostal odpowiedz ze ma jeszcze raz reklamowac i myslicie ze poszedł.
Wk.....mnie to maksymalnie bo to sie ciagnie od grudnia a to 250 zł które z checia bym sobie wzieła a jak tak dalej pojdzie to nic nie dostanie.Powiedzialam, ze ja mu tego nie zalatwie.Chociaz przemknelo mi przez mysl zeby to zalatwic i wziasc te kase ale nie.
Dobija mnie ze ma taki lekki stosunek do pieniedzy, wie ze z kasa nie ma lekko a tu takie coś.Musiałam sie wygadac...

---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ----------

fajnie

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

pilotka ładnie strzelam ze 4 kg
ja o takie rzeczy nie musze sie z mezem "urzerac" bo on raczej oszczedny jest i on dba o takie sprawy to ja bardziej rozrzutna jestem

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

no wlasnie speedi ma szeroki stelaz, spacerowka jest pbszerna i ta akurat mozna rozlozyc do pozycji lezacej. to w buzzie sa kubekowe spacerowki i bardzo waskie

a ja wstalam i zbieram sie na wyklady ehh koło dzisiaj a ja totalnie zielona

a to moj bebzunek, fotka z dzisiaj, 24 tc
speedi tez mi sie podoba i jest funkcjonalny buzzy tez mi sie podoba ale jak juz pisalysmy spacerowka to porazka

a brzusio sliczny i jeszcze delikatny

Cytat:

Ciesz się, że w cyce, a nie np. w ramiona czy uda ;D A starych cyców to raczej już nie będziesz mieć... Nawet jak schudną to pewnie będą trochę bardziej obwisłe

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Dziś muszę jechać do urzędu skarbowego w końcu oddać pit. Najgorsze jest to, że muszę wpłacić 551 zł Już miałabym prawie pół wózka ;(
a ja mam 45 zl doplacic i marudze kurcze sporo musisz im "oddac"
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 10:52   #1569
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Sniadanko pyszne ja jem teraz zazwyczaj biala rzodkiew, kalarepe, papryke i salate z kawalkiem wedliny i grzanka.

Wy o tych kompotach a ja ochote mam na zielona herbatke!
jak zdrowo! grzanka mmmmm zjadłabym grzankę
Nie, nie, nie , przed chwilą jadłam a już mam ochotę

Stary 2010-04-14, 10:52   #1570
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
dopiero się doczytałam Dziękuję za "nominację "
Myślę, że niezawsze będzie świetna w tej roli. Pamięta wszystkie historie, imiona itd.
Marta - poważnie jestem pod wrażeniem
No to HD I NIEZAWSZE
Cytat:
kurcze, też muszę kupić koszulki do szpitala.
Nie mam pojęcia jakie będą dobre ale gdzieś czytałam, że do szpitala powinno się zabrać 2 a nawet 3 koszulki.
Wiem, że będę ich używać tylko w szpitalu bo nie lubię koszul a zatem nie chcę wydać dużo.
Ja tez nie chce duzo wydawac ale chcialabym 100 bawelne a co do guzikow to nie wiem ktora bedzie praktyczniejsza ktoras dziewczyna kupywala koszule ale nie pamietam kto .Farminka ?
Stary 2010-04-14, 10:54   #1571
agravka
Wtajemniczenie

wklejam Wam zdjęcia moich nowych zakupów-jeansy i butki, dorzucam też fotke mojego brzuszka i kota
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 10:54   #1572
karolcia228
Zakorzenienie

A ja czekam na listonosza, ma przyniesc leginsy, ktore zamowilam
A ja wypilam soczek i sie zapchalam...
Dzis na obiad robie palki i skrzydelka pieczone w takiej mojej zaprawie, ziemniaczki i surowka z kapustki slodkiej, kupilam gotowa bo kosztuje 3zl wiec szkoda zachodu...

Agravka- ale ty chudzinka...

Stary 2010-04-14, 10:54   #1573
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Moje mieszkanie zaczyna przypominać pobojowisko, a to nawet jeszcze nie początek. Ale jakoś to musimy przeżyć.
Śniadanko i do pracy, a pogoda zupełnie nie sprzyja wychodzeniu na zewnątrz.
no u mnie też szaro i brzydko rano popadało i nic się nie chce przez tą pogode ;/

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry u mnie brzydko na dworze, pada i jest zimno, już po śniadanku zaraz się zbieram na jogę i jak znowu nie będzie gdzie zaparkować w tych Katowicach to chyba zrezygnuje z niech chociaż jestem zadowolona z zajęć no zobaczymy
papeteria dziękuję
pilotka piękny, mały brzusio
powodzenia ze znalezieniem miejsca

papeteria chłopy takie są ;/ ja juz sie chyba do tego przyzwyczaiłam ;/

bajka ładniutki brzuszek

Cytat:
Któraś z Was pisała o tym, że od 6 mc "pokochała" słodycze
Mam to samo!

Do 6 mc nawet herbaty nie słodziłam (nawyk sprzed ciąży). Czasem zjadłam coś słodkiego ale to dosłownie batonik czy kostka czekolady na kilka dni.

A teraz? mmmmm non stop mam ochotę na słodkości Organizm domaga się cukru

Właśnie gotuje kompot z owoców, które zebraliśmy latem Zawsze to naturalny cukier

Moje dzisiejsze śniadanko
Załącznik 3029569
a ja zawsze wcinałam słodycze i w ciąży też dużo ale co dziwne zawsze słodziłam herbate 1 łyżeczką i to nie całą cukru a teraz jak nie posłodze 3 to jest bez smaku dla mnie i to tak jakby z dnia na dzien mi przyszło ze 1 a potem nagle któregoś dnia juz 3 heh i musze coś z tym zrobić bo wogóle za dużo herbatki z cytryną pije w ciągu dnia nawet 4-5 kubków i nie moge się powstrzymac ;/

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny!
Anuszka najblizej.. ale i tak pudlo! Dzis rano waga pokazala równo 10kg +

Twoj maluski - widac, ze szczuplutka z Ciebie kobitka

aaaa 10 kg ? gdzie ci to poszło ?

ja dzisiaj zaczynam 24 tydzień i 3.5 kg do przodu

zdj z niedzieli nie mam piłeczki ale i tak wszystkie ciążowe brzuchy są fajne bez względu na kształt
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 10:59   #1574
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:

ja porządki z ciuszkami dzieciecymi zamierzam zrobic w czerwcu albo lipcu tak aby były świerzutkie.
Jeśli chodzi o koszulkę to moja kolerzanka, która niedawno rodziła miała wszystkie 3 typy bo nie mogła się zdecydować hehe:
- wiązaną tak jak kopertówka
- zapinaną z boku
- na guziczki aż do dekoltu
i poleca tą trzecią, bo mówi że tamte się jej rozpinały i wsio było widać.

Cytat:
oooooooo! pączek!!!!!!
ale mi smaka narobiłaś
i skąd ja teraz pączka wezmę pogoda nie zachęca do spacerów
hehe a mi mamusia przyniosła ale pogoda faktycznie beznadziejna...
a tak było ladnie jak chodziłam do pracy - a to pech

agravka mamy taki sam stól i krzesła ;D super balerinki i brzusio

karolciu pycha obiadek! a ja robię dziś pieczarkową i na deser racuchy z jabłkami

Edytowane przez ola_k11
Czas edycji: 2010-04-14 o 11:02
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 11:00   #1575
vette
Zadomowienie

agravka masz boskiego kota

balerinki sliczne, a Twoja figurka ciazowa
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 11:03   #1576
karolcia228
Zakorzenienie

My w 25tc 1 dzień...czyli zaczety 26tc

tam na scianie wisi moje zdjecie z zerowki, jestem cikawa czy moja corcia tez bedzie blondynkom

Wiolek - slicznie

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-04-14 o 11:06
Stary 2010-04-14, 11:05   #1577
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
agravka masz boskiego kota

balerinki sliczne, a Twoja figurka ciazowa
no 6 kilo przybylo...
kot jest niedawno po strzyżeniu i dlatego tak swietnie wyglada-normalnie jest bardzo włochatym stworem(czyt. persem
a co do balerinek to dziekuje bardzo- dlugo ich szukalam ale w koncu udalo sie znalezc cos zadowalajacego
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 11:08   #1578
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
c
ja o takie rzeczy nie musze sie z mezem "urzerac" bo on raczej oszczedny jest i on dba o takie sprawy to ja bardziej rozrzutna jestem
on tez nie jest rozrzutny bo nie raz powaznie przemysli zakup itp... oszczedzi na czyms ale nieraz na czyms co by sie akurat przydalo ale niestety nie spojrzy na to że 1 semestr za szkołe na darmo kase wywala i chocby z ta reklamacja kurtki
Musze go podszlifowac troche....
Ja tez lubie kupic sobie cos fajnego.Nie jestem sknera ale rozrzutna tez nie.Wiem na co moge sobie pozwolic i staram sie robić przemyślane zakupy.
Akurat teraz jestem na odwyku kosmetycznym ( nie śmiejcie się).
Projekt denko (sa filmiki na ten temat na you tubie )czyli nie kupuje nowego balsamu poki nie zuzyje starego etc....tak samo z moimi minerałami samych róży mam 25 sztuk poza tym brązery, rozświetlacze, korektory, pudry, cienie...chce sie ograniczyc do minimum tzn wybrac te naj z posród tego co mam.
Stary 2010-04-14, 11:08   #1579
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Super ile wlosow masz Podobno kazdej po ciazy wypadaja wlosy po pierwsze dzidzia nam podkrada witaminki a po drugie wypadaja te co wypadlyby normalnie dybysmy w ciazy nie byly, bo czytalam ze jak sie jest w ciazy to za sprawa hormonow mniej wypadaja. U mnie to sie zgadza prawie nic na szczotce nie zostaje a wiadomo, ze kazdy wlos ma swoja dlugosc zycia.

kazdy wlos przechodzi trzy fazy
anagenowa (wzrostu)
katagenowa (przejsciowa)
telogenowa (wypadania/spoczynku)
tak wiec to kiedy wypada a nie wypada ma jakies zaleznosci ale masz racje z tym ze w ciazy tak nie wypadaja a nadrabiaja po

kurcze wlasnie sie zmartwilam bo dowiedzialam sie ze kolezanka ktora jest w ciazy poczatki kolo 9tc jest w szpitalu i nie wiem co sie stalo...

a u mnie brzydla pogoda pada deszcz blech

a ja na sniadanko jadlam tosty pyszne z szynka i serkiem zoltym
a teraz zabieram sie za malutkie sprzatanko
Stary 2010-04-14, 11:11   #1580
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
on tez nie jest rozrzutny bo nie raz powaznie przemysli zakup itp... oszczedzi na czyms ale nieraz na czyms co by sie akurat przydalo ale niestety nie spojrzy na to że 1 semestr za szkołe na darmo kase wywala i chocby z ta reklamacja kurtki
Musze go podszlifowac troche....
Ja tez lubie kupic sobie cos fajnego.Nie jestem sknera ale rozrzutna tez nie.Wiem na co moge sobie pozwolic i staram sie robić przemyślane zakupy.
Akurat teraz jestem na odwyku kosmetycznym ( nie śmiejcie się).
Projekt denko (sa filmiki na ten temat na you tubie )czyli nie kupuje nowego balsamu poki nie zuzyje starego etc....tak samo z moimi minerałami samych róży mam 25 sztuk poza tym brązery, rozświetlacze, korektory, pudry, cienie...chce sie ograniczyc do minimum tzn wybrac te naj z posród tego co mam.
A moj roznie, ale z reguly wieksze wydatki uzgadniamy wspolnie, co do studi to tez zaplacilam za pol roku i nie skonczylam
A kosmetyki do malowania, mam malo bo nie lubie sie malowac, mam uczulenie na tusze wiec zadko sie maluje

Stary 2010-04-14, 11:14   #1581
anoxa
Zakorzenienie

papateria ale ja tez mam z kosmetykami manie i to ze wszystkimi musze miec wszystko w zapasie tj zel do mycia ciala (uzywam pallmolive) musze miec minimum dwa w zapasie bo inaczej jade na zakupy szampon do wlosow co najmniej jeden odrzywka to samo kremy do rak trzy balsamy chociaz dwa itp nawet glupi plyn do naczyn musze miec w zapasie ale to chyba od mojego taty przechwycilam bo on zawsze kupowal wszystko w zapasie
Stary 2010-04-14, 11:17   #1582
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Dziś muszę jechać do urzędu skarbowego w końcu oddać pit. Najgorsze jest to, że muszę wpłacić 551 zł Już miałabym prawie pół wózka ;(
ja też musze mniej bo 230 ale i tak dla mnie dużo ;/ i to przez to że mam rente bo jakbym bez renty się rozliczała to bym dostała zwrot 50 zł ;/
Cytat:
Za rok bedzie zwrot
Ja na sniadanie zjadlam pizzerke
A teraz pije soczek z sokowirówki
Ja nie wiem ile ma cm moja dzidzia, znalam wage tylko, a ostanio nie mialam USG wiec nie wiem ile wazy...ale chyba co raz wiecej
ja nie znam ani wagi ani długości jakoś na połówkowym miałam tylko podany obwód główki i coś tam jeszcze
Cytat:

też mam takie plany
bajka ładny brzuś

mam to samo

ja sie nie znam ale chyba kupie koszule rozpinane jakos najwygodniejsze mi się wydają a te z rozcięciami sa dziwne i mam wrażenie że mi bedą cycki przez te dzuury uciekac heheh
Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
wklejam Wam zdjęcia moich nowych zakupów-jeansy i butki, dorzucam też fotke mojego brzuszka i kota
śliczny brzuszek bardzo okrąglutki
Cytat:
A ja czekam na listonosza, ma przyniesc leginsy, ktore zamowilam
A ja wypilam soczek i sie zapchalam...
Dzis na obiad robie palki i skrzydelka pieczone w takiej mojej zaprawie, ziemniaczki i surowka z kapustki slodkiej, kupilam gotowa bo kosztuje 3zl wiec szkoda zachodu...

Agravka- ale ty chudzinka...
ale gula robisz :P
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 11:18   #1583
ola_k11
Zadomowienie

karolcia b. ładnie wyglądasz!!!

a ja idę trochę posprzątac i wstawić pralkę

zmieniliśmy decyzje co do wózków i wybieramy między jedo fyn 4 ds a baby active jet i chyba wybierzemy ten drugi model - jakoś bardziej mi się podoba, może dlatego że sa kolory fajniejsze
o taki
http://allegro.pl/item986612890_woze...6_kolorow.html
podoba mi się albo p4-picasso albo neo n1

dobra zmykam się wziąć za robotę
Stary 2010-04-14, 11:19   #1584
vette
Zadomowienie

masz racje wiolek wszystkie brzuszki ciazowe sa sliczne

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
no 6 kilo przybylo...
kot jest niedawno po strzyżeniu i dlatego tak swietnie wyglada-normalnie jest bardzo włochatym stworem(czyt. persem
a co do balerinek to dziekuje bardzo- dlugo ich szukalam ale w koncu udalo sie znalezc cos zadowalajacego
w ogole tych kilogramow nie widac...chyba ze w biust poszlo

a pers bezblednie zrobiony mam alergie na koty ale Twojego to chetnie bym przygarnela
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 11:19   #1585
papeteria
Zakorzenienie

agravka śliczny kocur,brzuś i ty jaka szczuplutka , buciki też ładne
wiolek zgrabniutka jesteś
ola dzieki za cynk i chyba kupie te normalne rozpinane z przodu
karolcia ślicznie
anoxa mam nadzieje, że z koleżanką ok
Cytat:
papateria ale ja tez mam z kosmetykami manie i to ze wszystkimi musze miec wszystko w zapasie tj zel do mycia ciala (uzywam pallmolive) musze miec minimum dwa w zapasie bo inaczej jade na zakupy szampon do wlosow co najmniej jeden odrzywka to samo kremy do rak trzy balsamy chociaz dwa itp nawet glupi plyn do naczyn musze miec w zapasie ale to chyba od mojego taty przechwycilam bo on zawsze kupowal wszystko w zapasie
hehe mam to samo
Stary 2010-04-14, 11:25   #1586
anoxa
Zakorzenienie

dziewczyny bierzecie materne dha czy jakos tak?? ile placicie za nia?? bo skonczyly mi sie witaminy i musze kupic nowe i nie wiem czy ja kupic czy cos innego

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

ola ladny ten wozek i cena przystepna
Stary 2010-04-14, 11:25   #1587
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
karolcia b. ładnie wyglądasz!!!

a ja idę trochę posprzątac i wstawić pralkę

zmieniliśmy decyzje co do wózków i wybieramy między jedo fyn 4 ds a baby active jet i chyba wybierzemy ten drugi model - jakoś bardziej mi się podoba, może dlatego że sa kolory fajniejsze
o taki
http://allegro.pl/item986612890_woze...6_kolorow.html
podoba mi się albo p4-picasso albo neo n1

dobra zmykam się wziąć za robotę
Śliczny wózio

Ja doprawilam juz kurczaczka

Ja biore tylko magnez, witaminy jem w postaci warzyw itd.

Stary 2010-04-14, 11:27   #1588
papeteria
Zakorzenienie

ja biore feminatal n ok 34,-
Stary 2010-04-14, 11:28   #1589
ola_k11
Zadomowienie

papeteria nie ma sprawy! ja też będę kupowała takie zwykłe rozpinane z przodu na dekolcie - za rada koleżanki po pierwsze ale poza tym mi samej też się wydaje, że ciężko byłoby mi się rozwiązać tak żeby wyjąć tylko pierś albo te z dziurami na cyckach - są po prostu śmieszne a tak rozpinasz guziczki, wyciągasz cyca i jest spokój...
widziałam jak moja siostra karmiła właśnie w ten sposób i było jej wygodnie
Stary 2010-04-14, 11:30   #1590
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
papeteria nie ma sprawy! ja też będę kupowała takie zwykłe rozpinane z przodu na dekolcie - za rada koleżanki po pierwsze ale poza tym mi samej też się wydaje, że ciężko byłoby mi się rozwiązać tak żeby wyjąć tylko pierś albo te z dziurami na cyckach - są po prostu śmieszne a tak rozpinasz guziczki, wyciągasz cyca i jest spokój...
widziałam jak moja siostra karmiła właśnie w ten sposób i było jej wygodnie
Ja tez takie kupie, na allegro zwykle sa po okolo 20zl, ja nie spie w koszulach wiec to tylko do szpitala

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości