"Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz XVI:) - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-17, 10:33   #2791
crozee
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Panna Żelazny Zad melduje się

nikt nie zwrócił uwagi na mój suwak a tu już 10 kg za mna

zabieram zabawki i ide do innej piaskownicy :P
gratuluje zrzucenia kg Bo z tego co widziałam, to waga przez długi czas uparcie stała na 81
Stary 2010-04-17, 10:35   #2792
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Kurde tak sobie myślę o tym moim promotorze i już nie czuję się tępa - jestem mega zryta, jak ja mogłam mu tak o sobie napisać, pomyśli sobie psychiczna jakaś
e tam...nie pomysli tak
btw fajny promotor

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
o ile nie posiadają daru jasnowidzenia, to nie
hehh to dobrze

Cytat:

witamy do innej piaskownicy nie puscimy gratuluje 10 kilo

naj niezle opowiesci fajna bylas jako dziecko
to ja wam tez opowiem kilka takich co do dzis kraza w rodzinie

jako kilkulatka stalam z mama i babcia na przystanku czekalam na autobus i chodze sobie pi trawniku - zerwalam kwiat polny i ide z nim - mama pewna ze do niej ide czeka...a co Agatka zrobila?
Stanela przed mlodym chlopakiem, wreczyla mu kwiat ze slowami "prosze" taka podrywaczka ze mnie byla

jechalam kiedys z mama i bratem do koszalina w bialogardzie trzeba bylo sie przesiasc na pks bo pociag sie zepsul czy cos....tlok jak nie wiem mama stoi z nami - wstal jeden gosc zeby zrobic miejsce i taka rozmowa miedzy mna a mama:
M-usiadz tu agatka
A- ale ja chce przy oknie
M-ale nie ma miejsca przy oknie
A-ale ja chce przy oknie i juz
M-ale tu pan ustapil tu musisz
A-(pokazujac palcem na pana z miejsca obok tego wolnego) tamten pan wstal to ten tez moze

Mama przyszla po mnie do przedszkola i bylismy na podworku - mialam isc pozegnac sie z pania przedszkolanka. NA lawce siedzialy dwie panie - jedna ktora lubilam i druga ktorej nie lubilam
Agatka stanela centralnie przed ta co lubi i mowi "dowidzenia PANI" i poszla

co do przyjaciolek i przyjaciol mam 3 przyjaciolki i 2 przyjaciol i to sa osoby na ktore wiem, ze moge liczyc
Stary 2010-04-17, 10:37   #2793
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
po pirwsze - krócej się już nie da
po drugie - nie wiem, na razieto są chyba wszystkie loty do 14 odwołane
da się, da... po prostu nie chcesz być żałosna!
żartuję

kurde, załamałabym się w takiej sytuacji. urlop wybrany, hotel wykupiony, a tu sobie wulkan erupcnął, no...

Przeglądam sobie z nudów (ale zaraz skończę, bo pranie i sprzątanie czekają ) nieruchomości w Tychach. I znalazła przepiękne mieszkanie dwupoziomowe 125 m2, 4 pokoje, pralnia, garaż, taras i ogród tylko że za 415 tys. ja wiem, że to dla niektórych supercena, ale wątpię, by w Tychach było wielu chętnych. z drugiej strony podobno jest możliwość negocjacji, więc może zejdą z ceny o jakieś... 150 tys. wtedy bym kupiła!
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 10:41   #2794
butterfly20
Zakorzenienie

Naj ale serio napisałaś 40 tys. A 3 razy na to patrzyłam i nie mogłam uwierzyć

Ale tak pomyślałam,że za 40 tys. to pewnie niezła ruina i komuś musiało się strasznie spieszyć

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 10:44   #2795
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość

naj niezle opowiesci fajna bylas jako dziecko
to ja wam tez opowiem kilka takich co do dzis kraza w rodzinie

jako kilkulatka stalam z mama i babcia na przystanku czekalam na autobus i chodze sobie pi trawniku - zerwalam kwiat polny i ide z nim - mama pewna ze do niej ide czeka...a co Agatka zrobila?
Stanela przed mlodym chlopakiem, wreczyla mu kwiat ze slowami "prosze" taka podrywaczka ze mnie byla

jechalam kiedys z mama i bratem do koszalina w bialogardzie trzeba bylo sie przesiasc na pks bo pociag sie zepsul czy cos....tlok jak nie wiem mama stoi z nami - wstal jeden gosc zeby zrobic miejsce i taka rozmowa miedzy mna a mama:
M-usiadz tu agatka
A- ale ja chce przy oknie
M-ale nie ma miejsca przy oknie
A-ale ja chce przy oknie i juz
M-ale tu pan ustapil tu musisz
A-(pokazujac palcem na pana z miejsca obok tego wolnego) tamten pan wstal to ten tez moze

Mama przyszla po mnie do przedszkola i bylismy na podworku - mialam isc pozegnac sie z pania przedszkolanka. NA lawce siedzialy dwie panie - jedna ktora lubilam i druga ktorej nie lubilam
Agatka stanela centralnie przed ta co lubi i mowi "dowidzenia PANI" i poszla
fajne historyjki! już widzę minę pana w PKS-ie
i co to znaczy: "fajna byłaś jako dziecko", hmm?

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Naj ale serio napisałaś 40 tys. A 3 razy na to patrzyłam i nie mogłam uwierzyć

Ale tak pomyślałam,że za 40 tys. to pewnie niezła ruina i komuś musiało się strasznie spieszyć
niemożliwe... przecież jedna z nas (chyba skimos) zauważyła i napisała, że 140 to mało.

ooo: patrz https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2694

jest jedynka z przodu, jest
no a poza tym to chyba bym w Tychach nawet garażu za 40 tys. nie kupiła
Stary 2010-04-17, 10:45   #2796
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
fajne historyjki! już widzę minę pana w PKS-ie
i co to znaczy: "fajna byłaś jako dziecko", hmm?
hehhh pan w pksie sie zmieszal bardzo i szybciutko wstal w sumie to wszystkie te historyjki znam z opowiadan - nie pamietam tego jakos....

aaa no ze fajnym dzieckiem bylas - a teraz jestes fajna kobietka
Stary 2010-04-17, 10:46   #2797
butterfly20
Zakorzenienie

Już znalazłam Faktycznie musiałam źle sobie zaznaczyć

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 10:50   #2798
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
hehhh pan w pksie sie zmieszal bardzo i szybciutko wstal w sumie to wszystkie te historyjki znam z opowiadan - nie pamietam tego jakos....

aaa no ze fajnym dzieckiem bylas - a teraz jestes fajna kobietka
to ja też większość z opowiadań znam
i kiepsko się tłumaczysz, ale niech Ci będzie
Stary 2010-04-17, 10:56   #2799
carmelova
Zakorzenienie

Ja jako dziecko byłam Artychą Wszyscy goście moich rodziców musieli najpierw zaliczyć moje występy.

Jak miałam 3 latka, to mama i babcia nauczyły mnie piosenki, którą miałam zaśpiewać Mikołajowi na choince u taty w pracy. Nadszedł ten dzień, wyszłam na środek, poprawiłam mikrofon i... zaczęłam "Moją piosenkę dedykuję Narzeczonemu" - moja nowa miłość poznana na choince i zaczęłam śpiewać jakąś zmyślankę o biedroneczkach, motylkach i kwiatuszkach

No i permanentnie wpędzałam w kompleksy kolegę z bloku u babci. Dosyć szybko nauczyłam się czytać i miałam taką ulubioną książeczkę - "Daktyle", tyle razy ją czytałam, że umiałam ją na pamięć. Miałam wtedy 4 lata, a sąsiad z bloku 7 i właśnie poznawał tajniki literek ;-) Więc przyszedł się pochwalić, że umie czytać. Wziął jakąś książeczkę i czyta: A-l-a m-a k-o-t-a... Więc jak skończył, to ja mu powiedziałam, że też umiem czytać. Wzięłam "Daktyle" i jednym tchem wypaliłam: "Gdzie się podziały moje daktyle?
Wyszedłem z domu tylko na chwilę!
Wyszedłem z domu wracam po chwili,
patrzę - o rety! Nie ma daktyli! "
Koledze się oczy robiły coraz większe, a ja dalej "czytam" przekręcając strony, żeby autentycznie wyglądało:
"Gdzie się podziały moje daktyle?
Może je zjadły straszne goryle?
Z okropnym rykiem do domu wpadły,
moje daktyle bezczelnie zjadły! "

Kolega wybiegł z mieszkania z płaczem. I przyszedł dopiero wtedy, kiedy nauczył się płynnie czytać
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 10:57   #2800
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeeść

eeeeej no bez przesady Ja też nie składałam podziękowań koledze, przez którego poznałam swojego tż Mój brat ani jego dziewczyna też mi nie dziękowali, że ich poznałam Ale tak dziękować za wszystko, to też bez przesady
Witam
Ale tu sytuacja była inna , jej rodzice nigdy nie wypuszczali na żadne imprezy , dopiero ja jej pokazałam takie " prawdziwe życie " i tu w ogóle nawet nie chodzi o jakieś super full wypas dziękuje , ale nawet "gdyby nie Ty I. To nie poznałabym M . " A kilka tyg , miesięcy po kopnęła mnie w tyłek bo nie byłam jej już potrzebna .... naiwna ja ....

A ktoś pytał się o moja 18stkę na 45 osób tylko mi nie zacytowało .
Więc miałam w mojej okolicy wynajęte pomieszczenie , kiedyś tam był bar i wszystko było . Jeszcze to z rodziny . A z racji tego że już jedną 18stkę wyprawialiśmy więc wiedzieliśmy co kupić , naszykować tak by wszystko poszło i wszyscy się ubawili . I wcale mnie to dużo nie wyniosło .
Stary 2010-04-17, 10:59   #2801
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

carmi alez bylas okrutna
Stary 2010-04-17, 11:00   #2802
upadly_aniol00
Zakorzenienie

w ogóle miałam piękny sen
Śniło mi się że Tż uklęknął i prosił mnie o rękę , piękne uczucie , nawet w śnie
A co napisałam mu , co mi się śniło i wszystko co mi leży na sercu
Ciekawe czy coś odpisze , bo jak nie to
Stary 2010-04-17, 11:02   #2803
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
carmi alez bylas okrutna
I tak mi zostało
Stary 2010-04-17, 11:04   #2804
najfajniejsza
Zakorzenienie

carmel, historia z daktylami mnie wgniotła w krzesło

Anioł, nie odpisze - po prostu przyjdzie do Ciebie i zrealizuje Twój sen
Stary 2010-04-17, 11:11   #2805
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:

Anioł, nie odpisze - po prostu przyjdzie do Ciebie i zrealizuje Twój sen
ahhh
Ale naprawdę cudowne uczucie , może to tylko głupi sen , ale żałowałam , że się obudziłam
Ja chcę jak we śnie tak ..., niech on klęka już
Stary 2010-04-17, 11:13   #2806
najfajniejsza
Zakorzenienie

OK, najwyższy czas iść po zakupy wszak jutro wszystko zamknięte.
no a potem pranie, doprowadzenie się do porządku i szoping!
miłego dniaaaaaa!

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
ahhh
Ale naprawdę cudowne uczucie , może to tylko głupi sen , ale żałowałam , że się obudziłam
Ja chcę jak we śnie tak ..., niech on klęka już
też miałam niedawno taki sen, bardzo realny, a serducho mi pikało, że ech...
Stary 2010-04-17, 11:13   #2807
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

naj udanych zakupow
Stary 2010-04-17, 11:20   #2808
carmelova
Zakorzenienie

Ja podobnie jak naj uciekam na zakupy, ale spożywcze. Jutro alma zamknięta. A potem na Rynek z koleżanką poczuć klimat jeszcze bez tłumów.
Stary 2010-04-17, 11:26   #2809
skimos
Zakorzenienie

Carmi ale ty wredna byłaś

Ja już nie pamiętam wielu historyjek Kiedyś zaczęłam je spisywać nawet, muszę chyba dalej, bo skleroza nie boli

Dziś we Wro słoneczko ale jednocześnie niebo takie szare. Boję się otworzyć okno
Kurde i nic praktycznie wczoraj nie zrobiłam a tyle mam do roboty na weekend, leń mi się włącza :/

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

ja na szczęście zakupy już wczoraj zrobiłam, chociaż przydałyby się może jeszcze jakieś lody... ale biedronka już zamknięta a szkoda mi kasy na Piotra i Pawła :P

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 11:28   #2810
upadly_aniol00
Zakorzenienie

U mnie też słoneczko
Ale głowa mnie strasznie boli

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

skimos dziś sobota , u mnie czynna biedronka do 19 chyba
Stary 2010-04-17, 11:33   #2811
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
ktora chce taka sukeinke? za darmo wam załatwie http://www.myweddingideas.net/wp-con...ding_Dress.jpg

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Powiem Wam jak poznałam TŻ na czacie to kilka dni pisaliśmy smsy i w ciągu tych kilku dni opisałam mu całe życie , jaka jestem co przeszłam co czuję ... On ostatnio sam się śmiał , że pokazałam mu drogę do mego serca .
Skubany był taki nieśmiały , ja zawsze robiłam pierwszy krok .
Dopiero potem pokazał swoje prawdziwe oblicze .
Ale wziął wszystko do serca ,tak się starał .
Pamiętam jak po tygodniu w parku była taka sytuacją , że wygłupialiśmy się przy latarni i w pewnym momencie zatrzymaliśmy się na przeciw siebie ,patrzeliśmy w oczy i już miał być nasz pierwszy poczęstunek, gdzie ja spanikowałam nie widziałam co mam zrobić i tak w przenośni zwiałam Wszystko na początku było jak w jakimś filmie .
W ogóle ja już na początku powiedziałam Tż , że nie szukam przelotnej przygody tylko męża i chłopak nie uciekł nawet na drugim spotkaniu już pytałam się czy ma garnitur u czy poszedłby ze mną na komunię niezła agenciara ze mnie
Super historia ale pierwszy wspólny poczęstunek?

Stary 2010-04-17, 11:35   #2812
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość

Super historia ale pierwszy wspólny poczęstunek?
Pocałunek nawet nie zauważyłam błędu
Stary 2010-04-17, 11:37   #2813
skimos
Zakorzenienie

Aniołku w związku z żałobą dziś biedronka do 11, jutro nieczynna.
A historii z koleżankami współczuję
Ja miałam jedną psiapsiółę w latach podstawówki 1-3. Takie papużki nierozłączki byłyśmy. W połowie 4 klasy przyszła do mnie z inną dziewczyną i przez domofon mi wykrzyczała że nie jesteśmy już przyjaciółkami bo ona się przyjaźni z tamtą.
Mocno to mnie dotknęło, ogólnie zmieniłam się (jako dziecko byłam bardzo otwarta, rezolutna, później stałam się nieśmiała i zamknięta) - i właśnie w tym zdarzeniu dopatruję się powodu tej zmiany

Później miałam fajną najlepszą kumpelę w gimnazjum, ale nie nazywałam jej nigdy przyjaciółką. Nadal utrzymujemy kontakt ale rzadko, każda ma swoje życie.

Stary 2010-04-17, 11:44   #2814
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
ja też bym chciała mieć taką koleżankę tutaj. W ogóle 90 proc. z Was bym sobie ściągnęła do Tychów.
Kto to te 10 % ? hę?

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
ktora chce taka sukeinke? za darmo wam załatwie http://www.myweddingideas.net/wp-con...ding_Dress.jpg
padłam
na noc poślubna to możesz mi załatwić

Cytat:

Gratuluję

A będzie ktoś taką Naszą wredotę chciał? I jeszcze ten Żelazny Zadek, no nie wiem. Może lepiej zostań tutaj?

Co do reszty to jak nadrobię. Bo mam jeszcze sprzątanie, prasowanie, pranie, pieczenie i może naukę. I farmą muszę się zająć ^^

Tak swoją drogą zanim dokładnie kiedyś poodpisuję na te historyjki i przyjaźnie i inne takie, to kto chce być moim friendsem?

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 11:47   #2815
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Ja mam jedną , przyjaciółkę , Przyjaciela , kochanka , ukochaną osobę ... Tak wszystko w jednym jest tą osobą mój TŻ.
A reszta to są znajomi i obcy ludzie którzy pomogli mi w życiu . Dla Tż też jestem najbliższą osobą , ponieważ reszta to kumple z wojska , ze szkoły .
Brakuje mi czasem tej kobiecej rozmowy , ale z TŻ też od czasu do czasu wychodzimy razem na zakupy , spacery , piwo , drinka , pogadać też mogę z nim o wszystkim , a jeśli on coś na skrobię to mam Teraz Was .

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość

Tak swoją drogą zanim dokładnie kiedyś poodpisuję na te historyjki i przyjaźnie i inne takie, to kto chce być moim friendsem?
Ja , ja , ja , weź mnie , no jaa ,..... tu jestem , wybierz mnie
Stary 2010-04-17, 11:49   #2816
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
I tak mi zostało
taaaaaaaaaaa

dzień dobry, cześć i czołem

dzisiaj jestem zazdrośnicą....... na maxaaaaaaaaaaaa!!

zazdroszczę mojej znajomej bo właśnie szykuje się na swój dzisiejszy ślub

makijaż, fryzjer, suknia..... ehhhh

ja też się szykuję na ten ślub i weselicho bo jesteśmy zaproszeni
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 11:57   #2817
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
taaaaaaaaaaa

dzień dobry, cześć i czołem

dzisiaj jestem zazdrośnicą....... na maxaaaaaaaaaaaa!!

zazdroszczę mojej znajomej bo właśnie szykuje się na swój dzisiejszy ślub

makijaż, fryzjer, suknia..... ehhhh

ja też się szykuję na ten ślub i weselicho bo jesteśmy zaproszeni
Znajoma ma dziś wesele u mnie też
A gdzie się wybierasz na to weselicho ? ( jeśli można wiedzieć )
Stary 2010-04-17, 12:06   #2818
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Oczywiście masz prawo tak sądzić, ale zastanawiam się dlaczego tak sądzisz. Według większości jest on uważany za mistrza operowania słowem, a 9 stycznia 2009 r. Sejm Rzeczypospolitej Polskiej ogłosił rok 2009 Rokiem Juliusza Słowackiego.
Dlaczego tak sądzę- z prostej przyczyny- nie lubię poezji
Druga sprawa jest taka, że z tą "większością" to jest trochę jak z Oscarami- im więcej Oscarów film dostanie, tym większym knotem zwykle się okazuje. Dlatego nie polegam na opinii większości i na tym że "Słowacki wielkim poetą był" tylko raczej na swoim guście.
I jeśli czytam coś co mi się nie podoba, drugie, trzecie, piąte i dziesiate "dzieło" i mi się nie podoba, to oczywiste, że nie stwierdzę, że był wybitny.
Poza tym nie lubię też słowa "wybitny" bo wydaje mi się, że tego nie można tak do końca okreslić czy ktoś jest wybitny czy nie.
Chopin też ponoć był wybitnym artystą a mnie skręca jak słyszę gdzieś jego utwory.
Także ja do tego podchodzę na zasadzie swojego gustu a nie opinii większości.

I tutaj taki przykład- "Pan Tadeusz" Mickiewicza. Wielu ludzi uważa, że to wybitne dzieło, ze jest cudowne, wspaniałe och ach.... no rewelacja. Ja z Pana Tadeusza Przeczytałam bodajże 4 księgi, po czym powiedziałam rodzicom, że ja tego nie przeczytam, bo jest dla mnie za ciężkie i tyle, nie dam rady (wszyściutkie lektury szkolne czytałam zwykle od deski do deski). Lekcja- sprawdzian z lektury, dostałam jakimś cudem pozytywną ocenę, kolejna lekcja- oglądamy film. Zadanie domowe- recenzja tegoż filmu i porównanie go z książką.
Moje wypracowanie- było baaaardzo długie, bo zawsze pisałam długo, ale zakończenie brzmiało mniej więcej tak "(...) zarówno książka, jak i film, w moim odczuciu, okazała się przysłowiowym knotem".
Później pytanie nauczycielki do klasy komu się podobał Pan Tadeusz- wszystkim poza mną, a na przerwie co? Rozmowy typu "no beznadziejne to było, ale nie dostałbym piatki jakbym tak napisał".
Wniosek- nie zawsze "większość" jest wyznacznikiem "wybitności".

Wybacz za tak długą odpowiedź, ale starałam się napisać tak, żeby było zrozumiałe dlaczego jestem na nie jeśli chodzi o geja- Słowackiego

crozee no sukieneczka piękna... jeszcze pani ma malinkę na wewnętrznej stronie uda...no rewelacja. Ja taką chcę!!!

Co do koleżanek... ja miałam w gimnazjum jedną koleżankę taką dobrą, sypiałyśmy u siebie w weekendy, praktycznie codziennie się spotykałyśmy, razem w jednej drużynie harcerskiej (medeline wiesz o kim mowa )... później się zaczęło psuć bo się zaczęła głupia rywalizacja. Jak drużynowy mnie za coś pochwalił, tamta strzelała fochem. Ja się starałam nie rywalizować, bo uważam, że to głupie (tymbardziej, że on chwalił praktycznie każdego), no ale w końcu wyszło jak wyszło, że ja nie wytrzymałam i odeszłam z drużyny.
W międzyczasie były też takie 2 dziewcyzny.... też mase czasu spędzałyśmy razem (też jedna drużyna), na biwakach te same zastepy, no papużki nierozłączki i też nocowałyśmy u siebie. Umarło śmiercią naturalną.
Była też koleżanka od 3-ciej podstawówki... gimnazjum, liceum razem i potem co? Matura- ona chodziła na korepetycje z biologii i chemii żeby zdać, ja tylko na chemię. Obie miałyśmy składać na weterynarię. Ja się dostałam. Ona stwierdziła że nie składala bo nie miała szans się dostać, wylądowała na płatnej kosmetologii. Ona się do mnie przestała odzywać, unikała mnie, mało tego, jej mama nie odpowiadała mi "dzień dobry" na ulicy i po chamsku wręcz zaczęła traktować moją mamę i tak jakby jej nie znała (a zawsze na wywiadówkach miło rozmawiały czy na ulicy). No i kontakt sie popsuł. Niby rozmawiam teraz z J ale tak jakoś sztywno. Cały czas mam wrażenie, że jest na mnie... zła
A na studiach... różnie bywa.
W każdym razie.... za jedynego przyjaciela uważałam ex... jak widać- niesłusznie.

Łaaaaa rozpisałam się. Przepraszam

Macie tu coś żeby oczka odpoczęły od czytania
http://www.youtube.com/watch?v=4UFLQUzgK0U
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 12:15   #2819
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Ja już raczej nie zaznam "przyjaźni " ostatnio doszłam do wniosku , że wieczór panieński i kawalerski zrobimy sobie razem zaprosimy kilku znajomych jeśli się tacy znajdą i zrobimy wspólna impreze
Stary 2010-04-17, 12:30   #2820
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
.

I tutaj taki przykład- "Pan Tadeusz" Mickiewicza. Wielu ludzi uważa, że to wybitne dzieło, ze jest cudowne, wspaniałe och ach.... no rewelacja. Ja z Pana Tadeusza Przeczytałam bodajże 4 księgi, po czym powiedziałam rodzicom, że ja tego nie przeczytam, bo jest dla mnie za ciężkie i tyle, nie dam rady (wszyściutkie lektury szkolne czytałam zwykle od deski do deski).
to ja jestem lepsza - przeczytalam 1,5 strony - i stwierdzilam, ze tego nie rozumiem i ze tego nie da sie czytac -nie przeczytalam nawet streszczenia, tylko podsumowanie w opracowaniu (streszczenie streszczenia )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości