![]() |
#1591 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
On jest jak promyk słońca w jej życiu...`
* jeśli to jest sen to nigdy nie chcę się obudzić... <3 * szkoda że smutek wtapia się w moją codzienność... * Szczerze? Mam na Ciebie wyje***e, ale chyba zawsze będę mieć ten cholerny sentyment * czy tęsknie znów? pytam siebie lecz, odpowiedź znam.. ![]() * łzy kobiety są największą porażką mężczyzny
![]() |
#1592 |
Zadomowienie
|
![]()
dziękuje słoneczka <3.
Uczucie spalone do głębi, gdzie słońce nie świeci. Powiedź mi, kiedy usłyszysz moją ciszę. Język smakuje światła księżyca. marnujesz jej młode serce. Tutaj w zmierzchu jesieni, morfina przeklęła rozkosz. Twoje usta to pokrzywy , twój język to wino, twój śmiech jest płynny, ale twoje ciało jest uschnięte. Kochasz marynarzy, ale nienawidzisz plaż. W ciemności mówisz mi o kwiecie, który kwitnie tylko w fioletową godzinę.. Twoje plecy są łąką pokrytą śniegiem.. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-04-17 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Raczkowanie
|
krótka przerwa .
już jestem + dziękuje , bo coś mi tam się w oczka rzuciło ![]() _____________________ szyderczy uśmiech i oczy Monalizy. po prostu oddychaj , napełniaj płuca gromkim uśmiechem, a wszystko będzie dobrze . czy znajdzie się dla nas przestrzeń.. ? zatrzymajcie słońce niech nie świeci mi prosto w twarz, gdy płaczę połączyć wszystkie pragnienia zamknięte w szarym kodeksie . i sprawić by słońce w końcu wzeszło. na niebie uniesień moc , nie pokona nas nic .
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 Edytowane przez _ZaagubiOna_ Czas edycji: 2010-04-17 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Przyczajenie
|
m4dziar4 - niestety muszę powiedzieć, że Cię okradłam. : )
z innej bajki - jej, nawet nie wiesz jak cudownie to słyszeć <3 <wielkibanannabuzi> martekbezmajtek - pisałam jak pamiętałam, chodzi o sam sens, bo jest cudowny. uwielbiam ten film. widzę z Ciebie też dobra kinomanka. ![]() ~
mam w ch*j czasu i ani minuty krócej. powiem Ci ściślej, że mam o czym myśleć. "-Ja cię bardzo lubię. -To mamy problem, bo. . ja cie kocham." weź mnie za rękę, by znaleźć wspólne szczęście. wiesz co mnie boli najbardziej? myśl, że jesteś TAK blisko, a i tak nie będziesz nigdy mój. ~
![]() |
#1595 |
Raczkowanie
|
'Cicho, bezszelestnie przebiegło obok nas szczęście.' bo ekscentryków, dziwolągów, szaleńców, ciężkie przypadki lubię. kiedy podnosząc się rano chcę zrobić Ci kubek herbaty, w lustrze napotykam tylko spojrzenie lekko przesiąknięte sennością. poprawiam włosy i mimo wszystko szczerzę się do siebie, przecież dziś Cię spotkam. oby tak było. ![]()
#1596 |
Zakorzenienie
|
marikab ![]() i'm the best damn thing that your eyes have ever seen. / jestem najlepszą cholerną rzeczą, jaką kiedykolwiek widziałeś na oczy. don't want to always be so nice. don't want to hear you say "well that's just life"! / nie chcę być zawsze miła. nie chcę słyszeć jak mówisz "takie jest życie"! i'm in a fight with the world but i'm winning. / jestem w walce ze światem, ale wygrywam.
![]() |
#1597 |
Zakorzenienie
|
Ukrywana pod nickiem Ty mnie najlepiej znasz .
![]() |
#1598 |
Zadomowienie
|
Miłość, w szlochaniu chwilka pośród wieczności ścian, księżyców zgasi kilka, wielu nie zada ran..
![]() |
#1599 |
Zadomowienie
|
i czasem, w gorsze dni, spoglądam na Twój opis na starym numerze gadu gadu, i cieszę się głupio, bo jest do mnie. był do mnie.
wyzbywam się negatywnych uczuć. nawet taniec oparów herbaty mnie teraz uspokaja. mimo wszystko damy radę, bo kto jak nie My? <3 unoszę się wraz z dymem z Twojego papierosa. ![]() znasz mnie na wylot, a nie widzisz jak bardzo Cię potrzebuję. a gdy wszyscy śpią, po cichu o Tobie marzę. świat się na mnie uwziął. ostatnio było dobrze, śmiem stwierdzić, że było idealnie. i oczywiście dzisiaj musiało się to skończyć, musiało się to stać. dlaczego złamał się ten cho.le.rny paznokieć?! ![]() daj znać jak Twoje serce wróci na właściwe miejsce. ja mówię, Ty nie wierzysz. tak jakbyś był cho.le.rnym czytnikiem moich myśli. ![]() w rozciągniętym dresie, bezładnym koku na czubku głowy, wczorajszym makijażu i z kubkiem niedopitej herbaty otwieram Ci drzwi. a Ty mimo wszytko uroczo się uśmiechasz, całujesz mnie w czoło i pytasz 'co słychać piękna'. uwielbiam, gdy tak zabawnie marszczysz czoło rozwiązując krzyżówkę, dopijając poranną kawę. *
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-04-17 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Przyczajenie
|
ciiri , TwojaKokaina, cobainowa, grise - okradam, kopiuje i wklejam<3 <miliardserc>
I wtedy powiem Ci jak bardzo Cię chcę. Cisza zbliża tajemniczo okręty, a wiatr je rozdziela. Wszyscy chcą kochać, choć nie przyznają się. Tak pięknie jak w kinie jak we śnie. Wszyscy chcą kochać do utraty tchu Zmysły postradać bezpowrotnie... Choćby raz, jeden jedyny raz. Oczywiście miłość, jak każda choroba psychiczna, przebiega w różnym nasileniu, zależnie od charakteru i wydolności wewnętrznej pacjenta. Z podgorączkowego stanu zalotów i flirtu aż do ataków szału miłosnego;D Nie ma nic tu Nie ma nic tu pusto Jesteś jak to rozbite lustro She sees it all, but she don't understand She'll kiss my lips, but she won't hold my hand Well I can see all these things jeżeli ktoś powie mi `będzie dobrze` z takim przekonaniem, że aż uwieże , to zapłace
#1601 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moje nadgarstki pachną nowym zapachem , spodobałby Ci się. jak mogłam być tak głupia, tak naiwna? patrzę na nią i zastanawiam się w czym jest lepsza ode mnie. nie widzę.. jestem jedną z tych dziewczyn, które używają wulgaryzmów , palą papierosy i słuchają głośnej muzyki. chcesz mnie? ________________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grr ' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3 [*]
Edytowane przez martekbezmajtek Czas edycji: 2010-04-17 o 18:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Rozeznanie
|
Pamięta jak mówił, że boi się odrzucenia,
że obawia się "kopa w tyłek". Pamięta jak bał się zrobić jakikolwiek, nawet najmniejszy krok naprzód bo strach przed porażką go paraliżował. A teraz? Teraz to Ona wyzwania do niego, a On nie odbiera. Teraz to Ona pisze sms'y, a On nie odpisuje. Teraz to On nie odpowiada na wiadomości na GG i teraz to On nie chce mieć z nią kontaktu. Dopiero teraz rozumie, że bał się odrzucenia i "kopa" ale z jego strony .
#1603 |
Wtajemniczenie
|
monotonia za mną jak cień idzie.
i słucham pokus. ile kredytu w twoim sercu jeszcze mam? moją historię znasz doskonale. z odwagą trzeba patrzeć w przyszłość. świat zmienia się, ale to tempo mnie przeraża. nie ma już tego luzu, teraz inne wieczory. miłość ma fatalną siłę. jesteś zabawna jak ta małpa na ramieniu tego gościa z deptaku. |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za pochwały <3
i to nieustanne czekanie, napisze , nie napisze . wchodzisz w jego okienko i myślisz ' nie to on powinien ' Nawet najbardziej niepozorna z istot może zmienić bieg przyszłości.. -zatańczysz? -jestem zmęczona... -ale z nim tańczyłaś -bo nie jest moim przyjacielem Odszedł smutny. Zatrzymała go chwytając za rękę -jesteś moim przyjacielem, w stosunku do ciebie mogę być szczera, dla niego muszę być miła. i się nagle stanie cud spojrzysz na mnie w końcu już nieobojętnie tak. Popatrz na te panie, jak dostają gorączki. miłość - wszędzie jej pełno , a każdemu jej brak . stanęła przed nim, oddychając coraz płytszej. to wszystko jest zdecydowanie, ponad moje siły. nie wiedziała, co robi. wiedziała, że to jest silniejsze . Oświadczam, iż z dniem dzisiejszym, nie pomaluję już paznokci na Twój ulubiony kolor. znajdziesz inną przecież i ona będzie 'tym kimś.' Nie jestem taka jak wszyscy.
![]() |
#1605 |
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() + ciiri, nigdzie nie uciekam <3 ![]() _____ będę kochać Cię nawet w przetartych dżinsach i dziurawej, flanelowej koszuli nie wiem czy mi się wierzyć w świat, gdzie szczęścia jest tyle ile gwiazd na niebie z nich utkanych. kiedy uczucia przestaną się buntować i zaczną ze mną współpracować, ułożę sobie życie. uwielbiam gdy moje ciało drży na Twój widok potrzebny Twój ciepły oddech na moim zimnym karku kobiecy chód, delikatne dłonie, miękkie usta, zmysłowe wnętrze, oczy, które są odpowiedzią na wszystko. wiem, to właśnie we mnie kochasz moja miłość do Ciebie lekka jak piórko, delikatna jak jedwab, j e d y n a
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-04-17 o 21:21 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 |
Zakorzenienie
|
Zawsze jakieś jutro...
![]() |
#1607 |
Zadomowienie
|
nieokrzesane uczucie tęsknoty.
to przecież takie proste, zostać moim powietrzem .
#1608 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Motywujesz Smerfetko moja ;*
♥ ______ ![]() Patrzcie , uczynili nowe życie. Każda sekunda sprawia, że strach jest coraz większy. (...) Pomyśl przez chwilę o ludziach,Mój pokój zwierzeń staje się niebezpieczny, bo każda myśl - gdzieś tam błądzi, a myśli mam tysiące. Mimo, że w to wątpię to wiem, że będzie dobrze. Jestem na granicy wiesz, życia i śmierci. Teraz każdy krok staje się niebezpieczny. którzy mieli na Ciebie dobry wpływ, którzy pokazali Ci, co jest w tobie najlepsze. Czy nie są to ludzie, którzy zawsze Cię kochali, zawsze byli przy tobie w tych najtrudniejszych chwilach? Którzy w Ciebie wierzyli i przebaczali Ci wszystkie twoje błędy? Zmieniłeś się, ponieważ oni mimo tego jakim okropnym człowiekiem jesteś, jak wiele błędów popełniłeś w swoim życiu, jak wiele razy raniłeś ich słowem... Oni... zaakceptowali Cię takim jakim naprawdę jesteś. I nie chcą, żebyś się zmieniał, bo taki właśnie jesteś, najwspanialszy, szczery i prawdziwy. Właśnie takiego Ciebie pokochali... Bo wiesz? Niektórzy po prostu uzależniają się od innych... i nie wyobrażają sobie życia bez nich... stracić ich to jak stracić sens życia.. Jak przestać jeść i pić, albo co najgorsze przestać oddychać.. Są jak tlen dla człowieka ! A my ich Kochamy ![]()
![]() |
#1609 |
Wtajemniczenie
|
Jestem jak szóstka, a Ty bądź moją dziewiątką.
z rozmazanym tuszem , czerwonymi oczami, drżącymi wargami krzyczała , że życie jest piękne! Chciałabym być barbie. Ta dziwka ma wszystko. czarna kawa z cukrem, histeryczne zapędy i papieros jeden za drugim. niemiłosiernie ciągnący się czas, powrót do domu, zebranie z podłogi ubrań, tabletka uspokajająca. nie jestem pewna, czy o takie życie mi chodziło... Kocham Cie jak wiosenne promienie słońca. Królewna śnieżka jadąca na amfie.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
bardzo mi miło <3
Nie da się czasu cofnąć, pozostaje płacz nad rzeczywistością. Od siedzenia i patrzenia tu się nic nie zmienia! Uprawiać seks całą noc, chodzić spać o świcie. Pijana powietrzem. Lecz czasem jakiś głos przed siebie każe biec i na powietrze wyjść gdy pada deszcz. To nie jest tak, że dzisiaj chcesz i jutro masz. |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Zadomowienie
|
mam ukrytą gdzieś moc. więc trwam.
zastanawiam się nad Tobą, mną. nie zastanawiam się już nad nami.. spójrz w moje oczy i opowiedz, co widzisz.
![]() |
#1612 |
Zakorzenienie
|
RozowaSkeyterka-za co to ;d?
![]() ___ W okół nas jest dużo ludzi ,nie zauważamy ,że jest ich tak wiele.Przeważnie widzimy tylko tą jedną ,która jest częścią naszego życia .
#1613 |
Zakorzenienie
|
dreams_x33 - dziękuję
![]() Mglisty poranek nie oznacza pochmurnego dnia.
Nie ważne, co mówią o cierpieniu i o czasie gojenia się ran. Prawda jest taka, że niektóre smutki nie słabną póki serce nie przestanie bić. Nie mogę oddychać. Potrzebuję Cię wierzę, podziwiam, i chcę.
![]() |
#1614 |
Zadomowienie
|
Za to że jesteś . ;*
Świetne opisy ;* ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ ___________________ To nie ważne czy on mnie lubi. Zawsze moge kupić kota. Przesłodzone uczucia.
#1615 |
Rozeznanie
|
Bądź mą wodą na pustyni . I rajem na ziemi też bądź <3 .
#1616 |
Przyczajenie
|
` Do szczęścia potrzeba mi tylko naszych splecionych rąk . <3
` Obiecuję , że jeżeli coś mi się stanie będę twoim aniołem stróżem . ` Zawsze marzyłam o romantycznej kolacji w Paryżu , a dziś wystarczy mi tylko twój uśmiech . ` Myślę o nas kolejny dzień i przestaje wierzyć , że wkońcu pojawisz się w moim życiu .. ` Minoł prawie rok od naszego spotkania , a ja ciągle mam przed oczami tą zieloną ławkę , to miejsce , ten twój słodki uśmiech .. |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Raczkowanie
|
dziękujem! :*
w NIEtęsknocie pomaga mi fakt,
że gdziekolwiek byś nie był; gdy spojrzysz w górę będziesz widzieć na gwiezdnym niebie ten sam księżyc, a rankiem na błękicie - to samo słońce. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1618 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ładny opis . szkoda że nie twój.;/ .`wiesz kochanie..
-tak wiem że mnie kochasz. -czy Ty zawsze musisz wiedziec co chce Ci powiedziec? -czytam ci w myslach xD ..`Stała na oknie i juz chciała skoczyc, ale on powiedział w ostatniej chwili że ją kocha..` -Zapuszczam paznokcie. -po co? -żeby wydrapac jej te niewinne oczka którymi go uwiodła -i co ci to da? - nie będzie juz taka słodka,. .i stała się największą wredna suka w okolicy. tylko dla tego bo on zostawił ja dla plastikowej laleczki barbie.
![]() |
#1619 |
Raczkowanie
|
"Rozmyślanie o śmierci - jest rozmyślaniem o wolności."
Ks. Jan Twardowski miał rację, ludzie rzeczywiście szybko odchodzą, a po nich pozostaje tylko pustka... I na usta ciśnie się pytanie : "Dlaczego?" Mimo że wiem o tym, iż nie usłyszę prawdziwej odpowiedzi. Niektórych pytań nie powinno się zadawać ani w przeszłości, ani teraz ani w przyszłości. Niosę własny krzyż nieustającego cierpienia i ciągłych wątpliwości. |
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
Raczkowanie
|
te same <3.
i dziękuję ;* Zawsze jest jakieś jutro i życie daje nam możliwość zrobienia dobrego uczynku, ale jeśli się mylę, i dzisiaj jest wszystkim co mi pozostaje, chciałabym ci powiedzieć jak bardzo cię kocham i że nigdy cię nie zapomnę.. nigdy nie zapomnę o tym co się kryje w mym sercu. nienawiść - to też uczucie. zawiodłam się. cóż . takie życie. przepraszam za te bezsensy.;*
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.