![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
sala 'Bravo' w Tworkowie
Mam rezerwację w restauracji 'Bravo' w Tworkowie niedaleko Krzyżanowic.Chciałabym sie spytac czy ktos juz miał tam wesele?? Interesuje mnie jak tam jest (sala, jedzenie itp.). Z góry dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: sala 'Bravo' w Tworkowie
Witam
Ja rowniez mam tam zarezerwowana sale! Czy ktos moze cos powiedziec o orgaznizajci wesela w Tworkowie w sali Bravo??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Chciałabym się dowiedziec na kiedy Pani ma rezerwację i czy zamawiała Pani zespół DANCE z tej restauracji ?? My mamy wesele dopiero w 2009 roku w lato i mam nadzieje ze do tego czasu jakies opinie o weselu będą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja rowniez mam wesele w 2009 w lipcu.Zespolu DANCE nie zamawiam. Ja zamierzam miec zespol, ktory zagrana choc czesc piosenek wybranych przeze mnie, a z tego co juz sie pytalam lider zespolu DANCE powiedzial mi, ze oni maja juz swoj repertuar i nie maja czasu uczyc sie czegos nowego bo maja duzo wystepow. Chcialam tez spytac czy moge miec we wlasnym zakresie napoje do dali mi do zrozumienia, ze jak mi sie cos nie widzi to maja tylu chetnych na moje miejsce. To akurat mi sie nie podoba-w podejsciu do klienta. Jest to jedyny dzien w zyciu wiec ma wszytko byc ok. I mam nadzieje, ze tak bedzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny!
Ja właśnie wczoraj zamawiałam wesele w Bravo, ale dopiero na 2010 rok. Zdecydowalam się ma zespół Dance bo słyszałam wiele pozytywnych opini o tym zespole. Ponoć mają wiele fajnych zabaw, potrafią zabawić gości, są mili no i fajnie grają. Ten lokal ma dobrą renomę chociaż jest stosunkowo nowy. To był jedyny lokal, z okolicy który mi się podobał i wydał się odpowiedni na wesle, wiem, że tam będę sie w ten dzień czuła jak księżniczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Wprawdzie nie byłam nigdy w Bravo, ale na swoim weselu miałam zespół Dance. Byliśmy z nich bardzo zadowoleni. Goście do dzisiaj ich wspominają.
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
ja też mam tam wesele w październiku...
byłam osobiście tam również na weselu w tamtym roku i wszystko rewelacja jak dla nas... jedzonko pychotka i obsługa miła... zespół gra man Relax... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny-ja w Bravo bawilam sie na weselu 2 razy- jako gosc bylam zadowolona- a prywatnie to uwazam ze cena za 2 dni jest wysoka a wlasciciel ma opinie troche zarozumialego i jakos wierze, ze takie ma wlasnie podejscie do klienta- co do zespolu to osobiscie nie podobaja mi sie ich obciachowe wyglupy ale kolezanka ostatnio wyrazala sie o nich w samych pozytywach-pzdr
Edytowane przez Agyntka007 Czas edycji: 2009-06-04 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Witam, akurat wczoraj byłam na weselu w BRAVO było REWELACYJNIE!Wystrój, oprawa muzyczna, atmosfera pierwsza klasa!Polecam, ogólnie stoły były pełne nie było na nich ani jednej pustej butelki, po każdym podanym posiłku kelnerzy zmieniali talerzyki serwetki itp. Lokal ma swój zespół muzyczny, jest chyba nawet na ich stronie internetowej ma swoje atrakcje dla gości-fantastyczne!Konkursy i zabawy są świetnie dopracowane, a ludzi na parkiecie jest zawsze pełno!Zdecydowanie polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja mam zarezerwowany ślub w Bravo i zespół mam tak samo DANCE.
Mieliśmy ich na studniówce i było rewelacyjnie, ZESPÓŁ potrafi zabawić wszystkich nawet tych którzy tańczyć nie umieją, ![]() Zdam relację po ślubie ![]() Szkoda,że tylko za napoje trzeba płacić u nich bo w hurtowni wyszło by taniej. Ale na czymś zarabiać trzeba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Odstąpię salę w Tworkowie www.restauracjabravo.pl
Witam wszystkich zainteresowanych. Znalazłem z narzeczoną inną salę bliżej Kędzierzyna i chcemy odstąpić termin 21.08.2010. Odstąpimy salę za cenę zadatku, który musieliśmy wpłacić, czyli 500 zł. Sala na 130-150 osób (mniej więcej). Cena za dwa dni, ok. 190 zł/osoba. Pozdrawiam!!! Sala jest już nie aktualna. Edytowane przez ptaku1983 Czas edycji: 2010-03-18 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a ja się cały czas zastanawiam czy Bravo czy Rege w Bińkowicach????
w prawdzie planujemy ślub na 2012 rok, ale już trzeba oglądać się za salą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Witam, ja bylem w "Bravo" juz kilka razy na weselach na duzej sali i na urodzinach na malej sali i moge powiedziec ze jestem ogolnie bardzo zadowolony. Jedzenie bardzo smaczne - nic dodac nic ujac. Wystroj sal bardziej nowoczesny co idzie w parze z moim gustem. Na weselach gral zespol "Dance" ktory naprawde rozbawil wszystkich gosci - goraco polecam. Ostatnia moja zabawa miala miejsce w Sylwestra na ktorym bylo rewelacyjnie. Slowa uznania dla wlasciciela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja dzisiaj byłam z narzeczonym spisać umowę w BRAVO na wrzesień 2012 rok. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
jeśli można zapytać- jak tam cenowo wygląda... niestety nie udało mi się jeszcze skontaktowac z właścicielami- duzy minus nie maja otwartego biura, podobno mozna z nimi pogadać na imprezie- byłam tam 2 razy w trakcie imprezy i właścicieli nie było ;/
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
witam....
ja miałam wesele w październiku 2009 w Bravo i z całego serca przyznam,że jesteśmy wszyscy bardzo zadowoleni... jedzenie,obsługa i wystrój restauracji rewelacja... z właścicielem można się super dogadać... nam grał zespół RELAX i zabawa była extra... cenowo to mieliśmy 180zł za dorosłą osobę,90zł za dzieci od 5-10lat,a dzieci do lat 5 gratis... do tego trzeba doliczyć napoje i lody lub kawę mrożoną... nie ma ograniczenia do której musi być sala opuszczona przez gości jak to jest w niektórych restauracjach... w Rege była moja siostra i akurat był dzień,że z pobliskich kurników śmierdziało paszą nie można było wytrzymać na zewnątrz... ja polecam BRAVO... lokal z klasą ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
witam,
Tak czytam i jestem troche przerażona, że miałam pecha chyba będąc w "bravo". Kiedy było wesele brata, była jeszcze jedna impreza w sali obok, goście z tamtej sali "odwiedzali" nasze wesele i nasi chyba wieczorem (jak nabrali odwagi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich serdecznie!
![]() 11.04.2010r czyli w ubiegłą niedzielę mięliśmy z mężem wesele na sali w Bravo. Powiem szczerze, że było niesamowicie udane!!!Po pierwsze sala ma przepiękny, odnowiony wystrój a już nie wspomnę o luksusowym apartamencie , z którego korzystaliśmy w noc poślubną ![]() Oprawą muzyczną zajmował się Tomek Kargol -wodzirej, który genialnie poprowadził całą imprezę i niesamowicie zabawił wszystkich gości!!Naprawdę bardzo polecamy lokal!!!Życzymy wszystkim Młodym aby byli tak zadowolenia ze swojego wesela jak My z własnego!!!!! Aneta i Marek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich,
my akurat z domem weselnym Bravo jesteśmy na świeżo bo ślub braliśmy w ubiegłą środę tj. 21. 04. 2010. i musze przyznać, że i goście i my jesteśmy po prostu zachwyceni!! Sala jest najlepsza w całej okolicy, bardzo nowocześnie i ze smakiem urządzona, wszystkim się wystrój bardzo podobał. Jedzenie przepyszne. Nie przypominam sobie żeby cokolwiek było zimne, to chyba wymysły zazdrosnej konkurencji! Uczta iście królewska. My akurat mieliśmy wesele tylko jeden dzień, ale następnego dnia spotkaliśmy się w gronie ok. 40 osób (najbliższa rodzina + świadkowie) i nie dokładaliśmy nic - od obiadu do ciepłej kolacji podawaliśmy dania, które nam zostały z poprzedniego dnia, mnóstwo jedzenia rozdaliśmy znajomym, rodzinie a resztę po prostu musielismy wyrzucić, tyle tego było!!! Jesli chodzi o zespół Dance to polecamy każdemu serdecznie - grają świetnie i potrafią zabawić nawet wybrednych gości. Rudi to rewelacyjny wodzirej! Zabawy i konkursy bardzo śmieszne, goście naprawdę dobrze się bawili. Orkiestra grała do wpół do czwartej rano i nikt nawet raz nie wspomniał, ze trzeba kończyć bo jutro jest następne wesele ( a było ). Goście sami padli i to oni zdecydowali, że kończymy zabawę. Jeśli chodzi o drugą salę to była tam jakaś mniejsza impreza ale nikt nikomu nie wchodził w drogę. Jest osobne wejscie a wspólne toalety to najmniejszy problem! Ja tam na nikogo nie wpadałam ani z nikim obcym nie musiałam się mijać na korytarzu. Goście byli naprawdę zadowoleni, a my tym bardziej. Poza tym szefostwo to bardzo sympatyczni ludzie. Mogę z czystym sumieniem polecić ten lokal każdemu. Nam się wesele bardzo udało, każdemu życzymy takiej wspaniałej imprezy! Laura i Adam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA WŁAŚCICIELI ZA PIĘKNE WESELE !!! POLECAMY TEN LOKAL W 100% BO NAPRAWDĘ W OKOLICY NIE MA NIC CO MOGŁO BY SPROSTAĆ TAK PIĘKNEJ RESTAURACJI!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
witam,
Nie chciałabym być wścipska ale mam nieodpartą chęć napisania uwag co do sali bravo. Szczególnym zastrzeżeniem z mojej strony jest inna cena ustalana na krótko przed weselem (około tygodnia) a inna w dniu rozliczania się za wesele. Oczywiście wiem, że do ceny trzeba doliczać napoje (ogromne ilości), lecz dlaczego właściciele doliczają pozycje o których nie było mowy ani przy ustalaniu menu ani przy spisywaniu umowy. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Hmmm co do postu wyżej to ... my zamawialismy wesele z 2,5 rocznym wyprzedzeniem i jakoś zmian w cenie nie było... I wydaje mi się że takie posty to pisze konkurencja bo ten kto mial tam wesele wie że wszystko jest tak jak być powinno.
A co do zdjęć to... na wesele przeważnie zamawia się kompetentnego fotografa który nie robi zdjęć przy parasolach ... My mieliśmy zdjęcia właśnie tam i proszę mi wierzyć są BOSKIE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
... forum jest po to żeby "wypowiadać" swoje zdanie... no tak, zdecydowanie jestem konkurencją dla Twoich postów, bardzo ciekawe dlaczego tak bronisz tego co napisałaś/liście?? No i ciekawe dlaczego cena jednym się zmienia a innym nie?? Wracając do mojej wypowiedzi, napisałam krótko i węzłowato swoje zdanie (bo ktoś o nie pytał), natomiast Ty jesteś o wiele bardziej "wylewna" w swoich wypowiedziach i masz takie prawo ale dlaczego oburzasz się tym co ja napisałam i to kwestionujesz?? Nie było Cię "chyba" na moim weselu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Witam!!!
Byłam gościem w sali Bravo w lipcu 2009. Musze przyznać ze wesele było bardzo udane. Sama żałuje ze już wesela tam nie mogę mieć ![]() Z Para Młoda mam bardzo dobry kontakt wiec wiem że oni również byli bardzo zadowoleni. Okolica naprawde bardzo ladna, jedzenie pyszne i duzo!!! Zdjecia "moi" Młodzi robili na terenie obiektu jak również w samym Tworkowie i fakt zaoszczedzili bardzo duzo czasu a zdjecia wyszly znakomite. Troche balam sie o dzieci z powodu bardzo ruchliwej drogi obok lokalu, ale dzieci i tak caly czas bawily sie na placu zabaw. Wesele bylo jedno dniowe ale naprawde super, polecam wszystkim ten lokal. Niestety nie mam informacji co o cenie ale musiało być ok, bo młodzi nic nie mówili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
to racja że każdy ma prawo do swojej opinii na dany temat w tym przypadku na temat sali BRAVO....
my mielismy wesele 2dniowe w październiku 2009 już wypowiadałam się wcześniej na ten temat... do dzisiaj bardzo miło i serdecznie wspominamy wesele i poprawiny... zdjęcia jak ktoś wcześniej napisał że widac słupy ![]() ![]() ![]() to wszystko zależy od fotografa,bo sami mieliśmy zdjęcia w ogrodzie restauracji i w ruinach zamku w Tworkowie... zaoszczędziliśmy dużo czasu a zdjęcia są przepiękne... przy okazji polecam FotoPerłe z Krzanowic-pan Basista robi bombowe fotki... ![]() ![]() ![]() cenę za wesele mieliśmy taką jak na umowie +napoje... obsługa godna polecenia i bardzo przemiła.... polecam serdecznie... z Rudim i jego żoną dogadywaliśmy się świetnie bez żadnych problemów.... jeszcze raz dziękujemy..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
witam, ja mam wesele w Bravo w lipcu tego roku. Zdecydowaliśmy się na nie bo słyszeliśmy wiele pozytywnych opinii, ale teraz dochodzą do nas też złe- niestety. Słyszałam, że oszukują na napojach tak, że wychodzą do płacenia jakieś ogromne pieniądze. Doszły mnie też słuchy, że za pokój nowożeńców trzeba zapłacić 300zł, inne pokoje są po 180zł. Gdy spisywaliśmy umowe pokoi jeszcze nie było ale Pani powiedziała nam, że w 2010 już bedę i pokój dla nowożeńców będzie w cenie- jak zresztą chyba w każdym innym lokalu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
![]()
Tak, to prawda, mi też na za napoje "wyszły" kosmiczne kwoty...
Pokój mieliśmy obiecany za darmo ale okazało się, że tak nie jest więc nie nocowaliśmy tam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Hej, ja też sie zastanawiam nad Bravo, ale czy ktoś ma jakieś świerze informacje na ten temat? co z jedzeniem (jest go duzo i czy dobre?) no i co z tymi napojami..... troche mnie drazni ze sa 2 sale..... a wtedy nigdy nie wiadomo .....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Ja miałam wesele 29 i 30 czerwca 2010r. było super dużo jedzenie bardzo smaczne wszystko podane na czas to co zamówiliśmy z menu wszystko było, napoje wcale nie są takie drogie jak niektórzy piszą. Szefostwo też jest ok można się z nimi dogadać, kelnerki są miłe i uprzejne. Nie wyobrażam sobie innej sali na wesele. Pozdrawiam Edyta i Rafał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
na drugiej sali była komunia? w kwietniu komunia? komunie raczej są w maju! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.