|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Cytat:
ale przyjemnie jest z przyjemnością na nie później spoglądać a ja bym się złościła za każdym razem jak bym zobaczyła moje kikuty
|
|
|
|
|
#2492 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Cytat:
A poza tym to co to ma znaczyć takie nastawianie zazdrośnic przeciw mnie? ![]() Naj co do wczorajszej rozmowy to ja mogę Ci zespół załatwić jak z Baseballs nie wypali. Może być ten? -> http://www.youtube.com/watch?v=CpldChvYY8A
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym rozumiem dlaczego ludziom zależy, żeby wszystko było idealnie.Wszak jak wykładasz tyle kasy to chcesz super efektów.
|
|
|
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem przygotowana , że jeśli by coś złego się TŻ działo to jestem gotowa nawet już iść wziąć z nim ślub nie zważając na dodatki i całą oprawę . Co do studniówki to wiele dziewczyn z mojej klasy było w salonach by były idealne pazurki i makijaż . A ja wszystko w domu sama zrobiłam . No u fryzjera byłam , ale żałuję . Teraz jak mam 4 wesela w tym roku to tylko do brata pójdę do fryzjera , a na resztę sama się uczeszę . Skoro nawet nieźle mi to wychodzi i malowanie pazurków to po co mam wydawać pieniądze . Może nie umiem się malować, ponieważ dopiero zaczynam Zazdroszczę wszystkim tych pięknych makijaży , Ja tylko brązów używam Ale niebawem mają mi przyjść jakieś inne kolory to pewnie będę się uczyć tylko obawiam się , że będę wyglądać niesmacznie w kolorowych cieniach Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2010-04-16 o 12:41 |
|
|
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiadomo ile kasy będę w stanie wyłożyć. Zazdroszczę dziewczynom które się cieszą na ten ślub bo ja się boję że M. się oświadczy bo na pewno na tę chwilę powiedziałabym mu 'nie' |
|
|
|
|
#2496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tylko niech się TA OKAZJA nadarzy już ....
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Ty masz być najważniejsza i tylko Ty masz być w jego głowie . Ja sobie nie wyobrażam , by mój myślał o jakiejś innej ![]() Nawet nie potrafiłabym się do niego przytulić , zaraz bym sobie wyobrażała , że on myśli o innej . |
|
|
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo skoro tyle czasu już się "męczysz " i patrzysz na Wasz związek przez różowe okulary , to oświadczyny by nałożyły Ci "klapkę na oczy " bardziej . |
|
|
|
|
#2500 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak nie w tym domu to kiedyś kiedyś odstrzelę sobie takowego w sypialni nad łóżkiem takiego... przyczajonego, patrzącego na "nas" (przewidując że będę miała tego swojego cholernego księcia z bajki) śpiących.... ehhh marzenie takie mam ![]() Fryzura... bo czasem jak mam trochę dłuższe włosy to sobie robię warkoczyki na noc i potem mam taką faaaaajną puszystą szopę - tu akurat spięta w kucyk była ale normalnie podchodzi pod afro ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle to dzień dobry ![]() Poszłam spać z mokrymi włosami a dzisiaj wszystkie mi sterczą do góry jakbym conajmniej na żelu je stawiała Wyspałam się mimo że miałam znowu paskudne sny (ex ) i co? i nie chce mi się ubierać
|
|||||
|
|
|
#2501 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa i jeszcze... Uwielbiam polskie tlumaczenia oryginalnych tytułów filmów...
Beat the drum= Chłopiec z bębenkiem ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa pisałam ostatnio o koleżance , która była niby szczęśliwa w związku kochała , ale zarazem męczyła się ponieważ chłopak był nie dojrzały , wpadli .... No cóż powiedziała , że da sobie rade i jest szczęśliwa , lecz niestety poroniła , przeżyła to bardzo . Pokłóciła się ze swoim narzeczonym , On chciał zerwać . miała tydzień aby wszystko przemyśleć i doszła do wniosku , że dobrze jej jest teraz bez niego .
Już całą mowę sobie ułożyła aby się rozstać , a on powiedział , że chce z nią być . Lecz ona już podjęła decyzję . Obecnie nie pamiętam kiedy ostatni raz ją widziałam taką szczęśliwą , cieszy się /a zarazem ubolewa utratę dziecka . Ale doszła do wniosku , że dostała druga szansę na życie . I sądzę , że to Ty sobie wmawiasz , że nie będziesz mogła żyć bez niego i tak teraz więcej cierpisz niż byś miała z tego jakiś " korzyści " . Jesteś młoda , możesz mieć niejednego takiego , który może Pokochać się bardziej i co najważniejsze by Cię szanował . Powinnaś sobie zrobić listę wszystkie za i przeciw temu związkowi , sądzę , że po tej drugiej stronie przeciwnej więcej byś rzeczy wypisała .... |
|
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
Aj Ilsa teraz pierdzielisz. Jak dzieci pojawiają się w normalnym, kochającym się małżeństwie to też są chciane i kochane. Cała trudność polega na tym, żeby znaleźć tego, który rzeczywiście będzie kochał Ciebie tak, jak na to zasługujesz.
I wydaje mi się że Aniołek ma rację z tym, że sobie wmawiasz, że nie chcesz nikogo innego. Oczywiście nie życzę Ci takiej sytuacji (ani nikomu) ale widzisz... ja też sobie mówiłam że kocham i że nie dam rady bez M. A jak widać- daje bo muszę. I uważam, że kiedyś będę szcześliwa. Owszem- będzie podrywał inaczej, będzie się zachowywał inaczej, wszystko będzie inne, ale nie można zakładać, że gorsze. |
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa ,Ola ...powiem Wam , że ja się w życiu bardzo nacierpiałam , wstydzę się wielu rzeczy, które zrobiłam w życiu . Tych wszystkich wylanych łez , tej całej naiwności .
przecierpiałam w sumie 2 może 3 lata tak . Gdzie po zdradzie , odwaliłam scenkę , że przykro mi , że się rozstaliśmy, ale ja chcę z Tobą być .... Po czym potęskniłam trochę , po tyg chyba dowiedziałam się , że byłam okłamywana i zdradzana . I wtedy powiedziałam dosyć . Mam wszystkich facetów gdzieś ! Zaczęłam nowy rozdział życia . Wzięłam się za siebie , schudłam 10kg, zmieniłam styl ubierania się , poszłam na prawo jazdy i cieszyłam się życiem . Aż tu pewnego razu weszłam na czat i poznałam Tż , Miało być koniec z facetami , ale zaimponował mi chłopak . Od razu byliśmy umówieni na dwa spotkania sobota i niedziela . Bałam się zaczynać znów coś od nowa . Ale mówię sobie a co mi tam nic nie tracę . Na początku w głowie raczej chodziło mu o jedną rzecz wiadomo jaką , sam mi o tym kiedyś powiedział , ale z czasem przekonał się jaka jestem naprawdę i że mnie kocha . Ja byłam teraz ostrożna nie wierzyłam mu w wiele rzeczy więc też miał ze mną ciężko , ale jakoś przetrwaliśmy . Więc nie ma co się bać samotności , ponieważ może za rogiem gdzieś stoi jakiś książę z Bajki i czeka na Was Ja teraz Dziękuje Bogu , że nie wpadłam z byłym ponieważ jest to alkoholik , ciągle w głowie tylko mu imprezy , dziewczynki . Więc nie ma co się bać w życiu . Dla każdego z nas jest przydzielona druga połówka , niejedni mogą ją spotkać w wieku 15 lat inni 20 a jeszcze inni 30 .... Trzeba odważnie przez życie kroczyć i nie bać się próbować , ponieważ nic nie tracimy a zawsze możemy coś zyskać . |
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie umiem sobie poradzić z tą sytuacją, chodzę jak struta od kiedy wiem i ryczę więcej niż zwykle i chciałabym się obudzić w świecie gdzie to by się nie zdarzyło a ja mieszkałabym już z nim i była najbardziej kochaną istotą na ziemi
|
|
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa a powiedz mi jedną rzecz , może trochę prywatna sprawa , ale cóż Ty Twój Tż jest Twoim takim Pierwszym chłopakiem poważnym ? I Pierwszy jeśli chodzi o te sprawy ?
|
|
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku i bardzo dobrze, że się z tego podniosłaś. Mi się wydaje, że każdy się podnosi wcześniej czy później.
Ja sobie nie powiedziałam "dosyć mężczyzn" mimo że na razie tak czuję, ale to takie chwilowe. Zresztą ja jestem stworzeniem, które potrzebuje mężczyzny i tyle Ale nie mam zamiaru ani desperacko szukać, ani błagać exa o nic. On jest dla mnie skończony, a inny... no cóż, to ON będzie musiał się starać A kiedy to nastąpi... nie ważne. Kiedyś na pewno ![]() Ilsa, jakby się obraził i rzucił to sprawa prosta- jest niedojrzały, nie umie znieść odmowy więc pewnie też krytyki więc... no ja bym się nie przejmowała ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i po prostu nie zastanawia się co powie i albo obraża mnie przez jakieś powiedziane szybko zdania albo obiecuje i nie dotrzymuje swojego słowa, przysięga że będzie o mnie dbał, komplementował, zabierał na randki a później mówi że przecież dla niego każde spotkanie to randka i siedzenie przed TV też i znamy się już więc nie musi mnie zabierać na randki bo tylko nieznający się ludzie tam chodzą |
|
|
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam w takiej samej sytuacji jak Ty . Tylko , że ja nigdy nie usłyszałam , że mnie kocha , jeździłam za nim po całym świecie . Kochałam a zarazem cierpiałam , nigdy nie dostałam prezentu , chodź nie były dla mnie ważne . w takim niby związku byłam chyba około roku może mniej , a cierpiałam jeszcze następny . Szczerze mogę przyznać , że dopiero przy obecnym TŻ przestałam o nim myśleć i go porównywać. Powiem Ci jedną rzecz pierwszy raz to zrobiłam z miłości nie odwzajemnionej , drugi z ciekawości , trzeci raz z przymusu , a czwarty z miłości ,odwzajemnionej miłości . Musiałam przeżyć trochę w życiu aby poczuć wartość własnej osoby . Po drodze poznałam kilka osób , które bardzo mi w życiu pomogły , były to dla mnie obce osoby , postawili mnie na nogi dali takiego kopa w tyłek , kiedy chciałam skończyć życie ponieważ nie dawałam rady oni mnie podnieśli i dali siłę . Trochę ciężko mi się o takich rzeczach piszę , po części to wstyd , ale może Tobie pomoże to podjąć decyzję . I mój obecny TŻ ma po części coś z tych ludzi , którzy mi pomogli . Nie mam prawa powiedzieć teraz o śmierci , Nie mam prawa nawet o tym myśleć , bo wiem , że jest ktoś kto mi pomoże w życiu . Przeszłam wiele wzlotów i bolesnych upadków . Nie leciałam do pierwszego poznanego faceta ale do tych ludzi z którymi mogłam pogadać , którzy mi pomogli . Moje życie to jedna długa bardzo skomplikowana historia . |
|
|
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa kurde, dziwi mnie to... młody chłopak i na randki nie chce chodzić. No niestety ale nawet małżeństwa chodzą na "randki". W sumie to Ci się dziwię bo mi się wydaje że właśnie czlowiek najberdziej się zakochuje po takich spontanicznych randeczkach.
|
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
często pod uczelniom marudził abym była .
|
|
|
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz czuję idiotyczną pustkę w sercu, jakby mi ktoś je wyrwał, jakbym się już broniła przed uczuciem. Bo na co mam kochać kiedy on tego nie odwzajemnia ? Nie mam pojęcia czy da się znowu cieszyć.Dzwonili do mnie już, będę od poniedziałku chodzić na szkolenia nanaananana, Ilsa ma prackę |
|
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2520 | ||
|
Zakorzenienie
|
wiem
przez skromność nie zaprzeczę ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

ale przyjemnie jest z przyjemnością na nie później spoglądać a ja bym się złościła za każdym razem jak bym zobaczyła moje kikuty
13.03.2008

, Ja tylko brązów używam
to pewnie będę się uczyć
tylko obawiam się , że będę wyglądać niesmacznie w kolorowych cieniach

) i co? i nie chce mi się ubierać 

i po prostu nie zastanawia się co powie i albo obraża mnie przez jakieś powiedziane szybko zdania albo obiecuje i nie dotrzymuje swojego słowa, przysięga że będzie o mnie dbał, komplementował, zabierał na randki a później mówi że przecież dla niego każde spotkanie to randka i siedzenie przed TV też i znamy się już więc nie musi mnie zabierać na randki bo tylko nieznający się ludzie tam chodzą