|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
![]() Cytat:
![]() super te historie będziesz miała co swoim dzieciom opowiadać ![]() dbnc ![]() Ola
|
|
|
#2732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Cytat:
ja też bym chciała mieć taką koleżankę tutaj. W ogóle 90 proc. z Was bym sobie ściągnęła do Tychów. ![]() i kopiuj sobie, co chcesz ale all rights reserved, remember i naprawdę, nie zadręczaj się już miałaś prawo w siebie zwątpić, choć tępa to mocne słowo ale naprawdę, na pewno niczego złego o Tobie nie pomyślał teraz mu pokaż, że to było chwilowe załamanie Gwizdak, Ferdydurke dobrej nocy! ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
kurde, jak tak siebie wspominam (tę miłą ) i czytam Wasze historie, to chcę już mieć moją małą Polę ale pewnie też by z niej wredota wyszła, jak z mamusi, więc sama nie wiem...
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-04-16 o 23:42 |
||
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
tylko 90 %??
![]() wredotka ale jaka kochana by była ![]()
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, jeszcze mi się jedna przypomniała, ale obiecuję, że ostatnia.
Jak szliśmy do brata mojej mamy, gdy byliśmy na Mazurach, to z jednej strony za rękę trzymał mnie tata, z drugiej mama. I tata raz spytał, kogo bardziej kocham. ja: - kocham mamę i tatę. tata: - no ale kogo bardziej. - mamę i tatę. - ale tak naj, naj, najbardziej na świecie? jakbyś mogła wybrać jedną osobę? - tak najbałdziej na świecie to wujka Wieśka. oboje rodzice: - oooo! a dlaczego? - bo ma wałbułga. czyli byłam od małego blacharą i leciałam nawet na wartburgi... :P ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Ciebie bym wzięła, więc nie marudź i weź mnie nie kuś, bo sobie sama dziecka nie spłodzę |
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
hahaahhaahaha---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() pomóc ??
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie ?
Dam Ci buraka z uśmiechem w nagrodę
|
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ SKOŃCZ!!!!!!!!
|
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
to dopiero by była rewolucja - zapłodnienie przez bimbałki
chciałam Wam powiedzieć, że choć próbowałam już tej gąbki Syreny i zachwycona nie byłam, to znów kupiłam, bo zobaczę, czy to da efekty, jak dorzucę ćwiczenia na stepperze (wcześniej, jak jej używałam, to tylko się dieciłam, może dlatego nie działała?). Zdam relację co i jak. |
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
Rain przecież naj Cię Loffcia
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym chciała z kimś tak pogadać W ogóle teraz nawet troszkę zaprzyjaźniłam się z kilkoma dziewczynami z klasy a tu koniec roku i się skończą znajomości , jak wszystkie ![]() W sumie chyba w przyjaźń nie wierzę , mam taką niby lepszą kumpele ale widzimy się raz na pół roku , inna ta z którą wczoraj prowadziłam rozmowę to jak widać ciężko się z nią gada , a do dziś nie usłyszałam słowa "Dziękuje " za to , że zapoznałam ją z obecnym facetem , z ktorym już jest ponad 2 lata jak nie 3.... A jeszcze inna to też raz kiedyś mogę się z nią spotkać . Ale do rozmów od serca mam Tylko TŻ .W sumie może aż .... Ale prawda jest taka , że nie mam z kim iść na zakupy , piwo , pogadać ...
|
|
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ćwiczenia dużo dadzą
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku witaj w klubie, mam identyczną sytuację. Trochę się już przyzwyczaiłam, ale czasem fajnie by było pić kawę z kimś a nie samej.
A TŻ jednak włączył kompa. Wina nie pijemy, bo wczoraj miał po nim zgagę jak na noc wypił. Ja się kładę spać sama... ![]() Dobranoc |
|
|
|
#2745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() odłącz mu wtyczke od komputera Dobranoc
|
|
|
#2746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. na pierwszym miejscu ma inną kumpelę, jej się zwierza i takie tam. Ja Oli mogę wszystko powiedzieć, ale z drugiej strony wiem, że gdyby nie studia i praca, widywałybyśmy się co pół roku jak nie rzadziej ![]() no ostatnio mam superkontakt ze szwagierką, ale ona też ma swoich znajomych, więc cóż - musi mi P. wystarczyć. na zakupy wychodzę rzadko z koleżankami - zazwyczaj na okienku na uczelni piwo sam na sam w babskim gronie zdarza się raz na kilka miesięcy, więc cóż... rozumiem Cię no ale póki w ogóle mam kontakt z babami nie jest źle tak sądzę Cytat:
a co do pierwszego zdania, to obawiam się, że powinnam się do Ciebie zwracać per Maciuś, skoro chcesz mi pomóc w zapłodnieniu no i teraz się wyjaśniło - skoro jesteś facetem, to na oświadczyny ze strony Madzi sobie jeszcze poczekasz Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-04-17 o 00:01 |
||
|
|
|
#2747 | |||
|
Zakorzenienie
|
Racja, chwilowo zapomniałam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny rozumiem Was, ja też nie mam przyjaciółki
w liceum myślałam, że mam, rozumiałyśmy się niemal bez słów, było idealnie, ale po liceum się posypało i teraz spotykamy się raz na jakieś pół roku, więc to chyba nie była przyjaźń skoro nie przetrwała...
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
szajbuski
a naj to juz w ogole przoduje ![]() no za to mieszkanie to rzeczywiscie taniutko... czemu nie ma takich cen jak dawniej??? ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- ja tez nie mam przyjaciolki.. mam kolezanki, ale jakos przyjaciolki nie. chciałabym miec, ale jeszcze sie taka osoba nie znalazła o wiekszosci rzeczy rozmawiam z tz... a na zakupy chodze sama
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam przyjaciół na rok , dwa ... A jak poszłam do Plastyka to już nikt mnie nie poznawał na ulicy bo byłam "inna " kiedyś poszłam do szkoły koleżanki to kumpel z Gimnazjum "wiesz co I. Wyglądasz nawet tak jak my "... Poza tym miałam zawsze zbyt dobre serce mi każdy mógł wszystko powiedzieć , zawsze doradzałam , biegłam na zawołanie jak ktoś potrzebował pomocy , ale jak ja jej potrzebowałam to nikogo nie było , dopiero obcy nieznani ludzie mi pomagali się podnieść
wstyd...
|
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no, na Oli mogę polegać, ona na mnie też, ale wiecie... jakby co, to zawsze pierwsza jest jej inna koleżanka, z którą ja się - powiedzmy - nie lubię dopiero jak z nią obgada jakiś temat itp., to mówi mi o danej sytuacji i wnioskach, do jakich doszła każda z nich. Oczywiście to nie zdarza się często, no ale wiecie. Myślę, że nie zadzwoniłabym do niej w środku nocy, po prostu. choć nazywam Olę czasem przyjaciółką, ale nigdy bezpośrednio. twierdzimy obie, że się kolegujemy. dobrze, że mamy siebie, zazdrośnice |
|
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniołku ja ze swoją przyszłą szwagierką mam zerowy kontakt. Kiedyś jak mniejsza była to miałam ją zawieść do wawy i przez drogę ją zagadywałam (no może 10 pytań zadałam, ale zawsze coś), a odpowiedzi nie wykraczały poza tak, nie, nie wiem Nie musimy się lubić czy wielbić, ale fajniej by było, żeby byłó o czym z nią pogadać kiedyś. Póki co wszystko zwalam na różnicę wieku. A szwagierka jeszcze nastolata, może być trochę wstydliwa, a ja dla niej pewnie starucha jestem.Moja siostra cioteczna (lat 18) powiedziała, że matematyki ją uczy tak starsza kobieta chyba ze 27lat ma. Jak to usłyszałam ro ryknęłam śmiechem. |
|
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
niooo
!katarakta nie grzejesz z Tżem łóżeczka??
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-04-17 o 00:10 |
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam przyjaciółki/ przyjaciela...
|
|
|
|
#2757 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i też tak mam, że chciałabym mieć, ale CV nikt nie złożył ![]() Cytat:
no, dla mnie to przyjaźń nie jest... Cytat:
wyrośnie z nas kolejne pokolenie, których życie będzie wyglądać jak serial: jedyni ludzie, z którymi się będziemy widywać, to rodzina i koledzy z pracy. to nie znaczy, że to źle, przecież w rodzinie i w pracy też można "znaleźć" przyjaciela, ale wiecie - ogólnie mówiąc, to takie pokolenie znajomości, a nie przyjaźni. |
|||
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie widzę różnicy wieku , przy TŻ nauczyłam się , że mogę się przystosować , a miedzy mną a szwagierką są 3 lata różnicy , czasem się z nią da pogadać czasem nie .
Ni to , że jej nie lubię , po prostu jest mi obojętna , mój brat ją kocha i będzie jej mężem . Więc nie mogę nienawidzić miłości brata . Ja z nią mieszkać nie będę . W sumie będzie nas dzielić tylko 1,5 km . Ale już od dawna Każde z nas ma swoje życie . Ostatnio jak rozmawialiśmy o sukni ślubnej to było spoko dało się gadać , ale dziś w ogóle , stałam w tej kuchni jak ta lampa i czekałam aż woda się zagotuje ... |
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spotkałam ją zimą. Tyle w temacie. Ludzie tacy są a ja się szybko dowiedziałam. W wieku lat 11 urządziłam przyjęcie urodzinowe i zaprosiłam wszystkie swoje "przyjaciółki". Pięć osób. Żadna nie przyszła, chociaż się zapowiadały. Tylko jedna zadzwoniła powiedzieć, że jej nie będzie. Inne jak gdyby nigdy nic w poniedziałek mnie pytały co robiłam w weekend. A ja wciąż pamiętam jak siedzę na podłodze, pod stołem i ryczę. Na stole wszystko przygotowane, tort, słodycze, balony porozwieszane. Musiało mi się to nieźle wryć w psychikę skoro po takim czasie wciąż to pamiętam :/ |
|
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
ja też większość tematów poruszam z P. nawet takich babskich
a jak z nim nie chcę, ale takich jest niewiele , to wtedy z Wami je omawiam no i oczywiście wiele z tych, o których mówię z nim, też Madzia, znaczy Maciuś... znaczy... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

teraz mu pokaż, że to było chwilowe załamanie
) i czytam Wasze historie, to chcę już mieć moją małą Polę
hahaahhaahaha

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

!