| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-04-16, 14:40 | #4441 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Schrimm :) 
				 | 

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Cytat: 
  Dokarmiać zwierzynę czy co?   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2010-04-16, 14:41 | #4442 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: K-g 
				 | 

Justyś-zatem kupiłam na białebuty.com (to nie jest reklama   moja kumpela tam zamawiała 2lata temu i była zadowolona,więc ja też zaryzykowałam-muszę je odebrać od krawcowej niedługo,żeby zdążyć rozchodzić-i żebym nie zapomniała kupić tych wkładek żelowych pod palce! A kosztowały mnie 111zł z przesyłką- kiedyś wspominałam,żem sknera  ale tak poważnie, to już kiedyś słyszałam o tej firmie i na fotkach ze ślubu widziałam.... obcasik 5cm-dla mnie najbardziej komfortowy | 
|     | 
|  2010-04-16, 14:43 | #4443 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Cytat: 
  . ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Ide bo kierowca mnie zatłucze za 10 mamy z pracy wyjechać  . | |
|     | 
|  2010-04-16, 14:44 | #4444 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: K-g 
				 | 

tak własnie sądziłam,a już myślałam,że nie doczekam odpowiedzi.... Zatem idę sobie, bo na pocztę jeszcze musze iść, potem do okulisty. W imieniu swoim i Kasi  o litość w pisaniu postów, bo ja się dopiero zaloguję w poniedziałek, to  zanim przeczytam... Buziole | 
|     | 
|  2010-04-16, 14:44 | #4445 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

dziewczyny ja bede sie zegnac, zycze wszystkim milego weekendu   a wiecie ze w ktorejs gazecie jest jakas karta rabatowa na jutro do roznych sklepow chyba glamour ale nie pamietam jak ktoras ma w planach jutro zakupy to warto moze kupic a noz sie przyda   to trzymajcie sie cieplutko buziaki papa   
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | 
|     | 
|  2010-04-16, 14:47 | #4446 | ||
				 | 

Cytat: 
  Ja też się zbieram  Buziale i do poniedziałku    Cytat: 
  Mam ją ale raczej się nie wybieram, bo nie ma rabatu na ciuchy w haemie i zarze  Buziaki Esti  Reszcie dziewczyn też życzę udanego weekendu, uciekam bo weekend mamy  Buziaki       
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | ||
|     | 
|  2010-04-16, 14:48 | #4447 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Na szczęście nie    jeździ tam, bo jak był mały hihih  to jeździł tam na obozy, potem został tam opiekunem (teraz też czasem jeździ jako opiekun) i ma tam przyjaciół. Jest to turystyka niekonwencjonalna  czyli jak przeżyć w lesie itp  Miłego weekendu dla wszystkich, które już uciekły!   
				__________________ "Zaiste, chciałoby się powiedzieć, że ludzie są diabłami na ziemi, a zwierzęta dręczonymi przez nich duszami" | 
|     | 
|  2010-04-16, 14:53 | #4448 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: Zebrzydowice 
				 | 

Cytat: 
 A mnie czeka prawdopodobnie grill w sobotę więc może być wesoło    /boski jest ten emot  / Wasze zdrowie laseczki  a ja chyba nie wiem co to za reklama  ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- wszystkim uciekinierkom życzę miłego weekendu  Mam pytanie do fanek usta usta i KSD- były ostatnio odcinki (sobota/środa?) bo mi się wydaje ze sobie odpuścili z wiadomego wzgledu, ale wol e być pewna   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-04-16, 15:01 | #4449 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

ja sie zegnam dziewczynki, zjem obiadek i uciekam do fryca. miłego weekendu kochane  ps.monika nie było KSD 
				__________________ POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI  www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl Edytowane przez gregia Czas edycji: 2010-04-16 o 15:03 | 
|     | 
|  2010-04-16, 15:03 | #4450 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ "Zaiste, chciałoby się powiedzieć, że ludzie są diabłami na ziemi, a zwierzęta dręczonymi przez nich duszami" | |
|     | 
|  2010-04-17, 13:49 | #4451 | ||
				 | 

Hej panienki     Niedawno wróciłam z fryzurki próbnej i jestem super zadowolona!!! Fryzjerka chciała mnie namówić na cosik innego, zaczęła kombinować, że może lepiej rozpuszczone włoski, potem upięte z boku, na końcu chciała mi zostawić część rozpuszczoną a część uwiązać w koczka, ale byłam twarda i obstawałam przy tej fryzurce, którą Wam kiedyś wkleiłam. Właściciela salonu też stwierdziła, że to jest fryzurka dla mnie i dziewczyna, która mnie zawsze czesze nie miała już nic do gadania  Troszkę sie obawiałam, co mi uplecie, ale końcowy efekt mnie zachwycił  Dokładnie czegoś takiego oczekiwałam!!! Fryzurka jest lekka, nie sztuczna, po prostu piękna  Fryzjerka namówiła mnie też na upięcie z boku kwiatka  Nie miałam przey sobie żadnego, dlatego gdzieś pobiegła i przyniosła dwa, jednego gerbera, a drugą różyczkę. Od razu odradziła mi kremowy bukiecik i kremowego kwiata we włosach, bo powiedziała, że cała się zleję. Zaczęła mnie namawiać na cosik w kolorze bordo, bo podobno ten kolor będzie do mnie najbardziej pasował  Jak tylko zrobię foto fryzurki to Wam je wrzucę, żebyście mogły same ocenić jak to wszystko wyszło  Dzisiaj jeszcze jedziemy do Poznania po buty, koszule (par dwie- jedna na ślub a druga na poprawiny), skarpetki i bieliznę dla męża mojego przyszłego  Mam nadzieję, że uda się nam cosik fajnego znaleźć  Cytat: 
  Moja kumpela ma męża leśnika i jak się im urodziło dziecko to kupił dla tego dziecka mały kask, żeby mogli razem chodzić na obchód lasu  Cytat: 
  Też już mi się marzy jakiś grillik, szczegolnie mam już ochotę na jakieś miesko z grilla, a jeszcze bardziej na grillowanego pstrąga      Albo na banany z miodem      Z powodu tej żałoby nie puścili ani usta usta ani KSD   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-04-17, 15:02 | #4452 | |
				 | 

Cytat: 
  super, ze jestes zadowolona z fryzurki  juz nie moge sie doczekac zeby zobaczyc pokaż nam jak najszybciej   Ja bylam dzisiaj z przyszla szwagierka i tesciowa wybierac jakies kreacje dla nich no ale nic nie wybraly bo w sumie nie bylo z czego wybierac   no ja to juz wogole mam dosyc ile mozna o tym gadac ja rozumiem, ze to jest tragedia ale zeby nic innego nie puszczac w tv tylko caly czas ten sam temat walkowac   
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | |
|     | 
|  2010-04-17, 16:21 | #4453 | |
				 | 

Cytat: 
  podobają mi się upięcia z kwiatkiem, szczególnie jeśli jest to delikatne upięcie  Leśnikiem nie jest i niech go Pan Bóg chroni przed tym! (pomimo, że jest ateistą)  Ja w tamtym tygodniu miałam "otwarcie sezonu" i zrobiliśmy ognisko    banany z grilla i nutellą są przepyszne!! ahhhh aż się rozmarzyłam   
				__________________ "Zaiste, chciałoby się powiedzieć, że ludzie są diabłami na ziemi, a zwierzęta dręczonymi przez nich duszami" | |
|     | 
|  2010-04-18, 14:20 | #4454 | 
				 | 

Hej Dziewczęta   Właśnie czeka na Piotrka bo wybieramy się zaraz na spacerek  Pogoda jest boska, więc trzeba korzystać   Pochwalę się, że już u Piotrka w kościele wisimy na zapowiedziach    Na spacerze podejdziemy pod mój kościół zobaczyć czy i tam nas już nie powieszono  Wczoraj pojechaliśmy do Poznania, ale nic się nam nie udało kupić, prócz koszuli. Piotrkowi nie podobały się żadne buty, jak już jedne stwierdził, że są fajne, to nie było rozmiaru  Zatem w przyszłym tygodniu czeka nas kolejne bieganie po sklepach, bo trzeba te butki kupić jak najszybciej  Koszulkę kupiliśmy w Sunset'cie, tylko tam cosik na Piotrka pasowało  Jest koloru ecru, na spinki. Zatem kolejna rzecz nam dosżła do kupienia- spinki  Wrzucam Wam fotki koszuli, jakoś jest nieco zjedzona   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | 
|     | 
|  2010-04-18, 14:27 | #4455 | 
				 | 

A oto i obiecane fotki fryzurki   Porobiłam zdjęcia z każdej strony, z kwiatkiem i bez żebyście mogły zobaczyć jak wyglądała   Kwiatek już dość umęczony  Jak jechaliśmy na zakupy wyciągnęłam go z włosów i od razu zrobiłam foto, żebyście mogły zobaczyć jak wygląda to "bez"  Fryzurka trzymała się dzisiaj również super, choć ją już zepsułam, bo chciałam umyć włoski  Wyciągnęłam 32 spinki       
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-04-18, 14:32 | #4456 | 
				 | 

Jeszcze jedna próba, bo fotki mi się nie chciały zalączyć    
|     | 
|  2010-04-18, 15:07 | #4457 | 
				 | 

Aniu bardzo ladna fryzurka, sliczna  ale czemu takie male fotki moze uda sie troszke wieksze wkleic zeby moc z bliska zobaczyc co   
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | 
|     | 
|  2010-04-18, 17:35 | #4458 | 
				 | 

Cudowna fryzurka!! z kwiatkiem jest przepięknie    
				__________________ "Zaiste, chciałoby się powiedzieć, że ludzie są diabłami na ziemi, a zwierzęta dręczonymi przez nich duszami" | 
|     | 
|  2010-04-19, 08:19 | #4459 | 
				 | 

Bardzo ładna fryzurka   . Witam po tym męczącym weekendzie  dwie imprezy są w stanie człowieka wykończyć  . Jednak nowina jedna z zaproszonych koleżanek otwarła salon odnowy biologicznej wraz z opalaniem natryskowym i mam być królikiem doświadczalnym   . Teściowa zaczyna dawać w kość  zadzwoniła wczoraj o 24 żebyśmy się zastanowili bo ona wymysliła, że chce jeszcze dwie swoje kuzynki mój zrobił tak hmmm zastanowiliśmty się nie ma mowy  . To tyle nowości a i kubełki na lód zamawiamy 25 szt. na wódeczkę  . | 
|     | 
|  2010-04-19, 08:27 | #4460 | ||
				 | 

Hej hej dziewczyny   Ale jestem dzisiaj padnięta. Wczoraj dość późno poszłam spać a dzisiaj bardzo wczesna pobudka  Jeszcze bym chętnie pospała, a tu trzeba pracować  W sobotę miała do mnie zadzwonić ta laska, co bierze ślub w piątek, ale nie zadzwoniła, wiec skontaktuję się z tą dziewczyną ze soboty i się z nią spotkam i sobie razem wszystko uzgodnimy  Przecież tej z piątku nie bedę się prosić o to, żeby ubierała z nami kościół  Wczoraj poszlismy na baaardzo długi spacerek, łaziliśmy przez 4 godziny!!!! Obeszliśmy oba kościoły i jesteśmy w obu już na zapowiedziach  Weszliśmy w drodze powrotnej do teściów, ale teściowa jest na Piotrka obrażona, a co za tym idzie ze mną też nie gadała. Minę miała taką, że miałam jej ochotę przywalić  Posiedzieliśmy chwilkę i poszliśmy dalej, bo w takiej atmosferze to żadna przyjemność  Cytat: 
 Cytat: 
      Kasiu, powiedz mi gdzie kupujesz te kubełki? Czy one są jakoś bardzo drogie? I jakie są duże? Bo bardzo podoba mi się pomysł z kubełkami na wódkę   
|     | 
|  2010-04-19, 08:37 | #4461 | |
				 | 

Cytat: 
  . ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- My chyba na allegro zamówimy jak facet zejdzie z ceny  . http://aukcja.onet.pl/search.php?str...&change_view=1 Edytowane przez fistaszek24 Czas edycji: 2010-04-19 o 08:38 | |
|     | 
|  2010-04-19, 08:37 | #4462 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: Zebrzydowice 
				 | 

Witam dziewczyny w ten piękny poranek  bozzz jak mi się nie chciało wstawać  też się późno wczoraj położyłam  Mieliśmy grilla jednak bez bananów:P Sliczna jest  i na Twoim miejscu chyba nie wiem co bym wybrała- z kwiatem czy bez... jeżeli nie masz welonu to chyba z kwiatem   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-04-19, 08:38 | #4463 | |
				 | 

Cytat: 
   W środę Piotrek się bedzie widział z facetem od sali i zapyta, czy mają takie na stanie, ale wiesz, wcześniej wolę podpytać Ciebie, ile to kosztuje i takie tam, w razie jakbyśmy musieli kupować   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2010-04-19, 08:42 | #4464 | |
				 | 

Cytat: 
  . | |
|     | 
|  2010-04-19, 08:45 | #4465 | ||
				 | 

Cytat: 
  Za mną wczoraj chodził grill bo jak spacerowaliśmy to wszędzie czuć było zapach kiełbasek z grilla, mniam    Może jak w przyszłym tygodniu będzie fajna pogoda to w niedzielę sobie machniemy grilla bo na sobotę się już ze znajomymi umówiliśmy do pubu  Co do fryzurki to właśnie mam welon, ale fryzjerka twierdzi, że jak się do upnie to wcale nie bedzie z kwiatami tego wszystkiego zbyt wiele. Twierdzi, że można to wszystko ładnie połączyć, że kwiat z boku będzie się jakos łączył z welonem i będzie to fajie wyglądało. Teraz powiem Wam, że mam wielki problem, bo tulipan we włosy mi nie pasuje  Więc muszę zmienić koncepcję bukietu, a nie wiem na jaką  ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat: 
  Łod to żaden problem, tym się będzie zajmował facet od sali   
|     | 
|  2010-04-19, 08:52 | #4466 | |
				 | 

Cytat: 
  . ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- My liczyliśmy na stoły a Wy policzcie sobie na osoby np. flaszke stawiam na 6-8 osób to ile potrzebuje kubełków  . | |
|     | 
|  2010-04-19, 08:55 | #4467 | |
				 | 

Cytat: 
 Muszę to sobie wszystko obliczyć  W razie co kupimy takie kubełki, ale nie ukrywam, że lepiej by było, jakby ten facet je miał na stanie  Kurde, muszę chyba to wszystko gdzieś pospisywać, bo inanczej nie wyrobię   
|     | 
|  2010-04-19, 08:57 | #4468 | |
				 | 

Cytat: 
   . | |
|     | 
|  2010-04-19, 08:59 | #4469 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

witam dziewczyny  Aniu fryzurka rzeczywiscie wyszła rewelacyjnie, tak samo jak ze zdjecia!!! jaka ty szczuplutka na buzi jestes  ja tez byłam u fryzjera, ale wyszłam srednio zadowolona  chciałam blond baleyage, ale mi troche pozostawiła brązowych pasemek i jak dla mnie sa troszke ciemne  , ale pojde w lato to sobie znów kolorek zrobię, wogóle to sie zastanawiam, czy nie zmienic fryzjera w tej sytuacji  szkoda mi tylko bo maja farby hatesisa, a one maja w składzie algi i włosów tak nie niszcza mocno jak inne i jak szybko łapia!! 15 min z folia na głowie siedziałam, a tak zawsze to przynajmniej 30 minut ja tez mam imprezke rodzinna za soba, mała dostala na urodziny klocki lego i troche spokoju jest jak sie nimi zajmie, ale oczywiscie nie na długo!!!za duzo dobrego by było   
				__________________ POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI  www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl | 
|     | 
|  2010-04-19, 09:09 | #4470 | ||
				 | 

Cytat: 
  Wódka przynajmniej bedzie cały czas chłodna  Na ciepłą potem goście wiecznie narzekają, a tak, jak bęzie cały czas chłodzona, to będzie bardzo smaczna  Cytat: 
  Dziękuję bardzo  Fryzurka mnie też zachwyciła  Mogłabym taką mieć cały czas  Bardzo dobrze się w niej czułam, więc to już połowa sukcesu  Z kolorem to mam tak samo. Robię sobie raz na pół roku balejaż ale też mi nie mogą cosik utrafić z kolorem. Kilka razy wyszłam super zadowolona, ale ostatnio wyraźnie określiłam jaki chcę kolor, a fryzjerka nałożyła mi jakiś dziwny, żółty i niestety nie czułam się zupełnie. Teraz jestem umówiona na środę 2 czerwca, czyli kilka dni przed śubem. Tym razem kolor napewno skonsultuję z właścicielką salonu, bo zawsze jak ona pomagała mi wybrać kolor to byłam zadowolona  Więc imprezka już za Tobą, penie niezłą wrzawę miałaś w weekend   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

Mój jedzie do lasu... normalnie, człowiek lasu
 Mój jedzie do lasu... normalnie, człowiek lasu ... a jutro uczelnia :/
... a jutro uczelnia :/