Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-16, 21:17   #421
magera
Rozeznanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
A zreszta zobacz tutaj;-)
Agunia, nie wiem jak bylo przed, ale uważam, że jest bardzo dobrze śliczniutkie i takie duże...
napewno cierpliwość będzie cnotą (jak u każdej po zabiegu) i już niedlugo jak sie wygoi ładnie, to nie będziesz widzieć żadnych "ale"
ja tez mam świadomość, że będę widzieć jakieś wady, ale lepiej widziec (na poczatku) wady jak się ma cycunie, niż zamartwiać się, ze się ich nie ma (jak np. ja)
Buziam Cię mocno

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 22:01   #422
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Sweet jak tam twoje cycorki??
Dobrze znosisz ten czas pooperacyjny??
Pozdrawiam
hej a dobrze, dziekuje dziewczynki robia furrore bo jest tu cieplutko, nosze cienkie bluzki a mimo topiku sutki mi stercza jak szalone he he i nawet jak zaslaniam wlosami czy sweterkiem to skubance sobie stercza dalej i jak nie przypilnuje to lapie sie na tym ze faceci sie wgapiaja w nie
w sumie juz prawie zapomnialam ze mialam op, zero bolu, nawet na plecach nauczylam sie spac co dla mnie bylo czyms niewyobrazalnym jeszcze miesnie ciut ciagna i strupki nie wszystkie odpadly, ale zgodnie z zaleceniami sciagam juz topik i zaczynam basen za pare dni wiec mam nadzieje ze mi puszcza miesnie
uwaga uwaga jutro rytualnie pozbywam sie wszystkich starych stanikow z szafy!!!
A Twoje panienki widze ze bardzo ladnie wygladaja i najwazniejsze ze jestes szczesliwa

Cytat:
Napisane przez mirra7730 Pokaż wiadomość
I dodaje... nie jestem Twoja kolezanka...zapomnialas?
ahh no tak zapomnialam, jestes dla mnie nikim
a jasnie pani nie umie dalej czytac ze zrozumieniem PRIV KOBIETO PRIV jak juz chcesz do mnie pisac, ale juz stracilam nadzieje ze impuls dotrze do mozgu i zarowka sie zaswieci w glowie jak kiedykolwiek zrozumiesz przekaz

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Dokładnie Mirra. Pisz na priva. To nie miejsce na przepychanki, a Twoje posty coraz mniej dotyczą tematu.
do łazienki?

Trelek az sie populam woda jak przeczytalam te lazienke ha ha

Seela dziekuje kochanie
Stary 2010-04-16, 22:14   #423
kejsiii
Rozeznanie

Aguś ale one są duże świetnie wyglądają pomimo opuchlizny i są takie naturalne
jeszcze trochę i nie bedzie śladu po operacji a podejrzewam że przy tym cięciu otoczki to ma prawo cię denerwować stanik i pewnie wszystko swędzi cio? mam nadzieję że bedziesz się czuła z dnia na dzień coraz lepiej szczególnie że jak piszesz mam wraca do pracy więc wiem ile dzidzia bedzie pochłaniać twojej energi ale bedzie dobrze ...
I nie łap nam tu dołów żadnych to zabronione !!! Ciesz się nowymi cycuszkami są śliczne i jesteś już po a mnie to wszytsko dopiero czeka
Buzik

Magera tak mi przykro z powodu tego lotu to jakaś masakra ale może doktor potraktuje to jakoś specjalnie i uda się Ciebie w miarę szybko wcisnąć na konsultację Dzwoń jutro z samego rana na pewno pracują będę trzymać kciuki

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 22:20   #424
karinaaa87
Przyczajenie

Witam wszystkie forumowiczki,
nie było mnie tutaj od dłuższego czasu jednak doszły mnie wieści jak wypowiadacie się na tematt dr Kasprzyka.
Rozumiem,że każda z Was ma swoje zdanie na dany temat,czy to lekarza,czy rownież rozmiaru piersi.Jednak nie należy osądzać kogoś bezpodstawnie.
Piszecie,że dr Kasprzyk zrobił mi krzywdę co jest kompletnym kłamstwem,owszem początkowo miałam zaproponowane rozmiar 160 z anatomów,było to jednak związane z tym,że jestem osobą szczupłą o małej elastyczności skóry i po prostu nie dało się włożyć nic większego.Ostatecznie wraz z doktorem wybraliśmy 220 z okrągłych jednak jak powiedział dr to samo wizualnie wyszłoby z tych 160 tylko nie byłyby od góry tak wypełnione jak to jest w okrągłych.
Jestem naprawdę bardzo szczęsliwa ze swoich piersi z tego jaki mają rozmiar więc bardzo proszę nie podawajcie mnie za przykład jako osoby niezadowolonej bo tak nie jest!!
Opiekę w klinice miałam najlepszą jaką sobie można wymarzyć,a Pan Dr jest świetnych chirurgiem.
Pozdrawiam Was serdecznie,życzę miłego wieczoru i mam nadzieję,że moja wypowiedź zakończy niepotrzebne nieporozumienia
karinaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 22:23   #425
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karinaaa87 Pokaż wiadomość
Pozdrawiam Was serdecznie,życzę miłego wieczoru i mam nadzieję,że moja wypowiedź zakończy niepotrzebne nieporozumienia
A ja coś czuję że teraz dyskusja się dopiero rozkręci

Stary 2010-04-16, 22:24   #426
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Aguś ale one są duże świetnie wyglądają pomimo opuchlizny i są takie naturalne
jeszcze trochę i nie bedzie śladu po operacji a podejrzewam że przy tym cięciu otoczki to ma prawo cię denerwować stanik i pewnie wszystko swędzi cio? mam nadzieję że bedziesz się czuła z dnia na dzień coraz lepiej szczególnie że jak piszesz mam wraca do pracy więc wiem ile dzidzia bedzie pochłaniać twojej energi ale bedzie dobrze ...
I nie łap nam tu dołów żadnych to zabronione !!! Ciesz się nowymi cycuszkami są śliczne i jesteś już po a mnie to wszytsko dopiero czeka
Buzik

Magera tak mi przykro z powodu tego lotu to jakaś masakra ale może doktor potraktuje to jakoś specjalnie i uda się Ciebie w miarę szybko wcisnąć na konsultację Dzwoń jutro z samego rana na pewno pracują będę trzymać kciuki
Dołączam się do wypowiedzi kejsii!!!! Agunia, jesteśmy z Tobą

Co do mojego lotu, to istotnie masakra spał sobie wulkan 190lat!!!!! ... i postanowił wybuchnąć akurat jak miałam jechać na konsultację to jest dopiero niefart
dziękuję za info zadzwonię jutro do kliniki i dam znać na pewno...

.
Stary 2010-04-16, 22:41   #427
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
mirra7730 nie rozumiem po co nadal ciągniesz ta dyskusje mnie to już nudzi zagladam tu tylko po to by zdobyć cenne informacje dotyczące operacji na którą czekam z utęsknieniem i dziewczyny pomagają i podtrzymują na duchu za co A takie dyskusje jak prowadzisz nikomu w niczym tu nie pomagają więc bardzo Cię proszę odpisuj do dziewczyn jak tak bardzo musisz ale na PW Dziękuję

Zgadzam sie w 100%k laski:

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Napisane przez seela Pokaż wiadomość
Chciałaś się zaliczać do grona moich przyjaciół... ja Cię przyjęłam i tym samym umożliwiłam Ci oglądanie moich zdjęć bez ograniczeń, a Ty...
Mówiąc szczerze czekałam cierpliwie, że sama zaproponujesz żebyśmy się zameldowały w Twoim profilu na oglądanie Twoich panienek, myślałam że potrzebujesz czasu na wstępne zagojenie się ran, więc Cię nie ponaglałam, a tu...taki strzał!
Noooo to chyba nie zbyt elegancko...

oooo i tu sie tez zgadzam my wszystkie przyjelysmy Cie do grona przyjaciol, pokazalysmy swoje twarze i piersi a Ty sie na Nas wypielas.
Latwo jest ogladac czyjes fotki natomiast ciezko wrzucic swoje.

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:

oooo fotki jejku pierwszy raz ( nie 2 )widze ciecie wokol otoczki .
Gratulacje

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-04-16 o 22:49
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 22:41   #428
seela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Muszę zadzwonić jutro do pani Dorotki i zmienić termin konsultacji...

Przy okazji dziewczynki jeśli moge Was prosić o pomoc...
Czy wiecie może czy jutro spokojnie mogę zadzwonic do kliniki, tzn. czy pracują w soboty...
Dzięki z góry
Czasami jest tak że w soboty operują, ale nie wiem czy akurat w te konkretną sobotę tak będzie. Spróbuj zadzwonić, a jak się nie uda to zadzwoń w poniedziałek i powiedz jaka jest sytuacja.
Pani Dorotka z pewnością Cię zrozumie i zrobi wszystko co w jej mocy żeby Cię wcisnąć gdzieś gzdie to możliwe.
Powiedz, że Dziewczyny z forum Ci tak doradziły i ze powiedziały że Ona na pewno coś wymyśli

seela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 22:55   #429
kejsiii
Rozeznanie

Dobranoc kochane

Stary 2010-04-16, 23:03   #430
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Czasami jest tak że w soboty operują, ale nie wiem czy akurat w te konkretną sobotę tak będzie. Spróbuj zadzwonić, a jak się nie uda to zadzwoń w poniedziałek i powiedz jaka jest sytuacja.
Pani Dorotka z pewnością Cię zrozumie i zrobi wszystko co w jej mocy żeby Cię wcisnąć gdzieś gzdie to możliwe.
Powiedz, że Dziewczyny z forum Ci tak doradziły i ze powiedziały że Ona na pewno coś wymyśli
no, właśnie, tak przyszło mi na myśl, że jeszcze i żałoba jest,
w ten weekend wiele miejsc będzie nieczynnych,
ale spróbować nie zaszkodzi

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
A ja coś czuję że teraz dyskusja się dopiero rozkręci
niom
nie tylko pył wisi w powietrzu
Stary 2010-04-16, 23:25   #431
magera
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki seela tak też zrobię

Cytat:
Dobranoc kochane
Dobranoc buziam mocno

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
no, właśnie, tak przyszło mi na myśl, że jeszcze i żałoba jest,
w ten weekend wiele miejsc będzie nieczynnych,
ale spróbować nie zaszkodzi

a tak na marginesie... to pewnie jutro będzie nieczynne... ale co to w porównaniu do wieczności...

.
Stary 2010-04-16, 23:58   #432
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładnie to wygląda
tzn.,nigdy nie widziałam jeszcze takiego cięcia, dziewczyny zachwalały, ale jakoś z suchego zachwalania niewiele dla mnie wynikało

no i było kiedyś to straszne zdjęcie
a tu..no, jest super
w szczególności,że to w sumie nie zwykłe powiększanie,
ale takie 3w1,
bo powiększanie+redukcja+zmn iejszanie otoczek
no, postarał się doktorek
ja nie widziałam wyjściówki, więc nie wiem jakie były te otoczki przed op., w sumie nie mam porównania
i choć zrozumiałabym gdybyś nie wstawiała zdj.,
(domyślałam się powodów, które dziś opisałaś, i na Twoim miejscu też pewnie bym miała podobne wątpliwości)
ale cieszę się bardzo,że zdjęcia są, bo w sumie to dla mnie coś nowego,
i pewnie dla niejednej z nas

nawet ten kolorek już chyba schodzi,
nie ma specjalnie fałdowania etc.
pewnie wszystko pięknie się wygoi
jeszcze raz, gratulacje

dzięki, Aga
za, mimo wszystko, wstawienie tych zdjęć

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
Napisane przez pretty_girl1 Pokaż wiadomość
ja nie wiem kiedy ten czas zleciał, za tydzień mam operację
..mhm..super
no to będziemy trzymać kciuki,
i czekać na relację
Stary 2010-04-17, 00:04   #433
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinaaa87 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie forumowiczki,
nie było mnie tutaj od dłuższego czasu jednak doszły mnie wieści jak wypowiadacie się na tematt dr Kasprzyka.
Rozumiem,że każda z Was ma swoje zdanie na dany temat,czy to lekarza,czy rownież rozmiaru piersi.Jednak nie należy osądzać kogoś bezpodstawnie.
Piszecie,że dr Kasprzyk zrobił mi krzywdę co jest kompletnym kłamstwem,owszem początkowo miałam zaproponowane rozmiar 160 z anatomów,było to jednak związane z tym,że jestem osobą szczupłą o małej elastyczności skóry i po prostu nie dało się włożyć nic większego.Ostatecznie wraz z doktorem wybraliśmy 220 z okrągłych jednak jak powiedział dr to samo wizualnie wyszłoby z tych 160 tylko nie byłyby od góry tak wypełnione jak to jest w okrągłych.
Jestem naprawdę bardzo szczęsliwa ze swoich piersi z tego jaki mają rozmiar więc bardzo proszę nie podawajcie mnie za przykład jako osoby niezadowolonej bo tak nie jest!!
Opiekę w klinice miałam najlepszą jaką sobie można wymarzyć,a Pan Dr jest świetnych chirurgiem.
O ile mnie pamięć nie zawodzi to dziewczyny miały na myśli dziewczynę o nicku Dzidzia_ja.... - czyli tą, co po op. powiększania piersi nosi ten sam rozmiar stanika co przed zabiegiem.... Więc chyba zaszła jakaś pomyłka
Ale tak czy siak - cieszę się, że nas odwiedziłaś i jesteś zadowolona z cycuchów. Mam nadzieję, że pięknieją w oczach

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Magera...spokojnie....co się odwlecze, to nie uciecze
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 00:30   #434
martina1983
Raczkowanie

witamdziewczyny, jestem zdecydowana na powiększenie mego ciążowego sflaczałego biustu, jestem ze śląska mam blisko do eurokliniki(dr.wilgus)ale powiem szczerze ze się boje czytając opinię o nim, wątek jest bardzo długi i niewiem jak się do tego zabrać,
czy możecie mi chociaż wymienić tych najlepszych polecanych chirurgów, no i fajnie jakby byli ze śląska ale nie konieczność, z góry bardzo dziękuje
wydaje mi się ze drskupin poznań i dr szczyt są tu często polecani, czy możecie powiedzieć więcej i moze ktoś bliżej Katowic

Edytowane przez martina1983
Czas edycji: 2011-05-31 o 14:09
martina1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 02:11   #435
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martina1983 Pokaż wiadomość
witamdziewczyny, jestem zdecydowana na powiększenie mego ciążowego sflaczałego biustu, jestem ze śląska mam blisko do eurokliniki(dr.wilgus)ale powiem szczerze ze się boje czytając opinię o nim, wątek jest bardzo długi i niewiem jak się do tego zabrać,
czy możecie mi chociaż wymienić tych najlepszych polecanych chirurgów, no i fajnie jakby byli ze śląska ale nie konieczność, z góry bardzo dziękuje
wydaje mi się ze drskupin poznań i dr szczyt są tu często polecani, czy możecie powiedzieć więcej i moze ktoś bliżej Katowic
hej
ja polecam dr Skwiercz, z drugiego końca PL, bo z 3miasta
sama jechałam ponad 6h pociągiem po cycuchy, ale czasem warto zaszaleć

a bliżej Katowic to w kierunku W-wy(Broma, Szczyt etc.) lub Wrocławia (Jarliński, Niemkiewicz)
albo jeszcze bliżej..

na pewno jutro ktoś coś więcej podpowie

pozdrawiam
Stary 2010-04-17, 08:06   #436
gigo2002
Raczkowanie

aga,
piekne!

Edytowane przez gigo2002
Czas edycji: 2010-04-17 o 08:28
gigo2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 09:01   #437
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
hej! bardzo wazne jest to jakiego efektu oczekujesz, jaka metoda ci odpowiada, jakie chcialabys ciecie..
sa doktorzy ktorzy specjalizuja sie w cieciu wokol otoczki (np. dr Broma) , sa i tacy ktorzy nie boja sie wkladac wiekszych implantow oraz tacy z ktorymi o kazdy dodatkowy ml trzeba mocno negocjowac

ja ze swojej strony bardzo polecam dr Skwiercz, jako jedna z niewielu w Polsce implementuje pod oba miesnie piersiowe (nie slyszalam w sumie aby jeszcze ktos to robil) przez co piersi beda zawsze pieknie sterczec i nie opadna i mozna cale zycie biegac bez staniczka - miedzy innymi to zadecydowalo o moim wyborze pani dr
ja do pani dr lecialam 3000km i polecialabym jeszcze dalej gdybym musiala jak robic to tylko u najlepszych! bo piersi to zbyt powazna i droga impreza aby potem plakac i zbierac na nowa operacje

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2010-04-17 o 09:02
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 11:17   #438
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Witaj Wybór doktorka to najważniejsza sprawa wiem bo sama długo się zastanawiałam kogo wybrać po przeczytaniu wielu wątków zdecydowałam się na 1 konsultację u dr Kolasińskiego w poznaniu ale to dopiero konsultacja więc nie będę polecać ani zachwalać ... Musisz wiedzieć jakie cycuszki ci się podobają Mi np zależy na naturalnym wyglądzie i dlatego wybrałam tego dr ale nie ukrywam że może wybiorę sie jeszcze do kogoś wszystko zależy jak potoczy się konsultacja .. Poczytaj jeszcze jest tu taki wątek polecani chirurdzy tam jest wiele nazwisk i na forum beauty w polsce tam to już jest tego bardzo dużooooo.. W każdym razie trzymamy kciuki za wybór dobrego specjalisty.. Pooglądaj sobie galerie niektórzy lekarze maja na stronach i będziesz już widzieć jakie cycuchy robi

a nie wiem czy mam racje ale dr.Skupin (bo też go wymieniłaś)chyba częściej robi noski i uszy
niż cycki to też ważne ale może sie mylę często obija się to nazwisko przy innych wątkach

Edytowane przez kejsiii
Czas edycji: 2010-04-17 o 11:20
Stary 2010-04-17, 13:20   #439
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Dzien dobry wszystkim i miłego dnia zycze;-)

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-04-17 o 14:22
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 14:58   #440
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:

Witaj Aga,
widzialam fotke, ktora wstawilas.
Jestem zachwycona kilkudniowym postepem.
Czekam jak zwykle na nowe za czas jakis.
Super ,ze ci sie wszystko fajnie goi. Byle tak dalej.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 15:14   #441
magera
Rozeznanie

Witajcie dziewczynki
Dzwoniłam dziś do kliniki, ale niestety.... muszę zaczekać do poniedziałku, bo cisza tam jak makiem zasiał..
Kejsii kochana... czekam na relację z Twojej konsultacji, bo jakoś tak wyszło, że jednak pierwsza ją zaliczysz
Ja będę próbować się wbijać do dr. na przyszły tydzień (może pt. 30.04), bo zmieniłam rezerwację lotu wczoraj.

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

Magera...spokojnie....co się odwlecze, to nie uciecze
Dzięki
ale przypuszczam, ze wiesz jak to jest.... Dopóki się marzy, to czasu sie nie liczy, a jak juz coś posuwa się do przodu, to nie ma cierpliwości....
Pewnie, ze wytrzymam, ale jakim kosztem.....

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
witaj Agunia
jak cycuchy dziś???
przestało ciągnąć??

.
Stary 2010-04-17, 18:38   #442
seela
Rozeznanie

Cytat:
Martina w Katowicach operuje niejaka dr Olender. Nie operowałam sie u Niej wiec nie wiem na 100% jak wygląda cała opieka pooperacyjna, ale widziałam Jej prace i mam kilkoro znajomych którzy Ją znają i polecają. Sama Dr jest osobą niezwykle sympatyczną i ciepłą (rozmawiałam z Nią kiedys przez telefon) wiec myślę, że warto spróbować sie wybrać na konsultację i ocenić sytuację. Dr ma swoją stronę w internecie - adresu nie pamiętam ale kiedyś tam wchodziłam więc wiem na pewno (wystarczy wbić nazwisko w googlach)
Powodzenia! Odezwij sie jak juz coś zdecydujesz!
Pozdrawiam

seela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 20:12   #443
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki
ale przypuszczam, ze wiesz jak to jest.... Dopóki się marzy, to czasu sie nie liczy, a jak juz coś posuwa się do przodu, to nie ma cierpliwości....
Pewnie, ze wytrzymam, ale jakim kosztem.....

Oj wiem, wiem. Sama miałam op. przesuniętą o miesiąc
Stary 2010-04-17, 21:37   #444
gigo2002
Raczkowanie

witajcie dziewczyny, dzis otrzymalam od dr poprzez korespondencje elektroniczna odpowiedz co do terminu operacji (koniec maja)!!!! Na podstawie zdjec dr zaproponowal mi Mentor o duzej projekcji do przudu, wielkosc od 345 do 390ml.

Nie wiem co to znaczy, jak ich szukac po zdjeciach na stronie MENTORA.... Sa to wkladki anatomiczne (tyle wiem..), pomozcie, o co chodzi...

gigo
Stary 2010-04-17, 21:56   #445
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gigo2002 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny, dzis otrzymalam od dr poprzez korespondencje elektroniczna odpowiedz co do terminu operacji (koniec maja)!!!! Na podstawie zdjec dr zaproponowal mi Mentor o duzej projekcji do przudu, wielkosc od 345 do 390ml.

Nie wiem co to znaczy, jak ich szukac po zdjeciach na stronie MENTORA.... Sa to wkladki anatomiczne (tyle wiem..), pomozcie, o co chodzi...

gigo
Anatomy Mentora, ale z którego modelu?
Też mam anatomiczne

Aha- na stronie Mentora nie ma zdjęć, ale zaraz postaram się znaleźć rozpiskę z rozmiarami implantów z każdego modelu

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------
CPG 332
Cohesive III™, Tall Height, Moderate Profile
Resterilizable
Vol. Width Height Proj. Catalog # Gel Sizer*
145 cc 9,0 cm 9,4 cm 3,8 cm 334-0909 RSZ-0909
175 cc 9,5 cm 9,9 cm 4,0 cm 334-0959 RSZ-0959
205 cc 10,0 cm 10,4 cm 4,2 cm 334-1009 RSZ-1009
235 cc 10,5 cm 10,9 cm 4,4 cm 334-1059 RSZ-1059
270 cc 11,0 cm 11,5 cm 4,7 cm 334-1109 RSZ-1109
305 cc 11,5 cm 12,0 cm 4,9 cm 334-1159 RSZ-1159
350 cc 12,0 cm 12,5 cm 5,1 cm 334-1209 RSZ-1209
395 cc 12,5 cm 13,0 cm 5,3 cm 334-1259 RSZ-1259
445 cc 13,0 cm 13,5 cm 5,5 cm 334-1309 RSZ-1309
495 cc 13,5 cm 14,1 cm 5,7 cm 334-1359 RSZ-1359
555 cc 14,0 cm 14,6 cm 5,9 cm 334-1409 RSZ-1409
615 cc 14,5 cm 15,1 cm 6,1 cm 334-1459 RSZ-1459
680 cc 15,0 cm 15,6 cm 6,3 cm 334-1509 RSZ-1509

CPG™ 322
Cohesive III™, Medium Height, Moderate Profile
Resterilizable
140 cc 9,0 cm 8,5 cm 3,8 cm 334-0905 RSZ-0905
165 cc 9,5 cm 8,9 cm 4,0 cm 334-0955 RSZ-0955
195 cc 10,0 cm 9,4 cm 4,2 cm 334-1005 RSZ-1005
225 cc 10,5 cm 9,9 cm 4,4 cm 334-1055 RSZ-1055
255 cc 11,0 cm 10,3 cm 4,7 cm 334-1105 RSZ-1105
295 cc 11,5 cm 10,8 cm 4,9 cm 334-1155 RSZ-1155
330 cc 12,0 cm 11,3 cm 5,1 cm 334-1205 RSZ-1205
375 cc 12,5 cm 11,8 cm 5,3 cm 334-1255 RSZ-1255
420 cc 13,0 cm 12,2 cm 5,5 cm 334-1305 RSZ-1305
475 cc 13,5 cm 12,7 cm 5,7 cm 334-1355 RSZ-1355
525 cc 14,0 cm 13,2 cm 5,9 cm 334-1405 RSZ-1405
585 cc 14,5 cm 13,6 cm 6,1 cm 334-1455 RSZ-1455
650 cc 15,0 cm 14,1 cm 6,3 cm 334-1505 RSZ-1505

CPG™ 312
Cohesive III™, Low Height, Moderate Profile
Resterilizable
125 cc 9,0 cm 8,0 cm 3,8 cm 334-0907 RSZ-0907
145 cc 9,5 cm 8,4 cm 4,0 cm 334-0957 RSZ-0957
170 cc 10,0 cm 8,8 cm 4,2 cm 334-1007 RSZ-1007
195 cc 10,5 cm 9,3 cm 4,4 cm 334-1057 RSZ-1057
225 cc 11,0 cm 9,7 cm 4,7 cm 334-1107 RSZ-1107
255 cc 11,5 cm 10,2 cm 4,9 cm 334-1157 RSZ-1157
290 cc 12,0 cm 10,6 cm 5,1 cm 334-1207 RSZ-1207
330 cc 12,5 cm 11,1 cm 5,3 cm 334-1257 RSZ-1257
370 cc 13,0 cm 11,5 cm 5,5 cm 334-1307 RSZ-1307
415 cc 13,5 cm 12,0 cm 5,7 cm 334-1357 RSZ-1357
465 cc 14,0 cm 12,4 cm 5,9 cm 334-1407 RSZ-1407
515 cc 14,5 cm 12,8 cm 6,1 cm 334-1457 RSZ-1457
570 cc 15,0 cm 13,3 cm 6,3 cm 334-1507 RSZ-1507
690 cc 16,0 cm 14,2 cm 6,8 cm 334-1607 RSZ-1607

CPG™ 333
Cohesive III™, Tall Height, High Profile
Resterilizable
180 cc 9,0 cm 9,4 cm 4,6 cm 334-0904 RSZ-4090
215 cc 9,5 cm 9,9 cm 4,8 cm 334-0954 RSZ-4095
250 cc 10,0 cm 10,4 cm 5,1 cm 334-1004 RSZ-4100
290 cc 10,5 cm 10,9 cm 5,3 cm 334-1054 RSZ-4105
330 cc 11,0 cm 11,5 cm 5,6 cm 334-1104 RSZ-4110
380 cc 11,5 cm 12,0 cm 5,8 cm 334-1154 RSZ-4115
430 cc 12,0 cm 12,5 cm 6,0 cm 334-1204 RSZ-4120
485 cc 12,5 cm 13,0 cm 6,2 cm 334-1254 RSZ-4125
545 cc 13,0 cm 13,5 cm 6,5 cm 334-1304 RSZ-4130
610 cc 13,5 cm 14,1 cm 6,7 cm 334-1354 RSZ-4135
680 cc 14,0 cm 14,6 cm 6,9 cm 334-1404 RSZ-4140
755 cc 14,5 cm 15,1 cm 7,1 cm 334-1454 RSZ-4145

CPG™ 321
Cohesive III™, Medium Height, Moderate Profile
Resterilizable
120 cc 9,0 cm 8,5 cm 3,3 cm 354-0908 RSZ-0908
135 cc 9,5 cm 8,9 cm 3,5 cm 354-0958 RSZ-0958
155 cc 10,0 cm 9,4 cm 3,7 cm 354-1008 RSZ-1008
180 cc 10,5 cm 9,9 cm 3,8 cm 354-1058 RSZ-1058
215 cc 11,0 cm 10,3 cm 3,9 cm 354-1108 RSZ-1108
245 cc 11,5 cm 10,8 cm 4,0 cm 354-1158 RSZ-1158
280 cc 12,0 cm 11,3 cm 4,2 cm 354-1208 RSZ-1208
315 cc 12,5 cm 11,8 cm 4,4 cm 354-1258 RSZ-1258
355 cc 13,0 cm 12,2 cm 4,6 cm 354-1308 RSZ-1308
395 cc 13,5 cm 12,7 cm 4,7 cm 354-1358 RSZ-1358
440 cc 14,0 cm 13,2 cm 4,9 cm 354-1408 RSZ-1408
480 cc 14,5 cm 13,6 cm 5,0 cm 354-1458 RSZ-1458
530 cc 15,0 cm 14,1 cm 5,2 cm 354-1508 RSZ-1508
640 cc 16,0 cm 15,0 cm 5,6 cm 354-1608 RSZ-1608
775 cc 17,0 cm 16,0 cm 5,9 cm 354-1708 RSZ-1708

CPG™ 323
Cohesive III™, Medium Height, High Profile
Resterilizable
165 cc 9,0 cm 8,5 cm 4,6 cm 334-0902 RSZ-0902
195 cc 9,5 cm 8,9 cm 4,8 cm 334-0952 RSZ-0952
225 cc 10,0 cm 9,4 cm 5,1 cm 334-1002 RSZ-1002
260 cc 10,5 cm 9,9 cm 5,3 cm 334-1052 RSZ-1052
300 cc 11,0 cm 10,3 cm 5,6 cm 334-1102 RSZ-1102
345 cc 11,5 cm 10,8 cm 5,8 cm 334-1152 RSZ-1152
390 cc 12,0 cm 11,3 cm 6,0 cm 334-1202 RSZ-1202
440 cc 12,5 cm 11,8 cm 6,2 cm 334-1252 RSZ-1252
495 cc 13,0 cm 12,2 cm 6,5 cm 334-1302 RSZ-1302
555 cc 13,5 cm 12,7 cm 6,7 cm 334-1352 RSZ-1352
620 cc 14,0 cm 13,2 cm 6,9 cm 334-1402 RSZ-1402
685 cc 14,5 cm 13,6 cm 7,1 cm 334-1452 RSZ-1452

Na pewno nie będą z modelu cpg312

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-04-17 o 21:58
Stary 2010-04-17, 22:15   #446
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie dziewczynki
Dzwoniłam dziś do kliniki, ale niestety.... muszę zaczekać do poniedziałku, bo cisza tam jak makiem zasiał..
Kejsii kochana... czekam na relację z Twojej konsultacji, bo jakoś tak wyszło, że jednak pierwsza ją zaliczysz
Ja będę próbować się wbijać do dr. na przyszły tydzień (może pt. 30.04), bo zmieniłam rezerwację lotu wczoraj.
Szkoda że tak to wszystko się potoczyło Ale kochana bądź dobrej myśli na pewno doktorek zaproponuje Ci najbliższy możliwy termin Oby tylko te samoloty zaczęły w końcu latać

A ja za tydzień o tej porze będę już po konsultacji Ale się cieszę Powiem wam że z tego całego podniecenia tą operacją zupelnia odpuściłam myśl o tym że w maju lecimy z mężem na wakacje szkoda tylko że cycuchów nie zdążyłam zrobić i będę świecić płaską klatą musze sobie jakis mega push up zapodać
Ale wiecie mam stracha przed lotem telewizja non stop ten rozbity samolot pokazuje na glowę można dostać

Stary 2010-04-17, 22:21   #447
magera
Rozeznanie

O matko kochana... czarna magia jak dla mnie...
a wydawało mi się, że coś tam tematu liznęłam... okazuje się, że tylko mi się wydawało...

Olgawro kochana... jak tam u Ciebie?? Jak miewaja się Twoje nowe nabytki?? Daj znac prosze co u Ciebie nie odzywasz sie juz pare dni... A my tu się zamartwiamy...

Pozdrawiam dziewczynki

.
Stary 2010-04-17, 22:24   #448
gigo2002
Raczkowanie

boze, nie wiem z ktorego modelu.... mysle ze chodzi o HP- wysoki profil, ale modelu nie znam....

oczywiscie ze ciesze sie juz ze zblizajacego sie zabiegu. Niewiedza na temat zaproponowanego typu implantu mnie irytuje. Na stronie mentora mozna sie odniesc do stronki ze zdjeciami. Sa ich tam setki.... A ja nie wiem na ktore patrzec..oto przyklad
http://breastimplants411.com/dbii/ga...er=D&PageNo=11

jak po angielsku nazywaja sie ANATOMICZNE WKLADKI ??? Wiem w dokladnym tlumaczeniu sa to anatomy implant, ale w opisach nie widznieje nigdzie takie nazewnictwo... w okraglych tez jest nazwa HP... ahhh, juz cala glupia jestem.
Stary 2010-04-17, 22:30   #449
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
O matko kochana... czarna magia jak dla mnie...
a wydawało mi się, że coś tam tematu liznęłam... okazuje się, że tylko mi się wydawało...
Te wszystkie cyferki ?
Na spokojnie wszystko przestudiujesz i załapiesz

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez gigo2002 Pokaż wiadomość
boze, nie wiem z ktorego modelu.... mysle ze chodzi o HP- wysoki profil, ale modelu nie znam....

oczywiscie ze ciesze sie juz ze zblizajacego sie zabiegu. Niewiedza na temat zaproponowanego typu implantu mnie irytuje. Na stronie mentora mozna sie odniesc do stronki ze zdjeciami. Sa ich tam setki.... A ja nie wiem na ktore patrzec..oto przyklad
http://breastimplants411.com/dbii/gallery.asp~before=A&afte r=D&PageNo=11

jak po angielsku nazywaja sie ANATOMICZNE WKLADKI ??? Wiem w dokladnym tlumaczeniu sa to anatomy implant, ale w opisach nie widznieje nigdzie takie nazewnictwo... w okraglych tez jest nazwa HP... ahhh, juz cala glupia jestem.
Okrągłe - round
Anatomiczne- Anatomical (bądź Teardrop shaped)

HP- wysoki profil. Ale z tego co napisałaś wcześniej, to dr nie mówił Tobie o impl. o wysokim profilu, tylko o wysokiej projekcji - a w tej rozpisce implanty z przynajmniej 3 modeli mają wysoką projekcję...

Ale zaraz sama popatrzę - może uda mi się coś ustalić
Stary 2010-04-17, 22:30   #450
magera
Rozeznanie

Cytat:
Szkoda że tak to wszystko się potoczyło Ale kochana bądź dobrej myśli na pewno doktorek zaproponuje Ci najbliższy możliwy termin Oby tylko te samoloty zaczęły w końcu latać

A ja za tydzień o tej porze będę już po konsultacji Ale się cieszę Powiem wam że z tego całego podniecenia tą operacją zupelnia odpuściłam myśl o tym że w maju lecimy z mężem na wakacje szkoda tylko że cycuchów nie zdążyłam zrobić i będę świecić płaską klatą musze sobie jakis mega push up zapodać
Ale wiecie mam stracha przed lotem telewizja non stop ten rozbity samolot pokazuje na glowę można dostać
Dzieki kochana
wychodze z założenia, ze nic się nie dzieje bez przyczyny, więc cos w tym musi być... nie bardzo chyba będę się zagłębiać, bo u mnie to tak zawsze...
Ohh... czekam na Twoja relację bardzo bardzo
Zazdraszczam Ci tego urlopiku, ale dobrze Ci zrobi wypoczywaj kochana za mnie, bo ja w tym roku, jeśli operacja wypali wykorzystam swój cały urlop na wizytę w PL (w zw. z zabiegiem) i być może dopiero w przyszłym roku gdzieś się wybiorę - jeśli oczywiście będę miała za co.. hihi...
ale co tam... mieszkam nad morzem, więc to mnie odrobinke pociesza
i nie martw się, ze samolot... dolecisz, wypoczniesz, wrócisz pieknie opalona i zrelaksowana i znowu będziemy sie schizować czekając na nasz dzień

.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości