Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-13, 18:46   #2881
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

jak na mnie zjadlam malo dzisiaj
i nie przytylam nic na razie, o!
nadrobie pozniej
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 18:58   #2882
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
Carolcia, a smarujesz i nawilżasz? jakąś ulgę kremy powinny przynieść. musi być okropne uczucie..... filipek się rozpycha, już mu ciasno u mamy a tu jeszcze tyle czasu

Kasiu, plan brzmi super, będziesz mogła z bejbikiem urzędować na świeżym powietrzu. Ja nawet nie mam balkonu, dopiero jak się przeprowadzimy to u teściów będę miała mega wielki ogród. a na razie jak sobie pomyślę o tych obleśnych dziurawych chodnikach, 100 letnich chyba! to mam ochotę się pochlastać. Nawet nie bardzo mogę kupić wózek z takimi całkiem skrętnymi kołami bo po prostu dziewczyny nie wyobrażacie sobie jak te chodniki wyglądają. w dodatku, żeby póść na spacer, będę musiała wtoczyć wózek po schodach, które są w tak opłakanym stanie że chyba będę go wnosić po prostu, zamiast wjeżdżać.......
Karolinko od początku smaruje kochana i to bardzo nawilżającym balsamem, bo po oliwce mam uczulenie, ale widać tendencje do rozstępów mam i pewnie wyjdą nowe a może nie, może tylko ta wewnętrzna warstwa skóry jest naruszona i boli, paskudne uczucie.

Irsin ja wcale nie miałam robionej grupy krwi, bo mam na poprzednim wypisie ze szpitala napisane i lekarz przepisał do karty ciąży, miałam robiony odczyn Coombsa żeby sprawdzić czy nie ma przeciwciał, bo mam Rh-. A mężuś robił grupę, bo nie wiedział jaka ma i u nas 1 dzień tylko się czeka. A co do badań, ja za wszystkie płacę, bo prywatnie chodze do lekarza.

Gosiu super, ze glukoza w porządeczku!! Ja mam nadzieję, że też będe miała dobrą.

Pamdziolka skrbie gdzie Ty masz tego bejbika?? ja nie mogę piękny płaski brzuś, ale z Olą tez tak miałam i jak wydeło to na maxa także pewnie u Ciebie też tak będzie
Łózeczko super!!! Ja kupuję łóżeczko z pościelą od razu będe miała spokój, a i tak w lato tylko będzie pajac i kocyk. A rożek powiem Wam z własnego dośwoadczenia, ze mnie się ne przyda, jedynie do szpitala i jak ktoś będzie chciał Filipka wziać na ręce, bo będe się bała żeby nikt mu krzywdy nie zrobił a ja go nie będe używać. Jest niewygodny wolę malutka na rączki wziąć bez niego.

Darusiu kup herbatkę hippa na kolki z kopru włoskiego, która pomaga prukać, :

http://www.hipp.pl/index.php?id=244

albo ta humany:

http://www.kidy.pl/herbatka-brzuszek-zycia-p-21.html

Są jeszce leki: Infacol i Esputicon specjalne na kolki dla niemowląt.

dawaj małej, bo może jej się koleczki zaczynają i dlatego ma problem żeby pruknać i sie pręży, to chatakterystyczne jak właśnie dziecko się napręża, spina i nagle jest krzyk jakby go ze skórki obdzierali. Może malutka na razie tylko ma leciutkie problemiki z prukaniem po mleczku.

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Linka ja też ma dosłownie parę ubranek i butelki, nic więcej. Łóżeczko w maju kupimy, a ubranka na allegro pozamawiam też pewnie w maju i czerwcu no i kosmetyki tez tak jakoś. Wózeczek teściowa kupi więc nie wiem kiedy

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2010-04-13 o 18:56
Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 18:58   #2883
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Karolinko od początku smaruje kochana i to bardzo nawilżającym balsamem, bo po oliwce mam uczulenie, ale widać tendencje do rozstępów mam i pewnie wyjdą nowe a może nie, może tylko ta wewnętrzna warstwa skóry jest naruszona i boli, paskudne uczucie.

Irsin ja wcale nie miałam robionej grupy krwi, bo mam na poprzednim wypisie ze szpitala napisane i lekarz przepisał do karty ciąży, miałam robiony odczyn Coombsa żeby sprawdzić czy nie ma przeciwciał, bo mam Rh-. A mężuś robił grupę, bo nie wiedział jaka ma i u nas 1 dzień tylko się czeka. A co do badań, ja za wszystkie płacę, bo prywatnie chodze do lekarza.

Gosiu super, ze glukoza w porządeczku!! Ja mam nadzieję, że też będe miała dobrą.

Pamdziolka skrbie gdzie Ty masz tego bejbika?? ja nie mogę piękny płaski brzuś, ale z Olą tez tak miałam i jak wydeło to na maxa także pewnie u Ciebie też tak będzie
Łózeczko super!!! Ja kupuję łóżeczko z pościelą od razu będe miała spokój, a i tak w lato tylko będzie pajac i kocyk. A rożek powiem Wam z własnego dośwoadczenia, ze mnie się ne przyda, jedynie do szpitala i jak ktoś będzie chciał Filipka wziać na ręce, bo będe się bała żeby nikt mu krzywdy nie zrobił a ja go nie będe używać. Jest niewygodny wolę malutka na rączki wziąć bez niego.

Darusiu kup herbatkę hippa na kolki z kopru włoskiego, która pomaga prukać, :

http://www.hipp.pl/index.php?id=244

albo ta humany:

http://www.kidy.pl/herbatka-brzuszek-zycia-p-21.html

Są jeszce leki: Infacol i Esputicon specjalne na kolki dla niemowląt.

dawaj małej, bo może jej się koleczki zaczynają i dlatego ma problem żeby pruknać i sie pręży, to chatakterystyczne jak właśnie dziecko się napręża, spina i nagle jest krzyk jakby go ze skórki obdzierali. Może malutka na razie tylko ma leciutkie problemiki z prukaniem po mleczku.
Ja tez mam B RH - (jako jedyna w calje rodzinie ani rodzice ani rodzenstwo nie maja takiej), a TZ ma plus.

Dziewczyny czy ktoras z Was brala moze dodatkowo wapno z witamina D3?
Stary 2010-04-13, 19:06   #2884
Carol77
Zakorzenienie

Skorpionku kochana jak się cieszę, że ta wredna głowa Ci przechodzi!!!!!!!!!!!!!!! !!! Oby już nie wróciły te bóle!!! Ja nie wiem my to mamy jak nie urok to sr...a przewalone z tymi bólami wszelakimi!

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Ja tez mam B RH - (jako jedyna w calje rodzinie ani rodzice ani rodzenstwo nie maja takiej), a TZ ma plus.

Dziewczyny czy ktoras z Was brala moze dodatkowo wapno z witamina D3?

Ja mam A Rh- a mężuś B Rh+ więc konfliktowi jesteśmy jeszce raz powtórze badanie na przeciwciała i zapytam o immunoglobinę anty D czy dostanę jeszcze w ciąży czy już po porodzie, bo jak Ola sie urodziła, to mi dali dzięki temu 3 ciąża jest bezpieczna.
Ja nie brałam w ogóle wapna, także nie pomogę kochana.

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-04-13, 19:18   #2885
anula_81
Zakorzenienie

hej kochane moje

przepraszam, ze sie nie odzywalam, ale mialam strasznego dola, za miesiac znowu lece do Polski zobaczyc mojego lekarza, brzuch mnie ciagle pobolewa, znowu mialam skrzepki i naprawde zepsulo mi to humor. u nas pogoda piekna, skandynawska wiosna uderzyla z podwojna sila, 20 stopni, sloneczko do 21-szej juz swieci, projekt w pracy nowy i fajny, ale nie umiem si etym cieszyc bo widz eteraz wszedzie kobiety z wozkami, wypelzly na ulice, te w ciazy pokazuja piekne brzuszki a ja juz od kilku miesiecy nie wiem na czym stoje. I juz mnie to wlasnie przeroslo.

Doczytuje was powoli ale jakos nie mam glowy do wszystkiego, ciagle mi cos leci z rak, az moj tz zaczal sie o mnie niepokoic. mam nadzieje, ze jakos si epozbieram,
Plus ta tragedia w Polsce, mowie wam ciagle wyje, na co nie popatrze wszystko sie jakos zbiera. dzisiaj snilo mi sie na przyklad ze ktos mnie chcial zabic dostalam pistolet strzelalam w ta osobe i nic sie nei dzialo i on mial noz i chcial mnie nim dzgnac a ja mu wyrwalam i wbilam w serce ale nic si enie stalo i mnie nadal atakowal i sie obudzilam zaplakana. I zmeczona. chyba cos nie tak sie ze mna dzieje.

Darusia kochana zaluje ze tak malo poczytalam o Tobie i pikenej twojej coreczce, obiecuje nadrobic.
Kasiu_Dublin pracusiu, pracuj mniej, wiem jak to jest byc pracoholikiem, jak sie czujesz?* brzuszek juz wyskoczyl?
Carolku a ty jak? przepraszam, ze tak malo pisze ostatnio, ale naprawde jakos nie mialam weny. jak samopoczucie?

Irsin, Kardashi? wszystko ok?
Latkoo, Gosiu, Linka, jak tam wasze brzuszki-maluszki?
Weronisia pozdrawiam rowniez.

Jesli kogos pominelam to przepraszam, ale jestem jakos ostatnio nie z tej ziemi.

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 19:41   #2886
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
hej kochane moje

przepraszam, ze sie nie odzywalam, ale mialam strasznego dola, za miesiac znowu lece do Polski zobaczyc mojego lekarza, brzuch mnie ciagle pobolewa, znowu mialam skrzepki i naprawde zepsulo mi to humor. u nas pogoda piekna, skandynawska wiosna uderzyla z podwojna sila, 20 stopni, sloneczko do 21-szej juz swieci, projekt w pracy nowy i fajny, ale nie umiem si etym cieszyc bo widz eteraz wszedzie kobiety z wozkami, wypelzly na ulice, te w ciazy pokazuja piekne brzuszki a ja juz od kilku miesiecy nie wiem na czym stoje. I juz mnie to wlasnie przeroslo.

Doczytuje was powoli ale jakos nie mam glowy do wszystkiego, ciagle mi cos leci z rak, az moj tz zaczal sie o mnie niepokoic. mam nadzieje, ze jakos si epozbieram,
Plus ta tragedia w Polsce, mowie wam ciagle wyje, na co nie popatrze wszystko sie jakos zbiera. dzisiaj snilo mi sie na przyklad ze ktos mnie chcial zabic dostalam pistolet strzelalam w ta osobe i nic sie nei dzialo i on mial noz i chcial mnie nim dzgnac a ja mu wyrwalam i wbilam w serce ale nic si enie stalo i mnie nadal atakowal i sie obudzilam zaplakana. I zmeczona. chyba cos nie tak sie ze mna dzieje.

Darusia kochana zaluje ze tak malo poczytalam o Tobie i pikenej twojej coreczce, obiecuje nadrobic.
Kasiu_Dublin pracusiu, pracuj mniej, wiem jak to jest byc pracoholikiem, jak sie czujesz?* brzuszek juz wyskoczyl?
Carolku a ty jak? przepraszam, ze tak malo pisze ostatnio, ale naprawde jakos nie mialam weny. jak samopoczucie?

Irsin, Kardashi? wszystko ok?
Latkoo, Gosiu, Linka, jak tam wasze brzuszki-maluszki?
Weronisia pozdrawiam rowniez.

Jesli kogos pominelam to przepraszam, ale jestem jakos ostatnio nie z tej ziemi.
Anulko kochanie ja cały czas mam nadzieje, ze w koncu to wszystko sie przewali i bedziesz zdrowiutka i gotowa na bejbika. Widocznie musi to potrwac, nie znam sie, nei jestem lekarzem, ale dzieki Bogu masz juz dobrego i super, ze znowu lecisz do niego. Myszko nie mozesz sie zalamac, wiem,ze to wszystko jest straszne i okrutnei,ze juz nie masz sily, ale niemozesz sie poddac,musisz przec do przodu i wmawiac sobie,ze bedzie dobrze, ze zawsze po burzy wychodzi sloneczko i u Ciebie tez tak bedzie, ja to wiem!!!!!!!!

Co u mnie, a bez zmian, co chwile sie cos przyertuje, teraz sie tak rozciagam,ze skora mnie kolo pepka bardzo boli, jedynie jak sie nie ruszam jest ok, maly szaleje, kregoslup boli, mam 11 kg na plusie i co chwile sie boje o maluszka i placze bo si eboje jak brzuch sie spina i jak cokolwiek poboli, masakra, panikara ze mnie straszna, modle się zeby do tego lipca dotrwac i nie zwariować nie wiem 2 ciaza jest gorsza od 1, czlowiek si ebardziej boi, teraz jak mojej kumpeli w 34 tc wody odeszly to w ogole mam schize,ze moze mnie tez sie cos takiego stac i wyje ze strachu. Mezus jedynie sprowadza mnei na ziemie i jestem mu za to wdzieczna,ze umie mi przemowic do rozsadku. Inaczej bym sie zamartwila i zaplakala. Mowie Ci masakra, martwisz sie jak zajsc w ciaze a potem dopiero sie zaczyna jazda jak przezyc te 9 miesiecy

Kochane moje ide sie kapac i do wyrka, spijcie wszystkie zdrowo i slodko

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-04-13, 19:56   #2887
skorpionek19
Rozeznanie

Dziewczynki ja zmykam, miałam dzisiaj straszny dzień.. szkoda słów.. jacy ludzie są straszni, można się przekonać na każdym kroku...

Mam pytanie, jeśli jestem na zwolnieniu, to czy nawet nie mogę z domu wyjść? czy to jest zabronione? mam na L4 chodzące, wiadomo, że w tym czasie można iść na spacer, apteki... przecież w tym czasie nie podjęłam żadnej pracy, nie wyjechałam na wczasy zagraniczne.... przepraszam za te żale, ale odbyłam dzisiaj pewna rozmowę.. zdenerwowałam się bardzo, aż się popłakałam...

skorpionek19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-13, 20:42   #2888
metropolitan
Zadomowienie

a ja zdążyłam was podczytać co tam naskrobałyście i też padam na pycholek już.
normalnie, jak pracowałam to wydaje mi się że miałam więcej czasu i częściej zaglądałam, a teraz ciągle brakuje. do jutra dziewczynki.

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Napisane przez skorpionek19 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja zmykam, miałam dzisiaj straszny dzień.. szkoda słów.. jacy ludzie są straszni, można się przekonać na każdym kroku...

Mam pytanie, jeśli jestem na zwolnieniu, to czy nawet nie mogę z domu wyjść? czy to jest zabronione? mam na L4 chodzące, wiadomo, że w tym czasie można iść na spacer, apteki... przecież w tym czasie nie podjęłam żadnej pracy, nie wyjechałam na wczasy zagraniczne.... przepraszam za te żale, ale odbyłam dzisiaj pewna rozmowę.. zdenerwowałam się bardzo, aż się popłakałam...
a co się stało słońce? nie wiem, kto cię tak zdeerwował, ale ja bym tak śmiertelnie poważnie nie podchodziła do tego, ja też mam że mogę chodzić i czasami częściej mnie nie ma w domu niż jestem. to tylko jest tak, że możesz mieć teoretycznie kontrolę, ale zawsze możesz powiedzieć że byłaś u lekarza czy na badaniach i g.... ci udowodnią. także naprawdę nie przejmuj się tym w ogóle!
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 20:50   #2889
Weronisia
Zakorzenienie

Skorpionku ciebie chyba jakiś dołek dopadł co? Może to przez tą migrenę jesteś taka zdołowana?
Nosek do góry i nie daj się nikomu denerwować. Niektóre rozmowy trzeba puszczać w niepamięć.

Ja na szczęście mam dobry humor. Głowa wreszcie mnie nie boli Trzymajcie się kobietki.
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 20:59   #2890
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

anula nie ogladaj tv za duzo, ja nie potrafie/nie chce - to za ciezkie jakies jest, te wszystkie spoty to wyciskacze łez, które i tak same napływają do oczu.
A i trzymam kciuki,zebys miala taki bęben jak jak niżej, albo i pięć razy większy!

W 10/11 tygodniu My.

Na 2 zdjeciu 2 tygodnie wczesniej.

rosniemy.

Edytowane przez irsin
Czas edycji: 2010-04-13 o 21:04
Stary 2010-04-13, 21:05   #2891
Weronisia
Zakorzenienie

Coś mały ten Twój bęben Mój jest większy

Anula Ty rzeczywiście masz maleńki. Fajnie masz. Na pewno nie przytyłaś i potem szybko wrócisz do formy. Mi zajmie kilka miesięcy pozbycie się brzucha.
Stary 2010-04-13, 21:07   #2892
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Coś mały ten Twój bęben Mój jest większy

Anula Ty rzeczywiście masz maleńki. Fajnie masz. Na pewno nie przytyłaś i potem szybko wrócisz do formy. Mi zajmie kilka miesięcy pozbycie się brzucha.
maly?oj nie... na 2 zdjeciu to chociaz mam cos takiego jak zebra

weronisia, kiedy masz nast. usg?
Stary 2010-04-13, 21:53   #2893
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

ale sie przestraszylam dzisiaj... mala nie spokojna byla od rana jakas, rano zrobila kupkem pobakiwala jakby ja brzus bolal a kupki nie bylo, wiec o 17:30 zadzwonilam do tej poloznej ktora byla wczoraj i mowi zeby do przychodnii to lekarza ktorego wybralismy podjechac, ale tylko 15 minut przyjmuje jeszcze wiec ona szybko wziela za telefon, zadzwonila do tej pani dr zeby na nas poczekala, oddzwonila ze pani dr wie wszystko i mamy jechac ona czeka. Zlota ta polozna jest!! zadko sie az tak oddane pracy osoby spotyka. Z mala wszystko ok dostala kropelki do oczu bo jej ropieja i kropelkina brzuszek gdyby nadal byl problem a jak wrocilismy do domku byla kupa wielkaaaaaaaaaaaaaa jak planeta ziemia:P
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 08:00   #2894
Gosiaro
Wtajemniczenie

Anulko nie zamartwiaj się ta całą sytuacją w Polsce.To sie stało i owszem jest wielka tragedia, ale trzeba zyc dalej.
Mam nadzieje, że sie w koncu u ciebie unormuje.A te skrzepki to jest okres czy raczej organizm cały czas sie jeszcze oczyszcza?Mysle,że ten lekarz w Polsce w koncu ci pomoze i ty tez będziesz sie cieszyc brzuszkiem, a poki co korzystaj z ladnej pogody.Moze jakis romantyczny piknik by ci poprawil humor?

Darusiu dobrze, że z Oliwka sie wyjaśniło i kupka jednak sie pojawiła.

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 08:32   #2895
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez skorpionek19 Pokaż wiadomość

Kochana nic się nie martw możesz spokojnie chodzić, nic Ci nie mogą zrobić. Jak masz że możesz chodzić o spoko

Anulko kochanie wiem że Ci ciężko, że teraz wszędzie dziewczyny z dziećmi iz brzuchami, ale spróbuj myśleć pozytywnie że już niedługo Ty też będziesz z brzuszkiem pomykać, jesteś pod dobrą opieką i wszystko jest na dobrej drodze. My jesteśmy z Tobą!!! Pisz nam o wszystkim!

Darusia ciesze się że malutka ma się lepiej, ważne że lekarz spojrzał i już jesteś spokojna. No i kupa już była więc to dobrze

Karolinko nie przejmuj się kilogramami zrzucisz napewno szybciutko, taki z ciebie chuderlaczek Ja w butach i spodniach jak mnie ważyła położna to 6kg na plusie mam. Mam nadzieje że w ostatnim trymestrze duż nie przytyje. Bo mi ciężko będzie schudnąć chyba.

Kasiu i Gosiu wy się nieprzepracowujcie! Ciesze sie Kasiu że już z szefem się rozmówiłaś i że będziesz chociaż normalnie wychodziła ale pamiętajcie wszystko powoli i delikatnie

A my dziś zaczynamy szkołę rodzenia, już nie umiem się doczekać. Na tej karteczce od mojej gin. mam napisane że biernie mogę uczestniczyć, czyli ja nie będe mogła ćwiczeń wykonywać. Wczoraj byłam na pedicure i tak się fajnie czuje, wreszcie mam piękne nóżki i paznokcie u nich ordazu fajniej. Tak po za tym to nuuuuuuuudy straszne
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 08:40   #2896
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Wlasnie wrocilam z badan krwi, grupe krwi musze robic gdzie indziej i znowu beda mnie kluc
To klucie to dla mnie jakis koszmar niestety, a czeka mnie go wiecej i wiecej i jeszcze wiecej
Stary 2010-04-14, 09:08   #2897
Carol77
Zakorzenienie

Hej laseczki

Kolejna koszmarna noc za mną, ehh jak jedna jest super, to następna koszmar.

Karolinko dzięki za miłę słowa, ja się zastanawiam jak schudnę tyle kg, a pewnie jeszcze z 5 przytyję masakra, nie wiem, może to dlatego, ze z 5 miałam niedowagi przed ciążą i jak patrzyłąm na kalkulatory przyrostu wagi w ciąży, to wszystko jest idealnie. Najgorszy będzie brzuszek i skórka, bo reszta ładnie spadnie, trzeba bedzie za ćwiczenia się wziąc a ja ich nieznoszę
Super, że masz piekne nóżki ja nie robię nic, tylko obcinam paznokcie, jeszcze umiem, a jak będzie ciepło tylko odżywką i nawierzchniowym pomaluję, a jak urodze, to sobie zrobię na bóstwo. Powiem Ci, ze ja nie lubię chodzić do kosmetyczek, bo jeszcze zadna mi nie zrobiła tak jak ja sama sobie zrobię, ja jestem perfekcjonistką a one mają w nosie jak coś krzywo wyjdzie i nie poprawią. Ja musze miec idealnie , zawsze wszyscy się dziwią jak ja tak potrafię

Skorpionku co się stało, ze tak Cie z równowagi wytrąciło?
A tak jak laseczki pisza, możesz chodzić jak masz tak na L4 , jakbyś miała, że nie możesz, to niestety siedzenie w domku tylko w ciągu dnia, bo kontrola mogłaby przyjść.

Weronisiu super, ze głowka przeszła!!

Irsin chudzielcu gdzie Ty masz bębenek??? Co ja mam powiedzieć? ja mam wielki A Twój jest płaski ale wszystko przed Tobą, na pewno pięknie urośnie

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Darusiu super, że Oliwcia uwaliła dużą kupkę i śiwetna ta położna, żeby wszystkie były takie!! A kropelki na pewno sie przydadzą zeby malutką nie bolało.

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-04-14, 09:16   #2898
Darusiaaaa
Zakorzenienie

dzien dobry

dzis od rana chyba tez Oliwia walki toczy, bo tylko nad ranem sie zalatwila troszke, ale pryki sa wiec jest ok dostala herbatke koperkowa pediatra nie mogla sie nadziwic ze jak lezy na brzuszlu to trzyma glowe sztywno i sobie przewraca z boku na bok sama.
Teraz mam chwile wiec bede czytac i odpisywac, a nie tylko wpadac i pisac co u nas, bo to nie ladnie z mojej strony.
A.Camus
Stary 2010-04-14, 09:18   #2899
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Anulko kochanie ja cały czas mam nadzieje, ze w koncu to wszystko sie przewali i bedziesz zdrowiutka i gotowa na bejbika. Widocznie musi to potrwac, nie znam sie, nei jestem lekarzem, ale dzieki Bogu masz juz dobrego i super, ze znowu lecisz do niego. Myszko nie mozesz sie zalamac, wiem,ze to wszystko jest straszne i okrutnei,ze juz nie masz sily, ale niemozesz sie poddac,musisz przec do przodu i wmawiac sobie,ze bedzie dobrze, ze zawsze po burzy wychodzi sloneczko i u Ciebie tez tak bedzie, ja to wiem!!!!!!!!

Co u mnie, a bez zmian, co chwile sie cos przyertuje, teraz sie tak rozciagam,ze skora mnie kolo pepka bardzo boli, jedynie jak sie nie ruszam jest ok, maly szaleje, kregoslup boli, mam 11 kg na plusie i co chwile sie boje o maluszka i placze bo si eboje jak brzuch sie spina i jak cokolwiek poboli, masakra, panikara ze mnie straszna, modle się zeby do tego lipca dotrwac i nie zwariować nie wiem 2 ciaza jest gorsza od 1, czlowiek si ebardziej boi, teraz jak mojej kumpeli w 34 tc wody odeszly to w ogole mam schize,ze moze mnie tez sie cos takiego stac i wyje ze strachu. Mezus jedynie sprowadza mnei na ziemie i jestem mu za to wdzieczna,ze umie mi przemowic do rozsadku. Inaczej bym sie zamartwila i zaplakala. Mowie Ci masakra, martwisz sie jak zajsc w ciaze a potem dopiero sie zaczyna jazda jak przezyc te 9 miesiecy

Kochane moje ide sie kapac i do wyrka, spijcie wszystkie zdrowo i slodko
Kochana dziekuje za slowa otuchy, ala ja chyba mam jakies wiosenne przesilenie dodatkowo i dlatego tez tak mi humor siada...

A ty sie nie denerwuj wiesz ze co ma byc to bedzie, szkoda chyba naszych nerwow i paniki, dla dzidziusia to chyba tez do konca nie jest zdrowe, blagam ciesz sie swoim stanem i nie zamartwiaj sie, ja ci wysylam moje cieple mysli z glebi serduszka

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Anulko nie zamartwiaj się ta całą sytuacją w Polsce.To sie stało i owszem jest wielka tragedia, ale trzeba zyc dalej.
Mam nadzieje, że sie w koncu u ciebie unormuje.A te skrzepki to jest okres czy raczej organizm cały czas sie jeszcze oczyszcza?Mysle,że ten lekarz w Polsce w koncu ci pomoze i ty tez będziesz sie cieszyc brzuszkiem, a poki co korzystaj z ladnej pogody.Moze jakis romantyczny piknik by ci poprawil humor?

Darusiu dobrze, że z Oliwka sie wyjaśniło i kupka jednak sie pojawiła.
Wlasnie idziemy dzisiaj Gosiu na romantyczny spacerek nad zatoke bo pogoda nas rozpieszcza. Moz ejakos mi przejdzi eten zly humor i wiosenne przesilenie. Wiesz to tylko to ze ja juz mam dosyc, z enie moze juz byc normalnie? tyle miesiecy od # a tu ciagle nie jest dobrze, tu juz nie chodzi tylko o zajscie w ciaze, ale takze o to zeby juz przestac o tym myslec co sie stalo...
Dziekuje w ogole za dobre slowa, aniolki z was dziewczyny

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Kochana nic się nie martw możesz spokojnie chodzić, nic Ci nie mogą zrobić. Jak masz że możesz chodzić o spoko

Anulko kochanie wiem że Ci ciężko, że teraz wszędzie dziewczyny z dziećmi iz brzuchami, ale spróbuj myśleć pozytywnie że już niedługo Ty też będziesz z brzuszkiem pomykać, jesteś pod dobrą opieką i wszystko jest na dobrej drodze. My jesteśmy z Tobą!!! Pisz nam o wszystkim!

A my dziś zaczynamy szkołę rodzenia, już nie umiem się doczekać. Na tej karteczce od mojej gin. mam napisane że biernie mogę uczestniczyć, czyli ja nie będe mogła ćwiczeń wykonywać. Wczoraj byłam na pedicure i tak się fajnie czuje, wreszcie mam piękne nóżki i paznokcie u nich ordazu fajniej. Tak po za tym to nuuuuuuuudy straszne
Dziekuje kochana moja, tak milo slyszec ze jestescie ze mna i miec ludzii , ktorzy wysluchaja mojego marudzenia i rozumieja mnie, nawet nie wiecie jakie to dla mnie wazne.

Ja chyba tez pojde na manicure i pedicure, a co masz racje to zawsze poprawia humor.

I pisz koniecznie jak na szkole rodzenia, bardzo jestem ciekawa jak to wyglada

Pozdrawiam was zapracowana jak zwykle w piekna norweska wiosne....

Zosienka jest juz z nami

Zosia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-14, 09:47   #2900
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana dziekuje za slowa otuchy, ala ja chyba mam jakies wiosenne przesilenie dodatkowo i dlatego tez tak mi humor siada...

A ty sie nie denerwuj wiesz ze co ma byc to bedzie, szkoda chyba naszych nerwow i paniki, dla dzidziusia to chyba tez do konca nie jest zdrowe, blagam ciesz sie swoim stanem i nie zamartwiaj sie, ja ci wysylam moje cieple mysli z glebi serduszka

Wlasnie idziemy dzisiaj Gosiu na romantyczny spacerek nad zatoke bo pogoda nas rozpieszcza. Moz ejakos mi przejdzi eten zly humor i wiosenne przesilenie. Wiesz to tylko to ze ja juz mam dosyc, z enie moze juz byc normalnie? tyle miesiecy od # a tu ciagle nie jest dobrze, tu juz nie chodzi tylko o zajscie w ciaze, ale takze o to zeby juz przestac o tym myslec co sie stalo...

Dziekuje kochana moja, tak milo slyszec ze jestescie ze mna i miec ludzii , ktorzy wysluchaja mojego marudzenia i rozumieja mnie, nawet nie wiecie jakie to dla mnie wazne.

Ja chyba tez pojde na manicure i pedicure, a co masz racje to zawsze poprawia humor.

Skarbie nie masz za co dziękować Ja Tobie dziękuję za otuchę i wsparcie czsami człowiek wpada w te złe myśli i ciężko z nich wyjść, dobzre, ze jesteśi , że Wy wszystkie jesteście

Super, ze wybierasz się an spacerek, ja nawet za bardzo nie mogę chodzić, ehh ale sobie odbiję potem

Darusiu kochana pisz jak najwięcej o Oliwce i jak masz obawy, pytania to pisz , po to jesteśmy tutaj, a wiadomo, ze Twój świat to teraz Oliwcia i wszystkie to rozumiemy, bo to normalka i my też tak bedziemy pisać o naszych maluszkach

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-04-14, 09:51   #2901
Darusiaaaa
Zakorzenienie

nie powiem, że nie wlasnie sie budzi na piciu wiec dopisze pozniej reszte.
A.Camus
Stary 2010-04-14, 09:53   #2902
metropolitan
Zadomowienie

Anulka, naprawdę masz przygnębiający ten avatarek. Proszę się rozchmurzyć i to już! będzie dobrze, a tymczasem rzeczywiście możesz chociaż pazurki zrobić na poprawę humoru.

Ja jeszcze sobie sama robię pedi, ale jak już nie będę mogła to będę chodzić do kosmetyczki, bo nie lubię mieć niepomalowanych, jednak stopy nie wyglądają zbyt atrakcyjnie bez pięknych pazurków.

A dzisiaj idę buty sobie kupić, bo te cichobiegi co sobie kupiłam to mi mąż obrzydził i jeszcze taki nasz wspólny kolega, jak to zaczęli rozprawiać o tym, że te baleriny to takie aseksualne buty że im się rzygać chce więc stwierdziłam, że jak ma rzygać na widok moich butów to kupię sobie normalne sportowe buciki, i będę śmigać na co dzień, a na wyjścia ze znajomymi tradycyjnie szpilki... ach te chłopiska wstrętne.

Carol, trzeba będzie się wziąć za ćwiczenia rzeczywiście.... też się coraz bardziej boję że przytyję, na razie prawie nic nie przytyłam, ale od jakiegoś tygodnia to jem jak szalona, muszę się trochę opanować z tym jedzeniem.
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 10:25   #2903
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Czesc skarbki!

Kolejny dzien w pracy, eh. Pogoda troszke sie popsula bo slonko jest za chmurami no i temperatura tez spadla ale i tak czuc piekny zapach wiosny. Sorki kochane ze ja wogole nie zagladam juz wieczorami ale laptop tz-a sie niestety popsul i jemu sie nie spieszy za bardzo z jego naprawa no i sila rzeczy siedzi na moim caly czas i pracuje wiec nie moge go odciagac. Sama wzielam sie znowu za druty bo juz nie mam sily patrzec na telewizje wiec puszczam muzyczke i tak sobie siedzimy kazdy zajety swoimi pracami.

Anulka nie smutaj sie bo mi tez wtedy smutno . Kochanie ja juz az tak duzo nie pracuje, w sumie dzisiaj mam ostatni dzien w miesiacu gdzie musze sie troszke sprezyc a pozniej juz powinnam miec znowu troszke luzu az do poczatku kolejnego miesiaca. Brzuszek jest widoczny i w pracy juz coraz wiecej osob pyta sie moich dziewczyn czy przypadkiem nie jestem w ciazy . Kochanie super ze macie taka piekna pogode. Nie ma to jak ciepla i sloneczna wiosna. Bawcie sie dzisiaj dobrze na spacerku i wierze ze troski wreszcie mina i poczujesz ogromniasta ulge!!!

Darusia super polozna. No i fajnie ze Oliwka juz sie pieknie zalatwia. Wiadomo ze na poczatku wszyscy jestesmy troszke zieloni przy pierwszej dzidzi ale i tak jakos sobie poradzimy. Ty sobie radzisz wysmienicie

Skorpionek nie denerwuj sie tylko walcz o swoje. Jesli wiesz ze mozesz wychodzic z domu to nie daj sobie wciskac ze zle robisz czy cos. Trzymam kciuki zeby wszystko sie wyjasnilo.

irsin gdzie ten brzuszek

latkoo czekamy na relacje ze szkoly rodzenia!

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 10:33   #2904
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Hej laseczki

Kolejna koszmarna noc za mną, ehh jak jedna jest super, to następna koszmar.

Karolinko dzięki za miłę słowa, ja się zastanawiam jak schudnę tyle kg, a pewnie jeszcze z 5 przytyję masakra, nie wiem, może to dlatego, ze z 5 miałam niedowagi przed ciążą i jak patrzyłąm na kalkulatory przyrostu wagi w ciąży, to wszystko jest idealnie. Najgorszy będzie brzuszek i skórka, bo reszta ładnie spadnie, trzeba bedzie za ćwiczenia się wziąc a ja ich nieznoszę
Super, że masz piekne nóżki ja nie robię nic, tylko obcinam paznokcie, jeszcze umiem, a jak będzie ciepło tylko odżywką i nawierzchniowym pomaluję, a jak urodze, to sobie zrobię na bóstwo. Powiem Ci, ze ja nie lubię chodzić do kosmetyczek, bo jeszcze zadna mi nie zrobiła tak jak ja sama sobie zrobię, ja jestem perfekcjonistką a one mają w nosie jak coś krzywo wyjdzie i nie poprawią. Ja musze miec idealnie , zawsze wszyscy się dziwią jak ja tak potrafię

Skorpionku co się stało, ze tak Cie z równowagi wytrąciło?
A tak jak laseczki pisza, możesz chodzić jak masz tak na L4 , jakbyś miała, że nie możesz, to niestety siedzenie w domku tylko w ciągu dnia, bo kontrola mogłaby przyjść.

Weronisiu super, ze głowka przeszła!!

Irsin chudzielcu gdzie Ty masz bębenek??? Co ja mam powiedzieć? ja mam wielki A Twój jest płaski ale wszystko przed Tobą, na pewno pięknie urośnie

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Darusiu super, że Oliwcia uwaliła dużą kupkę i śiwetna ta położna, żeby wszystkie były takie!! A kropelki na pewno sie przydadzą zeby malutką nie bolało.
Karolinko ja znalazłam super manicurzystkę, jest w moim wieku, taka sympatyczna dziewczyna i na dodatku jest tak dokładna że szok. Nic nie zostawi nierówno. Naprawdę wszystko poprawia tak żeby było idealnie. Powiem Ci że do innej nie pójdę, zanim ją oczywiście znalazłam troszkę szukałam i jak coś mi nie pasuje to oczywiście nie idę do takiej już, a u niej jestem zadowolona.
Ja sama mam antytalent do robienia paznokci, i więcej się nadenerwuje, bo coś mi nie wychodzi.

Cytat:

Idz Anulko koniecznie takie zabiegi poprawiają humorek, czuje się piękniejsza
Co do szkoły rodzenia to oczywiście opiszę co i jak.
A Ty kochana korzystaj z tej wiosny, wdychaj świerze powietrze, zbieraj kwiatki i postaraj się nie myśleć o złych rzeczach. Pomyśl że jest wiosna nowy piękny czas w przyrodzie i w Twoim życiu zaczyna się nowy piękny czas, a ta paskudna zima i te paskudne rzeczy zostały już za Tobą i nie wrócą.
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 11:36   #2905
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
weronisia, kiedy masz nast. usg?
W następny czwartek, czyli 22.04 o 11.00 To będzie 12 tc + 4 dni.
Jak dla mnie to bardzo ważne USG.
7 lat temu właśnie w 13 tc dowiedziałam się, że serduszko mojego maleństwa nie bije Bardzo się teraz boję, ale mam nadzieję, że dzięki luteinie wszystko jest dobrze.
Stary 2010-04-14, 12:10   #2906
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
Anulka, naprawdę masz przygnębiający ten avatarek. Proszę się rozchmurzyć i to już! będzie dobrze, a tymczasem rzeczywiście możesz chociaż pazurki zrobić na poprawę humoru.

Ja jeszcze sobie sama robię pedi, ale jak już nie będę mogła to będę chodzić do kosmetyczki, bo nie lubię mieć niepomalowanych, jednak stopy nie wyglądają zbyt atrakcyjnie bez pięknych pazurków.
.
Wiem ze przygnebiajacy ale chwilowo na nic weselszego nie umiem sie wysilic. ale jak tylko mi sie poprawi obiecuje zmienic

A co do pedi to ja sam anie umiem sobie zrobic..mam strasznie twarde pazurki i jak sama robie to zawsze jakos nieladnie....

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Czesc skarbki!

Kolejny dzien w pracy, eh. Pogoda troszke sie popsula bo slonko jest za chmurami no i temperatura tez spadla ale i tak czuc piekny zapach wiosny. Sorki kochane ze ja wogole nie zagladam juz wieczorami ale laptop tz-a sie niestety popsul i jemu sie nie spieszy za bardzo z jego naprawa no i sila rzeczy siedzi na moim caly czas i pracuje wiec nie moge go odciagac. Sama wzielam sie znowu za druty bo juz nie mam sily patrzec na telewizje wiec puszczam muzyczke i tak sobie siedzimy kazdy zajety swoimi pracami.

Anulka nie smutaj sie bo mi tez wtedy smutno . Kochanie ja juz az tak duzo nie pracuje, w sumie dzisiaj mam ostatni dzien w miesiacu gdzie musze sie troszke sprezyc a pozniej juz powinnam miec znowu troszke luzu az do poczatku kolejnego miesiaca. Brzuszek jest widoczny i w pracy juz coraz wiecej osob pyta sie moich dziewczyn czy przypadkiem nie jestem w ciazy . Kochanie super ze macie taka piekna pogode. Nie ma to jak ciepla i sloneczna wiosna. Bawcie sie dzisiaj dobrze na spacerku i wierze ze troski wreszcie mina i poczujesz ogromniasta ulge!!!

latkoo czekamy na relacje ze szkoly rodzenia!
Fajnie Kasiu ze wzielas sie za robotki drutami ja strasznie lubie to robic, ale tak dawno nic nie dziergalam, ze nie wiem czy pamietam jak sie to robi tak wlasciwie, chyba wyciagne z szafy i tez porobie troche. Zaczytuje sie tez ksiazkami, zeby mysli odciagnac. tez pomaga:

Fajnie chyba ze ludzie juz widza ze jestes w ciazy co? milo przeciez jak sie pytaja A jak sie czujesz? wszystko ok?

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość

Idz Anulko koniecznie takie zabiegi poprawiają humorek, czuje się piękniejsza
Co do szkoły rodzenia to oczywiście opiszę co i jak.
A Ty kochana korzystaj z tej wiosny, wdychaj świerze powietrze, zbieraj kwiatki i postaraj się nie myśleć o złych rzeczach. Pomyśl że jest wiosna nowy piękny czas w przyrodzie i w Twoim życiu zaczyna się nowy piękny czas, a ta paskudna zima i te paskudne rzeczy zostały już za Tobą i nie wrócą.

Dziekuje kochana*****

Wiosna wiosna i cieplo i slonce a w weekend ma juz padac znowu...grrrrrrr!! a grilowy sezon mielismy zaczac na tarasie....

Wiesz to nie tak, z eja si eciagle doluje, naprawde juz myslalam ok stalo sie, ale to sie ciagnie juz tak dlugo i ciagle cos jest nie do konca dobrze i ciagle musze do tego wracac i ani kroku do przodu i to mnie przygnebia

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
W następny czwartek, czyli 22.04 o 11.00 To będzie 12 tc + 4 dni.
Jak dla mnie to bardzo ważne USG.
7 lat temu właśnie w 13 tc dowiedziałam się, że serduszko mojego maleństwa nie bije Bardzo się teraz boję, ale mam nadzieję, że dzięki luteinie wszystko jest dobrze.
Ja tez sie dowiedzialam w 13, ale mam dobre przeczucie i zobaczysz, z ebedzie dobrze, bede trzymac za Ciebie kciuki kochana moja***********

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2010-04-14, 14:50   #2907
skorpionek19
Rozeznanie

Cześć dziewczynki, dziękuję za słowa otuchy.... już mi dzisiaj trochę lepiej.. ale i tak na sama myśl, o tym telefonie robi mi się niedobrze....

Główka mnie nie boli!!!!!!!!!!!!!!!!!! migrena uciekła

Natomiast brak snu robi swoje, chodzę padnięta i do du... dzisiaj siedziałam do 2 w nocy nad sprawozdaniem do pracy, mąż się na mnie denerwował, ale co ja mogę za to jak nie mogę spać, no to trochę popracowałam.. (to sprawozdanie to taka zaległa praca)... chyba ogólnie dopadło mnie przesilenie wiosenne.. śpię zaledwie po 3-4 godziny i to wszystko... wszystko mnie drażni, a o płaczu nie wspomnę...

W piątek muszę zrobić badania, a w pon. do gin.. muszę mu powiedzieć, że nie mogę spać, może coś zaleci...

Pandziołka - łóżeczko super, a brzusio jeszcze malutki, ale zobaczysz niebawem wystrzeli i wtedy będziesz się denerwowała, że w nic nie możesz wejść...

Kasiu dzięki za słowa otuchy w sprawie L4, a jeśli chodzi o twój ogród, to zazdroszczę Ci go.. ja cały czas marzę o własnym domku z ogrodem.. niestety obecnie mieszkam w centrum miasteczka i pozostają mi tylko marzenia..

Metrolpolitan, Weronisiu dzięki za dobre słowo... wiem, że niektórzy ludzie to...... więc trzeba im wybaczyc.. ale mi nie sa potrzebne takie stresy!!!

Darusia, to super, że masz taką wspaniałą opiekę, a swoimi radościami i smutkami, zapytaniami zawsze możesz się z nami dzielić... kobietko ja Ciebie rozumie, wiem jak to jest.. przezywałam to 4, 5 r temu, no i niedługo mnie to czeka.. nie mogę się już doczekać, a tu dopiero 13, 4 dzien..

Karolinko kochanie, bardzo ci wspólczuję tego uczucia napiętej skóry...tego bólu.. oby jak najszybciej Ci przeszło..Filipek się rozpycha, jest co raz wikszy.. Ty jesteś szczuplutka , dlatego myślę, że ta skóra musie sie duzo rozciągnąc, stąd ten ból.. A kilogramami się nie martw.. zapewne bardzo szybko zgubisz po ciąży.... Ja z Wikulką w trakcie całej ciąży zaczęłam od 55 kg, w 11 tyg. , 15 tydzien schudłam 2 kg, a do porodu odjeżdzałam z wagą 58,5 kg.. czyli dużo na plusie nie było.. fakt , że urodziłam w 35 tyg. i malutka miała 2320...

skorpionek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 18:30   #2908
she 00
Raczkowanie

Czesc dziewczynki...

Ja przepraszam za nieobecnośc...ale nie mam czasu..na nic.... nauka i tylko nauka...
Mam troche dość już...te nospa i magnez (w sumie 8tabletek ) trocge siedzi na żołądku.... Poza tym już się ciężko robi....zaczynam sapać jak grubas... już 10 kilo na plus...więc kręgosłup też już ledwo daje rady...
Ale jeszcze tylko 10 tygodni

Darusia...wiem że na kolki moja znajoma sprowadzała jakieś super kropelki z Niemiec...na pewno Weronisia będzie coś wiedzieć.... były rewelacyjne bo na prawde działały natychmiastowo...

Z tego co czytałam, ktoś wspomniała o wapniu...też brałam bo nie moge za dużo nabiału jeść....Ale już nie biorę, bo lekarz sugestywnie mi powiedziała- "nie chce pani żeby dziecko miało główkę za twardą do porodu.Nie chce pani!"
she 00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 19:09   #2909
Carol77
Zakorzenienie

Karolinko to masz szczeście, ze taką znalazłaś ja jednak zostanę przy swoich umiejętnościach ja Ci powiem, że ma dryg do tego i zawsze yo lubiłam i malowałam wszystkim naokoło pazurki i wzorki na nich, dlatego zrobiłam tez kursy kosmetyczne żeby miec papierek w razie czego a do lipca wytrzymam bez pięknego pedikiuru nóżki mam bardzio zadbane-ale się chwalę jak to moja mama mówi, mam piety jak pupa niemowlaka a pazurki też zadbane więc nie będe się na porodówce wstydzić, a i tak nie wskazane jest miec pomalowane, bo nie widac wtedy czy czasami płytka nie sinieje.

Kasiu jak się cieszę, ze głowka Ci przeszła! super kochana!
Z moją skórka juz troszke lepiej, dziekuje z apocieszenie masz rację, Filipek rośnie jak na drożdżach i się rozciągam, nie podejrzewałam, ze to tak może boleć, jak stoję, to mam wrażenie, ze brzuś zaraz eksploduje, jest taki napiety, szok, jak ta skórka jeszcze chce się rozciągnąć?Kochana alr Ty malutko przytyłaś z Wikunią! Ja nie mogę to ja już jak słon a pewnie z 5 jeszcze conajmniej, a przeciez się nie objadam, słodycze sporadycznie i to niedużo, bo mnie mdli, widac tyle musze przytyć tylko najgorsza właśnie ta skóra i kręgosłup , ale damy radę

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-04-14, 20:10   #2910
anula_81
Zakorzenienie

hej kochane!
ja po spacerku i piwku(malym bo jeszcze leki biore caly czas)i moze troche lepiej sama nie wiem, ciagle mnie brzuszek boli ciagle mam skurcze takie i krewka z takimi skrzepkami leci nei wiem czy to dobrze czy zle, ehh ale co tam. ogladam idola amerykanskiego bo leci coby o tym nei myslec. pozdrawiam

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości