|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pilnie oddam dużo za te rzeczy !Nieaktualne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na obecną chwilę szukam : Kurtki na wiosnę lub płaszczyk rozmiar 44 oddam dużo nawet z poza wątku coś poszukam ! Balerinek 39/40 fajnych bucików na lato 39/40 Sukienki na wesele r. 44 spodni r.44 telefonu jakiś starszy może być najlepiej Nokie . Odżywek do włosów Jedwabiu do włosów tuszu do rzęs raczej nowego Dobrych cieni do powiek raczej z drobinkami nie matowych . Lakierów do paznokci i odżywek . ogólnie swoje rzeczy z chęcią wymienię na kosmetyki ![]() Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2010-05-17 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pilnie oddam dużo za te rzeczy !
hej, mam u siebie w watku tusz do rzes raz uzyty tylko na sprawdzenie, to kolor czarny a ja uzywam tylko brazowych wiec chce wymienic
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a znajdziesz coś u mnie w zamian ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
może chciałabys ode mnie nowe z metkami majty od kostiumu oryginalne H&M jedne spodenkowate błękitne a drugie normalne w biało brązowe paski góry nie mam niestety ale mysle ze cos sobie dobierzesz jeśli jesteś zainteresowana daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety nie dziewczyny , poza tym za sam tusz też nie opłaca mi się wymieniać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.