Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-17, 10:23   #3841
kretencja
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D

Tity, ja znam pełno takich życzliwych, otwartych ludzi

Olliwka, niestety tak. Jak 10 lat temu zaczęłam brać tabsy to mi cycki strasznie urosły i porobiły mi sie paskudne rozstępy. Używałam różnych kremów potem, udało mi się je doprowadzić do takiego stanu, że są prawie niewidoczne, takie perłowe. Ale boję się, że się odnowią, bo dosłownie czuję, jak mi piersi pęcznieją No i na brzuchu pewnie też się będą robić, jak zacznie rosnąć... Nie wiem tylko, czy można preparat przeciwko rozstępom stosować na takie stare, zagojone. Ale myślę, że to nie ma znaczenia.

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 10:24   #3842
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
a właśnie dziewczyny czy jak jesteście teraz w ciąży to macie jakieś rozstępy? bo tyle sie o tym mówi,że jak brzuch rośnie to rozstępy od razu...
Ja nie mam... Chociaż nie wiem czy przy pępku właśnie mi się nie robią Słyszałam, że czasem tuż przed porodem potrafią się zrobić więc nie ma się co cieszyć póki dzidzia w środku rośnie

Kretencja na mamusiowych wątkach polecana jest seria rossmanowska dla kobiet w ciąży. Ja miałam oliwkę ale jakbym drugi raz kupowała to wzięłabym jednak balsam (czy mleczko) bo oliwka długo się wchłania...

A ja już nie mogę się doczekać spotkania z Pomi i Abz

Michaś

Edytowane przez lindsley
Czas edycji: 2010-04-17 o 10:26
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 10:29   #3843
kretencja
Zakorzenienie

O, super, dzięki Lindsley. To pewnie kupię coś z tej serii, bo na pewno sa przyzwoite ceny

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-04-17, 10:31   #3844
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
A ja już nie mogę się doczekać spotkania z Pomi i Abz
a jasiulka nie będzie ?? o 12 się spotykacie czy jakaś zmiana zaszła?

kretencja "starym" rozstępom chyba nie robi różnicy czym je smarujesz bo i tak nie znikną tak do końca..

Ja mam głupie pytanie , jak np sa już te stare rozstępy , jak się tyje w ciąży to nic się nie dzieje z nimi? one się nie rozciągną jakoś i nie popękają straszne to pytanie może wiecie?
Stary 2010-04-17, 10:35   #3845
weronia83
Rozeznanie

Cytat:

kretencja "starym" rozstępom chyba nie robi różnicy czym je smarujesz bo i tak nie znikną tak do końca..

Ja mam głupie pytanie , jak np sa już te stare rozstępy , jak się tyje w ciąży to nic się nie dzieje z nimi? one się nie rozciągną jakoś i nie popękają straszne to pytanie może wiecie?

Ja to nigdy o tym nie słyszałam żeby pękały ale to chyba się raczej tak bardziej roziąga
Stary 2010-04-17, 10:48   #3846
virginia
Zakorzenienie

hej hej
Zaglądam ale tylko na chwilkę.
Jakie macie plany na weekend?
Mój TŻet właśnie pojechał z teściową na 2 samochody postawić naszego żuczka do warsztatu (wreszcie!). Potem wybieram się z teściówką do centrum ogrodniczego, chcemy kupić skrzynki, kwiatki, nawozy itp i zrobić miły zielony zakątek na naszym balkonie. Czeka więc dziś nas sadzenie, nawożenie itd. Po południu mam korki. Chcę jeszcze pofarbować dziś włosy. A póki co, w tak zwanym międzyczasie siedzę właśnie z odżywczo-relaksującą maseczką na buźce, bo mama mi wczoraj walnęła komplementa, że mam straszne wory pod oczami (pewnie z niedosypiania, heh..).
Zmykam,
miłego dnia!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 11:02   #3847
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny

nie odzywałam się chwile, bo jakoś czasu nie miałam....... mogę już się chyba pochwalić Wam.... znalazłam pracę, pracuję od 2 tygodni ale jeszcze umowy nie mam bo miałam małe komplikacje i dlatego nic nie mówiłam..... komplikacje sa rozwiane bo nie lada trudach..... i czekam na umowę..... pracuję w laboratorium i prowadzę badania paliw alternatywnych ... mam nie małe wyzwanie bo sama rozkręcam laboratorium i kupuje sprzęty oraz rozgryzam te badania... przyznam się że znam tylko teorię a teraz muszę się uczyć na błedach i poznawać wszystko od strony praktycznej....

.... jeszcze nie nadrobiłam zaległości na wątku.... więc nie bijcie

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 11:07   #3848
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:

Jasiulka nie będzie bo ma dużo pracy a spotykamy się po południu...

Swoim starym rozstępom się nie przyglądam... Po co, wiem że są...
Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Witaj
Gratuluję pracy

Michaś
Stary 2010-04-17, 11:17   #3849
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

nie odzywałam się chwile, bo jakoś czasu nie miałam....... mogę już się chyba pochwalić Wam.... znalazłam pracę, pracuję od 2 tygodni ale jeszcze umowy nie mam bo miałam małe komplikacje i dlatego nic nie mówiłam..... komplikacje sa rozwiane bo nie lada trudach..... i czekam na umowę..... pracuję w laboratorium i prowadzę badania paliw alternatywnych ... mam nie małe wyzwanie bo sama rozkręcam laboratorium i kupuje sprzęty oraz rozgryzam te badania... przyznam się że znam tylko teorię a teraz muszę się uczyć na błedach i poznawać wszystko od strony praktycznej....

.... jeszcze nie nadrobiłam zaległości na wątku.... więc nie bijcie

Gratuluje pracki

Ja musze iść chałupke posprzątać
Stary 2010-04-17, 11:23   #3850
gimikis
Rozeznanie

Hej dziewczyny!!!

Kretencjo- śliczna fasoleczka
Dziewczyny życzę udanych pogaduszek no i tony naleśnikówZjedzcie jednego za mnie
Słoneczko- Gratuluje

Wczoraj miałam straszny dzień. Przez pół dnia chodziłam zdenerwowana. Pojechałam do Urzędu Pracy po to aby się odhaczyć. Wchodze do wskazanego pokoju i podałam moje imię i nazwisko. Nazwisko się zgadzała za to przechrzcili mnie na Barbara. Troszkę się unioslam mówiąz jak można spisując z dowodu zrobic taki błąd. Ale ok. A pani do mnie niestety traci pani status osoby bezrobotnej bez prawa do zasiłku ponieważ wizyta była wyznaczona na 6 kwietnia a nie na 16. A ja jej mówię że i ja i mąż zrozumieliśmy że na 16. Kazała mi do dyrektora. Oczywiście go nie bylo. Był zastępca. I mówię że pierwszy raz w życiu zdarzyła mi się taka sytuacja i czy coś dało by zrobić. A on tylko do mnie jeśli pani mąz pracuje to prosze się ubezpieczyć do niego. Myślałam ze wyjde z siebie. Taką awanture im zrobiłam ze mają burdel siedzą i pierdzą w stołki. Że powinni rozdawać kartki bezrobotnym z kolejna wizyta. Nic. Wygarnelam im co mi na duszy leżało. Zero zrozumienia z ich stroiny. Od razu jakies fochy jakies tony wywyższające. Zdarzyłam dojsc do pracy TŻta i jak tylko przyszedł rozryczałam się na całego.Kumpel doradzil mi żebym zaniosla zwolnienie ale kto mi da tyle dni do tyłu na L4? Więc na 3 mc ubezpieczę się u TŻta a dalej zobaczymy.

Razem: 12.08.2003
Zaręczeni: 12.12.2007
Ślub: 12.09.2009

gimikis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 11:30   #3851
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gimikis Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!!

Kretencjo- śliczna fasoleczka
Dziewczyny życzę udanych pogaduszek no i tony naleśnikówZjedzcie jednego za mnie
Słoneczko- Gratuluje

Wczoraj miałam straszny dzień. Przez pół dnia chodziłam zdenerwowana. Pojechałam do Urzędu Pracy po to aby się odhaczyć. Wchodze do wskazanego pokoju i podałam moje imię i nazwisko. Nazwisko się zgadzała za to przechrzcili mnie na Barbara. Troszkę się unioslam mówiąz jak można spisując z dowodu zrobic taki błąd. Ale ok. A pani do mnie niestety traci pani status osoby bezrobotnej bez prawa do zasiłku ponieważ wizyta była wyznaczona na 6 kwietnia a nie na 16. A ja jej mówię że i ja i mąż zrozumieliśmy że na 16. Kazała mi do dyrektora. Oczywiście go nie bylo. Był zastępca. I mówię że pierwszy raz w życiu zdarzyła mi się taka sytuacja i czy coś dało by zrobić. A on tylko do mnie jeśli pani mąz pracuje to prosze się ubezpieczyć do niego. Myślałam ze wyjde z siebie. Taką awanture im zrobiłam ze mają burdel siedzą i pierdzą w stołki. Że powinni rozdawać kartki bezrobotnym z kolejna wizyta. Nic. Wygarnelam im co mi na duszy leżało. Zero zrozumienia z ich stroiny. Od razu jakies fochy jakies tony wywyższające. Zdarzyłam dojsc do pracy TŻta i jak tylko przyszedł rozryczałam się na całego.Kumpel doradzil mi żebym zaniosla zwolnienie ale kto mi da tyle dni do tyłu na L4? Więc na 3 mc ubezpieczę się u TŻta a dalej zobaczymy.

Biurokracja
Stary 2010-04-17, 11:34   #3852
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny.... jeszcze nie ma co gratulować bo umowy nie mam.....musze czekać

Gimikis tak jest w UP.... niestety ja jak tam idę to kawy nie muszę pić z rana bo tak mnie te stare pajęczyce denerwują...... ale złościa nic nie wskórasz, a u Was nie dają takich kart do odnotowania, tam zawsze pisze data następnego stawienia się ...... trochę szkoda bo wiesz czasem to że jest się bezrobotnym pomaga w znalezieniu pracy( przez staż lub przez dofinansowania do stwarzanego stanowiska pracy..... )
ja właśnie musiałam sie zarejstrować w UP aby móc iść teraz do tej pracy bo pracodawca stara się od dofinansowanie z UE... a że byłam zarejstrowana w KRUS to miałam niezły orzech do zgryzienia..... ale na szczęście to juz za mną.... a nie było łatwo.... chodziłam od rzędu do urzędu a w każdym mówili co innego....

Stary 2010-04-17, 12:45   #3853
kretencja
Zakorzenienie

A my byliśmy na długachnym spacerze (no bo zapomniałam Wam napisać, że mi kurs odwołali, więc sobota wolna, a zamiast iść do Manekina - mąż będzie smażył naleśniory w domu ) Łaziliśmy chyba 1,5 godziny, aż się normalnie zmęczyłam... Muszę nad kondycją popracować (spacerki!), bo jak mój organizm sobie poradzi, gdy się brzuszysko pojawi?...

Kupiłam balsam przeciw rozstępom ten Rossmanowski i kremowe mydło pod prysznic Ziaja masło pomarańczowe - urzekł mnie zapach Ja to w ogóle uwielbiam pachnące kosmetyki. Kolorówki mam mało i niewiele kupuję, ale pięknie pachnącemu żelowi pod prysznic się nie oprę

No, zmykam, pozmywać muszę - jeszcze od wczorajszej kolacji! A potem trochę się wreszcie polenię

Gimikis, dzięki Dla mnie to dzidziuś raczej fistaszka przypomina, nie wiem, czemu wszyscy zawsze widzą tam fasolkę? A Ty już swojego widziałaś?

Sloneczko, GRATULACJE

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-04-17 o 12:46
Stary 2010-04-17, 12:57   #3854
gimikis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Gimikis, dzięki Dla mnie to dzidziuś raczej fistaszka przypomina, nie wiem, czemu wszyscy zawsze widzą tam fasolkę? A Ty już swojego widziałaś?
Kretencjo- jadę w poniedziałek na 15.00. Już nie mogę się doczekać.TŻ wziął specjalnie wolne po to żeby ze mną jechać.
I prosto po wizycie jedziemy kupić jakieś małe śpioszki i jedziemy do moich rodziców. Ciekawa jestem co powiedzą.

Stary 2010-04-17, 13:25   #3855
Tity
Zakorzenienie

virginia no to miłego sadzenia My mieliśmy jechać na działkę, ale jest strasznie zimno
Sloneczko wspaniała wiadomość !!!! Gratuluję pracki. Brzmi bardzo ciekawie A Ty zadowolona jesteś, czy na razie bardziej wystraszona?
gimiks no jak pracowałam w UP to dawałam karteczki, tzn tym co chcieli, proponowałam. Jak przychodzili potem nie w terminie też się denerwowałam - tak się chyba robi jak się w urzędzie popracuje jakiś czas Ale zawsze odsyłałam do dyrektora, chyba, że ktoś miała wyjaśnienie i mu dobrze z oczu patrzyło to sama oszukiwałam, że przyszedł w terminie , żeby nikt nie miał problemów. A dyrektor zawsze mówił, żeby dać tej osobie podpisać listę. Ewentualnie jakieś wyjaśnienie trzeba było napisać, że się nie było i dyr podbijał i osoba przychodziła z tym do mnie (tzn to już po wyrejestrowaniu). Ale widzę, że u nas lajtowy urząd był
A rodzice na pewno się ucieszę bardzo
Zrobiłam przed chwilą rybkę i mąż zagniótł ciasto na mazurek...mama zrobiła taki pyszny w święta, że chyba kilka razy w roku będziemy go robić Śliwkowy....

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 15:38   #3856
gimikis
Rozeznanie

Tity ja żadnej karteczki z następna wizyta nie dostałam. Podsunęli mi tylko papier że zapoznałam się z data kolejnej wizyty i musiałam im to oddać. Po prostu w tym urzedzie to jest jeden wielki burdel. To jest małe miasto ale każda kobieta ma pod sobą 2 stażystów i latają kserować i robić im kawy.
Trochę mi to skomplikowało życie ale co ja mam zrobić. Nic przecież się nie powieszę. Głowa do góry i jakoś to będzie.

Stary 2010-04-17, 16:43   #3857
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Tity jestem zadowolona ale też wystraszona bo wiesz ciaży na mnie odpowiedzialność zakupu odpowiednich sprzętów a jak wiadomo to są nie małe pieniądze..... ....... zobaczymy co będzie dalej.... jestem dobrej myśli bo będziemy mogli się starać za jakiś czas o dzidzię.... możliwe że po dostaniu 2 umowy

Stary 2010-04-17, 17:41   #3858
danika
Zakorzenienie

Słoneczko---> super że znalazłaś prace gratuluje!!! fajny pomysł z paliwami alternatywnymi to u Ciebie w mieście? czy musisz dojeżdżać? oj...zazdroszczę Ci, chciałabym wrócić do pracy w labie

Gimiks--> oj urząd pracy to nic milego...zamiast pomagać to jeszcze utrudniają

Ja właśnie wyprasowałam tonę ciuchów i wysiadam... teraz odpoczynek się należy

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość

Oj a co szef nabroił?
A mój szef już tak ma... po prostu ciężko mi się z nim czasem porozumieć, nadajemy na różnych falach a jeszcze tak strasznie mnie bolała głowa, że wszystko wkurzało mnie bardziej niż zwykle...
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 20:43   #3859
aldii
Zakorzenienie

Tity I pochwa sie za jakis czas, jakie sa rezultaty tych zabiegow
Awenturyn w sumie racja, maj juz niedlugo
Abz 12cm to juz duzy chlopczyk
Lindsley synus bedzie najlepsza antykoncepcja Gratuluje ciociu
Niestety wiele mamusiek mi mowilo,ze rozstepy zrobily im sie dopiero po porodzie
Kretencja mowilam,ze warto juz isc na usg fotka
Olliwko z Wawelem przegieli na maxa
Scio
Anessa fantastycznie, ze zaczynasz prace
BlackAngel witaj
Sloneczko gratuluje
Gimikis tak to niestety jest w tym chorym kraju.Ale moze pocieszy cie fakt, ze ciezarne sa ubezpieczone tak jakby odgornie przez panstwo.
Stary 2010-04-17, 21:29   #3860
Ollliwka
Zakorzenienie

kretencja dobrze,że zrobiłaś opis do zdj. z usg zapomniałam napisać o tym

lindsley jak naleśniki smakowały , jak udało się spotkanie ?
Stary 2010-04-17, 21:37   #3861
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
lindsley jak naleśniki smakowały , jak udało się spotkanie ?
Nie wiem jak dziewczynom ale mój był pyszny... Z kurczakiem, fasolką i papryką
Na to 2 wielkie gałki lodów Ale trochę pospacerowałyśmy więc coś tam się spaliło Spotkanie super, koniecznie trzeba powtórzyć A dziewczyny to gaduły Szkoda że nie możemy tak w większym gronie się spotkać
Oczywiście nie obyło się bez przeszkód, już myślałam, że nie dojadę bo mi się auto zbuntowało... Ale z wielkim brzuchem też potrafię auto naprawić

Przeprowadziłam dziś bunt w domu i kupiłam 2l colę... I musiałam się nagadać żeby trochę wypić bo Tz chyba myśli że cola szkodzi jak alkohol... i całą ciążę nie pozwalał mi pić a ja dziś miałam taaaką ochotę....

Michaś
Stary 2010-04-17, 21:45   #3862
olayya
Raczkowanie

Kretencja dzidziol I klasa A ja nie mam żadnych zachcianek a tak bym sobie TŻ pogoniła do sklepu po zachciankowe rzeczy

Scio odgoniłaś doła??

Ewurka ciąża może ?? Majorka ach szczęściara.

Lindsley przestraszyłaś mnie tą twoją szwagirką i przedwczesnym porodem. oby z maleństwem wszystko było dobrze.
Witaj Black Angel
Oliwka nie tak od razu ja puki co nie mam rozstępów ale jeszcze wszystko przede mną. Oby mnie nie dopadły. Smaruje sie Fissanem strasznie tłusty ten krem ale wydaje mi się że ładnie natłuszcza i moje znajome go zachwalały, także zobaczymy.

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Słoneczko gratulacje!! Na pewno sobie poradzisz, trzymam kciukacy

Nasza dzidzia
olayya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 21:47   #3863
Ollliwka
Zakorzenienie

lindsley lody na deser czy do naleśników ??
ile coli wypiłaś ?
a co do spotkania to inaczej być nie mogło jak super , ale upewnić się chciałam a czy fotkę jakąś macie ? w końcu trio ciężarnych
Stary 2010-04-17, 21:51   #3864
olayya
Raczkowanie

Kretencja pisałaś kiedyś że nie możesz sobie uzmysłowić że w ciąży jesteś. Tak jest na początku ale jak Ci brzuch zacznie rosnąć to już nie będzie wątpliwości. Wklejam Ci mój 30 tygodniowy brzuchol

Nasza dzidzia
olayya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 21:57   #3865
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

hej Dziewczynki

brakowało mi Was przez te ponad 2 tygodnie...... teraz na pewno będę codziennym gościem tu ( strea i zmęczenie nie pozwalało mi normalnie myśleć )

teraz jak mam pracę, częściej myślę o dzidzi.... i wydaje mi się to takie realne

Stary 2010-04-17, 22:02   #3866
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

OLAYYA sliczny brzusio
LINDSLEY ja tez w ciazy mialam ochote na cole jak widzilam jak T pije to malo mi jezyk do tylka nie uciekl i chciaz szklaneczke musialam wypic zreszta teraz tez tak mam
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 22:13   #3867
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
lindsley lody na deser czy do naleśników ??
ile coli wypiłaś ?
a co do spotkania to inaczej być nie mogło jak super , ale upewnić się chciałam a czy fotkę jakąś macie ? w końcu trio ciężarnych
Lody na deser Najpierw były naleśniki potem spacer na końcu lody
W domu wypiłam 1,5szklanki... (do naleśników pepsi - musiałam korzystać, że nie mam żandarma nad sobą)
Fotek nie zrobiłyśmy... tak się zagadałyśmy
Postaramy się następnym razem

Michaś
Stary 2010-04-17, 22:29   #3868
Black_Angel86
Zadomowienie

GG do Black_Angel86 Send a message via Skype™ to Black_Angel86

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Anesska super, że Twój Makaronik dotarł do domu bezpiecznie. Gratuluję pracy!!!! Widzisz jak się wszystko poukładało
Black Anger witaj Mam nadzieje, że tym razem będzie happy end z dzidziusiem Napisz nam coś o sobie jeszcze. Ile masz lat, czym się zajmujesz Pozdrawiam.

Hej mam 24 lata, męża od lipca 2009, zajmuję się... hmmm, zawodowo pracuję jako doradca klienta w placówce bankowej, chodzę do szkoły na kierunku fototechnik, to tak z nowoodkrytej pasji Nie wiem co jeszcze mam napisać :P

blog

fotografia

Black_Angel86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 07:53   #3869
kretencja
Zakorzenienie

Olayya, dzięki Twój brzusio śliczny, bardzo zgrabnie wyglądasz
Ja też nie mam takich zachcianek, żeby mąż musiał natychmiast do sklepu lecieć, ale jak wiem, że mam w lodowce, to ciągle łażę i podjadam, nie mogę sie powstrzymać
Lindsley, bez przesady z tą colą Na pewno nie zaszkodzi, jesli jest pita z umiarem.

Ja jem śniadanko, bo po 10-tej jedziemy do moich Rodziców, na pewno będzie pyszny obiad i może jakiś fajny deser, bo mój Brat ma w środę urodziny

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-04-18, 09:46   #3870
weronia83
Rozeznanie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez olayya Pokaż wiadomość
Kretencja pisałaś kiedyś że nie możesz sobie uzmysłowić że w ciąży jesteś. Tak jest na początku ale jak Ci brzuch zacznie rosnąć to już nie będzie wątpliwości. Wklejam Ci mój 30 tygodniowy brzuchol

Ładny brzusio

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości