|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
Ale moja siostra będzie miała na ślubie paru - jeden od udzielania sakramentu, jeden od celebracji, jeden od kazania + paru dodatkowych i na 100% będą na weselu bo są to jej i jej narzeczonego bardzo dobrzy znajomi więc zależy od stosunków. Ja bym nie zapraszała jeśli nie jesteś z nim aż tak blisko.
|
|
|
|
|
#512 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18580969]
Ja po próbnej fryzurze i jestem bardzo zadowolona tylko mam jeszcze iść na jakieś zabiegi Kerastase żeby odżywić włoski ![]() [/QUOTE] Poka, poka ![]() Cytat:
Przecież to nie jest egzamin, do którego uczy się na 2 dni przed Jeśli sama pisała pracę to już jest wystarczająco przygotowana ![]() Powodzenie w szukaniu innej świadkowej ![]() Cytat:
![]() Czekamy na fotki fryzury i makijażu ![]() No wiesz... jak mogłaś o tym zapomnieć Bardzo ładna Może uda Ci się znaleźć jakiś inny kwiatek ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Wybralismy zaprosznie w koncu. Oto one:
|
|
|
|
#514 |
|
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się
|
#515 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zapraszamy go na przyjęcie po weselu jak każdego innego gościa. W końcu będzie z nami w tym ważnym dniu. Mam nadzieję, że razem z nami zje posiłek i posiedzi w miłej atmosferze. Nie wiem kiedy i czy dajemy pieniądze. Będę jeszcze z nim o tym rozmawiać. |
|
|
|
|
#516 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcę kombinować za bardzo z innym kwiatkiem bo to już w ogóle bym nie wiedziała czy wyjdzie ładnie całość czy nie. i gdzie w ogóle można takowe nabyć? jakaś propozycja? najwyżej sobie pooglądam![]() no i nie bardzo mi się widzi ten kwiatek do mojej wizji bukietu: Załącznik 3032250 Załącznik 3032251 Załącznik 3032252 Załącznik 3032253 czuję że to będzie droga przez mękę to wybieranie dodatków sorry za rozpisanie się ładne i eleganckie |
|
|
|
|
#518 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
L’amour n’a pas de frontières! http://www.suwaczki.com/tickers/2nn3d5qpj5vb87n1.png http://www.suwaczek.pl/cache/ab7b0cde4f.png http://www.suwaczek.pl/cache/3bc8642ae3.png Edytowane przez dziubassskia Czas edycji: 2010-04-15 o 12:22 |
|||
|
|
|
#519 |
|
BAN stały
|
Hej
![]() Capri,Martolko ciesze się,że sukieneczka Wam się podoba. Capri,taaa zdjęcie brzydkie,bo jest na nim mały ohydek. ![]() Aaś,ładniutka suknia. Justyna,fajne zaproszenie. |
|
|
|
#520 |
|
Konto usunięte
|
Ja oczywiście zamiast pisać magisterkę, dyskutuję sobie w najlepsze ze świadkową na temat mojego wieczoru panieńskiego... Powiedzcie, że nie jest głupim pomysłem zapraszanie dziewczyny mojego kuzyna, jeśli Jej nie znam... Tzn. kuzyn ma się dowiedzieć, czy ona w ogóle by chciała. Ja tam uważam, że lepiej się poznać na panieńskim niż na ślubie...
|
|
|
|
#521 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dawniej było tak, że jak np były obok siebie 2 sale weselne, to każda para młoda przypinała swoim gościom kotyliony, tak aby każdy wiedział, że ten konkretny "osobnik" jest z tego konkretnego wesela teraz już się od tego odchodzi, pozostało jednak przypinanie kotylionów rodzicom i świadkom aby wyrożnić ich spośród gości, ale to też tylko w nielicznych już regionachCytat:
i trzymam mocno za malutką!!!Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#522 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluję załatwienia kolejnej ślubnej sprawy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wogóle to jeszcze muszę umieścić relację z wczorajszej wizyty u dekoratorki: 1) kolorystyka dekoracji na sali: biało zielona z amarantowymi dodatkami 2) absolutnie bez żadnych beznadziejnych girlandek ze sztucznych kwiatków itp ![]() 3) dekoracja głównie z tkanin, amarantowe dodatki to będą raczej tylko kwiaty żywe-róże i goździki 4) będą pokrowce na krzesła 5) co mam jeszcze wymyśleć: dekoracja za młodymi/dekoracja wejścia sali/ ściany boczne/kościół i kształt bukietów na stołach 6) Pani dekoratorka stwierdziła, że jestem wielkim indywiduum hehe7) i chyba tyle
mój mały wielki cud 72--65--->62 Edytowane przez mariiasia Czas edycji: 2010-04-15 o 13:08 |
|||||
|
|
|
#523 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi tak zawsze mama i babcia mowily, ale nie wiem czy to nie jakies farmazony![]() Cytat:
Cytat:
![]() A my wlasnie jestesmy po spowiedzi,karteczki mamy podpisane, cyli kolejna rzecz mozna odhaczyc z listy Dziewczyny z Krakowa mam do was ogromna prosbe Dwoje gosci przylatuje mi dwa dni przed slubem do Krakowa i musze im opracowac przejazd z lotniska do Krakowa na jakis dworzec PKP, albo PKS i potem do Radomia, albo do Pulaw musza pojechac. Pomozcie mi, bo ja sie w Krakowie w ogole nie orientuje nie wiem jakie im wydac instrukcje, na ktory dworzec powinni pojechac itd.,itp.Jakby ktoras z was byla w stanie mi opracowac te trase, to bylabym bardzo wdzieczna
|
|||
|
|
|
#524 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Toxoplazmozą. http://zwierzak-w-domu.info/index.ph...104&Itemid=157 |
|
|
|
|
#525 |
|
BAN stały
|
Marii,a no będzie słodko wyglądać w sukieneczcce,tym bardziej że jest slicznotką z kręconymi włoskami.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-15 o 14:34 |
|
|
|
#526 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A te zdjecia dzieciaczkow z kotami slodkie
|
|
|
|
|
#527 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie oddawaj pochopnie kotki, zanim nie dasz jej szansy ![]() Do mnie trafił w zeszłym roku kocur, który nagle zaatakował moją rękę, gdy po prostu siedziałam sobie. Tż od razu wyniósł go do pustego mieszkania, do którego mieliśmy dostęp, bo ja się go bałam. Okazało się, że kocura bolał brzuszek (po okresie głodu jelita nie pracowały i kot nie mógł się załatwić) i dlatego był nerwowy, agresywny ![]() Z moją świadkową dosłownie na głowach stawałyśmy, ale wyciągnęłyśmy go z problemów brzuszkowych i kot jest przewspaniały. Nie ma w nim agresji zupełnie. Warto przede wszystkim kotka przebadać, bo najczęściej agresją przejawia się choroba i ból Zachęcam Cię do założenia wątku i opisania całej sytuacji na forum miau.pl gdzie na pewno ktoś podpowie co zrobić, jak pomóc Cytat:
Jeśli chodzi o toksoplazmoze to żaden znany mi kociarz nie ma i nie miał tej choroby, bo to głównie przez mięso się przenosi. A co do reszty chętnie pomogę, ale jak wrócę od weta
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama przez to cholerstwo urodziła martwą dziewczynkę ale to było na początku lat 80-tych i nikt wtedy nie robił szczepień tak jak (z tego co mi się wydaje) jest teraz. capri przepraszam jeśli cię nastraszyłam ale pomyśl o tym już teraz |
|
|
|
|
#529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tam kociaki bardzo lubie, zawsze mielismy w domu, bo moja siostra je zawsze przynosila![]() Tosiu jak mozesz, to bardzo bylabym wdzieczna za te trase |
|
|
|
|
#530 | |
|
BAN stały
|
capri,współczuje.Ja bym też się poważnie zastanawiała nad oddaniem agresywnego kota.
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
za ustalenie dekoracji.i za wytłuszczone
|
|
|
|
|
#531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do siostry TZa, to wczoraj stwierdzila, ze sie jednak w te sukienke nie zmiesci, mimo ciezkich prob. Jade z nia te sukienke dzis oddac, albo wymienic. Wkurzylam sie troche, bo jest juz tylko dostepna na wyprzedazach i byc moze juz nie dostaniemy tego wiekszego rozmiaru Tylko, ze ja jej mowilam od poczatku, ze jak jej sie nie podoba, to zeby walila prosto z mostu, to znajdziemy cos innego
|
|
|
|
|
#532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przez kolano i manto na gołe dupsko ![]() ![]() a co!
|
|
|
#533 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#534 |
|
BAN stały
|
woda,spoko ja też czytam,czytam a potem zapominam co komu mam odpisać,bo czasem mam lenia i nie chce mi się cytować.
No,będziecie mieć małego elegancika.Napewno super będzie wyglądał. A co siostry tż,to szkoda że nie chciała jechać/iśc przymierzyć jednak właściwego rozmiaru,bo byłoby ok i nie musiałabyś wymieniać sukienki.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-15 o 14:16 |
|
|
|
#535 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#537 |
|
BAN stały
|
To też słodka dziewczyneczka.
![]() Tak w ogóle wczoraj rozmawialiśmy najpierw z bratową tż-ta,potem wieczorem z moją rodzicielką.Noi bratowa powiedziała,że przecież mogą nieść obrączki tzn jedna,a druga obok by szła,obydwie nasze bratanice. Zas rozmawiając z moją rodzicielką ( i zanim powiedziałam to co powiedziała bratowa tż-ta ),mama powiedziała mi że,jak powiedziała mojej bratowej,że tż,no chcemy bratanice Pana Młodego,to mojej bratowej się ponoć głupio zrobiło i powiedziała,że ja to chyba wole tż-ta rodzine. Także przekazałam rodzicielce,że mogą iść dwie,a zresztą tak czy siak mam zadanie dla wszytkich dziewczynek,bo chciałabym by sypały kwiatki po wyjściu z Kościoła.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-15 o 14:25 |
|
|
|
#538 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A z sukienka rzeczywiscie przesrane, bo ja tu chce kolejne rzeczy z listy odhaczac i mi tu nowe dochodza. Dzwonilam wczoraj do mamy, zeby mi pojechala na sale wymierzyc ile materialu bedzie potrzeba do przystrojenia naszego stolu, a ona mi zaczyna walic tekstami typu: Na nieistotnych szczegolach sie skupiasz, a ogolu nie umiesz ogarnac Kompletnie nie wiedzialam o co jej chodzi No wiec dzis jeszcze podzwonie po kwiaciarniach i sie dowiem ile by samo przystrojenie stolu kosztowalo i bedzie z glowy. Wyzalilam sie
|
||
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jeśli to załóżmy byłaby eustoma to możesz zostawić te kalie i dołożyć do niech po protu kremowe eustomy (chyba będzie pasować, ale to byś musiała z kwiaciarką obgadać), a jeśli róża, to róże i tyle
|
|
|
|
|
#540 | |
|
Rozeznanie
|
ja zaraz biegnę do pracy mamy Tżta na gilotynę, żeby pociąć ładnie zaproszenia i po znaczki na pocztę. Musimy 7 zaproszeń wysłać a ja jeszcze 2 znaczki potrzebuję do księdza wysłać- ma mi odesłać akt chrztu. Później biegnę na zajęcia a wieczorem mam nadzieję odpocząć i poogarniac trochę mieszkanie.
W sobotę mamy pierwszych gości i damy im zaproszenia. W niedzielę przyjeżdżają rodzice mojego świadka i im też już damy i powoli zaczynamy rozdawać wszystkim![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

więc zależy od stosunków. Ja bym nie zapraszała jeśli nie jesteś z nim aż tak blisko.

jest z tego konkretnego wesela

Najgorsze jest to ze nic to nie dalo, jest dalej agresywna, strasznie mnie gryzie, wiec szukamy jej teraz nowego domu
Kompletnie nie wiedzialam o co jej chodzi