|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
irsin moze przytrafilo ci sie to samo co Carol ze zanieczyscili ci mocz w laboratorium? Moze warto powtorzyc gdzies indziej...
Metropolitan ja bym nie chciala isc na zwolnienie, ale z drugiej strony mam takie tegodnie ze czuje ze to 5 dni to troszke za duzo. Naprawde by mi pomoglo gdybym mogla pracowac np 3 dni w tygodniu? Nie wiem, cos bede musiala wymyslec. A ta poducha wyglada super! Wlasnie rozwazam jej kupienie bo niedlugo bede w polsce i bym mogla ja ze soba tutaj przytachac. Dopiero 22 tygodnie a ja juz mam bole bioder wiec co bedzie pozniej???? |
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pospałam 2h
Kochane powiedzcie czy macie bóle w pachwinach? Mnie od wczoraj kolejna rzecz dokucza, w lewej pachwinie boli jakby mi ktoś coś tam wyrywał i nei ciągla, to takei napadowe![]() Monia nie chciałam Cię kochana urazić w żaden sposób ja patrząc na siebie uważam się za słonika, Ty na pewno jesteś wyższa, masz inny kościec i 55 kg to dla Ciebie malutko, a dla mnie niestety drobnej kobietki to już dużo, dlatego tak napisałam. Metropolitan ja mam ten kojec od 4 miesięcy i jest bardzo fajny. Bardzo pomaga na bolące bioderka. Polecam Ci go szczerze. Karolinko super, ze podoba Ci się w szkole rodzenia i , ze polozna fajna, ja tam sie nie wybieram nigdzie, raz urodzilam bez to i 2 urodze Kasiu może organizm sam daje Ci znak, ze czas już zwolnić i nie przemęczać sie! Praca nei jest najważniejsza, wiem, ze jesteś obowiązkowa i, ze martwisz sie o to jak sobie poradzą, ale wierz mi, poradzą sobie a Ty musisz dbac o Was! TŻ słodki mój zawsze przed spankiem głaszcze brzuszek, całuje i mówi do Filipka słodkie to jest niesamowicie.Darusiu Oliwka jest przecudowna!!!!!!!!!!!! Ja wiem jakie diabełki z tych kruszyn wychodzą, a córunie sa szczególnie rozwrzeszczane jak im sie coś nie podoba ![]() Irsin zbadaj mocz raz jezszcze za jakies 2 dni, bo mogli zapaprać jak mnie. Nie martw się przede wszystkim i pij sok z żurawinki, bardzo pomaga. Skorpionku super, ze się wyspałaś! Byle tak dalej kochana, ja wiem jakie wstrętne sa te nieprzespane noce!
|
#2944 |
|
Raczkowanie
|
Ratujcie dziewczyny
Mam prośbe....dużą prośbe..... jakie macie sposoby na dolegliwości żołądkowe?
Chodzi o to że ja od 8mej rano do 10 wieczorem mam co dwie godziny brac tabletke- raz nospe raz magnez. I szczerze wam powie że mój zołądek zastrajkował.... mam mdłości jak w pierwszym trymestrze, czuje jakby kamień w brzuchu.... nie chce kolejnej tabletki na żoładdek.... Prubuje mięty, i z każdą tabletką cos zjeść- a to cherbatnik a to owoc... Ale nie pomaga!!!! A co do oczekiwania, i przygotowania, jak wasze wyprawki? Mój TZ dziś ran zbladł jak mu powiedziałam że zostało 9 tygodni....jakoś tak go tyrpnęło że to 2mce! Zamówiłam wózek u producenta -Tako Warrior(mają mi uszyć specjalnie- bo chce w innym kolorze niż te dwa dostępne) i powiedziei że zajmie to 3-4tygodnie. W weekend zamawiamy łóżeczko i pościelki( mama powiedziała że powinnam mieć co najmniej trzy zmiany, że jak sie jedno suszy, a drugie zostanie przesiurane, albo ulane, to trzecia musi być w pogotowiu- a na allegro można takie cudeńka wyrwać za mniej niz 50zł- )Co do łóżeczka , zamawiacie wyprawki całe z baldachimami i innymi - jak przewijak, przybonik itd....? Ja sie na początku napaliłam na baldachim ale zrezygnowałam.... tylko kurz by sie zbierał , a poza tym jakos nie wiem przestał mi się podobać... chyba wole jakaś ładną karuzelkę nad dzieckiem... Resztę już raczej mam... Musze tylko uprać i uprasować ubranka do szpitala.. ale chyba jeszcze poczekam ze 2-3 tygodnie... |
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ratujcie dziewczyny
my mamy poki co jeden komplet poscieli a mala spi na plasko albo otulona rozkiem( przewaznie w nocy) a w dzien rozek rozwiniety i przykryta takim milusim grubym kocem.
|
|
#2946 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Carol a to nie jest odmiana rwy kulszowej? Mi tu GP powiedziała jak mnie własnie jedno biodro bolało, że to rwa. Że u ciężarnych występuje w nietypowy sposób. Chodzi o to że brzuch uciska nerwy jakieś przy kręgosłupie, i należy w nocy zmieniać często stronę na której spisz. Mnie uratowała podusia- zwykły jasiek między udami i kolanami. |
|
|
|
|
#2947 |
|
Zadomowienie
|
She faktycznie 9 tygodni to juz bardzo nieduzo
. Ja pewnie tez jak dobije do 30 tygodni to zaczne intensywnie myslec czego mi jeszcze brakuje itp. Jak narazie nic nie kompletuje bo remont ciagle nie skonczony i nawet nie mialabym gdzie te rzeczy wstawiac. Lozeczko dostaniemy od siostry tz-a i na razie jest u niej na strychu, no i ostatnio jej sie przypomnialo ze tez ma kojec ktory tez moze sluzyc jako lozeczko i sie super sklada wiec bedzie mozna go zabierac do mamy tz-a kiedy by sie dzidzia opiekowala. Przewijaka nie bedziemy mieli bo z opinii roznych osob wynika ze tak naprawde przewijaja dzieci tam gdzie akurat sie znajduja i nie ma potrzeby zeby isc do przewijaka specjalnie wiec mysle ze to nam zastapi kanapa . Ja ostatnio jak bylam w bootsie to sobie patrzylam na kosmetyki i rozne przybory pielegnacyjne zeby sie troszke zorientowac w cenach bo na bank pojedziemy do belfastu na wieksze zakupy i wtedy co tam bedzie tansze to pokupimy (na pewno wszystko bedzie tansze... )
|
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
She kochana na żołądek świetne osłonowo jest siemię lniane, jogurty i kefiry, ale siemie osłania błonę śłuzową żoładka i ją pięknie wyściela. Doskonałe sa probiotyki, działają od żoładka po jelita, ja biore Sanprobi IBS nie wiem czy dostaniesz to u siebie.
Co do wyprawki, ja mam jeszcze 12-13 tygodni, mam dopiero 8 bodziaków, 3 pajace i śpioszki jedne tylko i butle TT. Łozeczko kupimy w maju, ja posciel kupuje w calosci z moskitiera, baldachimu nie chce, do tego 3 przescieradelka i jedna zmiane na kolderke i podusie, a i tak maleńki nie będzie na podusi najpierw leżał. Wózek teściowa kupi, mam nadzieję, ze w czerwcu, ubranka na allegro pozamawiam z UK, ale to tez pewnie maj-czerwiec, podgrzewacz tez tak jakos. A zapomnialam Wam linka wkleić, kupujemy inne łózeczko ![]() To ono: http://www.allegro.pl/item990761645_...czany_bok.html i pościel chyba tą: http://www.allegro.pl/item999242598_...lor_hafty.html albo tą serce łososiowe, tylko ten łosoś taki troszkę za ostry: http://www.allegro.pl/item999045187_...20_milpol.html kolor brzoskwiniowy, plus materac kokos-pianka-gryka. Drogo to wyszło, ale jakoś damy rade ![]() Kochane, ale się uśmiałam,dzwoniłam do mojego kochanego ginka, bo się martwiłam tym bólem pachwiny i koło pępka i mu mówie, ze mnie pewnie wysmieje,ze z glupotkami dzownie, a on w smiech i slucha, no więc mu mówie co mnie boli, a on: to pewnie przez ten dziki sex i w śmiech a ja mu na to, ze nie ma sexu od pól roku, to on na to, ze to dlatego mnie boli i sie smiejemy jak glupki, po czym powiedzial,ze te bole pachwin sa calkowice normalne i zupelnie mam sie nie martwic a bol kolo pepka to skora i miesnie rozciagajace sie i mam pare razy dziennie s,arowac, nie tylko 2. Na koneic mi powiedzial, ze mam z kazda głupotką dzwonic i o kazdej porze kochany jest, ale mi kamien z serca spadl, ehh ja panikara jestem
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-04-15 o 16:06 |
|
|
|
#2949 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
darusia a rożek masz jeden? Bo ja chyba kupie dwa. Tutaj wszystko schnie dłużej, a poza tym planuje używać rozka do kładzenia małego i noszenia w ciągu dnia, a jak podrośnie bedzie podłogował- to własnie myslałam żeby na rożkach rozwijanych- milutko i nie ciagnie od podłogi... ja to wogle z ilościami rzeczy mam problemy...na początku myslałam kupie minimum....ale potem mama i kuzynka która urodziła rozwiałay moje plany.... i wszystko praktycznie na liscie zostało podwojone... no w końcu jak maluch ulewa to musisz go przebrać częściej...a zanim to wyschnie u nas to 2-3dni czasem... |
|
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana rwa to na 100% nie jest, ona boli z tyłu bardziej, a mnie z przodu boli, ale jak już post wyżej napisałam juz wiem co to i się nie martwię a mnie podusia nie pomaga, jedyna, ale to już też mała ulga to mój kojec motherhood
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-04-15 o 13:54 |
|
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
kochana ja sie smialam ze 2 rozki kupilismy z 3 dostalismy, ale w 2 dni 3 obsiusiane( bo tz bal sie troszke jeszcze bez ja brac) i generalnie caly czas rozka uzywamy wiec u nas i 5 byloby malo:P hahahah
|
|
#2952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ostatnia rzeczą jaka chce to musieć wysyłać tż dwa dni po porodzie do sklepu żeby dokupił....wole sama wybrać... A rożek to z polski przyleci, bo tu nie mają tego "fantastycznego wynalazku"- Kuzynce na porodówce ukradli rożek - tak sie którejś spodobał, nic innego nie wyciagneli z torby tylko ten rożek
|
|
|
|
|
#2953 |
|
Zadomowienie
|
Carol nie moge sie napatrzec na ta posciel!!! W sumie taki komplet z kolderka i poduszka plus poszewki i te inne bajery to narawde fajna sprawa i cena tez przystepna zwlaszcza ze jakos mam wiecej zaufania ze w polsce te rzeczy sa lepszej jakosci... Cos mi sie zdaje ze podpowiem rodzicom ze bylby to super prezent i jakos to sobie potem przetransportuje...
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo bardzo bardzo mi sie to lozeczko podoba
![]() carol mnie pachwiny tak bolaly ze nie moglam chodzic
|
|
#2955 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnie pytanko zanim mnie nauka wsysnie z powrotem...
jednorazowe majtki poporodowe -Ile tego potrzeba? Na ile dni? jak i co? Ja nie mam pojecia , na pewno na pierwsze dni bedą wygodniejsze niż duże podpaski- bo nie ma szwów, zagniecień, żadnych obsów... a potem starczą po prostu stare dobre wielkie podpaski z bawełny , czy też lepiej używać tych majtek jeszcze ???? Ja wiem że to mniej przyjemny temat niż łóżeczka i pościelki...ale c'est la vie! Jakie macie sugestie , doswiadczenia? |
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
no my rozkow uzywamy bez przerwy caly czas wiec u nas genialnie zdaly egzaminy.
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
|
|
|
#2957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kasiu ja tez to wszystko ściągam z Polski.... bo tutaj nie wiem czy zauwazyłaś- pościelka to pled- kołderka zszysta z wypełnieniem W tej tradycyjnej wersji weżmiesz tylko poszewke zmienisz, i wio.... A poza tym ten 14elementowy wyjdzie cie tyle co tu 3elementy dziadkowie napewno przyklasną.... moja mama jak rozprawiałyśmy nad wyprawką w pewnym momencie zaprotestowała słowami- "a pozwól tez coś przyszłej babci kupić" Oni tez to przezywaja.... (acha - typowe śpiochy takie z pełnymi stópkami znalazłam tylko w mothercare ale bardzo drogie, wiec tez warto zamawiać przez babcie )
|
|
|
|
|
#2958 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kasiu ciesze się, ze Ci sie podoba pościel, ja Ci powiem, ze sie w niej zakochałam a rodzice niech wcześniej Ci kupią i prześlą![]() Darusiu dziękuję mnie to łóżeczko też strasznie przypadło do gustu to te pachwiny to normalka,ehh już druga mnie boli.She ja nie kupuje jednorazowych majtek, tylko wielorazowe Hartmann takie: http://www.allegro.pl/item995050608_...elorazowe.html lub te: http://www.allegro.pl/item996223007_...ieloraz_s.html jednorazowe to straszne dziadostwo, takie worki wstrętne. Podkłady kupuje te: http://www.allegro.pl/item996223007_...ieloraz_s.html i te: http://www.allegro.pl/item1001690310..._oryginal.html po 2 paczki i jeszcze mini 2 paczki A co do ilosci wylatujacej krwi, to mnie po Oli 6 tyg leciało, po 2 duzo mniej, ale bardzo dlugo,ale mnie zakazili, bo to za dlugo bylo, kuzynka miala 2 tyg i spokoj.
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-04-15 o 16:06 |
|||
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie przewijak sprawdza sie rewelacyjnie
|
|
#2960 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam 12-11 tyg do porodu a narazie mam tylko 8body z krótkim rękawkiem, jedne śpioszki, jedną bluzeczkę, ręczniczek i 3 pary skarpeteczek. Już mam mebelki upatrzone, no i odrazu od nich zamówie materac do tego łóżeczka i pościel. No ale myślę że to dopiero za tydzień lub 2 będe zamawiała. Wózeczek też mam już upatrzony myślę że w maju kupimy, no a tak do szpitala jakieś majtki czy coś to nawet nie mam pojęcia co trzeba. Ale mamy mieć w szkole rodzenia o wyprawce dla mluszka i do szpitala więc będe wiedziałą co najważniejsze
|
||
|
|
|
#2961 |
|
Wtajemniczenie
|
Carol sliczna ta pościel!!!!!!!!!Tylko czemu taka droga ehhhhhhhh.........
Co do majtek i podkładów to ja tez postatwiłam na hartmanna ![]() Tylko myslalam ze 1 paczka podkladow mi styknie, o ja naiwna
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Podkłady?? Nigdy nie używałam, a rodziłam już dwoje dzieci
Zwykłe majtki i podpaski w zupełności wystarczają. Dziwne, że w Polsce nie pozwalają chodzić w podpaskach po porodzie...
|
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
ale naskrobalyscie ![]() Na pytania co rysuje odpowiadam- projekcik szkoly, mam ostatnio nowy projekt ale mam nerwa strasznego bo rysuje z taka babka 50-letnia, ktora zawsze wszystko wie najlepiej ale to ja prowadze ten projekt i mam ograniczony budzet , ograniczona liczbe godzin z\co za tym idzie a ona miala mi tylko pomagac a wykorzystuje bez sensu godziny i nawrzeszczalam na nia dzisiaj bo wszyscy chodza kolo niej jak kolo jajka bo jest starsza, az mnie przepraszala. glupio mi sie zrobilo, ale trzeba walczyc o swoje nie? a rysuje projekt recznie bo inwestor chcial tylko szkicowa wersje, wysle wam jedna plansze mam nadzieje, ze sie podoba To taka mala szkola w pieknym miejscu w Norwegii.Załącznik 3033589 Pozz tym jestem straszliwie rozdrazniona. ciagle przez te krwawienia, mowie wam. Carol piekne te rzeczy i posciel , fajnie, ze robisz juz zakupki, wysylaj wiecej linkow, ja chetnie ogladam, naprawde. Kasiu wreszcie madra decyzja ze jak czulas sie zle to nei poszlas do pracy! popieram, tez sie musze tego nauczyc ![]() Darusiaa Oliwka jest cudna, sliczniunia, naprawde z lezka w oku ogladalam ![]() Irsin ciesze sie ze wszystko w porzadku i wyniki badan dobre ![]() I cala reszta dziewczyn, doczytuje was jak moge, ale nie nadazam, a zaraz ide sie polozyc(MIMO; ZE U NAS JESZCZE JASNO I SLONCE SWIECI I POSWIECI JESZCZE Z POLTOREJ GODZINY) bo kiepsko sie czuje. chcialabym wam juz naprawde nie marudzic, ale czuje sie ciagle gorzej zamiast lepiej. ja chyba slaba osobka jestem. na szczescie za tydzien ide na terapie- pozdrawiam
|
|
|
|
#2964 |
|
Wtajemniczenie
|
Anulko super ci wyszła ta szkoła, a te góry wokół ehhh rozmarzyłam sie normalnie....Chciałabym tak umiec rysowac, ale nie wszyscy moga mieć taki talent.
Co do tej babki, to wiadomo,że osobom starszym nalezy sie szacunek, ale tez masz prawo wyrazic swoje zdanie, tym bardziej, ze to twoj projekt.Nie mozna sobie dac wleźć na głowę!!!!
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety tutaj takie mlodziki po studiach w ogole nie potrafia recznie rysowac i to jest smutne...No i co do tej babki to mam takie samo zdanie. Ale faktem jest ze mam hustawki nastrojow ostatnio i jestem mega rozdrazniona . ale moze dzieki temu wlasnie zdobylam sie na odwage i powiedzialam co mysle. masz racje trzeba walczyc o swoje. Ehh ide sie chyba polozyc, taka jestem do niczego
|
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
anulka zdolniacha jestes, u mnie po porodzie normalnie lezalam w tych podkladach duzych(podpaskach) nie zakladalam majtek bo na poczatku mnie uciskaly i myslalam ze nie bede umiala w tym chodzic bez ale dalam rade i na prawde bylo mi wygodniej, tz tez byl ze mna caly czas wiec jak cos chcialam zawsze mogl pomoc.
Ale w samym szpitalu lekko ponad 3 paczki tych wkladow zuzylam.
|
|
#2967 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
Ja sobie przedluzylam pobyt w domku bo po co tak na jeden dzien do pracy isc (boze az samej siebie nie poznaje ). Zdecydowalam sie zostac bo nie mam nic do zrobienia co nie mogloby poczekac do przyszlego tygodnia wiec nikt nie musi za mnie robic. Przyszly tydzien tez powinien byc wlasnie taki luzny bez terminow wiec nie powinnam sie zbytnio zmeczyc a potem juz urlop Anulka sliczny rysunek, a jaki krajobraz tam musi byc!!! Nie dziwie sie ze lubisz recznie rysowac. Ja sama lubilam to kiedys robic (niespelniona ambicja dostania sie na ASP). Moj ostatni rysunek zrobilam chyba jeszcze na studiach jakies 4 lata temu.... Ale tz sie zdziwi ze jestem w domu bo jak wychodzil to wstawalam zebby sie szykowac do pracy ale w koncu sie rozmyslilam. Mam gore prania do zrobienia plus troszke odkurzania wiec sobie to wszystko rozloze na caly dzien zebym nie wyszla na skonczonego lenia ![]() A wy piszcie kochane bo ja malo mam okazji zeby tak czesto do was zagladac!!!! |
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Co za pogoda, leje cały czas, jeszcze ta chmura popiołu nad nas nadciąga i mówili, ze jutro alergicy lepiej żeby w domkach siedzieli. Ja i tak siedzę Wczoraj wieczorem byłam u laryngologa-alergologa i w razie ataku alergii moge brac tylko wapni i takie specjalne kropelki, które przed ciążą tez brałam, ale podobno ciąża dla alergików jest błogosławieństwem i alergia jak zaatakuje, to bardzo delikatnie.Anulko piękny ten szkic!!!!! Jaka Ty zdolna jesteś!!Kurcze, nie dosyć, ze tyle języków znasz, jeszcze taki talent!! Ja to totalny antytalent jestem ![]() Kochanie i nie smuć się! Wrócisz do zdrówka, zobaczysz, wiem, ze człowiekowi sił już brak żeby sie z tym uporać, ale musisz słonko, wiem, ze dasz radę! A z tą babką dobrze, ze zrobilaś porządek, tak trzymaj i nie miej wyrzutów sumienia! Weronisiu u nas nie można podpasek, dopiero w domku, a ja tez dużo podkłądów zużyłam przy Oli, może teraz mniej zużyję, jak widać każda kobieta inaczej. Gosiu droga, ale my już postanowiliśmy i Filipuś ją dostanie, już się nie umiem doczekać
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() bedziemy zmieniac dzisiaj mleczko, bo mala ma problem;( zmienilismy tez lek i po tym (nazywa sie infacol) juz 2 razy sie zlatwila ale nie moge dawac dziecku lekow zeby moglo z trudem i placzem sie zalatwic;( a wiadomo jak to ja z tż mlodzi niedoswiadczeni rodzice- jak ona placze nam serce peka kupimy małą puszke zobaczymy czy tez tak bedzie a tego zostaly nam 2 nie otwarte opakowania bo wszystko bylo wporzadku i mama kupila jedno duuuze a jedno tesciowa przyniosla to zapytam poloznej czy nie ma jakiejs biednej rodziny do ktorej chodzi i im dam, podobnie mamy cala wielka paczke pampersow 1 a juz od wczoraj przewijamy sie w 2 bo jedynki sie wrzynały w nóżki... jesli po nowym mleku nadal tak bedzie to wrocimy do tego nan1, ale kurcze nie wiem czy przejsc na bebilon czy enfamil
|
|
#2970 |
|
Zadomowienie
|
Carol, każdy ma jakiś talent, tylko nie każdy o tym wie
ja mam muzyczny, a za to rysuję jak kura pazurem, no i sportowy mam antytalent nikt nie jest dobry we wszystkim przecież. a anulka pięknie rysuje!kurczę wczoraj myślałam, że do was jeszcze zajrzę, ale jak zwykle ostatnio odleciałam, bo późno od teściów wróciliśmy. piękna ta pościel Karolinko, ja też jestem na nią napalona. Moja kumpelka ma taką, jest zadowolona ale na razie nie używa ani podusi ani kołderki bo ta kołderka zakrywa całe łóżeczko także za duża jest, no ale też na pewno się przyda. ona ma beżową z misiem, ten łosoś rzeczywiście jest mega ostry, ja chyba wejdę w ten beż albo całkiem biały (Bardzo mi się podoba) ja namówiłam TŻ-ta że jak teraz w czwartek pójdziemy do lekarza i może już będzie widać co tam ma między nóżkami bejbik to pójdziemy na jakieś zakupki i kupimy maluchowi coś ładnego. Kasiu, dobrze, że wolne sobie zrobiłaś, na jeden dzień nie opłaca się do roboty iść ja też mam kupę prania do zrobienia, już mi się nic w koszu na bieliznę nie mieści dosłownie! ale ładna pogoda u mnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

Kochane powiedzcie czy macie bóle w pachwinach? Mnie od wczoraj kolejna rzecz dokucza, w lewej pachwinie boli jakby mi ktoś coś tam wyrywał i nei ciągla, to takei napadowe
ja patrząc na siebie uważam się za słonika, Ty na pewno jesteś wyższa, masz inny kościec i 55 kg to dla Ciebie malutko, a dla mnie niestety drobnej kobietki to już dużo, dlatego tak napisałam.
. Ja ostatnio jak bylam w bootsie to sobie patrzylam na kosmetyki i rozne przybory pielegnacyjne zeby sie troszke zorientowac w cenach bo na bank pojedziemy do belfastu na wieksze zakupy i wtedy co tam bedzie tansze to pokupimy (na pewno wszystko bedzie tansze...
)

a ja mu na to, ze nie ma sexu od pól roku, to on na to, ze to dlatego mnie boli i sie smiejemy jak glupki, po czym powiedzial,ze te bole pachwin sa calkowice normalne i zupelnie mam sie nie martwic
- tak sie którejś spodobał, nic innego nie wyciagneli z torby tylko ten rożek
). Zdecydowalam sie zostac bo nie mam nic do zrobienia co nie mogloby poczekac do przyszlego tygodnia wiec nikt nie musi za mnie robic. Przyszly tydzien tez powinien byc wlasnie taki luzny bez terminow wiec nie powinnam sie zbytnio zmeczyc a potem juz urlop