|
|
#61 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ona wiedziała o dzisiejszej tragedii?
Cytat:
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
dziwne ..
|
|
#63 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://muzyka.interia.pl/metal/news/...e-zyje,1465169
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie nic nowego nie wniosła, ta osoba też mogła wpisać co tam sobie żywnie chciała
![]() Jak dla mnie - mówić sobie mogą, niech się dzieje co chce. |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm....
http://muzyka.onet.pl/0,2155596,newsy.html Muzyk o polskich korzeniach nie żyje. Zaczyna robić się coraz ciekawiej...
|
|
#66 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie chciałam wkleić ten link,ale mnie uprzedziłaś ![]() Ja powiem,że na początku uwierzyłam,jednak kiedy zauważyłam,że nie ma wypowiedzi tylko jest cytat o tej żałobie w kwietniu coś mi zaświtało w głowie :P Jednak jeśli jest to prawda,to okaże się w lipcu :P
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie też chodziło o to, że tam nie ma oryginalnej wypowiedzi tylko cytat.
![]() Ale mimo wszystko, jak ujrzałam dzisiaj że gościu z Typ O Negative nie żyje, a miał polskie korzenie, zrobiło mi się jakoś tak dziwnie. :/
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
tak tylko dlaczego wiele osób nie widziało tego tematu wczesniej ;/ jak dla mnie ściema portalu, żeby tragedie podrasować i zabłysnąć w necie.... dla osób obsługujących to nie problem date zmienic...
---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- ŚCIEMA to wszystko
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten pierwszy screen na wykopie tez jest podejrzany - u nie NIE MA tego wpisu o żałobie pod tekstem "FlashForward, zaczyna się :|", nie ma u mnie na pierwszej stronie nawet tego drugiego widocznego na screen'ie "Wow dziewczyno masz dar" W tej stronie ewidentnie ktoś grzebał ![]() A z tym muzykiem, to znaleźliście? Bo ja znalazłam tylko wzmiankę o "jakimś muzyku" i nic więcej
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
ja weszłam na profile samosi tych osob które cytowaly wtedy ta dziewczyne i mówią własnie że to pamiętają ze stycznia...
Edytowane przez karotka1 Czas edycji: 2010-04-15 o 19:23 |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam jak w niedzielę czytałam ten temat na samosi i faktycznie było tam napisane coś takiego "to wam powiem, że w przeciągu dwóch tygodni umrze muzyk polskiego pochodzenia. Nie jest on Polakiem, ma tylko polskie korzenie" To było na 100% w komentarzach... jeszcze się zastanawiałam, który muzyk ma polskie korzenie... Manipulacja manipulacją, daty, posty, można zmieniać usuwać... ale jak dziś przeczytałam o Peterze Steel'u to mi się aż słabo zrobiło
|
|
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
to skoro niewiasta z tamtego forum wiedziała o tragedii to czemu do cholery nie zrobiła wszystkiego żeby jej zapobiec??????
jakie to wszystko jest żałosne aż do bólu. a tak serio to moim zdaniem laska szuka rozgłosu i chce zwrócić na siebie uwagę żal.ru a w stronie ktoś na 100% grzebał co udało się udowodnić osobom które znają się rzeczy aha, a z czwartku na piątek śnił mi się Grzegorz Schetyna że się czegoś bardzo bał i ja go pocieszałam i uspokajałam. a w pracy opowiediałam ten sen i powiedizałam że nic dobrego on nie wróży i że mam złe przeczucia ( dodam jednak że miałam na myśli sytuację związaną z moją pracą) Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2010-04-15 o 19:02 |
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-04-15 o 19:06 |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
zważ na różnicę pomiędzy strefami czasowymi
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
5 dni???? Chyba w innym wymiarze.
Sorki, przeczytałam, że zmarł w środę. Ale to nic nie zmienia - 3 dni też niemożliwe. A na samosi czytałam na pewno w niedzielę A serwer jest w Polsce Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-04-15 o 19:15 |
|
|
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
Też czytałam to o muzyku w niedzielę.
A tekst, żeby zapobiec... Kto uwierzy dziewczynie, że widziała we śnie, jak prezydencki samolot się rozbija? Prędzej ją posądzą o kontakty z terrorystami. |
|
|
|
|
#77 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zacząć machać rękami przed samolotem i krzyczeć, żeby nie lecieli? zresztą ona móiwła tylko o tym, że będzie żałoba narodowa, ale nie powiedziała nic bardziej szczegółowego.A może było tak, że moderatorzy np. dostali wiadomośc o takim poście, który mółgby im się wydawać zbyt taki 'kontrowersyjny' i go po prostu po jakimś czasie usunęli, tylko nie zauwazyli, że ktoś później go sobie zacytował? ja się nie znam na tym, tak się zastanawiam :P |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
Otóż to...o ile jestem skłonna przyznać, że w wypowiedziach o żałobie i katastrofie ktoś grzebał i jest to naciągane, o tyle przeraziłam się jak przeczytałam na interii dzisiaj o śmierci tego muzyka. Wątek samosi przeglądałam w niedzielę i wtedy pomyślalam...czekam dwa tygodnie i zobaczymy co z tym muzykiem, no i dzisiaj ta informacja mnie zbiła z tropu, bo przyznam, że ciary mnie obeszły...zresztą "trudno nie wierzyć w nic"...
|
|
|
#79 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem, może, ale ja radzę uważać bo superkomputer w USA wyłapuje różne słówka typu samolot, terrorysta i bada kontekst, miejsce skąd został nadany komunikat itp. Informacja ta jest z mediów, żeby zaraz nie było że wyciągam tajemnice państwowe.
Pozatym po 11 września czytałam o kolesiu który dla jaj zaczął wpisywać sobie w przeglądarce słowa drażliwe co skończyło się kurtuazyjna wizytą panów z organów ścigania a skoro laska ma zdolności paranormalne to mogła siłą woli rozpędzić mgłę lub pokierować myśli swe w stronę samolotu. Skoro siłą woli przesuwają plamę oleju na wodzie to czemu nie przesuna samolotu lub mgły? Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2010-04-15 o 19:24 |
|
|
|
|
#80 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Napisałam "o ile" bo mi samej wciąż trudno w to wszystko do końca uwierzyć. Mam umysł zdecydowanie racjonalny i rozumowanie oparte na empiryźmie, ale to mi się w głowie nie mieści iz aczynają przemawiać przeze mnie emocje Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-04-15 o 19:31 |
||
|
|
|
|
#81 |
|
Konto usunięte
|
ok, zmieniam posta bo nie chce żeby ktoś ode mnie z roboty przeczytał to co napisałam wcześniej
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale straszne jest to z tym muzykiem tym bardziej, że zacytowano wręcz jej słowa: "z polskimi korzeniami".
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Konto usunięte
|
ej, ja jej nie oskarżam
![]() kiedyś mi się sniły zęby we krwi i w tym dniu umarł mój wujek kiedyś mi się sniło że wycięli mi mózg i połozyli w misce z porcelany i tata miał stłuczkę kiedyś mi się śniło że mój ex dyrektor płakał i za dwa dni go odwołali dyscyplinarnie i co?? i ten Schetyna z czawartku co też mi się snił |
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Konto usunięte
|
na forach za manipulowanie przy postach grozi co najwyżej BAN a w świecie realnym manipulacja przy dokumentach itp odpowiedzialność karna
![]() może by tak wprowadzić też odp karną za manipulację na forach, np potraktować jako wykroczenie ??zaraz po najblizszych wyborach składam projekt obywatelski noweli do kkw ![]() <LOL> |
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
ale ta dziewczyna nie widziała, że samolot prezydencki się rozbija, tylko , że będzie ogłoszona żałoba. no a z tym muzykiem to masakra:O az się boję lipca..
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#89 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"z tym muzykiem ze umrze za 2 tygodnie to sciema-podszyw pisał" Usuwanie postów podważa tylko wiarygodność portalu ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-04-15 o 19:58 |
||
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

おはよう! 

Ale post na pewno był, i brzmiał w jakichś 90% tak jak go zacytowałam