sala 'Bravo' w Tworkowie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-01-13, 14:15   #1
zuzek00
Przyczajenie

sala 'Bravo' w Tworkowie

Mam rezerwację w restauracji 'Bravo' w Tworkowie niedaleko Krzyżanowic.Chciałabym sie spytac czy ktos juz miał tam wesele?? Interesuje mnie jak tam jest (sala, jedzenie itp.). Z góry dziękuje
zuzek00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-12, 21:20   #2
roza44
Przyczajenie

Dot.: sala 'Bravo' w Tworkowie

Witam
Ja rowniez mam tam zarezerwowana sale! Czy ktos moze cos powiedziec o orgaznizajci wesela w Tworkowie w sali Bravo???
roza44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-12, 22:06   #3
zuzek00
Przyczajenie

Chciałabym się dowiedziec na kiedy Pani ma rezerwację i czy zamawiała Pani zespół DANCE z tej restauracji ?? My mamy wesele dopiero w 2009 roku w lato i mam nadzieje ze do tego czasu jakies opinie o weselu będą.
zuzek00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-18, 15:37   #4
roza44
Przyczajenie

Ja rowniez mam wesele w 2009 w lipcu.Zespolu DANCE nie zamawiam. Ja zamierzam miec zespol, ktory zagrana choc czesc piosenek wybranych przeze mnie, a z tego co juz sie pytalam lider zespolu DANCE powiedzial mi, ze oni maja juz swoj repertuar i nie maja czasu uczyc sie czegos nowego bo maja duzo wystepow. Chcialam tez spytac czy moge miec we wlasnym zakresie napoje do dali mi do zrozumienia, ze jak mi sie cos nie widzi to maja tylu chetnych na moje miejsce. To akurat mi sie nie podoba-w podejsciu do klienta. Jest to jedyny dzien w zyciu wiec ma wszytko byc ok. I mam nadzieje, ze tak bedzie.
roza44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-17, 20:50   #5
tysia222
Raczkowanie

cześć dziewczyny!

Ja właśnie wczoraj zamawiałam wesele w Bravo, ale dopiero na 2010 rok. Zdecydowalam się ma zespół Dance bo słyszałam wiele pozytywnych opini o tym zespole. Ponoć mają wiele fajnych zabaw, potrafią zabawić gości, są mili no i fajnie grają. Ten lokal ma dobrą renomę chociaż jest stosunkowo nowy. To był jedyny lokal, z okolicy który mi się podobał i wydał się odpowiedni na wesle, wiem, że tam będę sie w ten dzień czuła jak księżniczka A jedzenie ponoc jest dobre i jest go dużo, tak, że jeszcze zostaje. Napoje i piwa trzeba zakupic u nich, wódka we własnym zakresie. Dajcie znać jak macie jakieś informacje pozdrawiam
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-09, 07:42   #6
Dorka_Sz
Zadomowienie

GG do Dorka_Sz

Wprawdzie nie byłam nigdy w Bravo, ale na swoim weselu miałam zespół Dance. Byliśmy z nich bardzo zadowoleni. Goście do dzisiaj ich wspominają.

Dorka_Sz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-30, 17:59   #7
gabini
Przyczajenie

ja też mam tam wesele w październiku...
byłam osobiście tam również na weselu w tamtym roku i wszystko rewelacja jak dla nas...
jedzonko pychotka i obsługa miła...
zespół gra man Relax...:ehem :
gabini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-04, 11:49   #8
Agyntka007
Przyczajenie

Witam dziewczyny-ja w Bravo bawilam sie na weselu 2 razy- jako gosc bylam zadowolona- a prywatnie to uwazam ze cena za 2 dni jest wysoka a wlasciciel ma opinie troche zarozumialego i jakos wierze, ze takie ma wlasnie podejscie do klienta- co do zespolu to osobiscie nie podobaja mi sie ich obciachowe wyglupy ale kolezanka ostatnio wyrazala sie o nich w samych pozytywach-pzdr

Edytowane przez Agyntka007
Czas edycji: 2009-06-04 o 12:16
Agyntka007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-21, 14:02   #9
hanulka84
Przyczajenie

Witam, akurat wczoraj byłam na weselu w BRAVO było REWELACYJNIE!Wystrój, oprawa muzyczna, atmosfera pierwsza klasa!Polecam, ogólnie stoły były pełne nie było na nich ani jednej pustej butelki, po każdym podanym posiłku kelnerzy zmieniali talerzyki serwetki itp. Lokal ma swój zespół muzyczny, jest chyba nawet na ich stronie internetowej ma swoje atrakcje dla gości-fantastyczne!Konkursy i zabawy są świetnie dopracowane, a ludzi na parkiecie jest zawsze pełno!Zdecydowanie polecam!
hanulka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-28, 12:00   #10
zanetaa88
Zakorzenienie

Ja mam zarezerwowany ślub w Bravo i zespół mam tak samo DANCE.
Mieliśmy ich na studniówce i było rewelacyjnie,
ZESPÓŁ potrafi zabawić wszystkich nawet tych którzy tańczyć nie umieją,

Zdam relację po ślubie

Szkoda,że tylko za napoje trzeba płacić u nich bo w hurtowni wyszło by taniej.
Ale na czymś zarabiać trzeba.

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 12:35   #11
ptaku1983
Przyczajenie

Odstąpię salę w Tworkowie www.restauracjabravo.pl
Witam wszystkich zainteresowanych. Znalazłem z narzeczoną inną salę bliżej Kędzierzyna i chcemy odstąpić termin 21.08.2010. Odstąpimy salę za cenę zadatku, który musieliśmy wpłacić, czyli 500 zł. Sala na 130-150 osób (mniej więcej). Cena za dwa dni, ok. 190 zł/osoba.

Pozdrawiam!!!

Sala jest już nie aktualna.

Edytowane przez ptaku1983
Czas edycji: 2010-03-18 o 21:36
ptaku1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 21:57   #12
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

a ja się cały czas zastanawiam czy Bravo czy Rege w Bińkowicach????
w prawdzie planujemy ślub na 2012 rok, ale już trzeba oglądać się za salą
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 16:05   #13
uja12
Przyczajenie

Witam, ja bylem w "Bravo" juz kilka razy na weselach na duzej sali i na urodzinach na malej sali i moge powiedziec ze jestem ogolnie bardzo zadowolony. Jedzenie bardzo smaczne - nic dodac nic ujac. Wystroj sal bardziej nowoczesny co idzie w parze z moim gustem. Na weselach gral zespol "Dance" ktory naprawde rozbawil wszystkich gosci - goraco polecam. Ostatnia moja zabawa miala miejsce w Sylwestra na ktorym bylo rewelacyjnie. Slowa uznania dla wlascicielaBRAVO
uja12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-10, 21:02   #14
martulka32
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
a ja się cały czas zastanawiam czy Bravo czy Rege w Bińkowicach????
w prawdzie planujemy ślub na 2012 rok, ale już trzeba oglądać się za salą

Ja dzisiaj byłam z narzeczonym spisać umowę w BRAVO na wrzesień 2012 rok. Na sierpień 2012 nie ma już tam żadnych wolnych weekendów, na wrzesień zostały chyba już tylko 2 albo 3 wolne weekendy. Może przyda Ci się ta informacja jeżeli planujecie wesele w okresie wakacyjnym i zdecydujecie się na BRAVO Pozdrawiam
martulka32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-10, 21:39   #15
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

jeśli można zapytać- jak tam cenowo wygląda... niestety nie udało mi się jeszcze skontaktowac z właścicielami- duzy minus nie maja otwartego biura, podobno mozna z nimi pogadać na imprezie- byłam tam 2 razy w trakcie imprezy i właścicieli nie było ;/

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-11, 10:19   #16
gabini
Przyczajenie

witam....
ja miałam wesele w październiku 2009 w Bravo i z całego serca przyznam,że jesteśmy wszyscy bardzo zadowoleni...
jedzenie,obsługa i wystrój restauracji rewelacja...
z właścicielem można się super dogadać...
nam grał zespół RELAX i zabawa była extra...
cenowo to mieliśmy 180zł za dorosłą osobę,90zł za dzieci od 5-10lat,a dzieci do lat 5 gratis...
do tego trzeba doliczyć napoje i lody lub kawę mrożoną...
nie ma ograniczenia do której musi być sala opuszczona przez gości jak to jest w niektórych restauracjach...
w Rege była moja siostra i akurat był dzień,że z pobliskich kurników śmierdziało paszą nie można było wytrzymać na zewnątrz...
ja polecam BRAVO...
lokal z klasą klaski:
Stary 2010-02-12, 13:29   #17
pszowik
Przyczajenie

witam,
Tak czytam i jestem troche przerażona, że miałam pecha chyba będąc w "bravo". Kiedy było wesele brata, była jeszcze jedna impreza w sali obok, goście z tamtej sali "odwiedzali" nasze wesele i nasi chyba wieczorem (jak nabrali odwagi) na tamtą sale. TOALETA WSPÓLNA dla obu imprez !!! Napoi wyszło po 9 na osobe + piwo za 1 dzień=nierealne. Właściciel powiedzial (z uśmiechem na twarzy) że CHYBA tyle się wypiło. Jedzenia sporo ale zimne! Koniec wesela punkt 1sza w nocy pomimo tego, że goście na parkiecie i chcieli jeszcze, szef powiedział, że mają jutro kolejne wesele i muszą jeszcze zdążyć przygotować sale. Powiem Wam szczerze, że dla mnie to nie były większe problemy tylko strasznie było mi żal Pary Młodej pozdrawiam, edyta
pszowik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 16:05   #18
aneta i marek
Przyczajenie

Witam wszystkich serdecznie!
11.04.2010r czyli w ubiegłą niedzielę mięliśmy z mężem wesele na sali w Bravo. Powiem szczerze, że było niesamowicie udane!!!Po pierwsze sala ma przepiękny, odnowiony wystrój a już nie wspomnę o luksusowym apartamencie , z którego korzystaliśmy w noc poślubnąobsługa była bardzo zgrana i sympatyczna, wszystko było uzupełniane na bieżąco. Jedzenie przepyszne i bardzo dużo!!!Nawet zostało na poprawiny i nie tylko!Nie było mowy o czymś takim jak podawanie zimnego jedzenia (jak napisał ktoś wyżej), wręcz przeciwnie!Właściciele restauracji są bardzo mili i chętni do współpracy - można się z nimi bez problemu porozumieć co do różnych kwestii dotyczących oprawy całego wesela. Wesele było jednodniowe , gdyż dzień wcześniej i zaraz po naszym weselu były kolejne i od NIKOGO Z BRAVO nie usłyszeliśmy, że musimy wcześniej kończyć!!W dodatku na drugiej-mniejszej sali odbywała się komunia i nikt nikomu wcale nie wchodził w drogę!!Absolutnie goście nie mieszali się tak jak ktoś wcześniej napisał.
Oprawą muzyczną zajmował się Tomek Kargol -wodzirej, który genialnie poprowadził całą imprezę i niesamowicie zabawił wszystkich gości!!Naprawdę bardzo polecamy lokal!!!Życzymy wszystkim Młodym aby byli tak zadowolenia ze swojego wesela jak My z własnego!!!!!
Aneta i Marek
aneta i marek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-25, 21:05   #19
laurka_30
Przyczajenie

Witam wszystkich,
my akurat z domem weselnym Bravo jesteśmy na świeżo bo ślub braliśmy w ubiegłą środę tj. 21. 04. 2010. i musze przyznać, że i goście i my jesteśmy po prostu zachwyceni!! Sala jest najlepsza w całej okolicy, bardzo nowocześnie i ze smakiem urządzona, wszystkim się wystrój bardzo podobał. Jedzenie przepyszne. Nie przypominam sobie żeby cokolwiek było zimne, to chyba wymysły zazdrosnej konkurencji! Uczta iście królewska. My akurat mieliśmy wesele tylko jeden dzień, ale następnego dnia spotkaliśmy się w gronie ok. 40 osób (najbliższa rodzina + świadkowie) i nie dokładaliśmy nic - od obiadu do ciepłej kolacji podawaliśmy dania, które nam zostały z poprzedniego dnia, mnóstwo jedzenia rozdaliśmy znajomym, rodzinie a resztę po prostu musielismy wyrzucić, tyle tego było!!! Jesli chodzi o zespół Dance to polecamy każdemu serdecznie - grają świetnie i potrafią zabawić nawet wybrednych gości. Rudi to rewelacyjny wodzirej! Zabawy i konkursy bardzo śmieszne, goście naprawdę dobrze się bawili. Orkiestra grała do wpół do czwartej rano i nikt nawet raz nie wspomniał, ze trzeba kończyć bo jutro jest następne wesele ( a było ). Goście sami padli i to oni zdecydowali, że kończymy zabawę. Jeśli chodzi o drugą salę to była tam jakaś mniejsza impreza ale nikt nikomu nie wchodził w drogę. Jest osobne wejscie a wspólne toalety to najmniejszy problem! Ja tam na nikogo nie wpadałam ani z nikim obcym nie musiałam się mijać na korytarzu.
Goście byli naprawdę zadowoleni, a my tym bardziej. Poza tym szefostwo to bardzo sympatyczni ludzie. Mogę z czystym sumieniem polecić ten lokal każdemu. Nam się wesele bardzo udało, każdemu życzymy takiej wspaniałej imprezy!
Laura i Adam
laurka_30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-25, 22:35   #20
iza i marcin
Przyczajenie

Witam Tak się składa że mieliśmy wesele 2-dniowe w restauracji BRAVO. Były to niesamowicie cudowne i bajecznie piękne dni!!! Restauracja cudna!!! pod każdym względem, świetny wystrój i dodatki, cały lokal opływa w wielkim luksusie i przepychu... Apartamenty- a mieliśmy zarezerwowane wszystkie 4 pokoje poprostu przepiękne, urządzone w nowoczesnym ekskluzywnym stylu, detale każdego pokoju budziły zachwyt gośći. Apartament dla nowożeńców PRZEPIĘKNY!!! Przestronny pokój z dużym łóżkiem, łazienka wyposażona w nowoczesną wannę z hydromasażem i światełkami zmieniającymi kolor Jedzenie bardzo ale to bardzo smaczne i co najważniejsze wszystkiego DUŻO!!! Goście byli zachwyceni urozmaiconymi daniami i ilościami potraw! Obsługa lokalu na bardzo wysokim poziomie. Szefostwo bardzo miłe i otwarte na klientów, potrafią bardzo dużo doradzić młodym jak sprawić by ten dzień byl niezapomniany My mieliśmy zespół z BRAVO czyli DANCE- poprostu super... muzyka zabawiła młodszych i starszych, wybawiła całe nasze towarzystwo Obejście koło lokalu pozwoliło nam zrealizować zdjęcia ślubne a co za tym idzie oszczędziliśmy czas na poszukiwanie odpowiednich miejsc ( a przecież tego czasu co stracimy w tym dniu nikt nam nie zwróci nigdy) Dlatego można przepiękne ujęcia zrobić w Restauracji zarówno w budynku jak i w obejściu. Często wracamy do tego dnia ... byliśmy już na wielu weselach i BRAVO naprawdę do tej pory okazało się najlepszą restauracją WESELNĄ!!! Nigdzie nie było tak pięknie Zresztą wiele osób z naszego Wesela -lokalu nie mogła i nie może się nachwalić
SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA WŁAŚCICIELI ZA PIĘKNE WESELE !!! POLECAMY TEN LOKAL W 100% BO NAPRAWDĘ W OKOLICY NIE MA NIC CO MOGŁO BY SPROSTAĆ TAK PIĘKNEJ RESTAURACJI!!!
iza i marcin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-27, 18:40   #21
zodiack
Przyczajenie

witam,
Nie chciałabym być wścipska ale mam nieodpartą chęć napisania uwag co do sali bravo. Szczególnym zastrzeżeniem z mojej strony jest inna cena ustalana na krótko przed weselem (około tygodnia) a inna w dniu rozliczania się za wesele. Oczywiście wiem, że do ceny trzeba doliczać napoje (ogromne ilości), lecz dlaczego właściciele doliczają pozycje o których nie było mowy ani przy ustalaniu menu ani przy spisywaniu umowy. Kolejną sprawą która mnie ogromnie zaskoczyła jest czas trwania wesela, dano nam do zrozumienia ze juz na nas czas (około godziny 1-szej)... Zamówiliśmy wesele około 1,5 roku prędzej gdy byliśmy gośćmi na weselu dlatego, że smakowało i było wtedy ogólnie super ale niestety od tego czasu wiele się zmieniło. Personel świetny (kelnerki bardzo miłe). Jeżeli ktoś z postu wyżej chce mieć zdjęcia przy parasolach browaru albo słupami elektrycznymi w tle to ok, mnie takie fotki nie kręcą. oceniam sale na 3+ (+ za kelnerki). pozdrawiam wszystkie przyszłe Pary Młode
zodiack jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-28, 22:25   #22
iza i marcin
Przyczajenie

Hmmm co do postu wyżej to ... my zamawialismy wesele z 2,5 rocznym wyprzedzeniem i jakoś zmian w cenie nie było... I wydaje mi się że takie posty to pisze konkurencja bo ten kto mial tam wesele wie że wszystko jest tak jak być powinno.
A co do zdjęć to... na wesele przeważnie zamawia się kompetentnego fotografa który nie robi zdjęć przy parasolach ... My mieliśmy zdjęcia właśnie tam i proszę mi wierzyć są BOSKIE
iza i marcin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-29, 18:31   #23
zodiack
Przyczajenie

... forum jest po to żeby "wypowiadać" swoje zdanie... no tak, zdecydowanie jestem konkurencją dla Twoich postów, bardzo ciekawe dlaczego tak bronisz tego co napisałaś/liście?? No i ciekawe dlaczego cena jednym się zmienia a innym nie?? Wracając do mojej wypowiedzi, napisałam krótko i węzłowato swoje zdanie (bo ktoś o nie pytał), natomiast Ty jesteś o wiele bardziej "wylewna" w swoich wypowiedziach i masz takie prawo ale dlaczego oburzasz się tym co ja napisałam i to kwestionujesz?? Nie było Cię "chyba" na moim weselu... ?? Czyżbyś należała do osób : "kto nie z nami ten przeciwko nam"??? Jeszcze raz KAŻDY MA PRAWO MIEĆ SWOJE ZDANIE!!! Tylko dlaczego Tobie ono przeszkadza?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-03, 19:20   #24
katarzyna33wala
Przyczajenie

Witam!!!
Byłam gościem w sali Bravo w lipcu 2009. Musze przyznać ze wesele było bardzo udane. Sama żałuje ze już wesela tam nie mogę mieć
Z Para Młoda mam bardzo dobry kontakt wiec wiem że oni również byli bardzo zadowoleni. Okolica naprawde bardzo ladna, jedzenie pyszne i duzo!!! Zdjecia "moi" Młodzi robili na terenie obiektu jak również w samym Tworkowie i fakt zaoszczedzili bardzo duzo czasu a zdjecia wyszly znakomite. Troche balam sie o dzieci z powodu bardzo ruchliwej drogi obok lokalu, ale dzieci i tak caly czas bawily sie na placu zabaw. Wesele bylo jedno dniowe ale naprawde super, polecam wszystkim ten lokal. Niestety nie mam informacji co o cenie ale musiało być ok, bo młodzi nic nie mówili Pozdrawiam!!!
katarzyna33wala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-04, 08:43   #25
gabini
Przyczajenie

to racja że każdy ma prawo do swojej opinii na dany temat w tym przypadku na temat sali BRAVO....
my mielismy wesele 2dniowe w październiku 2009 już wypowiadałam się wcześniej na ten temat...
do dzisiaj bardzo miło i serdecznie wspominamy wesele i poprawiny...
zdjęcia jak ktoś wcześniej napisał że widac słupy
to wszystko zależy od fotografa,bo sami mieliśmy zdjęcia w ogrodzie restauracji i w ruinach zamku w Tworkowie...
zaoszczędziliśmy dużo czasu a zdjęcia są przepiękne...
przy okazji polecam FotoPerłe z Krzanowic-pan Basista robi bombowe fotki...klaski :
cenę za wesele mieliśmy taką jak na umowie +napoje...
obsługa godna polecenia i bardzo przemiła....
polecam serdecznie...
z Rudim i jego żoną dogadywaliśmy się świetnie bez żadnych problemów....
jeszcze raz dziękujemy.....

Stary 2010-05-10, 12:14   #26
tysia222
Raczkowanie

witam, ja mam wesele w Bravo w lipcu tego roku. Zdecydowaliśmy się na nie bo słyszeliśmy wiele pozytywnych opinii, ale teraz dochodzą do nas też złe- niestety. Słyszałam, że oszukują na napojach tak, że wychodzą do płacenia jakieś ogromne pieniądze. Doszły mnie też słuchy, że za pokój nowożeńców trzeba zapłacić 300zł, inne pokoje są po 180zł. Gdy spisywaliśmy umowe pokoi jeszcze nie było ale Pani powiedziała nam, że w 2010 już bedę i pokój dla nowożeńców będzie w cenie- jak zresztą chyba w każdym innym lokalu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-11, 10:33   #27
zodiack
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: sala 'Bravo' w Tworkowie

Tak, to prawda, mi też na za napoje "wyszły" kosmiczne kwoty...
Pokój mieliśmy obiecany za darmo ale okazało się, że tak nie jest więc nie nocowaliśmy tam.
Stary 2010-05-25, 15:32   #28
sabi87
Przyczajenie

Hej, ja też sie zastanawiam nad Bravo, ale czy ktoś ma jakieś świerze informacje na ten temat? co z jedzeniem (jest go duzo i czy dobre?) no i co z tymi napojami..... troche mnie drazni ze sa 2 sale..... a wtedy nigdy nie wiadomo .....
sabi87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-20, 10:20   #29
edyta83d
Przyczajenie

Ja miałam wesele 29 i 30 czerwca 2010r. było super dużo jedzenie bardzo smaczne wszystko podane na czas to co zamówiliśmy z menu wszystko było, napoje wcale nie są takie drogie jak niektórzy piszą. Szefostwo też jest ok można się z nimi dogadać, kelnerki są miłe i uprzejne. Nie wyobrażam sobie innej sali na wesele. Pozdrawiam Edyta i Rafał.
edyta83d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-11, 22:49   #30
aneczka289
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aneta i marek Pokaż wiadomość
Witam wszystkich serdecznie!
11.04.2010r czyli w ubiegłą niedzielę mięliśmy z mężem wesele na sali w Bravo. Powiem szczerze, że było niesamowicie udane!!!Po pierwsze sala ma przepiękny, odnowiony wystrój a już nie wspomnę o luksusowym apartamencie , z którego korzystaliśmy w noc poślubnąobsługa była bardzo zgrana i sympatyczna, wszystko było uzupełniane na bieżąco. Jedzenie przepyszne i bardzo dużo!!!Nawet zostało na poprawiny i nie tylko!Nie było mowy o czymś takim jak podawanie zimnego jedzenia (jak napisał ktoś wyżej), wręcz przeciwnie!Właściciele restauracji są bardzo mili i chętni do współpracy - można się z nimi bez problemu porozumieć co do różnych kwestii dotyczących oprawy całego wesela. Wesele było jednodniowe , gdyż dzień wcześniej i zaraz po naszym weselu były kolejne i od NIKOGO Z BRAVO nie usłyszeliśmy, że musimy wcześniej kończyć!!W dodatku na drugiej-mniejszej sali odbywała się komunia i nikt nikomu wcale nie wchodził w drogę!!Absolutnie goście nie mieszali się tak jak ktoś wcześniej napisał.
Oprawą muzyczną zajmował się Tomek Kargol -wodzirej, który genialnie poprowadził całą imprezę i niesamowicie zabawił wszystkich gości!!Naprawdę bardzo polecamy lokal!!!Życzymy wszystkim Młodym aby byli tak zadowolenia ze swojego wesela jak My z własnego!!!!!
Aneta i Marek

na drugiej sali była komunia? w kwietniu komunia? komunie raczej są w maju!
aneczka289 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości