Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-16, 10:58   #391
trelek_
Rozeznanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez renatasz4 Pokaż wiadomość
Witajcie
Czy możecie polecić mi jakiś dobry stanik sportowy? Na co zwrócić uwagę kupując taki stanik?
Ja mam dwa. Triumph triaction i shock absorber (drugie i trzecie zdjęcie). Ten drugi wg mnie lepszy, typowo sportowy, ładnie zbliża piersi do siebie i podtrzymuje od dołu. Biegałam już w nim i naprawdę świetnie trzyma piersi. Do sportu nadaje się super.

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 11:03   #392
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie
Czy możecie polecić mi jakiś dobry stanik sportowy? Na co zwrócić uwagę kupując taki stanik?

oczywiscie , ze mozemy ten jest swietny

http://www.triumph-sport-bh.de/trium...brid-star.html

na tej stronie znajdziesz tez inne modele

polecam tez te topy sa tanie , ale bardzo fajne
http://www.triumph-sport-bh.de/trium...power-top.html

natomiast ten trudno sportowym nazwac

http://www.triumph-sport-bh.de/trium...bh-trophy.html

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-04-16 o 11:07
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 11:06   #393
trelek_
Rozeznanie

Pysia, fajniutki ale nigdzie takiego nie widziałam.

Zmykam i miłego dnia wszystkim życzę

moje 360cc
Stary 2010-04-16, 11:07   #394
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Dziewczyny jak kupowac taki stanik??
Czy powinien byc idealnie dobrany do wielkosci czy moze troche ciasniejszy?.Ja tez bede potrzebowac ale za bardzo nie wiem jaki rozmiarek bede miała,kurcze pewnie najlepiej to isc gdzies i poprzymierzac
Stary 2010-04-16, 11:15   #395
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Pysia, fajniutki ale nigdzie takiego nie widziałam.

Zmykam i miłego dnia wszystkim życzę

trelciu ciezko go znalesc , jest tez dosc drogi ,ale warto go szukac

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-04-16 o 11:17
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 11:23   #396
renatasz4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość

Ok, dzięki
Akurat ten trzeci podoba mi się najbardziej.
Szukam takiego do codziennego noszenia wg zaleceń lekarza, nie do uprawiania sportu. Czy pownien być bardzo dopasowany? Ja mam jeszcze opuchliznę, jak dopasować rozmiar?
Stary 2010-04-16, 11:30   #397
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam dwa. Triumph triaction i shock absorber (drugie i trzecie zdjęcie). Ten drugi wg mnie lepszy, typowo sportowy, ładnie zbliża piersi do siebie i podtrzymuje od dołu. Biegałam już w nim i naprawdę świetnie trzyma piersi. Do sportu nadaje się super.
popieram - ja też wolę shock absorbera
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 11:33   #398
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, dzięki
Akurat ten trzeci podoba mi się najbardziej.
Szukam takiego do codziennego noszenia wg zaleceń lekarza, nie do uprawiania sportu. Czy pownien być bardzo dopasowany? Ja mam jeszcze opuchliznę, jak dopasować rozmiar?

Ja dostalam ten 3 od dr. i nie bylam z niego zadowolona .
Nie zbliza dobrze piersi ( trzeba go w srodku zszyc) i jest miekki.
Jesli chodzi o dobor stanika najlepiej wybrac sie do sklepu i na miejscu dopasowac.
Stary 2010-04-16, 11:48   #399
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Ja dostalam ten 3 od dr. i nie bylam z niego zadowolona .
Nie zbliza dobrze piersi ( trzeba go w srodku zszyc) i jest miekki.
Jesli chodzi o dobor stanika najlepiej wybrac sie do sklepu i na miejscu dopasowac.
jeśli chodzi o pl sklepy, to nie ma szans na takie ładne i konkretniejsze triumphy
chyba tylko triaction (który też nie trzyma) i trophy jest..

w sumie, SA też kupuję przez net, ale jakoś nie mam już przekonania do triumpha (no i nie ma obwodu 65 chociażby w sportówkach chyba)
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 12:30   #400
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

marks&spencer ma też ladny wybór biustonoszy sportowych
Stary 2010-04-16, 13:46   #401
mirra7730
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
nie martw sie, ja sie nie zamierzam ponizac i klocic, zaporosilam kolezanke na priva jesli chcce kontynuowac
Tez moglas odpisac na priv ale jak widze lubisz uzewnetrzniac sie publicznie.
I dodaje... nie jestem Twoja kolezanka...
zapomnialas?

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------
2sweet padlam wiesz co, naprawde bardzo dziekuje za taki ubaw na wieczor az mezowi przeczytalam i niezly ubaw mielismy
nigdy nie mialam okazji przeczytac takiego steku bzdur na moj temat ani nie spotkalam takiej osoby jak ty, wszystko odbierasz od dupy strony i odwracasz kota ogonem aby tylko bylo na twoje , w ogole nie umiesz czytac ze zrozumieniem

a teraz pozwol ze skomentuje te z pewnoscia gleboko przemyslane i dlugo pisane wypociny

Ciesze sie ze dostarczylam ci rozrywki...ale ....z tego co widze to zamiast sie smiac powinnac raczej plakac sie nad soba. Ja na twoim miejscu bym sie tak nie smiala, a raczej zastanowila nas sensem tych dziwactw ktore wypisujesz. Ja nie umiem czytac ze zrozumieniem? Przeciez twoje przekazy sa jasne jak slonce. Ahhh dziewczyno! Brak mi slow juz na ciebie.

- ja wiedzac o czyims bolu i cierpieniu napewno odpisujac swojego doktora wspomnialabym osobom zainteresowanym ze byl tez taki przypadek gdy dr zachowal sie brzydko i warto to wiedziec
ps. jakos inni doktorzy gdy popelnili blad go naprawiali, a ten dr nie kiwnal palcem

A ty znowu o tym. To jest juz nudne

i nie, nie lubei sie umartwiac na zapas, martwie sie tylko o tych na ktorych mi zalezy, a Mya jest dla mnie jak siostra

No wlasnie dziewczyno! Trafilas w sedno sprawy! Martwisz sie tylko o tych na ktorych ci zalezy....ja mam tak samo ...i nie bede "plakac" z nieszczescia ktorych nie znam , co najwyzej moge im wspolczuc.

- nikomu nie zycze zle, rowniez tobie i napewno nie ucieszylabym sie z twojej tragedii , probowalam ci tylko otworzyc oczy aby nie chwalic dnia przed zachodem slonca, tylko ze ty oczywiscie asobie to na swoje przekrecilas

Czyli jestes urodzona pesymistka. bo czym nazwac czarne wizje w gojeniu sie piersi?

ha ha co za bzdury zjadlam sie zywcem? tryskalam jadem? no posikam sie zaraz ty nawet ulamka nie widzialas moich mozliwosci i uwierz mi gdybym chciala to bym to zrobila, ale po co? trzeba mocno mi zajsc za skore aby je poznac
oczywiscie ze mozna miec odmienne zdanie, poki co to ty nie rozumiesz ze ktos moze inaczej myslec o twoim dr

No tak .... teraz na dodatek kreujesz sie na grozna babke ktorej nikt nie podskoczy. Mam sie bac teraz czy potem?
A ty nie rozumiesz ze ...wlasnie mozna myslec dobrze o "moim Dr."

- nie wiem i raczej nic mnie to obchodzi
ps. nie ty pierwsza robilas op przyjezdzajac z zagranicy

Wcale nie musi cie to obchodzic. Zapytalas- odpowiedzialam. Byc moze laski ktore robily w PL mialy duzo urlopu do wykorzystania. Ja akurat na konsultacje pooperacyjne nie jestem w stanie latac.

- no i super tylko nie stawiaj pomnika komus tylko dlatego ze ciebie nie skrzywdzil

Juz kiedys pisalam w watku 4 ze nie bede stawiac pomnika nikomu ale tez nie powiem zlego slowa o tym co mi wieeelka przysluge zrobil i "naprawil" moje piersi

a na koniec malenka nie oceniaj mnie jak mnie nie znasz, w tych emocjach zdarzylas juz mnie kilka razy tu obrazic i jesli tak chcesz prowadzic rozmowe bardzo dziecinnie zreszta to ja zaraz tez sie znize do twojego poziomu, a nawet nizej i wyciagne kilka epitetow na twoj temat.

Czekam na te Twoje epitety Jestem ciekawa co takiego wymyslisz. Bo widze ze moja krytyka wplywa na ciebie destrukcyjnie. A poziom- coz spierac i licytowac sie nie bede kto ma jaki poziom - skoro uwazasz sie za lepsza. To tylko swiadczy o tobie dziewczyno...

wbrew twojej smiesznej opinii jestem bardzo otwarta i ciepla osoba, chetna do pomocy i o wielkim sercu

Gdybys wiedziala ilu ja osobom pomoglam to bys sie zastanowila co pleciesz.
Byc moze i jestes otwarta i ciepla osoba- tego nie kwestionuje. Kazdy zachowuje sie inaczej w zaleznosci od sytuacji. My akurat tu mamy przepychanke slowna.

pozdrawiam i jesli chcesz kontynuowac te wypociny to zaparszam na priva aby nie zasmiecac watku

Tez pozdrawiam

wzrost 172, waga 58
biust 93, pod biustem 76
talia 75, biodra 92

Edytowane przez mirra7730
Czas edycji: 2010-04-16 o 13:48
mirra7730 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 14:40   #402
kejsiii
Rozeznanie

mirra7730 nie rozumiem po co nadal ciągniesz ta dyskusje mnie to już nudzi zagladam tu tylko po to by zdobyć cenne informacje dotyczące operacji na którą czekam z utęsknieniem i dziewczyny pomagają i podtrzymują na duchu za co A takie dyskusje jak prowadzisz nikomu w niczym tu nie pomagają więc bardzo Cię proszę odpisuj do dziewczyn jak tak bardzo musisz ale na PW Dziękuję

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 14:49   #403
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Dziewczyny czy musiałyscie masowac jakos piersi po OP? bo z tego co czytam to niektóre dziewczyny chodza gdzies je masowac
Stary 2010-04-16, 14:55   #404
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:

pysiulku
masz to sprawdzone, że one mocno trzymają piersi?? tzn na przykład podczas ćwiczeń, skoków, biegów??? bo te dwa pierwsze są na prawdę ładne
Stary 2010-04-16, 15:30   #405
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
mirra7730 nie rozumiem po co nadal ciągniesz ta dyskusje mnie to już nudzi zagladam tu tylko po to by zdobyć cenne informacje dotyczące operacji na którą czekam z utęsknieniem i dziewczyny pomagają i podtrzymują na duchu za co A takie dyskusje jak prowadzisz nikomu w niczym tu nie pomagają więc bardzo Cię proszę odpisuj do dziewczyn jak tak bardzo musisz ale na PW Dziękuję
Dokładnie Mirra. Pisz na priva. To nie miejsce na przepychanki, a Twoje posty coraz mniej dotyczą tematu.

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy musiałyscie masowac jakos piersi po OP? bo z tego co czytam to niektóre dziewczyny chodza gdzies je masowac
do łazienki?

moje 360cc
Stary 2010-04-16, 15:37   #406
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:
Dokładnie Mirra. Pisz na priva. To nie miejsce na przepychanki, a Twoje posty coraz mniej dotyczą tematu.

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

do łazienki?
: hahaha::h ahaha::ha haha:

przepraszam - ale zabrzmiało to niesamowicie

: hahaha::h ahaha::ha haha:

Edytowane przez aldi090
Czas edycji: 2010-04-16 o 15:45
aldi090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 16:01   #407
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
No na pewno nie jeden masażysta chętnie by pomasowała takie cudeńka

Stary 2010-04-16, 16:09   #408
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie Mirra. Pisz na priva. To nie miejsce na przepychanki, a Twoje posty coraz mniej dotyczą tematu

Cytat:
do łazienki?

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
No na pewno nie jeden masażysta chętnie by pomasowała takie cudeńka
Obawiam się, że jeszcze za wcześnie na takie masaże.
Aczkolwiek wszystko zależy od zaleceń lekarza - przy czym dopóki nie wytworzy się mocna torebka łącznotkankowa taki masaż może ostro zaszkodzić...tz n. jeśli dojdzie do jej przerwania to trzeba czekać aż wytworzy się nowa, ale należy sobie zdawać z tego sprawę, że w takiej sytuacji wzrasta ryzyko cc (stwardnienia torebki...).
Ale co się odwlecze, to nie uciecze (masażysta)

Pozdrawiam
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 17:10   #409
seela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
padlam wiesz co, naprawde bardzo dziekuje za taki ubaw na wieczor az mezowi przeczytalam i niezly ubaw mielismy
nigdy nie mialam okazji przeczytac takiego steku bzdur na moj temat ani nie spotkalam takiej osoby jak ty, wszystko odbierasz od dupy strony i odwracasz kota ogonem aby tylko bylo na twoje , w ogole nie umiesz czytac ze zrozumieniem

a teraz pozwol ze skomentuje te z pewnoscia gleboko przemyslane i dlugo pisane wypociny

Ja nie moge! Czy z Toba napewno jest wszystko w pozadku?
- jak najbardziej, dziekuje

Po co mialabym tworzyc jakies czarne scenariusze i nad czyms sie zastanawiac skoro nie stoje przed faktem dokonanym.
Szkoda zycia na takie problemy.Ale widze ze Ty chyba lubisz sie umartwiac na zapas.

- ja wiedzac o czyims bolu i cierpieniu napewno odpisujac swojego doktora wspomnialabym osobom zainteresowanym ze byl tez taki przypadek gdy dr zachowal sie brzydko i warto to wiedziec
ps. jakos inni doktorzy gdy popelnili blad go naprawiali, a ten dr nie kiwnal palcem

i nie, nie lubei sie umartwiac na zapas, martwie sie tylko o tych na ktorych mi zalezy, a Mya jest dla mnie jak siostra

A teraz sie okazuje ze na dodatek jestes strasznie zgryzliwa osoba ktora jak widac zyczy mi problemow z cyckami. Ale bys sie ucieszyla co?

- nikomu nie zycze zle, rowniez tobie i napewno nie ucieszylabym sie z twojej tragedii , probowalam ci tylko otworzyc oczy aby nie chwalic dnia przed zachodem slonca, tylko ze ty oczywiscie asobie to na swoje przekrecilas
i nie, nie jestes zgryzliwa , nie znasz mnie wiec mnie nie oceniaj bo sie grubo mylisz malenka

Niech twoja wypowiedz bedzie ostrzezeniem dla innych dziewczyn ze w momencie odmiennej opinii od twojej zjesz je po prostu zywcem i bedziesz tryskac jadem. Przykre...

ha ha co za bzdury zjadlam sie zywcem? tryskalam jadem? no posikam sie zaraz ty nawet ulamka nie widzialas moich mozliwosci i uwierz mi gdybym chciala to bym to zrobila, ale po co? trzeba mocno mi zajsc za skore aby je poznac
oczywiscie ze mozna miec odmienne zdanie, poki co to ty nie rozumiesz ze ktos moze inaczej myslec o twoim dr

Jak zapewne wiesz mieszkam za granica i nie mam jak jezdzic na konsultacje do PL. Ale tu tez jestem pod opieka lekarska i wciaz monitoruja postepy w gojeniu sie piersi Wiec serdecznie ci dziekuje za troske dziewczyno
- nie wiem i raczej nic mnie to obchodzi
ps. nie ty pierwsza robilas op przyjezdzajac z zagranicy

No wlasnie warto dac kazdemu wybor. Ja wyboru dokonalam i sie ciesze.
- no i super tylko nie stawiaj pomnika komus tylko dlatego ze ciebie nie skrzywdzil

a na koniec malenka nie oceniaj mnie jak mnie nie znasz, w tych emocjach zdarzylas juz mnie kilka razy tu obrazic i jesli tak chcesz prowadzic rozmowe bardzo dziecinnie zreszta to ja zaraz tez sie znize do twojego poziomu, a nawet nizej i wyciagne kilka epitetow na twoj temat.
wbrew twojej smiesznej opinii jestem bardzo otwarta i ciepla osoba, chetna do pomocy i o wielkim sercu
pozdrawiam i jesli chcesz kontynuowac te wypociny to zaparszam na priva aby nie zasmiecac watku
Sweety! Ja się podpisuję pod każdym Twoim słowem! A głównie pod tymi ze jesteś otwarta i ciepła i masz gołębie serduszko Kochana!
Nie denerwuj sie! Szkoda tracić energii na takich egoistów!

Cytat:
Napisane przez gigo2002 Pokaż wiadomość
to forum jest dla dziewczyn chcacych rozmawiac a nie klocic sie. otworzcie sobie nowy watek i sie tam przeniescie. TO JUZ NUDNE, PRZESZKADZACIE NAM!!! My potrzebujemy Waszej pomocy!!!!!!!
Gigo! Sorry Ale To było niepotrzebne! To przeszkadzamy czy potrzebujesz naszej pomocy? Zdeklaruj sie jasno!

Cytat:
To bardzo nudne masz racje na początku było bardzo miło;-)
A skad Ty Aga wiesz jak było na początku???
Nie było Cię tu!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
popieram - ja też wolę shock absorbera
Ja też mam i Triumpha i absorbera ale w absorberze jestem zakochana!!!!!!:ehe m:

Cytat:

do łazienki?

Mirra!
Ja już nie mam do Ciebie cierpliwości!
Jesteś moim złym snem.
Wlazłaś tu i zaczęłaś od szydzenia i obrażania wszystkich dookoła!
Zastanów się Dziewczyno na sobą!
To musi być strasznie trudne tak żyć z takim charakterem?
Mam wrazenie że karmisz się tym że komuś zadasz ból albo kogoś obrazisz!

Chryniu! Zlituj sie Dziewczyno!

P.S. Pomyliłaś Sweet ze mną! To ja Ci pisałam że nie jesteś moja kolezanką ( kolejny problem - z czytaniem ze zrozumieniem i interpretacją)

Edytowane przez seela
Czas edycji: 2010-04-16 o 23:55
seela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 18:08   #410
kejsiii
Rozeznanie

magera
I jak z Twoim lotem ?? kiedy masz dokładnie bo nie wygląda to chyba za ciekawie co??

Stary 2010-04-16, 20:04   #411
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

SEELA chodziło mi o początek tego wątku że było spokojnie i bez przepychanek i byłam na tym wątku od poczatku moze było niewiele napisane ale było miło.
I obyło by sie bez tych wykrzykników bo chyba nie napisałam nic strasznego

A co do mojego pytania o masaż poprostu czytałam ze dziewczyny chodza do swoich Dr którzy je operowali na jakies tam masaze i dlatego zapytałam
ale niespodziewałam sie tylu pomocnych odpowiedzi

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
magera
I jak z Twoim lotem ?? kiedy masz dokładnie bo nie wygląda to chyba za ciekawie co??
No własnie straszne co sie dzieje .Ja na szczescie pociągiem wracam bo i ja pewnie bym utkneła.

Kejsiii jutro ci puszcze fotke
Sorki ze nie wysłałam dzis ale wyleciało mi z głowy
Pozdrawiam

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-04-16 o 19:46
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 20:06   #412
kejsiii
Rozeznanie

Aga a jak się czują twoje cycuszki ?? Kurcze mam nadzieję ze ja tez tak szybko dojdę do siebie jak ty bo mam córeczkę 2 latka i wiadomo mąż pomorze na początku ale mała na pewno będzie chciała się ze mną czy pobawić czy powygłupiać tego się boję ze będę musiała jej odmawiać A ty jak się czujesz ??

Stary 2010-04-16, 20:14   #413
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Hmm czuje się dobrze tylko tak jakos zaczyna mnie ciągnąc i sama nie wiem niby nie boli ale ten stanik jakos mnie ociera i szwy troche zaczynają bolec.Wiesz na sutkach to nie ma szans zeby cos tam nie ocierało.
Cycki jeszcze spuchniete i cięzkie;-(
A mama idzie juz w Poniedzialek do pracy a ja nie wiem co z maluchem ;-(jakos bede musiała sobie poradzic bo mama nie dostała urlopu więcej kurde.
Stary 2010-04-16, 20:14   #414
seela
Rozeznanie

Cytat:
SEELA chodziło mi o początek tego wątku że było spokojnie i bez przepychanek i byłam na tym wątku od poczatku moze było niewiele napisane ale było miło.
I obyło by sie bez tych wykrzykników bo chyba nie napisałam nic strasznego

A co do mojego pytania o masaż poprostu czytałam ze dziewczyny chodza do swoich Dr którzy je operowali na jakies tam masaze i dlatego zapytałam
ale niespodziewałam sie tylu pomocnych odpowiedzi
Wybacz Aga ale początkiem tego wątku była jego pierwsza część i ani Ciebie ani mnie tam nie było! Były za to Dziewczyny, które niejako sa założycielkami tego wątku, a zarówno Ty jak i ja do nich dołączyłyśmy.
Jeżeli przeszkadzają Ci moje wykrzykniki to moze nie czyń uszczypliwych uwag.
Sama zaczynasz!
Jeżeli nudzą Cię nasze rozmowy to je ignoruj!
Opuszczaj zwyczajnie posty od tych dziewczyn, które Twoim zdaniem na uwagę nie zasługują lub nie są Twoimi koleżankami - np moje.
Bo rozumiem ze ja już Twoją koleżanką nie jestem co?
Wnioskuję to z Twojej wypowiedzi sprzed kilku dni gdzie piszesz, że zdjęcia będziesz wysyłać na maila do 2-3 osób bo tu ich nie wstawisz.
Czemu Aga?
Chciałaś się zaliczać do grona moich przyjaciół... ja Cię przyjęłam i tym samym umożliwiłam Ci oglądanie moich zdjęć bez ograniczeń, a Ty...
Mówiąc szczerze czekałam cierpliwie, że sama zaproponujesz żebyśmy się zameldowały w Twoim profilu na oglądanie Twoich panienek, myślałam że potrzebujesz czasu na wstępne zagojenie się ran, więc Cię nie ponaglałam, a tu...taki strzał!
Noooo to chyba nie zbyt elegancko...

Stary 2010-04-16, 20:21   #415
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

A zreszta zobacz tutaj;-)

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-04-20 o 19:38
Stary 2010-04-16, 20:25   #416
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

SEELA nie o to chodziło ze nie wysyłam zdjec własnie nim przeczytałam twój post wysłałam zdjecie otoczki.
Nie chciałam ich wysyłac bo bałam sie znowu docinek bo uwierz mi ze w 5 częsci pod koniec czułam sie jak NIKT.
Ignorowane były kazde moje posty i wiem ze ty zawsze do mnie pisałas życzliwie i większosc dziewczyn ,ale nie chciałam znowu żeby były na mój temat wypisywane bzdury bo ja nikomu ani nie ubliżałam ani nikomu zle nie życzyłam a po przemysleniu stwierdziłam ze nie chce żeby to znowu sie zaczeło.Widziałam ze i tak nikt mi nie odpowiada na moje pytania więc stwierdziłam ze raczej was moje cycki nie beda interesowały tym bardziej ze nie zostałam przyjeta do waszego grona co zrozumialam i nikomu nie mam tego za złe bo to przeciez wasza decyzja.Ale po tym stwierdziłam ze to wszystko jest nie potrzebne ja chce tylko normalnej rozmowy czasem pomocy od bardziej doświadczonych a nie docinek i przepychanek.Jestem taka jak każda z was kiedys była pełna obaw i lęków czy oby wszystko będzie ok,dlatego czasami was o coś pytam i za odpowiedzi jestem ogromnie wdzięczna(za normalne odpowiedzi)
A to że zaprosiłas mnie do swojego grona znajomych bardzo sobie cenie ale naprawde myslałam ze to was nie interesuje i te dziewczyny co chciały zobaczyc pisaly na priv i wysyłałam fotki i to nie dlatego ze na reszte się wypiełam.Moze mnie rozumiesz moze nie niewiem ...
Pozdrawiam

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-04-16 o 20:42
Stary 2010-04-16, 20:38   #417
seela
Rozeznanie

Cytat:
SEELA nie o to chodziło ze nie wysyłam zdjec własnie nim przeczytałam twój post wysłałam zdjecie otoczki.
Nie chciałam ich wysyłac bo bałam sie znowu docinek bo uwierz mi ze w 5 częsci pod koniec czułam sie jak NIKT.
Ignorowane były kazde moje posty i wiem ze ty zawsze do mnie pisałas życzliwie i większosc dziewczyn ,ale nie chciałam znowu żeby były na mój temat wypisywane bzdury bo ja nikomu ani nie ubliżałam ani nikomu zle nie życzyłam a po przemysleniu stwierdziłam ze nie chce żeby to znowu sie zaczeło.Widziałam ze i tak nikt mi nie odpowiada na moje pytania więc stwierdziłam ze raczej was moje cycki nie beda interesowały tym bardziej ze nie zostałam przyjeta do waszego grona.Czy możesz mnie zrozumiec???
Cieszę sie w takim razie ze to sobie wyjaśniłyśmy.
Dziwnie sie poczułam jak przeczytałąm wtedy ten Twój post.
Zważywszy na to, ze tu akurat często zdarzają się osoby ciekawskie które chcą sobie tylko pooglądać czyjeś biusty a same nic od siebie nie wnoszą, to w pierwszej chwili pomyślałam że tak tez jest w Twoim przypadku.
Ale ok!
Nieważne.

Widzę że wszystko sie ślicznie goi i jest już bardzo ładnie.
Mam nadzieję ze jesteś zadowolona i że nie załujesz tych większych.
Ja troszkę załuję - mogłabym mieć tak 50-100 ml więcej.
Jeszcze raz Ci gratuluję! Teraz już tylko do przodu! Z dnia na dzień będziesz coraz bardziej zadowolona i coraz bardziej utwierdzona w tym ze to najlepiej zainwestowana kasa - ja przynajmniej tak mam!

Stary 2010-04-16, 20:49   #418
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Cytat:
Napisane przez seela Pokaż wiadomość
Cieszę sie w takim razie ze to sobie wyjaśniłyśmy.
Dziwnie sie poczułam jak przeczytałąm wtedy ten Twój post.
Zważywszy na to, ze tu akurat często zdarzają się osoby ciekawskie które chcą sobie tylko pooglądać czyjeś biusty a same nic od siebie nie wnoszą, to w pierwszej chwili pomyślałam że tak tez jest w Twoim przypadku.
Ale ok!
Nieważne.

Widzę że wszystko sie ślicznie goi i jest już bardzo ładnie.
Mam nadzieję ze jesteś zadowolona i że nie załujesz tych większych.
Ja troszkę załuję - mogłabym mieć tak 50-100 ml więcej.
Jeszcze raz Ci gratuluję! Teraz już tylko do przodu! Z dnia na dzień będziesz coraz bardziej zadowolona i coraz bardziej utwierdzona w tym ze to najlepiej zainwestowana kasa - ja przynajmniej tak mam!
Dziękuje narazie troche łapie dola bo jakies narazie troche krzywe są ale mam nadzieje ze jakos sie wyprostują niebawem.
Bardzo ciesze sie ze otoczki takie małe bo to był moj koszmar
i bardzo jestem wdzieczna Dr ze mi to tak przy okazji zrobił
Stary 2010-04-16, 21:00   #419
magera
Rozeznanie

Witajcie dziewczynki

[QUOTE=pysia222;18604722]
Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość

a co to ten pas piersiowy??? (czy ja faktycznie tłumok?? bo nie wiem)

Pas sciaga piersi w dol , ja go nie mialam w zaleceniach .
Dr. dobiera wszystko indywidualnie do przypadku, jesli nie zaleca to nie warto nic robic na wlasna reke.
Jesli zaleca to oczywiscie kupic , ale to zakrecilam
aaaa.... czyli chodziło o pas ściągający.... goopol ze mnie
dzięki pysia

Cytat:
magera
Buziam kochana
ehh... no cóż...
niestety pozostało mi odwołali mój lot!!!!
Wychodzi na to, że zdasz relację pierwsza będę czekać !!!!!!
Muszę zadzwonić jutro do pani Dorotki i zmienić termin konsultacji...

Przy okazji dziewczynki jeśli moge Was prosić o pomoc...
Czy wiecie może czy jutro spokojnie mogę zadzwonic do kliniki, tzn. czy pracują w soboty...
Dzięki z góry

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 21:16   #420
seela
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuje narazie troche łapie dola bo jakies narazie troche krzywe są ale mam nadzieje ze jakos sie wyprostują niebawem.
Bardzo ciesze sie ze otoczki takie małe bo to był moj koszmar
i bardzo jestem wdzieczna Dr ze mi to tak przy okazji zrobił
Dołów nie łap bo to za wcześnie zeby krzywizny cyckom wytykać. Bardzo często się zdarza ze w początkowej fazie sie krzywią bo dopiero się ukłądają, wiec wszystko przed Tobą.
Otoczka wygląda super - ja też bym chciała zeby moja była trochę mniejsza ale nie spędzało mi to nigdy snu z powiek więc nie myślałam o tym zeby to koniecznie likwidować - przyjęłam sobie że taki ich urok i żyję z nimi takimi jakie są.

Powodzenia! Dasz radę! Nie zadręczaj sie jakimiś nierównościami - początki bywają trudne.

Acha! Co do tamtego poprawionego posta - dopisałaś jeszcze ciąg dalszy więc się nie zdążyłam ustosunkować.
Wbrew temu co myślisz jest tu wiele osób, które bardzo Ci kibicowały od samego początku. Ja kiedy mówię że trzymam kciuki to serio tak robię (no nie dosłownie ale w myślach). Przyznaję że czasem już męczyło mnie to, że temat Twojego "800cc czy 500cc" był tematem wiodącym na wizji, ale zawsze dobrze Ci życzyłam i kiedy już dostałaś swój wymarzony rozmiar to ze zwykłej ludzkiej ciekawości oczywiście czekałam na to ze będę mogła to zobaczyć. Taką samą ciekawością jaką i Ty pewnie kierowałaś się kiedy chciałaś zobaczyć jak to u mnie wygląda teraz a jak wyglądało przed op.
To normalne.
Nie zamierzam Ci w żaden sposób przycinać.
będąc na Twoim miejscu wolałabym większe - ale to nie powinno Cię dziwić bo pisałam Ci o tym.
Najwazniejsze ze jesteś zadowolona z efektów i tyle.
A ja trzymam kciuki zeby wszystko sie poukładało po Twojej myśli.
Pozdrawiam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości