![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
xGoldAngelx - ![]() ![]() ___ Wspomnienia, wspomnienia, które powinny już odejść w niepamięć, no cóż, takie jest życie, czasu cofnąć nie można. Czasami los samoistnie oddziela nas od ludzi, którzy nie byli wstanie wnieść niczego więcej do naszego życia, a przykładowo- od nas chcieli pobrać jak najwięcej. Nikomu źle nie życzę , to już nie te czasy, za wiele się nauczyłam, aby teraz poprzez zawiść z mojej strony to zniszczyć. Wolę być cichym obserwatorem innych, odsunąć sie na dalszy plan jeśli chodzi o bezcelowe komentowanie i po cichu kształtować swoje rzemiosło i doskonalić się w tym fachu. Nie spoglądam w tył, żyję teraźniejszością i wyciągam ręce do przyszłości, aby przyciągnąć do siebie swoje cele. Nie, nie straciłam niczego- patrzę na to zupełnie inaczej. To co mogłam to zyskałam, na pewno jakieś doświadczenie i lekcję na przyszłość. Teraz muszę się wytrzepać ze starego kurzu i znów brnąć przez siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() _________________________ _ Gdzie płoną piersi, wargi i kły, chciwe strawy - Gdzie róża, krwią nabiegła, lilię białą kąsa.. Kłamie ten, co zna słowa, a nut nie pamięta. Gdzie szepty pocałunków - tam są usta moje Już - z Tobą!... Już - bez Ciebie!... Nie żądaj powrotu! Doskonała jest tylko kula i trójkąt równoboczny. ![]()
![]() |
#1143 |
Raczkowanie
|
tell me i'm the only one... // powiedz, ze jestem ta jednyna
if that ain't love then i don't know what love is // jesli to nie milosc to ja nie wiem czym milosc jest (mniej wiecej) i can show you... ![]() ![]() is this really love or just a game? // to naprawde/prawdziwa milosc czy tylko gra? i wish you would // marze/pragne zebys chcial just ask me // po prostu mnie spytaj pęka, ale nie peknie bo dam sobie rade (bez ciebie) too little too late // za malo, za pozno my white flag is wavin' // moja biala flaga faluje (na wietrze) Nic dla mnie nie znaczysz...Mogles znaczyć dla mnie wszystko |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Wtajemniczenie
|
ciiri - a my jesteśmy tutaj dla Ciebie, dobrze, że już jesteś
![]() I ukradnę ciepło jutra, miłość zakochanym, a tobie skradnę serce. Miłość, albo jest albo jej nie ma. Po co się oszukiwać. Nie potrzebuję wskazówek na drodze życia, potrzebuję kogoś kto mimo mego błędu zawsze będzie przy mnie.
#1145 |
Przyczajenie
|
[...]
_ incautious x3- okradłam także ![]() Uaaa, dziękuję! ![]() _________________________ _____ 'kiedy wyobrażam sobie, że miałoby Cię nie być.. szczerze? nie miałabym po co żyć. nie miałabym dokąd iść. cały mój świat, wszystko co mam to Ty!' < 3 znalazłam szczęście, którego mi cholernie brakowało. zakochać się, mieć dwie lewe ręce, nie robić w życiu nic. ; d ale nikt tak jak Ty nie olśnił mnie, nie dodał mi sił. x 3 .. bo na zawszę będę Twoim pożądaniem. miłość zaczyna się wtedy, kiedy szczęście bliskiej osoby jest dla Ciebie ważniejsze niż Twoje. bo ktoś mi kiedyś powiedział 'pamiętaj! nie daj się mała!' - postaram się ze wszystkich sił. znajdziemy powód, aby odchodzić i sto powodów, aby wracać. < 3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Przyczajenie
|
SweetSexyLady -Dziekuje
![]() * " Trafiłam do nieba - w samym środku piekła" * ''Kocham Cię to marna wymówka, ale i szczera prawda'' ![]() * "I znów zmierzch- zamruczał pod nosem. - Kolejny dzień dobiegł końca. Choćby nie wiem jaki był piękny, jego miejsce zajmie noc." * "Urok który na mnie rzuciłaś nigdy nie osłabnie " ![]() ![]() * 'Był na wyciągnięcie ręki,a mimo to niedostępny niczym wytwór mojej wyobraźni...' * "Skoro i tak skończe w piekle, to moge po drodze zaszalec" ![]() ![]() * "Dwoje Ludzi Spotyka Sie Przypadkiem , a Okazuje Sie, Że Czekali Na Siebie Cale Życie..." Niedojrzała miłość mówi: "Kocham Cię, ponieważ Cię potrzebuję." Dojrzała miłość mówi: "Potrzebuję Cię, ponieważ Cię kocham. ![]() ![]() 02.02.2010 <3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
happyend - ![]() uwielbiaj - gdzie się podziewasz, słonko ? Dawno cię chyba nie było ![]() ![]() wiesz bo pominąłeś jeden, mały szczegół, a mianowicie moje uczucia. pamiętasz.. kiedyś podarowałam ci swoje serduszko, chcę je dostać z powrotem. Całe, niezniszczone, niezranione. Gdybym wiedziała, jakie to strasznie trudne puścić Twoją rękę... Nigdy bym jej nie dotknęła. jeżeli uśmiech to połowa pocałunku, to uśmiechnij się do mnie 2 razy.. nie wiem czy można nazwać miłością miliony spojrzeń, tysiące uśmiechów, setki spotkań, dziesiątki sms-ów. a teraz będę godzinami płakać, tęsknić, oglądać Twoje zdjęcia i przeklinać życie . a jak będę duża, to przyjedzie po mnie książę z bajki i się ożenimy. a jak jeszcze raz kiedykolwiek tak powiem to strzelę sobie w łeb. - zazdrościsz mi, przyznaj to. - tak, zazdroszczę. zazdroszczę ci tylko tego, że jesteś taka naiwna, też chciałabym uwierzyć chłopakowi, który mówi, że mnie kocha, a przy kumplach nie zna. ( rozmowa z 'kumpelą'.. ) Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-04-14 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
BAN stały
|
W ciemności słyszę słaby oddech nadziei, bidulka cały czas czeka na nowe życie Ludzie mówią, że gdy ma się złamane serce to potem się boi. Ja się nie boję, „nas” nigdy się nie przestraszę. Wytrzyj moje łzy, odrzuć obawy, podejdź, przytul i bądź… bądź mężczyzną którego tak bardzo potrzebuję |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Raczkowanie
|
U Twojego boku odjechać, tak na maksa !
Gdy spotkamy się, to powiem Ci jak bardzo Cię "ten tego" ![]() Waleczny rycerz? Raczej zakochany wariat ! ![]() Wiesz kochanie, że to właśnie Twoja wina? Przewróciłeś mi świat, gdy się tylko pojawiłeś... ![]() *** 'Bo miłość jak ogień rozpala nasze serca. I płonie tak co dzień by zgasnąć nagle nie w czas...' 'I zakończyła się historia, w której serca dwa Spotkały się by bić tylko dla siebie On tu a ona tam wiedzieli już, że Stworzeni nie dla siebie...'
![]() |
#1150 |
Zadomowienie
|
;*******
dziękuję miśki za pochwały, lustereczko w waszą stronę ;-*
__________________ lubię dym w twoim oddechu Ta dziewczyna, w modnych jeansach, podoba mi się. leżałeś na pustej skórze, bladej i chudej; chciałam, żebyś leżał na mnie zawsze I powiedziałem Ci, że to jest miłość, ale ty nie chciałaś znać prawdy.
#1151 |
Zakorzenienie
|
Primadonna. <3 widzisz, otworzyły się przed nami chmury. więc dosięgnij nieba, może będę Twoja. śmieję się sobie w oczy, leżę i patrzę jak odchodzę. to odwrócenie kolorów. niebo znów ma kolor nadziei deszczem do mnie mów składaj miliony słów, mokrych, ciekłych, wilgotnych. przywiąż się do drzewa i krzycz, że to bez znaczenia, że kochasz... nie ma szans, ironia ot tak nie ucieknie otwartym oknem w kuchni. zaufania już nie ma, zniknęło i z życia, i ze słownika...
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-04-14 o 14:38 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 |
Wtajemniczenie
|
byś znów mnie przytulił, splótł nasze dłonie, był obok i powiedział że tak jest lepiej. kur*a nie mogę Ci się oprzeć, robię taką głupotę. będę żałować.
#1153 |
Zadomowienie
|
suve
![]() ciiri ![]() i niech Cię już nie martwi połamana łopatka. i bez tego zbudujemy zamek. niefortunnie wpływasz na przebieg zdarzeń w moim życiu.
![]() |
#1154 |
Wtajemniczenie
|
Black_Star - dziękuuję
![]() ciiri - samym podziękowaniem jest to, ze wróciłaś <3 Nawet płakać nie potrafiła głośno,
w obawie przed zakłóceniem czyjegoś spokoju. I love him I'm sure of it. I think so. / Kocham go. Jestem tego pewna. Tak mi się wydaje.
![]() |
#1155 |
Zadomowienie
|
blondii69, martiska, Drift
![]() ![]() życie bez cukru bo serce lubi w parze iść w godziny jasne i te złe poranne kawy razem pic w twoich oczach podwajać się Zagubiona w morzu zdarzeń Jest w oczach Twych kolor nieba z moich stron poznać jutra słodki smak
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
ciiri <3 wrociłaś! -- szczęście to po prostu taki skurcz serca, którego doznaje się czasami, kiedy człowieka przepełnia taka radość, że wprost trudno ją znieść. znika równie szybko jak się pojawia. i nie ma go, dopóki nie nadejdzie znowu, by sprawić, że człowiek uzna życie za najwspanialszy dar. 'I było w niej coś… kobiece, nieuchwytne, dalekie, coś, co trzeba chwytać pazurami' słodki oddech nadziei ,,Tylko dzięki prawdziwej przyjaźni życie nabiera innego, barwnego sensu." Teraz się pozbierałam . nie jestem już tak perfekcyjna jak wcześniej , nie potrafię już tak pięknie żyć , nie potrafię szczerze się śmiać . ale jestem . wstaje z łóżka żeby przeżyć kolejny cholernie pusty dzień . nie utrudniaj mi tego . nie wracaj . |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Raczkowanie
|
caroline060 kradne wszystko bez wyjątku
![]() Lśnienie twoich oczu Złudzenie twoich ust. Synchronizuję mój flegmatyczny świat. Jesteś smutkiem i oceanem wieczoru Sztyletem ,który serce rani. Zastanawiasz się jak Ja zastanawiam się dlaczego Boję się tego co jest w twoich oczach,
tego co jest w twoim umyśle. Nie wiem czy potrafię obronić się przed twoim uśmiechem, przed twoim dotykiem
#1158 |
Raczkowanie
|
Dot.: WASZE opisy na gg, część XVIII :sex: :D
Ahh , kolejna część .
Przepraszam , że dopiero teraz wspominam . Nie było mnie : brak weny , brak czasu... Życzę wszystkim weny ; ** - Dlaczego płakałaś . ? - Bo odpisał... - To chyba dobrze nie . ? - Nie , odpisał mi zwykłe "ok " . - A co w tym takiego smutnego . ? - Gdyby nie odpisał miałabym pewność , że z nią nie pisze tylko śpi...
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Rozeznanie
|
`Zapomnij. Uwierz, że nigdy nie istniałam
`Jestem tylko małym elementem świata. Beze mnie można żyć `Złodziejka serc. `Przyjdź do mnie i pocałuj. Zachowuj się jak kiedyś,gdy byliśmy razem. A ja wybaczę ci wszystko...
![]() |
#1160 |
Raczkowanie
|
` Chciałeś się mnie nauczyć . Na pamięć . Nawet nie próbowałeś zrozumieć .
` Nade wszystko bolał ją fakt, że rozstali się w tak ironicznych okolicznościach . ` Łzy kapały powoli , wystukując żałosną melodię . Muzykę rozwianych nadziei i niespełnionych marzeń. ` Czerwonym flamastrem narysuję kreski na nadgarstku, a pod oczy nałożę szary cień .Może pomyślisz, że to przez ciebie .
#1161 |
Rozeznanie
|
'Bez skrępowania cieszyć się drobnymi przyjemnościami, sporadycznie ofiarowywanymi przez los.' 'Król bezgranicznie kochał swą małżonkę, królową, a ona całym sercem kochała jego. Coś takiego musiało skończyć się nieszczęściem.' 'Jak słusznie zauważyłeś, paralele między nami nie do końca były paralelne.' ![]()
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
powinniśmy być zawsze razem, bo samotnie trudno radzić sobie ze skutkami rozstania, lub dalszego leczenia chorego związku.
`nie warto odkładać siebie na później. jakaś choroba psychiczna, nie miłość. gdy mnie widzisz nie wiesz co powiedzieć. racja, kaleczymy się nadal. czy miłość ma w zanadrzu strach ? nieskończoność jego westchnień do utraty tchu, poproszę. będziemy sie poznawać językami i palcami. może dasz mi poczuć w końcu tę magię płonącego uczucia ? bilans randek dodatni. miłość nadal nieznaleziona. dawałeś mi świetne lekcje iluzji.
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
<3
czerwień mojej krwi to tylko jakiś żart.
serca mam dwa! układając myśli w logiczną całość. gromadzę blizny w sercu.
![]() |
#1164 |
Rozeznanie
|
xGoldAngelx - ;o dziękuję ! niezmiernie mi miło, perełko ;*
życie bez Ciebie byłoby życiem bez celu... <3
* Ona go kocha, ale nie chce wracać.. I znowu głowa pęka od wspomnień Oddychać nie mogę Nie potrafię zapomnieć... * nigdy TAK na mnie nie patrz, to boli. * - Jego oczy ... - Co z nimi ? - Z nimi ? Z nimi jest związane każde moje marzenie , każdy mój sen . Bo... Tylko On ma takie oczy . * z każdym dniem coraz bardziej Cię pragnę, a coraz mniej mam . * Nie potrafię dłużej tak, świat w twojej osobie się streszcza. Kocham wszystko w tobie, bo wszystko jest inne niż myślę. A moje oczy błądzą tam, błądzą po twoim umyśle. * 'nic' nie istnieje. zawsze pozostaje pustka.
![]() |
#1165 |
Rozeznanie
|
Wyróżnienie od takiej talenciary.
![]() ![]() RozowaSkeyterka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________ - Chcesz kawałek tortu?
- Wolałabym dostać kawałek szczęścia. 'Utonęłam w żalu by znów narodzić się.' Co z tego, że znam przepis na gumisiowy sok skoro wciąż nie zdobyłam recepty na szczęście... 'Serce milczy choć głośno krzyczeć chce' O Tobie myślę wciąż, dla Ciebie pragnę żyć, o Tobie tylko śnić - TWOJĄ BYĆ ![]() Rozliczana z niewypowiedzianych słów. 'Gdy nie ma myśli ciągle podpowiada rozum' (EM$I - ile jeszcze 2.) 'Ja nie sprzedam się nigdy zawsze będę przy Tobie Bo tylko Ty z lodu możesz przemienić mnie w ogień' (EM$I - ile jeszcze 2.)
Edytowane przez myszka23101 Czas edycji: 2010-04-14 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _________________________ ____________ Jestem - gdy jesteś. A gdy Cię nie ma, przestaję istnieć. Odchodzę w dal. To nic,że poruszam się,oddycham.. Naprawdę żyję tylko wtedy,kiedy Ty jesteś obok mnie. Kochajmy - abyśmy byli kochani. Abyśmy potrafili nieść szczęście innym. Bo szczęście to uśmiech. Uśmiech to słońce, słońce to jasność, a jasność - to już nie szara codzienność.
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Ze łzami w oczach spoglądasz na Niego i modlisz się by tym razem nie był to tylko złudny sen...
#1168 |
Zadomowienie
|
Zaczyna mną władać pusta obojętność.
Są myśli namiętne,w Twoich ja.
![]() |
#1169 |
Przyczajenie
|
Malinowa Girl - w końcu jesteś.
![]() ![]() _Panna_Migotka_ - kradnę. ![]() ![]() ![]() _________________ ten co debet ma na koncie w uczuciach chce mieć odskok. pieperz* Cię i sposób w jaki sprawiłęś, że cierpię. mam styl własny, własny. ma go nie każdy, ja mam styl to zaszczyt. jestem jaka jestem, ale na pewno nie taka sama jak Ty! kup mi bilet do przystanku ' happy and'. On: na zawsze. Ona: ale przecież nic nie jest na zawsze. On: bla, bla, bla. żyje się chwilą i kożystam z życia.
emma. ![]() Edytowane przez BigHeart Czas edycji: 2010-04-14 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zadomowienie
|
![]() "próbowałam przypomnieć sobie Twoją twarz, ale z tęsknoty nie mogłam" _____- _ incautious x3 skradłam kilka... ![]() BananowaBrazylijka mniamci...czuj się oskubana. ![]() -_____
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.