"Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz XVI:) - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-14, 20:07   #1981
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Wróciłam z pracy, chcę dziś trochę mgr popisać a moje kochanie dziś kończy 24 lata, ale to dobrze, bo z wiekiem robi się coraz bardziej przystojny
Wszystkiego Najlepszego dla Tża

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
no... tylko ze niemamnic fioletowego wiec nie mialabymich do czegonosic - musialabym cos kupic w tym kolorze tez, no i torebke fioletowa bym musiala kupic....
no to musisz sobie dokupić różne kolorowe rzeczy w tym fioletowe

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
to koło, które miałam niespodziewanie w piątek, napisałam zaskakująco dobrze to na pewno nieoceniona moc Waszych kciuków
super

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Jakie "nie tak" - co to - wszyscy muszą płakać ?
Mi kanalizacja w oczach bardzo szybko zaczyna pracować i czasem bardzo tego nie lubię...
też tak mam, jak oglądam coś to wystarczy sekunda i płacze..

a widziałyście to ??? Skąd te strzały?? http://www.youtube.com/watch?v=luOtt6q1L6c
Stary 2010-04-14, 20:11   #1982
raingirl
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
a widziałyście to ??? Skąd te strzały?? http://www.youtube.com/watch?v=luOtt6q1L6c
Proste - po katastrofie wybuchł pożar, a przecież funkcjonariusze BOR-u mieli broń. Proch w nabojach + ogień = wystrzał.
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 20:14   #1983
butterfly20
Zakorzenienie

Madziu widziałam to rano.Może to być amunicja tych z BORu,albo palący się plastik z czymś tam...

Właśnie w TVN jest Adam Bielan i powiedział,że to J.K. dzwonił kilka razy do Kardynała Dziwisza z propozycją pochówku na Wawelu...

No i na klubie coś napisałam...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 20:46   #1984
Choji
Zakorzenienie

Albo palące się drzewo, które czasami taki odgłos wydaje...

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 20:49   #1985
madziamacius8786
Zakorzenienie

oby... a widzicie w tym filmiku osobe przy samololcie żywą ?? w 40 sek koło drzewa po lewej stronie??

http://www.youtube.com/watch?v=luOtt6q1L6c

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-04-14 o 20:52
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 20:52   #1986
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
oby... a widzicie w tym filmiku osobe przy samololcie żywą ?? w 40 sek koło drzewa po lewej stronie??
nie nie widzę, a jak niby wygląda ?

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 20:54   #1987
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Nie widziałam i nie będę oglądać, żeby "zobaczyć". Teraz będzie wysyp takich filmów i teorii spiskowych - choćby o tym, że ktoś "dobił" rannych. To jest niesmaczne i kompletnie niepotrzebne...
Niech oni już spoczną w pokoju.
Stary 2010-04-14, 20:57   #1988
butterfly20
Zakorzenienie

Madziu ja nie widzę.
Ale nie snujmy teorii o spisku.Że niby te osoby,których ciał nie odnaleziono ktoś mógł zastrzelić? Bo np. gdyby przeżyły to co? Eee nieee

Stary 2010-04-14, 21:00   #1989
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
takiego syfu jak to co płynie mi z kranu to dawno nie widziałam
ffffffffffffffffuuuuuuuuu uuujjjjj!
tylko ja byłam pewna, że zrobiłaś jakiś wypaśny koktajl
jak dobrze,że nie mieszkam w Wawie, bo pewnie bym na niego wpadła do Ciebie
Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Aleksandretta, u mnie też ostatnio taka woda leciała, ja już w połowie mycia włosów i ich płukania i leci taki syf... Myłam potem drugi raz;/
o jejku, chyba bym nie wytrzymała żołądkowo, jakby mi takie szambo na głowę spływało.
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Tak sobie zajrzałam do szafki i poukładałam wszystko niczego się nie pozbyłam ponieważ może się przydać
I z ciekawości policzyłam sobie stamtąd ciuszki u inne drobniejsze rzeczy ,które mogę policzyć i wyszło mi W szafce jednej :
27 bluzek na ramiączka
25 bluzek na krótki rękaw
7 bluz na ekspres
3 wkładane
3 w szafie takie imprezowe
4 pary spodenek
5 par rybaczek
7 par spodni
4 koszule
4 swetry
9 sukienek
8 spódniczek
2 razy alladynki
3 bolerka

Do tego dochodzą rzeczy nie przeliczone czyli 3 szafki czyli pewnie jeszcze jakieś spodnie bluzki bluzy, o których już zapomniałam

Buty :
Szpilki 6 par
Klapki 2 para
3 pary adidasów
2 pary balerinek
1 para japonek

Torebki :
2 Szkolne
3 małe czarna , żółta , niebieska .

Kopnijcie mnie jak powiem , że nie mam co założyć
Powiedzcie mi abym zajrzała w głąb szafek na pewno znajdę coś czego jeszcze nie miałam .
Jestem w szoku nie sądziłam , że tyle tego jest , a jeszcze są ciuchy których nie policzyłam nie dziwię się już , że nie mogę wszystkiego pomieścić .
czuję się jak skończony biedak. ja mam z 5 par spodni, z 20 par WSZYSTKICH bluzeczek, chyba ze 3 sukienki, 2 spódnice z 6 par butów i z 7 torebek.
ale wczoraj byłam z kumpelą w Orsayu i tyle bym sobie kupiła, gdybym miała kasę... Olka mi mówi, że dostałam podwyżkę, więc mam prawo sobie coś kupić, ale odkładam po 100 zł na prezent dla lubego, MUSZĘ kupić sobie buty i jak najwięcej odłożyć, by spłacić auto... a poza tym (uwaga! uwaga!) zamówiłam sobie stepper
Cytat:
sądzę, że to drzewa.
w ogóle ciekawe, czy Ci ludzie nic nie pobrali z miejsca wypadku. w 10 sekundzie widać z lewej strony postać między drzewami, jak to strasznie wygląda...

Dziewczyny, powiem Wam tyle: mam nadzieję, że mój chłop testuje na mnie dyskretny terror - ta myśl mnie dziś powstrzymała od powrotu do wymuszania jawnego.
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:00   #1990
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
nie nie widzę, a jak niby wygląda ?
w 40-44 sekundzie widać osobę obok drzewa która ręce wnozi ku górze...wiele osób to widziało i nawet na forum onetu to napisali..a potem widać,że ktoś pcha tą osobę i ona upada jejku jak mam to wytłumaczyć oni to nagranie sprawdzą i w piątek podadzą co odkryli

Naj też widziałam te osoby które przechodzą między drzewami na początku, na końcu też widać jakieś osoby..w ogóle słychać śmiechy jak są te strzały...

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-04-14 o 21:01
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:04   #1991
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
w 40-44 sekundzie widać osobę obok drzewa która ręce wnozi ku górze...wiele osób to widziało i nawet na forum onetu to napisali..a potem widać,że ktoś pcha tą osobę i ona upada jejku jak mam to wytłumaczyć oni to nagranie sprawdzą i w piątek podadzą co odkryli
eee, to tylko gałązka się rusza, nie przejmuj się tak tym filmem, kiedy byłam wtedy z tym pieskiem na policji to mi mówili że filmiki często też poddawane są takiej obróbce jak zdjęcia w photoshopie żeby wywołać zamieszanie a w takim dymie i krzaczyskach łatwo o pomylenie ręki z gałęzią. zresztą po co by ktoś miał pchać jakąś ledwo żywą osobę ?

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:05   #1992
najfajniejsza
Zakorzenienie

w 40 sekundzie nie widzę.

ja jakaś dziwna jestem, ale mnie nawet przez myśl nie przeszło, że strzelano do nich. tak serio to myślę, po tym jak ten samolot wygląda, że żadne ciało nie pozostało w całości po uderzeniu w ziemię...
Stary 2010-04-14, 21:06   #1993
Choji
Zakorzenienie

ja ten filmik oglądałam i nikogo żywego nie zauważyłam. poza normalnymi świadkami..

Stary 2010-04-14, 21:12   #1994
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia, a powiedz szczerze - czy najpierw zobaczyłaś tę postać na filmie, czy przeczytałaś gdzieś, że ona niby tam jest? Wiesz, człowiek często jak mu coś podadzą na piśmie to później to "widzi"...
Stary 2010-04-14, 21:12   #1995
skimos
Zakorzenienie

ja nie oglądałam i nie zamierzam. Ile by nie było teorii spiskowych (np. o tym że gaz był na pokładzie i wszyscy byli martwi już przed katastrofą, a przecież nie robią sekcji zwłok ofiarom dziwnym trafem) to nie wierzę żebyśmy poznali prawdę co tam się działo i jakie były przyczyny. Niestety już nie wierzę temu światu, chociażby po przejściach z wszelkimi odmianami gryp, tym co wywołały, i ile na nich niektóre koncerny farmaceutyczne zarobiły. Nie wierzę i nie uwierzę, bo jak ktoś ma coś ukryć to wg mnie Rosjanie zrobią to najlepiej.

Ciężki dzień za mną, ehh przede mną w czerwcu egzamin CAE, ale kompletnie nie czuję się do niego przygotowana, chciałabym poświęcić angielskiemu więcej czasu ale go nie mam, i nie wiem jak to będzie... (właśnie wróciłam z ang, pisałam test i beznadziejnie mi poszedł, strasznie trudny dla mnie był, a to właśnie poziom CAE ).

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:12   #1996
Claris
Zakorzenienie

patrzcie na to http://www.fakt.pl/Rzeczy-ofiar-wcia...u,69216,1.html fakt jak zwykle poniżej pasa
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:17   #1997
Choji
Zakorzenienie

Madzia, gdyby to co niektórzy piszą o tych strzałach i 'dobijaniu' to wyobrażasz sobie co się stanie?
Lepiej żeby okazało się że to jakaś przeróbka albo coś...

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Claris, dreszcze mnie przeszły...

Stary 2010-04-14, 21:20   #1998
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
patrzcie na to http://www.fakt.pl/Rzeczy-ofiar-wcia...u,69216,1.html fakt jak zwykle poniżej pasa
......................... ...........

Stary 2010-04-14, 21:22   #1999
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Doszłam do piątego zdjęcia. Dalej nie mam siły tego oglądać.
Stary 2010-04-14, 21:28   #2000
OlkaR
Zakorzenienie

Ja na tym filmiku nie widzę nikogo żywego, ale np. "ruszył" mnie śmiech Rosjan który słychać po tych wystrzałach- czymkolwiek były. Nie wiem, mi się wydaje, że śmiech przy wraku samolotu w takiej chwili nie jest raczej normalną reakcją.
A co do teorii spiskowych- nigdy nic nie wiadomo. W Gruzji był zamach na Kaczyńskiego, nie wyszło, może teraz ktoś chciał żeby wyszlo.
I szczerze mówiąc- nie zdziwiłabym się, bo np. teraz Rosjanie mówią, że piloci nie rozumieli komend wydawanych po rosyjsku, a wypowiadał się w telewizji pilot, który mówił, że KAŻDY pilot musi znać rosyjski i niemiecki perfekt, bo na takich maszynach się uczą.
Także ja bym do końca nie wierzyła w "tragedię"...
No ale, ja to ja. Lubię się dopatrywać drugiego dna w sprawach.
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:34   #2001
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

Naj też widziałam te osoby które przechodzą między drzewami na początku, na końcu też widać jakieś osoby..w ogóle słychać śmiechy jak są te strzały...
ja nie widzę tych postaci. na szczęście.
co do strzałów do ludzi, to by były dla mnie nie do pojęcia... że niby co? najpierw by musieli wiedzieć, że samolot upadnie tu i tu, wtedy i wtedy, potem być tam przyczajonym przed przyjazdem służb ratowniczych... nie...
moim zdaniem to drzewo tak trzaska jak się łamie od ognia. Ruscy by tego nie zrobili, bo oni niechętnie się do Katynia przyznawali, teraz muszą, co chyba nie jest im na rękę (oczywiście abstrahując od tej tragedii).

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Ciężki dzień za mną, ehh przede mną w czerwcu egzamin CAE, ale kompletnie nie czuję się do niego przygotowana, chciałabym poświęcić angielskiemu więcej czasu ale go nie mam, i nie wiem jak to będzie... (właśnie wróciłam z ang, pisałam test i beznadziejnie mi poszedł, strasznie trudny dla mnie był, a to właśnie poziom CAE ).
ojjj, pomyśl tak, że od czerwca masz sporo czasu - nadrobisz zaległości i zdasz ten egzamin
Cytat:
jej...
byłyście kiedyś w Oświęcimiu?
niektóre z tych zdjęć mi przypomniały o tym miejscu...
Stary 2010-04-14, 21:38   #2002
skimos
Zakorzenienie

Naj, ale problem w tym że ja tak sobie mówię od października. owszem, robię postępy, ale nie do CAE. To za wysoki poziom. Ale muszę go teraz zdać, bo w przyszłym roku zupełnie nie będę miała jak (praca lic+ mgr). Właściwie to już teraz powinnam się zabrać za lic+mgr Nie mam na nic czasu, powinnam znacznie net ograniczyć i się zabrać za robotę. Bo niestety całe życie patrzyłam na siostrę z niedowierzaniem że wszystko na ostatnią chwilę robi, mówiąc sobie że taka nie będę, a tu taka sama jestem, mimo tego że nie chcę. Wszystko w plecy, do tyłu, wszystko nadrabiać, a to się nawarstwia i nawarstwia. Ambitna (a może głupia) wzięłam sobie ten certyfikat jeszcze do zrobienia :/

Do tego rozwala mnie jak TŻ zamiast szukać innej pracy to sobie całymi wolnymi dniami gra na kompie, też mnie to rozleniwia

Edytowane przez skimos
Czas edycji: 2010-04-14 o 21:39
Stary 2010-04-14, 21:40   #2003
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
ja nie widzę tych postaci. na szczęście.
co do strzałów do ludzi, to by były dla mnie nie do pojęcia... że niby co? najpierw by musieli wiedzieć, że samolot upadnie tu i tu, wtedy i wtedy, potem być tam przyczajonym przed przyjazdem służb ratowniczych... nie...
moim zdaniem to drzewo tak trzaska jak się łamie od ognia. Ruscy by tego nie zrobili, bo oni niechętnie się do Katynia przyznawali, teraz muszą, co chyba nie jest im na rękę (oczywiście abstrahując od tej tragedii).

ojjj, pomyśl tak, że od czerwca masz sporo czasu - nadrobisz zaległości i zdasz ten egzamin

jej...
Byłam... 3 dni pod rząd...MASAKRA

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Madziu tam naprawdę są tylko gałęzie. Na pewno nikt do nikogo nie strzelał, na pewno nikt nie przeżył tej katastrofy. Nie zadręczaj się takimi insynuacjami.

Stary 2010-04-14, 21:44   #2004
najfajniejsza
Zakorzenienie

cały czas oglądam ten filmik i nie umiem siędopatrzeć niczego chyba, co widzą niektórzy piszący w komentarzach...
no ewentualnie mogę przyznać, że są to strzały ostrzegawcze, ale "strielaj" (jak twierdzą niektórzy) nie słyszę.
chociaż te śmiechy, fakt, przerażają.
i nie rozumiem, co mówi autor filmu. zna ktoś rosyjski? jakieś "nihu ja siebia" albo jakoś tak.
a w ogóle to mój facet jest mistrzem od spisków tzn. on od razu mówił, że koncerny na tej grypie zarobią i dlatego sieją histerię, że z WTC wcale nie było zamachów (z czym się zgadzam), że... bla, bla, bla często przesadza, ale często też ma rację, a przynajmniej daje do myślenia. w każdym razie NAWET ON twierdzi, że to był wypadek.
nie podejrzewa Rosjan. twierdzi, że byłby w szoku, gdyby się tak okazało. może to brzmi głupio, ale to dla mnie spory argument za tym, że żadnej teorii spiskowej w tym nie ma.
Madziu, a skąd wiesz, że film będzie badany?

skimos, ja mam to samo z moim lenistwem, i też powinnam ZNACZNIE ograniczyć internet (czytaj: Wizaż). ech... chyba wystarczy, jak napiszę, że nie tknęłam pracy mgr...
damy radę, kochana

buuu, nie chcecie wiedzieć, czemu mnie P. dyskretnie torturuje, to nie!

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-04-14 o 21:48
Stary 2010-04-14, 21:46   #2005
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
no ewentualnie mogę przyznać, że są to strzały ostrzegawcze
Na 90% dla mnie to są odgłosy wystrzału pistoletów w samolocie - od ognia wystrzeliły.

Cytat:
buuu, nie chcecie wiedzieć, czemu mnie P. dyskretnie torturuje, to nie!
Spowiadaj się, ale już
Stary 2010-04-14, 21:47   #2006
skimos
Zakorzenienie

Naj ja chcę wiedzieć, zapomniałam tylko zapytać
Taa, damy radę. Kto jak nie my

Stary 2010-04-14, 21:47   #2007
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Na logikę... Jeśli większości ciał nie mogą zidentyfikować, i to są SZCZĄTKI to... Ktoś nie mógłby podnosić ręki, która z pewnością leżała obok...
Co do strzałów - proch, może jakieś ostrzegawcze? Nie mam pojęcia, ale wątpię, by było kogo dobijać, patrząc na rozmiar zniszczenia samolotu... Prędzej ochrona lotniska do tych, co kręcili mogli strzelać... Ostrzegawczo.
A śmiech... to faktycznie straszne... I to jest akurat niepokojące.

Naj, ja chcę!

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:53   #2008
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Na logikę... Jeśli większości ciał nie mogą zidentyfikować, i to są SZCZĄTKI to... Ktoś nie mógłby podnosić ręki, która z pewnością leżała obok...
Powiem brutalnie... skoro pierwsze zidentyfikowane szczątki "już" były mówiąc okrutnie "w kawałkach", to lepiej nie domyślać się nawet jak wyglądają te, które wciąż nie są zidentyfikowane. Według mnie nie ma mowy o tym, że ktokolwiek tam przetrwał "w jednym kawałku" i co więcej - pozostał żywy.
Wiem, że to brzmi paskudnie i z góry przepraszam.
Stary 2010-04-14, 21:56   #2009
frezyjka85
Zakorzenienie

jej.... nie pokazujcie takich rzeczy kobitki bo to straszne!

Cytat:
cały czas oglądam ten filmik i nie umiem siędopatrzeć niczego chyba, co widzą niektórzy piszący w komentarzach...
no ewentualnie mogę przyznać, że są to strzały ostrzegawcze, ale "strielaj" (jak twierdzą niektórzy) nie słyszę.
chociaż te śmiechy, fakt, przerażają.
i nie rozumiem, co mówi autor filmu. zna ktoś rosyjski? jakieś "nihu ja siebia" albo jakoś tak.
a w ogóle to mój facet jest mistrzem od spisków tzn. on od razu mówił, że koncerny na tej grypie zarobią i dlatego sieją histerię, że z WTC wcale nie było zamachów (z czym się zgadzam), że... bla, bla, bla często przesadza, ale często też ma rację, a przynajmniej daje do myślenia. w każdym razie NAWET ON twierdzi, że to był wypadek.
nie podejrzewa Rosjan. twierdzi, że byłby w szoku, gdyby się tak okazało. może to brzmi głupio, ale to dla mnie spory argument za tym, że żadnej teorii spiskowej w tym nie ma.
słyszałam też kiedyś, że to było zaplanowane, żeby mieć pretekst do wojny i przejęcia pokładów ropy..... ale szczrze? trydno mi uwierzyć, żeby ktoś zrobił taką ofiarę ludzi dla kasy.....

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Co do strzałów - proch, może jakieś ostrzegawcze? Nie mam pojęcia, ale wątpię, by było kogo dobijać, patrząc na rozmiar zniszczenia samolotu... Prędzej ochrona lotniska do tych, co kręcili mogli strzelać... Ostrzegawczo.
A śmiech... to faktycznie straszne... I to jest akurat niepokojące.

Naj, ja chcę!
zgadzam się
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:56   #2010
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Hej.
W oświęcimiu nie byłam, ale byłam a Majdanku. Na mnie zrobił ogromne wrażenie, poniekąd sentymentalne.
Na tym filmiku co Madzia dała to chyba wszystko jest domątowane, a przynajmniej śmiech po 1min.
Co do jakiś teorii spiskowych, to podobno w Denver jest duże lotnisko, a pod lotniskiem są jakieś domy. I tam są jakieś obrazy, a na jednym z nich chyba wieczerza pańska i jest podobno narysowana jakaś dramatyczna sytuacja jaka wydarzy się w listopadzie tego roku, a poprzedzać ją będą inne tragedie. Nie wiem chyba obiło mi się o uszy, że to niby nowa wojna będzie. To tak w ramach ciekawostki. Chociaż pamiętam przynajmniej jeden koniec świata który przeżyłyśmy 10 lat temu. To tak z przymrużeniem oka proszę potraktować.
No i ogłaszam, że nie będzie zdjęć z balu, na który miałam się udać w tą sobotę. Rozumiem i szanuję decyzję. Nietaktem byłóby wg mnie bawić się. A jak się dziś omkazało żałoba się ma podobno wydłużyćdo niedzieli.
Wiecie co mnie martwi? Że w krakowie będzie w niedzielę tyle ważnych osób. Policja, wojsko itd. bedą mieli dużo pracy. Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na głupi pomysł.
Taka dłua wiadomość, ale muszę się nagadać, od poniedziałku wizaż mi na komputerze nie działał, a inne strony działały (no poza onetem jeszcze).

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości