|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Itakasia bo im mniej mieszkanie zagracone tym latwiej utrzymac porzadek.
Eleo w porownaniu widac duza roznice, mimo ze brzuszek maly. Jest wiekszy niz w pierwszej ciazy czy rosnie tak samo? |
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
eleo
slicznie wygladasz, naprawde ![]() znalazlam na allegro sprzedawce z mojego miasta z legginsami. dzis jade i mam nadzieje kupic. jesli sie uda to pokaze sie wieczorkiem
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od gin
Z małym wszystko OK. Słyszałam tylko bicie serduszka bo jak wcześniej pisałam USG robią specjaliści a nie lekarz prowadzący (tak jest w lux medzie). Szyjka OK, trochę zmieniła położenie przez mięśniaka cyt. "jest wysoko" ale nie skraca się Morfologia OK Jedynie ciśnienie miałam niskie 95/60. Zawsze miała wzorcowe Zakładam, że to taki dzień.... Właśnie zrobiłam sobie kawę ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1924 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry mamuśki
hd, farminka ![]() madziorek byłaś w tym sklepie?Kupiłaś coś? Co do jedzenia to ja jem to na co mam ochotę, chociaż z tym bywa różnie bo jakoś ostatnio na nic nie mam ochoty. Coś niezdrowego też niekiedy zjem np pizzę, czy napiję się coli, a nawet wezmę ze 2 łyki piwa jak mam smaka. Teraz obrabiam ciastka kruche i pierwszy raz od 5 miesięcy zrobiłam sobie kawę. Kurde ja właśnie jak już mam na coś ochotę to na takie badziewia zamiast na coś zdrowego ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- oooo hd wróciła spóźniłam się z trzymaniem kciuków hehe, super, że wszystko ok |
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję za trzymane kciuki
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
zuziunia przypomnij gdzie bedziecie mieszkac ?
Ja w sobote mam odwołane zajecia, ale w niedziele ide.... daysy ładny mały brzuś roztrzepaniec ja kupiłam spodnie z h&m za 9,90 na allegro takie ...fakt że używane, ale w dobrym stanie i super leżą.eleonoremio u mnie też pogoda fatalna. za wizyteślicznie wyglądasz brzuszek rośnie...tylko ta rączka biedna fajna galeria farminka ![]() żabka koniecznie pochwal się zakupami w wolnej chwili. No co ty te spodnie po 60 ? kupiłabym se jeszcze jedne bo sa super.A różne kolory ?Super ze poza tym wszystko ok. anoxa super z ta waga , moja o dziwo też teraz stoi a jem jak zwykle. W sumie dobrze wyszlo z tym usg jak juz twój Tż bedzie. Daj znac po zajeciach jak wrazenia . To za mnie też byś mogła prasować bo nie cierpie ja mogłabym np . hmmm zmyć naczynia za ciebie ale pewnie masz zmywarke od tego dzidzia a ja jeszcze dalej zleci nam ....![]() kasha super okazja hd dobrze ze wsio ok lilka ja przedwczoraj kupiłam inke bo mnie ochota naszła ![]() Ciśnienie zazwyczaj miałam 120/70 i wyżej. Co do ciśnienia w ciazy to moje najniższe to 128/74 a najwyższe 142/80 średnio 130/77 mam. Kawy nie pijam... |
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
no to jesteś wyjątkowa
![]() Kto lubi prasować ???????? Mogę robić wiele rzeczy ale nie prasowanie ... ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam pecha do spodni, mam w domu 2 pary bebefield i obie za duze, nie nosze ich
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
A ja piję kawę bo lubię
(cisnienie słabe to swoją drogą, ale przed ciążą miałam tak samo )
|
|
|
|
#1930 |
|
Rozeznanie
|
hd byłabym wdzięczna jakbyś mi podała linka do twojej strony z allegro, bo ostatnio pisałaś, że wstawiłaś kilka rzeczy, może coś mi się przyda.
Mój mały wariat wczoraj wieczorem tak szalał, aż myślałam, że mi przez skórę brzucha wyjdzie i to nie było jak kopniaki tylko bardziej obracanie i rozpychanie. Brzuchol mi skakał jak oszalały. |
|
|
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama zawsze tak robiła |
|
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Mojego Ł. mama też uwielbia prasować. Ja to mam taką stertę...
I jestem okropną bałaganiarą. Odkurzacz nie chodził od... 3 tygodni? Ale dlatego, że ja nie mogę odkurzać, bo plecy... A Ł. zwykle jak przychodzi to jest padnięty. Więc tak od czasu do czasu na kolanka i chodzę ze zmiotką. Chyba coś mnie bierze. Wczoraj lekki kaszel, rano chrypka, teraz mnie głowa boli i zimno? A na dworku cały tydzień takie piękne, ale jakże zdradliwe słońce.. Zimno. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
Fakt, że większości moich rzeczy nie prasuję, bo mam z lejącego się materiału, więc i tak zwykle się nie gniecie. Ale Ł. spodnie i koszulki zawsze na gładko.. Zawsze to pół roboty mniej .
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio u gin miałam 90/50A kawka- na zdrowie Ja już jedna zaliczyłam i może strzelę drugą po obiedzie.
|
|
|
|
|
#1935 |
|
Rozeznanie
|
A ja rzadko prasuję bo mam tylko kilka rzeczy, które trzeba prasować. Nienawidzę prasowania dlatego kupuję ubrania, których nie trzeba. Ale przy maluszku to się zmieni, bo z tego co wyczytałam to po praniu trzeba prasować ubranka żeby bakterii się pozbyć
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam jeszcze dwa ładne rożki (niebieski i żółty) ale już poszły.. |
|
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Oho, słyszę że mama nakłada gołąbki
|
|
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce mi się po prostu
|
|
|
|
|
#1940 |
|
Zadomowienie
|
Laseczki pojechałam dzisiaj do sklepu motoryzacyjnego i miałam odebrać pare części do auta dla mojego M i były one lekkie ale trzy duże pudełka i z obsługi nikt mi nie pomógł więc mówię, że wezmę jedno zaniosę do auta i wrócę po resztę i jak pakowałam do bagażnika patrzę a klient, który był za mną w kolejce niesie mi te części
Daysy85 śliczny, agrabniutki brzunio roztrzepaniec989 ty to masz sny, współczuję eleonoremio śliczny brzuszek anoxa piję kawę z mlekiem codziennie, a i podrzucam Ci moje prasowanko bo nie nawidzę prasować dzidziadziumdzia ja najczęściej odczuwam w nocy jak podę siku i potem się czegoś napiję to mała ma czkawkę kashha śliczne ubranko hd2005 super, że wszystko z dzidzią wporządku
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos musi byc nie tak dzis z cisnieniem bo mnie dawno glowa tak nie bolala. |
|
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1943 |
|
Rozeznanie
|
hd dziękuję
Zmykam na zakupy, miłego popołudnia mamuski
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do spodni to byly wlasnie tylko te zielone ,a nie chcialam drugich takich samych. Z nowej kolekcji byly biale ,ale juz po 130. Doradzcie mi co do wozka.. czy brazowy w kropeczki (Roan Marita) moze byc dla chlopca ? http://www.allegro.pl/item999617804_...y_od_reki.html -wzor 517. Mielismy kupic zupelnie inny ,ale ,ze mama zaoferowala sie ,ze nam kupi to nie chce naciagac jej budzetu. Mi sie bardzo spodobal emmaljunga ,ale kosztuje ok. 3 tys. ,90% wozkow w Norwegii to wlasnie ten,a ja nie lubie miec tego co inni. Najwazniejsze zeby dziecku bylo wygodnie.
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zabka wlasnie kiedy bedziesz miala czas to sie spotkamy moze, MlmFm tez juz wrocila. No i dawno nie jadlam krazkow cebulowych wrrrr |
|
|
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz sie ciesz pobytem w pl a fotki wrzucisz po powrocie ![]() co do wozka wydaje mi sie ze ok |
|
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mogłaś ... krążki ... Teraz będą za mną chodziły TRZEBA SIĘ SPOTKAĆ |
|
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

kupiłabym se jeszcze jedne bo sa super.A różne kolory ?
zleci nam ....

(cisnienie słabe to swoją drogą, ale przed ciążą miałam tak samo 
jak mogłaś ... krążki ...