etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu! - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-15, 23:17   #1711
nebya
Wtajemniczenie

Dot.: etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu!

Cytat:
Napisane przez nila_razgotta Pokaż wiadomość
Oooj, wieki tu nie zaglądałam ... Ale dziś dopiero obejrzałam nową kolekcję e-torebek no i zachorowałam na Mabel, turkusową -na fotkach od Susanny wygląda rewelacyjnie

Mam 2 e-torebki /skromniutko/ beżową Cily którą uwielbiam i czarną Emilkę - która leży w szafie, noszona zaledwie 3 razy - nie mogę się do niej przekonać i koniec (nawet nie rozpakowałam długiego paska ) jest niewygodna, rączki jakieś za krótkie , żałuję, że nie kupiłam szarej - wydaje mi się że ona jakoś inaczej wygląda, że jest bardziej miękka ? 2 tygodnie wahałam się nad kolorem i w końcu wybrałam źle Okropne są te zakupowe dylematy...
Znam te dylematy
Też się wahałam przed zakupem Emilki, ale na szczęście wybrałam dobrze dla siebie- szarą. Nie wydaje mi się żeby Emilka szara była miękka, chociaż przyznam, że nie mam porównania z czarną Niektóre dziewczyny mają emilkowe bliźniaczki więc mogą coś więcej powiedzieć

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 23:18   #1712
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Oooj, wieki tu nie zaglądałam ... Ale dziś dopiero obejrzałam nową kolekcję e-torebek no i zachorowałam na Mabel, turkusową -na fotkach od Susanny wygląda rewelacyjnie

Mam 2 e-torebki /skromniutko/ beżową Cily którą uwielbiam i czarną Emilkę - która leży w szafie, noszona zaledwie 3 razy - nie mogę się do niej przekonać i koniec (nawet nie rozpakowałam długiego paska ) jest niewygodna, rączki jakieś za krótkie , żałuję, że nie kupiłam szarej - wydaje mi się że ona jakoś inaczej wygląda, że jest bardziej miękka ? 2 tygodnie wahałam się nad kolorem i w końcu wybrałam źle Okropne są te zakupowe dylematy...
A nie mozesz wymienic Emilki z czarnej na szarą? Czy już za późno?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 23:26   #1713
Sonka87
Raczkowanie

http://allegro.pl/item990596325_chic...cappucino.html
znalazłam podobną do amber, ale chyba większą
Sonka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 23:36   #1714
Czechomax
Raczkowanie

To ja jeszcze na dobranoc zachęcę do korzystania z mojego kodu

Czechomax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 23:46   #1715
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja również

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 23:51   #1716
whoaboa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość

Ja kupię fioletową, bo takiego koloru u mnie brak ale ten jest piękny i wydaje mi się, że taki sam jak naszej Flavii
Wydaje mi się, iż jednak ciut inny.
Cytat:

Spróbuj sprzedać na allegro, a w to miejsce kup turkusową Mabel.
whoaboa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 23:53   #1717
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Jestem w szoku - wczoraj lekko przed 13 zrobiłam przelew a dziś przed 15 torebki sa już u mnie. Jedną od razu dałam koleżance, jest zachwycona. Zresztą ja tez! Dawno nie widzialam tak uroczej i zgrabnej torebki. Jest kapitalna, ten "załamany" zamek wyglada świetnie! No i kolorek Moja pierwsza turkusowa torebka. Zrobiłam kilka zdjęć, jedno zaraz po rozpakowaniu a następne na ramieniu i płasko rozłożona na podłodze.
Nie retuszowałam fotek, nie użyłam lampy błyskowej, sa tylko wyostrzone wiec kolor torebki odpowiada temu na żywo. Ona jest turkusowa z odrobina zieleni. Generalnie jest to ciemny turkus
Mam nadzieję, że fotki komuś się przydadzą
Jak zwykle zachęcam do skorzystania z mojego kodu
śliczna torebka i bardzo fajna ściana podoba mi się ( i torebka i ściana )

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile Wyście tego naprodukowały
nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów z tych dwóch dni

po pierwsze:
dziękuję Wszystkim za słowa otuchy w związku z moją poparzoną łapką jesteście kochane
po drugie: dziękuję za wykorzystanie mojego kodu ujawnij się i pochwal co kupiłaś
dzisiaj dwie godziny jeździłam z Tżtem trasami egzaminacyjnymi - powtarzałam sobie jak się jeździ....bo jutro ten drugi egzamin mam....i jak w poniedziałek się nie denerwowałam ....tak teraz mam takiego stracha, że aż mnie w żołądku ściska

ehhh

a co do torebek....to zakochałam się bez pamięci w Anie....mojej szarej anie....jak ją spakowałam we wtorek tak ciągle ją noszę....uwielbiam ją...i muszę Wam powiedzieć że nawet Flavijka poszła w kąt....
i zachorowałam na czarną ANĘ....mamo...ja potrzebuję chyba z 1000 złoty aby spełnić swoje torebkowe marzenia...
Ana, felicja, keira niebieska, mabel śliwkowa....i jeszcze kilka spoza etorebki...
weźcie mnie pacnijcie bo wariuję
Kochana będzie dobrze przypomnij sobie słowa Cioci Farfalli musi być dobrze trzymam kciuki
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 00:03   #1718
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ignorantka007 Pokaż wiadomość
To jest myśl

Ale nie, na dwie nie mogę sobie pozwolić, no chyba, że w małym odstępie czasowym
Mabel możesz mieć do wielu innych rzeczy. A teraz może Simon lub Elvie do czerwonej kurtki?

Po zdjęciach Susanny mam ochotę na obie wersje Mabel

Tak więc zachęcam do używana mojego kodu, bo rabat zbyt malutki jak na takie zakupy

Edytowane przez Dominiique
Czas edycji: 2010-04-16 o 00:06
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 00:37   #1719
karton
Zakorzenienie

Cytat:
a próbowałaś ją "urobić"? wypchać, złożyć tą górę?
pytam bo Twój opis pasuje do moich pierwszych wrażeń emilkowych (mam szarą) - też za krótkie rączki, niezbyt miękka skórka, góra, która nie chce się układać jak na zdjęciach u innych dziewczyn czy na etorebce...
poszłam za radą Danuli i wypchałam ją mniej więcej do wysokości gdzie zaczyna się "góra" i rączki - zgięłam na siłę górę i położyłam kilka książek.
teraz układa się ładnie
Stary 2010-04-16, 06:50   #1720
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sonka87 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/item990596325_chic...cappucino.html
znalazłam podobną do amber, ale chyba większą
Ooo, niemal identyczna!
Stary 2010-04-16, 07:21   #1721
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Jestem w szoku - wczoraj lekko przed 13 zrobiłam przelew a dziś przed 15 torebki sa już u mnie. Jedną od razu dałam koleżance, jest zachwycona. Zresztą ja tez! Dawno nie widzialam tak uroczej i zgrabnej torebki. Jest kapitalna, ten "załamany" zamek wyglada świetnie! No i kolorek Moja pierwsza turkusowa torebka. Zrobiłam kilka zdjęć, jedno zaraz po rozpakowaniu a następne na ramieniu i płasko rozłożona na podłodze.
Nie retuszowałam fotek, nie użyłam lampy błyskowej, sa tylko wyostrzone wiec kolor torebki odpowiada temu na żywo. Ona jest turkusowa z odrobina zieleni. Generalnie jest to ciemny turkus
Mam nadzieję, że fotki komuś się przydadzą
Jak zwykle zachęcam do skorzystania z mojego kodu
bardzo dobrze udało Ci się uchwycić kolor moja Mabelka czeka jeszcze w foliach ochronnych i worku, w weekend się do niej dobiorę, ale chyba też będę musiała ją wywietrzyć bo trochę śmierdzi chińszczyzną
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 07:53   #1722
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
śliczna torebka i bardzo fajna ściana podoba mi się ( i torebka i ściana )
Hehe Ty to dostrzegasz szczególiki a tak okroiłam fotki
W każdym razie dziękuję i ciesze się ze podoba Ci się i torebka i ... ściana w sypialni

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
O ciekawe lecę oglądać ... te które zamówiłaś - mają śliczny kolor i jaka fajna kwiatowa podszewka Dobrze się noszą?
Cięzko powiedzieć jak się noszą bo mam je 2 dni i jeszcze nie miały swojej premiery. Musze policzyć wszystkie moje torebki... Ale cena torebek Megi kusi, za 100 zł mam 3 torebki z przesyłką

Cytat:
Napisane przez sarong Pokaż wiadomość
Śliczna Uwielbiam turkusowe torebki
Jeszcze nie wiem czy uwielbiam turkusowe torebki ale mam pomysł już z czym ją zestawić

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Mabel możesz mieć do wielu innych rzeczy. A teraz może Simon lub Elvie do czerwonej kurtki?

Po zdjęciach Susanny mam ochotę na obie wersje Mabel
Kupuj ją kochana , jest warta swojej ceny

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
bardzo dobrze udało Ci się uchwycić kolor moja Mabelka czeka jeszcze w foliach ochronnych i worku, w weekend się do niej dobiorę, ale chyba też będę musiała ją wywietrzyć bo trochę śmierdzi chińszczyzną
Cieszę się ze też ją masz Wczoraj zostawiłam ją otwartą w sypialni, rano oboje obudziliśmy się generalnie ja mam zawsze zatkany nos wiec nie mogę obiektywnie stwierdzić czy mocno jeszcze śmierdzi

harajuku-fish będzie dobrze, trzymamy wiem jaki mto stres ale potem ta radość ze zdanego egzaminu

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 08:21   #1723
kaaamila1
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki!

Melduję się na nowej części wątku!

Dawno mnie nie było, ale dla mnie ten czarny kwiecień uderzył z podwójną siłą.. Dziadek mojego TŻ zmarł i wszyscy byliśmy z nim bardzo związani.. Znałam go 2 lata, ale bardzo go polubiłam. Mój TŻ bardzo to przeżył i najgorsze jest to, że nie będzie go na naszym ślubie.. No nic takie jest życie..

A teraz czas wrócić do rzeczywistości i własnie zabieram sie za oglądanie nowym zdjęć etorebek!!

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 08:31   #1724
zte
Zadomowienie

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z gwarancja?Nie jestem wtajemniczona w wątek niestety i może juz to pisałycie ale...
Odesłałam dwie torebki na gwarancje, Emilke bo popękała mi cała i Amber, suwak padł
Pan Krzysztof odpisał mi, zebym podała mu numer konta i tam przeleje moje pieniadze...ale kiedy ja nie chce chciałabym czywiscie miec te torebki a szczegolnie Amber i jak to jet?myslalam, ze odsyłaja na gwarancji nowe torebki
zte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 08:45   #1725
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe Ty to dostrzegasz szczególiki a tak okroiłam fotki
W każdym razie dziękuję i ciesze się ze podoba Ci się i torebka i ... ściana w sypialni

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Cięzko powiedzieć jak się noszą bo mam je 2 dni i jeszcze nie miały swojej premiery. Musze policzyć wszystkie moje torebki... Ale cena torebek Megi kusi, za 100 zł mam 3 torebki z przesyłką

Jeszcze nie wiem czy uwielbiam turkusowe torebki ale mam pomysł już z czym ją zestawić

Kupuj ją kochana , jest warta swojej ceny

Cieszę się ze też ją masz Wczoraj zostawiłam ją otwartą w sypialni, rano oboje obudziliśmy się generalnie ja mam zawsze zatkany nos wiec nie mogę obiektywnie stwierdzić czy mocno jeszcze śmierdzi

harajuku-fish będzie dobrze, trzymamy wiem jaki mto stres ale potem ta radość ze zdanego egzaminu
Przede mną nic się nie ukryje

Cytat:
Napisane przez zte Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z gwarancja?Nie jestem wtajemniczona w wątek niestety i może juz to pisałycie ale...
Odesłałam dwie torebki na gwarancje, Emilke bo popękała mi cała i Amber, suwak padł
Pan Krzysztof odpisał mi, zebym podała mu numer konta i tam przeleje moje pieniadze...ale kiedy ja nie chce chciałabym czywiscie miec te torebki a szczegolnie Amber i jak to jet?myslalam, ze odsyłaja na gwarancji nowe torebki
No jeśli mają na stanie, to wymiana wchodzi w grę, jeśli nie, to zwracają pieniądze
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2010-04-16 o 08:47
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-16, 08:51   #1726
201608151053
Konto usunięte

A to widziałyście?!?

http://www.allegro.pl/item995107564_...kami_nowa.html

Im dłużej na nią patrzę, tym bardziej mi sie podoba...
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 09:26   #1727
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!

Dawno mnie nie było, ale dla mnie ten czarny kwiecień uderzył z podwójną siłą.. Dziadek mojego TŻ zmarł i wszyscy byliśmy z nim bardzo związani.. Znałam go 2 lata, ale bardzo go polubiłam. Mój TŻ bardzo to przeżył i najgorsze jest to, że nie będzie go na naszym ślubie.. No nic takie jest życie..
Współczuję Przykra sprawa

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 09:31   #1728
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zte Pokaż wiadomość
Amber już nie mają, więc nie ma jak przesłać takiej samej, nie wiem, jak z Emilką. Możesz w zamian prosic o inną torebkę/i, ale pamiętaj, że zwracają/wymieniają na inną tylko w wysokości ilości pieniędzy, które faktycznie zapłaciłaś, jeśli miałaś na nie rabat, to np. za Amber nie oddadzą Ci 89 zł, tylko tyle, ile zapłaciłaś po rabacie.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!

A teraz czas wrócić do rzeczywistości i własnie zabieram sie za oglądanie nowym zdjęć etorebek!!
Bardzo mi przykro...
Stary 2010-04-16, 09:35   #1729
zammia
Przyczajenie

Witam wszystkie torebkomaniaczki.
Zastanawiam się nad kupnem Elvi i czytając Was dowiedziałam się, że ma ruchome dno. Czy to jest uciążliwe. Aha i jaką ma teraz podszewkę - szeleszczącą?
Oczywiście przy kupnie skorzystam z kodu którejś z Was
zammia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 09:38   #1730
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zammia Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad kupnem Elvi i czytając Was dowiedziałam się, że ma ruchome dno. Czy to jest uciążliwe. Aha i jaką ma teraz podszewkę - szeleszczącą?
Nie wiem jaką ma Elvie, ale Amber ma szeleszczącą i to nie jest aż tak bardzo uciążliwe

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 09:40   #1731
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

harajuku-fish,
kaaamila1,
Cytat:
Napisane przez Beata2906 Pokaż wiadomość
A to widziałyście?!?

http://www.allegro.pl/item995107564_...kami_nowa.html

Im dłużej na nią patrzę, tym bardziej mi sie podoba...
Mi się cena podoba

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 09:49   #1732
201608151053
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
harajuku-fish,
kaaamila1,

Mi się cena podoba
Wystawiasz tę Emilkę?
Stary 2010-04-16, 09:55   #1733
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez Beata2906 Pokaż wiadomość
Wystawiasz tę Emilkę?
Nie, no co Ty...
Swoją drogą Emilka za 152 zł? Bez przesady Chyba jakaś desperatka ją zakupi

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 09:55   #1734
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Znam te dylematy
Też się wahałam przed zakupem Emilki, ale na szczęście wybrałam dobrze dla siebie- szarą. Nie wydaje mi się żeby Emilka szara była miękka, chociaż przyznam, że nie mam porównania z czarną Niektóre dziewczyny mają emilkowe bliźniaczki więc mogą coś więcej powiedzieć
Emilie maja taką samą skórkę według mnie

nila_razgotta Spróbuj popracować nad swoją Emili, jeśli ta góra będzie się ładnie zaginać, to rączki będą wygodniejsze Po za tym jest jeszcze długi pasek,możesz z nim pokombinować-ja mam go przełożonego na pół i o wiele lepiej mi się nosi niż taki długaśny

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 10:03   #1735
201608151053
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Nie, no co Ty...
Swoją drogą Emilka za 152 zł? Bez przesady Chyba jakaś desperatka ją zakupi
Nie jestem fanką Emilek, ale ta jest śliczna. Chociaż tyle za nią bym nie zapłaciła. Zwłaszcza że do końca aukcji dni jeszcze sporo...
Stary 2010-04-16, 10:07   #1736
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zammia Pokaż wiadomość
Podszewkę ma ładną, a co do dna, to mi ono nie przeszkadza specjalnie. Czasem się lekko przesunie, ale nie jest to w ogóle odczuwalne. Polecam Elvie, jest bardzo oryginalna Pakowna, wygodna, wchodzi na ramię, na pasku też wygodna. Kolor uniwersalny, pasuje do wszystkiego - taka szarość wpadająca w kremowy beż.

Polecam swój kod

Edytowane przez Dominiique
Czas edycji: 2010-04-16 o 10:09
Stary 2010-04-16, 10:27   #1737
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czechomax Pokaż wiadomość
(...)
Znalazłam w internecie zdjęcie torebki, która bardzo mi się spodobała Po szybkim przeszukaniu allegro, po cenach torebek tego samego producenta już wiem, że i tak nie będę miała na nią pieniędzy.
Bardzo ładna ta torebka, śliczny stonowany, pastelowy kolorek
Zdecydowanie bardziej wolałabym takie pastelowe kolory na lato, niż to co zaproponowała eTorebka
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 10:28   #1738
zammia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Podszewkę ma ładną, a co do dna, to mi ono nie przeszkadza specjalnie. Czasem się lekko przesunie, ale nie jest to w ogóle odczuwalne. Polecam Elvie, jest bardzo oryginalna Pakowna, wygodna, wchodzi na ramię, na pasku też wygodna. Kolor uniwersalny, pasuje do wszystkiego - taka szarość wpadająca w kremowy beż.

Polecam swój kod
Dziękuję bardzo za odpowiedź
zammia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 10:36   #1739
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Przyszła moja Flavulinka .Od razu rzuciło mi się w oczy,że nie jest turkusowa tylko prawdziwie,pięknie morska,ze sporą dawką zieleni(njalepiej widać to na osttnim zdjęciu,mniejwięcej taka jest).Ani moje zdjęcia,ani te na etorebce niestety nie oddają w pełni jej koloru.Pięknie wykonana(chyba najładniejsza skóra ze wszystkich moich etorebek obecnych i byłych).Bardzo pakowna,udało mi się bez problemu upakować 4 duże książki i zostało nadal dużo miejsca.Podszewka rzeczywiście nieciekawa i szeleszcząca ale wybaczam jej to bo torebka jest super

Edytowane przez burn-it-up
Czas edycji: 2010-04-16 o 10:39
burn-it-up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 11:02   #1740
Monster
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Przyszła moja Flavulinka .Od razu rzuciło mi się w oczy,że nie jest turkusowa tylko prawdziwie,pięknie morska,ze sporą dawką zieleni(njalepiej widać to na osttnim zdjęciu,mniejwięcej taka jest).Ani moje zdjęcia,ani te na etorebce niestety nie oddają w pełni jej koloru.Pięknie wykonana(chyba najładniejsza skóra ze wszystkich moich etorebek obecnych i byłych).Bardzo pakowna,udało mi się bez problemu upakować 4 duże książki i zostało nadal dużo miejsca.Podszewka rzeczywiście nieciekawa i szeleszcząca ale wybaczam jej to bo torebka jest super
Śliczna ta Flavia Szkoda, że nie mam do czego nosić tego koloru

Posiadaczki Emilki, czy ona też Wam "skrzypi"?

przyszła dietetyczka
Monster jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości