![]() |
#1621 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Czuła się tak jakby ciągle spadała w dół
nie mogąc znaleźć w sobie tyle siły,żeby zatrzymać ten monotonny upadek. a telefon to no siła ona 'od parady'. Tej nocy nadzwyczajnie bała się opuścić powieki. wszyscy udają.oszukują.kłamią. koloryzują. plują i poniżają ale nikt nie jest w stanie pobić własnego Ciebie. Tym razem wiedziała,że napis 'niedostępny' tak na prawdę oznacza 'niewidoczny' Rano obudziła się z nadzieją jednak im dłużej mijał dzień,tym szybciej ona spieprzała. fruwające uczucia. zaiste jak głuche może być serce gdy mówi się mu ' nie rób tego'. ach ta euforycznie naiwnie ekscentrycznie nerwowo głupia chora miłość! Schowaj mnie pod swymi powiekami. Rzęsy miał dłuższe niż ja ale jednak w moich oczach,więcej było prawdy. zakochać.odkochać.zapisać .usunąć.na nowo. z nowym. zakochać. odkochać.zapisać.usunąć. Dłonie jego pełne wrażliwości i prawdziwej tęsknoty były w mym śnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Zadomowienie
|
Przyczajeni czekamy na głębokie uczucie. Szkoda, że cały czas nas to omija. RozowaSkeyterka - oj dziękuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
BAN stały
|
ciiri, latin-
![]() Miłość to sekunda szczęścia a wieczność bólu
Czasami zastanawiam się co by się stało gdyby wszyscy ludzie na świecie, w jednym czasie zaczęli skakać when you can’t find a way out and the Word pushes you down to your kenes, do not forget- you’re In the perfect position to pray -Kiedy nie możesz znaleźć żadnego, dobrego rozwiązania i gdy życie rzuca cię na kolana, nie zapomnij- że jesteś w idealnej pozycji do modlitwy- (przepraszam za moje tłumaczenie, ale od matury z językiem styczności nie miałam;/) Czekam aż nadejdzie taki dzień, w którym już nie zatęsknię |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Zakorzenienie
|
nigdy mi niczego nie obiecuj, bo mogę Cię znienawidzić z całego serca jeżeli nie dotrzymasz słowa.
straciłam miłość. jedyną o, którą mogłąm jeszcze walczyć. przykro jest patrzyć jak umiera moja ostatnia nadzieja. lubię na Ciebie patrzeć. wtedy jeszcze bardziej Cię pragnę. wiesz, że miłości nie moża odrzucić ? kocham wszytskie Twoje słowa mówione do mnie w żartach. pozdrów moje motylki w brzuchu. może chcesz posłuchać jak często czuję się nikim ?
![]() |
#1625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() _
wzięłam do ręki różowy mazak i napisałam na białym papierze Twoje imię. następnie powiesiłam go nad łóżkiem i każdego wieczoru przed zaśnięciem odbijałam na nim swoje usta, pomalowane błyszczykiem, który uwielbiałeś. mów, że mnie kochasz. mów, że beze mnie zginiesz. mów, że jestem najpiękniejsza. mów. ja i tak nie uwierzę. jego śliczne, niebieskie oczy. tak uwielbiała w nie patrzeć. robiła to przy każdej nadarzającej się okazji. dzisiaj już nigdy tego nie zrobi. bo nie powstrzymałaby płaczu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Przyczajenie
|
`Rockendrolowym snem i rozkoszą był.`
Zapach dobrych, drogich perfum.. między Tobą, a mną.. `Ukradł mi serce jeśli spotkasz się z nim Powiedz że nie chcę tych pieniędzy Nie ja chcę by był ` `Miłość, marzenia, uczucia i myśli, jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt. By żyć, by być i istnieć dla szczęścia, teraz Ty i my czyli ludzie po przejściach.` esemesowy świat `Kolejny raz bezsenna noc. Za duże mnie otacza łóżko, za duży mnie przykrywa koc. Banał moich łez... Berlin lubi deszcz.` `Brudne serce, brudne ręce Wciąż żyję szybko i nie patrzę na zakręty Tak często się gubię i wypuszczam z rąk szczęście Grzechów było wiele, dobrze wiem - nie jestem święta Jestem jedynie człowiekiem, cały czas popełniam błędy.. ` `Zostaw to wszystko i nie przejmuj się Nie myśl już o tym nie zadręczaj się Wszystko co zrobisz i tak będzie źle` Zdaje się, że nie będzie póki co spacerów nad rzekę, ulotnych fascynacji i reszty nierealnych marzeń. ``I uczę się codzinnie, że czas płynie``
`Dzisiaj nawet pachnę inaczej.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 |
Rozeznanie
|
Póki co serce mam zatrute A uśmiech na twarzy bardziej gorzki niż smutek Tak naprawdę nigdy Cię nie było. Dlaczego więc czuję pustkę? i choć chcesz to wiesz, że pierwsza odezwać się nie możesz.
bo coś trzyma Cię tam w środku. wolisz pocierpieć niż myśleć później, że zrobiłaś z siebie idiotkę..`
![]() |
#1628 |
Rozeznanie
|
limitowanaa & czarnaalbk & LoveYourEyes - dziękuję kociaki.
![]() Martwię się o Ciebie, gdziekolwiek jesteś.
Bo nadal kiedy budzę się rano, muszę zobaczyć Twoją twarz. Dlaczego to ja muszę być odpowiedzialna? ‘Czuję się jakbym mierzyła nową parę butów, które nie pasują’ Więc teraz wszystko zrobię, żeby mieć go przy sobie. Szukam prawdy w Twoich oczach. *
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
Cichy szept warg pokrytych warstwą kurzu. Wołanie o pomoc, o miłość. Cisza krzyczy tak przeraźliwie. 'A ufać to milczeć i czekać cierpliwie, aż się spełni.' 'Jutro wyjadę stąd. Proszę Cię wyjedź ze mną też, byle gdzie. ' Zabawne jak nic nie znaczyłby świat bez miłości.
#1630 |
Raczkowanie
|
Dorośnijcie!
TAKIE SPRAWY NA PW! _______ myślisz, że po tym wszystkim co mi zrobiłeś potrafię pokochać kogoś innego? zakochać się w 3 godziny? nie ma sprawy. problem w tym, że później będę płakać 333 godziny. |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Raczkowanie
|
BananowaDelma - kradnij do woli
![]() ![]() ____ ` I będę tak bardzo szczęśliwa . Nie mając ku temu powodów . `Miała skłonność do koloryzowania . Do upiększania rzeczywistości. ` Przerysowane uczucia i przejaskrawione słowa. Tak w skrócie można podsumować ten związek . ` - Ej , no weź przestań . - Ale z czym mam przestać ? - No z tymi żartami . Że mnie niby kochasz. - Myślisz, że mam aż tak denne poczucie humoru ? ` Ty musiałeś postawić kropkę nad i. Nie byłbyś sobą, gdybyś tego nie zrobił . Szanowny Panie i Władco .
#1632 |
BAN stały
|
czii - podkradłam Twój opis do podpisu ![]() ![]() . jeszcze niedawno myślałam, że moge na Ciebie czekać wiecznie .
ale sorry jeszcze niedawno myślałam też, że jeśli nie zjem rano śniadania . albo nie zjem niedobrej zupy na obiad to porwą mnie mrówki ... Kocham cię bez względu na to jaką mamy pore roku . pogodę czy humor w jakim jestem . kocham Cię za nic i za wszystko . kocham Cię od tak . więc jakim cudem mogę o Tobie zapomniec tak z dnia na dzień . no powiedz mi jak . albo lepiej naucz mnie tego ... nie pragnę niczego więcej niż byś mnie przytulił . bo tylko Twoje ramiona dają mi takie poczucie bezpieczeństwa . tylko Twoje . jak małe dziecko czeka na Mikołaja . tak jak od wieków czekam na Twoją miłość do mnie . bo może przecież gdzieś się tam zawieruszyła i za jakiś czas paczka z nią do mnie dojdzie ... czekam na dzień, w którym tak bez wyrzutów sumienia będę mogła Ci tak przyłożyć w twarz . bez żadnych skrupułów czy obawy o Twoje zdrowie . bo wiem, że taki dzień mojej obojętności do Ciebie w końcu nadejdzie ... . Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-04-17 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zadomowienie
|
TwojaKokaina - chyba czas w końcu się przyznać, że okradam Cię nałogowo
![]() ![]() *
coś w mojej duszy głośno płacze, jak dziecko sąsiadów zza ściany. bo prawdziwy przyjaciel nie powinien tylko cieszyć się Twoim szczęściem, powinien potrafić sprawić, że nawet w najgorszym dniu się uśmiechniesz. 'najchętniej zjadłbym Cię w całości, nie zostawiając ani grama nawet z Twoich kości' ![]() zadzwoń do mnie i spytaj co tam, porozmawiaj, ot tak, niepozornie, bez zaangażowania. daj mi siebie usłyszeć. uwielbiałeś, czas przeszły. jesteś obojętny, czas teraźniejszy. zapomnisz, czas przyszły. kiedy po męczącym dniu wracam z obolałym karkiem, to Twoje mocne ręce powinny mi robić masaż. nie jestem dla Ciebie odpowiednią dziewczyną, mimo to bardziej się nadaję niż ona. *
#1634 |
Zadomowienie
|
Nensie- Kocham Twoje opisy ! <3
A w swoim kalendarzu codziennie zaznaczam ile dni minęło od Twojego odejścia. A w jego oczach widziała cały swój świat. Powiem Ci co do Ciebie czuje,nie dlatego,żebyś mnie pokochał,ale żebym mogła odejść z czystym sercem. Na pożegnanie nie powiem Ci,żebyś został żebyś nie odchodził. Powiem Ci,żebyś sp******** i uśmiechnę się tak cho****** szczerze, żebyś mnie nie zapomniał. Z rozmazanym tuszem do rzęs ze łzami spływającymi po policzkach i z podniesioną głową idę dalej przez życie. I znów mnie zostawiłeś samą pośród tych wszystkich pi********* marionetek na których mówimy 'ludzie'. Dopiero teraz zdałam sobie sprawę co tak naprawdę do Ciebie czuję. Dopiero teraz gdy Cię straciłam. Widziałam noce pełne bólu. To było wtedy gdy znikłeś. Zawsze nadchodzi taki czas jak ten Kiedy myślę o Tobie I zastanawiam się, czy Ty kiedyś myślałeś o mnie Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-04-17 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Raczkowanie
|
- Boże!
- Co ? - Och.. Nic.Wszystko! - Co dokładnie? - Ty mnie kochasz.! - Oczywiscie , ze Cie kocham .Kocham jak wariat. - dzień dobry panu, już pana nie kocham. - ach, proszę Pani, cudownie pani wygląda jak pani kłamie. Edytowane przez cobainowa Czas edycji: 2010-04-17 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1636 |
Raczkowanie
|
LoveYourEyes - cudoo ;*
Czarny_Aniolek - bejbe ;*. _________________________ __________ ![]() ^^. od teraz będzie dobrze, prawda ? .
^^. powiedziałeś że już nigdy mnie nie skrzywdzisz, czyżbyś znowu kłamał ? ^^. napisałam ci wczoraj że się coraz bardziej oddalamy się od siebie.. napisałeś ' szkoda ' . dzisiaj widziałam Cię z Nią . ^^. albo teraz i zawsze . albo nigdy i nic . ^^. ktoś tu za tobą strasznie tęskni . ^^. kiedy nadejdzie kres tych łez ? . ^^. twój dotyk już przeminął i odszedł bezpowrotnie. ^^. Dziś odbieram sobie światło Choć bez Ciebie już ono dawno zgasło. ![]()
#1637 |
Rozeznanie
|
dziękuje
![]() głód bijącego serca którego westchnienie zatrzymuje purpura żądająca zrozumienia zapach papierosów, oddechu i gówna obraz samotności pod zmienioną postacią topnieje przed oczami zanurza się w niebycie jest moment w którym mieszamy gorzki biały dżem wewnątrz mózgu wywołuje błąd i prowadzi do obłędu przez słodką pomyłkę zgwałć mnie w tych zimnych oczach i życzliwości |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Zakorzenienie
|
BananowaDelma-
![]() + dziękuję x 1000000000 za wszystko. ____ On- lepsza wersja Ciebie.
Chcę mieć po co wstawać z łóżka.. Skoro wymyśliłam Ciebie, czemu nie potrafię wyobrazić sobie Twoich uczuć? Niebieskie niebo nagle stało się krwisto czerwone; Bogu też złamał serce. Gdy tylko zamknę oczy wiem, że nie taka chciałam być... ... wtedy dokuczało mi wszystko. Nawet telefony od niego, na które tak długo czekałam. Nawet jego obecność, której potrzebowałam i jego ciepłe ramiona, których tak mi brakowało. Miłość mi dokuczała.
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-04-17 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
Martusssia, keeendy okradam ;*
Jak dobrze być pier.dolniętym w głowę. I znów pachnie latem, słońce dominuje na niebie. Marzenia zwykle się spełniają, ale nie tak i nie wtedy, kiedy tego pragniemy. Wystarczy tylko jakiś gest przyjazny albo dobry znak. Wieczory z książką w ręku mają swój czar. Deszcz pada po to, żeby nie było widać łez. |
![]() ![]() |
![]() |
#1640 |
Raczkowanie
|
nie nadążam.
![]() musiałam się cofnąć do 33 str. ; x Black_Star - ja w takim gronie ? dziękuję bardzo. ![]() ciiri , dontgivemenames , cornels , boundlessly , Toogether93 , czii - nareszcie! ![]() ![]() cieszymnieto , TwojaKokaina , suve , Margaretta_1 , Mrs Unfabulous , 3martyna3 , ruda wiewiora - pokradłam. ![]() istny_paradoks - no no. ![]() ![]() kochanie, mógłbyś wspaniałomyślnie darować sobie te uśmieszki. ja już drugi raz nie dam się nabrać.. 'nic, naprawdę nic nie pomoże, jeśli ty nie pomożesz dziś miłości. ' 'A ona znów udawała, że ma Go głęboko w nosie. Jak najdalej odsuwała od siebie myśli, że tak bardzo pragnęła z Nim być. Nigdy nie potrafiła się przyznać do błędu... Do tego, że taki drań mógł zawładnąć całym jej światem..' Och, pokonałeś mnie. Tak banalnie. A wiesz czym ? Nie, nie brakiem miłości.. Zwątpieniem we mnie. porozrabiasz ze mną ? Muszę ochłonąć. Zdecydowanie. .. wypośrodkować się między tym wszystkim, co mną trzepie w tej chwili, czyli własnymi, niepohamowanymi emocjami, a faktami, jakie istnieją i których zmienić nie można.. kiedy Ty byłeś smutny, dla mnie gasły wszystkie gwiazdy. czemu to nie działa w dwie strony ? 'Dein Verlassen würde Welten zerstören.' /Twoje odejście zniszczyłoby świat./ i powoli uczę się zapominać. dla wszystkich, które pamiętają.
< 3
Powinni jeść mniej. Bramy do raju są wąskie. Edytowane przez without_demur Czas edycji: 2010-04-17 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Przyczajenie
|
dotknij, przytul, pocałuj, pomału, wolno.' Nikt nie mówił, że ma być miło, fajnie/ nie pogrążysz mnie, ej pojmiesz to wreszcie? Nie jestem tu po to, żebyś mnie kochał! Wiesz, że nigdy nie kłamie i możesz mieć pewność.. Miłość od ludzi, do ludzi których spotkałam/ To niegrzeczne dziewczynki idą tam, gdzie chcą, Wolą iść pod prąd. ona chce mieć więcej i lepiej Nikt nie jest idealny, wiem, że każdy nawala/ Pier.dolę cały świat kiedy jesteś obok. blisko ciebie chce dziś być, bo nie wierzę w miłość przez gadu. jestem taka wyjątkowa, nie, to nie ja Nie znasz mnie.. I będzie lepiej, bo wiem, że może być! to tylko tło, olej metafory w tych poje.banych czasach gdzie wszystko trwa chwilę sama siebie nieraz miałam dość, serio a ty miałeś moc by przebywać dalej ze mną ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Może się mylę, może mi się wydaje Lecz im jesteśmy bliżej, tym jesteśmy dalej.. tygodniami, dzień za dniem ci mija bezpowrotnie Rób to co ci wychodzi dobrze i ciesz się tym nim obejrzysz się to życie w dupę Cię kopnie Mnie nie zmienisz, mnie to nie rusza Nie mam już dwunastu lat by się na ciebie wkurzać i ta frustracja zjada mnie i zatruwa umysł Możesz mnie nazwać jak chcesz, mam to gdzieś dupku Jak znaleźć ciebie by znów było namiętnie? to nasze mury wśród tych ulic przejdź się ze mną, doceń piękno Wierzę w to, że każdy może być kim zechce Zawalić jest łatwo, a trudniej to naprawić Wcześniej milczałam, bo było mi szkoda słów chciałabym cię spotkać gdziekolwiek, byle gdzie indziej..
bo to co Cię uskrzydla potrafi być jak morderca. Edytowane przez Saarah03 Czas edycji: 2010-04-17 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Raczkowanie
|
you are so naive yet so
#1643 |
Przyczajenie
|
Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć.. Miliony obietnic, resztki tuszu..
Pół świata nuci że 'wszystko o czym myśle to ty' kicz taki, że aż gównem smierdzi i zero inwencji.. Nie umiem cię nie dotykać, nie przysięgnę Bogom. Nie wiem czy potrafiłabym się powstrzymać nawet gdybyś miał kogoś.. Dziś mówisz jest podły, ale myślisz o nim.. i jedyne czego masz za mało to silnej woli. Wiesz, że nigdy nie odmówię ci pomocy jak spytasz, nawet gdybyś potrzebował mnie w nocy i był dla mnie obcy, wybacz. Boję się tylko o ciebie, bo widzę to wnętrze, co jest słodsze niż Wedel. Wyszedł i długo biegł przed siebie żeby zgubić ten świat, nawet liczyłaś, że ci kogoś jest brak, nie wierzysz? Po prostu patrz, tak zbudowany jest świat; żeby coś dostać trzeba umieć też dać, nie wierzysz? Jego już nie ma i wolałabyś myśleć że ci się śnił, teraz chcesz go z powrotem, a przecież był. Choć tęsknie za tobą to nie chcę by wracało, choć niewiele z nas zostało..
Sometimes I don't care.. Edytowane przez aleBekaCo Czas edycji: 2010-04-17 o 22:00 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 |
Raczkowanie
|
myślałam, że twoje czułe słowa, choć w połowie są prawdą. dziś wiem, że jest zupełnie odwrotnie.
z bursztynowych oczu , po delikatnym policzku .. płynie samotna jak ja słona łza . więcej do szczęścia mi nie potrzeba jak dotyku twoich malinowych delikatnych ust , na moim czole i zapewnienie , że mnie nie zostawisz do śmierci . a nawet i że po niej ze mną będziesz . skulona siedziała w kącie w za dużej bluzie ... wypłakując oczy i zadając sobie pytanie : dlaczego właśnie ją to spotyka . teraz będę cię traktować, jak mojego misia z dzieciństwa, który od wielu lat siedzi na półce i zza szybki przygląda się mojemu szczęściu. bo kocham cię, taak mocno, że nawet gdyby świat skończył się teraz, nie miałabym zamiaru powiedzieć 'i tak w życiu nic nie zdobyłam'. bo zdobyłam wiele, zdobyłam Ciebie.
im więcej jest rzeczy, w które potrafisz wierzyć, tym bardziej interesujące jest życie Edytowane przez impresion Czas edycji: 2010-04-17 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Zakorzenienie
|
without_demur kradnij i również czuj się okradziona
![]() ***
Bo wieczorami nie widać szarości, nie widać brudnych ulic. Wiesz lubię wieczory, lubię się schować na jakiś czas. I jakoś tak nienaturalnie, trochę przesadnie pobyć sam. Chcę zacząć coś nowego. Pachnie deszczem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Przyczajenie
|
O tym, że najtrudniej wybacza się bliskim.
.
#1647 |
Zadomowienie
|
W toń morza cudnie szafirową rzucam to tęskne, ciche słowo: Przyjdź! Do Ciebie wołam, o jedyny, głos w puste śląc przestworze: Przyjdź! W miłościczekam i pokorze..
![]() |
#1648 |
Rozeznanie
|
niestety muszę powiedzięć, że wcale mi to nie przeszkadza wręcz przeciwnie cieszymnieto
![]() ![]() ![]() ![]() Jestem Anna. Słodzę dwie łyżeczki. Boję się burzy. I co zakochałeś się już we mnie? "kochać i tracić, pragnąć i żałować. padać boleśnie i znów się podnosić. krzyczeć tęsknocie 'precz' i błagać- 'prowadź' - oto jest życie: nic, a jakże dosyć..." pytasz mnie jaka jestem? na uśmiech odpowiadam zawsze uśmiechem mówię dzień dobry sąsiadom chodzę w niedziele do kościoła tak, to tylko pozory. w sobotnie wieczory, nie jestem już taka ułożona.
Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach. Edytowane przez m4dziar4 Czas edycji: 2010-04-17 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
Zadomowienie
|
ciiii o dwa słowa za dużo,i zniszczysz wszystko.
Tak bardzo pragnęła rozmowy z nim,że powiedziała za dużo. Za dużo o swoich uczuciach mu powiedziała. ona była wyjątkowo naiwna a on tradycyjnie zakłamany. ukradnie jego uszy,oczy i serce. żeby mieć siłe nie słuchać,nie widzieć,nie kochać. kawowy mamy dzisiaj księżyc nieprawdaż? nie potrafisz. nie rozumiesz.nie wiesz. Pamiętam popołudnie czwarte piętro. wielokrotnie wypowiadane kłamstwo staje się prawdą. siedział na czerwonym murze trzymając fajkę w prawej dłoni. pamiętam. po co nocą tyle niepotrzebnych myśli? miała wypieki pomimo chłodu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Raczkowanie
|
![]()
u always did know how to leave them wanting more. / Zawsze wiedziałaś jak ich zostawiać by pragneli więcej /
kochanie, gra dopiero się zaczęła. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.