|
|
#301 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
ja o przyjemnych rzeczach to tylko z osobami przyjemnymi
|
#302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdzie tu widzisz bzdury kolezanko? Ciebie akurat zapamietalam jako mila dziewczyne z forum...ale teraz juz nie wiem co mam myslec o Tobie. Dla mnie ten temat jest juz skonczony wiec prosze zacznijmy kurtuazyjna rozmowe ale na bardziej przyzwoity temat ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- [QUOTE=[B]pink star[/B];18556582]witajcie kobitki.... tak fajnie tu bylo i co??? prosze sie nie denerwowac i spokojnie... buziam na zgode... bez zbednych sprzeczek...po co sie wpieniac na wzajem... prosze was...mua Jejku a ja tyle jeszcze musze czekac....no oszalejeeee do OP Witaj Pink Star ![]()
Lembas styczeń 2010Mc.Ghan DualGel 510 FX , lewa 310, prawa 280cc wzrost 172, waga 58 biust 93, pod biustem 76 talia 75, biodra 92 Edytowane przez mirra7730 Czas edycji: 2010-04-13 o 22:00 |
|
|
|
|
#303 |
|
Rozeznanie
|
Na jakiej podstawie wnioskujesz, że ktoś będzie chciał z Tobą rozmawiać po Twoim wielkim wejściu?
...ale monologi też są w końcu ciekawe
|
#304 |
|
Rozeznanie
|
Hmmm a ja sobie wchodzę na forum i widzę ile nowych postów w naszym wątku a tu takie krzyki myślę sobie o co chodzi ????
Myślę że się dziewczyny dogadacie ![]() Buziaki dla wszystkich i dobrej nocy życzę Mi dziś pewnie znowu cycuchy będą się śniły
|
#305 |
|
Raczkowanie
|
A na takiej podstawie ze to jest forum i kazdy ma prawo napisac co mu sie podoba. Ja akurat zaczelam od wyrazenia opinii na temat zamkniecia watku nr.5
|
#306 |
|
Rozeznanie
|
happy - slicznotki one sa cudne... superrrrr
|
|
#307 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ps. Sny o piersiach to były moje ulubione przedoperacyjne sny
|
|
#308 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Buziaki i dobrej nocki Kejsiii
|
|
#309 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czemu do "domku" nie zaglądasz? Napatrzeć sie nie mogę na te Twoje piękności! No miodzio! Buziam Cię mocno!
|
|
#310 |
|
Raczkowanie
|
Pink Star
![]() ? to po operacji juz jestes?
|
#311 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a mi sie jeszcze nie snily albo mam troche czasu jeszcze![]() mirra - witaj my sie nie znamy, ale juz nie wracaj do tego co bylo... bo robisz troszke zamieszania... a to bez sensu ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- nie nie ja jedyna bidula czekam az do grudnia ![]() :pro si:tak wyszlo.... mial byc sierpien pozniej pazdziernia a teraz grudzien
|
|
|
#312 |
|
Raczkowanie
|
nie nie ja jedyna bidula czekam az do grudnia
![]() :pro si:tak wyszlo.... mial byc sierpien pozniej pazdziernia a teraz grudzien Ojej to sie Bidulka naczekasz. Pocieszajace jest jednak to ze sprawisz sobie prezent na "Gwiazdke"
|
#313 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myę , która Twoim zdaniem " dziecinnie sie przepycha"? Czy może mnie bo ja w sumie chyba jako jedna z niewielu rozmawiała z Tobą wówczas na ten temat? po pierwsze: Nie jestem Twoją koleżanką - co najwyżej znajomą z forum (bo kilka słów ze sobą zamieniłyśmy) Koleżanki to te które wspierały mnie kiedy mi było ciężko i wspierają nadal kiedy tylko potrzebuję wsparcia a Ty wchodzisz po długiej nieobecności i obrażasz mnie sugerując brak wychowania i ogłady towarzyskiej, mimo że ostatnio gdy pisałyśmy okazałam Ci naprawdę wiele zrozumienia i ciepła po drugie: Pytasz gdsie tu widzę bzdury? bzdurą jest dla mnie że naigrywasz się z banów Dziewczyn, które niejednokrotnie uratowały czyjąś d... a z pewnością cycki! Nie było Cię tu! Nie wiesz ile razy Dziewczyny doradziły mądrze innym Dziewczynom które nie wiedziały nic o operacjach i szły na żywioł! Sama jestem tego przykładem! Nie masz pojęcia ile złego się stało że nie ma Ich tutaj! Choćby przykład Polili która miałaby wszczepione implanty PIP gdyby nie odwiodły Jej od tego Dziewczyny, a teraz... PIPy są wycofane bo zagrażają zdrowiu! Ale nie rozpatruj tego w kategoriach "utarcia nosa" - nic takiego nie miało miejsca! Powiem więcej... stratne są tylko przyszłe cycatki! Ale przecież Ciebie to nie obchodzi ... bo Ty już jesteś zadowolona, wiec co Cię obchodzą inni...
Edytowane przez seela Czas edycji: 2010-04-13 o 22:30 |
|
|
|
|
#314 | |
|
Raczkowanie
|
Lece do łóżeczka
Buziaki kobitki śnijcie o cycuszkach ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
Nie wiem jak ciebie ale mnie juz meczy ten temat. Powiedzialam co myslalam i nie chce mi sie juz walkowac tego w kolko. Ps. owszem jestem zadowolona z efektu operacji i wcale nie zamierzam przestrzegac innych dziewczyn przed Lembasem. Bo gdybym miala raz jeszcze wybierac to znow bym do niego poszla na powiekszenie cyckow.
|
|
#315 |
|
Rozeznanie
|
Seela, kotek nie ma sensu
Prawie każda z nas wie, jak jest. A jak ktoś nie chce wiedzieć czy udaje, że nie wie, to mu tego nawet łopatologicznie nie wytłumaczysz...
|
#316 |
|
Raczkowanie
|
Tak wiec raz jeszcze.... dobrej nocy WSZYSTKIM "znajomym" wirtualnym dziewczynom
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Trelek zrzuc klapki z oczu i spojrz szerzej na ludzi. Nie kazdy musi myslec i czuc jak Ty i Seela
|
#317 | |||
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
chwilke mnie nie było, ale jak praca, to mus... bardzo dziękuję Wam za odpowiedzi. Dostałam dziś odpowiedź od dr. (szybko w miarę, bo pisałyście, że może trwać to nawet 2 tyg) Istnieje możliwość, że w przyszłym tygodniu będę miała konsultację ![]() [QUOTE=pysia222;18496953] Cytat:
Cytat:
Masz absolutną rację... Jeśli naprawdę udałoby mi się być na konsultacji już w przyszłym tygodniu, to zdecydowanie będę miała jasność umysłu, bo mam nadzieję dr. rozjaśni mi sprawę... Zadam wtedy Jemu tych milion pytań, które mam, a nie będę Was męczyć... z pewnością każda z Was tyle ich miała... naprawdę milion!!!! Cytat:
Ehh... jestem w szoku, jakoś nie mogę uwierzyć, że to wszystko tak jakoś szybko się układa Pozdrawiam Was wszystkie. bądźcie ze mną jutro i wspomóżcie jak będę dzwonić
|
|
#318 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
...niestety... Cytat:
Cytat:
Czekamy w takim razie na wieści - co dalej! Bądź pewna że po mailu to Ty jeszcze Dr nie znasz... jak Go poznasz osobiście to się normalnie... zakochasz ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki!
Edytowane przez seela Czas edycji: 2010-04-13 o 23:05 |
||||
|
|
|
#319 |
|
Rozeznanie
|
No pewnie, ze poinformuję!!!! taaaak.... to dopiero 1 email,a ja
dziewczynki, jestem taka oszołomiona, że cieżko mi nawet skupić myśli zupełnie inaczej jest marzyć, a zupełnie co innego odczuwamy kiedy już coś się rusza i zaczynamy realizować zamiar... Ja myslałam, że podejdę do tematu (jak juz zrobię ten pierwszy krok)bardzo spokojnie, a tu....![]() Jak tylko będę cos dokładniej wiedzieć, to informuje natychmiast Buziaczki jeszcze 4U i dobrej nocki
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie w 100%
|
#321 |
|
Raczkowanie
|
MACERATA, kobieto chyle czola. taki post dl anowej forumowiczki. Post pelen konkretow, dziekuje Ci baaardzo! hmmm, pojde w takim razie do obydwu lekarzy, tak tylko dla swietego spokoju. I dr Skwiercz i Dr Muraszko w waszych opiniach wypadaja bardzo dobrze. Pewnie zrobie u tego kto bedzie mi proponowal wiekszy implant
![]() Na konsultacje pojde z meze- dal mi taki warunek. musze. Maz nie chce aby piersi byly nienaturalne wiec pod jego presja dr zaproponuje mniejsze niz wieksze ;(( Pomocne sa rowniez wasze posty o wielkosciach wkladek. Mnie osobiscie chyba bardziej podobaja sie anatomy- choc i okragle na niektorych fotach wypadaja zabojczo. Na anatomach skupiam sie wiec szczegolnie. I wczoraj ogladajac zdjecia na forum pomyslalam ze 325 cc bedzie dla mnie ok, ale to raczej za malo. Chce pelne C, mam 174cm, 56 kg wagi, 80 pod biustem, 86 w biuscie, tzw deska po wykarmieniu 3 dzieciaczkow. Czy ktoras z Was ma podobne parametry? Co wam zaproponowano? ps. Nie kloccie sie juz... Edytowane przez gigo2002 Czas edycji: 2010-04-14 o 00:49 |
|
|
|
#322 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mirra, jesli moge wyrazic swoje zdanie: Mysle, ze dalabys sobie reke uciac za dobre imie twojego doktora tylko dlatego, ze to NIE TY mialas tak straszliwego pecha jak nasza naprawde lubiana i szanowana na kazdym forum MYA. Ja dalabym sobie uciac obie rece, ze plakalabys nie mniej niz ONA i potrzebowalabys nie mniej wsparcia niz ONA, gdyby TWOJ lub jakikolwiek inny doktor dokonal tak straszliwego niedopatrzenia lub bledu na TWOICH cycuchach. I wlasciwie to mysle , ze tak sie straszliwie upierasz, bo jeszcze nie zrozumialas jak strasznie mogl ten problem dotknac ciebie. I nie chodzi o kilkanascie czy kilkadziesiat tys. zl, a o BRAK JAKICHKOLWIEK NADZIEI na poprawe cycuchow ,z jakimi musiala sie wtedy borykac nasza MYA, o jedna wielka niewiadoma przy tej naderwanej torebce w lewej piersi , o wlasne zdrowie! Mysle, ze jestes fajna dziewczyna,troche zagubiona przez te cale forumowe sprzeczki, no bo jak sie juz zacznie konflikt,to przeciez honor nie pozwala zmienic zdania. A ja bym sobie zyczyla, zebys je jednak zmienila i spojrzala przez chwile na ta sprawe oczyma naszej MYI. Zebys przez chwilke ( chocby krotka ) pomyslala, ze sie budzisz z ta naderwana torebka w piersi, ze dzwonisz z zapytanie do doktora i ze ku twemu zdziwieniu slyszysz,ze symulujesz. Prosze wczuj sie i wtedy napisz czy faktycznie po takiej reakcji nie zmienilabys zdania o nim. Fajnie, ze u ciebie wszystko leci zgodnie z planem. Oby tak dalej. Bo wiesz -my ci mimo wszystko nie zyczymy, zebys uslyszala to co musiala uslyszec MYA. I jesli wyciagniesz choc niewielkie wnioski z tej mojej malej opowiesci to nie wstydz sie o tym napisac. To twoj doktor wstydzil sie przyznac do bledu. TY NIE MUSISZ !!! A SEELCIA ? - ja to do rany przyloz !!! Jak uda ci sie spokojnie nad tym pomyslec,to zrozumiesz czemu ona tak walczy. I braku kultury jej juz na pewno zarzucic nie mozna. A wiec liczymy na ciebie i na twoje zrozumienie sytuacji. Sorry,ze tak duzo tych literek mi spod palcow wyskoczylo. Pozdrowionka. Musze sie polozyc bo trzaskam te nocki w klinice z uzaleznionymi i nawet skimnac sie nie daja. Wy byscie widzialy co oni za problemy maja ? A ja im tam zawsze jakos do rozumu przegadam. Tylko,ze oni potem spia a ja rozmyslam. No dobra dobranoc. |
|
|
|
|
#323 |
|
Rozeznanie
|
Witam was i jak juz widze znowu się zaczyna...Szkoda bo zaczynało byc miło
|
#324 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=mirra7730;18556196]Trelek po prostu chcialam sie ostatecznie wypowiedziec na ten temat. Dla mnie od teraz jest juz on zamkniety.
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- QUOTE] Kochana, niestety niektóre osoby tak łatwo nie odpuszczają... Tutaj niektórzy są tak wrażliwi że sprawdza sie powiedzenie :uderz w stół a nożyce sie odezwą. A moim zdaniem masz rację, że mówisz o doktorku, który wykonał Ci sliczne piersi dobrze....no bo i z jakiej racji miałabyś mówić o nim źle....przecież byłoby to nie logiczne
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
magera fajnie , ze dr. Ci juz odpowiedzial ![]() To dopiero poczatek tego oszolomienia jak bedziesz miala juz termin konsultacji to bedzie jeszcze inaczej czlowiek nie moze o niczym innym myslec , zastanawia sie jak to sie wszystko potoczy , po nocach mu sie piersi i staniczki snia Moj maz przez ten miesiac pomiedzy wyznaczeniem terminu a op. widzial wiecej piersi niz przez cale swoje zycie
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze niecały miesiąc......ojjjj jak się boje
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
lusia bedzie dobrze
|
#328 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#329 |
|
Raczkowanie
|
bikini a co to jest;P bede musiała się nauczyć
ale miła ta nauka, choć myśle ze do wakacji to jeszcze nie beda takie piekne
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
bikini - 2 czesciwy stroj kapielowy
ktory swietnie sie kupuje jak ma sie co tam wlozyc ![]() Ja wczesniej tez tej nazwy nie znalam , zawsze nosilam 1 czesciowy sportowy .Natomiast to lato bedzie inne
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-04-14 o 11:52 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

styczeń 2010

albo mam troche czasu jeszcze

no ale to przez pracę. czekam choć jestem zniecierpliwiona jak czytam, że dużo z was już jest po.
Tutaj niektórzy są tak wrażliwi że sprawdza sie powiedzenie :uderz w stół a nożyce sie odezwą.