Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-17, 10:41   #331
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Troche sie boje, ale nie jade sama
oni tez sa malzenstwem, bedziemy jechac toyota avensis na angielskich blachach
wysle siostrze sms z numerami pojazdu
No i oprocz nas zabieraja tez jakiegos chlopaka.

patryzlam w necie ile ludzi kosztuje przejazd wlasnym samochodem - w obie strony 250-300funtow.
No to ile moga nas skasowac za jedna strone tylko ?
Tez mysle ze polowe ,wiecej nie powinni. Od nas taka wyprawa nie jest zbyt oplacalana ,bo nawet do 1 tys euro moglaby nas wyniesc.
A propos naszych odwolanych lotow to przypomnialam sobie ze mamy roczne ubezpieczenie podrozne i mozemy ubiegac sie o odszkodowanie 200 euro za odwolany lot wiec spoko,mam nadzieje ze nam to oddzadza.

india drugie mi sie podobaja ,wygodne?

sysunia mialas na mysli buty?? 200 zl za skorkowe buty to duzo?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-04-17 o 10:43
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 10:47   #332
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
nie spie juz z tz posprzatalismy i nawet mame ugoscilismy bo przyszla na kawe

powiedz tz ze w nocy dzownila obudzila cie smiala sie do sluchawki i sie rozlaczyla i ze nie wiesz co o tym myslec bo pewno byla zalana i jej sie przypadkiem nacisnelo ale zeby jej delikatnie zwrocil uwage ze telefony o tej godzinie nie sa mile...
juz sprawdzam ta marze - 3.04 p.p. ie wie co to znaczy ale tak napisali
no gadałam z nim przez telefon i on nie wie po co dzwoniła (poza tym nie pamieta, ze bylo cos takiego) stwierdzil, ze moze jej się cos pomylilo. Poiwedziałam, że bardzo mnie ten tel zdenerwował i nastepnym razem sama z nia porozmawiam, a TZ sie ze mnie smiał. ale ze mnie zazdrosnik
tak w ogole mezus wyciaga mnie po pracy na rower, a ja taki lebiwiec nie wiem czy sie skusze

czyli marza 3,04%, malo korzystna jak na złotówki, ale w zamian macie spore dofinansowanie do odsetek i dlatego Wasz kredycik taki korzystny poza tym pewnie po 8 latach splacicie ten kredyt innym na lepszych warunkach,podejrzewam, ze duzo osob tak bedzie robic

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

india drugie mi sie podobaja ,wygodne?

sysunia mialas na mysli buty?? 200 zl za skorkowe buty to duzo?
bardzo wygodne, choc na razie testoiwałam je tylko w domu a obcasik niewyczuwalny, zobaczymy jak długo wytrzymaja
Stary 2010-04-17, 11:05   #333
Daysy85
Zakorzenienie

India fajne te buty ja kiedys miałam takiego sprzedawcę z all fajne miał buty ale ja mam królewskie stopy bo mnie wsio obciera i mi nie wygodnie. Dlatego teraz kupuje tylko jak przymierzam.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 11:11   #334
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Hey, jak tam?
Ja właśnie wrzuciłam brownies do piekarnika
Stary 2010-04-17, 11:11   #335
kliwia
Zakorzenienie

atomufka ryanir tez oddaje kase za te odwolane loty
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 11:17   #336
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a dzis w nocy cos mnie bardzo zdenerwowało. przed 1 w nocy zaczał dzwonic tel TZa, ja zawsze pierwsza sie podrywam, bo TZ ma twardy sen. Obieram a tam nikt sie nie odzywa, tylko słychac jakies dziewczece smiechy i sie rozłaczyło- patrze a to tel od kolezanki TZa ze studiow nie wiem co powinnam o tym myslec, powinnam byc zazdrosna? ta laska czesto dzwoni "niby" w sprawie studiow- zjazdy, egzaminy.... po pierwsze wkur... mnie tel o takie porze, a po drugie to, że jak uslyszała moj glos się rozłaczyła. TZ teraz jest do 14 w pracy nie wiem czy w ogole zaczac z nim rozmowe na ten temat. w nocy po telefonie sie przebudzil i pyta: kto to?? ja na to : Twoja kolezanka ze studiow G., a on : niemozliwe, a ja : no przeciez nazwa sie wyswietliła
i poszlismy spac
kurcze zazdrosnica sie we mnie obudziła!!
Ja bym pogadala ale zazdrosnica jestem

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
India fajne te buty ja kiedys miałam takiego sprzedawcę z all fajne miał buty ale ja mam królewskie stopy bo mnie wsio obciera i mi nie wygodnie. Dlatego teraz kupuje tylko jak przymierzam.
Ja własnie czaie sie na kolejne buty z sigmy a mnie obciera wszystko wczoraj ubrałam nowe trampki do sklepu i juz mam bąble a przeszłam moze 1 km w obie strony
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 11:18   #337
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez tak mam

kliwia wiem ,muszą tylko my mielismy takie dodatkowe ubezpieczenie,bo duzo podrozujemy i to pokrywa wlasnie takie sytuacje wiec dodatkowa kasa nam wpadnie za straty moralne wlasnie mowie TZ ze na telefony bedziemy mieli ,bo w tym miesiacu to majatek stracilismy

Moj Tz taki zdenerwowany jest w ogole sie do mnie nie odzywa

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-04-17 o 11:19

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-17, 11:22   #338
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

kliwuś skończyłam piec chyba wyszła dobrze bo taka kruchutka jest

moja pierwsza beza

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 11:34   #339
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
czyli marza 3,04%, malo korzystna jak na złotówki, ale w zamian macie spore dofinansowanie do odsetek i dlatego Wasz kredycik taki korzystny poza tym pewnie po 8 latach splacicie ten kredyt innym na lepszych warunkach,podejrzewam, ze duzo osob tak bedzie robic
wiesz tak poprawdzie bralismy co dawali wiec i tak blismy zadowoleni.. a po 8 latach mozemy go przewalutowac wiec tez nie jest zle... (jelsi go niesplacimy)
Stary 2010-04-17, 11:38   #340
india83
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz tak poprawdzie bralismy co dawali wiec i tak blismy zadowoleni.. a po 8 latach mozemy go przewalutowac wiec tez nie jest zle... (jelsi go niesplacimy)
to tak jak my nie mamy czasu aby czekac na inne oferty, no chyba, że chcemy przerwac budowe, a tego się wystrzegamy
Stary 2010-04-17, 11:58   #341
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, a dzis w nocy cos mnie bardzo zdenerwowało. przed 1 w nocy zaczał dzwonic tel TZa, ja zawsze pierwsza sie podrywam, bo TZ ma twardy sen. Obieram a tam nikt sie nie odzywa, tylko słychac jakies dziewczece smiechy i sie rozłaczyło- patrze a to tel od kolezanki TZa ze studiow nie wiem co powinnam o tym myslec, powinnam byc zazdrosna? ta laska czesto dzwoni "niby" w sprawie studiow- zjazdy, egzaminy.... po pierwsze wkur... mnie tel o takie porze, a po drugie to, że jak uslyszała moj glos się rozłaczyła. TZ teraz jest do 14 w pracy nie wiem czy w ogole zaczac z nim rozmowe na ten temat. w nocy po telefonie sie przebudzil i pyta: kto to?? ja na to : Twoja kolezanka ze studiow G., a on : niemozliwe, a ja : no przeciez nazwa sie wyswietliła
i poszlismy spac
kurcze zazdrosnica sie we mnie obudziła!!
hihihi ja to bym mu tam pewnie awanturę zrobiła z samego rańca "idź oddzwoń do koleżaneczki"

A ja wstałam o 12 dopiero a wczoraj jak wróciłam z pracy, to zjadłam, odpoczęłam i 20:30 do łóżka i tak spałam z przerwą na lek do 12... ale mam podpuchnięte te oczy teraz, za długo wrr
Zaraz idę posiać warzywka, ale z racji tego, że byłam chora i nie miałam siły, odpuściłam. A dziś o dziwo już mnie gardło tak nie boli jednak leki coś zaczynają dawać... po 4 dniach brania mam nadzieję, że do poniedziałku się wykuruję całkowicie, bo od pon mam 7 dni pracy bez dnia wolnego to mnie docenili idę siać, póki słoneczko na dworze

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 12:35   #342
mona_ja
Wtajemniczenie

cześć
ale dużo naskrobałyście od wczoraj

Kochane serdecznie wam dziękuję za wczorajsze życzenia

miałam wczoraj impreze na 20 osób, 2 dni przygotowań, dziś sprzątanie, teraz już moge odpocząć i z wami posiedzieć.
Lece nadrabiać....

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 12:38   #343
bzyczka1
Zakorzenienie

my dzisiaj też na ogród idziemy porobić, malinki będziemy wsadzać

Dzisiaj na obiad robię fasolkę po bretońsku, mniam

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 13:12   #344
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
kliwuś skończyłam piec chyba wyszła dobrze bo taka kruchutka jest

moja pierwsza beza
Robiłaś z przepisu na tym blogu? ile dodałaś cukru? i napisz jaka w smaku? bo mi ostatnio wyszła baaardzo słodka
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 13:35   #345
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
my dzisiaj też na ogród idziemy porobić, malinki będziemy wsadzać

Dzisiaj na obiad robię fasolkę po bretońsku, mniam
a ja mam na obiadek ziemniaczki z paluszkami rybnymi dość taniutko kupiłam bo za 1 kg wychodziło 6.99 a uwielbiam paluszki mmm

Zasiałam już warzywka marchew, sałata, pietruszka, koperek i rzodkiewka no i słonecznik po bokach, ale nie wiem czy coś wyjdzie z niego, bo firma była g***iana
A rok temu siałam poziomki, ale nic nie wyszło... nie ta ziemia chyba

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-17, 14:08   #346
Rybulka
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny po kilkudniowej przerwie

Widzę, że jednak miałyście, dzięki Marcie (), informacje co u mnie

Przede wszystkim bardzo dziękuję za trzymanie kciuków za mój egzamin i za wszelkie gratulacje

Stresowałam się bardziej niż za pierwszym razem i jak wsiadłam z egzaminatorem do auta, to brzuch i plecy tak mnie zaczęły boleć, że się wystraszyłam, że zacznę rodzić Na szczęście pogładziłam się po brzuchu i przeszło...

Mnóstwo osób wczoraj nie zdało na placyku
Ja zrobiłam go bezbłędnie, a po mieście jeździłam dokładnie 42 minuty i mój TŻ się martwił, że się coś stało. Podobno ludzie, którzy zaczynali po mnie już wrócili, a mnie ciągle nie było.

Popłakałam się z radości jak zdałam Już raczej nie zdążę pojeździć przed porodem, ale ogromnie się cieszę, że Miłoszek będzie miał od początku zmotoryzowaną mamuśkę

I TŻ w przypływie emocji powiedział mi wczoraj: "Teraz auto jest Twoje"

I jeszcze jedno:
już chyba ze dwa razy się popłakałam od wczoraj jak mi parę razy zasugerowano, że zdałam dlatego, że jestem w ciąży... Nie czułam się ulgowo traktowana przez egzaminatora, jeździłam po mieście długo itd. Po prostu uważałam, żeby nie popełnić żadnego błędu i nie popełniłam. Wiem, że zdałam, bo po prostu dobrze mi poszło, a nie dlatego, że jestem w ciąży . Naprawdę przykro się robi, jak ktoś insynuuje, że było inaczej...

Już się nie mogę doczekać, jak znowu siądę za kierownicę

Przyszedł nasz wózek- TŻ bawił się nim cały dzień

I jeszcze śmieszna sytuacja z naszej alkowy:

zawsze wieczorem kładę się spać z mokrymi włosami. Dwa dni temu miałam parę minut głowę na ramieniu TŻ i wiadomo, że rękaw miał potem mokry. Tak sobie potem leżymy, a on tonem na luzie zapytał mnie: "Myszko, odeszły Ci wody?". A ja macam się po kroczu jak głupia i mówię, że nie i pytam się czemu pyta. A on mi na to: "Bo mam cały rękaw mokry"
Myślałam, że się posikam ze śmiechu Przez parę minut nie byłam mu w stanie z tego wszystkiego wytłumaczyć czemu ma rękaw mokry
Najbardziej się śmiałam, że mi te pytanie zadał takim tonem na luzie, jakby mnie pytał czy mi herbaty nie zrobić

Madzialenka, przykro mi z powodu dziadka Zrobiliście najlepszą rzecz, wracając na pogrzeb . Ja nigdy bym sobie nie darowała, gdyby zabrakło mnie na pogrzebie dziadka lub babci...

Mona, serdeczne życzenia urodzinowe Wszystkiego, co najlepsze dla Ciebie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dziewczyny patrzcie co znalazłam, na poprawę humoru... zabronione dla dzieci

Świetne

Cytat:
(...)
jestem w bibliotece przegladam czasopisma bo niektore art chcialam skserowac.. no i sobie stoje i ogladam i zaznaczam co i jak.. no i taka pani byla z corka moze 3 latka.. max i ta dziewczynka patrzy na mnie i pokazuje palcem moj brzuch i mowi do mamy "mamuś ale ma pani bziuch", ja sie usmiechnelam a mama mowi "bo ta pani ma dzidziusia w brzuchu" na to dziewczynka z ogromnym zdziwieniem... "połkła?"
myslalam ze sie przewroce mama dziewczynki spalila buraka ja sie zaczelam smiac a pani bibliotekarka nie potrafila opanowac powagi...

juz chcialam ja poprawic z połkła na połknela.. bo przyzwyczajona do jezyka moich przedszkolakow mam to w nawyku ale stwierdzilam ze jesczez zrozumiem ze polknelam.. no coz.. mamusie czeka dzis rozmowa na temat tego skad sie biora dzieci
Dzieci z tymi swoimi tekstami są boskie

india, śliczne buty!

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2010-04-17 o 14:09
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 14:38   #347
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Rybulko

A ja też uważam, ze ciąża Ci pomogła, a właściwie nie ciąża, tylko Miłoszek, który siedział w brzuchu i Ci pewnie podpowiadał no i trzymał kciuki

A gadaniem się nie przejmuj.
I brawo dla Twojego męża, za czujność

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 15:08   #348
Rybulka
Zakorzenienie

Dzięki Scio
Koleżanka mi powiedziała, że nasz Miłosz od małego będzie umiał auto prowadzić, bo zaczęłam jazdy, jak jeszcze nie wiedziałam, że mały jest w brzuchu i razem zdaliśmy prawko
Ale strasznie się denerwował Dopiero po paru godzinach się uspokoił
Stary 2010-04-17, 15:11   #349
atomufka
Zakorzenienie

Rybulko gratulacjeależ musieliscie przezyc stres z Miłoszkiem. Ja moje prawko mam juz 12 lat ale pamietam jaki to był stresik.

szafa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-17, 15:20   #350
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Dzięki Scio
Koleżanka mi powiedziała, że nasz Miłosz od małego będzie umiał auto prowadzić, bo zaczęłam jazdy, jak jeszcze nie wiedziałam, że mały jest w brzuchu i razem zdaliśmy prawko
Ale strasznie się denerwował Dopiero po paru godzinach się uspokoił
No to już zacznijcie zbierać na bolida Formuły 1. Mały kierowca będzie
Albo najwyżej wizażowe ciotki się złożą

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 15:23   #351
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
a ja mam na obiadek ziemniaczki z paluszkami rybnymi dość taniutko kupiłam bo za 1 kg wychodziło 6.99 a uwielbiam paluszki mmm
:
Agatek a u nas dzis były kluski chyba ulubione danie mojego mezusia

Cytat:
Witajcie dziewczyny po kilkudniowej przerwie

Stresowałam się bardziej niż za pierwszym razem i jak wsiadłam z egzaminatorem do auta, to brzuch i plecy tak mnie zaczęły boleć, że się wystraszyłam, że zacznę rodzić Na szczęście pogładziłam się po brzuchu i przeszło...

Mnóstwo osób wczoraj nie zdało na placyku
Ja zrobiłam go bezbłędnie, a po mieście jeździłam dokładnie 42 minuty i mój TŻ się martwił, że się coś stało. Podobno ludzie, którzy zaczynali po mnie już wrócili, a mnie ciągle nie było.

Popłakałam się z radości jak zdałam Już raczej nie zdążę pojeździć przed porodem, ale ogromnie się cieszę, że Miłoszek będzie miał od początku zmotoryzowaną mamuśkę

I TŻ w przypływie emocji powiedział mi wczoraj: "Teraz auto jest Twoje"

I jeszcze jedno:
już chyba ze dwa razy się popłakałam od wczoraj jak mi parę razy zasugerowano, że zdałam dlatego, że jestem w ciąży... Nie czułam się ulgowo traktowana przez egzaminatora, jeździłam po mieście długo itd. Po prostu uważałam, żeby nie popełnić żadnego błędu i nie popełniłam. Wiem, że zdałam, bo po prostu dobrze mi poszło, a nie dlatego, że jestem w ciąży . Naprawdę przykro się robi, jak ktoś insynuuje, że było inaczej...

Już się nie mogę doczekać, jak znowu siądę za kierownicę

Przyszedł nasz wózek- TŻ bawił się nim cały dzień

I jeszcze śmieszna sytuacja z naszej alkowy:

zawsze wieczorem kładę się spać z mokrymi włosami. Dwa dni temu miałam parę minut głowę na ramieniu TŻ i wiadomo, że rękaw miał potem mokry. Tak sobie potem leżymy, a on tonem na luzie zapytał mnie: "Myszko, odeszły Ci wody?". A ja macam się po kroczu jak głupia i mówię, że nie i pytam się czemu pyta. A on mi na to: "Bo mam cały rękaw mokry"
Myślałam, że się posikam ze śmiechu Przez parę minut nie byłam mu w stanie z tego wszystkiego wytłumaczyć czemu ma rękaw mokry
Najbardziej się śmiałam, że mi te pytanie zadał takim tonem na luzie, jakby mnie pytał czy mi herbaty nie zrobić

india, śliczne buty!

Witaj kochana!!

jeszcze raz gratulacje!!! Twoi chlopcy na pewnio sa z Ciebie bardzo dumni. a zdałas, bo zdolna z Ciebie kierownica Miloszek na pewno maczał w tym palce, ale nie sadze zeby egzaminator puscil Cie tylko ze względu na brzuch. Ale to jest ludzkie gadanie, wiec sie nie przejmuj. Ja zdałam za pierwszym razem, zdnaiem niektorych bo jestem ładna lub dlatego, że miałam złe warunki pogodowe. Fakt pogoda jak zdawałam była fatalna, ale jakos tego dnia wiele innych osob oblewalo, wiec nie kazdy dostawał ulge z tego powodu. No coż ale jak ktos bedzie chciał to zawsze znajdzie sobie jakies wytłumaczenie. Dla mnie najwazniejsze było jak usłyszałam od TZa: nie sadziłem, że az tak dobrze jezdzisz był ze mnie dumny i to mnie cieszyło.

A jak przeczytałam o mokrym rekawie to padłam ze śmiechu
Stary 2010-04-17, 15:33   #352
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Rybulko gratulacjeależ musieliscie przezyc stres z Miłoszkiem. Ja moje prawko mam juz 12 lat ale pamietam jaki to był stresik.
Już troche tych stresów razem przeżyliśmy A TŻ był z nami i stresował się chyba jeszcze bardziej- musiałam go rozśmieszać, żeby trochę nabrał kolorów

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
No to już zacznijcie zbierać na bolida Formuły 1. Mały kierowca będzie
Albo najwyżej wizażowe ciotki się złożą
Będziemy zbierać, a co braknie, to się dołożycie

Cytat:
(...)

Witaj kochana!!

jeszcze raz gratulacje!!! Twoi chlopcy na pewnio sa z Ciebie bardzo dumni. a zdałas, bo zdolna z Ciebie kierownica Miloszek na pewno maczał w tym palce, ale nie sadze zeby egzaminator puscil Cie tylko ze względu na brzuch. Ale to jest ludzkie gadanie, wiec sie nie przejmuj. Ja zdałam za pierwszym razem, zdnaiem niektorych bo jestem ładna lub dlatego, że miałam złe warunki pogodowe. Fakt pogoda jak zdawałam była fatalna, ale jakos tego dnia wiele innych osob oblewalo, wiec nie kazdy dostawał ulge z tego powodu. No coż ale jak ktos bedzie chciał to zawsze znajdzie sobie jakies wytłumaczenie. Dla mnie najwazniejsze było jak usłyszałam od TZa: nie sadziłem, że az tak dobrze jezdzisz był ze mnie dumny i to mnie cieszyło.

A jak przeczytałam o mokrym rekawie to padłam ze śmiechu
TŻ też mi mówi, że przecież miesiąc temu też miałam brzuch i nie zdałam, a poza tym te kamery itd., nie mógł mi zaliczyć ot tak sobie. No i sama mam poczucie, że zostałam po prostu sprawiedliwie oceniona. Ja wczoraj usłyszałam, że to przez brzuch, bo egzaminator się pewnie bał, że mu urodzę w aucie, a dziś, że to przez wygląd pewnie
TŻ mi mówi, że mam się nie przejmować, bo zazdrośnicy zawsze znajdą jakąś dziurę w całym
Taaak, ja też rosnę, jak mi TŻ mówi, że naprawdę dobrze jeżdżę Wiem, że powiedziałby mi prawdę, gdyby było inaczej

Wracając do mokrego rękawa- ciekawe co to się będzie działo, jak rzeczywiście mi wody odejdą
Stary 2010-04-17, 15:43   #353
mona_ja
Wtajemniczenie

Rybulka,gratulacjeJak już Miłoszek przyjdzie na świat to prawko na pewno sie przyda
India, gratki z okazji podpisania umowy

A ja mam dziś podły humor, pożarłam się z tżem i wogóle zła jestem na wszystko i wszystkich, chyba @ się zbliża

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 15:52   #354
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Już troche tych stresów razem przeżyliśmy A TŻ był z nami i stresował się chyba jeszcze bardziej- musiałam go rozśmieszać, żeby trochę nabrał kolorów

Będziemy zbierać, a co braknie, to się dołożycie

TŻ też mi mówi, że przecież miesiąc temu też miałam brzuch i nie zdałam, a poza tym te kamery itd., nie mógł mi zaliczyć ot tak sobie. No i sama mam poczucie, że zostałam po prostu sprawiedliwie oceniona. Ja wczoraj usłyszałam, że to przez brzuch, bo egzaminator się pewnie bał, że mu urodzę w aucie, a dziś, że to przez wygląd pewnie
TŻ mi mówi, że mam się nie przejmować, bo zazdrośnicy zawsze znajdą jakąś dziurę w całym
Taaak, ja też rosnę, jak mi TŻ mówi, że naprawdę dobrze jeżdżę Wiem, że powiedziałby mi prawdę, gdyby było inaczej

Wracając do mokrego rękawa- ciekawe co to się będzie działo, jak rzeczywiście mi wody odejdą
Rybulko wiem co czujesz, jak ja zdałam prawko za pierwszym razem to też wszyscy mówili ze tata mi zalatwil (moj tato ma szkołe jazdy) ,na poczatku sie przejmowalam ,bo sama wiedzialam ,ze zdalam dzieki ciezkiej pracy a nie temu za tata mi zalatwil,ktory z reszta nie mial takiej mozliwosci nawet,ale potem mi przeszlo ,bo ludzie sobie lubia tak gadac.Olac ich

szafa

Stary 2010-04-17, 15:59   #355
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Rybulka,gratulacjeJak już Miłoszek przyjdzie na świat to prawko na pewno sie przyda
India, gratki z okazji podpisania umowy

A ja mam dziś podły humor, pożarłam się z tżem i wogóle zła jestem na wszystko i wszystkich, chyba @ się zbliża
Oj tak, prawko będzie jak znalazł Czy do lekarza, czy do pracy, na zakupy, do mojej mamy, która będzie zajmowała się Miłoszem, jak ja wrócę do pracy itd. Zaoszczędzę mnóstwo czasu

Ja się zastanawiam jak to będzie z moim pierwszym @ po porodzie... Byle kogoś nie zabiję Fajnie było nie mieć przez tyle miesięcy Już prawie zapomniałam jak to jest

Cytat:
Rybulko wiem co czujesz, jak ja zdałam prawko za pierwszym razem to też wszyscy mówili ze tata mi zalatwil (moj tato ma szkołe jazdy) ,na poczatku sie przejmowalam ,bo sama wiedzialam ,ze zdalam dzieki ciezkiej pracy a nie temu za tata mi zalatwil,ktory z reszta nie mial takiej mozliwosci nawet,ale potem mi przeszlo ,bo ludzie sobie lubia tak gadac.Olac ich
No widzisz, zawsze sobie inni znajdą jakieś głupie wytłumaczenie... Nie potrafią przyjąć do wiadomości, że po prostu są zdolne babki
Masz rację: olać ich!
Stary 2010-04-17, 17:44   #356
Daysy85
Zakorzenienie

Hej.
Jak wyszłam z domu o 10 to wróciłam godzinkę temu
Byłam u mamy a potem poszłyśmy do reala.
Kupiłam sobie w Deichmannie bardzo fajne (przynajmniej tak mi się wydaje ) butki.
Takie tenisówkowe balerinki ale na takiej sztywnej fajnej podeszwie. Na pewno nie będę czuła kamieni na chodniku jak to było kiedyś w innych butach.
A najlepsze z tego jest to , że mama mi je kupiła a one kosztowały 29zł :P
Aaaa i jeszcze kupiłam ( to znaczy mama mi kupiła )w sumie 7 różnych body bo były jakieś końcówki kolekcji i tak jedne za 4 zł, 2 pary za 3 czyli para wyszła po 1.5, 2 pary za 8zł czyli jedne po 4 , 2 pary za 13 czyli jedna po 7.5 tak Wam to rozpisałam bo ceny są śmieszne i można było by zrozumieć że każda z tych cen razy 2 ... :P
Kurcze przynajmniej nie siedziałam w domu , bo cały czas w TV jedno i to samo.
Ja się za bardzo dołuje i ryczę, więc dałam sobie spokój z tym oglądaniem.
A w poniedziałek u nas w Katedrze będzie od 18 trumna z ciałem Gosiewskiego. Msza a potem ta trumna chyba będzie do wtorku.
Jak zrobię zdjęcie to Wam wkeleje.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 17:52   #357
Maja102
Zakorzenienie

a ja dzisiaj siedziałam na dworze - sprzątałam w ogródku, umyłam samochód, wytargałam psa za uszy
Nad wejściem do domu mam balkon na 2 kolumnach, które sa porośnięte wisterią. I w tych krzakach prawie na wysokości głowy kos sobie uwił gniazdo Ale jaja - wychodzę z domu, a tu ptak siedzi w gnieździe i się na mnie patrzy
Stary 2010-04-17, 17:55   #358
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.
Kupiłam sobie w Deichmannie bardzo fajne (przynajmniej tak mi się wydaje ) butki.
Takie tenisówkowe balerinki ale na takiej sztywnej fajnej podeszwie. Na pewno nie będę czuła kamieni na chodniku jak to było kiedyś w innych butach.
Aaaa i jeszcze kupiłam ( to znaczy mama mi kupiła )w sumie 7 różnych body bo były jakieś końcówki kolekcji i tak jedne za 4 zł, 2 pary za 3 czyli para wyszła po 1.5, 2 pary za 8zł czyli jedne po 4 , 2 pary za 13 czyli jedna po 7.5 tak Wam to rozpisałam bo ceny są śmieszne i można było by zrozumieć że każda z tych cen razy 2 ... :P
A w poniedziałek u nas w Katedrze będzie od 18 trumna z ciałem Gosiewskiego. Msza a potem ta trumna chyba będzie do wtorku.
Naprawde program tv dołuje dobrze ze mam cyfre to chociaz jakies inne kanaly sa bo na polskich wszedzie to samo.Nic tylko plakac sie chce.
Fajne zakupy

maja niezle

My bylsimy w miescie,oddac bilety na autobus.Zabukowalismy bilety na nastepny tydzien i teraz pozostaje tylko czekac zeby tem wulkan przestal pracowac ...

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-04-17 o 17:57
Stary 2010-04-17, 17:59   #359
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.
ooo super, to zakupy się udały
Stary 2010-04-17, 18:14   #360
iwka28
Wtajemniczenie

Nie wiem jak to się dzieje, ale ostatnio na WSZYSTKO brakuje mi czasu.

Madzialenka - mam nadzieję że dojechaliście szczęśliwie i przykro mi, że pożegnaliście się z Holandią w taki smutny sposób. Teraz jest tu najpiękniejsza pora roku.

Rybulka - gratuluję prawka, a gadaniem się nie przejmuj, jakbyś miała zdać tylko dlatego, że jesteś w ciąży to byś zdała ostatnio. A tak po prostu dobrze pojechałaś i masz dokument

Gold - fajnie, że Wam spuścili - będziecie mieli w końcu swoje mieszkanie urządzone od początku do końca jak chcecie.

India - jak pieniądze będą na koncie to budowa ruszy na całego.

Daisy - ratuj!!! Pracuję w klimatyzowanym biurze od jakichś 2 tyg. i moja buzia oszalała. Jest masakrycznie przesuszona, zaczęła się łuszczyć, piec po umyciu, nawet kosmetyki dla dzieci nie pomagają. Do tej pory używałam kremu nivea nawilżającego i było ok, teraz na noc używam półtłusty i nawet to nie pomaga. Zawsze miałam cerę mieszaną (ze świecącą strefą T) ale teraz to już zgłupiałam. Jaki krem mogę stosować, żeby pomogło (do polskich nie mam dostępu tutaj, musiałaby zamawiać z Polski). Proszę ślicznie o radę.

Maja - to masz nielegalnego lokatora Wystaw mu rachunek za czynsz

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2010-04-17 o 18:22
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości