![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sposób na sąsiada
.
Edytowane przez pytton Czas edycji: 2012-04-29 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
mj
|
.
. Edytowane przez marta1210 Czas edycji: 2016-09-23 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
a zagadać najzwyczajniej w swiecie pt. "widze pana drugi raz, od dawna pan tu mieszka?" albo cos w tym stylu
a ciasteczka...hmmm a jak jego dziewczyna się odchudza? ![]() poobserwuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale przecież właśnie teraz, kiedy szanownego ojca nie ma w domu, wpadła jej do głowy wizja przybicia obrazka do ściany. Młotek... młotek... cholerka wie, gdzie go ojciec trzyma... A ona sobie pomyślała, że jej nowy sąsiad to akurat młotek mieć bedzie i zaszła zapytać. ![]() Ps. Z resztą skąd ów chłopiec może wiedzieć, czy ojciec ma w domu kombinerki czy nie. A nawet jak się domyśli, że to ściema to co? Jak będzie sąsiadką zainteresowany to podskoczy mu ego (mmm... chciała mnie jakoś poznać), a jak nie bedzie zainteresowany... to nie bedzie zainteresowany. i składzik na narzędzia ojca też go nie bedzie interesować.
Edytowane przez ballbinna Czas edycji: 2010-04-14 o 23:41 Powód: komentarz versja beta :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I wersja alternatywna- w kuchni wody po kolana a CudSąsiad mówi, że bladego pojęcia nie ma, jak wygląda klucz hydrauliczny ale zatroskany wręcz Ci wizytówkę swojego pana Staszka, co to od 40 lat naprawia rury. Sam wraca grać w PSa ![]() Swoją drogą serdecznie nie polecam demolować nic w domu, bo jak facet okaże się niewrażliwcem, to może być problem... Aha... zanim polecimy po pomoc warto się upewnic, czy nie ma w domu ojca, brata lub matki- wtedy porażka na całej linii... Już wyobrazam sobie kiedy do mieszkania wchodzi ON, z młotkiem w ręku, natyka się w przedpokoju na ojca, który właśnie coś wierci w ścianie... ![]() PS. Przepraszam, fantazja mnie czasem ponosi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale widocznie jestem mało przebojowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Kurcze dziewczyny nie spodziewałam się aż takiego odzewu. Dzisiaj widziałam go drugi raz!
![]() Ale podam Wam jeszcze pare konkretów, ponieważ Wasze pomysły są świetne, ale niestety niektóre trudne do realizacji. Więc tak po pierwsze mieszkam z rodzicami, nie jestem jeszcze pełnoletnia. Więc wszystkie wątki z rozwalaniem rur, kombinerkami itp raczej odpadają. Po drugie oprócz niego w tym mieszkaniu mieszka pare osób. Łącznie z właścicielem. Więc jak miałabym wpaść po cokolwiek to muszę najpierw spędzić cały dzień przy wizjerze obserwując czy już wszedł do domu. Aczkolwiek jestem wstanie stać przy drzwiach nawet miesiąc byleby zamienić z nim słówko. Obawiam się jeszcze jednej sprawy, bo nie wiem ich chłopak ma lat. Wygląda na max. 20, ale często pozory mylą i może mieć równiedobrze 26. Ale wiem, nie dowiem się tego dopóki z nim nie porozmawiam. Teraz jestem na etapie szpiegowania. Wychodzę jak najczęściej z domu:do poczty, spożywczego, spacer, szkoła żeby jak najczęściej przechodzić koło TYCH drzwi. PS: Dobrze, że nie podrzuciłam tego liściku bo następnego dnia obserwując jego mieszkanie przez wizjer zobaczyłam jak wchodzi do niego 50-paro letnie mężczyzna z parasolem. Pomyślałby, że to do niego. Więc dobrze, że w amoku auforii tego nie zrobiłam. Wizaz wybił mi to z głowy i przywrócił na ziemię. Dziękuję dziewczyny. Edytowane przez 123maja123 Czas edycji: 2010-04-15 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
eh, fajny ten wątek, taki sympatyczny, pisz Maja jak tam sie sytuacja rozwija
![]() he he, a może by tak np. zaobserwowac o której on wychodzi i np, wyjść znieść coś cięzkiego, np jakiegos domowego rupiecia i wtedy poprosic o pomoc w znoszeniu tego i wynoszeniu np na osiedlowy smietnik ![]() albo po prostu, zwyczajnie zagadac "ooo witam, juz poprzednim razem chciałam zagadac, zdaje sie, że jest pan naszym nowym sasiadem" , i tu przedstawic sie po prostu, powiedziec, że sie mieszka pod tym numerem i zwyczajnie zaprosic na kawe i ciastko zapoznawcze... tylko oczywiście jak rodziców nie będzie w domu i najlepiej zwyczajnie sie ubierac, w dzinsy i koszulki, nie jakies szpile i mini, żeby sobie nie pomyslał, że jakas małolata chce go na seks zaprosić ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-04-16 o 01:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
jak mowilam wczesniej ja poszłam do sąsiada z ciastkami coby się przywitać i obecnie sąsiad ów jest moim chłopakiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Słuchajcie kochane, pojawił się dość spory problem. Mianowiecie zgrabnie wyciągnęłam od taty jak to jest z tym mieszkaniem na przeciwko. Bo często widzę jak wchodzi tam właściciel. No i jest to mieszkanie dwupiętrowe. Na dole, na stałe mieszka właściciel, a na górze studenci (!).
W tym przypadku odpadają wszystkie wizyty, powitania, proźby o pomoc ![]() Jedyne na co mogę liczyć to ponowne spotkanie ne klatce schodowej. No chyba, że zacznę mu pukać w ścianę jakiś kod. Dni mijają a w głowie mi tylko ta czarna czupryna i karmelowa kurtka ( tak chłopak ma wyczucie stylu)... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A następnym razem, jak go spotkasz to zbierz się w sobie, uśmiechnij i: a) wersja dla nieśmiałej - powiedz cześć. Może sam nawiąże rozmowe. Jak nie tym razem, to i tak bedziecie ze sobą na "cześć"- krok w przód ![]() b) wersja lajt: powiedz "witam nowego sąsiada. Może wypadałoby się poznać" c) wersja dla postrzelonej: mówisz "Witam nowego sąsiada. My się chyba jeszcze nie znamy, a mieszkamy pod jednym dachem ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy w jakim stopniu paraliżu będę jak go zobaczę następnym razem. A od dziś rozbijam namiot na klatce ![]() Ale jak tylko słyszę, że ktoś z naprzeciwka otwiera drzwi to biegnę jak szalona do wizjera. A jak nie zdąże to do okna. Tak bardzo chcę go złapać, żeby sobie poprawić humor na resztę dnia. No i jest duży + bo ani razu nie widziałam go z dziewczyną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() YY Co to z doświadczenia dziewczyno? Co za bzdury.
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
zadne bzdury. Bylam z facetem-sąsiadem. Wszystko fajnie jak byliśmy parą a teraz nie dość,że sąsiedzi takie glupoty wymyślają na nasz temat, że głowa boli, to są to bardzo przykre rzeczy dla mnie i ex. Żyjemy w zgodzie ale oboje stwierdziliśmy, że jest dziwnie i ciężko jak wpadamy na siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Drogie Panie, to jest podobno "student" ![]() Ps. A pomysł z kluczem nr. 1 ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Tak, tak muszę podzielić się nowiną
![]() Dzisiaj wieczorkiem wracam do domu, wchodzę na klatkę. Oczywiście tyłem bo uśmiechałam się do sąsiadki. Z gitarą w ręku, która zaztawiła cały kotytarz. Odwracam się, a tam ON. Oczywiście maślane oczy, totalne zapomnienie i odcięcie od rzeczywistości. Stoje i się patrze. Blokuję mu przejście instrumentem... i wtedy zerkam na jego twarz. Policzki podnoszą się i wysyła mi piękny uśmiech. Słyszę wesołe "hej", które przez chwilę wiruje w okół mojej szyji. W tym paraliżu dostałam wielkiego przypływu pozytywnej enegii. Z tego wyszło całkiem zgrabnie powiedziane cześć, bez żadnych dziwnych odłosów, wypowiedziane dość płynnie i bez zacięć ![]() ![]() Tak, ale następnym razem, muszę poprostu muszę pogadać. Ten chłopak jest niesamowity, trzymajcie kciuki. W dodatku na przesterzeni 4-5 dni widziałam go trzy razy, z innymi sąsiadami widzę się średnio raz na miesiąc. Tak, to są szansie od losu. Byle nie do trzech razy sztuka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
ale fajnie
![]() ![]() i w dodatku on pierwszy powiedział "hej"... ![]() ![]() super ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
uuuwielbiam takie historie!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Przeuroczy wątek!
![]() ![]() ![]() I również trzymam kciuki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Andainn - a historia identyczna jak na Twoim avatarze
![]() ![]()
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Osobiście na pewno nie odważyłabym się mupodesłać czekolade z karteczką, ale coś pożyczyć czy poprosić o pomoc stanowczo fajny pomysł
![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
i co dalej???
![]()
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki i od dziś śledzę wątek! Zagadaj! Koniecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.