|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
. Ale nie trafiłam .Kurczę, jestem wściekła na TŻ-a! Nic mi nie napisał ani nie zadzwonił! A teraz jest w pracy . I nie ma zasięgu . A ja i tak nie mam zamiaru do niego dzwonić. Za 3 godziny powie mi to prosto w oczy. Nienawidzę się.
|
|
|
|
|
#2492 | ||
|
Rozeznanie
|
cześć
Cytat:
Cytat:
![]() a ja w niedzielę idę do pracy
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to??
To gdzie ty pracujesz?? nie w CH?? http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos..._w_innych.html ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Zobaczyłam nową listę potwierdzonych obecności i szczena mi opadła. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...o_Krakowa.html Jak będą demonstracje (o czym i tak już trąbi prasa niemiecka i rosyjska) będzie obciach na całego.
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Może jeszcze podejmą decyzję o zamknięciu Twojego miejsca pracy. Chyba nie myślą, że po pogrzebie wszyscy przyjezdni na czele z prezydentami polecą na zakupy
![]() TŻ dzwonił. Tak jak myśleliśmy, nie jestem już studentką, nie mogę jechać. Niedobrze mi. Najlepsze jest to, że po tym jak TŻ mnie zgłosił osoba odpowiedzialna za wyjazd bardzo się zmartwiła, że nie mogę jechać bo w sumie to by chcieli żebym jechała |
|
|
|
#2495 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Co za kretynizm..... nie mam pojęcia czym się kierowała dyrekcja podejmując taka decyzję. Po pierwsze wiadomo, że każdy chce uczestniczyć w uroczystości, po drugie jak ja w ogóle dojadę do pracy ![]() ![]() o ja..... włąśnie kuknęłam na tę listę - wczoraj była może z 1/3 tego co dzisiaj jest.
The future starts today, not tomorrow. Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2010-04-15 o 15:36 |
||
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam czegoś na uspokojenie, mama kiedyś miała jakieś kilerskie tabletki... Muszę się trochę przymulić żeby nie sprawić przykrości TŻ-owi... |
|
|
|
|
#2497 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem krótko- debile Na pewno w niedzielę będą wszyscy ciuchy kupować Prezydent krakowa już zaapelował żeby korzystać z komunikacji miejskiej bo ulice dla aut będą raczej mało przejezdne ![]() ----------- A mój biedny mąż musi na lotnisko ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Ja juz mam czarne myśli...bomba, snajperzy itp
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko się nie nakręcaj....może właśnie weź sie za robotę i jak go nie będzie nadrób zaległości w szkole .2 tygodnie szybko miną...a wiesz jak fajnie będzie się później witać
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ostatnio nie jestem w najlepszej formie i szczerze mówiąc gdyby nie TŻ to bym całe dnie spędzała w łóżku... Ale głupio mi tak przed nim (w końcu on taki uzdolnony, a ja taki nieudacznik) i wstaję i albo coś maluję do dyplomu, albo myję łeb i próbuję się doprowadzić do porządku. A jeśli walną mi na ten czas obronę to dopiero będzie pięknie.
|
|
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Masz fajnego faceta to staraj się dla siebie i dla niego. Obrona- i dobrze..jak wróci to razem poświętujecie.
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zawsze mam siłę żeby się starać... Jeśli wtedy będę miała obronę to nawet nie będę mogła zawieźć na nią obrazów. Chyba, że będę jeździła bez prawka. Mam nadzieję, że już będę po obronie...
|
|
|
|
#2503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Madziu Zuza trzymam kciuki za męża Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
też widziałam listę gości na niedzielę - szok!
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro dam znać, bo dziś już nie będę jeść.
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
czesc.
ja znów na zakrętach nie wyrabiam więc wpadłam na chwilkę. Madziu przykro mi bardzoButter zdrówka co do Wawelu - średnio podoba mi się ten pomysł ale decyzja zapadła. mam nadzieję że ucichną już kłótnie i spory w tym temacie.
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale sie porobiło
![]() Wczoraj już nie mogłam patrzec na TZ. Chodził przybity i non stop mówił, że będzie tego żałował, ze go nie będzie na pogrzebie. Poszlismy w firmie sie zapytac, czy w piatek jest nasz ostatni dzien w tej pracy. Okazało się, że wszyscy ludzie z biur konczą dziś. Szybka decyzja. stwierdzilismy, ze jednak jedziemy na ten pogrzeb. Poszłam do szefa (ale tej firmy nie biura pracy) powiedziec jaka jest sytuacja. Tylko, ze tak się rozpłakałam, ze słowa po angielsku nie mogłam powiedziec. w koncu mi sie udało. Powiedzieli abysmy dzis wzieli wolne i wyjechali. wiec dzis juz nie idziemy do pracy. ale co więcej. TZ zadzwonił do biura pracy powiedziec o co chodzi. Powiedzieli, ze pewnie taka sytuacja to mamy jechac. A ze teraz nie ma pracy tak jak sądzilismy (bo znajomi jada do PL, lub siedza w domach) to powiedzieł,z e na tydzien lub dwa mozemy jechac. ale TZ cos tkneło i się zapytał, czy zostawiac rzeczy, a szef dodał, ze lepiej abysmy je zabrali bo bez sensu rezerwowac mieszkanie pewną prace mamy od lipca wiec czuje, ze w międzyczasie bedzie lipa.Dlatego dzis juz sie pakujemy ze wszystkim i opuszczamy mieszkanie. w sumie to nie wiem czy jeszcze tu wrócimy. Niby chcemy, ale jak mamy byc bez pracy to bez sensu. ale tego się lekko spodziewalismy. |
|
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Madziu, myślę, że dobrze robicie. Wczoraj trochę pogadałam z TŻ-em na temat wyjazdu, okazuje się, że jakby to było miesiąc temu to bym mogła jechać |
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Staram sie myslec optymistycznie, tak aby szklanka była do połowy pełna. Nie mogłam patrzec na TZ jak się męczy, a z drugiej strony co jesli od pon mielismy i tak nie isc do pracy?? TZ by sobie tego nie wybaczył. A jesli Holandia juz nie jest nam pisana, no cóż trudno. Zaczniemy kolejny etap naszego życia. na szczęscie jakos sie tego spodziewalismy (pisałam wam to kilka dni temu). |
|
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() W końcu piątek i koniec mojej tygodniowej 9 godzinnej męczarni w pracy
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Holandii mielismy byc max do konca lipca. Bo ja chce składac podania o prace w szkole. Jesli juz tu nie wrócmy, to poprostu zaczniemy szybciej to robic. W między czasie zaczniemy planowac własny biznes. Jesliu dostaniemy dofinansowanie to chyba ten barek zrealizujemy. Bardzo sie na niego napalilismy. ja tam twierdzę, że co by nie było, będzie dobrze. |
|
|
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieliście przynajmniej motywację, żeby wreszcie skończyć ten pobyt tam. Było nie było, to się przesunęło tylko trochę w czasie. A że motywacja przykra - niestety, czasem tak bywa w życiu. Ja tam mówię zawsze, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło |
|
|
|
|
#2515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
![]() Cytat:
Co do wypowiedzi Dorinki z wczoraj, odnośnie czarnych skrzynek. Nieoficjalnie wiadomo już, że nikt nie naciskał na pilotów, żeby lądowali. Nadal jestem przygnębiona. Ale nie uciekam od tematu, wręcz przeciwnie - chciałabym wszystko wiedzieć o katastrofie. Może Madlen jako psycholog mi to wytłumaczy, bo wydaje mi się, że to nie jest tylko ciekawość. Mam wrażenie, że jak się wszystkiego dowiem o przyczynach i przebiegu wypadku, jakoś to sobie lepiej przetrawię wszystko, szybciej wrócę do rzeczywistości. Nawet nie chcę sobie wyobrażać, co czuje żona pilota, słysząc w telewizji ostatnią rozmowę swojego męża z wieżą kontrolną na Okęciu. I jeszcze jak ujawnią rozmowy pilotów przed rozbiciem się... Haniu, co z tym Twoim mężem? Balice będą zamknięte, nie wiadomo, co z Pyrzowicami, bo tam też mają jakieś VIP-y lądować. Już nie mówiąc o tej cholernej chmurze pyłu - w ogóle nie wiadomo, co z uroczystościami w niedzielę, czy co się nie zmieni ![]() |
||
|
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie sprawdzałam dziś info. Vipy jak Vipy ta chmura może sparaliżować wszystko Jak mąż nie poleci to zostaniemy bez środków do życia
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj w Faktach słyszałam, że mają być całkiem zamknięte - zamknięta będzie przestrzeń powietrzna nad Krakowem na pewno.
|
|
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ mama jeszcze nie wie, że bedziemy. Nie chcielismy abys ie denerwowała naszym powrotem bo i tak ma mase rzeczy na głowie. Tylko moi rodzice wiedzą. Moja mama juz wczoraj sie wzięła za sprzatanie naszego pokoju, bardzo sie ucieszyła ze wracamy. I kazdy powtarza, ze dobrze robimy i to jakąs ulge mi przynosi. |
|
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I z jakiego powodu..z powodu Vipów czy z powodu pyłów?? Na stronie Lotniska w Balicach nie ma info że jutro czy w niedzielę coś ma być zamknięte. Dziś jest zamknięte z powodu tego pyłu....ale co do następnych dni nic nie podają :rolleyes :
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w niedzielę Balice mają być zamknięte z powodu Vipów, w końcu muszą pewnie przeszukać lotnisko dla bezpieczeństwa. Nie wiadomo, czy nie przesuną pogrzebu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.

. Ale nie trafiłam
. I nie ma zasięgu 

.
.