![]() |
#1441 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Cytat:
zauroczyłaś mnie tym! ![]() lubię kiedy mnie dotykasz...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Przyczajenie
|
Chciałabym znowu napisać na marginesie, że Cię kocham. ale co pomyśli o mnie polonistka. już chyba wszyscy wiedzą, że mnie porzuciłeś. ` Siadałam przy komputerze, czekałam 3 sekundy, ledwo zdążyłam się ogarnąć, a już witałeś mnie gwiazdką przy dwukropku. Teraz monotonia, zero wiadomości .. ` A to pies na baby ! ;O |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Zadomowienie
|
dama_w_czerni - bo każdy ma prawo do własnego zdania, bez off'ów, głupich off'ów, prosimy.
pokochaj moje zmarznięte dłonie. pamiętam Twoje oczy. uwielbiam Twoje oczy. zostań przy mnie. na dobre i na złe, zwłaszcza na złe.
![]() |
#1444 |
Zadomowienie
|
Uwielbiam te Twoje słodkie SMSy. Są dla mnie nagrodą za ciężko spędzony dzień.
Tyle czasu się nie odzywałam. Czas wziąć się w garść, strzelić w pysk i szepnąć: "Wszystko będzie dobrze". Obżeram się słodyczami, bo nie mam dla kogo być szczupła, seksowna i atrakcyjna.
Nigdy nie mówiłam, że chcę pomagać ludziom. Chęć zostania lekarzem zrodziła się we mnie tylko i wyłącznie w celu zaspokojenia swoich potrzeb, ciekawości medycznymi zagadkami. Edytowane przez Istotka z Bajki Czas edycji: 2010-04-16 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Okradam Cię , świetne to jest ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ _______________________ - 'Chciałbym skosztować Twoich namiętnych ust' - 'A ja Twoich nie' ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Raczkowanie
|
LoveYourEyes , miło mi to czytać!:* happyend , to się cieszę strasznie bardzo!:* ______ i bądź uzdrowiona duszo moja. powoli zapominam jak bolisz i jak smakujesz. On , pachnie wszystkimi moimi marzeniami chcę Ci mówić : do zobaczenia! płakałam gdy oni odchodzili
#1447 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _____ Co było i jest moje, moim pozostanie, Tobie pozostaje jedynie oglądanie.
![]() |
#1448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
_ uśmiechając się do niego po raz drugi z dalekiej odległości, uświadamiam sobie, że on i tak przecież ma inną. jego oczy skierowane w moją stronę i banan na ustach, tylko dlatego, że 'wyglądam dziś uroczo'. ponoć każdy ma swoją gwiazdkę na niebie, oznaczającą jego życie, świecącą mocno, lub słabiej. ja też mam taką gwiazdkę, tyle że różni się od innych tym że jest niewidzialna. nie świeci wcale.
Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-04-16 o 17:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() _________________ chodź. pokaże Ci jak bardzo jestem niegrzeczna.
potrzebuje takiego kogoś jak Ty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Rozeznanie
|
z innej bajki- ,,bierz,co chcesz"
![]() Magari91- ja wśród takich talenciar.? ale brakuje tam takiej jednej Magari91 ![]() `Obiecywała miłość księciu, całowała jego rycerza, a uciekła w nieznane z giermkiem owego rycerza. `Jego rozkojarzone oczy tak pięknie patrzyły na nią. I jak tu się nie zakochać? -Daję sobie z nim spokój. On nawet mnie dostrzega -Tak jesteś zapatrzona w jego usta,że nawet nie zauważasz jego oczu na sobie. `Skłam, że coś z tego będzie, bo nauczyłam się ci nie wierzyć.
#1451 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ludzie, przestańcie kopiować cudzą pracę! żeby off'a nie było. prędzej zapomnę jak podnosić powieki czy smak ulubionego kakao, niż Ciebie. ogarnijcie się : |.
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Przyczajenie
|
`Byłam taka naiwna, że znów Ci zaufałam.
`Wspominam, by nie zapomnieć .. `Z każdym dniem, coraz bardziej się od siebie oddalamy. ________________ Life is Beautiful . <,3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Przyczajenie
|
powiedz mi skarbie, jak bardzo mam się starać zanim mnie zostawisz dla jakieś bezwstydnej dziwki?
kiedy spojrzałam w Twoje oczy wiedziałam że to właśnie Ty będziesz moim problemem. lubisz się bawić? lubisz kłamstwo? świetnie tylko pamiętaj, że jest ryzyko że kiedyś nie uwierzę Ci w głupie DZIEŃ DOBRY. chciałam sprawdzić jak szybko za mną zatęsknisz.. a to KOCHAM to chyba mówiłeś do ściany. ty zapalasz księżyc, ale gasisz słońce.. nie lubię mroku. - kocham Cię, wiesz? - tak, tak, ciekawa teoria aczkolwiek nieprawdziwa. nie udawaj głupszego niż jesteś, nie rozumiesz że Cię kocham? mam Ci to ****a namalować?! dotknij mnie, dotknij moich myśli o Tobie. on i ona, dwa serca, dwa tętna.. tylko jedno przyśpieszone. bądź mądry pal plotki i pochopne sądy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Rozeznanie
|
Believed this tears to be some kind of add condition, some kind of prophecy. |
Uwierzyłeś, że te łzy to pewien rodzaj dodatkowego stanu, pewien rodzaj proroctwa. Believed in you, but now it's true, I've seen an apparition. You're a ghost, not a dream. | Wierzyłam w ciebie, ale teraz to prawda, widziałam zjawę. Jesteś duchem, nie marzeniem. I don't need. I don't need. No more hate loves ! Thank you very much. | Nie potrzebuję Cię. Nie potrzebuję Cię. Nigdy więcej znienawidzonej miłości ! Dziękuję Ci bardzo mocno. It seems it's all in mind is surely close to breaking. | Wydaję się, że wszystko w umyśle z pewnością bliskie jest załamania.
#1455 |
Rozeznanie
|
Powiedziałeś mi ze czegoś szukasz ... Nie wiedziałam czego ... Myślałam że moze dziewczyny i mówisz mi to aby dać mi coś do zrozumienia ... Ale ja głupia łudziłam się, bo jak później mi powiedziałeś, zgubiłeś rytm swojego życia i chcesz go na nowo odbudować ...
Chyba wiesz co to miłość bejbe ? Nie będę się rozczulać nad słowem '' Miłość '' bo w moim słowniku takie słowo nie istnieje ...Nie ma czegoś takiego jak .. '' Kocham '' i nie ma czegoś takiego jak '' miłość '' . Bo jak ktoś mądry kiedyś powiedział '' Miłość istnieje tylko w filmach i tanich lekturach '' I tego się trzymam . I ślubuję ci miłość, wierność i uczciwość aż po grób. A teraz po prostu zwiałeś !
![]() |
#1456 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
_________________________ _____________________ 'Jestem dumna z siebie , że oparłam się Twojemu uwodzicielskiemu spojrzeniu' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Zadomowienie
|
♥ Witam po krótkiej nieobecności. Kocham Was. ![]() ________________ (...) a włosy pachną wczorajszym dniem. Przebłyski szczęścia spływające po szybie rozpuszczam w ustach jak kostkę czekolady.. podróż dookoła słońca. popękane sny. Myśli zepchnięte w kąciki ust.. Wierzyła w zegary i powtarzalność spojrzeń. Odmierzała czas unoszeniem kącików ust i szerokością źrenic.. Usta popękały razem z rzęsami. ...
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-04-16 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Rozeznanie
|
lilix3 - idealne opisy do mojej sytuacji. okradam bezczelnie! ;* Magari91 Istotka z Bajki m4dziar4 limitowanaa suve rasta lady xGoldAngelx BananowaDelma Abstrakcyjnaa agrr - milion serduszek o ! ![]() cobainowa - niezmiernie się cieszę, że doceniła mnie taka talenciara <3 `nie zamykaj oczu na mój ból.
* `Każdy błysk w Jego oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton Jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca. * ' kochała czytać z jego czekoladowych oczu ' * 'Ach, co za oszczędność czasu zakochać się od pierwszego wejrzenia. ![]() * `owszem, miała wspomnienia, ale wspomnień nie można dotknąć, poczuć ani przytulić . * "kiedy zrozumiałaś miłość? -kiedy po raz 10 oglądając 'Titanica' nie zapytałam dlaczego ona się po niego wraca."
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
`Ludzkie życie przechytrzyło wyobraźnię .`
![]() |
#1460 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() __________________ Gdy mnie będziesz już miał dosyć, to wystarczy mnie wyprosić, raz pokazać drzwi. Tylko jeśli Bóg pozwoli, nie zabijaj mnie powoli. Zrób to raz, dwa, trzy!
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ty maleńka wyluzuj troszkę, ![]() napisz do tej co dodała a nie naskakuje na tą co pochwaliła tlyko czekałam która sie odezwie : "mój opis ukradłaś go " ja pierdziele gorszych problemów nie masz ? ![]() --- `Aniołem Stróżem jest każdy z nich. Koszmar zamieniał się w cud.` Dziękuję wam, za to że nie boję się życia! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Zadomowienie
|
ForMyAngel, nienaruszona - miło mi bardzo
![]() czarnaalbk, LoveYourEyes, Magari91 - dziękuję Talenciary ![]() cloude, daciaaaaaa, limitowanaa, Margaretta_1, Mariettax3, min4zn_ban, Nensie, zabuus - okradłam ![]() ______________________
Zjawił się ktoś, kto pochał mnie taką, jak jestem. Zaakceptował moje wady i nawyki. Zjawił się ktoś, kto powiedział, że jestem najpiękniejszym cudzem świata. Powiedział, że mnie kocha ponad wszystko. Zjawił się ktoś, kto stwierdził, że nie może żyć beze mnie. Stwierdził, że jestem idealna. Zjawił się ktoś, kogo pokochałam całym sercem. Demoralizuję swoję wyobraźnię. Jedząc truskawki rozmyślam jak smakujesz Ty w bitej śmietanie.
#1463 |
Raczkowanie
|
_ZakoChanaa_- rozwala mnie Słońce Twój podpis
![]() ![]() BananowaDelma, ciutblizej, lilix3, Malinowa Girl - dzisiejsze perełki, które zasłużyły na szczególne wyróżnienie ! ![]() ![]() ![]() ![]() *** Jak co dzień, pierwsze co zrobiła wchodząc do domu, włączyła gg... I uśmiechnęła się widząc dwukropek i trzy gwiazdki w jego opisie... Jej uśmiech znikł, gdy przypomniała sobie, że ten buziak już nie jest dla niej... Noc się kiedyś skończy... Ta platoniczna miłość też... Pokonam ból, pokonam lęk!
![]() |
#1464 |
Przyczajenie
|
Dot.: WASZE opisy na gg, część XVIII :sex: :D
Cześć wszystkim, jestem tu nowa
![]() i mam nadzieje, ze jakoś mnie przyjmiecie ![]() Postaram sie sama wymyslać jakieś opisy i dodawać ![]() a na początek mam prośbę, mianowicie, potrzebuje opisu o tym, że dzisiejszy dzień był bardzo udany, pomimo moich problemów, to było wesoło, bo dzieki przyjaciołom się rozchmurzyłam. Poprostu było wspaniale ! coś ode mnie : Kocham Cie kochac . ; * masz w sobie coś.. COŚ co przyciąga mnie < 3 Bez utraty tchu całować Cię, tak namiętnie, nieobliczalnie. Dodajesz kolor kiedy jest szaro <3 Mój mozg się lansuje xD Niech ktoś zrobi 'reset' mojego serduszka ![]() to chyba tyle, pozdrawiam was wszystkie ; ** |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Raczkowanie
|
nie przesadzaj.
![]() ![]() mam ochotę się przytulić.
możesz wpaść do mnie po raz ostatni? obiecuję, że już nie będę Cię prosiła o powrót. chcę jedynie jeszcze raz poczuć Twoje ciepło. |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Raczkowanie
|
Dziękuje, dziewczynki.
_ spraw niebo, bym zdążyła jeszcze sięgnąć po to, co muszę, żeby nie umrzeć. a czy przytwierdzisz mi dłonie na stałę do ciała? że usta, jak zbłąkany wędrowiec, słowa gorzkie mówiły. z oczu twych słowa wypływają gęstą mgłą, sączą się, wchodzą mi w krew. moja bezwstydnie ironiczna wiara dziecka, że jutro to ten dzień, na który sie czeka z uporczywością. miałem dwadzieścia lat, by odejść, zniknąć, a trwam w marazmie, w zawieszeniu i w tęsknocie pulsującej mi pod czaszką. bólem rosnę do ciebie, smażę się, skwierczę na ruszcie. ...spacerów z księżycem po własnym umyśle. przegryzam czas na sylaby kiedy czuję pod paznokciami strach jak dziś wystrój mnie w słowa, bym do ciebie sobą mówić mogła. czy cię kocham? ależ kocham, lecz ci tego nie powiem. bo czy mogłabym tak wielką miłość pomieścić w swych ustach? wszystkie zakątki twego ciała kończą się goryczą. w zmiętym prześcieradle, gdzie sny uprawiały stosunek, szukam choć szeptu prawdy, lecz realność to tylko złudzenie. gdy raz na milion lat gwiazda przypomni ksieżycowi na uszko, żeby pomógł rozświetlić mrok choć troszkę. gdy czas w zegarze ogarnia przymrozek, a wiosna za pasem... tak rzadkie, jak rzadkie może być spojrzenie zza murem budowanych słów. czy szukasz nadziei w stogu siana jak igły? wyrwany ze snu na podłodze sie rozlewam w kałużę, co swiatło gwiazd odbija. tak głośno mi coś w głowie śpiewa, że aż boli, krwią sie wylewa przez usta spękane od nadmiaru słów. ze śliską posadzką, co pod stopami rozumu nie wygram, gdy przychodzi mi na ciebie patrzeć.
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2010-04-16 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() nie przesadzaj. ![]() ![]() mam ochotę się przytulić.
możesz wpaść do mnie po raz ostatni? obiecuję, że już nie będę Cię prosiła o powrót. chcę jedynie jeszcze raz poczuć Twoje ciepło. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 |
Zadomowienie
|
W kominie gaśnie płomień, świerszcz ćwierka smętne trele. Ktoś na pamiątkę po mnie wziął biały pantofelek.. I trzy goździki podał w bok odwracając oczy. O, miłe mi dowody, gdzież schowam was tej nocy? A sercu trudno wierzyć: nie minie czasu wiele - On wszystkim zacznie mierzyć mój biały pantofelek..
![]() |
#1469 |
Przyczajenie
|
Gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał, to i ja istniałabym nadal.
Ale gdyby wszystko zostało, a on zniknął, wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z nim nic wspólnego. nie ma już nikogo kto by potrafił obronić mnie przed tym przed czym nie umiałam obronić się sama - przed cierpieniem. ![]() Kochać i marzyć możesz zawsze, nie pozwól by ktoś stanął na drodzę do Twojego szczęścia ![]()
#1470 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
i wcale nie najechałam na osobę, która go pochwaliła, tylko na tą która go skopiowała. mam pozwalać, żeby każdy wklejał tutaj prace mojego autorstwa i zbierał za nie pochwały.? : |. nie kłócę się i nie zamierzam. będę palić, aż dym nikotynowy wypruje mi płuca. każdy z papierosów, będzie symbolizował moją naiwność. każde zaciągnięcie się, moją bezmyślność. będę dusić się nikotyną z myślą o Tobie. buziaki dla wszystkich. kopiujcie, ja już nie zamierzam się udzielać i za przeproszeniem w****i.ać bo ktoś nie potrafi uszanować czyjejś pracy. aduie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.