|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Dziewczyny, doszła do mnie wczoraj taka maska do włosów - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...proteinami.htm
Jeszcze wczoraj jej użyłam i po prostu zakochałam się w niej od pierwszego użycia Jak dla mnie to zapach ma za słodki, trochę mnie męczy, ale wybaczam jej wszystko Moja mama jej dzisiaj użyła na swoich króciutkich włosach i wygląda jakby dopiero od fryzjera wyszła No, tak się chciałam tylko pochwalić
|
|
|
|
#2852 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Cytat:
![]() Na mnie działa tylko ibuprom max ;/ [QUOTE=katarakta;18616029]Cześć wszystkim [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/User/USTAWI%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image003.gif[/IMG] Muszę się pochwalić. Znów zostałam "dalszą" ciocią 3,5kg szkraba. 2 wiadomość. Tż kupił samochód w końcu kombi (jakie nie wiem, tyle tylko, że honde). Ogromnie sie cieszę. Miejsca jest na tyle, że dzieci spokojnie się zmieszczą [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/User/USTAWI%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image004.gif[/IMG]Póki co tylko dzieci brak. Co prawda nie staramy się, żeby je mieć, ale i też nie unikamy, żeby mieć. Nie umiem inaczej wytłumaczyć. Myślę, że jeszcze pół roku do maks. 2lat i będziemy się za produkcję zabierać. Chociaż teraz coraz częściej tż mi o dzieciach opowiada. Zła wiadomość, nie odezwali się do niego w sprawie pracy. Niby pracuje teraz, ale nie jest zadowolony i chce zmienić na coś innego. [/QUOTE] Gratuluję bycia ciocią J Ja jak patrzę na nk to co rusz któraś koleżanka albo już dzieciata i mężata, albo właśnie ślub ma brać bądź się zaręczyła. A wszystko z mojego rocznika. Cytat:
Dziewczyny z tymi opowiadaniami z dzieciństwa jesteście genialne J Ja to raczej nie miałam takich przebojów. Tż za to jak był mały to popchnął siostrę, ta upadła po czym wstała i do mamy się darła : „Mamo, bo M. mnie zabił!” A rodzinną opowieścią jest historia z którejś tam rodzinnej imprezy z czasów keidy wędliny były towarem raczej luksusowym. Siedział sobie pewien gość i nabierał wędlin na chleba- wiadomo więcej trochę wędliny coby się najeść. Podszedł maluch do niego i mówi : „ z chlebkiem, z chlebkiem sukinsynku” J ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
Cytat:
Rety, do tej pory pamiętam jak mnie bibliotekarka z pożyczanych książek pytała, bo zawsze miałam najwięcej z uczniów pożyczone, i mi nie wierzyła że je czytam. A ja po prostu pochłaniałam. Tż zawsze mi mówi że ja nie czytam tylko połykam.. Nie moja wina że szybko czytam ;p „Potop” z tego co pamiętam w jeden dzień przeczytałam. Cytat:
Kiedyś sobie zrobię trwałą (takie delikatne loki, coś jak ma Taylor Swift. Plus walnę kasztan J) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do przyjaciół i znajomych to luźnych znajomych mam dużo, bliskich miałam dwie osoby, została jedna przyjaciółka, ale też troszkę kontakty się zmniejszyły, bo ona w Krakowie, ja tutaj i jakoś rzadziej się widzimy. Rozmowy na gg to nie to samo co spotkanie na żywo. I fakt, często jest zajęta. Ma dużo nauki, plus udziela się w kilku miejscach i czasami brakuje mi rozmów nawet na gg. Miałam do gimnazjum też bardzo dobrą koleżankę, która uczyła się dużo lepiej niż ja. Przyjaźń zakończyła się po teście gimnazjalnym , który napisałam lepiej niż ona. No i swoje zrobiło też to że ja się dostałam od razu do mojej wymarzonej klasy, a ona poszła do klasy którą miała na liście rezerwowej. Przydałaby mi się nawet taka ‘internetowa’ kumpela, z którą można by było pogadać o każdej porze dnia i nocy. Tż wiadomo, można z nim pogadać, ale co babska rozmowa i towarzystwo to nic tego nie zastąpi. Na zakupy też chodzę albo z Nim albo sama. Jest jeszcze szwagierka, ale niestety to taki nadprzewodnik że masakra.. Był też kolega z którym się kumplowałam ale on chciał czegoś więcej, ja nie, i w liceum się wszystko skończyło. A że chodziliśmy razem do klasy, a wtedy miała być maturalna to gdzieś koło matury mi wybaczył kosza…Ale później jakoś żadne z nas nie przejawiało chęci do dalszego kumplowania się. Byli też znajomi z którymi kontakt po ich weselu się urwał. My mieliśmy dość ciągłego wychodzenia z inicjatywą, oni sami nic nie proponowali i wygasło. Ja każdą lekturę przeczytałam od deski do deski J i nawet te lektury co braliśmy fragmentami to zawsze całe czytałam J Cytat:
![]() (Może być też i na gwałt ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Coś mi pozjadało emotki, ale nie będę już poprawiać ![]() ważne że nadrobiłam i odpisałam :P |
|||||||||||
|
|
|
#2853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja mam mniejszą i noszę 39, a niegdyś 40? ![]() Cytat:
wkładka w koturnach 39 ma 25,5cm, na moją stopę 25cm są rozmiarowo idealne ![]() Nie no Carmi jeszcze masz szansę odwrotu ale aż mi się nie chce wierzyć w te wymiary. Moja mama nosi 38, ma stopę koło 24,5.
|
||
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na all zamawiałaś?---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]() A jak sobie mierzyłyście stopy? Na kartce papieru? Naprawdę nie mogę uwierzyć Mówimy o tych samych, tych koturnach: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1271405819 ? |
||
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam zauważyć, że mam cienkie włosy i trochę się bałam gęstej konsystencji tej odżywki, ale spisała się rewelacyjnie
|
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrzyłam po innych swoich butach jakie mam rozmiary, no i trafiłam tak, dokładnie o tych koturnach mowa
|
|
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
Claris no właśnie tak, obrysować stopę trzymając długopis/ołówek pionowo, i potem zmierzyć długość między najwyższymi punktami.
No to nie wiem Carmi jak uważasz. Jak dla mnie rozmiarówka standard, obecnie 90% butów mam 39, a część z sigmy 39 była za mała - mam stopę równo 25cm. Biska może i ja sobie ją sprawię chociaż zawsze wolałam odżywki bez spłukiwania ale znowu mi się na głowie zaczyna siano robić :/
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku trwała to nie małe loczki
trwała to po prostu utrwalenie jakiejś fryzury, mogą być drobne loczki jak afro, mogą byc sprężynki, mogą być fale albo calkiem proste włosy ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Choji coś nas tu zaspamowałaś jakimiś dziwnymi linkami czy czymś w cytowanych wypowiedziach :P w każdym razie zainteresowałaś mnie... kogo masz na stanie? Nada się dla mnie?
|
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
skimos zrobiłam i mi wyszło 24,5 cm
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olka, facet prawie 2 metry wzrostu. Facet dowcipny, umie tańczyć, potrafi się zabawić, można na nim polegać. I do tego stabilny finansowo ![]() A wywaliło dziwnie emotki. zamiast dać graficznie dało tekstowo . Uroki odpisywania w wordzie.
|
|
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Albo nie wiem, daj mu moje zdjęcie, powiedz że jestem zarąbista itp. itd ;D |
|
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
mogę ci dać jego zdjęcie ^^
|
|
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę się zorientować dobrze na ten temat
|
|
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec lipa tak troche...ona tez wszystko ma, bo jest wychowywana tak jak jedynaczka... rodzice sobie chcieli 'przedłuzyc młodosc' kiedy my dorastałysmy i zrobili sobie małęgo szkraba.. a teraz to jest taki mały jedynak, bo przeciez roznica wynosi 11 i 15 lat... nie wiem co jej dam, ja od siostry dostałam dzieci z bullerbyn tez jej chyba kupie
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze Choji... chcę takiego
Dać Ci mój adres? wyślesz mi pocztą? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Całkiem całkiem
|
|
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, nie oddam TAKIEGO kumpla w niepowołane ręce ^^ muszę wszystkie kandydatki dobrze prześledzić, coby mi go żadna nie skrzywdziła ![]() A spotkać go możesz jak do mnie przyjedziesz. Z Lublina masz akurat po drodze |
|
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no weeeeź... bo mu napisze na nk wiadomość że mi dałas jego profil i że zachęcasz do poderwania i sobie sama poradzę
|
|
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem
|
|
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (wiem jestem powalona ale aż mnie korci żeby mu jakąś PW wysłać to chyba przez te "internetowe" początki znajomości naszych dziewuszek z TŻami )
|
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
28
|
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bierz się za niego Pokaż swoje prawdziwe oblicze i jest Twój
|
|
|
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jazda do łazienki! Ja sprzątam pokój i znów przez dwa tygodnie nic nie będę mogła znaleźć |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

Jak dla mnie to zapach ma za słodki, trochę mnie męczy, ale wybaczam jej wszystko

To ja mam mniejszą i noszę 39, a niegdyś 40? 
na all zamawiałaś?

tez jej chyba kupie