|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#1592 |
|
Rozeznanie
|
dziwczyny nie straszcie co do tego krakowa. jutro od siebie jade przed 7 pociagiem, mam nadzieje ze jakos z dworca sie wydostane, choc moze byc masakra. na pewno lepiej bedzie jechac rano, niz po poludniu
![]() mam dla was zalegle relacje z seksu ![]() a wiec. bylismy na siebie strasznie napaleni po tygodniu rozlaki, tym bardziej ze wczesniejszego wieczora wysylalam BSowi pikantne smski ![]() Mial na sobie koszule ( BS juz nie wytrzymal, rzucil sie na mnie i rozgrzal mnie do czerwonosci. zostalam jedynie w stringach, calowal i draznil moje sutki, jednoczesnie paluszkami bawiac sie moja pussy. gdy juz bylam bardzo mokra, postanowilam sie nim zajac jak nigdy wczesniej. piescilam jezyczkiem jego twardego nabrzmialego przyjaciela do samego konca (do czego wczesniej nigdy nie doszlo, bo za kazdym razem przechodzilismy do seksu), bralam go bardzo gleboko do buzi, a gdy skonczyl polknelam jego nektar straszna przyjemnosc mu to sprawilo i jednoczesnie byl w ogromnym szoku. gdy odpoczal jakies dwie minuty mocno mnie do siebie tulac, zajal sie moja brzoskwinka. w zyciu mi tak dobrze nie bylo! fruwalam pod sufit! jego jezyczek, oddech i paluszki czynia cuda. potem kochalismy sie na misjonarza, bardzo delikatnie i namietnie. calowal mnie po szyji, policzkach i ustach, gladzac wlosy i buzie, patrzylismy sobie gleboko w oczy ciezko oddychajac. gdy mialam orgazm ciagle patrzyl sie na moja twarz, nadal delikatnie calujac. skonczylismy rownoczesnie, po czym w mocnych objeciach przez jakies dobre 15 minut nic nie potrafilismy powiedziec by nie zepsuc tej cudownej atmosfery. to byl chyba najpiekniejszy i najbardziej romantyczny delikatny seks w naszym zwiazku
Edytowane przez FallenAnn Czas edycji: 2010-04-17 o 21:15 |
|
|
|
#1593 |
|
Konto usunięte
|
Mmm, Fallen, pięknie!
A mi po tych dwóch opisanych już razach ciągle było mało, ale nie było już opcji na więcej - teść wrócił. BS twierdził, że jestem taka gorąca, że jakby mnie wystawić za okno to bym parowała Ale i tak bosko dziś było, wtedy przy biurku - mocno, gwałtownie, brutalnie... Mrrr...
|
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodałam nowe zdjęcia w albumie
|
|
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Hehehheehhe powaga, dodam, że było lato, w kwestii logistycznej byłam w króciutkiej sukieniuni, więc tylko zadrzec i już, a zdjęcia? Fajne na starość do wspominania
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:eh ta młodość
|
|
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Ty mu tego loda robiłaś?
|
|
|
|
#1597 |
|
BAN stały
|
Raczej w małych sklepikach. Ja kupiłam w Borku na pętli w takim sklepiku z zdrowymi produktami (jedzeniem, odżywkami, szamponami ziołowymi).
Jaki klaps! Mmm.. |
|
|
|
#1598 |
|
Konto usunięte
|
Ech, a my zawsze się tylko w soboty widujemy... W tym tygodniu wyjątkowo na chwilę się w czwartek widzieliśmy
![]() Nasłuchałam się znowu o efektach ćwiczeń, nie wiem tylko, czy to nie mała manipulacja ze strony BSa, żebym dalej ćwiczyła
|
|
|
|
#1599 |
|
Wtajemniczenie
|
Call świetne fotki!
jestescie podobne ciekawe czy pojdzie w Twoje nimfomanskie zapędy
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Oby nie!
Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2010-04-17 o 21:42 |
|
|
|
#1601 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18645537]Moja ma 15 lat i chyba doskonale zdaje sobie sprawę z mojej 'choroby'.
A o tej młodszej już pisałam, ona pewnie zostanie starą panną, bo nie będzie wiedziała, że ludzie łączą się w pary [/QUOTE]Juz lubię tę Twoją młodszą Sis ![]() |
|
|
|
#1603 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18645537]Moja ma 15 lat i chyba doskonale zdaje sobie sprawę z mojej 'choroby'.
A o tej młodszej już pisałam, ona pewnie zostanie starą panną, bo nie będzie wiedziała, że ludzie łączą się w pary [/QUOTE] gdzie sie takie biedactwo uchowalo? Moze w doroslym zyciu nadal bedzie wierzyc w kapuste i bociana?
|
|
#1604 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Mój ksiądz ostatnio pyta mnie na religii. Przedtem puścił nam film traumatyczny o aborcji i miałam kilka dni, że nie mogłam się po nim pozbierać z powodu kilku wypowiedzi. I oto ten dialog:
ksiądz: Dobrze, Patrycja powiedź mi, skąd biorą się dzieci? ja: no z miłości dwojga ludzi do siebie (no, co kurde miałam mu powiedzieć, z seksu? Przy całej klasie?)ksiądz: dokładniej. ja: z uprawy seksu ksiądz: ale to nie jest rola (ja takie lampy na niego) ja: z kapusty kurde! nie wie ksiądz? to niech sobie ksiądz w internecie poczyta. ![]() ksiądz: dobra, a w jakich okolicznościach zostałaś poczęta? ja: (we mnie się już gotowało od zadawania tych tępych pytań) nie wiem ![]() ksiądz: to się dowiedz (miałam ochotę mu walnąć)ja: ale to są raczej intymne sprawy i nie powinno to księdza obchodzić, ani mnie ![]() ksiądz: usiadź. I potem pierdzielił jakie to dzisiejsze rodziny mają problemy, że nie są idealne i podaje przykład: mają kredyty, kłócą się, są w separacji, a ja do niego: moi są! (no, bo skoro podał takie przykłady no to moi nie są, bo nie mają takich problemów, chciałam mu na złość zrobić) i się zamknął na całą lekcje, bo kazał nam zrobić notatkę. |
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
No mój BS słucha hardcoru..... ja przy nim to aniołek ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1610 |
|
Wtajemniczenie
|
co za tępak
![]() że tez ludzie moga tego nie wiedziec...
|
|
#1611 |
|
Konto usunięte
|
Callanthe, co ćwiczysz?
![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Ja już po dzisiejszej dawce ćwiczeń, wskakuję do wanny
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. on w ogóle jest jakiś zbok ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18646990]Callanthe, co ćwiczysz? ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Ja już po dzisiejszej dawce ćwiczeń, wskakuję do wanny [/QUOTE]jakieś bzdury. takie jak kiedyś mi ortopeda przypisał. |
|
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o dobrze, dobrze ![]() Całe szczęście, że religie mam już za soba
|
|
#1614 |
|
Konto usunięte
|
A ja mam super religię - babka jest strasznie wyluzowana
Kumpela ją kiedyś zapytała, czy powinna spowiadać się z seksu. Na co babka mrugnęła do niej okiem i z uśmieszkiem odpowiedziała "Tylko, jeśli żałujesz". W liceum ogólnie religia to bardziej etyka - nie jest o Bogu i wierze, a o rodzinie, o tym, jak powinno wyglądać małżeństwo, jakie warunki stworzyć należy dziecku itd. Aż żałuję, że to już właściwie koniec, bo co tydzień ciekawe dyskusje się wywiązywały...
|
|
|
|
#1615 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mialam fajnego katechetę bardzoooo przystojnego
|
#1616 |
|
Raczkowanie
|
eh ta religia a raczej religie fajnie jest poznawac inne wiary co za soba niosa i z czym sie je je a my tylko zapatrzeni w jedna i nie wiemy co inni traca
Orli widac ze wieczorek najlepszy na cwiczenia ja tez wieczorami cwiczeale oczywiscie po drzemce zeby sily pozbierac bo pot z czola musi leciec
|
|
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Callanthe cały czas jak widze to pytanie, to się śmieje jak głupia, i Ty wiesz dlaczego
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1618 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie sypiam w ciągu dnia, chyba, że w ramionach BSa po seksie, bo wtedy jestem jak facet - dobry seks powoduje u mnie senność
![]() Ale tak, wieczorem ćwiczy mi się najlepiej. Zastanawiam się, czy nie dodać jednak tego 8min ABS, bo w tym moim zestawie na brzuch jest najmniej. |
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18648263]Ja nie sypiam w ciągu dnia, chyba, że w ramionach BSa po seksie, bo wtedy jestem jak facet - dobry seks powoduje u mnie senność
![]() Ale tak, wieczorem ćwiczy mi się najlepiej. Zastanawiam się, czy nie dodać jednak tego 8min ABS, bo w tym moim zestawie na brzuch jest najmniej.[/QUOTE] jejciu podziwiam , za determinacje ![]() ![]() ![]() kla ski:
|
|
|
|
#1620 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

I byli ludzie w autobusie, minionego lata to było 

klask i:

bezczelnosc. Dobrze, ze stoisz na straży Axa