Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-) - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-16, 19:55   #991
Darianna25
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)

Witajcie.
Właśnie wróciłam od dentysty.Ja to chyba do końca ciązy co 2 tygodnie bede chodzić tam.Co mi zmieni plombe to za 2 tyg ból powraca.
Focus sprzedany.I znów się bede moim scenikiem z męzem dzielić.Zaraz mu znajde odpowiednie auto

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
No i się zaczęło
Najpierw o północy zawiozłem moją "ciężarówkę" do szpitala, bo miała częste skurcze i bóle w krzyżu. Odesłali ją i kazali wziąć ciepłą kąpiel w domu. Wróciliśmy, kąpiel nie pomogła, około 4:30 zaczęła delikatnie krwawić. Tym razem już przyjęli na trakt porodowy. Okazało się, że to krwawienie jest normalne, bo się szyjka rozwiera. Leży teraz bidulka na łóżku porodowym, pod kroplówką, z aparaturą na brzuchu i co chwila krzywi się z bólu, ale trzyma się dzielnie. Jestem z niej dumny
Tatuś Kwietniowy.
Cytat:
Brawa dla mojej ukochanej
Urodziła piękną córeczkę. Poród odbył się siłami natury (całe szczęście Luiza nie jest duża). Obie czują się dobrze, leżą teraz razem. Dziękuję wszystkim za życzenia i pozdrowienia, będę je Asi przekazywał na bieżąco.
Tatuś Kwietniowy

GRATULUJE SERDECZNIE.
Fajnym meżem musisz być Tatusiu kwietniowy.

Cytat:
Dane techniczne:
długość: 49 cm
waga: 2410 g
siusiak: brak

Asia przesyła pozdrowienia dla Wszystkich.
Tatuś Kwietniowy
Jaka kruszynka.

olivka_7 fajne mebelki.Maż zdolniacha

monikadavvida fajny wózeczek.

marhalczar ale ci zazdroszczę tej teściwej.Ta sukienusia taka cudowna No a Ty wyglądasz super.

basiak trzymamy kciuki.Mocno.

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
basiak bądz silna,dasz radę
MAM PYTANIE.CZY TAKIE RYTMICZNE STUKANIE W BRZUCHU TO JEST TA SŁYNNA CZKAWKA?JEŚLI TAK TO STRASZNIE JEST DENERWUJĄCA.....
Tak

A mnie od 2 dni cycki swędza i mam takie dziwne uczucie naokolo pępka.Czasami mam takie nieczułe ciało a sam pępek jak dotykam to tak nie fajnie. Macie tez tak?
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 20:09   #992
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Nie, pępek zachowuje się grzecznie, cycki też

Uzależniłam się od pomarańczy Jak kilku tych z biedronki (pyszne są!) nie zjem codziennie, to gryzę

Jakieś dalsze wieści od BASIAK ???
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 20:39   #993
kropka75
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18618622]Kropka, daj trochę wanny z tą kulą [/QUOTE] A zapraszam.

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
krupniku nie lubie ale na ten kalafiorek chetnie bym sie wpisała

ja niestety ni mam wanny jedynie prysznic ale na 100% gdybym teraz do wanny weszła zasnełabym w niej kropko wychodz no albo zawołaj do niej swojego tż na ten tego
Kalafior mi został, mogę się podzielić...

Z wanny musiałam wyjść, przed wizytą u gina spotkanie wannowe z małżem niewskazane...

Wizyta przebiegła w porządku... krótka i konkretna. Następna wizyta 12 maja, ciekawe czy doczekam.
Szyjka zamknięta, rozwarcie na opuszek palca, czyli takie akurat na kilka tyg. przed porodem...

Mały rośnie. Ma 2300 z kawałkiem.
Znowu pokazał ptaka i jajka... nie pokazał buzi. Już chyba tak zostanie..., jak wygląda dziecko dowiem się po porodzie.

Aaaa... gin zmienił wagę. Wg nowej stoję w miejscu. Spytałam co się stało ze starą, stwierdził, że jest w przebieralni, mogę się zważyć na niej jak mam ochotę. No to miałam... wg tej samej wagi, na której stawałam 8 miesięcy... schudłam 3kg.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 20:41   #994
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Kropencjo, toż to same dobre wieści zapodałaś Super
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 21:08   #995
tygrysek99
Raczkowanie

margo
kropka fajnie że dobre wieści
Stary 2010-04-16, 21:16   #996
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18618055]

SMS od basiak:
hej! od wczoraj jestem w szpitalu z powodu słabych przepływów.
Dziś od rana wywołują mi poród. Odeszły mi wody, skurcze są, tylko szyjka zamknięta. Ratunku! Powiedz araczce, że remisu nie będzie.

[/QUOTE]

trzymam kciuki, oby poszło szybko i bezboleśnie

Cytat:
Napisane przez araczki Pokaż wiadomość
[/COLOR]A wogole co znaczal slabe "przeplywy" ? (odnosnie sytuacji basiak)
przepływy to nic innego jak krążenie krwi w pępowinie, świadczą o tym czy dziecko ma dostarczane wszystkie niezbędne do życia substancje. uzależnione są od stanu łożyska, jeśli słabną to zagraża dziecku i poród jest wywoływany

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
A ja piszę już z domku

Ale musze leżeć, wstawać tylko jak MUSZĘ. Za 2 tygodnie wizyta u gina jeżeli nie urodzę
Ale coś mam przeczucie że mała wyjdzie pięknie w terminie
Macica mi się opuściła.. w pon miałam 1 palec pod żebrami, dziś 4..
i latam ciągle do łazienki
Wyskoczyło mi uczulenie od tego żelu od ktg, i od tej wody w tym szpitalu.. umyłam się u siebie i już nic nie mam
Wymacałam fotelik bo w końcu zamówiłam Jaki on duży jest
o super, nie ma to jak w domku

Cytat:
Napisane przez marhalczar Pokaż wiadomość
Zapomnialam pokazac wam ostatnie dzielo mojej tesciowej: sukieneczka z majteczkami. (na fotce w kolorze bialym).....i kobieta nadal cos tam szyje w domu i co chwila mi przywozi....

A ja nabylam ostatnio 3 bluzeczki po bardzo super cenie, obizone o 30%

..i na koniec pokaze wam mój 34+5 dniowy brzucholek
śliczne ubranka i mamusia jaka śliczna , pięknie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
[B][COLOR="Red"]
To ja się pochwalę tak w innym temacie kołyską którą wreszcie mi M przywiózł- sam zrobił i przewijakiem- a raczej szafką pod niego.
Pościeli na razie nie założyłam bo szkoda żeby się kurz zbierał- ale jak nie urodzę w tym tyg to w przyszłym może założę- w sumie kwestia założenia więc może to moja mam zarobić jak będę miała wyjść z małą za szpitala- żeby było świerzutkie

Idę dziś też do fryzjera- byłam jakieś 2 tyg przed świętami i mam już taki odrost- włosy mi zaczęły szybko rosnąć- a jak się malusia urodzi to tak szybko czasu na to nie będzie
Taki zrobimy "oszukany" stwierdziłyśmy żebym też nie wdychała smrodu farb. Ja to się w ogóle w ciąży boję farbować włosy choć wiem że niby wolno.
piękne mebelki, zdolniacha z tego Twojego małża
ja do fryzjera idę w środę, też muszę się obciachać przed porodem bo potem nie wiem jak będzie... a ja mam krótkie włosy i jak odrosną to wyglądam jakbym w czapce chodziła

Cytat:
Brawa dla mojej ukochanej
Urodziła piękną córeczkę. Poród odbył się siłami natury (całe szczęście Luiza nie jest duża). Obie czują się dobrze, leżą teraz razem. Dziękuję wszystkim za życzenia i pozdrowienia, będę je Asi przekazywał na bieżąco.
Tatuś Kwietniowy
GRATULACJE dla dzielnej Mamusi i Tatusia, i ogromny całus w piętkę dla Luizki

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Wizyta przebiegła w porządku... krótka i konkretna. Następna wizyta 12 maja, ciekawe czy doczekam.
Szyjka zamknięta, rozwarcie na opuszek palca, czyli takie akurat na kilka tyg. przed porodem...

Znowu pokazał ptaka i jajka... nie pokazał buzi. Już chyba tak zostanie..., jak wygląda dziecko dowiem się po porodzie.

Aaaa... gin zmienił wagę. Wg nowej stoję w miejscu. Spytałam co się stało ze starą, stwierdził, że jest w przebieralni, mogę się zważyć na niej jak mam ochotę. No to miałam... wg tej samej wagi, na której stawałam 8 miesięcy... schudłam 3kg.
super wieści

a mnie dziś cały dzień brzuch boli jak przed @ już mam dosyć normalnie skurcze są ale nieregularne, mam nadzieję, że nic się z tego nie rozwinie, wolałabym uniknąć jutro jeżdżenie po szpitalach i ściągania do mnie gina bo wawa będzie raczej nieprzejezdna a ja mieszkam w centrum i szpital też mam prawie w centrum

Bruno już w domku
dafreen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 21:53   #997
kees26
Rozeznanie

Margo, super, ze z Ewcią wszystko ok

Cytat:

Brawa dla Danielka
Kropka, spadek wagi też jest oznaką rychłego porodu

Cytat:
Napisane przez dafreen Pokaż wiadomość
a mnie dziś cały dzień brzuch boli jak przed @ już mam dosyć normalnie skurcze są ale nieregularne, mam nadzieję, że nic się z tego nie rozwinie, wolałabym uniknąć jutro jeżdżenie po szpitalach i ściągania do mnie gina bo wawa będzie raczej nieprzejezdna a ja mieszkam w centrum i szpital też mam prawie w centrum
Daf, oby te bóle ustały
kees26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 21:56   #998
kropka75
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18622713]Kropencjo, toż to same dobre wieści zapodałaś Super [/QUOTE] Ta, zwłaszcza waga moja i małego bardzo mi się podoba.

Cytat:
przepływy to nic innego jak krążenie krwi w pępowinie, świadczą o tym czy dziecko ma dostarczane wszystkie niezbędne do życia substancje. uzależnione są od stanu łożyska, jeśli słabną to zagraża dziecku i poród jest wywoływany
Dzisiaj mnie też mierzono przepływy... podobno wyszły super.

A wyniki mam wyższe niż w pierwszym miesiącu ciąży.

Cytat:
Następna chcesz być w kolejce?

Wstrzymajcie się kobity, miejcie litość.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez kees26 Pokaż wiadomość

Brawa dla Danielka
Kropka, spadek wagi też jest oznaką rychłego porodu
Danielek dziękuje.

Albo stresu, a tego miałam ostatnio po uszy...

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 21:57   #999
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Dane techniczne:
długość: 49 cm
waga: 2410 g
siusiak: brak

Asia przesyła pozdrowienia dla Wszystkich.
Tatuś Kwietniowy

Malutka kuleczka z niej Ale fajnie...ah..my już też niedługo
Gratulacje dla Mamusi i Tatusia

Cytat:

A ja się już od 2 dni czuję tak...że najchętniej przespałabym całe 24 h...i nic nie mogę w siebie wcisnąć...mogłabym się żywić tylko na jogurtach....zresztą tak było dzisiejszego dnia
Uh...

Edytowane przez djerba
Czas edycji: 2010-04-16 o 22:01
djerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 22:19   #1000
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
Napisane przez kees26 Pokaż wiadomość
Daf, oby te bóle ustały

niech się chociaż do czwartku wstrzymają, mam fryzjera w środę

Cytat:
Ta, zwłaszcza waga moja i małego bardzo mi się podoba.

Dzisiaj mnie też mierzono przepływy... podobno wyszły super.

A wyniki mam wyższe niż w pierwszym miesiącu ciąży.

Następna chcesz być w kolejce?

Wstrzymajcie się kobity, miejcie litość. [COLOR=Silver]
ja się nie pcham, mam wyznaczona datę i chyba wolałabym się w nią wstrzelić niż tak z zaskoczenie lecieć na wariata
tym bardziej, ze torby oczywiście nie spakowałam jeszcze, jakoś mnie się wydaje, ze jak ją spakuje to już pojadę

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
A ja się już od 2 dni czuję tak...że najchętniej przespałabym całe 24 h...i nic nie mogę w siebie wcisnąć...mogłabym się żywić tylko na jogurtach....zresztą tak było dzisiejszego dnia
Uh...
tyle, ze ja spać akurat nie mogę kładę się koło 24 zasypiam i budzę się co chwilę, a 5 rano to z reguły jestem już wyspana

Bruno już w domku
dafreen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 22:38   #1001
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
tyle, ze ja spać akurat nie mogę kładę się koło 24 zasypiam i budzę się co chwilę, a 5 rano to z reguły jestem już wyspana

Heh no tak...tylko co tu robić o 5 rano
Stary 2010-04-17, 04:14   #1002
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:

Łącze się w bólu. od 4.00 spać nie mogę
Stary 2010-04-17, 07:32   #1003
annLee
Zakorzenienie

Margo,Kropko-super wieści i duże,fajne dzieciaczki już!
z tą wagą to niezłe jaja widzę a ja się boję wejść na moją

miłego dnia okrąglinki!

No2

"tylko nudne kobiety mają
nieskazitelnie czyste domy
"
annLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 07:34   #1004
justin18061976
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
GRATULACJE OGROMNE DLA WASZEJ TRÓJECZKI

No to kobitki która się pisze następna
No i nie zapomnieć nauczyć meżów obsługiwania WIZAZU, bo proszę bardzo jakie to przydatne
Jak fajnie- niedługo wszystkie zmienimy wątek

To ja się pochwalę tak w innym temacie kołyską którą wreszcie mi M przywiózł- sam zrobił i przewijakiem- a raczej szafką pod niego.
Pościeli na razie nie założyłam bo szkoda żeby się kurz zbierał- ale jak nie urodzę w tym tyg to w przyszłym może założę- w sumie kwestia założenia więc może to moja mam zarobić jak będę miała wyjść z małą za szpitala- żeby było świerzutkie

Idę dziś też do fryzjera- byłam jakieś 2 tyg przed świętami i mam już taki odrost- włosy mi zaczęły szybko rosnąć- a jak się malusia urodzi to tak szybko czasu na to nie będzie
Taki zrobimy "oszukany" stwierdziłyśmy żebym też nie wdychała smrodu farb. Ja to się w ogóle w ciąży boję farbować włosy choć wiem że niby wolno.

Mam znów fazę na kisiel poziomkowy idę jeść bo na śniadanko była chałka z dżemikiem z moreli własnej roboty i kakao Od jakiegoś czasu ja wielki przeciwnik mleka- cofało mnie na sam zapach- uwielbiam kakao, czekoladę na gorąco z duuużą ilością mleka
Przecudna, marzylam o takiej, no i slicznie masz w domku (z tego co mozna zobaczyc na zdjeciu ).

Cytat:
Fajna kolyska.... ja dostalam podobna od kolezanki po jej córci , która prawie w niej nie spala... po 5-6 miesiacach oddam jej i jeden przedmiot z glowy .. a juz miala wystawiona na sprzedaz, ajak sie dowiedziala, ze chce kupic drugie lózeczko do sypialnii..to od razu mi zaproponowala wiec sie zgodzilam.

Jak ja wkomponuje do sypialnii to zrobie fotki wpelnej prezentacji .-), bo te sa od kolezanki z ogloszenia
Bardzo ladna, na pewno sie przyda

Cytat:
Jak tam w popoludnie, bo u mnie zaczelo lac niesamowicie za oknem i nici ze spacerku... a tak bardzo mialam na niego ochote

Zapomnialam pokazac wam ostatnie dzielo mojej tesciowej: sukieneczka z majteczkami. (na fotce w kolorze bialym).....i kobieta nadal cos tam szyje w domu i co chwila mi przywozi....

A ja nabylam ostatnio 3 bluzeczki po bardzo super cenie, obizone o 30%

..i na koniec pokaze wam mój 34+5 dniowy brzucholek
Sliczny brzusio!!!!!! piekna mamusia
noa sukienusia - po prostu miodzio!

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18617692]A ja się właśnie potwornie z matką pożarłam. Ona nie czuje się kompletnie winna (chociaż to za duże słowo do tej sytuacji), natomiast wielce zdziwiona jest, że mam żal.
Wczoraj SAMA spytała, czy chcę od niej obiad, bo ona będzie miała goląbki no to nie muszę gotować. Pewnie, że chciałam, małż w pracy, nie będę sama dla siebie extra gotować. No ale obiad to obiad, nie kolacja, prawda?
Cały dzień cisza, schodziłam do niej kilka razy, ale jej nie było, wreszcie teraz przychodzi i łaskawie pyta, czy chcę obiad. Chciałam, ale powiedziałam, że trochę nieładnie mnie potraktowała, ja od rana lecę na jakiś pierdołach, z nią skontaktować się nie mogę, obiadu nie ma, a ona - że w sklepie sobie była, potem poszła z psem, koty nakarmić... No i szlag mnie trafił, stwierdziłam, że super faktycznie myśli o swojej córce, na pierwszym miejscu wszystko inne (łącznie z jej bratem, traktującym ją jak kupę na drodze), a ja pod koniec ciąży jestem na szarym końcu - bo naprawdę tak trudno było zadzwonić czy wejść piętro wyżej wcześniej i powiedzieć, że sory, mam sprawy do załatwienia, zrób coś do jedzenia bo ja nie dam rady albo będzie późno Uryczałam się, a ona jeszcze tekst, że więcej nie robi mi obiadu, bo tylko wiecznie pretensje! A m nie chodziło (i wyraźnie to powiedziałam) tylko o fakt, że nie przyszła nic powiedzieć, tylko olała mnie na całej linii wiedząc, że po wczorajszych ustaleniach nie gotuję nic.
Jest mi przykro jak cholera.[/QUOTE]

Ja tez ostatnio z mama do aldu dojsc nie moge, wszystko na nie, zaden temat nie przechodzi bez spiecia chocby lekkiego. Nie wiem juz czy to moja wina, czy ja tez nosi, ech.
Dobrze, ze Ci juz przeszlo, szkoda nerwow.

-------------------------------------
Ja dzisiaj od 05.00 nie spie, Stefanek sie rozpychal, ale zadowolona jestem, bo wczoraj tak niemrawo sie ruszal. Zaczelam sie bac, ze cos jest nie tak...juz do szpitala sie szykowalam.
Moja przyjaciolka jest wlasnie na porodowce - wczoraj ja 'zgielo', wiec czekam tez na wiesci od niej
Pochmurny dzien sie zapowiada.
Trzymajcie sie babki
justin18061976 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 07:42   #1005
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez annLee Pokaż wiadomość
o! a my dzisiaj zaczynamy 33tc!
wow
gratki.
My dziś zaczynamy 35tc.

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
my po wizycie. w ciągu miesiąca Ewcia z 1131g urosła do 1900g i dalej jest dziewczynką
u mnie szyjka "trochę się skróciła, ale jest zamknięta". wody płodowe w odpowiedniej ilości. 12 kg na plusie, ale według gina "mamusia wcale nie rośnie" podobno jem za mało snickersów.
na moje pytanie, czy mam się spodziewać, że urodzę 4-kilowe dziecko, gin z przymrużeniem oka odpowiedział, że jak na pierwsze dziecię, to wystarczy mi 3990
termin tym razem na 12 czerwca.
bardzo się cieszymy, że tak pozytywne wieści przynosisz.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18621860]
Jakieś dalsze wieści od BASIAK ???[/QUOTE]
basiak odezwała się dopiero po 23:00 jak już w łóżku leżałam, więc dopiero dziś spieszę z radosna nowiną.

sms od basiak:
Urodziłam sn. Nawet fajnie było. Jednak bedzie Szymek nie Julek. 52cm, 3100g, 10pkt. Urodził się o 18:17. Pozdrowionka! basiak.

Cytat:

no to superowo.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 08:10   #1006
margo80
Zakorzenienie

BRAWO BASIAK I SZYMEK!!!

Twoje słowa "nawet fajnie było" jakoś mnie pozytywnie nastawiają

Szajciu - sprawę mam, napiszę pw.

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 08:46   #1007
zgadnij_MS
Zakorzenienie

sms od basiak:
Urodziłam sn. Nawet fajnie było. Jednak bedzie Szymek nie Julek. 52cm, 3100g, 10pkt. Urodził się o 18:17. Pozdrowionka! basiak.

Gratulacje

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 08:54   #1008
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Bydgoszczanko , Basiak serdeczne gratulacje!!!!!!!:r oza:

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 09:08   #1009
hanjah
Zakorzenienie

Gratulacje Basiak!!!

Dziewczyny majowe już się rozpakowują, aż strach myśleć co będzie z nami czerwcowymi
Ja się boję i w ogóle nie jestem przygotowana... Im bliżej końca tym bardziej się boję...
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 09:29   #1010
tygrysek99
Raczkowanie

sms od basiak:

super ze wszystko ok a stwierdzenie że było fajnie też godne odnotowania
Stary 2010-04-17, 09:41   #1011
velluto
Zadomowienie

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18629016]
basiak odezwała się dopiero po 23:00 jak już w łóżku leżałam, więc dopiero dziś spieszę z radosna nowiną.

sms od basiak:
[/QUOTE]
Basiak - moje gratulacje !!
Takich optymistycznych wieści nam trzeba
velluto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 10:07   #1012
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
A zapraszam.

widzisz a mówiłam ci ze mały bedzie juz wielkim bardzo sie ciesze z pozytywnych wiesci

a co do brzucha to mam prawie cały czas napiety i tez mm wrazenie ze nie czuje pepka

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 10:33   #1013
araczki
Zadomowienie

sms od basiak:
Urodziłam sn. Nawet fajnie było. Jednak bedzie Szymek nie Julek. 52cm, 3100g, 10pkt. Urodził się o 18:17. Pozdrowionka! basiak.[/QUOTE]

Po ta wiadomosc wlaczylam komputer
GRATULACJE
Szymek witaj na swiecie

körö körö kirkkoon
araczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 10:37   #1014
Edzia400
Zakorzenienie

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18629016]gratki.
My dziś zaczynamy 35tc.

sms od basiak:

klask i: za 35 tydz

no ta to mnie pocieszyła nawet fajnie było ale wazne ze juz po i ze małego juz tuli w ramionach

GRATULACJE Basiak !!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 10:43   #1015
kees26
Rozeznanie

BASIAK WIELKIE WIELKIE GRATULACJE!!!

No to postanowione - dziś zaczynam pakować torbę do szpitala, bo kto wie co będzie dziś, jutro, pojutrze.....
kees26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 10:53   #1016
Silpe
Zadomowienie

Witajcie w piekny sobotni poranek

sms od basiak:

[/QUOTE]

Gratulacje nastepna mamusia
To zdanie - nawet fajnie bylo- mnie zastanawia

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość

Dziewczyny majowe już się rozpakowują, aż strach myśleć co będzie z nami czerwcowymi
Ja się boję i w ogóle nie jestem przygotowana... Im bliżej końca tym bardziej się boję...
Nie boj zaby , mamy jeszcze czas - choc sadzac po tempie jakie nasze dzieciaczki obraly to ja sie nastawiam na poczatek czerwca - gdzie ja tam do polowy bede czekac
ale na wczesniejszy porod tez nie mam czasu , za duzo na glowie i jeszcze do zrobienia , mysle ze tak do konca maja sie wyrobie
Sam porod jakos mnie nie przeraza , nie mysle wogole o tym , i choc lubie czytac tu na forum relacje z tego jak bylo i jakies tam filmiki juz widzialam to psychicznie sama scena mojego porodu do mnie nie do ciera. Bardziej boje sie tego co bedzie po jak dam rade z taka kruszynka jak juz przyjade do domu i zostane z nia sama

Mal ladne ciuszki , najbardziej mi sie te majtasy podobaja - ciekawe jak bym w takich wygladala

Wykozystalam chwile czasu i zrobilam foty moich zdobyczy z tego tygodnia - to sie pochwale
Kilka ciuszkow na 62 kilka na 68 pare dupereli plus kroliczek grzechotka bo ktos sie tu pytal o grzechotki a ja nie mialam to se kupilam
i moja koszula do szpitala , taka za kolanko maz ja wczoraj zobaczyl i mowi-- yyy taka elegancka

Edytowane przez Silpe
Czas edycji: 2010-04-17 o 10:59
Silpe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 11:07   #1017
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

sms od basiak:

[/QUOTE]
Nawet fajnie było?
wszystkiego najlepszego

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość

Wykozystalam chwile czasu i zrobilam foty moich zdobyczy z tego tygodnia - to sie pochwale
Kilka ciuszkow na 62 kilka na 68 pare dupereli plus kroliczek grzechotka bo ktos sie tu pytal o grzechotki a ja nie mialam to se kupilam
i moja koszula do szpitala , taka za kolanko maz ja wczoraj zobaczyl i mowi-- yyy taka elegancka
ślicznosci:lo ve: chyba wszystko nowiutkie

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Gratulacje Basiak!!!

jak to co z nami będzieto samo co z majowymi
Spokojnie......nie my pierwsze i nie ostatnie rodzimy

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:

dobre wieści
----------------------------------------------------------------------------------------------
A JA MAM ZŁY HUMOR!JUTRO JEST NASZA ROCZNICA ŚLUBU I PYTAM WCZORAJ MĘŻA,CZY IDZIEMY GDZIEŚ W NIEDZIELĘ A ON NA TO,ŻE WSZYSTKO BĘDZIE ZAMKNIETE.W TAKIM RAZIE PYTAM,CZY IDZIEMY GDZIEŚ W SOBOTĘ A ON WZRUSZYŁ RAMIONAMI I POWIEDZIAŁ:NIE WIEM ZABIĆ TO MAŁO!!!!!!
WIĘCEJ SIE NIE BĘDE PROSIĆ!

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2010-04-17 o 11:11
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 11:07   #1018
Silpe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość

ślicznosci:lo ve: chyba wszystko nowiutkie
dziekuje tak wszystko nowe , jak zwykle troche kupuje w H&M ale wiekszosc w C&A maja wielki wybor , bardzo kozystne ceny i jestem po prostu od tego sklepu uzalezniona , jesli chodzi o zeczy dla malej

Silpe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 11:14   #1019
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość
dziekuje tak wszystko nowe , jak zwykle troche kupuje w H&M ale wiekszosc w C&A maja wielki wybor , bardzo kozystne ceny i jestem po prostu od tego sklepu uzalezniona , jesli chodzi o zeczy dla malej
ja niedawno wróciłam z IRLANDII na stałe i powiem szczerze,że tez bym kupowała nowe,gdybym nadal tam była.Wg ich zarobków wszystko jest tanie jak barszcz.

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 11:22   #1020
joanna200
Rozeznanie

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18629016]gratki.
My dziś zaczynamy 35tc.
[/QUOTE]
Lea gratulacje 35 tygodnia!

sms od basiak:

[/QUOTE]

gratulacje dla nowej rozpakowanej mamusi!!

joanna200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości