|
|
#4711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Anglia cz. III
I tu musze sie zgodzic z Kofika- filozoficzne rozmowy najlepiej prowadzi sie przy winie.
|
#4712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przy dobrym winie uwielbia prowadzic dlugie rozmowy moje siostry oskarazaja mnie, ze to ja ich przyzwyczailam do picia wina jak raptem przez tydzien przebywalam w Paryzu ![]() matko .... przyzwyczaic do picia wina we Francji???????????? nie no rece opadaja aaaa i sylwunia bardzo ładna obraczka
|
|
#4713 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje, Twoje tez mi sie podobaja.
Mnie do picia wina przyzwyczaja kolezanka z pracy, co rusz mi jakie snowe podsuwa do probowania. Ja nidgy wina nie lubialam, a teraz prosze co jakis czas buteleczka. Zreszta jak juz pisalam do jakiegos czasu wogole nie pilam (ja sie robie niegrzeczna po alkoholu- choc nie powiem, TZtowi to nie przeszkadza )a teraz na weekend kupuje winko.A teraz z innej beczki, czy ktoras paluje gdzies leciec w najblizszym czasie. Wlasnie rozmawialam z moim szefem, ugrzazl w Slowacji az do czwartku, bo nawet rezerwacji nie przyjmuja.
|
#4714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja musze przyznac ze jafilozofuje tylko przy winku, jestem wtedy taka oczytana, inteligentna i elokwentna, i wszystkie problemy swiata umiem rozwiazac ![]() Ja kiedys bylam smakosz i 'znawca (tzw bufon) wina - teraz mi wszystko jedno oby procenty mialo - po 2 lykach nie ma znaczenia czy jest 'zingy' 'zesty'oaky' i te inne bzdury ![]() moj maz wlasnie walna sie do lozka i stwierdzil ze musi sie do Instytutu Geriatrii zapisac - bo 11 w sobote w nocy a juz go muli (spanie) ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- i ja mu to tlumacze o on nic nie chce zauwazyc tej zabawne strony .....
Edytowane przez Bakteryika Czas edycji: 2010-04-18 o 00:09 |
|
|
|
|
#4715 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() robiliscie na zamowienie ? ahhh obojgu nam sie podobaja mnie sie jej sukienka baaaardzo podoba ![]() Ty juz lepiej nic nie pisz,co te amerykanskie seriale wykreowaly Cytat:
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,ko...,Odkrycie,1866 http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,ko...,Odkrycie,1870 dalybyscie tyle za obraczke??? ja nie Cytat:
zazwyczaj rozmowa sie konczy tym,ze kazdy dostanie swoja polowe ![]() Bakteryjko podziwiam Cie. mieszkac z tesciem ??? w ogole mieszkac z kims... ja nie potrafie *********************** susze wlosy naturalna metoda i kiepsko mi to idzie albo raczej straaaaaaaaasznie wolno
|
|
#4716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na swieta wielkanocne byli w Polsce (moich dwoch przelozonych i jeszcze jeden), pojechali do Oswiecimia,zatrzymali sie w Krakowie w hotelu niedaleko Wawelu, ogolnie byli zachwyceni Polska, stwierdzili, ze jest ladniejsza niz Anglia, mamy wieksze domy i lepsza pogode i zastanawiali sie dlaczego tu przyjechalam.
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
maatra - ja bym nie dała
my za swoje dalismy chyba 1600 za obydwie 2 lata temu (prawie) i jakos sie trzymaja te złobienia wiele daja bo odbijaja swiatło ( ale o tym juz pisalam )i nie byly robione na zamowienie, po prostu, jeden jubiler mial taki wzor u siebie ... spodobaly sie i juz a tz powiedz ze to na plazy na Corfu ..... tak artystycznie mialo byc
Mad about Mad Men “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2010-04-18 o 00:39 |
|
|
|
#4718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
on tak na prawde to b. dobry czlowiek jest (do tanca i do rozanca - moj TZ gania za nami jak my piffko i fajeczke w ogrodku w lecie przy gwiazdach palimy (i pijemy)- a moj nie palacy i piwa nie bardzo lubi wiec nas poucza!!)czy ty juz po banie czy jeszcze z banem na cwiczenia? ktos mnie musi motywowac!!!![]() mam to samo z wlosiskami - schna cala noc ![]() sylwunia - nie, chodzilo mi ze cale szczescie ze sie nigdzie nie wybieramy samolotami w niedlugim czasie ze wzgledu na chcmure - nie chodzilo o szefa - sorki za nieporozumienie ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- powiedziala co wiedziala, wino skonczyla - telewizornie trzeba wlaczyc i isc spac!! Dobranoc! |
|
|
|
|
#4719 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi tez sie wydaje ,ze 2 tys zl to MAX Cytat:
poprostu wyobrazam sobie siebie opatluna kocem rano, w pizamie o 12,5 kubkami kolo kompa,z wielkim balaganem w kuchni i kogos , kto mowi, mi ze tak nie wypada,ze moze bym posprzatala,ze szkoda dnia i lepiej wyjsc gdzies z domu,zamiast kisic sie w pizamie. Bozzzzzze co ja zrobie jak mi tak syn zacznie mowic ?? **************** te by mi pasowaly do zareczynowego,zobaczcie. Tylko nie ma w nich zoltego zlota,ani ogrobine ehhhh http://cgi.ebay.de/Gold-Trauringe-Eh...item563ab877e1 http://cgi.ebay.de/Gold-Trauringe-Eh...item563ab87871 **************** wlosy jak byly mokre,tak sa
Edytowane przez maatra Czas edycji: 2010-04-18 o 00:55 |
||
|
|
|
#4720 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tez ![]() Co do tej chmury to nam plany pokrzyzowala, TZ mial leciec w poniedzialek w waznej sprawie, a teraz Masakieros TZ Kasienki tez chyba jutro mial leciec
|
|
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Hey to ja też sie pochwale
![]() Nasze obraczki w aparcie kosztowały ponad 2 tys ale ze robilismy je u jubilera to nasz wyszły połowe taniej bo 1200 zł. Jestem z nich bardzo zadowolona bo sie nie rysują. Poczatkowo miałam inne wizje obraczki ( chciałam mieszana z kamieniem) ale jakos w realu nic mi sie nie podobało jakies takie bez wyrazu były zupełnie inaczej wygladały niz w katalogu. Mój bukiet
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-04-18 o 11:51 |
|
|
|
#4722 |
|
Raczkowanie
|
Tak tak Moona, mój TŻ też miał lecieć dziś rano,ale niestety nie poleciał :/ miał coś do załatwienia w banku i już jutro miał wracać, też już wolne zaklepane,ale jednak jutro do pracy pójdzie i musi lecieć w innym terminie. Jeszcze tak będzie,że nie będę mogła za ponad miesiąc na własny ślub lecieć hehe :P
|
|
|
|
#4723 |
|
Rozeznanie
|
Ale mamy piekna pogode, na balkonie urzadzilam sobie kacik, mam gazetki, poduszki, herbate i jest cudnie
Wczoraj w Richmond parku bylismy caly dzien cudnie bylo, teraz tez troche wyjde, sasiad remont urzadza i mam wrazenie ze mi sufit spadnie na leb, wracam na relacje z bogrzebu. a wogole wzielam sie za siebie, trzy razy w tygodniu chodze do fitness klubu (nie tylko na saune ) i trzy razy ide do pracy godzine rano, mam piekna trase w centrum nad rzeka, potem kolo St Paul i City, bardzo fajny spacer, tylko wstaje o 6stej, ale warto
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez mam sie za siebie wziac ![]() ale ten temat byl tu wielokrotnie poruszany wiec "kofika buzka w kubeł" ![]() u nas tez pieknie zrobilam sobie slatke grecka na sniadanie.... i nie wiem jeszcze jakie plany na dzis
|
|
#4725 |
|
Rozeznanie
|
Wiola - mam pytanie o jazde rowerem w Londku, trzeba miec jakies pozwolenie, cos w rodzaju karty rowerowej? Czy kask jest obowiazkowy?
Mozna jezdzic chodnikiem jesli nie ma sciezki rowerowej czy trzeba po ulicy? dzieki
|
#4726 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
Coz za piekna pogoda drugi weekend z rzedu. ![]() Teraz moje zapytanie. Czy ktoras z Was byc moze orientuje sie, gdzie skladac zazalenia na zwiazek zawodowy. Tz skladal pozew na byla firme przez swoj zwiazek zawodowy wlasnie. Ogolnie byli bardzo opieszali juz od samego poczatku, ale jakos powoli to szlo. Doszlo do momentu gdzie mial trzy miesiace na wyslanie listu z dokladniejszym opisaniem sprawy i dodatkowych dokumentow. Wyslal pod koniec drugiego miesiaca, jednak pracownicy biura z ktorego korzystal nie odebrali listu przez miesiac z poczty (to byl signed for) w zwiazku z tym jest juz po ptokach, ze sie tak wyraze, nie da sie nic zrobic, za pozno. Dostal tylko list w stylu, przykro nam, lecz to nie nasza wina.Zwiazek nazywa sie Unite The Union, nie polecam. Oczywiscie wyslemy zazalenie do centrum zazalen samego zwiazku, ale czy cokolwiek to da to watpie, a szkoda bo tz mial do odzyskania pieniadze z tej bylej firmy. ![]() W kazdym razie ostrzegam, zwiazki zawodowe tez sa niekompetentne.
Edytowane przez Daenerys Czas edycji: 2010-04-18 o 22:10 |
|
|
|
#4727 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No, z drugiej strony pewnie bedzie weselej no i herbatke bede miala podana do biurka ![]() Ale ja mam wyleciec do PL 2 maja i lepiej niech ta chmura sie do tego czasu rozwieje...! Kasienko - mam nadzieje, ze nie bedzie na nas pylilo przez kolejny miesiac ![]() Ja tez. Jak bylo zimno, to mialam motywacje, zeby suszyc suszarka, a teraz znow ide na zywiol ![]() Cytat:
Ja ostatnio tez jestem dosc aktywna... Pogoda przecudna! W sam raz na wycieczki! Bylismy dzisiaj tutaj:http://www.tankmuseum.org/ Bardzo mi sie podobalo, a TZowi to juz w ogole! I udalo mi sie przejechac gasienicowym pojazdem opancerzonym (mialam pewne watpliwosci, czy taka jazda jest dobra dla Adasia, ale Pan Żolnierz usiadl za mna i kazal mi podnosic reke jak bede chciala, zeby pojazd sie zatrzymal) - mowie Wam, lepsze, niz rollercoster
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
||
|
|
|
#4728 |
|
Zadomowienie
|
Ja zazwyczaj susze wlosy suszarka, ale czasami jak ma lenia, albo TZ juz drzemie i nie chce go budzic to ide spac z mokrymi, niestety rano to wlosy nadaja sie jedynie do prostowania, bo nawet jakbym chciala je zwiazac to nie da rady. Wlosy mi sie okropnie zwijaja i wygladam jakbym miala na glowie gniazdo. Ostatnio zaczelam myc glowe rano przed praca, ale nie za bardzo mi sie chce wstac wczesniej tylko po to, zeby je umyc i wysuszc- latwiej je wyprostowac.
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Vedma super to muzeum
|
|
#4730 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() ale mam dzien dzisiaj, caly czas spie, zreszta zaraz znowu sie poloze ![]() wczoraj przyszedl do nas sasiad, przyniosl zubrowke, Tz rum wyciagnal i tak sobie chlopaki pili a ja im dotrzymywalam towarzystwa do...4 nad ranem wczoraj bylismy z Tz na spacerku, postaram sie zdjecia wkleic, bo pare fajnych rzeczy po drodze bylo,ale dosc szybko musielismy wrocic, bo zapomnialam o nadwrazliwosci moich oczu na promieie sloneczne i nie wzielam okularow, wiec wracalam do domu ze lzami w oczach i okropnym bolem glowy Maatra ja tez szukam obraczek i tez nie chce za duzo na nie wydawac, ale obawiam sie ze to nieuniknione, bo ja zlota nie lubie, biale zloto slyszalam, ze szybko sie niszczy, wiec pozostaje mi tylko platyna te, ktore pokazywalas z ebay byly fajneLuna jesli sie nie myle to mam Ci czego gratulowac uciekam spac, bo nie przytomna jestem, chyba sie starzeje, jedna impreza a tak mi miesza w porzadku dnia ![]() slodkich snow
|
#4731 |
|
Konto usunięte
|
Muzeum faktycznie fajne, ale troche za daleko jak dla nas, 1,5 godziny w jedna strone.
Super, ze jest cieplo, zacznynamy znowu objezdzanie okolicznych farm, Oli uwielbia (serio Maatra, Twoj TZ nie lubi farm, dziwolag Jako, ze maly sie dopiero wykurowal bylismy dzis dosc krotko, plac zabaw polaczony z piknikiem, oczywiscie jak juz wypilam herbate ( z termosu
|
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
aniele dziękuję
|
|
#4733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
maatra niestety nie mam jeszcze takich zdolnosci zeby suknie slubna uszyc ![]() pogoda piekna przez ostatnie 2 tyg.. ale dzis sloneczko na razie sie nie pokazalo czyzby koniec?
|
|
|
|
|
#4734 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wczoraj bylam,ponad godzine na silowni,a pozniej na cwiczeniach,dzisiaj planuje aqua aerobik i "nogi,brzuch,pupa", jak dlugo potrwa moja chec do cwiczen, tego nikt nie wie srednio wytrzymuje 2 tyg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ustalilam,ze teraz co 2 mycie prostuje wlosy,w ten o to sposob bede o nie dbac ![]() Cytat:
moj tz mowi,ze jak sie ubrudzi bedzie jak srebro wygladalo,ale to juz jego problem ![]() Cytat:
![]() ************************* **** w planach mamy kulki i kawke z kolezanka,wieczorem cwiczenia. obiad Tz wczoraj zrobil i bedzie jeszcze na dzisiaj ahhh zyc nie umierac ![]() milego dnia
|
|
#4735 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Wszystkim
![]() Nie mieszkam w Anglii ale to chyba najlepszy wątek gdzie mogłabym napisać (pokierujcie mnie jeśli się mylę). Kwestia wygląda następująco - w najbliższym czasie - najchętniej koniec maja gdy już ciepło chciałabym wybrać się do Londynu by pokazac to ciekawe miasto mojemu mężowi. Sama spędziłam tam już kilka dni ładnych parę lat temu, ale on nie był nigdy. Zależy mi na około 3-4 dniach (od czwartku do niedzieli) już z przelotem w obie strony. Poprzednio mieszkałam w hostelu i nie było źle - Hyde PArk na wyciągnięcie ręki. Teraz jednak oprócz naszej dwójki będzie tam jeszcze nasza córka - 3,5 roku.. no i tu mam kłopot. bieda jakoś nie piszczy, ale na rozbijanie się po hotelach mnie nie stać, z kolei nie chcę brać córki do hostelu i stąd pytanie do Was. Macie same lub może znacie kogoś kto za opłatą wynajał by nam pokoj u siebie na 4 dni? Może ame wynajmujecie i jest taka opcja? Głównie będziemy poza domem więc nie będziemy przeszkadzać, wystarczy osobny pokój i łóżko, ewentualnie dostęp do kuchni wieczorkiem po powrocie.. Pomyślałam, że jeśli ktoś nie ma jeszcze ustabilizowanej sytuacji małżeńskiej (bo nie chcemy wchodzić z butami :P) może ma wolne pokoje, stracił współlokatora, potrzebuje zakupów z kraju..sama nie wiem. Może by nas przygarnął zarabiając na tym jednocześnie? ![]() Nie palimy, jesteśmy spokojni, koło 30stki, córka marudna tez nie jest. Dość istotny jest tylko fakt, że zależy mi na takiej dzielnicy skąd jest w miarę blisko do centrum - z małą nie chce za daleko kursować. Jeśli znacie inny wątek gdzie takie pytanie lepiej jest podpiąć to sugestie mile widziane ![]() pozdrawiamy
|
|
#4736 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie ze wam sie podobalo, mnie niestety ani militaria ani samochody nie interesuja .. i do tego typu muzeow zagladam tylko ze wzgledu na tz ![]() Cytat:
zdaza mi sie to bardzo rzadko,jednym slowem "nie oplaca" mi sie to i tak, gdyz rano wygladaja tak jakby w ogole umyte nie byly..... zreszta lubie je "ulozyc" po mysciu na szczotce dzieki temu rano nie mam z nimi problemu ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1867091 0], oczywiscie jak juz wypilam herbate ( z termosu [/QUOTE]fuj...... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mmmm ja nie pomoge gdyz w Londynie nie mieszkam .... jedyne co moge naposac .... to bedzie ciezko znalezc Ci kogos takiego .... po pierwsze ludzie pracuja ....a wieczorem, a szczegolnie w weekendy chca odpoczac (no ja tak mam przynajmniej ) i nie sadze abys znalazla kogos kto mieszka w samym centrum Londynu... gdzie wiadomo mieszkania sa najdrozsze.... a nawet jesli jest ktos taki to zapewne wynajmuje 1 bedroom albo studio... a tam na przenocowanie pary juz miejsca nie ma..... tak czy inaczej zycze pwoodzenia w poszukiwaniach, byc moze sie ktos znajdzie.... aha poszukaj moze na sronach internetowych polskich tj. www.londynek.co.uk daj ogloszenie... nie wiem .... zreszta to moze byc dosyc ryzykowne,nigdy nie wiesz na kogo mozesz trafic... coz zrobisz jak zechcesz... ********* a ja dzis robie generalne porzadki wlasnie wyprasowalam gore ubran,zmieniam posciel,piore,szoruje lazienke i ogolenie cale mieszkanie...... dzis kniec mojego lenistwa i po ponad 2 tygodniach laby,waracam jutro do pracy ![]() w sumie to sie ciesze,gorzej ze rano wstawac mi sie nie bedzie chcialo.... wracam do tej samej szkoly w ktorej pracowalam pol roku.... ale najlepsze jest to, telefony juz sie urywaja gdyz wielu nauczycieli nie powrocilo z wakacji do domu :/ wiec jest problem .... swoja droga wspolczuje tym ludziom .... ciekawe kiedy ten chaos ustanie ..... oki wracam do obowiazkow domowych ![]() milego dnia
Mad about Mad Men “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2010-04-19 o 11:35 |
|||||
|
|
|
#4737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na czerwonych swiatlach (zwlaszcza takich tylko dla pieszych) przejezdzam jak widze ze nikogo nei ma, ale upewniam sie ze policja nei stoi nigdzie. Raz zlapali kolege ktory przemknal wlasnie na czerwonym i mowia mu: "mogles chociaz sie rozejrzec zeby zobaczyc czy nei stoimy obok, a teraz musze sie mandat dac. " wiec sam pan policjant tego nie potepil. jakbym miala czekac na kazdym czerwonym w drodze do pracy (33) to musialabym wczesniej wstawac aby zdazyc. Uwazaj na pieszych bo to zmora jest i kilka razy juz mi wyskoczyli zza samochodow stojacych w korkach. I motocyklisci sa jeszcze gorsi bo wpychaja sie na sciezki rowerowe. Rowerzysci moga rowniez jezdzic pod prad na wiekszosci jednokierunkowych uliczek. Wczoraj TaZik pojechal rowerem do kina i na rondzie mijal go wam, pasazer otworzyl okno i prysnal mu w twarz gasnica pianowa. Jakims cudem TaZ sie utrzymal na rowerze, nei bylo ruchu i nie wpadl pod inny samochod. Niestety nie udalo mu sie zauwazyc numerow rejestracyjnych. Zobaczyl tylko usmiechnieta gebe pasazera. Za jaja bym wieszala takich od razu. Cytat:
Wujek niedawno zatrzymal sie w tym pensjonaciku Caring Hotel,24 Craven Hill Gdns.,blisko Paddington Station, tel 020 7262 8780 Nie pamietam ile placili ale jakos niedrogo. poszukaj na laterooms.com, booking.com, lastminute.com hostelworld.com - tu sa rownziez tanie hotele nie tylko hostele. Czasem moze byc taniej niz pokoj u kogos
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska Edytowane przez wiolqn Czas edycji: 2010-04-19 o 13:23 |
||
|
|
|
#4738 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien Dobry!!!!
Ale piknie jest - wczoraj jak siadlam w ogrodzie to do domu wracac nie chcialam!! Mam za 20min lunch i nie moge sie doczekac zeby do parku pojsc!nadrabiam: [QUOTE=maatra;18649311jak Wam , tylko dobrze tak w 3, to ja sie nie wtracam poprostu wyobrazam sobie siebie opatluna kocem rano, w pizamie o 12,5 kubkami kolo kompa,z wielkim balaganem w kuchni i kogos , kto mowi, mi ze tak nie wypada,ze moze bym posprzatala,ze szkoda dnia i lepiej wyjsc gdzies z domu,zamiast kisic sie w pizamie. Bozzzzzze co ja zrobie jak mi tak syn zacznie mowic ?? ****************[/QUOTE] widzisz maatra - syn predzej, bo tesc mi w zyciu takich rzeczy nie powie. Sam czasami przesiedzi cala niedziele na sofie przed telewizorem i przysypia. A jak ja zarzadzam porzadki to oni po cichutku myk myk i juz ich w domu nie ma ![]() Widze ze powracasz do cwiczonek -LBT - podziwiam!! ale mam wreszcie do kogo na zakwasy ponarzekac - dzisiaj pilates, znowu w kosc nam da!!
|
|
|
|
#4739 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|||
|
|
|
#4740 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1867091 0] termosu [/QUOTE]mieska nigdy za duzo ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() kofi wyluzuj - bo sie 'wykonczysz' do jutra ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
Normalnie nie wierze ze takie chamy sa na tych drogach!! Mam nadzieje ze TZ jest ok. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

)a teraz na weekend kupuje winko.