|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Hej mamusie
![]() Dalam malej okolo 24 znow mleczko z kleikiem, a ona sie obudzila po 2giej z dzikiem rykiem i zjadla 30 ml, wczesniej upodobala sobie pobudke o 4, a teraz o 2, ale chyba to z przyzwyczajenia bo na 30 ml mleka wstawac to juz przesada, jak dzis znow taki numer mi zrobi to podam jej herbatke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
![]() Ja tez testowalam...maly plul dalej niz widzial... ![]() Super!! ![]() ![]() Dzien doberek ![]()
![]() |
#1593 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Simpatica a nie było Ci troche smutno że wyszła tylko 1 kreseczka? ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- a moja niunia dziś w nocy jadła tak 19.00 mleczko 21 poszła spac 24.00 mleczko 5.00 mleczko 7.00 pobudka 9.00 mleczko i właśnie usnęła ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() Musze od razu pochwalić moje najdroższe słoneczko, spała od 22 do 8 rano ![]() ![]() ![]() Wczoraj byłam tak wściekła, tż dopiero był o 19 w domu, a Blanka naprawde dała mi w kość, no to dziś obiecał, że wróci ok 14 i pojedziemy z mala na jakis fajny spacer i co? Deszcz pada, zimno i paskudnie... ![]() ![]() Aaa - wytrzymałam już pełne 2 dni na proteince... i chyba mam @, ale sama nie wiem, bo zaczal sie wczoraj,a dzis juz czysto... ![]() No i ja mam ciągle problem ze spaniem Blanki w swoim łóżeczku ![]() Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2010-04-14 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Zadomowienie
|
heloł
![]() po pierwsze to Aguś trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze. Zaharia- ja też zawsze pokazuję Miriam mojemu TZowi i się nią zachwycamy.No ale fakt, ze biedna sięmoze pocić w takich temperaturach ![]() Kachula- ale Mati już duży chłopczyk! kurcze jak ten czas leci. właśnie wczoraj oglądaliśmy z TZem zdjęcia Olki jak sie urodziła- i przeżyliśmy SZOK, jak dzieci szybko rosną i się zmieniają!!! i nie pamiętam co chciałam komu odpisać, tak podczytywałam Was od kilku dni, a jak już się zabierałam do pisania, to sie Olka budziła i było po wizażowaniu ![]() Magda- i jak tam w pracy?? tęsknisz za dzieciaczkami??? właśnie wczoraj udało mi sie dotrzeć do pracy, bo byłam żłobek obejrzeć (bardzo miłe panie, więc się uspokoiłam ![]() i moi "kochani" koledzy obejrzeli mnie dookoła i stwierdzili, ze zjechało mi to co miałam najlepsze czyli cycki i tyłek ![]() ![]() ![]() boguś-śliczne to krzesełko, jednak w stanach to mają o wiele bardzie wypasione rzeczy dla dzieci ![]() zobaczę co tam jeszcze w klubie sie dzieje,choć pewnie nie zdążę wszytskiego nadrobić, bo Ola już się gramoli edit- juz wstała, więc nie zajrzę do klubu,ech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |
Zakorzenienie
|
Ja już nie wiem czy dawać jej t a herbatkę jabłkową - na puszce jest "po 4 m-cu" więc w sumie to jeszcze chyba za wcześnie bo Ola dopiero zaczęła 4 m-c
![]() ![]() <><><> Aniulka czy było mi smutno? Chyba wręcz poczułam ulgę ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2010-04-14 o 08:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek mamuski
![]() My dzis pospalismy do 9 i telefon mnie obudził wrrr Po zageszczeniu mleczka maly spal do 6,30 czyli godzinke dluzej,zobaczymy jaka bedzie nastepna nocka z zageszczonym mleczkiem Lece nadrobic
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
Wtajemniczenie
|
![]() powiem szczerze że też bym była zadowolona z jednej kreski ale z drugiej strony fajnie byłoby zobaczyć znów 2 kreseczki ![]()
![]() |
#1599 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | |
Zakorzenienie
|
Dzien Doberek
![]() Magda jak Grześ? No i trzymam kciuki za Agusię. Szkoda ze pogoda znowu sie kwasi, gdzie ta wiosna, ta pawdziwa ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]() Ola, ktore buty w koncu wybrałaś?
![]() |
#1601 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakoś dała rade będąc taką młodziutką osobą to myśle że ja też bym dała rade no i jaką młodą mamuśke mam teraz haha no ale jak już mówiłam to tak do 3 lat chciałabym drugiego bobaska bo to nie jest duża różnica wieku więc śmiało by się razem bawiły ![]()
Edytowane przez aniulka8204 Czas edycji: 2010-04-14 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() simpatica, nie ciesz się jeszcze z 1 kreski, ja zaszłam w ciąże 8 marca, robiłam testy od 15, wszystkie negatywne. Dopiero chyba 28.03 wyszły mi dwie kreski ![]() Aniulko, pewnie, że można sobie poradzić, ale (może myślę egoistycznie) ja chce mieć jakiś komfort swojego życia, a nie tylko dziecko dziecko i dziecko, a raczej dzieci.. Przy Blance wiele się zmieniło, ale dalej mam czas na swoje rozrywki i zajęcia, a mając dwojke tak szybko bym musiala sie im oddac całkowicie.. I nie wiem czy byłabym szczęśliwa, więc na drugie chyba się nie zdecyduje... Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2010-04-14 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas nocka oki, wlasciwie to dopiero wstalysmy ( o 6 byla pobudka na jedzonko) ![]() Olalicious dosc dlugo Blanka spala z Wami w jednym lozeczku wiec te obawy sa zrozumiale ![]() ![]() ![]() A ja mysle, ze to robienie testu to tylko taka panika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() latka mi uciekają fakt że dopiero 28lat w tym roku skończe ale raz był problem z ciążą teraz na szczęście udało mi się i mam śliczną zdrową córcie ![]() a chcemy rodzeństwa dla Agusi bo nie chcemy żeby była sama i tak patrze Twój cel to 48 ? kurcze nie bedziesz za chuda? a ile masz wzrostu jeśli mogę wiedzieć ![]() ja marzę przynajmniej 58-60 ale no właśnie marzę
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry cześć i czołem!
U mnie powoli słońce się przebija więc może z tym spacerem nie będzie tak źle. A potem jedziemy na zakupy i już nie mogę się doczekać aż się trochę z domu wyrwę i na innych ludzi popatrzę ![]() Ciekawe co tam u Agusi, bo się nie zameldowała od wczoraj ![]() Pietrusia oby było lepiej z tym uczuleniem, ja sobie nie wyobrażam jednego dnia z tetrowymi pieluchami ![]() Ela dowcipni ci twoi koledzy z pracy ![]() Co do dzieci to ja chciałabym mieć trójkę ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Wtajemniczenie
|
O matko, co za pogoda
![]() to chyba gratulować?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do pocenia się to szczerze Twojej Miriam współczuję - Dominika ma o wiele rzadsze włoski ale mimo to też się biedna poci - czasem po spacerku jak jej ściagam czapeczkę (a zakładam już teraz taką cienką, wiosenną) to włoski ma całe mokre... ![]() Cytat:
![]() ![]() Ależ bardzo chętnie ![]() Oto i mój poczochraniec mały ![]()
Dukam ![]() - 7,5kg DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png Edytowane przez gissh Czas edycji: 2010-04-14 o 09:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Wtajemniczenie
|
śliczna
![]() ![]()
![]() |
#1609 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Ty jesteś jedynaczką? Cytat:
heh, ja też TZowi powiedziałam, ze chcę teraz bliźniaki, bo fajnie byłoby mieć 3 dzieci, a prawdopodobniej na trzecią ciążę się nie zdecyduję. ![]() niby poród miałam ok, ale wczoraj oglądaliśmy filmik i te odgłosy szpitalne i moje jęki- oj jak sobie przypomnę, to buuu gissh-śliczna Malutka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1610 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a wzrostu mam 165cm... kości mam bardzo lekkie, więc waga 48-50 jest dla mnie idealna ![]() ratunku!!!! Blanka nie chce jeść ![]() ![]() Ela - mam młodszego o 5 lat brata... ![]() Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2010-04-14 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Zakorzenienie
|
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ola, ty to tak jak moj malz - od kiedy maly obraca sie w trakcie spania to ten lata do niego co chwile i patrzy czy mu wygodnie... ![]() Cytat:
No wlasnie pisalam, ze to dotyczylo WTC...lepiej niech na usa uderza ktos ze wschodu,... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cudna twoja malutka!! ![]() Ale, jesli moge spytac, to dlaczego przytrzymujesz ja juz do siadu?? Przeciez ona malusia jeszcze.... ![]()
![]() |
#1613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, tylko z tego co podczytuje tam czasem to co niektore to sie chyba nawet staraly ![]() Gish ale duza juz Domi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak, moim zdaniem najlepiej jedno po drugim.. jak sie ma taka mozliwosc oczywiscie i sie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja sama nie wiem....najlepiej chyba zeby byla "niespodzianka", bo z jednej strony fajnie by bylo miec dwojke, ale z drugiej to sie cykam... ![]()
![]() |
#1616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym chciala teraz takie zaplanowane. Zeby zobaczyc jak to jest jak sie robic co miesiac test i przezyc ten okrez oczekiwania na @ ![]() ![]() aaa i napewno tak szybko rodzina by sie teraz nie dowiedziala. Po tescie juz drugiego dnia powiedzieslimy u mnei i u Tz w domu, moja mama obdzwonila pol rodziny- teraz absolutnie tak nie bedzie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
nie no nie mowie o Tobie ![]() ![]() ![]() mam za 1,5 mies slub i zero pomyslow na fryzure, na bukiet, na makijaz i bizuterie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaa tak w 3 cyklu to ja tez bym chciala...fajnie musi sie czuc, bo jak robilam test z André to myslalam "Dobra, cholera zrobie co mi tam i tak na pewno nic nie ma, przynjamniej da mi tz spokoj..." a tam II sie pojawilo...
![]() |
#1620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Testowałysmy jakos razem dzien po dniu i ja pamietam ze zagladALAM na liste kapusciana i jakies takie przeczucie mialam co do Ciebie ze tez bedziesz miala 2 kreseczki i tak było Dziewczyny zwróćcie uwage na te kupony Hippa ze one maja date waznosci,ja wlasnie zagladnełam na swoje i sie okazało ze moje skonczyły date waznosci 31,03,2010 ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Podoga brzydka u mnie ale poki nie pada to ide z malym na spacer chociaz na godzinke bo pozniej maly bedzie caly dzien mi marudzil jak nie wyjdzie na spacer Brombi a gdzież Ty??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.