|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. IV
nie widziałam zadnych foremek
|
|
|
|
#4142 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja zajrzałam dziś do biedry.
kupiłam jeszcze herbate zieloną z cytryną i na prawdę bardzo dobra! Poza tym to jeszcze czekoade magnetic - malinową a top chipsów w tubie niestety nie było
|
|
|
|
#4143 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Podczytuje Was od jakiegoś czasu i postanowiłam sie ujawnic W Biedronce najczęsciej kupuję i uwielbiam:- top chips ser-szynka!!! i inne smaki tez,ale to mój faworyt - tuńczyk w puszcze w sosie 1000 wysp i słodko kwaśnym - soki Riviva - parówki świat drobiu - pasty do chlebka tuńczykowa i jajeczna - serek fresek - surówki porowa,żydowska itd - wszelkie produkty w puszce typu groszek,fasolka czy kukurydza - piersi z kurczaka pakowane i schab i wiele innych, właściwie z TŻ żywimy się głownie w B., jak narazie nie spotkalny nas jakies niemile niespodzianki raz tylko mieso mielone było okropne więc przestaliśmy kupowac Poza tym, z rzeczy nie spożywczych udało mi sie nabyc i jestem zadowolona z kosza na bielizne, koszyczków plastikowych, miski i sitka, kubek biały w czerwone fajne wzorki, ale to z dawniejszych ofert, a dziś zakupiłam świetne 3pojemniki na żywność z taką "rączką" do noszenia Często też kupujemy papier toaletowy, reczniki papierowe, zmywaki, płyn do płukania,mydło w płynie, chusteczki, płyn do naczyń,waciki kosmetyczne i wiele innych. Pod wpływem Waszych opini nabyłam żel micelarny ale jeszcze nie uzywałam. Któraś z Was pytała o foremki do ciasta, u mnie w jednej biedronce jeszcze są, w drugiej już nie, więc to zależy od sklepu chyba. Pozdrawiam fanki B.
|
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w ogóle nie lubię pizzy z Biedronki, robiłam pare podejść i nie smakują mi, co dziwne Tż-owi też (a on z reguły wszystko lubi) |
|
|
|
|
#4145 |
|
Raczkowanie
|
a czy któraś z was używała albo powie mi coś na temat składu kremy NAWILŻAJĄCEGO Z BEAUTY kosztuje ok 9 zł ??? mam ochotę kupić ale nie wiem co w takim kremie w składzie siedzi...
Ps. odchodząc od tematu widziałyście http://demotywatory.pl/1421828/Naturalny-barwnik-E120 ?? (
|
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
A te torby ekologiczne to jakiej wielkości są moze by ktoś dodał zdjęcie ale nie z gazetki. Ja niestety ich u siebie dzis nie widziałam
|
|
|
|
#4147 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak. Wiedziałam o tym. Z tego co wiem to ten barwnik widziałam w B. w jogurcie z Bakomy Fru Vita. Chyba w wiśniowym. |
|
|
|
|
#4148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dokupilam jeszcze jeden zel micelarny,bo sie na niego natknelam przez przypadek. Poki co dobrze sie sprawdza Ale bede sie smiala jak ten zel wejdzie do stalej oferty, wszyscy porobili zapasy Skubnelam czipsa z tuby o smaku pomidorowym, dla mnie bardzo smaczne, szkoda, ze jestem na diecie
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
Mam żel micelarny!!!
|
#4150 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam możliwości dodania zdjecia. Ale bardzo fajne te torby. Ja wzięlam sobie szarą. A rozmiarowo mniej więcej 34/34cm, a spód ma 20cm szerokości, rączki 18cm. Dla mnie rozmiarowo wsam raz.
|
|
|
|
#4151 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dzisiaj w B. i kupiłam:
* micelka * twarogi chude Zielona Łąka * 7-mio pak Princessy arachidowej za 4,99 już bardzo długi okres czasu nie widziałam jej w sklepach, a to moja ulubiona* Boncreme kokosowo-migdałowy * Deser czekoladowy trójwarstwowy * Kalafiorki po 3,97 zł/szt - bardzo ładne, co prawda byłam w sklepie o 19 i zostało tylko 5 sztuk, niemniej jednak bardzo ładne ![]() * baton marcepanowy * 7days spumante * herbata Assuan (czy jakoś tak) cytrynowa * ser CREMEMBRE z ananasem i migdałami - dobry? Jadłam coś podobnego na święta we Wiedniu i bardzo mi smakował, mam nadzieję że ten smakuje tak samo albo chociaż podobnie ![]() * gumy orbit ii chyba tyle ogólnie zakupki udane
|
|
#4152 |
|
Raczkowanie
|
tez go mam, tyle sie o nim naczytalam tu, ze dzis poganalam po niego
|
|
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam sobie dzisiaj zegarek Zielony Nie mogę się przyzwyczaić do takiego dużego rozmiaru (mam chude łapki i zwykle noszę mikroskopijny zegarek) ale myślę, że jak o trochę ponoszę, to już mnie ta jego wielkość nie będzie tak drażnić. I nawet myślę jeszcze nad niebieskim ![]() Kupiłam też coś co się nazywa Just Fit Pieczone Snaki Ziemniaczane o smaku śmietanki z cebulką o obniżonej zawartości tłuszczu. Nie mam pojęcia czy to jakaś nowość (ja pierwszy raz to u siebie widziałam) ale całkiem zjadliwe ![]() Aha i wzięłam też zapiekankę (tę co leży na pieczywie). Zjadłam na zimno, zasmakowała mi.
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
A byłam dziś w biedronie po waciki
Jakbymw czesniej więcej poczytała, to może i skusiłabym sie zerknąc na ten żel micelarny a może nawet kupić
|
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
Biedronka odpisała mi, że żel micelarny wprowadzony jest tylko na czas gazetki "Tajemnice urody"
![]() Tymczasem mi udało się dorwać trzeci żel micelarny, jeden jedyny był ukryty gdzieś za kremami do rąk
|
#4156 |
|
Zadomowienie
|
U mnie nie ma tego żelu miceralnego :/ Dobrze ze mam 2 biedronke na osiedlu to sie do niej jutro wybiore mam nadzieje ze coś sie dla mnie ostało
|
|
|
|
#4157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oooooooooo no to zapasy trzeba zrobić ![]() hej dobry jogurt bon cream "tarta malinowa"! faktycznie bardzo kremowa! |
|
|
|
|
#4158 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może zacznijmy do nich pisac by wprowadzili na stałe.Te wszystkie dziewczyny ktore są z żelu zadowlone jakby napisaly to moze by to pod uwage wzieli, w koncu "klient nasz pan" powinni o nas dbać
|
|
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
W moim przypadku było tak, że poszłam po zakupy spozywcze, ale jak zobaczyłam ten żel... to dosłownie pędziłam po niego, aż TŻ się dziwnie na mnie patrzyła. W mojej Biedronce po weekendzie wystawili chyba ze 20 tych żeli Fajnie pachnie, nawet TŻ powiedział, że Mu się podoba, ciekawe czy nie będzie mi go podkradał :P
|
#4160 |
|
Raczkowanie
|
Pytanie do Łodzianek
widziałyście gdzieś u siebie te torby ekologiczne i plastry do depilacji? Nigdzie nie mogę ich znaleźć :/ |
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jako studentka biologii wiedziałam jeszcze w figach są wysuszone larwy owadów ktore właśnie pozwalają na to by owoc mógł stać sie owocem na szczescie fig nie lubie ![]() Chciałam dzisiaj kupić drugi niestety nie było ![]() Pozniej byłam z tż w biedrze to kupił 4 zapiekanki z lodówki. |
|
|
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zel miceralny bardzo fajny. Troche sie balam go testowac, bo mialam troche podrazniona twarz - bylam dzisiaj na solarium, a wczoraj dlugo siedzialam na sloncu... a on to wszystko zlagodzil. Dodam, ze twarz mam wrazliwa zdecydowanie. A tak z ciekawosci Wy go uzywanie do demakijazu oczow? W jaki sposob? |
|
|
|
|
#4163 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ma któraś jakies zdjęcia tych zegarków co były/sa w BIedronce ? niestety nie moge nigdzie znaleśc.
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: dokladnie chodzi o Worcella Edytowane przez Charmain Czas edycji: 2010-04-19 o 22:27 |
|
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Radomianki a wy wdziałyście gdzies u nas te żele micelarne?
|
|
#4166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kiedyś zajrzę ale na pewno straszne tłumy tam są ...wolę B. bardziej "na uboczu". Co myślicie o tych kremach do smarowania"czekoladopodob nych", że tak powiem? Kremusie i te inne, jak im tam.. ? Bo dziś widziałam, przekrój cenowy od 2,50 do ok 5,00 zł bodajże. _____________________ byle do weekendu..... |
|
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w sumie codziennie bo mam po drodze do domu i jakos nie zauwazylam tych tlumow a bywam o roznych porach
|
|
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

W Biedronce najczęsciej kupuję i uwielbiam: