|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg ZAPRASZAM!
Witam was w nowym dniu
Ciekawe ile waże. W sumie wiem że napewno przez święta przytyło mi się i ważyłam więcej niż 54 kilo ![]()
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jutro raczej nie będę miała okazji żeby się zważyć... nie mam wagi w domu tylko u TŻ, więc w weekend się zważę
![]() Ja dziś jak na razie na śniadanie 2 kromki pełnoziarnistego chlebka z szynką, serem żółtym, Almette i pomidorkiem, a na obiad duszonki Za niedługo zacznę przygotowywać jakąś kolację
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
a mi znów nie wyszło, ale od dziś się biorę za siebie.
No kochane nie oszukujmy się bez ograniczania ilości jedzenia oraz wykluczenia fast-foodów, słodyczy, chipsów, ciast i alkoholu nie mamy co liczyć na efekty. Dodatkowo powinnyśmy się ruszać w każdy możliwy sposób, aby spalić tkankę tłuszczową. Musimy dać radę! pozdro
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2010-04-15 o 11:13 |
|
|
|
|
#964 |
|
Rozeznanie
|
Witam witam
Dziś wzorowa dietka I tak miejmy nadzieję do następnego czwartku I żaden weekend mi nie straszny!
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj też dietkowo
śniadanie- musli z mlekiem, na uczelni kanapka z pełnoziarnistego chleba z sałatą, serem jakimś ziołowym i rzodkiewką obiadu dziś brak, bo nie mam nic w akademiku zjem sobie dziś jeszcze kanapli z pełnoziarnistego chlebka z wędlinką, serkiem Almette i pomidorkiem i jeszcze na dziś jogurt mam
|
|
#966 |
|
Przyczajenie
|
Ja ważyłam się dzisiaj rano i.... przez ostatnie 3 dni schudłam 1kg
Czyli jeszcze tylko 3kg do upragnionego celu.. (no chyba że okaże się iż pasowałoby zejść z wagą jeszcze niżej... ).
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję dziewczyny
ja się nie ważyłam bo @ mam, więc to bez sensu ![]() ja dziś dietkowo: kanapka z sałatą, szynką i szczypiorkiem (150) jogobella reguralis (120) spaghetti (500) banan (100) =870 Może później zjem jakąś kanapkę (mam nadzieje, że nie). Ale nie przekroczę 1000 kcal ![]() Piję duuuużo wody
|
|
#968 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Dzisiaj ostatni dzien folgowania z racji okresu. No i obiadu w akademiku nie mam a musze na zakupy isc, wiec pewnie cos tam zjem niedobrego ![]() Postanowilam, ze juz tak na powaznie biore sie za siebie i moze nawet ta diete Dukana zastosuje. Podobno daje rewelacyjne efekty. No i od poniedzialku biegam. I chodze na ten glupi basen. Wszystko mi ten okres pomieszal. No i boje sie ze jak wroce do domu jutro to mama mi swoim obiadkiem namąci, no ale cóż... Dzisiaj mierzylam pare rzeczy na zakupach i mam takie sadlo, ze szok. Musze to spalic, MUSZE!!!! Cytat:
Pamietajcie dziewczyny, trzymajmy sie razem!
|
||
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
MadameButterfly6 właśnie ja też wczoraj przymierzałam rzeczy i mam taaaaaaaaaaaakie sadło! Aż szkoda gadać.
![]() Kuuurde TAK MI SIĘ CHCE CHIPSÓW które leżą w szafce ![]() :sl ina:![]() ![]() POMOCY NIECH MNIE KTOŚ POWSTRZYMA
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już chyba nie będę dziś nic jadła... zjadłam 2 kromki i jestem pełna jogurt sobie zostawię na jutro
|
|
|
#971 |
|
Przyczajenie
|
A mi po 3 dniach bez wszelkich słodkich i smażonych rzeczy już wcale nie chce się ich jeść... żadne pokusy mnie nie dręczą
. Zresztą w ogóle zapominam o jedzeniu... Obiad zjadłam po 12 i dopiero teraz sobie przypomniałam. Doszłam do wniosku, że 7 godzin + 4-5 zanim się położę to trochę za dużo dla mojego organizmu, po czym zrobiłam sobie dwie kanapki z miodem i białym serem. Do tego oczywiście moją czerwoną herbatkę po której czuję się niesamowicie lekka ![]() Trzymajcie się dzielnie dziewczyny, już za niedługo będziemy mieć figury modelek, zobaczycie
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie zjadłam nic słodkiego od Świąt, kiedy zjadłam chyba tylko kawałek sernika
i nie ciągnie mnie do słodkiego! za to mam dużą ochotę na kebaba albo pizzę
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj stwierdziłam, że nigdy nie wyglądałam gorzej. Ale od ostatnich 2-3miesięcy właściwie codziennie tak stwierdzam, dlatego tym razem postanowiłam sięgnąć po niezbite dowody, zmierzyłam się. Moim największym koszmarem są uda (choć teraz, po tych strasznych 2/3 mies. także i brzuch), więc zmierzyłam sobie te nieszczęsne uda i SZOK, ostatnio się mierzyłam jakoś 3-4 miesiące temu i uważałam, że jest źle, a teraz jest TRAGICZNIE przybyły mi 4cm!! :O
Dlatego chwilę później wskoczyłam na stpper i zaliczyłam 33min :P. Pot się ze mnie lał strasznie (dawno tak nie było :P). Zaraz się zabieram za 8 min legs. A jutro czeka mnie porządny spacer do domu/do szkoły (postaram się w jedną i w drugą stronę wysiąść przynajmniej 2 przystanki wcześniej). Skończyło się leniuchowanie! Teraz zabieram się za siebie już na poważnie! Nie mogę aż tak źle wyglądać ! Ach no i przed snem planuję 50 brzuszków (będę stopniowo zwiększać tę ilość aż dojdę do 100 dziennie, później - zobaczymy ).Trzymajcie się dziewczyny i mam nadzieję, że udzieli się Wam moja motywacja i że ja z nią wytrwam tak przynajmniej miesiąc! :P
|
|
#974 |
|
Przyczajenie
|
Hm.. ja w sumie nie mam problemów ani z brzuchem ani z udami... To co jest najgorsze to mój duży tyłek
. A schudnąć w biodrach jest podobno najgorzej...
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Każdemu najgorzej jest schudnąć z czegoś innego. Aczkolwiek zawsze te dolne partie jest ciężej zgubić, niż górne, dlatego uda, pupa - zmora, a biust leci od razu :P, brzuch też stosunkowo łatwo zrzucić. Ale to też nie zawsze, dużo zależy od chociażby typu figury, BMI , zawartości tłuszczu itd. itp.
. Mimo wszystko zauważyłam jedną prawidłowość - jeśli najbardziej nie podobają Ci się Twoje uda - najtrudniej Ci z nich schudnąć, jeśli brzuch to z niego, jeśli tyłek - z niego. Życie jest okrutne :P. Ale damy radę!
|
|
#976 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bylam dzis z TZ w manufakturze. On zjadl 2 cheesburgery w Mc Donaldzie, a ja sobie zamowilam panierowana pange z surowka i frytkami w North Fish. Wiem, panga nie jest zbyt dobra ryba no i te frytki... Ale jeszcze nie jadlam w zyciu ryby w centrum handlowym gdzie sa fast foody i jestem z siebie dumna Nastepnym razem sobie wezme tunczyka w ziolach ![]() O i chcialam zjesc sobie w Mc Donaldzie Mc Flurry, ale sie powstrzymalam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#977 | |
|
Raczkowanie
|
Ja narazie sie trzymam
niedawno wrociłam z silowni i juz nic nie zjadłam, tylko wypilam siemie lniane i nie jestem glodna. Boje sie weekendu bo zawsze zjezdzam z akademika do domu, a tam w lodowce duzo pokus na mnie czeka ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
chociaz następnym razem, zamiast frytek proponowalabym suruweczkeEhh...a ja nienawidze swojego brzucha...i łydek ale na nie juz chyba nic nie poradze, taka moja uroda, ze mam masywne łydki i musze sie z tym pogodzić
|
|
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Wypiłaś siemię lniane? Jak?
Mam całą paczkę tych ziarenek w domu i jeszcze nie używałam do niczego, a o piciu w ogóle nie słyszałam . Aczkolwiek słyszalam, że ma (ogólnie siemię lniane) dobry wpływ na dietę, chudnięcie ;D.
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
no skusiłam się na parę chipsów niestety i 1 batonika takiego 3centymetrowego
Ale spoko jutro to spalę i będę się już bardziej starać. Wiem, że początki są najgorsze! Mi najbardziej przeszkadza BRZUCH- zdecydowanie. Ja bym tego nie nazwała brzuchem tylko fałdami tłuszczu... straszneprzed chwilą 50 brzuszków zrobiłam
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2010-04-15 o 22:50 |
|
|
|
|
#980 |
|
Przyczajenie
|
((
Edytowane przez pszczoolkaa Czas edycji: 2010-04-15 o 23:12 |
|
|
|
|
#981 | |
|
Raczkowanie
|
[/PHP]
Cytat:
Polecam Edytowane przez gossia089 Czas edycji: 2010-04-16 o 07:02 |
|
|
|
|
|
#982 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() a więc tak : waga tydzień temu - wielka niewiadoma ale powyżej 54 wydaje mi się że pod 55 mogło nawet podchodzicwaga po tygodniu 53,3 kg! klask i:uda - było 51cm. - jest 50 cm talia było 64- jest 62,5 cm No ja z tych górnych partii to bym już może nie chciała chudnąc chyba ze troszkę recę i minimetr boczków ![]() Ale z ud muszę jeszcze schudnąc więc walczę dalej ![]() Nareszcie mam taki zapał A to wszystko dzieki temu wątkowi
|
|
#983 |
|
Przyczajenie
|
Gratuluje milusia1991
Ja nie wiem ile miałam w udach, ale w tali z 69cm spadło na 67,5cm. Do tego dzisiaj rano się ważyłam i znowu mniej: 57,6kg Wynika z tego, że chudnę ok. 0,5kg dziennie wcale się nie głodząc .
|
|
|
#984 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja sie nie ważę, bo jestem chora i okres cały czas nadchodzi nadchodzi i przyleźć nie chce. Dziś ładnie dietkowo u mnie. O 17 zjem na kolacje sałatkę z białego sera, tuńczykiem i majonozem light (ten light to w sumie żadna różnica niż ten zwykły, ale trochę jak zjem to nic stanie nie stanie) ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
milusia- wow
gratulacje diana- również gratuluję olcik- majonez light ma 40kcal w łyżeczce, a zwykły 100- taka jest różnica ![]() mi nie wyszło, bo okres miałam, ale od dziś wyjdzie. Musi! Mój brat (ekspert w odchudzaniu), mówi, że najgorsze są 3 pierwsze dni wtedy żołądek domaga się jedzenia. Jak przetrwasz te 3 dni to potem z górki , a więc muszę No i trzeba jeść śniadanie do godziny po obudzeniu się, bo wtedy organizm spala do 30% kalorii więcej Jestem po @ i nie przytyłam! Ważę 57,9 a myślałam, że 58,8
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2010-04-17 o 08:20 |
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje dziewczyny
Mnie na szczęście udaje się trzymać dietę- nie jem słodyczy, staram się jeść do 18 i nie jeść kalorycznych rzeczy dziś troszkę pogrzeszę, bo wychodzimy ze znajomymi.... no ale czasem trzeba, nie dajmy się zwariować
|
|
#987 |
|
Zadomowienie
|
wiem wiem, ze ma niby mniej kalorii ale ja nie wierzę za bardzo w te wszystkie cuda z napisem "light"
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki i u mnie na wadze mniej ! 60,9
wiem że to niewielka różnica ale się strasznie cieszę ja się nigdy nie mierzyłam, może zacznę? dziś się zmierzę wieczorem i będe tak robić co tydzień![]() dziewczyny gdzie wy kupujecie tą Jogobellę regularis? bo ja jej nigdzie ni widze jest tańsza od activi? a jak w smaku?
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
dobradusza- masz rację, czasem trzeba zaszaleć :p ale ja już za dużo szalałam i nie dam się obżarstwu! o NIE !
![]() olcik- ja w sumie też, ale akurat w majonez wierzę ![]() justi- no to super Ja jogobellę regularis jedynie w Billi kupuję, bo nigdzie jej nie ma. Kosztuje 0,79zł więc jest tania- activia kosztuje 1,19zł Ja zawsze lubiłam jogobellę więc mi smakuje, nawet bardziej niż activia ![]() u mnie dziś wygląda tak: śniadanie: kromka chleba z sałatą (duuużo) i szynką 2 śn: activia truskawkowa obiad: ziemniaki (bez tłuszczu), mortadella w panierce i duuużo marchewki z groszkiem kolacja: ok 17-18 zjem 1 kiełbaskę i skrzydełko z grilla lub 2 skrzydełka, bez kiełbaski podliczyłam już wszystko i będzie 1000kcal ![]() o 15:00 idę na rower ![]() aaa i od dziś biorę Therm Line Forte- podobno mocniejsze jest niż TLII
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2010-04-17 o 14:14 |
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
no i dziś zaszalałam... 3 piwka. ale wszyscy jedli chipsy i paluszki a ja ani jednego
więc jakiś sukces jest na śniadanie dziś 2 kromki pełnoziarnistego z sałatą serem i wędliną a na obiad kasza z sosem i to tyle na dziś jeśli chodzi o jedzenie
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

Ciekawe ile waże. W sumie wiem że napewno przez święta przytyło mi się i ważyłam więcej niż 54 kilo 

1.09.2012
).
ja się nie ważyłam bo @ mam, więc to bez sensu 

:sl ina:

. A schudnąć w biodrach jest podobno najgorzej...
klask i: