"Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz XVI:) - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-18, 20:50   #3121
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość

a własnego prodżektu
góra z szyfonu czarnego w białe grochy (duże grochy(
a dół doszyty z czarnego materiału, taki jakby ołłowkowy z przedłuzonym stanem
do tego krecha na oczętach i czerwone usta
tak cos w ten deseń http://nasza-klasa.pl/profile/149124...ery/album/2/36
bedzie super czekamy na fotki efektu koncowego
Stary 2010-04-18, 20:53   #3122
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
ye tyo w nocy na rower zamiast kamizelki odblaskowej

a własnego prodżektu
góra z szyfonu czarnego w białe grochy (duże grochy(
a dół doszyty z czarnego materiału, taki jakby ołłowkowy z przedłuzonym stanem
do tego krecha na oczętach i czerwone usta
tak cos w ten deseń http://nasza-klasa.pl/profile/149124...ery/album/2/36

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

te by tez do pin upa pasowału ale ja chce platforme ukryta
http://www.allegro.pl/item1004394939...r_core_40.html
fotka nk pierwsza klasa Zdradź proszę jak namalować kreskę eyelinerem, żeby nie zapaćkać rzęs?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 20:58   #3123
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
fotka nk pierwsza klasa Zdradź proszę jak namalować kreskę eyelinerem, żeby nie zapaćkać rzęs?
?? nigdy mi sie nie zdarzylo podczas malowania eyelinerem rzes zapackac.....
Stary 2010-04-18, 21:00   #3124
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
?? nigdy mi sie nie zdarzylo podczas malowania eyelinerem rzes zapackac.....
Bo to chodzi chyba o to, żeby kreska nie była szeroka, bo jak się chce cieniutka zrobić blisko rzęs, to zawsze się pędzelek osunie.. tak Carmi?
Stary 2010-04-18, 21:03   #3125
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Bo to chodzi chyba o to, żeby kreska nie była szeroka, bo jak się chce cieniutka zrobić blisko rzęs, to zawsze się pędzelek osunie.. tak Carmi?
Ja sobie zawsze paciam rzesy tym patyczkiem, który jest zakończony pędzelkiem...
Stary 2010-04-18, 21:04   #3126
nicol005
Raczkowanie

Też sądzę że rajtki lub pończochy powinny być, bez zaznaczonych palców a nowe buty bez rajtek mogą Ci stopę obrobić ;(
nicol005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 21:07   #3127
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Ja sobie zawsze paciam rzesy tym patyczkiem, który jest zakończony pędzelkiem...
kup sobie eyeliner w pisaku
Stary 2010-04-18, 21:11   #3128
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicol005 Pokaż wiadomość
a nowe buty bez rajtek mogą Ci stopę obrobić ;(
Potwierdzam, a nawet dodam od siebie, że nawet buty rozchodzone, założone na gołe stopy potrafią być przyczyną niezłej masakry - pęcherze i odparzenia - do wyboru. A już zwłaszcza założone na tyle godzin co w dzień ślubu i wesela...
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 21:21   #3129
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
No ja też chcę na all kupić, chyba taki o fakturce skóry, albo taki w kratkę, ale jeszcze zależy - bo myślę czy trochę się embossingiem nie zająć i w taki sposób ozdobić... mam pełno pomysłów
Menu? Czyli będziecie mieć szwedzki stół czy jak
papier kupowałam na papiera4.pl - na all jest drozej, menu będzie w celach czysto informacyjnych. wesele normalne - nie szwedzki stół
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
maya, a ile wyniosło was srednio jedno zaproszenie jak robiliscie? bo my tez bedziemy robic sami
sami drukowaliscie u siebie czy w drukarni??
ps
dziewczyny sie zachwycaja Twoimi butami, a ja ich nigdzie nie widze wklejałas zdjecie na watek?
buty na poczcie koszt zaproszeń bez koperty to tak mniej więcej 80gr... koperty chyba 70gr więc mając do wyboru: robota własna (1,5zł) a allegro (ok 4,5zł) jak dla mnie wybór jest prosty
drukowałam na swojej domowej drukarce(urządzenie wielofunkcyjne ale dało radę )
Cytat:
Maya fajne zaproszenia, takie klasyczne, bardzo mi się podobają, choć kolor wybrała bym inny, no ale to wiadomo że kazdy wybiera co mu się podoba i butki też ładne a ja tez uważam, tak jak dziewczyny że jakieś pończoszki powinny być możesz kupić nawet takie bez palca, żeby szwów nie było widać
[/COLOR]http://allegro.pl/item992452364_rajs...najtaniej.html o, takie rajstopki miałam na myśli
nigdy w życiu takich bym nie założyła...jak dla mnie są obleśne
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Potwierdzam, a nawet dodam od siebie, że nawet buty rozchodzone, założone na gołe stopy potrafią być przyczyną niezłej masakry - pęcherze i odparzenia - do wyboru. A już zwłaszcza założone na tyle godzin co w dzień ślubu i wesela...
samonośne pończochy lubię na imprezy, ale one też potrafią nawet przy krótkiej sukience (więc chlodniej) robić masakrę na nogach...

jak widać tak źle i tak niedobrze - powiem tylko tyle, że w angli jeżeli dziewczyna idzie w peep tołach i rajstopach(cielistych) to jest 99,9% szans że to Polka - u nas jest taki zwyczaj - tam jak dziewczyny idą do ślubu w kolorowych sandałkach, butach z odkrytymi palcami to normalne, że nie mają rajstop
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 21:25   #3130
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

jamysle ze w lato - w peep toe czy sandalkach spokojnie mozna isc bez rajstop.... zwlaszcza ze kiecka i tak dluga bedzie
Stary 2010-04-18, 21:35   #3131
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
samonośne pończochy lubię na imprezy, ale one też potrafią nawet przy krótkiej sukience (więc chlodniej) robić masakrę na nogach...
Poważnie ? Ale tak na udach ? pasjami noszę pończochy samonośne, zdarzało się i w upały, na długie "wyjścia" imprezowe, całonocne tańce inne podobne akcje i nigdy nic takiego mi się nie przytrafiło
Chyba mam szczęście do pończoch

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

... a jeśli zdecydujesz się na pójście "goło" w butach to tak sobie myślę, że chyba powinno pomóc na ewentualne niespodzianki wtarcie normalnego talku dla niemowląt w stopy
Stary 2010-04-18, 21:56   #3132
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Poważnie ? Ale tak na udach ? pasjami noszę pończochy samonośne, zdarzało się i w upały, na długie "wyjścia" imprezowe, całonocne tańce inne podobne akcje i nigdy nic takiego mi się nie przytrafiło
mi tez sie nigdy nie zdarzyly zadne obtarcia od ponczoch samonosnych - a nosze czesto w lato takie kabaretki cieliste na konferencjach czy gdzies jak musze eleganckie buty pelne ubrac....
Stary 2010-04-18, 21:56   #3133
carmelova
Zakorzenienie

Przed chwilą z Tżtem "biliśmy" sie na poduszki podczas ścielenia łóżka. Jedna poducha niefortunnie spadła na komodę, chce stały moje flowerbomb.
Tż: Uważaj, perfumy!
Ja (podchwytliwie): ale tam jest tylko jedna buteleczka, czemu mówisz o niej w liczbie mnogiej???
Tż: Bo ma wiele nut!

Gupol.
Stary 2010-04-18, 22:00   #3134
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Przed chwilą z Tżtem "biliśmy" sie na poduszki podczas ścielenia łóżka. Jedna poducha niefortunnie spadła na komodę, chce stały moje flowerbomb.
Tż: Uważaj, perfumy!
Ja (podchwytliwie): ale tam jest tylko jedna buteleczka, czemu mówisz o niej w liczbie mnogiej???
Tż: Bo ma wiele nut!

Gupol.
Mądry egzemplarz Ci się trafił, skoro ma świadomość istnienia nut zapachowych
Stary 2010-04-18, 22:02   #3135
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

... a jeśli zdecydujesz się na pójście "goło" w butach to tak sobie myślę, że chyba powinno pomóc na ewentualne niespodzianki wtarcie normalnego talku dla niemowląt w stopy
serio, po sylwku miałam normalne odparzenia... tak się trzymały, aż bolało jak je "odklejałam" ale i tak nie zrezygnuję z tego typu bo innych nie trawię

o tym talku też myślałam właśnie... no zobaczymy...może ewentualnie takie 8 den do kościoła i na część imprezy a później hulaj dusza
Stary 2010-04-18, 22:02   #3136
Choji
Zakorzenienie

Ratunkuuu,
Aparat mi się zepsuł...
kto wie jak go do życia przywrócić? Mam Canona Power Shot s2 is. A problem? Na obu ekranach co mam ekran jest czarny. Nie pomogło przywrócenie ustawień fabrycznych, wymiana baterii. Nie chcę kupować nowego...

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 22:06   #3137
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Ratunkuuu,
Aparat mi się zepsuł...
kto wie jak go do życia przywrócić? Mam Canona Power Shot s2 is. A problem? Na obu ekranach co mam ekran jest czarny. Nie pomogło przywrócenie ustawień fabrycznych, wymiana baterii. Nie chcę kupować nowego...
mam ten sam sprzęt i chyba też mi się zepsuł...rozładowuje mi pełne akumulatorki - wszystkie po kolei...
Stary 2010-04-18, 22:08   #3138
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

carmi - dobry ten twoj TZ jest

ide spac dzieczynki - dobranoc
Stary 2010-04-18, 22:10   #3139
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
serio, po sylwku miałam normalne odparzenia... tak się trzymały, aż bolało jak je "odklejałam" ale i tak nie zrezygnuję z tego typu bo innych nie trawię

o tym talku też myślałam właśnie... no zobaczymy...może ewentualnie takie 8 den do kościoła i na część imprezy a później hulaj dusza
Ajj, z opisu to rzeczywiście musiało boleć :/ Kurcze, nie wiem dlaczego tak - sama nigdy z tym nie miałam najmniejszego problemu - jedno co, to kiedyś kupiłam pończochy jakiejś firmy no name, które mi zostawiły czerwone, wgniecione obręcze na udach, takie były ciasne. Może powinnam była wziąć wtedy większy rozmiar i byłoby ok Bo zwykle kupuję pończochy Gatty i rozmiar 1-2 jest w sam raz - co ciekawe, bo panie w sklepie firmowym zwykle podają mi 3-4 i nie chcą wierzyć jak im mówię, że noszę 1-2 przy moim wzroście. Te większe mi zlatują z nóg, a małe trzymają się jak należy i na długość też tak jak trzeba

Są niby też jakieś sprayowe specyfiki do pryskania nóg przy "gołym" noszeniu butów. Ale jakoś nie wierzę w ich działanie. Stary, dobry talk chyba najlepszy.

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ide spac dzieczynki - dobranoc
Dobranoc
Stary 2010-04-18, 22:17   #3140
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yogu Pokaż wiadomość

Ilsa gratuluję pracy - co będziesz robić?? bo nie wiem ...
Obsługa klienta w Polsacie typowo studencka robota
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Ogłoszenie:
Młodego, jędrnego cyca chętnie przyjmę. W zamian ofiaruję dozgonną wdzięczność. Zainteresowane proszę o kontakt
a może chociaż młody ?
Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
O ubraniach to nie wspomnę, nie wiem jak radzą sobie kobiety z naprawdę dużym biustem, żeby ciuchy w talii nie odstawały.
nie radzą
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Ehhh oglądam "Małą księżniczkę" może jestem dzieciuchowata ale uwielbiam ten film
a ja lubię książkę 'Błękitny zamek'
Cytat:
Wiecie co, tak się zastanawiam, często się słyszy że ktoś narzeka na fryzjera.. no nie wiem, ja nie widziałam jeszcze, ani mi się nie zdarzyło, żeby np obciąć komuś więcej włosów niż chciał itp. Ale, czy naprawdę żadna z Was nie była nigdy w pełni zadowolona z fryzury??
ja byłam wściekła jak baba przed cięciem umyła mi głowę, czego się do kręconych niby nie robi i w dodatku jakimś syfnym Timotei a na koniec wysuszyła mi to tuż przy głowie suszarką tak że zrobiła mi się szopa

nadrabiam dalej

http://demotywatory.pl/1406657/Prawdziwy-macho
http://demotywatory.pl/1394671/Mamo

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-04-18 o 22:19
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 22:28   #3141
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Zwiesu dajemy sobie na wstrzymanie i nie rozmawiamy na Sama Wiesz Jakie tamaty ani tematy pokrewne przez określony czas

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
No skoro nalegasz
1) Strasznie lubię puzzle układać- zwykle rozkładam je na ławie, ale na stancji musiałam na podłodze. Ułożone leżały na podłodze, te do ułożenia w pudełku. Kłapa podchodziła do pudelka, wyciągała z niego jakiegoś puzzla ząbkami i kładła przy tych ułożonych
2) Kiedyś przyszła do mnie koleżanka za którą średnio przepadam (i z wzajemnością), ale miałyśmy wspólnie z kilkoma innymi osobami projekt robić na zajęcia i przyszła po materiały. Każdy kto do mnie przychodził zawsze brał Kłapę na kolana i głaskał. Zawsze grzecznie siedziała, nie zrobiła ani jednego bobka ani nic. Zawsze kulturalnie załatwiała się w klatce. Ale tego dnia gdy P (koleżanka) wzięła ją na kolana, Kłapa najpierw siedziała grzecznie, po czym ni z tego ni z owego jak ją zabobkowała i zmoczyła... Koleżanka już więcej się u mnie nie pokazała
3) uczyłam się do egzaminu z matematyki. Wszystkie materiały porozwalane w bliżej znanym tylko mi porządku, Kłapa tradycyjnie kica sobie po podłodze w pokoju. W pewnym momencie siadła sobie zmęczona na kupce materiałów. Ja dalej się uczyłam jeszcze innego działu, po czym chcę zabrać się za materiały na których ona siedziała. A ta nic tylko nie da. PO czym patrzy się na mnie z byka. Podchodzi do innej kupki materiałów, popycha je noskiem i wraca na materiały na których siedziała. Wyobraźcie sobie moje zaskoczenie na egzaminie, gdy zobaczyłam że było to co noskiem popychała, a to na czym siedziała nie pojawiło się wcale
4) współlokatorka z mieszkania pomimo swojego wieku ok 27 lat, była bardzo nieodpowiedzialną osobą. wiele razy potrafiła nastawić jajka, po czym przychodziła do kuchni jak woda z jajek się wygotowała i skorupki zaczęły pękać. W każdym razie wiele razy chodziłam po niej gaz wyłączać. Ale kiedyś przeszła samą siebie gdy postawiła jajka na samym gazie (nie zapalonym...). Ja siedziałam i sobie czytałam, zaczynałam się robić trochę już senna (zwalałam to na godziny wieczorne), gdy Kłapa zaczęła się tłuc o drzwi, drapać je pazurami co jej się w życiu nie zdarzyło. W końcu nie wytrzymałam i podchodzę, otwieram drzwi zobaczyć co się dzieje, a tu gaz w przedpokoju czuję...
dobry psiak
Cytat:
Wataaaaałaaaam
z najnowszych informacji - kupiłam wczoraj buty na ślub no i wódeczkę mamy i wybrany wzór obrączek,
cały czas od przodu po kawałeczku, ale systematycznie ogarniamy to zamieszanie
śliczne butki - bardzo klasyczne natomiast mnie by na pewno obtarły na bosą stopę... a bałwan jaki wypaśny a zaproszenia przeboskie! zazdroszczę talentu.
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Wszyscy mają mnie w .
Od kilku dni się tragicznie czuje psychicznie , dziś leże chora , oczywiście Tż nie ma , nawet nie potrafi spędzić ze mną całej niedzieli chodź go o to prosiłam
I w ogóle mam już dosyć wszystkiego
Nie wiem , czy on chce być ze mną , czy nie , raz mówi tak inny raz tak ....
Już mam dosyć

pogadajcie, na pewno chce z Tobą być.
Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
jeju, jejuuu ja tu chyba pisałam jakieś 7części temu ostatnio
Carmelova mnie zagoniła, żebym do Was zajrzała czasem, no więc zaglądam ślub cywilny mamy 24lipca

pozdrawiam wszystkie !
jak ten czas leeeeci ile macie już załatwione?
Cytat:
Cześć Dziewczyny ;* od pewnego czasu śledzę Wasz wątek jest tyle części że nie jestem w stanie ich wszyskich ogarnąć i gratuluję że tak długo trwa ;*
Ja z moim Tżcikiem jestem już 4 lata i jak narazie żadnych kroków ani planów dotyczących ślubu nie ma...
witaj i pisz dużo - nie bój się nas
Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
TŻ zrobił karpatkę, wyszła pyszna
A dupa rośnie
mniaaaaaaaaam
Cytat:
dlaczego dla mnie?
ja dont lajk panterkę tzn. ostatnio mi się zaczęła podobać w takich bardzo delikatnych akcentach. BARDZO delikatnych. Czyli nie pasek, ale guzik przy spódnicy jednej mam w panterkę taką stonowaną - nic więcej z panterką wspólnego nie mam
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Oszalałyście z tą produkcją. Przecież ja tego nie nadrobię. byliśmy wczoraj z TŻ-tem na imprezie u znajomych. Myślałam, że dziś umrę. Od 7 lat nie miałam takiego zatrucia alko.
biedna
Cytat:
niestety, ale zgadzam się. jestem żywym przykładem...

co do tych dziwnych rajstop bez palców, są straszne...

a co do butów Kawki - są śliczne i jedne, i drugie. Wybrałaś odważniejsze, ja bym się jednak zdecydowała na klasyczne no ale za to lubemu oko zbieleje
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 22:28   #3142
Claris
Zakorzenienie

Siemka

Ale dziś była piękna pogoda urządziliśmy sobie z moim wycieczkę rowerową i zrobiliśmy prawie 60 km w życiu tyle nie zrobiliśmy, ale pięknie było. Tyłek mnie boli
I ogólnie nic się nie uczyłam przez weekend, a we wtorek mam dwa koła, a w śr. kolokwium zaliczeniowe i zajęcia i pracę, nie wiem kiedy się nauczę no ale żal byłoby siedzieć w domu przy tak pięknej aurze, jakoś to będzie
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 22:33   #3143
najfajniejsza
Zakorzenienie

w ogóle Kawa - jesteś nieprzyzwoicie seksowna.

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Majka, jeśli Cię to pocieszy, to ja dziś też nic nie zrobiłam, choć się zaklinałam, że będzie inaczej...
najpierw obiad u mamy, potem spotkanie z kumplem, następnie wieczorny spacer. no i teraz Wizaż
ale zaraz idę pod prysznic skrzywdzić się syreną
Stary 2010-04-18, 22:33   #3144
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
papier kupowałam na papiera4.pl - na all jest drozej, menu będzie w celach czysto informacyjnych. wesele normalne - nie szwedzki stół
Bardzo fajny pomysł z menu, mnie zawsze wkurza jak do obiadu przynoszą ziemniaki, zdążę je sobie nałożyć, a tu wjeżdżają frytki (które uwielbiam) I dzięki za stronkę

Kawa przejrzałam sobie twoją nk i tutaj http://nasza-klasa.pl/profile/149124...ery/album/2/31 twój makijaż jest po prostu boski

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 22:35   #3145
Claris
Zakorzenienie

naj bo weekend, a przynajmniej nd. to ma być dzień odpoczynku, wystarczy cały tydzień harówki, tak sobie tłumaczę
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 22:37   #3146
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
w ogóle Kawa - jesteś nieprzyzwoicie seksowna.
O taaak normalnie miodzio

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 22:37   #3147
carmelova
Zakorzenienie

Naj do Peggy panterka pasuje jak ulał
Stary 2010-04-18, 22:39   #3148
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
naj bo weekend, a przynajmniej nd. to ma być dzień odpoczynku, wystarczy cały tydzień harówki, tak sobie tłumaczę
to ja akurat mam cały tydzień niedzielę... taksię okropnie rozleniwiłam po tej poprawce marcowej. Grrr!

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Naj do Peggy panterka pasuje jak ulał
aaaa! no tak! niekumata ja
aż dziw bierze, że w moim awie nie jest w panterkę przyodziana
Stary 2010-04-18, 22:39   #3149
nicol005
Raczkowanie

Ja na dziś też sporo zaplanowałam do nadrobienia... ale tak wciągęło mnie ogarnianie wątku że cały dzień spędziłam na dworze łapiąc wiosenne promyczki z komputerkiem hahaha
nicol005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 22:41   #3150
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na dziś też sporo zaplanowałam do nadrobienia... ale tak wciągęło mnie ogarnianie wątku że cały dzień spędziłam na dworze łapiąc wiosenne promyczki z komputerkiem hahaha
ooo, to pierwszy krok do totalnego uzależnienia od naszych cudownych osóbek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości