|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Weso³ych ¦wi±t!!!!!![]() ![]() W Nowym Roku zycze Wam : 12 miesiecy zdrowia, 53 tygodni szczescia, 8760 godzin milosci, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund wspanialego seksu! I wszystkiego co tylko sobie ¿yczycie!!!! ![]() ![]() dziekuje Wam za mi³e s³owa i za to ze moge byæ z Wami tu na Wiza¿u! Bardzo , bardzo Was ![]() Wasza Gaga- Gra¿yna Sbirenda wybaczcie mi , ¿e nie odpisze Wam przez kilka dni . poniewaz jestem na ¶wiatecznym wypoczynku w górach, i niestety internet tu jest jakis dziwny ![]() cosik tam próbuje! ale ![]() ![]() ![]() napewno sie odezwe w niedziele i odpowiem na wszystkie pytania!!! wybaczcie ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Weso³ych ¦wi±t!!!!!
no tak, zagladnalem zeby zyczyc wam zdrowka, szczescia i tanich kosmetykow tylko, wiecej pisal nie bede bo i tak nikomu sie pewnie nie bedzie chcialo za duzo czytac
![]() no i tego, nowego roku w miare sympatycznego ![]() ciekawe czy ktos tu jeszcze mnie pamieta ![]() znikam, czesc i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 103
|
Z okazji ¶wi±t Bo¿ego Narodzenia ¿yczê Wam serdecznie, Aby przy ¶wi±tecznym stole nie zabrak³o ¶wiat³a i ciep³a rodzinnej atmosfery, Aby wszystkie dni w roku by³y tak piêkne i szczê¶liwe, Jak ten jeden wigilijny wieczór. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najbli¿szych zawsze rozpromienia³ u¶miech, A gwiazda Betlejemska prowadzi³a Was ku szczytom Waszych marzeñ. Niech te radosne ¦wiêta Bêd± szczê¶liwe dla ka¿dego z Was, Niech przynios± z sob± mi³o¶æ i nadziejê Pozdrawiam wszystkich cieplutko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 970
|
Skoro jest teraz czas kiedy spe³niaj± siê ¿yczenia to niech spe³ni siê Wasze najskrytsze marzenie - takie jest moje ¿yczenie
![]() Wszyystkiego najlepszego w Nowym Roku ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 291
|
orz napisa³(a):
> ciekawe czy ktos tu jeszcze mnie pamieta ![]() Ale¿ Orz, ofkors, ¿e pamiêtam........ ![]() Weso³ych ¦wi±t wszystkim Wiza¿an(k)om ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 440
|
Spe³nienia najskrytszych pragnieñ, szczê¶cia i powodzenia we wszystkich dziedzinach ¿ycia, zdrowia i rado¶ci z ka¿dego dnia!!!
Tego ¿yczê wszystkim Wiza¿ankom w te magiczne ¦wiêta!!! Lila
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
No i ja siê do³±czê do ¿yczeñ: wszystkim Wiza¿ankom i Wiza¿anom wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczê¶cia i spe³nienia marzeñ. No i szczê¶cia w nowym roku 2004!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 504
|
Dla Agusi i Z³o za to miejsce takie ciep³e...
![]() Dla wszystkich specjalistów: Beatki, Gra¿ynki, Piotra, Smoczka, Samanty, pana doktora, i pani Jagody za po¶wiêcanie prywatnego czasu naszym problemom... ![]() Dla wszystkich wiza¿anek i wiza¿anków za to, ¿e tworzycie tak± atmosferê i takie miejsce, do którego chce siê wracaæ... ![]() Dla wszystkich bez wyj±tków, zw³aszcza tych smutnych, zagubionych i nieszczê¶liwych, aby nigdy nie gas³o dla Was ¶wiat³o tej Nocy... ![]() ![]() ![]() Zatrzymaj ¶wiadomie ¶wiat³o Bo¿ego Narodzenia w Twojej nocy, w nocy Twej depresji, w nocy Twej beznadziejno¶ci, w bezsenne noce, kiedy têsknisz za porankiem. Wyobra¼ sobie, ¿e tak¿e Twoja noc stanie siê noc± Bo¿ego Narodzenia, ¶wiêt± noc±. Anselm Grün ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Sk³ada³am juz zyczenia wszystkim wiza¿ankom - na innym forum... raz jeszcze wszystkiego naj naj naj
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Sk³ada³am juz zyczenia wszystkim wiza¿ankom - na innym forum... raz jeszcze wszystkiego naj naj naj
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 127
|
Do³±czam siê do najserdeczniejszych ¿yczeñ dla wszystkich ludzi tworz±cych to wspania³e miejsce: Wiza¿. ¯yczê Wam magicznych ¦wi±t oraz spê³nienia marzeñ w 2004 roku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 139
|
Ja równie¿ przy³±czam siê z rado¶ci± do ¿yczeñ
![]() Jak dobrze byæ razem z Wami ![]() ¯yczê Wszystkim Radosnych ¦wi±t ![]() Go³±bek ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Ja równie¿ zyczê wszystkim weso³ych ¶wi±t, wieeeelkiej choinki i mnóstwo gwiazdkowych prezentów!
Pozdrawiam - Kasia
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
DROGIE WIZA¯ANKI!!!
Z okazji ¦wi±t chcia³am Wam ¿yczyæ ![]() ![]() (i nie utopcie ¶ledzi ![]() ![]() tego i wszystkiego o czym marzycie(³±cznie z wiekszym wyborem kosmetyków, fata³aszków, dobrej muzyki, ksi±¿ek i rozrywki za mniejsze pieni±dze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 121
|
Zyczê Wam ¶wi±t prawdziwie ¶wi±tecznych,
ciep³ych w sercu, zimnych na zewn±trz, pachnacych choink±, ja¶niej±cych pierwsz± gwiazdk±... Dziêkujê Wam wszystkim ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 419
|
¯yczê Wam, aby prawdziwi przyjaciele nie pozwolili Wam p³akaæ przez tych, którzy chc± Wam sprawiæ przykro¶æ.
![]() ![]() A te ¦wiêta niech bêd± wype³nione spokojem, rado¶ci± z przebywania z rodzin±, niech bêd± jeszcze bardziej magiczne i cudowne ni¿ zwykle. ![]() ¯yczê Wam te¿, ¿eby¶cie w tym zabieganym ¿yciu nie przegapi³y tego, co naprawdê wa¿ne. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 287
|
Zdrowych, spokojnych ¦wi±t w rodzinnej atmosferze, cudnych prezentów, smacznych smako³yków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Ja równie¿ do³±czam siê do ¿yczeñ, przede wszystkim chcia³abym Wam ¿yczyæ weso³ych, pogodnych, radosnych ¶wi±t, spêdzonych w gronie osób, które najbardziej kochamy. Niech ten dzieñ bêdzie dla nas niezapomnianym prze¿yciem, dniem, w którym zapominamy o wszelkich troskach i k³opotach. Pragnê, aby Nowy ROk przyniós³ Wam wszystkim wiele pomy¶lno¶ci, szczê¶cia i rado¶ci.
A teraz typowo wiza¿owe ¿yczenia ![]() -wielkich wyprzeda¿y -mi³ych ekspedientek w drogerii -tony próbek -du¿o promocji Oraz szampañskiego nastroju nie tylko w Sylwestra, ale w ci±gu ca³ego nadchodz±cego roku.
![]() |
#19 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 101
|
*
Edytowane przez donata Czas edycji: 2012-12-10 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 063
|
A ja Wam ¿yczê nadzei wbrew nadzei, by¶cie wierzy³y w to co wydaje siê byæ niewiarygodnym, robi³y to co niemo¿liwe a w tym wszystkim wci±¿ pozostawa³y sob±.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 023
|
<font color=red> <font size=+1> a ja ¿yczê po prostu.. duuu¿o szczê¶cia! </font>
![]() |
#22 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 738
|
Ostatnio rzadziej tu bywam, ale zawsze bardzo chêtnie
![]() ![]() ZDRÓWECZKA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 620
|
Za chwilê zasiadam z rodzink± do kolacji wiglijnej, w tej chwili jestem my¶lami tak¿e z Wami, bo wiza¿ to mój drugi dom, ¿eby tak by³o zawsze sobie i Wam ¿yczê
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 186
|
Kochani Agnieszko i Z³o..tku, Najmilsze Wiza¿anki i Wiza¿anie Najmilsi
![]() ¯yczê Wam, ¿eby ta wyj±tkowa noc by³a naprawdê i cicha, i ¶wiêta ![]() ¯eby pozwoli³a Wam zwolniæ, je¶li ¿yjecie w galopie, rozlu¼niæ siê, je¶li ¿yjecie w stresie; odnale¼æ prawdziw± blisko¶æ z Wa¿nymi Lud¼mi w Waszym ¿yciu, je¶li na co dzieñ jej wam brakuje i wyciszyæ siê, i zadumaæ trochê, nawet je¶li idziecie przez ¿ycie przebojem ![]() Niech rado¶æ jak± przynosicie swoim bliskim dlatego ¿e jeste¶cie ![]() Najcieplej Was ¶ciskam i ca³ujê ![]() Maga spod choinki
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.