Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-17, 22:36   #451
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Gigo,

Już wiem:
Model cpg 323

Cohesive3 (o najwyższej spoistości żelu), teksturowane i o wysokim profilu

ten o poj. 345 cc: szerokość 11,5 cm, wys. 10,8 cm, projekcja 5,8 cm

ten o poj. 390 cc: szerokość 12,0 cm, wys. 11,3 cm, projekcja 6,0 cm

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-04-17 o 22:38
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 22:37   #452
noelia007
Raczkowanie

Hej wizażanki;]
Czemu postanowiłyście zrobić operację? Ponieważ miałyście za małe? Ja nie mam nawet A, i tak się zastanawiam czy zrobić jak już dorosnę?
A ma ktoś może zdjęcia jak to wygląda po operacji? Biust nie wygląda sztucznie? Ja się na tym nie znam.
Stary 2010-04-17, 22:40   #453
seela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Szkoda że tak to wszystko się potoczyło Ale kochana bądź dobrej myśli na pewno doktorek zaproponuje Ci najbliższy możliwy termin Oby tylko te samoloty zaczęły w końcu latać

A ja za tydzień o tej porze będę już po konsultacji Ale się cieszę Powiem wam że z tego całego podniecenia tą operacją zupelnia odpuściłam myśl o tym że w maju lecimy z mężem na wakacje szkoda tylko że cycuchów nie zdążyłam zrobić i będę świecić płaską klatą musze sobie jakis mega push up zapodać
Ale wiecie mam stracha przed lotem telewizja non stop ten rozbity samolot pokazuje na glowę można dostać
Kejsiii nie bój się! Statystycznie to transport lotniczy jest właśnie najbezpieczniejszy (najmniej ludzi ginie w katastrofach lotniczych). Jednak na drogach wypadków jest znacznie wiecej a przestrzeń powietrzna jest najbezpieczniejsza pod wzgledem kolizyjnym.
To był OKRUTNY NIESZCZĘŚLIWY WYPADEK!
Trzeba żyć dalej.
Głowa do góry!
Urlop Ci wszsystko wynagrodzi!

seela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 22:43   #454
kejsiii
Rozeznanie

Magera czy ty ogarniasz ten temat tych implantów co dziewczyny wyżej piszą bo dla mnie to jakaś masakra Wychodzi na to że na prawdę jeszcze mało wiem

Ach powiem Ci że ten urlop to jakos nawet mnie nie cieszy za tą kase juz bym cycki miała zreszta mąż mnie ostatnio pytal ty sie dobrze zastanów czy lecimy bo za to cycki mozemy robic i to odrazu no ale stwierdziłam że jak juz zaliczka wpłacona to co mi tam poczekam do września(trzeba na nie wkoncu jeszcze zarobić) a wprzyszłym roku to chyba już nie polecę nigdzie ale za to nową klatę będę miała i moge nawet nad jeziorko jechać byle w nowym bikini i wtedy wszystkie push-upy spalę w piecu

dobra ależ sie rozgadałam idę nyny do jutra kochane

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 22:43   #455
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez noelia007 Pokaż wiadomość
Hej wizażanki;]
Czemu postanowiłyście zrobić operację? Ponieważ miałyście za małe? Ja nie mam nawet A, i tak się zastanawiam czy zrobić jak już dorosnę?
A ma ktoś może zdjęcia jak to wygląda po operacji? Biust nie wygląda sztucznie? Ja się na tym nie znam.
Witaj
Noelia, jeśli chcesz zobaczyc jakies fotki wystrczy wejść na stronkę jakiegokolwiek dr i tam w galerii pooglądać "przed" i "po". Z pewnością zorientujesz się w temacie jak wygląda - czy sztucznie czy nie.
Pozdrawiam

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 22:44   #456
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Hej wizażanki;]
Czemu zdecydowałam się na op.? Bo po ciąży i karmieniu piersi się skurczyły (przed ciążą wizualne B, po ciąży zmaltretowane A).
Zdjęcia, owszem, mam - ale nie udostępniam

Czy biust wygląda sztucznie - niektórzy twierdzą, że tak. Ale z drugiej strony wiele osób nawet się nie kapnie, że coś się majstrowało przy biuście

Gdybym jeszcze raz stanęła przed decyzją: powiększać piersi czy nie to zdecydowanie: POWIĘKSZAĆ (o ile faktycznie wygląd biustu jest kompleksem)
Stary 2010-04-17, 22:47   #457
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez seela Pokaż wiadomość
Kejsiii nie bój się! Statystycznie to transport lotniczy jest właśnie najbezpieczniejszy (najmniej ludzi ginie w katastrofach lotniczych). Jednak na drogach wypadków jest znacznie wiecej a przestrzeń powietrzna jest najbezpieczniejsza pod wzgledem kolizyjnym.
To był OKRUTNY NIESZCZĘŚLIWY WYPADEK!
Trzeba żyć dalej.
Głowa do góry!
Urlop Ci wszsystko wynagrodzi!
kochana wiem wiem tylko ta tv chyba juz przesadza gdyby tyle tego nie pokazywali nawet bym nie pomyślała o takich złych rzeczach w końcu to nie pierwszy mój lot ale pierwszy raz jakaś dziwna schiza mnie ogarnia ... Aj bez sensu wiem
Buziak

Stary 2010-04-17, 22:49   #458
seela
Rozeznanie

Cytat:
Hej wizażanki;]
Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Czemu zdecydowałam się na op.? Bo po ciąży i karmieniu piersi się skurczyły (przed ciążą wizualne B, po ciąży zmaltretowane A).
Zdjęcia, owszem, mam - ale nie udostępniam

Czy biust wygląda sztucznie - niektórzy twierdzą, że tak. Ale z drugiej strony wiele osób nawet się nie kapnie, że coś się majstrowało przy biuście

Gdybym jeszcze raz stanęła przed decyzją: powiększać piersi czy nie to zdecydowanie: POWIĘKSZAĆ (o ile faktycznie wygląd biustu jest kompleksem)
ooooooo Listuś pięknie powiedziane!
Ja się pod tym podpisuję!

Stary 2010-04-17, 22:50   #459
magera
Rozeznanie

Cytat:
Magera czy ty ogarniasz ten temat tych implantów co dziewczyny wyżej piszą bo dla mnie to jakaś masakra Wychodzi na to że na prawdę jeszcze mało wiem

Ach powiem Ci że ten urlop to jakos nawet mnie nie cieszy za tą kase juz bym cycki miała zreszta mąż mnie ostatnio pytal ty sie dobrze zastanów czy lecimy bo za to cycki mozemy robic i to odrazu no ale stwierdziłam że jak juz zaliczka wpłacona to co mi tam poczekam do września(trzeba na nie wkoncu jeszcze zarobić) a wprzyszłym roku to chyba już nie polecę nigdzie ale za to nową klatę będę miała i moge nawet nad jeziorko jechać byle w nowym bikini i wtedy wszystkie push-upy spalę w piecu

dobra ależ sie rozgadałam idę nyny do jutra kochane
No właśnie ja mam takie pojęcie jak Ty o czym dziewczyny tu piszą
jesteśmy kochana z informacjami duuużo w tyle, ale nie przejmuj się... nadrobimy
najważniejsze, że chcemy mieć cycuchy, a potem przyjdzie świadomość o co chodzi
No i oczywiście powiedz mężowi, że jak najbardziej teraz urlop, a we wrześniu cycki przemyślałaś to dobrze przecież

z nowymi nabytkami to faktycznie i nad jeziorko też można... wszędzie można w pięknym bikini
a co do staników, to zrobimy ognicho i ja tez tam dorzucę swoje...
Buziaczki kochana i dobrej nocki

.
Stary 2010-04-17, 22:51   #460
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Prawdziwie
Przynajmniej tak było u mnie
Stary 2010-04-17, 22:53   #461
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
I ja również
Po pierwsze kompleks od szkoły średniej gdy byłam już pewna że nic mi więcej nie urośnie
Po drugie po karmieniu piersią nic mi prawie nie zostało ledwo ledwo A

Dobra kurka miałam iść spać a ciągle piszę

Stary 2010-04-17, 23:01   #462
magera
Rozeznanie

Cytat:
kochana wiem wiem tylko ta tv chyba juz przesadza gdyby tyle tego nie pokazywali nawet bym nie pomyślała o takich złych rzeczach w końcu to nie pierwszy mój lot ale pierwszy raz jakaś dziwna schiza mnie ogarnia ... Aj bez sensu wiem
Buziak
To powiem tak... jak podczas operacji będę z Tobą myślami, tak podczas Twojej podróży też Nie stresuj się.. polecisz, wrócisz, a my tu na Ciebie będziemy czekać
A gdzie sie wybierasz jeśli można zapytać??

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Kochane, a tak z innej beczki.... Jak z paleniem???? Bo nie ukrywam, że lokomotywa ze mnie...
Czy któraś z Was wie coś w praktyce na ten temat, bo zalecenia mówią o abstynencji 2 tyg przed, ale rzeczywistość jest bardziej brutalna

.
Stary 2010-04-17, 23:12   #463
seela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość

Kochane, a tak z innej beczki.... Jak z paleniem???? Bo nie ukrywam, że lokomotywa ze mnie...
Czy któraś z Was wie coś w praktyce na ten temat, bo zalecenia mówią o abstynencji 2 tyg przed, ale rzeczywistość jest bardziej brutalna
nooooooooo moja droga!!!!!!!!! to natychmiast musisz rzucić bo operacja sie nie odbędzie. To strasznie upośledza perfuzję tlenu z krwią i wydłuża okres gojenia
to była wersja oficjalna...
... ja paliłam jak smok i nawet po zabiegu jeszcze tego samego dnia poszłam zapalić! juz nie wspominając ze przed zabiegiem z nerwów wypaliłam pół paczki

Edytowane przez seela
Czas edycji: 2010-04-17 o 23:15
Stary 2010-04-17, 23:20   #464
magera
Rozeznanie

Cytat:
nooooooooo moja droga!!!!!!!!! to natychmiast musisz rzucić bo operacja sie nie odbędzie. To strasznie upośledza perfuzję tlenu z krwią i wydłuża okres gojenia
... ja paliłam jak smok i nawet po zabiegu jeszcze tego samego dnia poszłam zapalić! juz nie wspominając ze przed zabiegiem z nerwów wypaliłam pół paczki

ojjjj.... kochana.... to jak trzeba, to mus.... rzucę i to już
witaj w klubie... podobnie bedzie ze mną
pociecha moja powtarza mi cały czas "przestań palić, bo mi to szkodzi na cerę" ("czas surferów")

.
Stary 2010-04-17, 23:44   #465
gigo2002
Raczkowanie

LISTOPADOWA, JESTES BOSKA!!!! dziekuje, bardzo mi pomoglas. No to chyba niezly ten implancik. Jutro jeszcze postudiuje na necie i juz bede madrzejsza, juz jestem... Milej nocy
gigo2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 23:53   #466
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gigo2002 Pokaż wiadomość
LISTOPADOWA, JESTES BOSKA!!!! dziekuje, bardzo mi pomoglas. No to chyba niezly ten implancik. Jutro jeszcze postudiuje na necie i juz bede madrzejsza, juz jestem... Milej nocy
Cieszę się, że mogłam choć troszkę pomóc...
Widziałam piersi właśnie z tym 345 cc - bardzo ładnie to wszystko wygląda, ....choć cyferki w tym 390cc są bardziej zbliżone do moich - więc sama rozumiesz... bardzo mnie się podobają
Stary 2010-04-17, 23:53   #467
gigo2002
Raczkowanie

Cytat:
Hej wizażanki;]

oto pomocny link. Tu zobaczysz mnostwo zdjec przed i po. Musisz tylko wybrac od jakiej miseczki zaczynasz (twoja wyjsciowka ) a na jakim efekcie ci zalezy;

http://breastimplants411.com/dbii/ga...ter=D&PageNo=3

powodzenia

Edytowane przez gigo2002
Czas edycji: 2010-04-18 o 11:44
gigo2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 00:00   #468
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

Seeluś - jesteś niemożliwa i ...lepsza ode mnie

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Cytat:

Wiadomo - lepiej rzucić: ograniczona perfuzja tkanek w wyniku zwężenia naczyń krwionośnych..., wydłużone gojenie....
No ale... ja nie mogłam sobie odmówić 4 fajeczek w dniu zabiegu, tym bardziej, że op. miałam po południu. Następnego dnia po zabiegu też sobie ze 2 zapaliłam...
Stary 2010-04-18, 10:42   #469
kejsiii
Rozeznanie

Witajcie dziewczyny

Magera
jasne że sie pochwalę gdzie lecimy do Turcji a w maju dlatego żeby nie było strasznej gorączki kiedys byliśmy w lipcu to oddychać sie nie dało a teraz z małą jedziemy( 2,5 roku) więc chcieliśmy jej zaoszczędzić tej duchoty

A wiecie dziewczyny udało mi się 1 rok nie palić i od tygodnia znowu kopce ja sobie zawsze tak tłumacze że jak się ciepło robi to popalam i po wakacjach zawsze rzucam głupie co Ale powiedzcie jaki okres przed operacją trzeba rzucić ???

Stary 2010-04-18, 10:51   #470
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

A wiecie dziewczyny udało mi się 1 rok nie palić i od tygodnia znowu kopce ja sobie zawsze tak tłumacze że jak się ciepło robi to popalam i po wakacjach zawsze rzucam głupie co Ale powiedzcie jaki okres przed operacją trzeba rzucić ???
Większość lekarzy zaleca rzucić palenie na 2 tyg. przed op. i nie palić jeszcze przez 2-3 tyg. po op.
Stary 2010-04-18, 10:56   #471
seela
Rozeznanie

Cytat:
I ja również
Po pierwsze kompleks od szkoły średniej gdy byłam już pewna że nic mi więcej nie urośnie
Po drugie po karmieniu piersią nic mi prawie nie zostało ledwo ledwo A

Dobra kurka miałam iść spać a ciągle piszę
a u mnie wręcz przeciwnie! Zawsze miałam ładne C.
potem Matka Natura powiedziała albo dzieci albo cycki - i wybrałam dzieci!
Po karmieniach zrobiło sie B i to takie nie teges.
Więc cóż... niech żyje chirurgia plastyczna!!!

Cytat:

Witajcie dziewczyny

Magera
jasne że sie pochwalę gdzie lecimy do Turcji a w maju dlatego żeby nie było strasznej gorączki kiedys byliśmy w lipcu to oddychać sie nie dało a teraz z małą jedziemy( 2,5 roku) więc chcieliśmy jej zaoszczędzić tej duchoty

Jeżeli nie jesteś palaczką z powołania to lepiej bedzie jak w ogóle nie bedziesz palić.
Im większy odstęp palenia od zabiego tym bardziej tkanki sa oczyszczone z toksyn i tym lepiej się natlenowują i tym szybciej i łatwiej się później goją.
Ale jak sobie popalasz od czasu do czasu to jakichś wielkich komplikacji akurat z tego powodu nie powinno być - no chyba że miałabyś do tego jakieś choroby współistniejące typu cukrzyca w co wątpię oczywiście

Stary 2010-04-18, 11:25   #472
magera
Rozeznanie

Witam dziewczynki

Cytat:

Seeluś - jesteś niemożliwa i ...lepsza ode mnie

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Wiadomo - lepiej rzucić: ograniczona perfuzja tkanek w wyniku zwężenia naczyń krwionośnych..., wydłużone gojenie....
No ale... ja nie mogłam sobie odmówić 4 fajeczek w dniu zabiegu, tym bardziej, że op. miałam po południu. Następnego dnia po zabiegu też sobie ze 2 zapaliłam...
4 to ja machnę jeszcze chyba na łóżku zabiegowym przed samym zabiegiem
matko kochana... wiem, jestem straszna...
kiedyś przy anginie, jeść i pić nie mogłam, z wyrka ruszyć się mi nie pozwalali, bo gorączka, ale na dymka musiałam.... bad, bad girl...

Cytat:

Witajcie dziewczyny

Magera

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Zakrecona jestem....
Kejsii kochana, no nic tylko lecieć!!!!! Niczym się nie martw, leć, wypocznij i baw się świetnie

.
Stary 2010-04-18, 11:32   #473
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Większość lekarzy zaleca rzucić palenie na 2 tyg. przed op. i nie palić jeszcze przez 2-3 tyg. po op.
ooo kurcze to jak ktos pali jak lokomotywa to chyba jest nie do zrobienia
Stary 2010-04-18, 13:54   #474
seela
Rozeznanie

Cytat:

4 to ja machnę jeszcze chyba na łóżku zabiegowym przed samym zabiegiem
matko kochana... wiem, jestem straszna...
kiedyś przy anginie, jeść i pić nie mogłam, z wyrka ruszyć się mi nie pozwalali, bo gorączka, ale na dymka musiałam.... bad, bad girl...
no to możemy sobie rękę podać - ja mam tak samo!

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
ooo kurcze to jak ktos pali jak lokomotywa to chyba jest nie do zrobienia
noooo u mnie to raczej słabo wykonalne!

Stary 2010-04-18, 16:44   #475
magera
Rozeznanie

Cytat:
no to możemy sobie rękę podać - ja mam tak samo!
hihi... nie bij kochana głową w mur, bo narobisz sobie siniaków!!!!!!!!!
niepotrzebnie...
jakieś pół roku temu z dnia na dzień rzuciłam, kompletnie mnie nie ciągnęło, ale po tygodniu stwierdziłam, że w życiu tak się nie nudziłam, no i rzuciłam się ponownie na papierosy jak hiena na padlinę...
jakoś tak luuuuubię do dymka jeszcze kawka latte..... i ....heaven

.
Stary 2010-04-18, 20:12   #476
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Ja żuciłam po 12 latach palenia i narazie trzymam sie chyba juz ze 4 latka;-)
Stary 2010-04-18, 20:27   #477
pink star
Rozeznanie

Ja palilam 6 lat
teraz jestem juz wolna od 4 latek...
nie twierdze, ze nie zaczne kiedys ale jak narazie daje sobie rade...
ale wiem jak jest ciezko

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 21:17   #478
Yoki123
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny. Czytam Was już od dłuższego czasu i mam wrażenie jakbym Was już znała . Bardzo dziękuję za wszystkie rady i komentarze - one naprawdę dużo dają dziewczynom przed op. Mi zostało już tylko parę godzin, na jutro rano mam planowaną operację. Starsznie się cieszę i równie mocno boję, także trzymajcie za mnie kciuki i pomyślcie jutro cieplutko. Sciskam Was mocno i jeszcze raz dzięki
Yoki123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 21:33   #479
seela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Yoki123 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny. Czytam Was już od dłuższego czasu i mam wrażenie jakbym Was już znała . Bardzo dziękuję za wszystkie rady i komentarze - one naprawdę dużo dają dziewczynom przed op. Mi zostało już tylko parę godzin, na jutro rano mam planowaną operację. Starsznie się cieszę i równie mocno boję, także trzymajcie za mnie kciuki i pomyślcie jutro cieplutko. Sciskam Was mocno i jeszcze raz dzięki
OJ SZKODA ZE WCZEŚNIEJ SIĘ NIE ODEZWAŁAŚ! WIEDZIAŁABYŚ WCZEŚNIEJ ŻE TRZYMAMY KCIUKI ZA POMYŚLNOŚĆ TWOJEJ OPERACJI I ŻE LICZYMY ŻE ZDASZ RELACJĘ JAK TYLKO DOJDZIESZ DO SIEBIE!
Pozdrawiam serdecznie!
Trzymaj sie ciepło!
Bedziemy czekać na wieści!

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Wszystk im Pozostałym mówię dobry wieczór

Stary 2010-04-18, 21:46   #480
Yoki123
Raczkowanie

Cytat:
OJ SZKODA ZE WCZEŚNIEJ SIĘ NIE ODEZWAŁAŚ! WIEDZIAŁABYŚ WCZEŚNIEJ ŻE TRZYMAMY KCIUKI ZA POMYŚLNOŚĆ TWOJEJ OPERACJI I ŻE LICZYMY ŻE ZDASZ RELACJĘ JAK TYLKO DOJDZIESZ DO SIEBIE!
Pozdrawiam serdecznie!
Trzymaj sie ciepło!
Bedziemy czekać na wieści!

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Wszystk im Pozostałym mówię dobry wieczór
Oj, dzięki Sella za ciepłe słowo. Z każdą godziną mój strach jest większy. Na pewno się odezwę po wszystkim i wszystko Wam opowiem
Yoki123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości