|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
zadbam na pewno, ;*
|
#2732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Dzień.
Właśnie piję mleko truskawkowe. Skończyłam lekcję pół godziny wcześniej. Nic nie doszło. ![]() Cytat:
![]() Wiem, że 'Lalka' to pozytywizm, bo to moja ulubiona lektura z liceum. ![]() Ale pisałam o Werterze i czymś tam jeszcze z romantyzmu, nie pamiętam już co [ ], więc napisałam, że cokolwiek z romantyzmu. ![]() Jak zwykle zamieszałam. xD Cytat:
A za pracę lanie Ci się należy. Powinnaś wypoczywać. ![]() Zdrowiej szybko. ![]() ----------- Wysłałam tym, które podały meila. ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- A, Justyna, wysłałaś mi pewnie na stary adres. ![]() Napisz mi na gg.
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc Wam ;*
Pan od matmy chce mi 4 postawic ![]() Chyba się położę bo znowu 4 godziny spałam A dziewczyny sadźcie ze mną tulipany ![]() ![]()
Edytowane przez martus9191 Czas edycji: 2010-04-16 o 15:22 |
|
|
|
#2734 |
|
Konto usunięte
|
a moze zasadzimy coś innego? wolne pola bede miała o 21.
cześć dziewczyny ;** przepraszam że nie cytuje, nie pisze. ale nie mam nastroju. jeszcze w szkole dostałam okres i z tego wszystkiego popłakałam się;/ . uczę się do matury , a jakże by inaczej. chyba zacznę nocny tryb.może się przestawię. kur.wa to już tak niedługo
|
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem..
![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18615121]a moze zasadzimy coś innego? wolne pola bede miała o 21. cześć dziewczyny ;** przepraszam że nie cytuje, nie pisze. ale nie mam nastroju. jeszcze w szkole dostałam okres i z tego wszystkiego popłakałam się;/ . uczę się do matury , a jakże by inaczej. chyba zacznę nocny tryb.może się przestawię. kur.wa to już tak niedługo [/QUOTE]No.. ile to zostało? 17 dni? Ja już się przestawiłam - ja, człowiek, który wcześniej, jak nie położył się o 22:00, czuł się chory. Żbikulcu, nie płaczemy. --- Miałam dzisiaj sprawdzian diagnostyczny z wosu, przyszedł do nas człowiek z oke, zebrali się ludzie, który zdają wos na maturze i mieliśmy pisać - po to, by ludzie układający matury wiedzieli, jak formułować polecenia, czy te są dla nas zrozumiałe. Na podstawie tego będą pisane matury za 2 czy 3 lata. ![]() edit: w sumie fajne polecenia, jestem z siebie zadowolona.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-16 o 15:36 |
|
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18615121]
przepraszam że nie cytuje, nie pisze. ale nie mam nastroju. jeszcze w szkole dostałam okres i z tego wszystkiego popłakałam się;/ . [/QUOTE]l ojj ![]() Ja napisałam plan prezentacji, jutro prezentację cacy walnę, wyślę ja pani od polnisza i można się uczyć. ![]() Biologia i matma PR mnie przerażają. NIC NIE UMIEM oby reszta też nic nie umiała, to wtedy się dostanę gdzieś. Martyna, jak będziesz na gadu, to się odezwij. ![]() Bo mam pewną sprawę w związku z panem Ł. coś mu się znowu w głowie poprzestawiało. |
|
|
|
#2737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Bo w ciągu dnia ŻYJĘ.
a w nocy się uczę. ![]() Nie, tak serio to rano, w ciągu dnia lepiej przyswajam wiedzę, no ale co poradzę na to, że ten czas mi zabiera szkoła? jeszcze teraz w miarę często będę musiała chodzić, bo będę miała próby do zakończenia roku. Ale z tego co widzę, nie ja jedna skarżę się na za krótką dobę - u mnie w klasie prawie wszyscy chodzą z podkrążonymi oczami i występuje powszechnie ZOP (Zjawisko Opadających Powiek ![]() A poza tym w nocy jest cisza, spokój.. ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- A rano jak dzwoni budzik drę się na niego: zamknij się dziadu! (serio ! tata mi zwrócił uwagę dzisiaj, że swoimi krzykami go obudziłam.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Koło 1 chodzę spać, w dzień się nie umiem uczyć, wszystko mnie rozprasza.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2741 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż mnie boli wszystko, jak czytam... Pewnie tak ![]() Ja już nie sadzę tak sobie zasieję co raz na 3 dni i nie zajmuję się farmą. A tak parę razy dziennie zaglądam, paliwa mi przez to brakuje i w ogóle... ![]() Po maturze zasadzę co będziesz chciała [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18615121]przepraszam że nie cytuje, nie pisze. ale nie mam nastroju. jeszcze w szkole dostałam okres i z tego wszystkiego popłakałam się;/ . uczę się do matury , a jakże by inaczej. chyba zacznę nocny tryb.może się przestawię. kur.wa to już tak niedługo [/QUOTE]tez dostałam nie panikuj ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zdziwienie, że ktoś się uczy ![]() A teraz muszę się Wam pochwalić, bo dosłownie siedzę i czuję jak błyszczę ![]() Oddała nam dzisiaj matury z polaka - 81%! Żebym tyle miała, to mi więcej nie potrzeba, bez żadnego przypominania lektur. A i tak muszę, bo może będę musiała z czegoś odpowiadać - bo ona nie wie, czy mi piątkę postawić
|
|||
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż wczoraj przed 23 mi prąd wyłączyli jakiś pożar był położyłam się przed 12, mama do mnie wpadła o 4, czemu jeszcze siedzę, bo podobno od razu po północy włączyli światła, a ja tak spałam, że nie zauważyłam Ale obudziłam się o 7 i robiłam fizykę i o dziwo lepiej to wszystko wyszło, niż bym miała robić do 1, a potem wstać o 8 i oczywiście się spóźnić i chodzić parę godzin jak ![]()
|
|
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ ja się nie dziwię, że inni się uczą. Sama się uczę, ale nie tyle, żeby po nocach nie spać.
|
|
#2744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie u co niektórych totalny tumiwisizm (no, większość chłopaków w klasie jakby nie patrzeć ), a jakiejś specjalnej paniki nie dostrzegam póki co. Cytat:
![]() Beata, bardzo ładne zdjęcie.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#2745 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Beata, nie wiem czy to zasługa Twoja, czy jakiegoś programu ale cerę masz po prostu
Ja swojej cery nienawidzę, mam jakieś plamki czerwone, chyba uczulenie i zawsze coś mi wyskoczy Ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ok, to ja też idę się uczyć. Przez maturę pierwszy raz w życiu uczę się w piątki ![]() Ale i tak TŻ zostaje w Krk, bo akurat jego dzielnica jest w ciężkiej strefie 'lotnisko-rynek' i może być ciężko z wyjazdem i powrotem.
|
|
|
#2746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam napisałam wcześniej, że u mnie w klasie to, i Twój cytat, że wszystko w ![]() Chociaż w sumie dużo gadają, że trzeba się uczyć ![]() ![]() Robię arkusze z matmy z książki z testami z Operonu (Olga, z tej, o której mówiłam ) i jakieś schematyczne się wydają, na jedno kopyto...---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
Ja przeczytałam, że szacują, że 1,5 mln ludzi ma się zjechać do Krakowa, to oni się tam zmieszczą?
|
||
|
|
|
#2747 |
|
Konto usunięte
|
Yo!
W poniedziałek wiersze wojenne i współczesne na polski, sprawdzian z wosu, we wtorek kartkówka ze specjalizacji, w środę kartkówka z anglika i WAKACJE!!! pokłóciłam się z koleżanką z klasy. Nie ma to jak podnieść sobie ciśnienie na weekend :d |
|
|
|
#2748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No ale może być jeszcze różnie, wiem jedno- kraków będzie przeładowany
|
|
|
#2749 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witojcie, jak to się u nas mówi ![]() Nakręciłam się na aupairowanie i założyłam konto na takiej stronie. Ale w miarę przeglądania różnych ofert zaczynam się zastanawiać, co będzie lepsze - małe dzieci, duże dzieci, niemowlaki? Wolę niemowlaki, bo są kochane i nie ględzą i w ogóle jak widzę takiego dzidola to czuję przypływ miłości macierzyńskiej, ale jednak boję się tykać, że zepsuję Tak czy siak, żałuję okropnie, że nie nauczyłam się na mojej kuzynce zmieniać pieluch. Teraz jest już za stara ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
W ogóle nie wiem. Jadę jutro na angielski, kończę go w południe i o ile dojadę z powrotem do domu, to do poniedziałku stamtąd nie wychodzę
|
||
|
|
|
#2750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powodzenia, bo to taka jakby misja
|
|
|
#2751 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurna. Wyczułam dzisiaj u kota kleszcza. Gdybym się nie bała, to sama bym go wyciągnęła, ale, że się boję, to pójdę z nim jutro do weta. W ogóle muszę kupić coś w sprayu, żeby to cholerstwo, nawet jakby się wbiło, zdychało od razu. Dzisiaj w klasie było... 13 osób
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale matura ważniejsza:P
|
|
|
#2754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyczyścił na picuś-glancuś. [Nie wiem skąd mi się to określenie wzięło. Może jakiejś tam tragicznej cery nie mam, ale takiej ładnej też nie. ![]() Chyba masz wrażliwą cerę, co? ![]() Cytat:
Dziś siedzimy na wosie, którego nie było na zapleczu w biologicznej sami i wyobraź sobie, że robiliśmy razem testy (!), nie przesiedzieliśmy tej godziny. [btw. testy z Nowej Ery, odpowiedzi z du.py, nijak się miały do pytań czasami Pod koniec godziny przyszła wychowawczyni, żeby sprawdzić co robimy, bo tam dużo skarbów jest. Wszystkie sprawdziany, mnóstwo książek od bio, telefon podłączony Wczoraj może połowa klasy była, bo takie lekcje mamy: polski (na którym nie robimy nic), historię, religię i biologię. Więc mało osób przychodzi w czwartki ostatnio. ![]() Pytała czemu nas wczoraj nie było. 'A bo się nie opłaca' prosto z mostu. zrozumiała.
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Weronika polecam fiprex. To jest b. dobry środek.
cześć Wam.;* i dobranoc ;* "umrzyłam" jakby ktoś pytał!
|
#2756 |
|
Zadomowienie
|
kurna, jak patrzę na związek mojej przyjaciółki to mam wątpliwości, ale whateeeeeevz.
jutro zapraszam A. do kina i ch.uj ![]() trzymajcie kciuki bo już schizuję!!! ![]() kur.wa xd |
|
|
|
#2757 | |||
|
Zadomowienie
|
siema laski ;*
właśnie wróciłam z uczelni, od 13 do 21 masaaaaaaakra jestem padnięta, dobrze że jutro mamy wolne na uczelni ![]() wreszcie się wyśpię i odpocznę i trochę zregeneruję po tym szpitalu Cytat:
![]() pójdę na pewno. wizytę w klinice mam w poniedziałek. Cytat:
dla mnie matma to istny kosmos zawsze co semestr zaliczałam semestr ![]() to była moja jedyna trauma szkolna dobrze, że nie miałam jej na maturze (ale Was pocieszyłam )fajnego masz tatę ![]() koniecznie się wysypiaj!! ![]() mnie niestety nadal pobolewa, eh ![]() czuję jakby mi się wszystkie wnętrzności pourywały, głupie uczucie ![]() Cytat:
picuś-glancuś, fajne określenie
|
|
#2758 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór ;*
Wpadłam się przywiać i uciekam do nauki ![]() Dobranoc ;*
|
#2759 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobry wieczór i dobranoc, życzę Ci pcheł na noc (może pomogą w nauce)
|
|
#2760 |
|
Konto usunięte
|
ech, za chwilę matura a ja nie potrafię się zmobilizować do nauki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

aż mnie boli wszystko, jak czytam...