O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-16, 14:40   #4441
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
zabójcza hahaha
Ja niestety nigdzie na imprezę się nie wybieram Mój jedzie do lasu... normalnie, człowiek lasu... a jutro uczelnia :/
A po co do lasu?
Dokarmiać zwierzynę czy co?
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 14:41   #4442
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
kurcze Aga sliczne sa buciki, gdzie kupiłas i za ile
Justyś-zatem kupiłam na białebuty.com (to nie jest reklama moja kumpela tam zamawiała 2lata temu i była zadowolona,więc ja też zaryzykowałam-muszę je odebrać od krawcowej niedługo,żeby zdążyć rozchodzić-i żebym nie zapomniała kupić tych wkładek żelowych pod palce!
A kosztowały mnie 111zł z przesyłką- kiedyś wspominałam,żem sknera
ale tak poważnie, to już kiedyś słyszałam o tej firmie i na fotkach ze ślubu widziałam....
obcasik 5cm-dla mnie najbardziej komfortowy
Tygrysek_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 14:43   #4443
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tygrysek_aa Pokaż wiadomość
a jeszcze Kasiu pisałaś coś o żółtej sukience, ja się zakochałam w tej ślubnej z reklamy RMFki
Na NK mam w niej zdjęcie na weselu siostry .

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Ide bo kierowca mnie zatłucze za 10 mamy z pracy wyjechać .
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 14:44   #4444
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Na NK mam w niej zdjęcie na weselu siostry .

tak własnie sądziłam,a już myślałam,że nie doczekam odpowiedzi....

Zatem idę sobie, bo na pocztę jeszcze musze iść, potem do okulisty.

W imieniu swoim i Kasi o litość w pisaniu postów, bo ja się dopiero zaloguję w poniedziałek, to zanim przeczytam...
Buziole
Tygrysek_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 14:44   #4445
Esti10
Zakorzenienie

dziewczyny ja bede sie zegnac, zycze wszystkim milego weekendu

a wiecie ze w ktorejs gazecie jest jakas karta rabatowa na jutro do roznych sklepow chyba glamour ale nie pamietam jak ktoras ma w planach jutro zakupy to warto moze kupic a noz sie przyda

to trzymajcie sie cieplutko buziaki papa
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 14:47   #4446
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
tak własnie sądziłam,a już myślałam,że nie doczekam odpowiedzi....

Zatem idę sobie, bo na pocztę jeszcze musze iść, potem do okulisty.

W imieniu swoim i Kasi o litość w pisaniu postów, bo ja się dopiero zaloguję w poniedziałek, to zanim przeczytam...
Buziole
W weekendy tutaj zawsze pustka panuje więc spokojnie
Ja też się zbieram
Buziale i do poniedziałku

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja bede sie zegnac, zycze wszystkim milego weekendu

a wiecie ze w ktorejs gazecie jest jakas karta rabatowa na jutro do roznych sklepow chyba glamour ale nie pamietam jak ktoras ma w planach jutro zakupy to warto moze kupic a noz sie przyda

to trzymajcie sie cieplutko buziaki papa
To w Glamour była ta karta Mam ją ale raczej się nie wybieram, bo nie ma rabatu na ciuchy w haemie i zarze
Buziaki Esti

Reszcie dziewczyn też życzę udanego weekendu, uciekam bo weekend mamy
Buziaki
Stary 2010-04-16, 14:48   #4447
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
A po co do lasu?
Dokarmiać zwierzynę czy co?
Na szczęście nie jeździ tam, bo jak był mały hihih to jeździł tam na obozy, potem został tam opiekunem (teraz też czasem jeździ jako opiekun) i ma tam przyjaciół. Jest to turystyka niekonwencjonalna czyli jak przeżyć w lesie itp

Miłego weekendu dla wszystkich, które już uciekły!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-16, 14:53   #4448
wakiki
Zakorzenienie

Cytat:

jak tak sobie czytam i brecham się nieraz do łez niemalże, to wracając do tematu zapodanego przez Anię-jakbyśmy się spotkały, to byłoby grubo-skoro my tak bez alkoholu, to co by było po drineczku jakimś??

ja się zaraz będę żegnać-za godzinkę mam wizytę u okulisty...może sobie nowe okularki w końcu sprawię (chyba,że jeszcze takich nie zrobili, co by mi odpowiadały w 100%, jakoś ostatnio nie mam weny na jakiekolwiek zakupy-a jutro mam z kumpelami jechać, może mi się odmieni

weekend przed nami,więc z braku innych mozliwości, to ja proponuje toaścik mały za nas
(t0 ostatnie podoba mi się najbardziej )

A mnie czeka prawdopodobnie grill w sobotę więc może być wesoło /boski jest ten emot/

Wasze zdrowie laseczki

Cytat:
no ladna ta kiecuszka wogole fajna ta reklama
a ja chyba nie wiem co to za reklama

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

wszystkim uciekinierkom życzę miłego weekendu

Mam pytanie do fanek usta usta i KSD- były ostatnio odcinki (sobota/środa?) bo mi się wydaje ze sobie odpuścili z wiadomego wzgledu, ale wol e być pewna
wakiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 15:01   #4449
gregia
Zakorzenienie

ja sie zegnam dziewczynki, zjem obiadek i uciekam do fryca. miłego weekendu kochane

ps.monika nie było KSD

Edytowane przez gregia
Czas edycji: 2010-04-16 o 15:03
gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 15:03   #4450
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wakiki Pokaż wiadomość
Mam pytanie do fanek usta usta i KSD- były ostatnio odcinki (sobota/środa?) bo mi się wydaje ze sobie odpuścili z wiadomego wzgledu, ale wol e być pewna
nie było
Stary 2010-04-17, 13:49   #4451
Forget_me
Zakorzenienie

Hej panienki

Niedawno wróciłam z fryzurki próbnej i jestem super zadowolona!!! Fryzjerka chciała mnie namówić na cosik innego, zaczęła kombinować, że może lepiej rozpuszczone włoski, potem upięte z boku, na końcu chciała mi zostawić część rozpuszczoną a część uwiązać w koczka, ale byłam twarda i obstawałam przy tej fryzurce, którą Wam kiedyś wkleiłam. Właściciela salonu też stwierdziła, że to jest fryzurka dla mnie i dziewczyna, która mnie zawsze czesze nie miała już nic do gadania Troszkę sie obawiałam, co mi uplecie, ale końcowy efekt mnie zachwycił Dokładnie czegoś takiego oczekiwałam!!! Fryzurka jest lekka, nie sztuczna, po prostu piękna Fryzjerka namówiła mnie też na upięcie z boku kwiatka Nie miałam przey sobie żadnego, dlatego gdzieś pobiegła i przyniosła dwa, jednego gerbera, a drugą różyczkę. Od razu odradziła mi kremowy bukiecik i kremowego kwiata we włosach, bo powiedziała, że cała się zleję. Zaczęła mnie namawiać na cosik w kolorze bordo, bo podobno ten kolor będzie do mnie najbardziej pasował
Jak tylko zrobię foto fryzurki to Wam je wrzucę, żebyście mogły same ocenić jak to wszystko wyszło
Dzisiaj jeszcze jedziemy do Poznania po buty, koszule (par dwie- jedna na ślub a druga na poprawiny), skarpetki i bieliznę dla męża mojego przyszłego Mam nadzieję, że uda się nam cosik fajnego znaleźć

Cytat:
Na szczęście nie jeździ tam, bo jak był mały hihih to jeździł tam na obozy, potem został tam opiekunem (teraz też czasem jeździ jako opiekun) i ma tam przyjaciół. Jest to turystyka niekonwencjonalna czyli jak przeżyć w lesie itp

Miłego weekendu dla wszystkich, które już uciekły!
Już myślałam, że Twój facet jest jakimś leśnikiem Moja kumpela ma męża leśnika i jak się im urodziło dziecko to kupił dla tego dziecka mały kask, żeby mogli razem chodzić na obchód lasu

Cytat:
A mnie czeka prawdopodobnie grill w sobotę więc może być wesoło /boski jest ten emot/

Wasze zdrowie laseczki

a ja chyba nie wiem co to za reklama

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

wszystkim uciekinierkom życzę miłego weekendu

Grill, bosko Też już mi się marzy jakiś grillik, szczegolnie mam już ochotę na jakieś miesko z grilla, a jeszcze bardziej na grillowanego pstrąga Albo na banany z miodem

Z powodu tej żałoby nie puścili ani usta usta ani KSD
Stary 2010-04-17, 15:02   #4452
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Hej panienki

Niedawno wróciłam z fryzurki próbnej i jestem super zadowolona!!! Fryzjerka chciała mnie namówić na cosik innego, zaczęła kombinować, że może lepiej rozpuszczone włoski, potem upięte z boku, na końcu chciała mi zostawić część rozpuszczoną a część uwiązać w koczka, ale byłam twarda i obstawałam przy tej fryzurce, którą Wam kiedyś wkleiłam. Właściciela salonu też stwierdziła, że to jest fryzurka dla mnie i dziewczyna, która mnie zawsze czesze nie miała już nic do gadania Troszkę sie obawiałam, co mi uplecie, ale końcowy efekt mnie zachwycił Dokładnie czegoś takiego oczekiwałam!!! Fryzurka jest lekka, nie sztuczna, po prostu piękna Fryzjerka namówiła mnie też na upięcie z boku kwiatka Nie miałam przey sobie żadnego, dlatego gdzieś pobiegła i przyniosła dwa, jednego gerbera, a drugą różyczkę. Od razu odradziła mi kremowy bukiecik i kremowego kwiata we włosach, bo powiedziała, że cała się zleję. Zaczęła mnie namawiać na cosik w kolorze bordo, bo podobno ten kolor będzie do mnie najbardziej pasował
Jak tylko zrobię foto fryzurki to Wam je wrzucę, żebyście mogły same ocenić jak to wszystko wyszło
Dzisiaj jeszcze jedziemy do Poznania po buty, koszule (par dwie- jedna na ślub a druga na poprawiny), skarpetki i bieliznę dla męża mojego przyszłego Mam nadzieję, że uda się nam cosik fajnego znaleźć

Już myślałam, że Twój facet jest jakimś leśnikiem Moja kumpela ma męża leśnika i jak się im urodziło dziecko to kupił dla tego dziecka mały kask, żeby mogli razem chodzić na obchód lasu

Grill, bosko Też już mi się marzy jakiś grillik, szczegolnie mam już ochotę na jakieś miesko z grilla, a jeszcze bardziej na grillowanego pstrąga Albo na banany z miodem

Czesc Aniu super, ze jestes zadowolona z fryzurki juz nie moge sie doczekac zeby zobaczyc pokaż nam jak najszybciej

Ja bylam dzisiaj z przyszla szwagierka i tesciowa wybierac jakies kreacje dla nich no ale nic nie wybraly bo w sumie nie bylo z czego wybierac

no ja to juz wogole mam dosyc ile mozna o tym gadac ja rozumiem, ze to jest tragedia ale zeby nic innego nie puszczac w tv tylko caly czas ten sam temat walkowac
Stary 2010-04-17, 16:21   #4453
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
Hej panienki

Musisz koniecznie pokazać fryzurę! podobają mi się upięcia z kwiatkiem, szczególnie jeśli jest to delikatne upięcie

Leśnikiem nie jest i niech go Pan Bóg chroni przed tym! (pomimo, że jest ateistą)

Ja w tamtym tygodniu miałam "otwarcie sezonu" i zrobiliśmy ognisko banany z grilla i nutellą są przepyszne!! ahhhh aż się rozmarzyłam
Stary 2010-04-18, 14:20   #4454
Forget_me
Zakorzenienie

Hej Dziewczęta
Właśnie czeka na Piotrka bo wybieramy się zaraz na spacerek Pogoda jest boska, więc trzeba korzystać
Pochwalę się, że już u Piotrka w kościele wisimy na zapowiedziach Na spacerze podejdziemy pod mój kościół zobaczyć czy i tam nas już nie powieszono
Wczoraj pojechaliśmy do Poznania, ale nic się nam nie udało kupić, prócz koszuli. Piotrkowi nie podobały się żadne buty, jak już jedne stwierdził, że są fajne, to nie było rozmiaru Zatem w przyszłym tygodniu czeka nas kolejne bieganie po sklepach, bo trzeba te butki kupić jak najszybciej
Koszulkę kupiliśmy w Sunset'cie, tylko tam cosik na Piotrka pasowało Jest koloru ecru, na spinki. Zatem kolejna rzecz nam dosżła do kupienia- spinki
Wrzucam Wam fotki koszuli, jakoś jest nieco zjedzona
Stary 2010-04-18, 14:27   #4455
Forget_me
Zakorzenienie

A oto i obiecane fotki fryzurki Porobiłam zdjęcia z każdej strony, z kwiatkiem i bez żebyście mogły zobaczyć jak wyglądała
Kwiatek już dość umęczony Jak jechaliśmy na zakupy wyciągnęłam go z włosów i od razu zrobiłam foto, żebyście mogły zobaczyć jak wygląda to "bez"
Fryzurka trzymała się dzisiaj również super, choć ją już zepsułam, bo chciałam umyć włoski Wyciągnęłam 32 spinki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-18, 14:32   #4456
Forget_me
Zakorzenienie

Jeszcze jedna próba, bo fotki mi się nie chciały zalączyć
Stary 2010-04-18, 15:07   #4457
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu bardzo ladna fryzurka, sliczna ale czemu takie male fotki moze uda sie troszke wieksze wkleic zeby moc z bliska zobaczyc co
Stary 2010-04-18, 17:35   #4458
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
Cudowna fryzurka!! z kwiatkiem jest przepięknie
Stary 2010-04-19, 08:19   #4459
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładna fryzurka .
Witam po tym męczącym weekendzie dwie imprezy są w stanie człowieka wykończyć . Jednak nowina jedna z zaproszonych koleżanek otwarła salon odnowy biologicznej wraz z opalaniem natryskowym i mam być królikiem doświadczalnym . Teściowa zaczyna dawać w kość zadzwoniła wczoraj o 24 żebyśmy się zastanowili bo ona wymysliła, że chce jeszcze dwie swoje kuzynki mój zrobił tak hmmm zastanowiliśmty się nie ma mowy . To tyle nowości a i kubełki na lód zamawiamy 25 szt. na wódeczkę .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-19, 08:27   #4460
Forget_me
Zakorzenienie

Hej hej dziewczyny
Ale jestem dzisiaj padnięta. Wczoraj dość późno poszłam spać a dzisiaj bardzo wczesna pobudka Jeszcze bym chętnie pospała, a tu trzeba pracować
W sobotę miała do mnie zadzwonić ta laska, co bierze ślub w piątek, ale nie zadzwoniła, wiec skontaktuję się z tą dziewczyną ze soboty i się z nią spotkam i sobie razem wszystko uzgodnimy Przecież tej z piątku nie bedę się prosić o to, żeby ubierała z nami kościół
Wczoraj poszlismy na baaardzo długi spacerek, łaziliśmy przez 4 godziny!!!! Obeszliśmy oba kościoły i jesteśmy w obu już na zapowiedziach Weszliśmy w drodze powrotnej do teściów, ale teściowa jest na Piotrka obrażona, a co za tym idzie ze mną też nie gadała. Minę miała taką, że miałam jej ochotę przywalić Posiedzieliśmy chwilkę i poszliśmy dalej, bo w takiej atmosferze to żadna przyjemność

Cytat:
Aniu bardzo ladna fryzurka, sliczna ale czemu takie male fotki moze uda sie troszke wieksze wkleic zeby moc z bliska zobaczyc co
Cytat:
Cudowna fryzurka!! z kwiatkiem jest przepięknie

Cytat:
Bardzo ładna fryzurka .
Witam po tym męczącym weekendzie dwie imprezy są w stanie człowieka wykończyć . Jednak nowina jedna z zaproszonych koleżanek otwarła salon odnowy biologicznej wraz z opalaniem natryskowym i mam być królikiem doświadczalnym . Teściowa zaczyna dawać w kość zadzwoniła wczoraj o 24 żebyśmy się zastanowili bo ona wymysliła, że chce jeszcze dwie swoje kuzynki mój zrobił tak hmmm zastanowiliśmty się nie ma mowy . To tyle nowości a i kubełki na lód zamawiamy 25 szt. na wódeczkę .
Dziękować, dziękować

Kasiu, powiedz mi gdzie kupujesz te kubełki? Czy one są jakoś bardzo drogie? I jakie są duże?
Bo bardzo podoba mi się pomysł z kubełkami na wódkę
Stary 2010-04-19, 08:37   #4461
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Hej hej dziewczyny
Ale jestem dzisiaj padnięta. Wczoraj dość późno poszłam spać a dzisiaj bardzo wczesna pobudka Jeszcze bym chętnie pospała, a tu trzeba pracować
W sobotę miała do mnie zadzwonić ta laska, co bierze ślub w piątek, ale nie zadzwoniła, wiec skontaktuję się z tą dziewczyną ze soboty i się z nią spotkam i sobie razem wszystko uzgodnimy Przecież tej z piątku nie bedę się prosić o to, żeby ubierała z nami kościół
Wczoraj poszlismy na baaardzo długi spacerek, łaziliśmy przez 4 godziny!!!! Obeszliśmy oba kościoły i jesteśmy w obu już na zapowiedziach Weszliśmy w drodze powrotnej do teściów, ale teściowa jest na Piotrka obrażona, a co za tym idzie ze mną też nie gadała. Minę miała taką, że miałam jej ochotę przywalić Posiedzieliśmy chwilkę i poszliśmy dalej, bo w takiej atmosferze to żadna przyjemność

Dziękować, dziękować

Kasiu, powiedz mi gdzie kupujesz te kubełki? Czy one są jakoś bardzo drogie? I jakie są duże?
Bo bardzo podoba mi się pomysł z kubełkami na wódkę
Podobno w makro są po 11zł ale jak Wy macie w restauracji to po co kupować napewno mają takie w wyposażeniu .

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

My chyba na allegro zamówimy jak facet zejdzie z ceny .
http://aukcja.onet.pl/search.php?str...&change_view=1

Edytowane przez fistaszek24
Czas edycji: 2010-04-19 o 08:38
Stary 2010-04-19, 08:37   #4462
wakiki
Zakorzenienie

Witam dziewczyny w ten piękny poranek bozzz jak mi się nie chciało wstawać też się późno wczoraj położyłam

Mieliśmy grilla jednak bez bananów:P

Cytat:
Sliczna jest i na Twoim miejscu chyba nie wiem co bym wybrała- z kwiatem czy bez... jeżeli nie masz welonu to chyba z kwiatem
wakiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 08:38   #4463
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Podobno w makro są po 11zł ale jak Wy macie w restauracji to po co kupować napewno mają takie w wyposażeniu .

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

My chyba na allegro zamówimy jak facet zejdzie z ceny .
Do Makro nie mamy karty
W środę Piotrek się bedzie widział z facetem od sali i zapyta, czy mają takie na stanie, ale wiesz, wcześniej wolę podpytać Ciebie, ile to kosztuje i takie tam, w razie jakbyśmy musieli kupować
Stary 2010-04-19, 08:42   #4464
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Do Makro nie mamy karty
W środę Piotrek się bedzie widział z facetem od sali i zapyta, czy mają takie na stanie, ale wiesz, wcześniej wolę podpytać Ciebie, ile to kosztuje i takie tam, w razie jakbyśmy musieli kupować
Pomysł mojego TŻ także zaskoczył mnie strasznie i zaraz się zgodziłam po dwa na stół będą a u pary młodej jeden tylko lód musimy zrobić ale spoko da się zrobić .
Stary 2010-04-19, 08:45   #4465
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Witam dziewczyny w ten piękny poranek bozzz jak mi się nie chciało wstawać też się późno wczoraj położyłam

Mieliśmy grilla jednak bez bananów:P

Sliczna jest i na Twoim miejscu chyba nie wiem co bym wybrała- z kwiatem czy bez... jeżeli nie masz welonu to chyba z kwiatem
Hej Monia
Za mną wczoraj chodził grill bo jak spacerowaliśmy to wszędzie czuć było zapach kiełbasek z grilla, mniam
Może jak w przyszłym tygodniu będzie fajna pogoda to w niedzielę sobie machniemy grilla bo na sobotę się już ze znajomymi umówiliśmy do pubu

Co do fryzurki to właśnie mam welon, ale fryzjerka twierdzi, że jak się do upnie to wcale nie bedzie z kwiatami tego wszystkiego zbyt wiele. Twierdzi, że można to wszystko ładnie połączyć, że kwiat z boku będzie się jakos łączył z welonem i będzie to fajie wyglądało.
Teraz powiem Wam, że mam wielki problem, bo tulipan we włosy mi nie pasuje Więc muszę zmienić koncepcję bukietu, a nie wiem na jaką

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Pomysł mojego TŻ także zaskoczył mnie strasznie i zaraz się zgodziłam po dwa na stół będą a u pary młodej jeden tylko lód musimy zrobić ale spoko da się zrobić .
A jak macie stoły? U nas bedą szły dwa równolegle do siebie, więc w jakiejś odległości by musiały być poustawiane te kubełki
Łod to żaden problem, tym się będzie zajmował facet od sali
Stary 2010-04-19, 08:52   #4466
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Monia
Za mną wczoraj chodził grill bo jak spacerowaliśmy to wszędzie czuć było zapach kiełbasek z grilla, mniam
Może jak w przyszłym tygodniu będzie fajna pogoda to w niedzielę sobie machniemy grilla bo na sobotę się już ze znajomymi umówiliśmy do pubu

Co do fryzurki to właśnie mam welon, ale fryzjerka twierdzi, że jak się do upnie to wcale nie bedzie z kwiatami tego wszystkiego zbyt wiele. Twierdzi, że można to wszystko ładnie połączyć, że kwiat z boku będzie się jakos łączył z welonem i będzie to fajie wyglądało.
Teraz powiem Wam, że mam wielki problem, bo tulipan we włosy mi nie pasuje Więc muszę zmienić koncepcję bukietu, a nie wiem na jaką

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

A jak macie stoły? U nas bedą szły dwa równolegle do siebie, więc w jakiejś odległości by musiały być poustawiane te kubełki
Łod to żaden problem, tym się będzie zajmował facet od sali
My będziemy mieć jak na biesiadzie 12 stołów równolegle poustawianych 6 z jednej i 6 z drugiej strony i Nasz na środku .

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

My liczyliśmy na stoły a Wy policzcie sobie na osoby np. flaszke stawiam na 6-8 osób to ile potrzebuje kubełków .
Stary 2010-04-19, 08:55   #4467
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
My będziemy mieć jak na biesiadzie 12 stołów równolegle poustawianych 6 z jednej i 6 z drugiej strony i Nasz na środku .

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

My liczyliśmy na stoły a Wy policzcie sobie na osoby np. flaszke stawiam na 6-8 osób to ile potrzebuje kubełków .

Muszę to sobie wszystko obliczyć W razie co kupimy takie kubełki, ale nie ukrywam, że lepiej by było, jakby ten facet je miał na stanie
Kurde, muszę chyba to wszystko gdzieś pospisywać, bo inanczej nie wyrobię
Stary 2010-04-19, 08:57   #4468
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę to sobie wszystko obliczyć W razie co kupimy takie kubełki, ale nie ukrywam, że lepiej by było, jakby ten facet je miał na stanie
Kurde, muszę chyba to wszystko gdzieś pospisywać, bo inanczej nie wyrobię
U Nas nikomu prócz młodych sie ten pomysł nie podoba ale Nam się podoba i po raz kolejny musze stwierdzić najlepsza decyzja jeśli chodzi o wesele to taka, ze sami je robimy .
Stary 2010-04-19, 08:59   #4469
gregia
Zakorzenienie

witam dziewczyny
Aniu fryzurka rzeczywiscie wyszła rewelacyjnie, tak samo jak ze zdjecia!!!
jaka ty szczuplutka na buzi jestes
ja tez byłam u fryzjera, ale wyszłam srednio zadowolona chciałam blond baleyage, ale mi troche pozostawiła brązowych pasemek i jak dla mnie sa troszke ciemne, ale pojde w lato to sobie znów kolorek zrobię, wogóle to sie zastanawiam, czy nie zmienic fryzjera w tej sytuacji szkoda mi tylko bo maja farby hatesisa, a one maja w składzie algi i włosów tak nie niszcza mocno jak inne i jak szybko łapia!! 15 min z folia na głowie siedziałam, a tak zawsze to przynajmniej 30 minut
ja tez mam imprezke rodzinna za soba, mała dostala na urodziny klocki lego i troche spokoju jest jak sie nimi zajmie, ale oczywiscie nie na długo!!!za duzo dobrego by było
gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 09:09   #4470
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
U Nas nikomu prócz młodych sie ten pomysł nie podoba ale Nam się podoba i po raz kolejny musze stwierdzić najlepsza decyzja jeśli chodzi o wesele to taka, ze sami je robimy .
Mi się ten pomysł potwornie podoba Wódka przynajmniej bedzie cały czas chłodna Na ciepłą potem goście wiecznie narzekają, a tak, jak bęzie cały czas chłodzona, to będzie bardzo smaczna

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
witam dziewczyny
Aniu fryzurka rzeczywiscie wyszła rewelacyjnie, tak samo jak ze zdjecia!!!
jaka ty szczuplutka na buzi jestes
ja tez byłam u fryzjera, ale wyszłam srednio zadowolona chciałam blond baleyage, ale mi troche pozostawiła brązowych pasemek i jak dla mnie sa troszke ciemne, ale pojde w lato to sobie znów kolorek zrobię, wogóle to sie zastanawiam, czy nie zmienic fryzjera w tej sytuacji szkoda mi tylko bo maja farby hatesisa, a one maja w składzie algi i włosów tak nie niszcza mocno jak inne i jak szybko łapia!! 15 min z folia na głowie siedziałam, a tak zawsze to przynajmniej 30 minut
ja tez mam imprezke rodzinna za soba, mała dostala na urodziny klocki lego i troche spokoju jest jak sie nimi zajmie, ale oczywiscie nie na długo!!!za duzo dobrego by było
Hej Justyś
Dziękuję bardzo Fryzurka mnie też zachwyciła Mogłabym taką mieć cały czas Bardzo dobrze się w niej czułam, więc to już połowa sukcesu
Z kolorem to mam tak samo. Robię sobie raz na pół roku balejaż ale też mi nie mogą cosik utrafić z kolorem. Kilka razy wyszłam super zadowolona, ale ostatnio wyraźnie określiłam jaki chcę kolor, a fryzjerka nałożyła mi jakiś dziwny, żółty i niestety nie czułam się zupełnie. Teraz jestem umówiona na środę 2 czerwca, czyli kilka dni przed śubem. Tym razem kolor napewno skonsultuję z właścicielką salonu, bo zawsze jak ona pomagała mi wybrać kolor to byłam zadowolona
Więc imprezka już za Tobą, penie niezłą wrzawę miałaś w weekend
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości