|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
<żongluję butelką>
<prawie upada> <łapę ją> <odkręcam> <ustawiam kieliszki w rządku> <jednym ruchem polewam wszystkim> ![]() mnie też. ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- mogę Wam zrobić drink Kamikaze albo Wściekłego Psa(nazwa super uczę się robić różne z Martini. Malibu jest "passe", podobno ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- mama zrobiła mi zapas Nutelli, czekolady do picia i zwykłej mlecznej do jedzenia. bo czekolada niby odstresowuje. lowe moją mamę ale kto tu się stresuje ? :nudy:
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
a mi mama dzisiaj kupiła czekoladę, i pewnie będzie to nadal by to robiła, bo moim dwóm siostrom, które już zdały maturę też kupowała.
Ale powiedziałam, że nie chce. Cera mi się pogarsza po tym. no to ja wypije jedynie maślankę truskawkową <3 i lecę dalej się uczyć. ;*papa
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie lubię wódki a tez chcę z Wami pic
No i czekolada też w moim przypadku sie nie sprawdzi bo po jednej kostce wymiękam :P
|
|
#2824 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18646422]to wypij sobie piwko
![]() Ewa Twoje słoneczniki na farmie odżyły [/QUOTE]Niie winko ;D Wina, wina wina wina dajcie... la la la
|
|
#2826 |
|
Zadomowienie
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
Niech Ci Bozia w procentach wynagrodzi ;d ( jakie to teraz dwuznaczne
)
|
|
#2828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po maturze marsza do lekarza! Mnie dzisiaj nagle zaczęła boleć przepuklina, tzn tam gdzie ją miałam, ale nawet bardziej pachwina i kurde nie wiem. Mama, żebym poszła do lekarza. I co, powie mi, że mam nie biegać, nie przemęczać się, nie ćwiczyć siłowo, bo może mi się przepuklina odnowić. Naaa pewnooo ![]() http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...ie_miasta.html ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Widzisz, małe jest piękne! mi tam nic nie lata [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18645180] przedstawiciel z Indii , Egiptu....[/QUOTE]Tak właśnie słuchałam, co tata krzyczy od telewizora, że z Nowej Zelandii nie przylecą, z tego Egiptu, z Korei chyba ![]() Tż: "jak im tam bombę puszczą, to dopiero będzie" ![]() A mi wpisy Farmy dalej nie wyświetlają się na tablicy
|
||
|
|
|
#2829 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale się nabiegałam.
Już czuję te jutrzejsze zakwasy. Biegałam godzinę, potem godzinę marszobiegu, potem pół godziny siedzenia na ławce. W końcu umówiłam się na biegańsko z koleżanką z gimnazjum. ![]() Ale świetnie się czuję. Ach, jak dawno nie biegałam. Cytat:
![]() Możesz powiedzieć, że od kogoś dostałaś/wygrałaś 2 bilety i zapytasz czy ma ochotę pójść. Albo jeszcze lepiej niech to będzie film, który go interesuje, wtedy nie wyjdzie sztucznie. I będzie: 'Wiesz co? Wygrałam 2 bilety na film 'xxx'. Wiem, że interesujesz się taką tematyką. Może miałbyś ochotę pójść?' Wtedy jego kwestia: 'Och, dziękuję, jesteś kochana.' I wszyscy zadowoleni. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Coś Ci emotka nie wyszła. Cytat:
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie lubie czekolady:P
Ok ja ide w wanne i spac:d (Coś czuje że jutrzejszy dzień będzie udany, co tam kino Olga ja ide się uczyc biologii w terenie (jakkolwiek to brzmi ) więc trzymajcie kciuki )Dobranoc ;*
|
|
#2831 |
|
Zadomowienie
|
martus9191
rehab4181 wysłałam
|
#2832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śmiem twierdzić, że gdyby sytuacja dotyczyła któregoś z byłych prezydentów podczas kadencji, a szczególnie pod koniec, byłoby dokładnie to samo. A gdyby chodziło o Wałęsę, byłoby jeszcze dwa razy więcej delegacji, itd ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Nic mi nie doszło
![]() Szyszki idziemy oglądac ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Lol aż współczuje mojej siostrze, miała byc o 22 jeszcze jej nie ma, rodzice równo wkurzeni na nią czekają, myślała że jak zawsze bedą spac i się jej upiecze Aż nie wiem czy jej sens się kłaśc bo jak wróci to na pewno zostanę zbudzona
|
|
#2834 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"po" może być w alkoholowych ![]() Cytat:
![]() ja jem zawsze całą, czasami pół ![]() zboczuch ale mam katar ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- nic nie doszło
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lidlowa z groszkami jest najlepsza. ![]() ![]() A ta tylko o jednym. ![]() ---------- Idę spać, włosy mi wyschły. Dobranoc. Chyba wybiorę się na zupełnie inny kierunek. ![]() Karolina, wykreśl mi medycynę z planu w pierwszym poście.
|
|
|
#2836 |
|
Zadomowienie
|
jaki?
to mnie zaskoczyłaś. ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- chyba Marta?
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Farmację albo analitykę medyczną. [mama oczywiście niezadowolona, bo dla niej farmaceuta = aptekarz = zwykły sprzedawca] Choć na lekarski chyba też złożę i zobaczę czy się dostanę. No tak, Marta. Z przyzwyczajenia napisałam Karolinę. ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- http://demotywatory.pl/1413572/Mezczyzno
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zobaczę na co złożę po maturach bo jak słabo napiszę to szkoda kasy na niepotrzebną rekrutację wydawac... ![]() Tak jak mówiłam zasnęłam po 1. Ale była awantura. Siostra ma glupi zwyczaj wyłączania telefonu Ma byc taka śliczna pogoda że chyba sukienkę z szafy wyciągnę
|
|
|
#2839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Zjadłam śniadanie, zrobiłam sobie kawę i przysiadam zaraz do wosu. Wieczorem chyba pójdę na rower.. Cytat:
Ja mam ptasie mleczko, ale się go wystrzegam. xD ostatnio z tżtem rozmowa: tż - kiedy zrobimy te placki z jabłkami? ja - jak będę już tak szczupła jak chcę ![]() tż - to do poniedziałku masz czas ![]() Cytat:
Alee siostra nie znam Twoich rodziców, ale moim kiedyś taki zakaz w moją stronę unieważniał się w dzień, dwa.. po prostu im przechodziło. Jakoś na złe mi to nie wyszło, bo nie imprezuję teraz co tydzień i nie płaczę, że żałoba mi to uniemożliwia (autentycznie, tekst koleżanki z klasy ). Ale z moim bratem już tak nie jest, jego bardziej twardo wychowują. ![]() Taka ładna pogoda, ale ten wiiiaaatr..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-18 o 09:51 |
||
|
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak btw, ten dzieciak pewnie siebie w tych kategoriach nie postrzega - w sensie, że uważa siebie za dorosłą i dojrzałą, tak sądzę, przynajmniej ja tak miałam.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2842 |
|
Zadomowienie
|
buu.
wysłałam jeszcze raz
|
#2843 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O dziękuję ![]() Na pewno popatrzę za nim ![]() Pojechałam wczoraj po ubrania na maturę, ciężko w sumie coś znaleźć powiem Wam, ale udało się matura nadal brzmi dla mnie obco
|
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A w tej bluzce coś mi w rękawkach nie pasuje
|
|
|
#2846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cwaniaki. ![]() Mama dalej mnie przekonuje, przynajmniej odbywa się to bez krzyków. Chyba już to powoli zaczyna akceptować, ale widać, że ma nadzieję, że jeszcze się rozmyślę. Mówi, że mam robić co chcę, tylko żebym potem nie żałowała, co jest dla mnie jednoznaczne z 'idź na farmację i stój przy ladzie'. Najpierw mówi, żebym w siebie wierzyła [w związku z medycyną], a potem jak mówię, że farmacja nie koniecznie równa się apteka to mówi, że nawet najlepsi kończą w aptece. Czyli sama sobie zaprzecza. W końcu twierdzi, że jestem dobra na medycynę, ale niewystarczająco dobra, żebym po farmacji była kimś innym niż aptekarzem. Dobra, nie zastanawiam się nad tym teraz. Skupiam się na naucę. Jak się dostanę to będę myśleć. Cytat:
![]() Co do odchudzania to - cholera, ja naprawdę mam dziwny organizm. Raz pobiegałam i mi brzuch chyba z 3 cm spadł. To jest dziwne, że ja mogę tak szybko chudnąć i tyć. ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Biologiczki, miałam Wam powiedzieć, że fajna jest książka z Omegi z serii 'Notatki z lekcji' dotycząca cytologii i histologii.
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Małe jest WYGODNE |
|
|
|
|
#2848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak robicie z butami? Bo kupiłam sobie czarne szpilki na platformie, baletki mam tylko peep toe, i nie wiem, czy to pasuje tzn ustne, bo tam pisemne to tam się mnie martwię. Nagle wszystkie eleganckie buty mi wsiąknęły ![]() Cytat:
![]() I piękne
|
||
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18646422]
Ewa Twoje słoneczniki na farmie odżyły [/QUOTE]aż mi wstyd za tą farmę. ![]() uwielbiam. <3 Cytat:
cześć przyjechała rodzinka, budząc mnie o 9:30 telefonem. Z małą Zośką, która jest przecudowna. umiem już 3 str. prezentacji też muszę kupić sobie strój maturalny i buty, kompletnie nie mam koncepcji. w ogóle mam ogromny dylemat. Siostry tż zaprosił mnie do usa na wakacje, to ma być niespodzianka dla siostry. Miesza mi w głowie strasznie. Muszę to przemyśleć.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-04-18 o 13:25 |
|
|
|
|
#2850 |
|
Konto usunięte
|
czuję w powietrzu zapach matury
mam cichą nadzieję, że moja nauka wierszy współczesnych nie pójdzie w las i dadzą w wypracowaniu jeden z tych, których interpretacji się nauczyłam ![]() gorąco, a ja się musze uczyć i tak niestety będzie coraz częściej ;( Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-04-18 o 14:18 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

Ale powiedziałam, że nie chce. Cera mi się pogarsza po tym. 

muszę sobie zrobić wreszcie te badania pieprzone.
i A. mi opowiadał jak u niego na osiedlu była taka wieeeeelka dziura w ulicy w którą wpadały wszystkie samochody, a wczoraj... załatali ją w ciągu jednej nocy.
po maturze marsza do lekarza! Mnie dzisiaj nagle zaczęła boleć przepuklina, tzn tam gdzie ją miałam, ale nawet bardziej pachwina
i kurde nie wiem. Mama, żebym poszła do lekarza. I co, powie mi, że mam nie biegać, nie przemęczać się, nie ćwiczyć siłowo, bo może mi się przepuklina odnowić. Naaa pewnooo
mi tam nic nie lata
przedstawiciel z Indii , Egiptu....[/QUOTE]
choć w sumie już widzę, jak go zapraszam do kina.