|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
malgoskagc mmm przepis jeszcze bardziej smakowity!
![]() Byliśmy na Starciu Tytanów, bajeczka ![]() ![]() Wogóle M mnie odebrał z pracy, długo rozmawialiśmy w aucie. I generalnie nie było żadnego tłumaczenia, ale wyjawił, że poczuł małe ukłucie zazdrości ![]() ![]() ![]() Najlepsze, że to on mi się zaczął tłumaczyć ![]() Później poszliśmy na pizze, wtedy dzwoniła jego córa. Jej jak On z nią rozmawia ![]() ![]() ![]() Ja przez cały wieczór prawie się nie odzywałam. Miałam takie wrażenie, że jak się odezwę, to się poryczę. I jak już szliśmy do tego kina, to powiedział mi, że jestem bardzo wrażliwą osóbką i że to czego nie powiem to widać w moich oczach. I On chce bym taka była ![]() Generalnie... ![]() A Ty Behind widze, że też wieczór super ![]() Po co Ci ten z Wawy jak masz K? ![]()
![]() |
#692 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sama jestem w związku z 'dzieciatym rozwodnikiem', ale: - mam już 27 lat, a nie 18, - Jego Syn ma 18, więc to raczej młody mężczyzna, nie Dziecko. Mając 18 lat w zyciu nie porwałabym się na taki związek, co innego było mi w głowie, a dzieci - to ogromna odpowiedzialność. Oczywiście, Ty możesz być zupełnie inną osobą, niż ja w Twoim wieku. Mała rada, mierz siły na zamiary, bo to, że 'kręcą Cię, kręcą starsi' nie wystarczy, żeby zbudować związek ![]() behind, a może z tą 18 to był mały podstęp? ![]() ![]() Facet zachował się bardzo szarmancko, nie marudź i kopnęłabym go w d***, gdyby zaraz po kinie pomachał Ci na pożegnanie ![]() To jasne, ze jest Tobą bardzo, bardzo zainteresowane i było oczywiste, że z Toba poczeka na autobus ![]() To miłe, że zaprosił Cię na imprezę ![]() ![]() ![]() Tak, czy tak: powodzenia Kochana i odwagi ![]() Cytat:
![]() ![]() morire - marsz do apteki po test ![]() ![]() A tak w ogóle, może polecisz mi kosmetyczkę, do której chodzisz? ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Kochane, będę zaglądać, bo nawet pogoda nie sprzyja dłuższym wypadom ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-04-15 o 07:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Rozeznanie
|
...
Edytowane przez kami1984 Czas edycji: 2010-12-08 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Raczkowanie
|
kami, a czy Ty na pewno chcesz czekać na następny 'wybryk'?
![]() Jesteś zmęczona, sfrustrowana, rozdrażniona. Nie ufasz partnerowi (wcale się nie dziwię), z resztą, szczerze, jaki z niego partner? Rozumiem, że z miłości wiele się wybacza, przeszłam przez to. Nie krytykuje tego, że chciałaś dać mu szansę, ale... Sama widzisz, ze facet się NIE ZMIENIŁ, nawet nie stara się odbudować Twojego zaufania, co jest podstawą 'powrotu'. Może powinnaś odetchnąć, odpocząć chwilę od niego? Wiem, takie decyzje nie są łatwe, ale mam wrażenie, że za 10 lat facet Ci powie: 'Kochanie, to było z nudów, już się nie powtórzy, wiem, że to już ... raz, ale czy nie szkoda Ci tych 14 lat?' Myślę, że potrzebujesz chwili samotności, żeby móc odetchnąć. Chociaż, pewnie i tak zamiast zastanowić się nad sobą, będziesz myślała, co on w tej chwili robi i czy czegoś nie kombinuje. Współczuję Ci, bo jesteś w bardzo trudnej sytuacji, ale zastanów się, czy warto się tak poświęcać w imię uczucia. Bo chocby to była miłość życia, to on nie ma prawa tak Cie traktować. A numer z pochowanymi w mieszkaniu Twoimi rzeczami, podczas 'wizyty' -szok ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Hej nataluska, Kochanie co u Ciebie? ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-04-15 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zgadzam się ze zdaniem mag. Jesteś już tym zmęczona, nie ufasz Mu i to On powienien się starać odbudować Twoje zaufanie, a Ty się jeszcze obwiniasz, że nie potrafisz nie myśleć co On teraz robi - ja Ci się wcale nie dziwie po tym co Ci zrobił. Dla mnie szok to było to co powiedział tej dziewczynie przy Tobie "nie przejmuj się tym co Ona mówi" ?!?! Ja na Twoim miejscu już wtedy bym urwała kontakt, nawet bez słuchania tłumaczeń. Ale rozumiem Cie - bo łatwo jest mówić z boku, ale pewnie gdyby Mój Mężczyzna mnie zdradził, pewnie też starałbym się wybaczyć. My Ci niestety nie powiemy co masz robić, bo to jest Twoje życie i decyzja. Ale myśl o sobie a nie o 4 latach związku, a po co kolejne 4 związku bez zaufania? Powodzenia! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
Kami ja to po tym pierwszym incudencie i słowach nie chcę z Tobą rozmawiać chyba bym podziękowała. Byłabym wiele w stanie znieść, ale zdrady nie. dla mnie to równa się koniec związku.
A wczoraj mieliśmy taką małą wymianę zdań. w pewnych kwestiach nawet dosyć mocno się różnimy, ja nie do końca rozumiem Jego myślenia. Bo On tak jakby żałuje swojej żonie, że się z Kimś spotyka. Bo mówi, a co Jego syn sobie pomysli o Niej idt. Ja na to, że przeciez Ona ma prawo ( a nawet powinna) mieć kogoś i skoro chce się z kims spotykać to nie do końca rozumiem Jego myślenia. Z jeden strony wiecie ciesze się, że wynikają takie rozmowy, że mamy różne zdanie, bo w związku i takie rzeczy są potrzebne, a to sprawia, że widzę czy umiemy rozmawiać ze sobą na różne tematy, czy potrafimy dyskutować nie obrażając swoich poglądów. A u mnie prześliczna pogoda...z chęcią bym spędziła ten dzień gdzieś na świeżym powietrzu, ale niestety do 15.30 w pracy. ![]() Miłego dzionka ![]() aaa jeszcze coś - Behind ja uważam, że skoro zaprosił Cię na rodzinną uroczystość to świadczy dobrze o Nim, że ma poważne zamiary etc. A ostateczna decyzja nalezy do Ciebie. Ja w takiej sytuacji nie weim co bym sama zrobiła, chyba wszytsko by zalezało od tego jak dobrze bym Go znała... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Aleee alee instynkt daje o sobie znać powolutku ![]() Kami ja Ciebie podziwiam, że Ty tyle znosisz... Ale jednocześnie nie potrafię zrozumieć jak możesz tak się męczyć. Przecież żyjesz w ciągłym strachu, że On kogoś ma na boku. Sama siebie ranisz. Chyba powinnaś od tego odpocząć... Myślę, że ten związek Cię bardzo ogranicza. ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- U mnie ponuro, pochmurno, ale za to myśli bardziej pozytywne po wczorajszym spotkaniu ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#698 |
Rozeznanie
|
Ja się podziwiam za tą cierpliwość... Zastanawiam się czemu to wszyzstko ciągnę i nasuwa mi się myśl, że ja czuję się odpowiedzialna za pewne sprawy...niby nie jesteśmy związani slubem ani dziećmi a jednak ....Jak jesteśmy blisko jest tak super.....Próbuję rozszyfrować czemu się tak dzieje.... Może to obawa z dwóch stron o stracie ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja bym przestała się podziwiać za cierpliwość (bo znam przyjemniejsze sposoby jej ćwiczenia), tylko zmieniła stan rzeczy, tak, żebym nie musiała się nią w takim stopniu wykazywać. No, ale to ja. No dobrze, Ty czujesz się odpowiedzialna, ale Twój TŻ w ogóle. Może to obawa z dwóch stron o stracie ?? iii... nie rozumiem, co masz na myśli ![]()
![]() |
#700 |
Wtajemniczenie
|
kami, a mnie zastanawia jedno - PO CO ty chcesz dalej z nim być? Ja tutaj nie widzę nawet jakiejś wielkiej miłości, za to widzę kłótnie, nieporozumienia, zdradę, oszustwa, rozdrażnienie, awantury, wzajemne żale, brak zaufania, podejrzliwość...
Jesteś jeszcze młoda, chce ci się...? Szczerze mówiąc, wątpię,żeby coś więcej z tego było. On się nie zmieni, ty się będziesz męczyć. Wybaczyłaś raz, drugi, wybaczysz kolejne razy bo ci się wydaje, że to miłość twojego życia. A miłość nie zdradza Z NUDÓW. ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Swoją drogą, twoje zachowanie też jest dla mnie dziwne. Mówisz,ze starasz sie odzyskać zaufanie, ale ci nie wychodzi, co to za związek bez zaufania? Mówisz, że ciągle się czepiasz,że masz nerwówkę, że jesteś podejrzliwa... Słuchaj, albo wybaczasz zdrade i wszystko jest ok, albo zdajesz sobie sprawe z tego, że to za dużo jak na ciebie, nie wybaczasz i sie rozstajesz. Bo w tym momencie to wygląda tak, jakbyś nie wybaczyła mu zdrady, nie ufała mu, ale była z nim bo.... bo co? Nie jestem w stanie tego zrozumieć.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png Edytowane przez Aivilo Czas edycji: 2010-04-15 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Heh! Rozpogodziło się, mykam Dziewczęta na rolki z Panami ![]() ![]() Zerknę tu po południu ![]() A!kami, może po prostu musisz dojrzeć do podjęcia decyzji, o tym czy z nim być czy nie - sądząc, po pierwszym poście, ten moment się zbliża ![]() ![]() Powodzenia ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#702 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy sens jest tego związku dalej?? HHmmm zastanawiam się od pewnego czasu nad tym... Wiem, że coś muszę zrobić dla SIEBIE by poprawić SWOJĄ sytuację....Ale egoistka ze mnie ![]() A może tak jak koleżanka wyżej napisała muszę dojrzeć do podjęcia konkretnej decyzji.... ![]() Edytowane przez kami1984 Czas edycji: 2010-04-15 o 10:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Wtajemniczenie
|
Chwila, ale ja nie widzę, żeby on w tym momencie jakoś szczególnie gorzej od kami się zachowywał. Szczerze mówiąc, na jego miejscu też by mi nerwy puściły, jakby ktoś, z kims jestem NIBY wybaczył mi zdradę, ale wciąż mi ja wypominał, ile można kajać się i przepraszać za jedno wydarzenie, do końca życia?
Kami się czepia o "byle gówno", on krzyczy, jak mu coś nie pasuje, ona rzuca słuchawką, sprzeczają się o drobnostki... oboje są siebie warci. Jednak facet w tej chwili, z tego co dziewczyna napisała, ani nie zdradza, ani nie oszukuje, więc jaki ma sens karanie go wciąż za przeszłość, przecież ma wybaczone. A to, że nie proponuje wspólnego mieszkania, to nie jest powód do kłótni - może on chce jakiś czas pomieszkać sam, może ma taką potrzebę i ma do tego prawo. Zaproponuje, jak będzie gotów, a myślę, zę dopóki będziesz się go czepiać i dopóki będą między wami taki kłótnie, to on wspólnego mieszkania nie zaproponuje i ja mu się nie dziwię, nie chciałabym zyć w tak nerwowej atmosferze. Rozstanie to chyba najlepsza z opcji. Ewentualnie wielka, szczerze rozmowa o całokształcie związku, ustalenie pewnych spraw i trzymanie się tych ustaleń.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jasne, nie można przepraszać przez całe życia. Najwidoczniej kami po prostu jest osobą, która nie potrafi wybaczyć zdrady i z tego związku zwyczajnie nic nie będzie. A to czy facet chce mieszkać sam czy nie, jego sprawa - nie wiem, jakoś pominęłam ten wątek ![]() ![]()
![]() |
#705 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie. U mnie wszystko w miarę dobrze. Wszystko już nadrobiłam co napisałyście, ale ustosunkuję się do tego później.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#706 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem czy iść..Dziś wieczorem widzę się z kumpelą, także i jej się poradzę. Bo prawdę mówiąc zgłupiałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurcze nie wiem kompletenie co zrobić. Mam wrażenie,że rodzinka od razu nastawi się do mnie anty ![]() Cytat:
![]() ![]() kami - dołączam się do słów Dziewczyn, facet nie jest Ciebie wart ![]() besio - w końńńńcu ! ![]() ![]()
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
Behind ja bym się nie martwiła na Twoim miejscu o negatywne nastawienie rodzinki
![]() ![]() U mnie ok wszystko ![]() ![]() Dzisiaj moje Kochanie po wiadomości, że Jego syn ma kłopoty w małżeństwie (jakieś chyba fatum nad facetami z Jego rodziny ciązy), że cieszy się że ma mnie i że mam taki dobry charakter, który Jemu odpowiada... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Rozeznanie
|
besio no nareszcie coś napisałaś
![]() dziewczyny nie mam sił , wróciłam do domu koło 20.00 , od 06.00 na nogach ![]() Misiowi przekazałam ciastka przez jego przyjaciela , bo paradoks taki , że go widzę częściej niż mojego Urwisa . Przyjaciel, Tż obiecał , że postara się nie zjeść wszystkich ![]() mag_a Kochana moja nie mam kogo Ci polecić , bo ja nie jestem wierną klientką jeśli chodzi o kosmetyczkę , skaczę z kwiatka na kwiatek ![]() ![]() ![]() behind oj również zyczę powodzenia i duuużej odwagi ![]()
#709 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- aa w ogóle obkupiłam się dzisiaj w Inglocie i jestem przeszczęśliwa ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#710 |
Raczkowanie
|
Jej dziewczyny co Wy tak jakoś mało piszecie ostatanio?
![]() a teraz tak mi łapa wysiadła, że muszę odpocząć - bo przepisuje wykład bo ksero jest niewyraźne i normalnie już nie mogę ![]() ![]() Behind - ja też życze odwagi, ja bym chyba nie poszła bo to jakoś szybko i znajomość jeszcze taka wczesna. Nie wiem, sama zdecyduj. ale zgadzam się z Dziewczynami, że to dobrze o Nim świadczy i o Jego zamiarach ![]() Besio - nareszcie! dobrze, że wróciłaś |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nataluska - gdzieś Ty uciekła ![]() malgosiu - jak dzisiejsze samopoczucie? Serpentine pewnie gdzieś wybyła ze swoim M. ![]() a foremka? foszki obustronne przeszły i się gdzieś zaszyli na bóg wie ile,hihi ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-04-15 o 21:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Rozeznanie
|
cześć.
![]() wpadłam tutaj do was po rady. nie chce zakładać nowego wątku z wielu powodów. m.in. z tego, ze jestescie tutaj doświadczone ![]() sprawa wyglada tak. znam Go już sporo czasu. oboje jestesmy w związkach. ja w 1,5 rocznym, on w 5 letnim. obojgu nam sie nie układa w związkach. dzieli nas roznica 10 lat. i niedawno niesamowicie między nami zaiskrzyło. początkowo decyzja zapadła jasna. nic z tym nie robimy. bo do niczego między nami nie doszło poza deklaracją ' szkoda, że nie spotkalismy się wcześniej.' ale się nie udało. ciągnie nas do siebie niesamowicie. obecnie, syt. się strasznie skomplikowała. spotykamy się potajemnie ![]() dodam jeszcze, że jesteśmy w jednym towarzystwie, on zna mojego TŻ, ja jego lubą. generalnie, bardzo się boję. boję się chyba wszystkiego. roznicy wieku trochę, zerwania z moim obecnym, chociaż już nie chce z nim być, strasznie mnie męczy psychicznie, charakterami nie pasujemy do siebie. po prostu się ' rozjeżdzamy'. inne zainteresowania, inna droga życiowa na przyszlosc. inne poglądy niemalże na wszystko. do tego jest to związek na odległość. ale jednoczesnie boje sie wejśc w ten związek z nim. nie tylko dlatego, ze jest starszy. boje sie zabrac mu jego jedyną pasję. boje się, że wymieni stabilny związek [ własnie, jego zwiazek to osobna historia, ale na razie nie bede się wgłębiać.] na MNIE. czyli nic pewnego. a z drugiej strony, czekam na każde spotkanie. każdy gest z jego strony. jest mi z nim fajnie. niesamowicie mi imponuje, jest spontaniczny. jest po prostu takim facetem [ ew. tworzy taką iluzję ![]() ![]() jednak żadne z nas obecnie jeszcze nie zrobiło kroku w żadną stronę.... co zrobić? ![]() Edytowane przez pixies20 Czas edycji: 2010-04-15 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Czytam ten wątek od jakiegoś czasu i zdecydowała właśnie, że też napiszę wam swoją historię.
Otóż całkiem niedawno poznałam faceta, 9 lat starszego ode mnie. Ja mam aktualnie ledwie 18... I najgorsze w tym wszystkim jest to, że mam chłopaka... Jest w moim wieku, chodzimy razem do szkoły więc siłą rzeczy widujemy się codziennie. Ostatnio nawet samo przebywanie z nim w szkole stało się dla mnie po prostu męczące. Zresztą jak ma być jak skacze za mną przez cały czas... No ale do rzeczy. Spotykam się z tym nowo poznanym no i wiadomo, że jest zupełnie inaczej niż z moim TZtem. Mamy więcej ciekawszych tematów do rozmów, ogólnie lepiej się przy nim czuję, bo mogę sobie wreszcie pogadać z kimś jak z człowiekiem, a nie o dupie maryni , w stylu; - Co robisz? - Siedzę. Nudzę się. - Ja też. - Aha. ![]() Mniej więcej tak się zawsze wysilam z moim TŻtem na rozmowy, jakoś w ogóle nie możemy się dogadać. A mi się nawet nie chce z nim całować. Nienawidzę tego wręcz. Jednymi słowy - nowo poznany facet zrobił na mnie niesamowite wrażenie. Czuję się tak, jakbym znalazła pokrewną duszę. Znamy się krótko, bardzo krótko, więc w sumie nie wiem nawet, co miałabym zrobić... Nie chcę działać na dwa fronty. PS. nie sądzę, że to jest po prostu zaciekawienie i fascynacja kimś starszym, ale po prostu no nie wiem... nie umiem dogadać się z równolatkami. Wiem, że sobie pomyślicie że głupia jestem, ale musiałam się wyżalić. Naprawdę nie wiem co mam teraz zrobić.... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe osóbki
![]() Dziewczyny..powiem Wam tylko tyle: nie jestem jakąs mega doświadczoną osobą w związkach ze sporo starszymi facetami,ale..póki nie zakończycie obecnych związków - nie róbcie nic dalej ![]() ![]() ![]() Chyba masło maslane mi wyszło..ale wiadomo o co chodzi ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-04-15 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja sie oczywiscie z Tobą zgadzam. powinnam tak zrobić, On też. ale... u mnie ta syt. jest szalenie skomplikowana. bo on jak zakonczy swoj zwiazek to prawdpodobnie nie ma 'pracy' i nie ma też gdzie mieszkać. do rodzicow wrocic chyba nie może. ja moglabym zakonczyc, ale to moj 1 zwiazek. i sie cholernie tego boje. wczoraj, pomyslalam o tym, ze przez to, co robię. zostane pewnie sama jak palec. zostawią mnie obydwaj. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Zadomowienie
|
Czytam, prosze nie przeszkadzac i najlepiej nie dodawac postow, bo jak sie po Was rozdaje i posprzedaje kazdej po kilka batow, to zobaczycie co potrafie
![]()
#717 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
No niestety masz rację, tylko no... Trudno jest zakończyć związek z kimś, kto mimo jakiegoś tam braku zrozumienia i pewnej dojrzałości jest naprawdę wspaniałym facetem, który za tobą na rzęsach by chodził jakby mógł... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
Dokładnie to samo pomyślałam. Boję się po ulicy iść, bo od razu popadam w paranoję, że mnie, a właściwie nas ktoś zobaczy. A wcale mi nie odpowiada kontrolowanie swojego każdego ruchu.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#718 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#719 |
Rozeznanie
|
behind Zaczynając spotykać się z gamoniem , jego przyjaciel oświadczył mi , że automatycznie zgadzam się na pakiet w którym jest mój Tż i on
![]() ![]() Widzę , że mój cieszy się , że mam taki kontakt z jego przyjacielem , nawet odwozi mnie czasem do domu , zachodzi do pracy , gadamy , żartujemy ![]() Najlepiej jak kiedyś pojechaliśmy po niego , ja oczywiście usiadłam z przodu , a on biedak taki zdziwiony , że musi siadać z tyłu ![]() i do mnie " Pitusia , my się chyba pogniewamy " a ja : " mój drogi , ja siedzę tam gdzie powinnam , to moje miejsce " :P i od tej pory oprócz mnie nikt nie siada z przodu hehe ap ropo Pitusia to ksywka wymyślona przez tż i przyjęła się w gronie jego znajomych (nie bardzo mnie się podoba ) ![]() behind wracając do rodzinki , no właśnie , póki co jako dobra koleżanka ![]() Wszystko dobrze się układa ? czujesz , że to "TO" ? ![]()
#720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A mi się ksywka bardzo podoba..Pitusiu nasza ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Hmm..jak z nim jestem to jest mi tak dobrze, rozmowy się nie kończą..nie chce mi się wracać do domu ![]() Zwykle to ja byłam to narzucające się dziewcze,które słało smsy..a ciszę tłumaczyło brakiem czasu albo 'na pewno jest zajęty' ![]() ![]() ![]() W ogóle to dzis rozmawiałam z promotorem i załatwi mi obronę przed ur. ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-04-15 o 21:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.