Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-17, 18:31   #781
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a jak zawsze chodziłaś np na wesela to jakie fryzury sobie robiłaś? Moze była jakaś która Ci się jakoś bardzo podobała, a może po prostu zdaj się na Pania fryzjerkę i tak maja ogromnego minusa, wiec myslę ze zdają sobie srawe ze kto jak kto ale Ty musisz na 100% wyjść zadowolona z tego salonu

o jej
przykro mi
dawno nie byłam na weselu i stąd problem ;( ostatnio byłam na samych ślubach, a wtedy to nie problem miec rozpuszczone kudły
dobrze, ze mam próbną, to powydziwiam i pomarudzę im za moje nerwy
Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ja też nie chcę mieć rozpuszczonych ani półpodpietych, bo wiadomo duzo się tańczy, człowiek się poci i mi się zawsze takie "strąki" robią i nie za fajnie to wygląda.. a w moim przypadku koczek będzie dobrym rozwiązaniem, tylko musze zadbać o plecki bo mam problemy skórne i takie krostki mi się robią..

ojej przykro mi i co teraz zamierzacie zrobić ze ślubem??
no właśnie, mi też się strąki robią po jakimś czasie od tańców-hulańców
Stary 2010-04-17, 18:59   #782
m_majaa
Raczkowanie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

hej
Dziewczyny a macie jakieś pomysły na fajne upięcia włosów???
ja chciałam mieć rozpuszczone,ale juz sama nie wiem...bo przy moich włosach wystarczy trochę deszczu lub wilgoci i katastrofa na głowie loczek na loczku...
m_majaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 18:59   #783
201701300931
Konto usunięte

Pół dnia spędziliśmy na zakupach, ale udało nam się kupić dla TŻ kamizelkę, musznik, spinki do mankietów i pasek Jeszcze tylko butki zostały...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 19:08   #784
m_majaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Metka wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, duzo miłosci, usmiechu
dołączam się do życzeń
m_majaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 19:17   #785
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Pół dnia spędziliśmy na zakupach, ale udało nam się kupić dla TŻ kamizelkę, musznik, spinki do mankietów i pasek Jeszcze tylko butki zostały...
ooo to fajnie Mi się dziś samej z domu wyjść nie chciało, a też miałam w planach zakupy ;/
Co do spraw ślubnych, to musimy jeszcze kupić Tż spinki do mankietów, pasek, podkoszulkę (tego włąśnei nei wiem.... wasi ubierają podkoszulki pod spód? Kiedyś się tak robiło, a teraz nie wiem...) gaciorki... koszulę na poprawiny i krawacior, ale to jak znajdę dodatki do swojej poprawinowej kiecy, bo chciałabym by miał koszulę w odcieniu moich dodatków
Stary 2010-04-17, 19:18   #786
moniczka2123
Zadomowienie

Hej ja sobie w końcu znalazłam fryzjerai zapisałyśmy się ze starsza

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 19:18   #787
madmuazelle
BAN stały

Cześć. Jestem ponownie i na początek.

MEETKO

Z Bożej woli połączeni
węzłem, co dwoje serc tych splata,
żyjcie szczęśliwie tu na ziemi,
niech Wam w miłości płyną lata,
niech miłość, dobroć oraz ufność,
która dziś w sercach Waszych gości,
wraz z Bożą łaską i pomocą
da Wam moc szczęścia i radości

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-04-17 o 19:21
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 19:22   #788
mariiasia
Zadomowienie

cześć dziewczyny!
zanim się zabiorę za nadrabianie, to....

.... Metko kochana! wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia dla Ciebie i Twojego Tżcika! mnóstwa miłości, wzajemnego spełnienia, wsparcia i zrozumienia. Byście zawsze darzyli się takim uczuciem jak teraz. Poza tym oczywiście słońca, uśmiechu, radości i spełnienia wszystkich wspólnych marzeń i planów!

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 19:43   #789
madmuazelle
BAN stały

elli,bardzo Wam współczuje.
Stary 2010-04-17, 19:45   #790
chilanes
Zakorzenienie

Nasza Metka już zapewne po pierwszym tańcu bawi sie z gośćmi w najlepsze
Stary 2010-04-17, 19:46   #791
madmuazelle
BAN stały

A no zapewne meetka już jako mężatka się bawi z goścmi.
Stary 2010-04-17, 19:59   #792
chilanes
Zakorzenienie

no to impreza!
kurczę wiecie co.... podoba mi się makijaż oczu Katy Perry z teledysku z Timbalandem, ale jest bardzo ciemny... a jakby zrobić trochę delikatniejszą wersję?

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-04-17 o 20:00
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 20:04   #793
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ooo to fajnie Mi się dziś samej z domu wyjść nie chciało, a też miałam w planach zakupy ;/
Co do spraw ślubnych, to musimy jeszcze kupić Tż spinki do mankietów, pasek, podkoszulkę (tego włąśnei nei wiem.... wasi ubierają podkoszulki pod spód? Kiedyś się tak robiło, a teraz nie wiem...) gaciorki... koszulę na poprawiny i krawacior, ale to jak znajdę dodatki do swojej poprawinowej kiecy, bo chciałabym by miał koszulę w odcieniu moich dodatków
mój TŻ będzie miał podkoszulkę. wiadomo że mężczyźni się bardziej pocą i pot będzie brzydko mówiąc wsiąkał w podkoszulkę
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 20:08   #794
mariiasia
Zadomowienie

Caprica śliczny brzuszek

Ellin bardzo Wam wspólczuję....

dziewczyny, ale się boję.... mój tż jako mundurowy jedzie jutro do krk na obstawy, a jak dziś uslyszalam i czytalam ze są pogróżki o zamachach itp to się boję teraz że coś się może wydarzyć........;(

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-04-17, 20:29   #795
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
no to impreza!
kurczę wiecie co.... podoba mi się makijaż oczu Katy Perry z teledysku z Timbalandem, ale jest bardzo ciemny... a jakby zrobić trochę delikatniejszą wersję?
Sto lat,sto lat sto lat niech żyją nam i jeszcze jeden i jeszcze raz,sto sto lat niech żyją nam. Sto lat,sto lat sto lat niech żyją Nam.
Niech im gwiazdka pomyślności
nigdy nie zagaśnie,
nigdy nie zagaśnie,
a w tym nowym, wspólnym życiu
świeci coraz jaśniej,
a w tym nowym, wspólnym życiu
świeci coraz jaśniej!!!

albo Niech im gwiazdka pomyslności
nigdy nie zagaśnie,nigdy nie zagaśnie
A kto znami nie wypije niech pod stołem zaśnie.
za zdrowie Młodej Pary-Meetki i jej Męża.

Czas edycji: 2010-04-17 o 20:33
Stary 2010-04-17, 20:39   #796
Ellin_ak
Rozeznanie

Bardzo Wam dziękuję. To bardzo ważne dla mnie.
Powiem Wam jednak że sprawa się skomplikowała. Mama Tżta rozstała się z jego tatą jak on miał 4 lata, z powodu jego strasznego charakteru- był bez serca, pedantyczny na skraju fobii, trudny człowiek, który interesował się tylko przedmiotami a nie ludźmi. Miał później jeszcze jedna żonę, ale też się to przez niego rozpadło.Nie dało się z nim żyć!! robot bez serca i uczuć. Nie interesował się Tżtem przez tyle lat, a jak Tż był starszy to pojechał od niego do Szwecji. Kilka wakacji tam spędził, ale z ojcem więzi nie nawiązał. To jest konfliktowy człowiek bez empatii. Mysli tylko o sobie i wszystko musiało byc po jego myśli. Pojechaliśmy do niego raz na 4 dni z mamą i Tżtem- było ok. Później na wakacje na 10 dni pojechaliśmy i niby też było super. Wtedy już chorował na raka od kilku lat. Ale choroba się pogorszyła jak byliśmy w lipcu zeszłego roku i po przyjeździe postanowiliśmy wsztstko dla niego przyspieszyć. Znalazłąm salę blisko kościoła, zeby nie musiał dużo chodzić. Menu bez rzeczy których nie moze jesc. Ze wszystkim się spieszylismy, nauki, zakupy- ciągle musieliśmy oszczędzać, było ciężko ale był cel- zeby był z nami w ten dzień. Miałam nadzieję ze coś go ruszy u progu śmierci- będzie chciał odejść z myslą ze u nas jest dobrze, jesteśmy szczęsliwą rodziną. Codziennie o nim myślałam, pytałam jego trzeciej żony o jego zdrowie.
Wczoraj jak się dowiedzieliśmy ze umarł, zadzwoniłam do Szwecji do jego zony złozyć kondolencje. Przyjeła telefon z oburzeniem, zaczeła mówić o jakiejs przykrej sytuacji między nim a Tztem i ze nie chce ze mną rozmawiać. Tz początkowo nie chciał mi powiedzieć ale nie dałam za wygraną. Okazało się ze miesiąc temu jak planowałam wyjazd do nich na świeta zeby moze ostatni raz się z nim zobaczyć, on zadzwonił do tżta do pracy żeby mnie nie było w poblizu i powiedział mu ze jak chce przyjechać to beze mnie bo uwaza ze jestem leniwa, manipuluję nim i jest przeciwko naszemu slubowi. Nie lubi mnie i nie chce miec ze mną nic wspólnego. Tż mówił ze w tym momencie nie wiedział co powiedzieć, ale stwierdził ze jestesmy prawie rodziną, nie będzie udawał ze jest sam i ze w takim razie nie ma po co jechać. Powiedzał o tej rozmowe tylko mamie bo nie miał serca mi mówić. Oboje zdecydowali ze mi nie powiedzą bo mi pęknie serce. I mieli racje. Nie znał mnie i jego chory umysł jeszcze przed śmiercią postanowił taką rzecz nam zrobić. Najprawdopodobniej jego zona go tak napusciła, bo bała się ze jakies pieniądze chcemy.Oczywiście to nie prawda, ale nie zmienia to faktu ze mnie to załamało. Ja tyle dobrego dla niego chciałam zrobić a on coś takiego. Wiem ze był nienormalny ale mimo wszystko na koniec zostawił taki niesmak. Mama Tżta od razu do niego napisała ze nie ma prawa teraz takich rzecay mówić skoro nie uczestniczył tyle lat w wychowaniu Tżta i ze on mnie barzdo kocha i to jest nasza decyzja. Ale choremu nic nie przetłumaczysz.

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Powiem Wam ze wczoraj płakałam cały dzień. Tak mi jest zal ze nie miałam sxansy jakos się wytłumaczyc, ze to nie prawda co o mnie mysli i ze to wszystko to dla niego!! ale Tż ma racje- jesli sam to wymyslił nie mając zadnych logocznych powodów i nie znając mnie, to widać ze nie nic by to nie dało. Ale szkoda mi. Czuje złość i smutek z tego powodu.

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Nie odwołujemy niczego. Tż stwierdził wczoraj że on chciał się ozenic ze mna bo mnie kocha a nie dla ojca. Nie był z nim związany. Ja oczywiście też ale myslałam o tacie Tzta- żeby był z nami. Jakos dziwnie łudziłam sie ze śmierć zmienia ludzi na lepsze. Ze cos przemyśli, pożałuje że nie wychowywał syna, ze się nie interesował. Ale on w tym czasie mnie obgadywał z tą jędzą i mówił źle! Trudno- nie chce chować złosci na niego bo cierpiał. Ale nic nie odwołujemy i będziemy szczęsliwi.
Ale jakos mi dalej smutno...zależało mi zeby mnie polubił. starałam się o to przez te krótkie 10 dni. I jeszcze Tż!! jak mu musiało byc cięzko przez ostatni czas jak ja mówiłam o jego ojcu i snułąm plany a on wiedział ze on jest przeciwko mnie. Tylko ktoś bez serca mógł zadzwonić i powiedziec coś takiego.

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-04-17 o 20:42
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 20:42   #797
madmuazelle
BAN stały

elli,to przykre że robiliście wszystko,aby tata tz-ta mógł byc z Wami w ten ważny dla Was dzień i dlatego wszystk praktycznie robiliście pod niego,a tak przykre rzeczy powiedział,że on za tobą nie przepada itp.Przykre
Stary 2010-04-17, 20:44   #798
201701300931
Konto usunięte

Ellin strasznie Ci współczuję Nawet nie wiem, jak to wyrazić słowami... Wiedz tylko, że jestem z Tobą

I zawsze jakbyś chciała się odstresować na kawce, to jestem do dyspozycji
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 20:48   #799
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
elli,to przykre że robiliście wszystko,aby tata tz-ta mógł byc z Wami w ten ważny dla Was dzień i dlatego wszystk praktycznie robiliście pod niego,a tak przykre rzeczy powiedział,że on za tobą nie przepada itp.Przykre
Dokładnie! wczoraj jak się dowiedziałam to poczułam się jakby ktoś uderzył mnie w głowe czymś cięzkim. Jak o tym piszę to nie brzmi to tak jak to czuję do końca, nie umiem tego wyrazic, ale jest we mnie tyle uczuć. Zal mi jego też bo odszedł tak jak żył- niszcząc, raniąc. Ale my się nie damy.
I że Tz towi cos takiego zrobił! jakim prawem?! ale psychopaci się nie liczą z nikim i niczym. Nie pomyslał co Tż będzie wtedy czuł bo sam nie czuje. Wiem ze o zmarłych sie nie powinno źle mówić ale jestem zła na niego i rozczarowana i oszukana. Zrobił mi wielką krzywdę. Na koniec jeszcze cos takiego!
Nie rozumiałam wczesniej niektórych zachowań Tżta, nalegałam aby do niego dzwonił a on nie chciał i byłam na niego o to zła a on po prostu nie mógł! teraz dopiero to widzę. ale staram się jakoś o tym nie mysleć. To była chora osoba podsycana przez inną, chciwą. Zycie płata figle.

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-04-17 o 20:50
Stary 2010-04-17, 20:53   #800
madmuazelle
BAN stały

elli,nie dziwe ci się,że czujesz sie tak jak się czujesz.A czujesz żal i to jest normalne,jeśli można to tak nazwać w takiej sytuacji.
Stary 2010-04-17, 20:58   #801
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
elli,nie dziwe ci się,że czujesz sie tak jak się czujesz.A czujesz żal i to jest normalne,jeśli można to tak nazwać w takiej sytuacji.
To nie było normalnie bo i on nie był. Pwoiem Wam ze z babcia Tzta czyli mamą jego taty nikt nie utrzymuje kontaktów. Podobno tez bez serca, krzywdziła ludzi. Geny. Wychowanie. nie wiem. Ale tacy ludzie są i powiem wam ze Tż mnie ostrzegał ale ja jak o ścianę. Co tu dużo mówić- chory był. Jego oskarzenia były z powietrza. Ale smutek pozostaje.
I jeszcze takie słowa! że jestem leniwa!! gdzie pracuję do południa od 7:00, po południu ucze się- pracuję na nocki i weekendy na infolini!! zupełna bzdura.
Nie odwołujemy niczego- mam nadzieje że mnie poprzecie i zrozumiecie dlaczego.

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-04-17 o 21:01
Stary 2010-04-17, 21:05   #802
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
To nie było normalnie bo i on nie był. . Nie odwołujemy niczego- mam nadzieje że mnie poprzecie i zrozumiecie dlaczego.
Ellin nie znam konkretów, ale to jest przykra sytuacja, nic niestety nie zmienisz, nie ma w tym Twojej winy. Stało sie co sie stało. Niefajnie, ale popieram cię, w końcu minie pół roku tym bardziej że stosunki były chłodne. Nie łam się i nie przejmuj tym, o ile możesz
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 21:11   #803
madmuazelle
BAN stały

elli,ale mi chodziło mi o to co czuje,żal-o tym pisałam,że to normalne,że tak czujesz w takiej sytuacji.A nie pisałam/nie miałam na myśli że sytuacja jest normalna,no bo zgadzam się że nie była.

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

A co odwoływania ślubu,bądz nie odwoływania to jest wasza decyzja i nikomu nic do tego.
Stary 2010-04-17, 21:12   #804
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Ellin nie znam konkretów, ale to jest przykra sytuacja, nic niestety nie zmienisz, nie ma w tym Twojej winy. Stało sie co sie stało. Niefajnie, ale popieram cię, w końcu minie pół roku tym bardziej że stosunki były chłodne. Nie łam się i nie przejmuj tym, o ile możesz
Staram się i robię co w mojej mocy. Stosunki były chłodne i nie damy mu zepsuć naszego dnia. Już dość namieszał. Mogł to zakończyć inaczej- wybrał to co wybrał. Jego strata.
Stary 2010-04-17, 21:14   #805
Remmi
Rozeznanie

Hej,

METKA - i ja dołączam się do wszystkich wcześniejszych życzeń Żebyś była szczęśliwa całe życie ze swoim już mężem

Ellin - w tej sytuacji Cię popieram.

a co do mojej fryzury, to dziękuję za wszystkie opinie
ja i tak zrobię sobie tę drugą ta pierwsza też była może fajna, ale ja Wam wtedy pokazałam w lepszych pozach, natomiast od przodu to istna masakra, okropnie wyglądałam. W zasadzie mogę Wam wrzucić potem to się przekonacie Poza tym ta pierwsza to się rozpadła dość szybko w stosunku do tej drugiej - w zasadzie druga w ogóle się nie rozpadła, dopóki sama nie wyjełam wsuwki i szpilki I dlatego w koku najpewniej się czułam, u mnie wieje codziennie więc mam pewność, że mi się nie rozsypie . No i fryzura ta dodawała mi powagi, dostojności i elegancji Na zdjęciu faktycznie troszkę wygląda jakby miała się rozpaść, ale nie wyglądała na taką w rzeczywistości moja fryzjerka sama mówiła, że ta próbna to nie jest doprawcowana, więc na pewno w dniu ślubu o wiele, wiele lepiej będzie wyglądał ten kok
Stary 2010-04-17, 21:34   #806
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie. Przepraszam, że się tak nie odezwałam nic ale wczoraj zmarł tata Tżta.
Wróciłam

Ellin, strasznie mi przykro Zachowanie taty TZta naprawdę było niefajne, nie dziwię się że czujesz się zraniona ..
I dobrze, że nie przekładacie ślubu
Trzymaj się
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 21:44   #807
Martoolka87
Zakorzenienie

Heloł

Ja miałam dziś dzień pod tytułem "praca dyplomowa". Na szczęście to jest praca pisana w grupie i całkiem nieźle się dziś z kumpelą uwinęłyśmy

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
a bym zapomniała: dzisiaj 3 m-ce do ślubu

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
CześćU mnie malutko dni do ślubu, bo juz tylko 63 dnii juz tylko 9 tygodni do ślubu. Ze ślubnych spraw - kupiłam butkiSatynowe, takie jakby brudny róż/beż. No i zdjęłam aparat i mam już swoje własne proste ząbkiJuż się przyzwyczailam i mi się podoba, ale na początku było mi strasznie dziwnieMieszkanko mamy juz skończone, wczoraj zamontowali kuchnię i wszystko wygląda cudownie A dziś idziemy na imprezkę,a le nie na miasto, bo w Krk panika taka, że lepiej postawic na domówki. Wyobraźcie sobie, ze nawet nowy asfalt kłada na drodze z lotniska do centrumTyle z tego żenującego pomysłu dobrego, że Kraków będzie miał darmową reklamę we wszystkich mediach świata i zarobi kupę kasy hehe
Oj Samoa widzę, że suwaczek u Ciebie nieźle pędzi, ale przygotowania do ślubu też idą pełną parą, więc super

Cytat:
moja bizutetria slubna uległa zmianie
Na jaką?
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 21:56   #808
madmuazelle
BAN stały

Mam ochote zgrzeszyć,więc znikam. No,ale może napoczątek jakiś film by się przydał ogladnąć razem z tz-tem w łóżeczku. Mysli,mysli tylko jaki??
Do potem.

Czas edycji: 2010-04-17 o 22:02
Stary 2010-04-17, 21:56   #809
mariiasia
Zadomowienie

Ellin jak już tu któraś dziewczyna pisała to decyzja czy przełożyć ślub czy nie to jest tylko i wyłącznie wasza decyzja.

a co do taty tża, to cóż, są ludzie i ludzie nie dziwię się że jest ci przykro, tym bardziej że włożyłaś we wszystko mnóstwo wysiłku i ciężkiej pracy byleby mógł być na waszym ślubie. trzymaj się

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-04-17, 22:01   #810
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Hej! wpadłam się tylko pochwalić, że zamówiłam dziś moją wymarzoną BONNIE Annais w kolorze białym kosztowała 2690 + 80zł halka + 250zł bolerko + welon gratis i buty. Ale zadne mi się tam nie podobały to odejmują 100zł za te buty.

No i pokażę wam jakie robię zawieszki na butelki
za suknie
Bardzo ładne zawieszki

Cytat:
Witajcie. Przepraszam, że się tak nie odezwałam nic ale wczoraj zmarł tata Tżta.
Przykro mi, że nie doczekał Waszego ślubu...

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Hej ja sobie w końcu znalazłam fryzjerai zapisałyśmy się ze starsza

Cytat:
mój TŻ będzie miał podkoszulkę. wiadomo że mężczyźni się bardziej pocą i pot będzie brzydko mówiąc wsiąkał w podkoszulkę
No i ten drobny szczegół pominęłam w moich obszernych listach

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
Caprica śliczny brzuszek

Ellin bardzo Wam wspólczuję....

dziewczyny, ale się boję.... mój tż jako mundurowy jedzie jutro do krk na obstawy, a jak dziś uslyszalam i czytalam ze są pogróżki o zamachach itp to się boję teraz że coś się może wydarzyć........;(
Ty weź się dziewczyno nie stresuj, tylko wypij za zdrowie Metki zgodnie ze swoją obietnicą

Cytat:
Dokładnie! wczoraj jak się dowiedziałam to poczułam się jakby ktoś uderzył mnie w głowe czymś cięzkim. Jak o tym piszę to nie brzmi to tak jak to czuję do końca, nie umiem tego wyrazic, ale jest we mnie tyle uczuć. Zal mi jego też bo odszedł tak jak żył- niszcząc, raniąc. Ale my się nie damy.
W 100% Cię popieram, żeby nie odwoływać ślubu w tej sytuacji
I pamiętaj, ze zawsze możesz nam się wyżalić i wypłakać w klawiaturę/monitor

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
moja fryzjerka sama mówiła, że ta próbna to nie jest doprawcowana, więc na pewno w dniu ślubu o wiele, wiele lepiej będzie wyglądał ten kok
A to fakt - przy właściwej fryzurze pewnie będzie jeszcze lepsze utrwalenie
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości