| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2007-06-25, 14:36 | #1 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: gdzieś na wschód 
				 | Polskie Jeziora

Drogie Wizażystki gdzie polecacie pojechać w Polsce nad jezioro ...byłyście, Wasi znajomi byli i polecacie, zachwalacie. Proponujcie jeziora, miejscowości. Nie wiem na co się mam zdecydować, może Wy coś pomożecie. Dziękuję z góry. Buziolki   
				__________________ Otwierasz Przestrzeń...mego świata, Wypełniasz ją czułym spojrzeniem, Subtelnym dotykiem Stawiam pierwsze kroki w głębię ...poznania życia A ja bezpieczna oczy zamykam Staję się motylem istnienia Mogę wznieść się ponad wieczność ...gdy tylko JESTEŚ !!! | 
|     |   | 
|  2007-06-27, 10:13 | #2 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: Polskie Jeziora

Podbijam!!! Sama jestem ciekawa, bo zdecydować się nie mogę Mazury, morze czy jeszcze gdzie indziej byle by było mokro ( broń Boże deszcz)   
				__________________ Adopcja Wirtualna   | 
|     |   | 
|  2007-06-27, 18:27 | #3 | 
| BAN stały | 

Ja polecam jezioro Pluszne koło Olsztynka  Rok w rok jeźdźiłam nad morze a rok temu postanowiłam poznać Mazury i się zakochałam  cudowne miejsce, ośrodek położony był w lesie a do miasteczka był kawałeczek, cisza, spokój i cudowne widoki  z możliwością popływania kajakami, jachcikami małymi. W ośrodku tym "Perkoz" trzeba dodać, że przyjeżdżaja całe kolonie dzieci ale one akurat w niczym nie przeszkadzały   | 
|     |   | 
|  2007-06-27, 19:58 | #4 | 
| Wcale nie be, tylko cacy kasieńka | 

Bylam 2 lata temu w Czaplinku (nad jeziorem Drawsko wiec nie Mazury). To byl oboz nurkowy, nie nudzilam sie. Osrodek (Kusy Dwor) ladny zadbany ale jakies 30-45minut (zaleznie od tempa) od centrum miasteczka. Ogolnie milo i przyjemnie, super dla osob lubiajacych wszelkiej masci sporty wodne (jak ja   ) ale leniuszkom lubiacym pochodzic po miescie, spacerowac po promenadzie i wylegiwac sie na plazy raczej odradzam bo beda sie nudzic. 
				__________________ Blog | 
|     |   | 
|  2007-06-27, 20:31 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-12 Lokalizacja: abc 
				 | 

ja polecam jezioro Biale  kolo Wlodawy  spore, czyste...  zycie niczym jak nad morzem   pelno barow, pubow i sklepikow   
				__________________ (..) did you ever know there's a light inside your bones the hope that you can't hide and it teases you every night (..) | 
|     |   | 
|  2007-06-28, 16:28 | #6 | ||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: gdzieś na wschód 
				 | 

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi, liczę na następne   Cytat: 
 Cytat: 
  Oohhhh...przemiłe wspomnienia. Ale w tym roku chcę w inne miejsce pojechać i coś nowego poznać. Ale dzięki za przypomnienie o Białym   
				__________________ Otwierasz Przestrzeń...mego świata, Wypełniasz ją czułym spojrzeniem, Subtelnym dotykiem Stawiam pierwsze kroki w głębię ...poznania życia A ja bezpieczna oczy zamykam Staję się motylem istnienia Mogę wznieść się ponad wieczność ...gdy tylko JESTEŚ !!! | ||
|     |   | 
|  2010-04-01, 19:42 | #7 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

Gdzie nad jezioro?

Cześć wszystkim   Wiosna już za oknem, a wakacje już za niedługo. Z tego powodu zakładam nowy wątek, może komuś jeszcze się przyda  Chcę w tym roku, gdzieś w okolicach środka lipca wybrać się na ok. 10 dniowy urlop nad jakieś jeziorko z moim chłopakiem. Tutaj mam prośbę do Was. Poszukuję jakiegoś pięknego miejsca, które posiada swój urok, aby odpocząć. Chciałabym, żeby ośrodek był niedaleko jeziora, aby było w pobliżu miasto i aby był w miarę tani, wraz z kuchnią do dyspozycji. Jestem z Górnego Śląska. Może któraś poleca coś i ma namiary?   | 
|     |   | 
|  2010-04-17, 19:42 | #8 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Cytat: 
  I płytka.Z tym, że nie wiem, jak wygląda sprawa noclegów i sklepów(mieszkałam kiedyś w Szczytnie i dojeżdżałam nad samo jezioro).Niedaleko znajdują się jakieś rowerki wodne do wypożyczania i tego typu rzeczy, wiem, że nurkowie też mają tam kursy. 
				__________________ "Ludzie, którzy odnoszą sukcesy na tym świecie,sami szukają odpowiadających im okoliczności,  a jeśli nie mogą ich znaleźć, to je tworzą." Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ | |
|     |   | 
|  2010-04-19, 13:18 | #9 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Stargard 
				 | 

Zapraszamy nad jezioro Miedwie Fajna atmosfera i dobre niskie ceny. ładne jezioro

| 
|     |   | 
|  2010-07-10, 10:31 | #10 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Szukam czystego jeziora, w którym można będzie się kąpać, gdzieś w okolicach południa Polski... Niestety Mazury to dla mnie za daleko  Zna ktoś takie miejsce? Fajnie by było, jakby w okolicy znajdowała się jakaś mniejsza lub większa miejscowość, w każdym razie żeby nie było otoczone przez same wioski w których biegnie tylko jedna ulica:p. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2010-07-19, 12:03 | #11 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Żuławianka 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2010-07-22, 17:24 | #12 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Ja polecam jezioro dziewiszewskie , ponieważ jest własnością właściciela pensjonatu Dziewiszewo ( spędzam tam od kilku lat wielkanoc oraz urlopy) jest super czyste i posiada prywatną plażę (można się opalać topless :P )

| 
|     |   | 
|  2010-07-24, 13:09 | #13 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

jezioro powidzkie zdecydowanie   woda jak na lazurowym wybrzeżu  (Powidz, Przybrodzin) polecam   | 
|     |   | 
|  2010-08-21, 11:29 | #14 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

Jak już ktoś pisał- jezioro Białe w Okunince, koło Włodawy. Niestety, mam bardzo daleko, a szkoda, chętnie bym się wybrała   Jeśli ktoś z Wielkopolski, to polecam Skorzęcin albo Boszkowo, chociaż podczas upałów, to ludzi jak mrówek   | 
|     |   | 
|  2010-09-09, 13:39 | #15 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 
				 | 

Jezioro Myśliborskie i Barlineckie.

__________________ NIE MA MNIE TU! | 
|     |   | 
|  2010-09-17, 12:18 | #16 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

ja polecam jeziora wielkopolskie a szczegolnie te male srodlesnie. sa przecudne. np. gaski

| 
|     |   | 
|  2010-09-25, 12:36 | #17 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Polecam miasteczko Czaplinek nad jeziorem Drawskim i Czaplino .... cisza, spokój, lasy, kajaki, łódki ...

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.