Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-17, 16:06   #3031
skorpionek19
Rozeznanie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Właśnie zakończyłam dzisiaj służbę w kuchni, pałeczki upieczone, sałatka zrobiona, baba cytrynowa już stygnie
Teraz czas na odpoczynek...

DARUSIA - malutka jest prześliczna, no dosłownie mała księżniczka Moja córeczka ze mną oglądała i powiedziała, ze ona jest taka słodka

skorpionek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 16:07   #3032
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

A ja mam dzisiaj taki nastroj, ze TZ-ta zabilabym siekiera.
W ogole od jakiegos czasu drazni mnie strasznie mimo,ze jestesmy od siebie kilkaset kilometrow

Martwie sie tym moczem , w poniedzialek raz jeszcze zaniose do analizy, a jesli nadal bedzie zly zaczne brac przepisany antybiotyk Amotaks.
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 19:15   #3033
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Ale tutaj pogoda dzisiaj!!! Slonce caluski dzien no i w miare cieplo. Wlasnie wstawilam lasagne do piekarnika. Musze troszke rozpiescic mojego mezczyzne ktory od rana robi nasz ogrod. Ja pomagam jako pielegniarka na posterunku, juz dwa opatrunki mu zalozylam . Ale efekty jak narazie wspaniale, juz sie nie moge doczekac tego siedzenia w ogrodku na slicznych mebelkach w sloncu .

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 19:32   #3034
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

Witam! Czy mogę się do was dołączyć? Jestem w 8 tygodniu ciązy, termin mam na 25 listopad. Mam na imię ągnieszka mam 25 lat
Stary 2010-04-17, 21:16   #3035
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
do mnie polozna przychodzi w poniedzialek, bedziemy rozmawiac, a swoj adroga nie moge wierzyc ze maluszek juz bedzie mial 2 tygodnie pojutrze!
a teraz z innej beczki mniej przyjemniej : ile po porodzie mniej wiecej "cieknie" a miejsc intymnych bo mnie juz sie konczy chyba:P
aaa no i juz kompletnie nic nie boli
Darusiu mi ciekło 2 tygodnie, ale bolało chyba z miesiąc, ale ja bardzo popękana i pozszywana byłam.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
Witam! Czy mogę się do was dołączyć? Jestem w 8 tygodniu ciązy, termin mam na 25 listopad. Mam na imię ągnieszka mam 25 lat
No pewnie, że możesz dołączyć. Napisz coś o sobie, czy to Twoja pierwsza ciąża, jak się czujesz itp.
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 21:21   #3036
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Witaj Aga . W weekendy jest u nas troszke ciszej ale w tygodniu sie rozkrecamy . Gratuluje ciazy i zycze spokojnych 9 miesiecy. Weronisia juz sie spytala to co sama chcialam spytac wiec nie bede powtarzac . Za to wrzuce Cie na nasza liste brzuchatek. I jak masz jakies fotki z USG to wklejaj, chetnie obejrzymy

Stary 2010-04-17, 22:43   #3037
anula_81
Zakorzenienie

hej dziewczyny!
rzeczywiscie dzisiaj cicho. my po powrocie z grilla, bylo bardzo fajnei ale dzieciaczkow sporo i roczny chlopczyk mojej psiapsioly od ktorej jak tylko zaszlam w ciaze dostalam mnostwo ciuszkow po hjej maluszku i jak poronilam to nie wynioslam ich nawet do piwnicy bo nie mialam psychicznie sily i dzisiaj tak jak teraz wrocilismy to sie na nie natknelam i az mnie zmrozilo, pamietam jak je ogladalam z taka radoscia.

poza tym zaczelam znowu dzis krwawic mocniej, ide do mojegp norweskiego ginekologa tak na wszelki wypadek we wtorek w koncu place tu mega wysokie podatki! Ale i tak za 2 tyg kupuje bilet do PL i lece na konsultacje.
A jak minela wam sobota?

PS.Kasiu my meble na tarasie tez juz rozlozonesezon czas zaczac

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 22:51   #3038
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

tragedia
malenstwo tak krzyczalo ze wyladowalismy na duzurze u pediatry dostala na dodatek plesniawek, przepisala nutramigen zobaczymy co dalej
my oboje placzemy razem z nia
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 08:40   #3039
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Witaj Aga . W weekendy jest u nas troszke ciszej ale w tygodniu sie rozkrecamy . Gratuluje ciazy i zycze spokojnych 9 miesiecy. Weronisia juz sie spytala to co sama chcialam spytac wiec nie bede powtarzac . Za to wrzuce Cie na nasza liste brzuchatek. I jak masz jakies fotki z USG to wklejaj, chetnie obejrzymy
Dziękuję wam bardzo. Czuję się nawet nieźle ale dokuczają mi mdłości nie mogę patrzeć na jedzenie a wiem że powinnam jeść dla dobra dzidzi. z usg mam fotki ale zrobiłam zdjęcie telefonem(lekarz nie miał papieru do usg żenada), ale nie mam kabla do komputera więc to zrobi mój narzeczony. To moja 3 ciąża. Mam już syna Dawida 5 lat i córkę 2latka ma na imię oliwia. Znacie sposoby na mdłości?

Edytowane przez agnieszka255
Czas edycji: 2010-04-18 o 08:42
agnieszka255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 10:06   #3040
metropolitan
Zadomowienie

darusiu, biedna malutka, no tak mi jej szkoda i was, bo tyle preżywacie z nią. miejmy nadzieję, że po tej wizycie się poprawi bobaskowi

Cześć Agnieszka. ale masz fajnie, 25 lat i już dwójkę maluchów odchowanych. Super być taką młodą mamusią! ja nie miałam mdłości, no ale mówią, żeby coś zjeść jeszcze przed wstaniem z łóżka, mojej koleżance pomagał suchy chleb zjedzony jeszcze na czczo. A w 2 poprzednich ciążach nie miałaś mdłości?

u nas słoneczko dziś piękne, wczoraj mnie strasznie pęcherz bolał i dzisiaj od rana też mnie ćmi... jutro idę powtórzyć badania moczu, pewnie mam masakrę, naprawdę ja się już w życiu tyle tych zapaleń wycierpiałam, że jakby można tak było, to bym sobie normalnie wycięła ten pęcherz w piz....
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 10:12   #3041
Darusiaaaa
Zakorzenienie

cala noc przespana!! malenstwo zadowolone !! nie placze, mleko zmienione na nutramigen-99% na skaze, jest super grzeczna, nie meczy sie, nam juz sil brakowalo ale poki co odpukac.
A.Camus
Stary 2010-04-18, 10:54   #3042
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Hej dziewczynki!

Ja jak zawsze w niedziele ranno siedze sobie przy stole w kuchni a tz robi sniadanko . Malutka sobie wesolo kopie i zapowiada sie piekny dzien.

Darusia dobrze ze mala juz przespala slicznie nocke. Czyli jednak ta skaza... No coz, moze dla nas to mleczko nie wydaje sie jakies apetyczne to dla niemowlat nie robi zadnej roznicy. Pamietam jak moj brat sie tym zajadal a nas skrecal sam zapach. A skaza jej przejdzie i spokojnie bedziesz mogla jej dawac pozniej mleczne wyroby. Najwazniejsze zeby teraz jej bylo dobrze i zebyscie nie musieli patrzec jak cierpi.

Anulka moze popros tz-a zeby te ubranka gdzies schowal?

Agnieszka wow, bedziecie mieli trojke!!! Jesli chodzi o mdlosci to niestety nie umiem pomoc bo sama nie mialam wogole wiec nie musialam tego tematu nigdy zglebiac i wyszukiwac metod. Wiem ze Pandziolka bardzo sie meczyla z mdlosciami i wymiotami. Niestety zadko zaglada, ale kto wie, moze dzisiaj sie zjawi i cos ci doradzi

Stary 2010-04-18, 11:38   #3043
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Haj laseczki

Ja dzisiaj sie nauczyłąm spać na lewym boku, bo Filip nie pozwalał nawet 5 min leżeć na prawym, co za mały złośnik Ola taka nei była, a tak go chwaliłam jaki on to grzeczny mężuś się dziwi jak on może tak mocno mi nogi wypinac i pokazywac, z emu się nie podoba, normalnie az tak nei kopie, mówie Wam , sama jestem w szoku, ze dzidziuś w brzuchy już ma taki charakterek

Witaj Aga!! Gratuluję kolejnej pociechy!!! Jak super, będziesz miała trójeczkę! Oby Twoja pociecha rosła szybciutko i zdrowo!! Masz termin porodu w datę naszego ślubu jak fajnieTrzymam mocno kciuki kochana żeby mdłości szybko Ci pzreszły, ja nie niałkam więc nie bardzo wiem co pomaga, podobno cherbatka imbirowa i banany.

She dziękuję za rade, ja mam 2 preparaty żelaza, jeden mocniejszy a 2 słabszy i mam brać 2 razy dziennie, po obu jest fatalnie, mdłości, wredne wzdęcia i bulgotania totalne w jelitach i żołądku, muszę zadzwonić do leakarza i mu powiedziec, ze mi to nei leży, ale jeszcze poczekam, bo pisze na ulotce, ze organizm sie przyzwyczai, fakt po magnezie też miałam sensacje i po tygodni mi przeszło wszystko.

Darusiu ale się wymęczyliście wszyscy, dobrze, ze już jest lepiej, jak nic to ta wredna skaza, ja nie mogę skad się to bierze! Oli też Nutramigen pomógł i szybko jadła kaszki Nestle, nic się nei martw, wyrośnie z tego.

A ja mam pytanko do laseczek ze spinającymi sie brzusiami, kochane jak często i czy dalej się Wam spinają? Ja mam wrażenie, ze mnie częściej sie spina i się martwię, nie mocniej, na około 20 sekund i to dziwne uczucie jest mniejsze, ale nie przechodzi, mówiłam ostatnio ginkowi, ale nie dał mi już nospy ani nic innego i wszystko było ok więc kazał się nei martwić.

A tak w ogóle moja przyjaciółka której tydzie ń temu wody odeszły w 34 tc urodziła wczoraj przez cc zdrowiutką Amelkę jest śliczna i ma włoski jeszcze nie wiem ile waży i mierzy, ale będe pod wieczór dzownic do niej, to Wam napiszę.

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 12:19   #3044
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

A my wczoraj dostalismy pierwszy prezent - od mojej chrzestnej
Stary 2010-04-18, 12:26   #3045
Kasia_Dublin
Zadomowienie

irsin sliczne buciki . No to powolutku wyprawka sie sklada .

Carol Filipek juz pokazuje kto u was rzadzi . Maly urwisek

Stary 2010-04-18, 12:35   #3046
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
irsin sliczne buciki . No to powolutku wyprawka sie sklada .

Carol Filipek juz pokazuje kto u was rzadzi . Maly urwisek
Ja już mu zapowiedziałam, ze jak się urodzi, to mu te nogi pogryzę za to kopańsko rządzi na całego maluch jeden, ale to do czasu narodzin tylko Wiesz, mogłabym leżeć na tym prawym boku, ale boję się, ze mu na czymś lezę i się odwracam żeby go nie uszkodzić, a poza tym to jes tak bolesne i dokuczliwe, ze się nie da wyleżeć, przedziwne czucie jak się zaprze nóżką i tak ja z całej siły przesuwa po brzuszku ciekawe czy Twoja córusia też tak Ci będzie robiła

Irsin cudne buciczki!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-04-18, 12:39   #3047
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Ja już mu zapowiedziałam, ze jak się urodzi, to mu te nogi pogryzę za to kopańsko rządzi na całego maluch jeden, ale to do czasu narodzin tylko Wiesz, mogłabym leżeć na tym prawym boku, ale boję się, ze mu na czymś lezę i się odwracam żeby go nie uszkodzić, a poza tym to jes tak bolesne i dokuczliwe, ze się nie da wyleżeć, przedziwne czucie jak się zaprze nóżką i tak ja z całej siły przesuwa po brzuszku ciekawe czy Twoja córusia też tak Ci będzie robiła

Irsin cudne buciczki!!!
A pewnie! Dopoki jest w brzuszku ma taryfe ulgowa . No malutka narazie jest bardzo delikatna ale to pewnie dlatego ze jest jeszcze malutka. Jak troszke podrosnie to moze i zacznie sie bunt zobaczymy . Ale czuje ja coraz wyrazniej i czesciej wiec to jest chyba poczatek konca spokoju

Stary 2010-04-18, 12:45   #3048
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
A pewnie! Dopoki jest w brzuszku ma taryfe ulgowa . No malutka narazie jest bardzo delikatna ale to pewnie dlatego ze jest jeszcze malutka. Jak troszke podrosnie to moze i zacznie sie bunt zobaczymy . Ale czuje ja coraz wyrazniej i czesciej wiec to jest chyba poczatek konca spokoju
Moj też był taki delikatny i jak go chwaliłam, ze grzeczniejszy od Oli no to goprzechwaliłam i teraz daje popisy teraz jak siedz ez kompem na kolanach, to brzuś faluje od kopniaków, niesamowite jakie te dzieciaczki są silne, ale ja się ciesze , nech kopie ile się da, przynajmmniej człowiek się nie martwi a powiem Ci, ze dziewczynki sa czasami większymi łobuzami w brzusiu, moja Olcia taka byłaa potem juz nie mialam z nią problemów

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-04-18, 13:14   #3049
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Moja tez dawala popalic , ale wtedy myslalam ze to silny Kacper

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

irsin bitki wypas
A.Camus
Stary 2010-04-18, 15:32   #3050
pandziolka
Raczkowanie

agnieszka 255 witaj.współczuję Ci bardzo tych mdłości,bo wiem jakie to "nie fajne".ja męczyłam się z mdłościami i wymiotami gdzieś do 16-17 tygodnia,ale zazwyczaj przechodzą około 12 tygodnia.ja próbowałam różnych sposobów,ale szczerze mówiąc niewiele dawały.ale może akurat na Ciebie coś zadziała?przed wstaniem z łóżka jedz sucharki albo herbatniki,staraj się rano nie jeść rzeczy ani zbyt gorących ani zbyt zimnych,podobno pomaga herbata imbirowa,albo banany.mi przez chwilę pomagała coca-cola i jabłka.a co do jedzenia to ja też nie mogłam na nie patrzeć,a szczególnie na mięso.wiadomo,że musiałam coś zjeść i dlatego jadłam 2-3 pierogi,albo kluski śląskie,kopytka.to było moje menu przez kilka tygodni.na pocieszenie mogę dodać,że mój apetyt wrócił teraz do normy,a dzidziuś i brzuszek rosną zdrowo.
no i gratuluję trzeciego maluszka

Carol niezły rumcajs z tego Twojego Filipka moje maleństwo też fika coraz bardziej i mocniej daje mi się we znaki.już się nie mogę doczekać środy oby tylko nam się nie odwróciło pleckami.tacy jesteśmy ciekawi

Darusia bardzo się cieszę,że z Oliwką już lepiej.na pewno to wielka ulga dla Was.bo ja też bym nie mogła patrzeć na cierpienia takiej kruszynki.

Irsin buciki słodziutkie

Kasiu a Ty pewnie się dzisiaj wygrzewasz już w ogrodzie??zrób parę fotek i pochwal się co ten Twój TŻ wykombinował

a ja muszę się pochwalić,że jeszcze w czwartek byłam na "babskim wieczorze" i mój brzuszek był taki płaski,a już od wczoraj mam piłeczkę. z dnia na dzień wyglądam bardziej ciążowo.najbardziej cieszy to mojego tż-a
pandziolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 16:19   #3051
Kasia_Dublin
Zadomowienie

pandziolka no dzisiaj sie nie wygrzewamy bo niestety jest troszke chlodno i slonko co chwila zachodzi chmurami. Ale za to bylismy sobie na zakupach, kupilam same pysznosci ktore zaraz bede wcinac (wedzona makrele, sledziki, serek salami i pomidory ktore zaraz zaleje smietana i bedzie salatka, mniam!). A foteczki wkleje jak juz zgram na kompa, ale prace i tak sa jeszcze w trakcie. Najgorsze juz jest skonczone, ale teraz trzeba pomalowac plot no i jakies roslinki pokupowac a po meble pojedziemy dopiero za 2 lub 3 tygodnie. Takze plan jest taki zebysmy sie z tym uporali do konca maja jak zacznie sie sezon grillowania

Stary 2010-04-18, 16:50   #3052
latko0
Zadomowienie

Cytat:

Irsin cudne buciczki!!!
Witajcie kochane!
Dziś strasznie późno do was zajrzałam, ale rano jak wstaliśmy to śniadanko zjedliśym, pooglądaliśmy formułe a później do teściowej na obiadek. Po obiadku mąż na spacer nas wyciągnął i powiem wam że już dawno nie przeszłam tyle... Chyba z 8 km albo więcej. Ale fajnie bo poszliśmy na taki piknik i pełno ludzi było i młodych rodziców z maluszkami biegającymi i takimi jeszcze w wózku. Super. Tylko teraz mnie nogi bolą i mi spuchły. Mąż nalał mi wody z solą i moczę ulga.
A po za tym pogoda dzisiaj boska ponad 20 stopni
A wczoraj wieczorem jeszcze byliśmy na urodzinach przyjaciele wprawdze nie długo bo nie miałam siły ale miło było.
Karolinko powiem Ci że nasz synek ma tak samo, tylko ja jak leże na lewym boku to mnie kopie
Co do imienia naszego synka to ostatnio rozważamy z mężusiem dwa imiona Filip i Jan ja jestem bardziej za Jasiem no ale Filipek też może być więc może dojdziemy do porozumienia.

Irnis ślicznie buciki

Witaj Agnieszko! super że już 3 dzidzulej, ja też chce trójkę i najlepiej wałaśnie w takim odstępie wiekowym jak ty masz. Super
A na mdłości polecam sucharka zanim wstaniesz z łóżka, mi pomagało. Piłam też herbatkę imbirową ale na mnie tak sobie działała.
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 17:08   #3053
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
tragedia
malenstwo tak krzyczalo ze wyladowalismy na duzurze u pediatry dostala na dodatek plesniawek, przepisala nutramigen zobaczymy co dalej
my oboje placzemy razem z nia
....
cala noc przespana!! malenstwo zadowolone !! nie placze, mleko zmienione na nutramigen-99% na skaze, jest super grzeczna, nie meczy sie, nam juz sil brakowalo ale poki co odpukac.
Darusia mogłabym napisać: a nie mówiłam
Dobrze, że pojechałaś z nią do szpitala. Widzisz, jednak szybka zmiana ulżyła jej w cierpieniu. Bardzo się cieszę, że ona już nie cierpi bidulka.

Cytat:
Dziękuję wam bardzo. Czuję się nawet nieźle ale dokuczają mi mdłości nie mogę patrzeć na jedzenie a wiem że powinnam jeść dla dobra dzidzi. z usg mam fotki ale zrobiłam zdjęcie telefonem(lekarz nie miał papieru do usg żenada), ale nie mam kabla do komputera więc to zrobi mój narzeczony. To moja 3 ciąża. Mam już syna Dawida 5 lat i córkę 2latka ma na imię oliwia. Znacie sposoby na mdłości?
Agnieszka fajnie, że będziesz miała trzecie, przynajmniej nie będę tu osamotniona Większość brzuchatek czeka na swoje pierwsze ewentualnie drugie dziecko

A na mdłości polecam herbatkę imbirową. Możesz też do normalnej herbaty utrzeć korzeń imbiru Mi odeszły mdłości na dobre.

A ja dziś pogrilowałam na balkonie a potem opalałam się z przykrytym brzusiem Uwielbiam upały.
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 23:05   #3054
kardashi
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Trochę Was opuściłam.. A to święta.. później szpital. i jakoś nie mogłam sie wbić

Jestem jeszcze w dwupaku.. a mało brakowało. Spędzilam 10 dni w szpitalu.. Poszłam na założenie krążka. Ale gin powiedział że narazie się powstrzymamy, bo szyjka stoi w miejscu. Ale za to miałam skurczę. Dostałam zastrzyki na szybszy rozwój płucek u małej w razie czego i leki przeciw skurczom. Miałam już wyjść do domu ale na usg okazało się że nie mam wód! Mało brakowalo a mała była by już na świecie. Ale mój gin powiedział że to może być reakcja małej na te leki. odstawił i po kilku dniach wody przybrały i jestem w końcu w domku
Za 2 tygodnie mam wizyte, to bedzie 38 tydzień, jak nie urodzę. Do tego czasu mam leeżeeć w łózku, oszczędzać się, bo mala może w każdej chwili wyjść.

Mam nadzieje że u Was wszystko w porządku ?

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 08:23   #3055
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Trochę Was opuściłam.. A to święta.. później szpital. i jakoś nie mogłam sie wbić

Jestem jeszcze w dwupaku.. a mało brakowało. Spędzilam 10 dni w szpitalu.. Poszłam na założenie krążka. Ale gin powiedział że narazie się powstrzymamy, bo szyjka stoi w miejscu. Ale za to miałam skurczę. Dostałam zastrzyki na szybszy rozwój płucek u małej w razie czego i leki przeciw skurczom. Miałam już wyjść do domu ale na usg okazało się że nie mam wód! Mało brakowalo a mała była by już na świecie. Ale mój gin powiedział że to może być reakcja małej na te leki. odstawił i po kilku dniach wody przybrały i jestem w końcu w domku
Za 2 tygodnie mam wizyte, to bedzie 38 tydzień, jak nie urodzę. Do tego czasu mam leeżeeć w łózku, oszczędzać się, bo mala może w każdej chwili wyjść.

O Kardashi, witaj po latach

Mam nadzieje,ze sie dobrze czujesz i trzymam kciuki zeby bylo wszystko jak najlepiej!

Ja oddalm dzisiaj znowu siuski do analizy, zobaczymy co wyjdzie - mam nadzieje,ze moze cos sie poprawi.

I zaraz wyjezdzam,jade do W-wy- moja siostra ma dzisiaj premiere w teatrze

Milego dnia
Stary 2010-04-19, 08:32   #3056
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczynki

Hej kochana!!

Dbaj o siebie slonce i lez jesli muszisz, sama wiesz, z eto jeszcz etylko kilka tygodni, trzymam kciuki i wiem ze musi byc dobrze, tylko pamietaj lez i odpoczywaj, bez stresu i wysilku!

A u mnie poniedzialek..praca, praca i bleeee....

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2010-04-19, 09:21   #3057
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczynki

Witaj Kardashi
Już się stęskniłyśmy za Tobą
No Kochana już 36 tydziń to już sama koncóweczka, leż narazie jak lekarz kazał a od 38 tyg to już spokojnie malutka może się rodzić

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Hej kochana!!

Dbaj o siebie slonce i lez jesli muszisz, sama wiesz, z eto jeszcz etylko kilka tygodni, trzymam kciuki i wiem ze musi byc dobrze, tylko pamietaj lez i odpoczywaj, bez stresu i wysilku!

A u mnie poniedzialek..praca, praca i bleeee....
Anulko nie martw się, bądz silna. Jeśli ta baba zacznie się panoszyć to powiedz jej że wkońcu zatrudnili Cię tu, sami chcieli, i że może tradycji nie znasz ale Twoje projekty są dobre i ludzie są z nich zadowolone. Więc niech spada.
Stary 2010-04-19, 09:59   #3058
Carol77
Zakorzenienie

Witajcie laseczki

Weszłam na wagę i znowu więcej...dzisiaj 56,5. Maluch w nocy był grzeczniejszy, bo spałam prawie cały czas na lewym boku, dobrze, że mam ten kojec, bo chyba bym nie wyleżała w ogóle.

Kardashi kochana nonareszcie jesteś! Swoje przeszłaś, moja przyjaciółka miała podobnie, tylko jej wody odeszły w 34 tc bez skurczy i tydzień ja potrzymali w szpitalu i mała się urodziął w sobote przez cc i jest cudna i zdrowa. Dobrze, ze teraz są leki które pomagają płuckom szybciej dojrzec i nawet 34 tyg maluszki nie muszą być w inkubatorach. Trzymaj ise kochana, teraz pewnie przenosisz malutką , bo to tak jest na przekór najważniejsze dbaj o siebie i się nie przemęczaj.

Anulko kochana nie martw się i nie denerewuj, daj jej popalić jak bedzie sie wtrącać!

Karolinko ale miałaś maraton ja bym nawet 2km nei przeszła, brzuś boli od razu i twardnieje, nie ma szans na chodzenie takie do porodu. Ciekawe co bedzie na wizycie 4 maja, mam nadzieję, ze szyjka mi się nie skraca przez te skurcze Braxtona-Hicksa, ostatnio było super, a mam je już od 20 tc, ael i tak się martwię.

Irsin miłej premiery i trzymam kciuki za super wyniki!!!

Miłego dzionka kochane

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-04-19, 10:14   #3059
anula_81
Zakorzenienie

ja mam znowu tony roboty! i zero entuzjazmu, a za oknem slonce ale ziiimnnooo...

dzieki za wsparcie kobitki

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2010-04-19, 10:38   #3060
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie laseczki

Weszłam na wagę i znowu więcej...dzisiaj 56,5. Maluch w nocy był grzeczniejszy, bo spałam prawie cały czas na lewym boku, dobrze, że mam ten kojec, bo chyba bym nie wyleżała w ogóle.

Kardashi kochana nonareszcie jesteś! Swoje przeszłaś, moja przyjaciółka miała podobnie, tylko jej wody odeszły w 34 tc bez skurczy i tydzień ja potrzymali w szpitalu i mała się urodziął w sobote przez cc i jest cudna i zdrowa. Dobrze, ze teraz są leki które pomagają płuckom szybciej dojrzec i nawet 34 tyg maluszki nie muszą być w inkubatorach. Trzymaj ise kochana, teraz pewnie przenosisz malutką , bo to tak jest na przekór najważniejsze dbaj o siebie i się nie przemęczaj.

Anulko kochana nie martw się i nie denerewuj, daj jej popalić jak bedzie sie wtrącać!

Karolinko ale miałaś maraton ja bym nawet 2km nei przeszła, brzuś boli od razu i twardnieje, nie ma szans na chodzenie takie do porodu. Ciekawe co bedzie na wizycie 4 maja, mam nadzieję, ze szyjka mi się nie skraca przez te skurcze Braxtona-Hicksa, ostatnio było super, a mam je już od 20 tc, ael i tak się martwię.

Irsin miłej premiery i trzymam kciuki za super wyniki!!!

Miłego dzionka kochane
Powiem Ci że późnij bolał mnie strasznie brzuch i powiedziałam mojemu mężowi że nie ma szans żebyśmy do podoru jeszcze na taki spacer się wybrali. Nogi mnie bolały, brzuch mni bolał, normalnie z boku na bok nie mogłam się przekręcić. Zebrał opierdziel konkretny że mnie tak przeciągnął. Ogólnie fajnie było, ale powiedziałą że następnym razem na ten piknik pojedziemy samochodem, tak przejdziemy się kawałeczek na ławeczkę i wrócimy samochodem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości