|
|
#481 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
nie taki diabeł straszny jak go malują! ![]() ![]() ![]() nawet sie nie zorientujesz a już bedziesz po! Cieszymy sie ze powiększa nam sie grono Cycatek! Z całą pewnością jeszcze nie raz sama wypowiesz tu słowa "nie ma się czego bać"!!! a jutro... będziesz już szczęśliwa posiadaczką!
|
|
#482 |
|
Rozeznanie
|
yoki123 - trzymaj sie cieplutko... i pisza szybciutko jak bylo....
|
|
#483 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Napewno jak otworzysz oczka po OP to będziesz duzo szczesliwsza.Pozdrawiam
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, będzie dobrzeGigo - specjalnie dla Ciebie, na chwilę... Najbardziej aktualne zdjęcia... Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-04-19 o 10:10 |
|
|
|
|
#485 |
|
Raczkowanie
|
Listopadowaaaaa Ty chcesz mnie wykonczyć tymi cudami
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#487 |
|
Raczkowanie
|
Listopadzik a teki rózowy i biały staniorek to gdzie mozna nabyc?
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#489 |
|
Raczkowanie
|
bardzo ładne
nabedę sobie takie same a jak z rozmiarówką?
18.02.2010 400hp Edytowane przez Duita Czas edycji: 2010-04-19 o 10:58 |
|
|
|
#490 |
|
Raczkowanie
|
Gigo nie zdazyl.....
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#492 |
|
Raczkowanie
|
jestem
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiam ostatni raz, na parę minut
![]() P.S. Tak jak pisałam - nie posiadam zdjęć wyjściówki, ale było to zmaltretowane A
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-04-19 o 12:51 |
|
|
|
#495 |
|
Raczkowanie
|
o boze, piekne!!!!! bardzo Ci dziekuej, juz wiem jakie chce, dla siebie oczywiscie....
GRATULUJE !!! PS. Jak z twardoscia u Ciebie, slyszalam (wyczytalam) ze anatomy sa bardzo twarde... Twoje wygladaja na takie jedrne, auuuuuuuu, sliczniutkie... Edytowane przez gigo2002 Czas edycji: 2010-04-19 o 12:51 |
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gigo a ty na kiedy planujesz OP???
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-04-19 o 13:00 |
|
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale raczej nigdy nie będą tak miękkie jak naturalne piersi . A jędrne są, i to bardzo |
|
|
|
|
#499 |
|
Raczkowanie
|
tak, kasuj. az zal kasowac.... sliczne, naprawde.
Dzwonilam do Sekretarza. Proponuje abym wieczorem zadzwonila do domu do Pani dr. Mam nadzieke ze uda mi sie cos ustalic przez tel.Pozdrawiam, bede z Toba w kontakcie ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- mam termin na koniec maja u dr Muraszko. Inryguje mnie jednak ta specjalna wersja ktora serwuje dr Skwiercz-pod dwa miesnie. W sumie tego nikt inny nie wykonuje.... Ze wspolpracy z dr Muraszko jestem bardzo zadowolona, zastanawiam sie jednak czy nie powinnam sie chociaz skonsultowac z jeszcze jednym lekarzem. aha, pytanie dosc banalne, ale wszedzie pisza inaczej; czy mentory trzeba z czasem wymieniac? czy maja jakas gwarancje dozywotnosci??? Edytowane przez gigo2002 Czas edycji: 2010-04-19 o 13:01 |
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#501 |
|
Raczkowanie
|
ojej, to znaczy wowczas wkladamy nowsze, "lepsze" implanty i znow ta sama przezywka!!! juuuupi
Listopadowa, oprocz twoich zdjec (ktore jak sie domyslam sa zablokowane) czy mozna na forum pooglac fotki innych dziewczyn? nie moge sie odnalezc na tej stronce? Na beauty forum trzeba na taka opcje zapracowac, tutaj nie moge sie polapac, albo ja gapa, albo strona nieczytelna.. jeszcze raz dziekuje Ci za zdjecia! |
|
|
|
#502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
choćby dla porównania propozycji
|
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do fotek innych dziewczyn - one podobnie pokasowały albumy, które i tak były prywatne (!)... Przejrzyj poprzednie części wątku (korzystając z wyszukiwarki) - tam przy każdym wątku będzie spinacz - po jego kliknięciu wyświetlą się wszystkie załączniki...może znajdziesz jakieś stare, nieskasowane zdjęcia... |
|
|
|
|
#504 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze a ja nie zdążyłam na fotki listopadowej80
Dziewczyny za wymianę implantów po tych 15 latach płaci sie tak samo?? chociaż kto wie co będzie za 15 lat
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może Euro, a może już jakaś chińska będzie ![]() u tego samego doktorka to by można było liczyć na upust, ale czy do tego czasu on jeszcze będzie na tym padole ![]() i czy będzie jeszcze aktywny zawodowo ![]() ja bym myślami nie wybiegała tak daleko w przyszłość..
|
|
#506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Listopadowa powiedz mi kochana jesli mamy niby dozywotnia gwarancje a implant i tak sie zuzywa to gdy zajdzie koniecznosc wymiany firma daje nam zelki gratis czy same pokrywamy te koszta? a co do pani dr Skwiercz, to ja bardzo goraco polecam, mi z brzydkich kaczatek wyczarowala prawdziwe labedzie a one przeciez dopiero zaczynaja sie ukladac i czeka je jeszcze sporo zmian Gigo implementacja pod oba miesnie z tego co wiem jest glownie stosowana w tzw. trudnych przypadkach, np. kobietom po odjeciu piersi. Z tego co wiem nikt poza pania dr powszechnie nie stosuje tej metody. I jak zdazylam juz sie zorientowac to ta metoda jest troszke bardziej skomplikowana, gdyz zelek kladziony jest na zebrach i przykrywany cala piersia. Za to podtrzymywany jest rowniez od dolu wlasnie tym drugim miesniem przez co piersi sa mniej podatne na grawitacje i sobie pieknie stercza nie wiem czy to sie tyczy kazdej wielkosci zelka ale mi pani dr powiedziala ze staniczek to bedzie tylko moja dobra wola czy go chce nosic czy nie, ewentualnie dla celow dekoracyjnych dla meza, bo nie bedzie mi zupelnie potrzebny do podtrzymywania piersi i zgodnie z zaleceniami od dzis juz latam sobie bez staniczka i jest bosko!
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-04-19 o 22:14 |
|
|
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyszłości nie mam zamiaru kłaść się pod skalpelNie wiem więc jak to wygląda - ale samo stwierdzenie 'gwarancja' w tym przypadku obejmuje bezpłatną wymianę uszkodzonego (wada fabryczna!) implantu na nieuszkodzony implant (pewnie z tego samego modelu...). Ale nie wiem czy gwarancja obejmuje wymianę w wyniku zmęczenia materiału... ![]() Sweety - niemniej jednak jak będziesz na kontroli to może się dobrze pani dr wypytasz o dokładne warunki gwarancji (no bo niby coś jest w karcie gwarancyjnej, ale w tej chwili nie mogę jej znaleźć - pewnie jest gdzieś w kartonie )
|
|
|
|
|
#508 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hmmm a ja nie mam zadnej karty gwarancyjnej ani nic, jedyne co dostalam to wypis z kliniki
|
|
#509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to byłoby dla koncernu mocno nielogiczne i nierentowne ![]() i z tego co mi mówiła chyba jeden z dr u których byłam na konsultacji, to niestety, tylko wady fabryczne jak napisałaś, podchodzą pod gwarancję |
|
|
|
|
#510 |
|
Raczkowanie
|
ZMIANA TEMATU; OPALANIE, PLAZOWANIE, WYSOKA TEMP PO OP
Dziewczyny prosze o rade. Szykuje sie jak wiecie na wykonanie zabiegu pod koniec maja. Jak co roku, od czerwca do konca sierpnia wyjezdzam do kraju gdzie temperatura oscyluje od 25-35 stopni celcjusza. Mieszkam tam wiec moze nie bede lezec na plazy od rana do wieczora, ale pewnie tez nie chcialabym unikac tych plazowych dni. Czy w kwestii opalania chodzi glownie o ochrone blizn, czy raczej chodzi o wysoka temperature??? Dla mnie logiczne jest ze trzeba chowac, nieopalac blizn. Co sadzicie? Zaczynam sie zastanawiac czy nie robic zabiegu po wakacjach, no ale to kolejne lato z malym "A". Maz jest teraz namowiony, kto wie czy po wakacjach bedzie jeszcze mial to samo zdanie.... ahhhhh, aha, na glowke z pomostu nie planuje skakac. Wiem ze mozna poczytac o zaleceniach lekarskich, ale tam pisze ; nawet do 6mcy nie opalac, w staniku do 3 miesiecy itd.... Czy wyobrazacie sobie 3 tyg po zabiegu wybrac sie na plaze (w staniczku)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

. Bardzo dziękuję za wszystkie rady i komentarze - one naprawdę dużo dają dziewczynom przed op.
, będzie dobrze
. 

Gigo nie zdazyl.....