Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu! - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-19, 07:38   #841
dymka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
a gdzie się tak opaliłaś??
Na rowerku
Zawsze latem łaciata chodzę a ten nos to mi chyba spod kasku wystawał...

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Mala zostala u nas na noc!
Bylo cudnie, przyszla mala i jej braciszek, kocurek warczal, prychal i syczal
Nie znosi malych Zna sie ktoras na przyzwyczajaniu do siebie dwoch kotow?

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

Witaj Dymko niedobra
Moze Ty wiesz, co sie dzieje z nasza Mona?
Witaj Szmyreczku
Z Moną pogadam, ale pod starym nickiem pewnie już pisać nie będzie...
Co do kotów - u mnie staruszek znikał na długie godziny i też początkowo za Coco nie przepadał. Ważne żeby czuł się bezpieczny i dalej kochany - koniecznie rozdziel wyraźnie miejsca karmienia(u mnie są to dwa rogi kuchni) a poza tym nic na siłę, same muszą się poznać i przyzwyczaić do siebie Niekiedy jest niestety tak, że koty nigdy się nie akceptują
Stary 2010-04-19, 07:58   #842
blondyna789
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

o dzizas!!!! Dymkaaaaaa!

Ty małpo jedna! toż ja już tu częściej bywam niż Ty... nie do pomyślenia

idę nadrabiać.. oczywiście ukradkiem i w miarę możliwości...
Stary 2010-04-19, 08:02   #843
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Organizujemy z Saming spotkanie Wizażanek w piątek po południu w Warszawie. Jest jakaś chętna?
Jakbyś Cie robiły coś w wakacje to może się załapię
Ale Warszawy to praktycznie nie znam..

A może jakieś spotkanie wakacyjne w Krakowie? Chyba trochę osób jest? Później sobie zerknę na mapę

Cytat:
Ach, udało nam się rozpocząć kolejną. I w miarę nawet już Wizażanki się odzywają. Bo w poprzedniej części to zdecydowanie była momentami dłuuuga cisza na morzu.
Już niedługo i będzie internet. mam nadzieję.

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 08:25   #844
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
o dzizas!!!! Dymkaaaaaa!

Ty małpo jedna! toż ja już tu częściej bywam niż Ty... nie do pomyślenia

idę nadrabiać.. oczywiście ukradkiem i w miarę możliwości...
Witaj Blondi
Wiem, wiem - baciki mi się należą
Stary 2010-04-19, 08:32   #845
blondyna789
Zakorzenienie

nie mówię... 2 poprzednie części też nie były mi bliskie, ale się poprawiłam - teraz czas na Ciebie

kurde - już jestem mega głodna... dobrze, że mam śniadanie

spędziłam całą noc z olejkiem Himalaya na włosach
Stary 2010-04-19, 08:52   #846
Bejjka
Zakorzenienie

Uffff, dziś w końcu wykończyłam kallosa latte no to jeszcze sporo odżywek przede mną

Cytat:

Przed hennowaniem trzeba bezsilikonowca uzyc, a dlaczego?
tak jest napisane na opakowaniu henny khadi chodzi o to, że przed farbowaniem henną trzeba oczyścić włosy czymś bez silikonów, by farba mogła wniknąć w strukturę włosa a tym samym kolor był bardziej intensywny i trwalszy a silikony to utrudniają

Cytat:
Ciebie juz zapraszalam i wciaz sie nie pojawilas Ale zaproszenie jest oczywiscie caly czas aktualne
kiedyś na pewno skorzystam

Cytat:
Powiedzialam TZ, ze pochwalilyscie jego gotowanie, teraz kursuje miedzy kuchnia a sypialnia napuszony jak najprawdziwszy paw
gotujący mężczyzna to skarb, więc chwal go jak najczęściej

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Bejjko, to co? Piszesz się na jakąś wspólną wyprawę? Bo ja, tak całkiem poważnie, chętnie bym ruszyła w mały trip
bardzo chętnie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Czemu u mnie w Carrefourze nie ma tego szamponu bio kupiłabym go sobie do zmywania olejów
u mnie też nie ma może w takim jednym dużym jest, ale nie chce mi się jechać specjalnie i sprawdzać

Cytat:
Mala zostala u nas na noc!
Bylo cudnie, przyszla mala i jej braciszek, kocurek warczal, prychal i syczal
Nie znosi malych Zna sie ktoras na przyzwyczajaniu do siebie dwoch kotow?
ależ ja zazdroszczę Ci tych maluchów
może jakieś fotki wrzucisz?

nie martw się, koty na bank się do siebie przyzwyczają, tylko potrzebują na to czasu
poświęcaj dużo czasu starszemu żeby nie był zazdrosny i nie czuł się odrzucony
mój abisyńczyk nie lubił najmłodszego kocura może nawet nadal nie lubi, ale już toleruje na początku gdy był malutki (tżet znalazł go jak miał ok 4 tygodnie) cały czas prychał na niego i warczał, potem, gdy maluch podrósł i do niego cały czas lazł to go rozpłaszczał na ziemi i gryzł w gardło ale wypracowali sobie relacje, abisyńczyk jest samcem alfa i rudy to akceptuje teraz po dwoch latach razem się bawią, jedzą z jednej miski, korzystają z jednej kuwety, ale nigdy nie śpią na jednym posłaniu (obaj preferują kotkę) . abisyńczyk to zdecydowanie upodobał sobie tżeta i najbardziej jest zazdrosny o niego, więc, gdy rudy za bardzo go sobie przywłaszcza dostaje baty o mnie nie ejst już wcale zazdrosny

Edytowane przez Bejjka
Czas edycji: 2010-04-19 o 08:54
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 09:03   #847
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
nie mówię... 2 poprzednie części też nie były mi bliskie, ale się poprawiłam - teraz czas na Ciebie

kurde - już jestem mega głodna... dobrze, że mam śniadanie

spędziłam całą noc z olejkiem Himalaya na włosach
Też się poprawię - dzisiaj mam dzień jako-takiego odpoczynku, więc będę zaglądać Muszę przygotować wyprawę do Szczawna Zdroju - opracować trasę, wyśledzić restauracje w Wałbrzychu itp.

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
Uffff, dziś w końcu wykończyłam kallosa latte no to jeszcze sporo odżywek przede mną
Ja wykończyłam wczoraj Venitę, Miód i cytryna też mi się skończyło - kupiłam odżywkę, ale tonie to samo. Na szczęście mam dwa nowe wielkie matrixy
A w ogóle Bejka - wyśledziłaś jakąś drogerię, gdzie MiC można dostać? po tamtą na Głogowskiej likwidują i tylko resztki wyprzedają i oczywiście joanny już nie ma

A w ogóle mogę wam sprzedać mój nowy patent Miałam resztkę jedwabiu joanny (miała być dla Motylka, ale się nie zgłosiła) a że leżała i leżała, a solo mi nie służyła to wymieszałam ze sprayem GlissKura i tak mi przypadła ta mieszanina do gustu, że nowy jedwab kupiłam Daję ok. 5ml na 1/3-1/4 butelki sprayu, jest bardziej jeszcze wygładzający, sam był ciut za lekki a teraz super się sprawdza
Stary 2010-04-19, 09:18   #848
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
A w ogóle Bejka - wyśledziłaś jakąś drogerię, gdzie MiC można dostać? po tamtą na Głogowskiej likwidują i tylko resztki wyprzedają i oczywiście joanny już nie ma
niestety, nie byłam już w tylu drogeryjkach i sklepach osiedlowych, gdzie sporo mieli kosmetyków joanny, ale masek ani śladu nawet prosiłam o zamówienie masek dla mnie, ale oczywiście babki z drogerii robiły jakieś kosmiczne problemy i mi nie zamówią
zaraz chyba napiszę maila do joanny bo to skandal żeby nigdzie ich nie było!
a nie chcę zamawiać z www, bo się nie opłaca zupełnie
Stary 2010-04-19, 09:23   #849
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
niestety, nie byłam już w tylu drogeryjkach i sklepach osiedlowych, gdzie sporo mieli kosmetyków joanny, ale masek ani śladu nawet prosiłam o zamówienie masek dla mnie, ale oczywiście babki z drogerii robiły jakieś kosmiczne problemy i mi nie zamówią
Oj szkoda... czekają mnie dalsze poszukiwania
Z tym zamawianiem to jest problem, albo nie chcą zamawiać, albo np. mówią, że zamówią, a później nic z tego...tak z glorią miałam z joanną też, ale w innej drogerii...
Jak się czegoś dowiesz to daj znać
Stary 2010-04-19, 09:24   #850
201607180946
Konto usunięte

Witam
Dymka, mam jakąś resztkę GlissKura i jedwab, lecę zrobić mieszankę
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 09:25   #851
blondyna789
Zakorzenienie

ja też próbuję wykończyć co nieco
wiem już, że Venita i Lorysy nie są dla mnie stworzone szkoda, bo wszystkie sobie je mocno chwalicie bardzo mi pasuje Kallos Latte i oczywiście Gloria
średnio zadowolona jestem z CHI keratin mist - to ma aż 300ml, nie wiem kiedy to 'zjem'

Asia19x mnie pewnie ukrzyżuje, ale nie byłam w Auchan.. może dziś wieczorem z Tż podjadę kurde, coś się nie składa żeby tam jechać....

kurde, nie wyobrażacie sobie nawet jak bardzo nie chce mi się tu dziś siedzieć najgorsze jest to, że w tym tyg muszę odpracować 2,5h w tym zasranym urzędzie, więc już dziś mogę ten tydzień zaliczyć do przesranych
Stary 2010-04-19, 09:28   #852
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak się czegoś dowiesz to daj znać
dam, dam szukam już chyba z pół roku ale wierzę, że ktoregoś*pięknego dnia ją znajdę

dziś stanełam na wagę i nadal ważę o te 2kg więcej
na szcęście dziś idę na tańce a jutro pilates
i muszę koniecznie zawieźć mój rower do naprawy, bo jest przebity
Stary 2010-04-19, 09:45   #853
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Witam
Dymka, mam jakąś resztkę GlissKura i jedwab, lecę zrobić mieszankę
Witaj
Mam nadzieję, że mieszanka posłuży
Cytat:
ja też próbuję wykończyć co nieco
wiem już, że Venita i Lorysy nie są dla mnie stworzone szkoda, bo wszystkie sobie je mocno chwalicie bardzo mi pasuje Kallos Latte i oczywiście Gloria
średnio zadowolona jestem z CHI keratin mist - to ma aż 300ml, nie wiem kiedy to 'zjem'
Wiesz - ja też Venity więcej nie kupię, zapach mnie odrzuca, nie wiem czemu, bo nie jest intensywny, ale dla mnie nie do przejścia.... resztkę wczoraj zużyłam do OMO

Cytat:
dam, dam szukam już chyba z pół roku ale wierzę, że ktoregoś*pięknego dnia ją znajdę

dziś stanełam na wagę i nadal ważę o te 2kg więcej
na szcęście dziś idę na tańce a jutro pilates
i muszę koniecznie zawieźć mój rower do naprawy, bo jest przebity
Najgorsze, że ja już posmakowałam joanny - naprawdę cud, miód i orzeszki po matrixach moja ulubiona maska

Bejka - koniecznie napraw rower (fajny serwis jest koło kinepolis) - możemy się umówić na Malcie i pochudnąć razem Ja dziś na pewno w domu nie usiedzę, chociaż do Strzeszynka sobie pojadę
Stary 2010-04-19, 09:52   #854
blondyna789
Zakorzenienie

widzę, że tu same sportsmenki... tylko ja taki leser ale mi ortopeda zabronił mam teraz wymówkę

Dymka, mi w Venicie nic nie pasuje... od zapachu, przez konsystencję i wydajność do rezultatów... może zużyję ją jako bazę do kobinowanych masek.. nie wiem na razie siedzi i czeka na swoją kolej
Stary 2010-04-19, 09:53   #855
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Bejka - koniecznie napraw rower (fajny serwis jest koło kinepolis) - możemy się umówić na Malcie i pochudnąć razem Ja dziś na pewno w domu nie usiedzę, chociaż do Strzeszynka sobie pojadę
genialny pomysł
postaram się jeszcze dziś zawieźć rower do serwisu, słyszałam, że dobry jest też na jeżycach będziemy mogły jeździć i szukać maski joanny

niedawno zjadłam śniadanie i znowu jestem głodna zaparzę sobie skrzypopokrzywy i przeczekam głód
Stary 2010-04-19, 10:11   #856
blondyna789
Zakorzenienie

kurde, mało się nie udławiłam kanapką
całe szczęście jakoś mi się udało przeżyć to przykre zdarzenie
Stary 2010-04-19, 10:23   #857
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
widzę, że tu same sportsmenki... tylko ja taki leser ale mi ortopeda zabronił mam teraz wymówkę

Dymka, mi w Venicie nic nie pasuje... od zapachu, przez konsystencję i wydajność do rezultatów... może zużyję ją jako bazę do kobinowanych masek.. nie wiem na razie siedzi i czeka na swoją kolej
Blondi - ja uciekam przed wszelkimi piłkami i w ogóle od sportu trzymam się raczej z daleka a rowerek po prostu kocham
Co do Venity - dla mnie za rzadka, zapach fuj, działanie nawet niezłe, ale nie powaliło mnie aż tak by przecierpieć inne niedogodności

Cytat:
genialny pomysł
postaram się jeszcze dziś zawieźć rower do serwisu, słyszałam, że dobry jest też na jeżycach będziemy mogły jeździć i szukać maski joanny
GENIALNE
Jeśli tylko dętkę chcesz zmienić to serwis może być byle jaki, ale jak przegląd to warto jakiś fajny serwis wybrać. Ja się na dąbrowskiego serwisuję, bo tam rower kupiłam. Natomiast teraz jest problem z terminami, bo wszyscy sobie o rowerach przypomnieli, natomiast na ptasiej (koło stadionu lecha) otworzyli drugi oddział cyklotour i mają serwis (pytałam - kolejek nie ma) a obsługa naprawdę super (w zeszłym tygodniu zakupiłam siodełka dla siebie i mamypanowie naprawdę mili i baaaaaaaaardzo wyrozumiali )
Cytat:
niedawno zjadłam śniadanie i znowu jestem głodna zaparzę sobie skrzypopokrzywy i przeczekam głód
Bejka - a myślałaś o chromie? moja mama bierze i mówi, że działa na głoda. Nie wolno tylko dziennych dawek przekraczać, bo to niebezpieczne.

Pozmywałam, nastawiłam pranie, wyniosłam śmieci i surowce wtórne, ogarnęłam swoją sypialnię i zaczynam się nudzić
Stary 2010-04-19, 10:23   #858
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
kurde, mało się nie udławiłam kanapką
też zjadłabym kanpkę
nie wiem co się ze mną dzieje mogłabym jeść, jeść i jeść i tak rozbisurmaniłam się od świąt od kilku dni znowu opycham się przed snem
a ja tak uwielbiam jeść no nic, jakoś wytrzymam, trochę poposzczę i znowu organizm wroci na właściwą drogę
Stary 2010-04-19, 10:25   #859
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też nigdzie nie ma maski zamówiłam z allegro. W sumie nawet się opłacało, wzięłam kilka rzeczy a przesyłkę rozłożyłyśmy z mamą na pół

Może zamówcie razem z Dymką http://www.allegro.pl/item999187191_...do_wlosow.html najtańsza przesyłka 6,20 zł

Cytat:

Nie same

O 12.00 zmykam do UP, nie wiem po jakiego grzyba kazali mi przyjść chyba do pośrednika pracy jak i tak ofert na razie nie ma Lipa z tymi stażami jak nic Było kilka ofert pracy biurowej ale nie odpowiadały mi, bo albo w innym mieście albo strasznie daleko i nie ma możliwości dojechać autobusem więc odpada Nie chcę iść na staż do solarium a i takie oferty bywają

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 10:27   #860
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Jakbyś Cie robiły coś w wakacje to może się załapię
Ale Warszawy to praktycznie nie znam..
Gdybyś np. pociągiem przyjechała to żaden problem z dworca Cię odebrać

Cytat:
A może jakieś spotkanie wakacyjne w Krakowie? Chyba trochę osób jest? Później sobie zerknę na mapę
Akurat ja się do Krakowa nie wybieram w wakacje. Daleko, a bilety drogie. Najlepiej na ogólnowizażowe spotkanie wyznaczyć... Częstochowę. Tam są najtańsze połączenia kolejowe
Stary 2010-04-19, 10:38   #861
Asia19x
Zakorzenienie

dzień dobry
widzę, ze Dymka wróciła, wittaj ale dziś piękny dzień

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Asia19x mnie pewnie ukrzyżuje, ale nie byłam w Auchan.. może dziś wieczorem z Tż podjadę kurde, coś się nie składa żeby tam jechać....

kurde, nie wyobrażacie sobie nawet jak bardzo nie chce mi się tu dziś siedzieć najgorsze jest to, że w tym tyg muszę odpracować 2,5h w tym zasranym urzędzie, więc już dziś mogę ten tydzień zaliczyć do przesranych

Spokojnie, poczekam

oj biedaku, Ty sie masz z ta pracą dasz radę.

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 10:41   #862
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Natomiast teraz jest problem z terminami, bo wszyscy sobie o rowerach przypomnieli
hmmmmm, jakbyś pisała o mnie
w takim razie obdzwonie wszytskie możliwe serwisy i wybiorę ten z najkrótszymi termnami

Cytat:
Bejka - a myślałaś o chromie? moja mama bierze i mówi, że działa na głoda.
a chrom nie jest na słodyczowe chcice? bo ja słodyczowa nie jestem mi się wciąż chce jeść tak normalnie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Może zamówcie razem z Dymką http://www.allegro.pl/item999187191_...do_wlosow.html najtańsza przesyłka 6,20 zł
koszty przesyłki wzrastają wraz z ilością zamawianych towarow, ale ja nie tracę nadzieji, że ją znajdziemy gdzieś lokalnie

trzymam kcuki żeby ze stażem/pracą Ci się w końcu udało

Cytat:
Akurat ja się do Krakowa nie wybieram w wakacje. Daleko, a bilety drogie. Najlepiej na ogólnowizażowe spotkanie wyznaczyć... Częstochowę. Tam są najtańsze połączenia kolejowe
częstochowa to miasto kobiet podobno nigdy nie byłam i z chęcią mogłabym się wybrać
co do miejsca spotkania ja zgadzam się na każde
Stary 2010-04-19, 10:47   #863
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
dzień dobry
widzę, ze Dymka wróciła, wittaj ale dziś piękny dzień .
U mnie dzisiaj paskudnie, chyba padać będzie Wczoraj za to była piękna pogoda Prawie cały dzień przesiedziałam z chrześnicą na balkonie ale nic się nie opaliłam

Cytat:
koszty przesyłki wzrastają wraz z ilością zamawianych towarow, ale ja nie tracę nadzieji, że ją znajdziemy gdzieś lokalnie

trzymam kcuki żeby ze stażem/pracą Ci się w końcu udało
Faktycznie, cena dotyczy 1 sztuki

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 10:47   #864
Asia19x
Zakorzenienie

TZ pojechał wczoraj do domu, ale jeszcze przyjedzie w tygodniu się poizegnać, bo w piątek jedzie
obiecał, więc wierze, ze przyjedzie...

Mikuś 3mam kciuki, mocno, mocno

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-19, 10:54   #865
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
też zjadłabym kanpkę
nie wiem co się ze mną dzieje mogłabym jeść, jeść i jeść i tak rozbisurmaniłam się od świąt od kilku dni znowu opycham się przed snem
a ja tak uwielbiam jeść no nic, jakoś wytrzymam, trochę poposzczę i znowu organizm wroci na właściwą drogę
nic nie mów... ja uwielbiam jeść i mogłabym naprawdę w dużych ilościach pochłaniać pokarm... a jedzenie na noc - moje drugie imię w nocy zżeram czekoladki
dzięki Bogu nie idzie mi to w boczki, ale teraz nie palę fajek i boję się, że przybędzie mi co nie co
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Nie same

O 12.00 zmykam do UP, nie wiem po jakiego grzyba kazali mi przyjść chyba do pośrednika pracy jak i tak ofert na razie nie ma Lipa z tymi stażami jak nic Było kilka ofert pracy biurowej ale nie odpowiadały mi, bo albo w innym mieście albo strasznie daleko i nie ma możliwości dojechać autobusem więc odpada Nie chcę iść na staż do solarium a i takie oferty bywają
uuuuffffffff Tż mówi, że jestem sportowym kaleczniakiem, ale taka prawda

trzymam kciuki żeby wreszcie coś było... ja szukam roboty, bo stażu zostały mi 4 miesiące i wolałabym jednak nie zostać z ręką w nocniku we wrześniu
Cytat:
Najlepiej na ogólnowizażowe spotkanie wyznaczyć... Częstochowę. Tam są najtańsze połączenia kolejowe
hehe możemy to od razu połączyć z pielgrzymką w intencji długich i zdrowych włosów
Cytat:
Spokojnie, poczekam

oj biedaku, Ty sie masz z ta pracą dasz radę.
to się cieszę

serio jak mam tu iść to mi się flaki przewracają
Cytat:
TZ pojechał wczoraj do domu, ale jeszcze przyjdzie w tygodniu się poizegnać, bo w piątek jedzie
obiecał, wię wierze, ze przyjedzie...
będzie dobrze
miesiąc szybko minie zobaczysz

tłumaczę Tż-owi na gg jak ma mi kokoska kupić zdziwił się biedny, że to olej do smażenia
Stary 2010-04-19, 10:55   #866
Asia19x
Zakorzenienie

w ogóle nie jem od dziś słodyczy i oczyszczam organizm, bo znowu mam problem z cerą wyskoczyło mi mnóstwo małych syfków na policzkach i na czole, niby mówią, że nie widać, ale ja widzę... Kiedyś też tak miałm przez parę m/cy z tym, ze miałam dużo czerwonych syfów i nawet z domu bałam się wyjść czy TZ pokazać się bez makijazu, bo aż tyle tego było, a wszystko za sprawą...stresu. To było przed maturą i borykałam się z tym do konca sierpnia, potem wszystko znikło, piłam bratka i buźka była w stanie idealnym, a teraz znowu się zaczyna, bo przezywam wyjazd TZ'ta i dodatkowo pochłaniałam dużo czekolady
Tylko jak ja mam się nie denerować... Muszę kupić sobię melisę, bo już nie mam w domu.
Te tygodnie będą straszne

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-19, 10:58   #867
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
częstochowa to miasto kobiet podobno nigdy nie byłam i z chęcią mogłabym się wybrać
co do miejsca spotkania ja zgadzam się na każde
Do Częstochowy są po prostu najtańsze dojazdy. Ja tam dwa razy w życiu byłam, ale jako osoba niewierząca za bardzo tych wizyt emocjonalnie nie przeżyłam :P Dwa razy się tam spotykałam z osobą poznaną w internecie. Raz jechałam do Częstochowianki i u niej w domu siedziałam (moje pierwsze spotkanie z osobą poznaną w necie ), a drugi raz z inną znajomą się tam widziałam. Dwa lata temu.

Cytat:
TZ pojechał wczoraj do domu, ale jeszcze przyjedzie w tygodniu się poizegnać, bo w piątek jedzie
obiecał, więc wierze, ze przyjedzie...
Jak obiecał to powinien przyjechać
Stary 2010-04-19, 11:00   #868
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
nic nie mów... ja uwielbiam jeść i mogłabym naprawdę w dużych ilościach pochłaniać pokarm... a jedzenie na noc - moje drugie imię w nocy zżeram czekoladki
dzięki Bogu nie idzie mi to w boczki, ale teraz nie palę fajek i boję się, że przybędzie mi co nie co
ja po rzuceniu fajek przytyłam prawie 5kg ale sporą winę ponosi piwsko, bo akurat rzucałam w sezonie grilowym i by ukoić smutki piłam na potęgę

ja też uwielbiam jeść, tyle, że mi szybko idzie w boczki

Cytat:
hehe możemy to od razu połączyć z pielgrzymką w intencji długich i zdrowych włosów

ale serio Dziewczynki, mogłybyśmy się gdzieś w wakacje spotkać
ja jestem ZA

Asia, nie martw się, czas rozstania szybko minie
Stary 2010-04-19, 11:01   #869
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
to się cieszę
będzie dobrze
miesiąc szybko minie zobaczysz
Ah, mam nadzieję..

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-19, 11:02   #870
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
w ogóle nie jem od dziś słodyczy i oczyszczam organizm, bo znowu mam problem z cerą wyskoczyło mi mnóstwo małych syfków na policzkach i na czole, niby mówią, że nie widać, ale ja widzę... Kiedyś też tak miałm przez parę m/cy z tym, ze miałam dużo czerwonych syfów i nawet z domu bałam się wyjść czy TZ pokazać się bez makijazu, bo aż tyle tego było, a wszystko za sprawą...stresu. To było przed maturą i borykałam się z tym do konca sierpnia, potem wszystko znikło, piłam bratka i buźka była w stanie idealnym, a teraz znowu się zaczyna, bo przezywam wyjazd TZ'ta i dodatkowo pochłaniałam dużo czekolady
Tylko jak ja mam się nie denerować... Muszę kupić sobię melisę, bo już nie mam w domu.
Te tygodnie będą straszne
o to muszę kupić sobie bratka
swoją drogą ja też przez stres mam zawsze kolonie.. i mam je cały czas, bo wiecznie mnie coś stresuje jak nie urok to sraczka i tak w kółko

piszę Tż-owi , że olej ma być nierafinowany (tłumaczę mu dokładnie bo wiadomo jak to z chłopami bywa), na co Tż odpisuje "ok niech będzie wyrafinowany"

no nie mogę z niego

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości