|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. IV
BIEDRONKOWE żelki są niesamowicie smaczne
PS. Dorwałam dziś w łódzkiej B. 4 żele za 4.99 zł
|
|
|
|
#4022 |
|
Rozeznanie
|
mam wlasnie blyszczyk z biedronki bezbaarwny jest rewelacyjny-dosc dlugo sie trzyma , blyszczy dobrze nawilza i kupilam go wczesniej za 5 zl ...teraz tez na bezbarwny poluje ale jak narazie w tych biedrach co bylam tego wlsnie nie bylo
|
|
|
|
#4023 |
|
Konto usunięte
|
zupełnie zapomniałam o tej gazetce urodowej, nie byłam w Biedrze ponad tydzień. teraz się przeszłam, moje zakupy:
*Cola Original *surówka z buraków (ok. miesiąc temu pisałam tu, że mogliby sprzedawać buraki *Mimi kokosowy i czekoladowy *masło *chleb tostowy graham *ser Beniamin edamski *FruVita Duo wiśniowa *mleko w butelce żółte z gazetki urodowej już nic nie zostało prawie. chciałam plastry, ale zostały 3 zniszczone opakowania. |
|
|
|
#4024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W mojej B. też przenieśli żele na półkę i jest ich sporo. Udało mi się dorwać chusteczki do demakijażu te zielone. Wypróbowałam i są dość dobrze nawilżone, z podkładem poradziły sobie bez problemu, z tuszem gorzej ale wkońcu zmyły. Ogólnie to nie używam tego typu chusteczek więc nie mogę ich do niczego porównać. Zdecydowanie wolę umyć twarz żelem micelarnym
|
||
|
|
|
#4025 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie do Was: udało mi się upolować ostatni żel micealny. Stosujecie go codziennie czy raz dziennie np. wieczorem bo zmywa dokładnie makijaż?
|
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Ja stosuję raz dziennie wieczorem. Tzn. jeżeli mam makijaż, bo jeżeli nawet nie mam podkładu albo fluidu, no to nie, a zdarza mi się to, gdy spędzam dzień w domu :P
|
|
#4027 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki za odpowiedź. Bo zastanawiałam się czy to jest żel do mycia czy do demakijażu
|
|
|
|
#4028 |
|
Wtajemniczenie
|
byłam wczoraj w trzech biedronkach zrobic zapas zeli miencelarnych, ale nie było
Myślicie, ze jeszcze je dowiozą czy to tak jednorazowo było....?ale prostownicę mam i działa
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za odpowiedzi, zakupy zrobię jutro, żeby potem nie okazało się, że wszystko zamknięte
(pójdę z rana, żeby jeszcze do B. zajść )co do żelu micelarnego to ja go używam jak żelu do twarzy
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja używam do demakijażu tylko, bo do mycia mam inne żele, specjalne dla mojej cery
|
|
|
#4031 |
|
Zadomowienie
|
ja dzisiaj wyszłam z serkiem wiejskim, dwoma saszetkami chrupkiego musli & kawą tchibo exclusive 500g za mniej niż 10zł, kiedy zwykle tyle płacę za opakowanie 250g
.
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
dorwałam wreszcie płatki just fit z polewą jogurtową
|
#4033 |
|
Zadomowienie
|
Kupilam dzisiaj polecany przez Was zel micelarny, jesli sie sprawdzi to zrobie maly zapasik
Wzielam tez karoten, niestety byl tylko jeden, a przydaloby sie pojesc do lata Kupilam tez na zaśke te nowe czipsy w tubce, niestety sprobuje dopiero za miesiac - po diecie Rodzinka zajadala sie pizza, ta co lezy kolo wedlin itp. z dodatkiem sera wygladala smakowicie
|
|
#4034 |
|
Zadomowienie
|
Poszłam dziś do Biedronki po żel micelarny, z myślą że może już nic nie być, a tu się okazało że są jeszcze dwa kartony żeli
. Zakupiłam jeszcze tabletki Active Care - Biotyna na włosy. Powiedzcie mi czy rzeczywiście działa? Zawsze kupowałam ze skrzypem, a tu w składzie jest tylko biotyna . Właściwie to chciałam kupić te tabletki z beta-karotenem ale też już nie byłoI trochę spożywki: parówki culineo wieprzowe - ulubione Tż ![]() musztarda chrzanowa sok pomarańczowy 2l serek wiejski z ananasem pomidory
|
#4035 |
|
Raczkowanie
|
Witam was serdecznie
![]() Podczytuje juz was od jakiegos czasu a teraz jak tak wychwalalyscie ten zel to tez postanowilam sprobowac czy jest taki super i faktycznie zelik jest zajefajny
|
|
|
|
#4036 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- dopiero po 2 dniach, ale miałam przerwę w czytaniu Biedronkowego wątku.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Są Akuku Jutrzenki. Bardzo dobre. Są wężyki, misie, serduszka itp. Duże paczki. |
||||
|
|
|
#4037 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli któraś warszawianka poszukiwałaby żelu micelarnego to kupiłam dziś popołudniu na Bielanach, było jeszcze jakieś 7-8 sztuk. Aha i leżały przy kasie więc trzeba prosić kasjera o podanie
|
#4038 |
|
Rozeznanie
|
Ja ostatnio zachwycam się biedronkowym Sprite'm
w 2litrowej butelce o nazwie LEMO ![]() ![]()
Razem ... ♥ Edytowane przez kavvka Czas edycji: 2010-04-16 o 19:37 |
|
|
|
#4039 |
|
Konto usunięte
|
oj tak, Limo jest niezastąpiony do drinków.
|
|
|
|
#4040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie znoszę tej Biedronki. Jest tak mała, a ludzi zawsze od cholery...
|
|
#4041 |
|
Zadomowienie
|
U mnie żeli micelarnych (Warszawa ul. Tamka) było tez jeszcze sporo, jednak ja już więcej nie kupuję na razie, bo niezależnie od ceny, nie ma chyba sensu, bym robiła zapasy takich rzeczy na cały rok
Może kiedyś jeszcze będą. Ja używałam tego żelu na razie dwa razy i właściwie nie wiem, co on takiego powinien robić, bym mogła, jak większość z Was, stwierdzić, że jest świetny No ale chyba jest OK, w każdym razie na pewno nie widzę żadnych gorszych skutków niż np. po żelu aloesowym z Oriflame, którego właśnie używam, a za który zapłaciłam pewnie ze 2 razy więcej.Widziałam też dziś, że pojawiły się u mnie lody rożki. Ciekawe, czy te pyszne lody w stylu mlecznej kanapki też będą w tym sezonie. Uwielbiałam je. |
|
|
|
#4042 |
|
Rozeznanie
|
U mnie po żelach micelarnych nie ma śladu, a w ogóle było ich bardzo mało ( 1 paletka). Na pewno nie będzie ich w stałej ofercie, bo pytałam sprzedawczynię i powiedziała, że dostali tylko w ramach tej "gazetki urodowej". Jak macie okazję, to zróbcie zapas
![]() Jutro zobaczę gdzie indziej, może jeszcze coś zostało, to dokupię. U mnie nie było wcale peelingu i masła Green Style ![]() Tej wody smakowej Nao też nie ma ani nowych jogurtów Bon Creme ![]() W poniedziałek idę po torbę ekologiczną za 1,99 zł. Ciekawe z jakiego ona jest materiału. Może wiecie ? Jutro u mnie B. czynne do godz. 11. W niedzielę zamknięte. |
|
|
|
#4043 |
|
Rozeznanie
|
UAaa, właśnie zjadłam SAMA całą Biedronkową makrelę firmy Pescador! Była bardzo dobra!
|
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
Podejrzewam, że jest z tego samego materiału co inne torby typu green bag w innych sklepach tyle, że taniej(w każdym razie nie płótno bardziej fizelinka).
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
Na stronie Biedronki jest już oficjalna informacja dotycząca godzin otwarcia w weekend.
U mnie dołożyli jeszcze cały karton żeli micelarnych, więc wzięłam jedno opakowanie by mieć na zapas. ![]() Kupiłam też herbatkę antycholesterlową. Ma charakterystyczny smak, owocowo - ziołowy, ale całkiem smaczna jest ![]() Mam nowe Inspiracje Tygodniowe ale padł mi aparat
|
#4046 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio otwarli biedronkę w krakowie obok galerii krakowskiej na ulicy worcella i tam teraz chodzę, a nie jak zwykle do carrefoura bo taniej i lepsza jakość. Rzeczy które często kupuję i polecam to:
sok pomaranczowy riviva - dobry duzy i tani ping pongi - cos jak tic tac 3 szt za 2 zl serki topione biedronkowe w plasterkach - 2 zl keczup tomatini ogólnie sery pakowane też są dobre jogurty fru vita, ale o dziwo jogobella duza jest za 1,99 i nie jest to promocja krem czekoladowy nussmilk - niczym nie rozni sie od nutelli a kosztuje 4 zl płatki just fit - stare musli a nowe jogurtowe są super konserwy sledziowe i z makrelą za 2 z kawałkiem - są ok tak samo tuńczyk pomidory w puszce - tanie i niczym nie rozniace sie od drozszych ostatnio kupiłam szczotke do układania włosów za 3,99 wygląda ładnie a co do zastosowania to jest ok czaiłam się też na ten żel mincelarny ale bałam się go kupić, ale skoro mówicie że jest ok to chyba pójdę po niego jutro. jeśli ktoś poszukuje peelingu green style to zdaje się że go tam widziałam tak jak i masła do ciała. nie polecam: popcornu do mikrofalówki - nie wiem czy z mikrofalówką jest coś nie tak ale wsadziłam go na dwukrotnie dluzszy czas a i tak zrobiłą się tylko połowa popcornu fajne sklepy to tez lidl - pokochalam go w niemczech - bardzo smaczne produkty i auchan - bardzo tanio. natomiast nie trawie tesco i carrefour bo sa drogie a produkty wcale nie sa super wrecz przeciwnie Edytowane przez madzia0007 Czas edycji: 2010-04-16 o 21:02 |
|
|
|
#4047 |
|
Zadomowienie
|
odnośnie żelków to dzisiaj skonsumowałam te ssyski czy jakoś tak takie węże super są w miarę duża paczka i tylko 2.49, były jeszcze miśki i te z Akuku
|
|
#4048 |
|
Raczkowanie
|
byłam dziś na zakupach w biedronce i kupiłam między innymi:
- sok pomarańczowy 100% uwielbiam go - zapiekankę ( tą za 1.99 z szynką i pieczarkami, jak na mrożnkę to całkiem całkiem ) - paczkę małych batoników za niecałe 5 zł tych kokosowych - smakują jak bonty - owoce ( jabłka, pomarańcze ) i tak ogólnie różne spożywczaki ![]() zastanawiałam się nad tym kremem do depilacji, ale jakoś się nie zdecydowałam. U mnie w b. o ile dobrze widzialam było jeszcze sporo żelów micelarnych
Edytowane przez czerwonaaa Czas edycji: 2010-04-16 o 21:12 |
|
|
|
#4049 |
|
Przyczajenie
|
Ja też kupilam to cudo... Jako urządzenie bardzo fajnie sie sprawuje, ale jeśli chodzi o wymiane tuszy to jakiś koszmar. Zamienników nie ma, bo drukarka ma jakąś tam blokade(przepraszam, ale teraz juz dokładnie nie pamiętam), przez co trzeba korzystać z tuszy Lexarka. Koszt jednego to ok. 80-100zl. A już zupelnie dobilo mnie to, że jak skonczy sie czarny i kolor to nie można wymienic tylko jednego, bo nie wydrukuje sie w pelni strona testowa (brakuje połowy drukowanej przez jeden z tuszy), która nastepnie ma byc zeskanowana dla wyrównania nabojów. Przepraszam za pokręcona wypowiedz, chodzi po prostu o to, ze jeśli ktos wiecej drukuje to nie oplaca sie bo, komplet tuszy kosztuje niemal tyle co nowa drukarka.
|
|
|
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety taka jest zasada. Kupujesz tanio drukarkę i kasę wywalasz na tusz. Dlatego opłaca się kupić drożej drukarkę, bo wtedy tusz jest sporo tańszy.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

Myślicie, ze jeszcze je dowiozą czy to tak jednorazowo było....?
ale ja używam do demakijażu tylko, bo do mycia mam inne żele, specjalne dla mojej cery
.
.