|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu
Dzień dobry
Na rowerku ![]() Zawsze latem łaciata chodzę a ten nos to mi chyba spod kasku wystawał...Cytat:
Z Moną pogadam, ale pod starym nickiem pewnie już pisać nie będzie... Co do kotów - u mnie staruszek znikał na długie godziny i też początkowo za Coco nie przepadał. Ważne żeby czuł się bezpieczny i dalej kochany - koniecznie rozdziel wyraźnie miejsca karmienia(u mnie są to dwa rogi kuchni) a poza tym nic na siłę, same muszą się poznać i przyzwyczaić do siebie Niekiedy jest niestety tak, że koty nigdy się nie akceptują
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu
o dzizas!!!! Dymkaaaaaa!
Ty małpo jedna! toż ja już tu częściej bywam niż Ty... nie do pomyślenia ![]() idę nadrabiać.. oczywiście ukradkiem i w miarę możliwości...
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Warszawy to praktycznie nie znam.. A może jakieś spotkanie wakacyjne w Krakowie? Chyba trochę osób jest? Później sobie zerknę na mapę Już niedługo i będzie internet. mam nadzieję.
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, wiem - baciki mi się należą
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
nie mówię... 2 poprzednie części też nie były mi bliskie, ale się poprawiłam - teraz czas na Ciebie
![]() kurde - już jestem mega głodna... dobrze, że mam śniadanie ![]() spędziłam całą noc z olejkiem Himalaya na włosach
|
#846 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Uffff, dziś w końcu wykończyłam kallosa latte
no to jeszcze sporo odżywek przede mną![]() tak jest napisane na opakowaniu henny khadi chodzi o to, że przed farbowaniem henną trzeba oczyścić włosy czymś bez silikonów, by farba mogła wniknąć w strukturę włosa a tym samym kolor był bardziej intensywny i trwalszy![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
może w takim jednym dużym jest, ale nie chce mi się jechać specjalnie i sprawdzać![]() Cytat:
może jakieś fotki wrzucisz? ![]() nie martw się, koty na bank się do siebie przyzwyczają, tylko potrzebują na to czasu poświęcaj dużo czasu starszemu żeby nie był zazdrosny i nie czuł się odrzucony mój abisyńczyk nie lubił najmłodszego kocura ale wypracowali sobie relacje, abisyńczyk jest samcem alfa i rudy to akceptuje ) . abisyńczyk to zdecydowanie upodobał sobie tżeta i najbardziej jest zazdrosny o niego, więc, gdy rudy za bardzo go sobie przywłaszcza dostaje baty o mnie nie ejst już wcale zazdrosny
Edytowane przez Bejjka Czas edycji: 2010-04-19 o 08:54 |
|||||
|
|
|
#847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę przygotować wyprawę do Szczawna Zdroju - opracować trasę, wyśledzić restauracje w Wałbrzychu itp.![]() Cytat:
![]() ![]() A w ogóle Bejka - wyśledziłaś jakąś drogerię, gdzie MiC można dostać? po tamtą na Głogowskiej likwidują i tylko resztki wyprzedają i oczywiście joanny już nie ma A w ogóle mogę wam sprzedać mój nowy patent Miałam resztkę jedwabiu joanny (miała być dla Motylka, ale się nie zgłosiła) a że leżała i leżała, a solo mi nie służyła to wymieszałam ze sprayem GlissKura i tak mi przypadła ta mieszanina do gustu, że nowy jedwab kupiłam Daję ok. 5ml na 1/3-1/4 butelki sprayu, jest bardziej jeszcze wygładzający, sam był ciut za lekki a teraz super się sprawdza
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam już w tylu drogeryjkach i sklepach osiedlowych, gdzie sporo mieli kosmetyków joanny, ale masek ani śladuzaraz chyba napiszę maila do joanny bo to skandal żeby nigdzie ich nie było!a nie chcę zamawiać z www, bo się nie opłaca zupełnie
|
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym zamawianiem to jest problem, albo nie chcą zamawiać, albo np. mówią, że zamówią, a później nic z tego...tak z glorią miałam z joanną też, ale w innej drogerii...Jak się czegoś dowiesz to daj znać ![]() ![]()
|
|
#850 |
|
Konto usunięte
|
Witam
Dymka
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
ja też próbuję wykończyć co nieco
![]() wiem już, że Venita i Lorysy nie są dla mnie stworzone bardzo mi pasuje Kallos Latte i oczywiście Gloria średnio zadowolona jestem z CHI keratin mist - to ma aż 300ml, nie wiem kiedy to 'zjem' ![]() Asia19x mnie pewnie ukrzyżuje, ale nie byłam w Auchan.. może dziś wieczorem z Tż podjadę kurde, coś się nie składa żeby tam jechać....kurde, nie wyobrażacie sobie nawet jak bardzo nie chce mi się tu dziś siedzieć najgorsze jest to, że w tym tyg muszę odpracować 2,5h w tym zasranym urzędzie, więc już dziś mogę ten tydzień zaliczyć do przesranych
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
dam, dam
![]() dziś stanełam na wagę i nadal ważę o te 2kg więcej na szcęście dziś idę na tańce ![]() i muszę koniecznie zawieźć mój rower do naprawy, bo jest przebity
|
|
|
|
#853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że mieszanka posłuży ![]() Cytat:
![]() Cytat:
po matrixach moja ulubiona maskaBejka - koniecznie napraw rower (fajny serwis jest koło kinepolis) - możemy się umówić na Malcie i pochudnąć razem Ja dziś na pewno w domu nie usiedzę, chociaż do Strzeszynka sobie pojadę
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że tu same sportsmenki... tylko ja taki leser
ale mi ortopeda zabronił mam teraz wymówkę ![]() Dymka, mi w Venicie nic nie pasuje... od zapachu, przez konsystencję i wydajność do rezultatów... może zużyję ją jako bazę do kobinowanych masek.. nie wiem na razie siedzi i czeka na swoją kolej
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() postaram się jeszcze dziś zawieźć rower do serwisu, słyszałam, że dobry jest też na jeżycach niedawno zjadłam śniadanie i znowu jestem głodna zaparzę sobie skrzypopokrzywy i przeczekam głód
|
|
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
kurde, mało się nie udławiłam kanapką
![]() całe szczęście jakoś mi się udało przeżyć to przykre zdarzenie
|
#857 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a rowerek po prostu kocham ![]() Co do Venity - dla mnie za rzadka, zapach fuj, działanie nawet niezłe, ale nie powaliło mnie aż tak by przecierpieć inne niedogodności ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli tylko dętkę chcesz zmienić to serwis może być byle jaki, ale jak przegląd to warto jakiś fajny serwis wybrać. Ja się na dąbrowskiego serwisuję, bo tam rower kupiłam. Natomiast teraz jest problem z terminami, bo wszyscy sobie o rowerach przypomnieli, natomiast na ptasiej (koło stadionu lecha) otworzyli drugi oddział cyklotour i mają serwis (pytałam - kolejek nie ma) a obsługa naprawdę super (w zeszłym tygodniu zakupiłam siodełka dla siebie i mamy panowie naprawdę mili i baaaaaaaaardzo wyrozumiali )Cytat:
Nie wolno tylko dziennych dawek przekraczać, bo to niebezpieczne.Pozmywałam, nastawiłam pranie, wyniosłam śmieci i surowce wtórne, ogarnęłam swoją sypialnię i zaczynam się nudzić
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
też zjadłabym kanpkę
nie wiem co się ze mną dzieje mogłabym jeść, jeść i jeść i tak rozbisurmaniłam się od świąt od kilku dni znowu opycham się przed snema ja tak uwielbiam jeść
|
|
|
|
#859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamówiłam z allegro. W sumie nawet się opłacało, wzięłam kilka rzeczy a przesyłkę rozłożyłyśmy z mamą na pół ![]() Może zamówcie razem z Dymką http://www.allegro.pl/item999187191_...do_wlosow.html najtańsza przesyłka 6,20 zł ![]() Cytat:
![]() O 12.00 zmykam do UP, nie wiem po jakiego grzyba kazali mi przyjść chyba do pośrednika pracy jak i tak ofert na razie nie ma Lipa z tymi stażami jak nic Było kilka ofert pracy biurowej ale nie odpowiadały mi, bo albo w innym mieście albo strasznie daleko i nie ma możliwości dojechać autobusem więc odpada Nie chcę iść na staż do solarium a i takie oferty bywają
|
||
|
|
|
#860 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() widzę, ze Dymka wróciła, wittaj ale dziś piękny dzień ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
Spokojnie, poczekam ![]() oj biedaku, Ty sie masz z ta pracą
|
|
|
#862 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w takim razie obdzwonie wszytskie możliwe serwisy i wybiorę ten z najkrótszymi termnami ![]() Cytat:
bo ja słodyczowa nie jestem mi się wciąż chce jeść tak normalnie![]() Cytat:
![]() trzymam kcuki żeby ze stażem/pracą Ci się w końcu udało ![]() Cytat:
nigdy nie byłam i z chęcią mogłabym się wybraćco do miejsca spotkania ja zgadzam się na każde
|
||||
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj za to była piękna pogoda ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
TZ pojechał wczoraj do domu, ale jeszcze przyjedzie w tygodniu się poizegnać, bo w piątek jedzie
![]() obiecał, więc wierze, ze przyjedzie... Mikuś 3mam kciuki, mocno, mocno
|
|
#865 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jedzenie na noc - moje drugie imię w nocy zżeram czekoladki ![]() dzięki Bogu nie idzie mi to w boczki, ale teraz nie palę fajek i boję się, że przybędzie mi co nie co ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki żeby wreszcie coś było... ja szukam roboty, bo stażu zostały mi 4 miesiące i wolałabym jednak nie zostać z ręką w nocniku we wrześniu ![]() Cytat:
możemy to od razu połączyć z pielgrzymką w intencji długich i zdrowych włosów ![]() to się cieszę ![]() serio jak mam tu iść to mi się flaki przewracają ![]() Cytat:
miesiąc szybko minie zobaczysz tłumaczę Tż-owi na gg jak ma mi kokoska kupić zdziwił się biedny, że to olej do smażenia
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle nie jem od dziś słodyczy i oczyszczam organizm, bo znowu mam problem z cerą
wyskoczyło mi mnóstwo małych syfków na policzkach i na czole, niby mówią, że nie widać, ale ja widzę... Kiedyś też tak miałm przez parę m/cy z tym, ze miałam dużo czerwonych syfów i nawet z domu bałam się wyjść czy TZ pokazać się bez makijazu, bo aż tyle tego było, a wszystko za sprawą...stresu. To było przed maturą i borykałam się z tym do konca sierpnia, potem wszystko znikło, piłam bratka i buźka była w stanie idealnym, a teraz znowu się zaczyna, bo przezywam wyjazd TZ'ta i dodatkowo pochłaniałam dużo czekolady ![]() Tylko jak ja mam się nie denerować... Muszę kupić sobię melisę, bo już nie mam w domu. Te tygodnie będą straszne
|
|
#867 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
), a drugi raz z inną znajomą się tam widziałam. Dwa lata temu.Cytat:
|
|
#868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sporą winę ponosi piwsko, bo akurat rzucałam w sezonie grilowym i by ukoić smutki piłam na potęgę ![]() ja też uwielbiam jeść, tyle, że mi szybko idzie w boczki ![]() Cytat:
ale serio Dziewczynki, mogłybyśmy się gdzieś w wakacje spotkać ![]() ja jestem ZA ![]() ![]() ![]() Asia, nie martw się, czas rozstania szybko minie |
||
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Ah, mam nadzieję..
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą ja też przez stres mam zawsze kolonie.. i mam je cały czas, bo wiecznie mnie coś stresuje jak nie urok to sraczka i tak w kółko ![]() piszę Tż-owi , że olej ma być nierafinowany (tłumaczę mu dokładnie bo wiadomo jak to z chłopami bywa), na co Tż odpisuje "ok niech będzie wyrafinowany" no nie mogę z niego
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

toż ja już tu częściej bywam niż Ty... nie do pomyślenia 

kupiłabym go sobie do zmywania olejów
może w takim jednym dużym jest, ale nie chce mi się jechać specjalnie i sprawdzać
ale wypracowali sobie relacje, abisyńczyk jest samcem alfa i rudy to akceptuje
Miałam resztkę jedwabiu joanny (miała być dla Motylka, ale się nie zgłosiła) a że leżała i leżała, a solo mi nie służyła to wymieszałam ze sprayem GlissKura i tak mi przypadła ta mieszanina do gustu, że nowy jedwab kupiłam

byłam już w tylu drogeryjkach i sklepach osiedlowych, gdzie sporo mieli kosmetyków joanny, ale masek ani śladu
najgorsze jest to, że w tym tyg muszę odpracować 2,5h w tym zasranym urzędzie, więc już dziś mogę ten tydzień zaliczyć do przesranych