|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
ok....uciekam spac, zanim mnie tu rain zarzuci kolejna porcja muzyki przy ktorej spedze kolejna godzine
dobranoc
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Cytat:
Niniejszym zamykam dzisiejsze posiedzenie kółka dyskusyjnego Możemy się nazwać A*Team Dobranoc ! ![]() Edit: Oooo Gwizdak przyszła ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Też spadam spać, bo kot już mi usypia na siedząco, a zabrałam jej poduszkę i nie ma gdzie się ułożyć ![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
No przyszła
I idzie spać, bo jest padnięta Dobranoc
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc plotkary
ja od rana w piżamie ale chyba pójdę się trochę orzeźwić pod prysznicem ![]() ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- osz kurde która to godzina ![]() a ja sobie suknie ślubne oglądam i znalazłam outlet w Liverpoolu http://www.bridalbasement.co.uk/index.html w sumie jak są promocje na bilety to może i by się opłacało pojechać po suknię bo wychodzi i tak taniej niż w PL salonach :P
|
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Beznadziejna sprawa z tym wulkanem :/ Ciekawe jak będzie za tydzień, wtedy ma przylecieć mój tata. |
|
|
|
#3006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Właśnie wyczytałam,że m.in.Obama,Sarkozy i Merkel odwołali wizyty.Ale mnie to cieszy Duża ulga. Ale tak właśnie myślałam,że przez te chmury nie przylecą.Cytat:
No właśnie już wyczytałam,że może mieć nawet 30 cm No i fajnie![]() A jak myślisz-może wystarczy jak kupię mu taki wybieg i będzie miał otwartą klatkę i będzie na wybieg wychodził?To też spora przestrzeń ![]() Ale słodki ![]() ![]() Cytat:
No niby miniaturka,ale największa ze wszystkich
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ^^
|
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My ze swoim tak się do siebie przywiązaliśmy, że potrafił obsikać osobę której nie lubiłam/która mnie nie lubiła. Wcinanie kartek, podgryzanie dywanu firanki to norma^^. Nawet moje spodnie i sweter potrafił skubać jak się nim za mało według jego zdania zajmowało. Pieszczoch z niego był okropny Tylko go głaskać. Koncerty w środku nocy, bo on chce wyjść z klatki to tradycja. I ponadgryzane kable to standard. ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Rain, Carmi - Hello
|
|
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
Choji jak ja się cieszę, że nie mam zwierzaka w domu, uff... Z Tżtem stwierdziliśmy, że będziemy mieć tylko psa, ale to pod warunkiem, że będziemy mieć dom z podwórkiem. No i pies musi być duży i mądry, najlepiej owczarek nimiecki.
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, króliki jak każde zwierzęta wymagają opieki i uwagi, a że każde zwierzę jest inne, że ma swoje humory to inna sprawa. Nawet nad psem żeby był dobrze ułożony to trzeba długo pracować. Ja bym mojej Kłapy nie zamieniła za żadne skarby świata. Tym bardziej że kablami zajmowała się tylko jak była na mnie zła
|
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie, jednak gryzonie nie są dla mnie. Miałam kiedyś chomika i skończyło się tragicznie.
|
|
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mu zrobiła?
:P
|
|
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
Bry..
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
A co do tego co powiedziałaś że chciałabyś mieć psa to u Nas w domu wg planów moich i Tż będzie : Husky, kot norweski, koszatniczka, fretka/szynszyla, królik i rybki
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- hej Basiu Co to za humorek? |
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
No powiedz nooo
|
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi chodzi o tego chomika?
![]() ![]() Choji po moim pokoju chadzać nie może.Za dużo kabli,zakamarków. U mnie w domu będzie tylko po pokoju gościnnym i gabinecie chodził. Ale chciałabym,żeby miał więcej miejsca do biegania-mam duży pokój,więc ustawiłabym tę zagrodę,żeby mógł sobie wychodzić jak mnie nie będzie. W ogóle to on jest śmieszny-wczoraj cały dzień nie mógł się przemóc,żeby wejść do tego domku.W nocy jak patrzyłam to tak samo.Dopiero jak mój Tata przyszedł to Mały uciekł do tego domku I już tam siedzi![]() I jest czarny,tylko na uszkach i łapkach ma szare włoski. I na główce ma dosłownie 2-3 włoski zupełnie białe. Śmiejemy się,że cały M.- M. od urodzenia ma kilka włosów siwych w jednym miejscu
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym się bała, że poprzegryza kable, albo się wciśnie za jakąś szafę i się udusi. |
|
|
|
|
#3020 |
|
Zadomowienie
|
hejo
![]() w końcu pospałam... i podobnie jak motylek poczułam ulgę, że tyle tych "osobistości" nie przyjedzie... ![]() miłego dnia
|
|
#3021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale cudem zdążył na pociąg z królikiem U mnie też się na początku wciskał gdzie się dało, potem mu się i znudziło i zaczął się za duży robić żeby wejść w starą kryjówkę. Ale o Kłapie to bym mogła opowiadać i opowiadać o tym jak mi podawała zadania na egzamin z matematyki, jak mi życie uratowała
|
|
|
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wróciłam na obczyznę, oddałam koleżankę do Polski i zostałam sama :P A teraz... niestety muszę się wziąć w garść i zacząć się uczyć, bo inaczej będzie kiepsko :P
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
A taki se...
Ehh.. ide nie smęcę Wam tu.. miłego dnia
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
posmec - komu masz smecic jak nie nam?
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Motyl, gratuluję króliczka. Tylko pilnuj go, bo jak one wychodzą, to robią wszędzie kupkę. Albo to moja koleżanka miała takiego niesfornego... Mógł cały dzień siedzieć w klatce i nic, a potem go wypuściła i od razu ale ja to się nie znam bardzo chciałabym mieć kota albo psa. Szczerze mówiąc, nie wiem, które zwierzę bardziej z kotem jest mniej zachodu i są takie śliiiiczne ![]() Co do zakupów - kupiłam niebieską koszulę w Camaieu (rozm. 36, a pasuje jak ulał ) i pasek do niej w Orsayu. P. nic nie kupił, bo mu się nic nie podobało. W ogóle mnie wkurzał wczoraj strasznie. ja z nim zawsze lubię jeździć na zakupy, ale wczoraj był jakiś nie w sosie, marudny. Dziś jedziemy rowerkami do moich rodziców. Mam nadzieję, że jakoś to przeżyję - P. szybko jeździ, a ja się zazwyczaj za nim wlokę A, przypomniało mi się, Motyl, mam koleżankę, która ma taką siwą łatkę od urodzenia w jednym miejscu - a całe włosy ma ciemnobrązowe. To chyba częsta "przypadłość"
|
|
|
|
#3027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja zawsze miałam w domu jeden komputer (swój dostałam jak poszłam na studia) i nie uważam, żeby mi było z tym jakoś źle. Jak potrzebowalam to korzystalam z "domowego", a jak nie- to przy nim nie siedziałam, bo wolalam iść pod blok pobawić się z koleżankami. A moim zdanie zarzucanie wszystkimi tymi gadżetami zabiera dzieciom dzieciństwo i tyle. Cytat:
Wiecie co to znaczy dla takiego dziecka jak ja, zamordować swojego chomika? KOSZMAR!!!Noooo a teraz Wam opowiem mój wczorajszy wieczór ![]() Pojechałam na tą imprezę, mimo że nie miałam za bardzo ochoty, ale jakaś taka fajna atmosfera się zrobiła, więc zostałam do końca. Popiłyśmy trochę- owszem, grałyśmy w alkochińczyka ale ja wymiękłam po 4 kolejce bo... jak pomyslałam o ostatniej imprezie u chłopaków to mi się załączyła czerwona lampka. Bądźcie ze mnie dumne Później grałyśmy w Strip Darts (nie wiem czy Wam pisałam, że kupiłyśmy na prezent- tarcza, z jednej strony mężczyzna, z drugiej kobieta i zamiast punktów w polach- jest co dana osoba ma z siebie zdjąć). Były same baby, ale stwierdziłyśmy, że gramy w rozbierane, a co no i oczywiście ja musiałam przegrać bo zostałam w samych majtkach. Stoję taka prawie naga a koleżanka mówi "autobus mamy!!" no to na szybko się ubrałam, lecimy na dół, zabieramy dokumenty (była północ), wybiegamy z akademika i widzimy tył autobusu.... Miło. Nocne jeżdżą co 2h a my stwierdziłyśmy że chcemy już jechać do domu tak czy siak. Zadzwoniłyśmy po taksówkę. Przyjechał pan, ja mówię że prosimy pod KUL a on "co tam dają o tej porze?", my "autobus gonimy!". Dojechałyśmy, jesteśmy na miejscu. Patrzymy, autobus jest za 20 min, więc dziewczyny stwierdziły, że przejdą na kolejny przystanek to przy okazji mnie odprowadzą bliżej domu. Stoimy... Stoimy... Stoimy... Autobusu nie ma, patrzymy, jedzie i..... skręca w inną ulicę. Po ponad 30 min stania na tym zimnie okazało się, że nocny nie zahacza o ten przystanek przy którym akurat stałyśmy. Dzwoni do mnie telefon- Wolin (ten jeden z moich kumpli) i mówi "oooo a ty nie śpisz? myslałem że cię obudzę". Ja "nie, nie obudzisz ale jak chcesz to mnie możesz zaprosić na wódeczkę". On "ok, wsiadaj w taksówkę i przyjedź". Ja mówię że nie mam kasy bo już wydałam na taksówkę i że przyjdę na nogach a on "eeee wsiadaj w taksę ja ci zapłacę za nią".No ale co zrobić z dziewczynami? Jesteśmy blisko mojego domu, one nie mają transportu do siebie... No dobra, mówię "to chodźcie do mnie". Kaśka "niiieeee jedź do wolina". W tym momencie dzwoni Wolin spytać czy jadę, mówię jaka sytuacja, a on stwierdził, żebyśmy przyjechały wszystkie, to dziewczyny od niego pójdą na autobus. Wsiadłyśmy, o 1 byłyśmy u niego pod blokiem. A on do kierowcy "ile się należy za przywiezienie tych dziewic?"..... okkkeeeeej.... można i tak. W domu się okazało, że dziewczyny mają autobus za 10 min więc szybko na niego pobiegły, mi W odgrzał roladkę mięsną z ogóreczkiem i papryką- bo byłam głodna No i pytam po co w ogóle do mnie dzwonił o tej porze i przeprosiłam, ze tak bezczelnie mu się wrąbałam na chatę. Stwierdził, że potrzebuje kobiecej rady... Trochę posiedzieliśmy z jego współlokatorem i innym kumplem, pogadaliśmy, oni wypili, ja już nie No i W mnie zabrał do kuchni i mówi "mam problem z Izą (laską w której się buja już jakiś czas)". Cały problem polega na tym, że... on się zakochał, myślał że coś z tego będzie a ona teraz przestała do niego pisać, dzwonić itd... Ja słuchałam, ale z każdym słowem było coraz większe podobieństwo do mojej sytuacji z ex jakieś tam wymigiwanie się itd. Powiedziałam W, że nie jestem w stanie mu odpowiedzieć co robić, bo musi sam do tego dojść. Że jak mu powiem, żeby odpuścił, to i tak będzie to miał w d*** i nie odpuści, a nie powiem żeby walczył bo ja się na czymś takim przejechałam i to bardzo. Pociągnęliśmy temat trochę...tzn. on mówił, mówił, mówił a mi łzy zaczęły lecieć i tak leciały, kapały... Przyszedł K- kolejny współlokator, który był na jakiejś imprezie. Wchodzi do kuchni, stoi, patrzy na mnie, nagle-> "O K***". Ja "eeeej wszystko tylko nie k***". On "no ale to taki wyraz radości bo myślałem, że wszyscy będą spać a tu proszę...". Przysiadł się, pogadaliśmy i o 4 rano stwierdziłam, że idę do domu. Owszem, mogłam u nich spać ale skoro nie byłam na tyle zmęczona żeby paść od razu i w ogóle chcialam zmyć sobie makijaż to wolałam iść do siebie.Szłam, płakałam sobie i doszłam do wniosku, że takie "duże" miasto jest bardzo fajne o 4 nad ranem ![]() Poza tym jedno stwierdzenie- udany wieczór... Noooo zamęczyłam Was pewnie
|
|||
|
|
|
#3028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
Olka - jestem z Ciebie dumna
i fajnie, że wieczór udany miałaś (noc i ranek też )i wiesz... z czasem przestaniesz zupełnie płakać na myśl o byłym i czemu Ty już nie śpisz...? |
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
hhmmm...olka no to ciekawe przezycia mialas
wazne, ze wieczor udany
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.

dobranoc

Możemy się nazwać A*Team 

i znalazłam outlet w Liverpoolu
bo wychodzi i tak taniej niż w PL salonach :P