|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American&Polish Girls część XVIII
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
nooo , dobrze ze podwórko mam to się nie zakiszę jak ogóreczek
ale do szkoły i tak musze chodzić bo potem nie nadrobię 2 tygodni :/
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Bondziek 3maj się
![]() Wczoraj moja siostra bawiła się na mnie w szalonego fryzjera. Zrobiła mi grzywkę i skróciła włosy. Hehehe, nawet nie wygląda tak tragicznie
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj dalam na nie nafte i dzisiaj sa taaaaakie szorstkie! moglam uzyc odzywki ze silikonem
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Moje włosy wyglądały jak siano. Teraz po obcięciu są taakie miękkie i lepiej się układają.
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
witam w nowej czesci hehe
jak to szybko idzie masakra
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
I ja witam w nowej części chociaż przed maturę pewnie znów mnie tu będzie mało!!
Proszę zwrócić uwagę na podpisik mój ![]()
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to na wymianke to wiecej za przesylke moze by wyszlo wogole dobra jest ta maska ??
|
|
#101 |
|
BAN stały
|
załamka,bylam u lekarza mam ostre zapalenie pecherza siedze w domu do konca tygodnia.. moze sie chociaz poucze troche? :rolleye s:bondziek pytanie do maturzystek : robili wam juz bilanse ? bo u mnie jeszcze pielegniarka nie robila ,a jest w szkole tylko 2 dni w tygodniu . Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2010-04-19 o 16:25 |
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Elo dziewczynki
Hohoho... jak szybko to idzie juz kolejny nowy wątek hehehe![]() boondziek ![]()
]Edytowane przez Corno0 Czas edycji: 2010-04-19 o 16:25 |
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo to jakos przed szczepieniem bylo
|
|
#105 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry AGatki.
Zlapalam dolka i ciagle w nerwach chodze. Ratujcie. ![]() Nadrobie Was chyba wieczor, bo teraz nie mam siły. Lece jeszcze na korki o 17.30. Macie jakies sposoby na poprawe humoru? ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
Wlasnie musze tego poszukac, bo nie wiem gdzie polozylam.
|
|
|
|
|
#107 |
|
BAN stały
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;18681735]Dzień dobry AGatki.
Zlapalam dolka i ciagle w nerwach chodze. Ratujcie. ![]() Nadrobie Was chyba wieczor, bo teraz nie mam siły. Lece jeszcze na korki o 17.30. Macie jakies sposoby na poprawe humoru? ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Ja mialam bieganine z tym bilanse. najpier u pielegniarki, potem z karteczka do lekarza, potem do pielegniarki, a teraz nam oddała i mamy isc z nowu z tym bilansem po zakonczeniu szkoly do lekarza zeby wystawil zaswiadczenie i po te jakies kartki o wyborze swojego lekarza. Wlasnie musze tego poszukac, bo nie wiem gdzie polozylam.[/QUOTE]jak nie mialam robionego to mam nadzieje ,że jeszcze pozwola mi zrobic w przyszlym tygodniu pojde do szkoly bo teraz mam zwolnienie na caly tydzien bo u nas ona to jest jak jej sie zachce bo mamy prywatna szkołę.
|
|
|
|
#108 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Odmowic Ci nie moga.
|
|
|
|
|
#109 |
|
BAN stały
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;18681887]Musza Ci pozwolic, bo przeciez to jest ci pozniej potrzebne. U nas sama pielegniarka za nami jeszcze chodzila.
Odmowic Ci nie moga.[/QUOTE]to dobrze, chociaz u mnie w szkole wszystko jest mozliwe powiedza ze trzeba bylo byc w szkole wtedy jak byly robione ![]()
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;18681735]Dzień dobry AGatki.
Zlapalam dolka i ciagle w nerwach chodze. Ratujcie. ![]() Nadrobie Was chyba wieczor, bo teraz nie mam siły. Lece jeszcze na korki o 17.30. Macie jakies sposoby na poprawe humoru? ![]() [/QUOTE] długa ciepła kąpiel w wannie albo SPA domowe od razu dobre jedzonko, komedia, spacer, gazetka sporo tego
|
|
|
|
#111 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na SPA dzis chyba nie mam kosmetykow, trzeba jakąs maseczke kupic. Na spacer juz nie mam dzis czasu, gazeta przeczytana we wszystkie mozliwe strony, jedzenie moe sie znajdzie, a komedie to ja bede miala jak przyjdzie mi mamie o ocenach powiedziec. ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Znam takie przypadki, ale ogolnie to tez w ich obowiazku jest. |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;18682161]To na dzis chyba tylko mi kapiel zostaje.
Na SPA dzis chyba nie mam kosmetykow, trzeba jakąs maseczke kupic. Na spacer juz nie mam dzis czasu, gazeta przeczytana we wszystkie mozliwe strony, jedzenie moe sie znajdzie, a komedie to ja bede miala jak przyjdzie mi mamie o ocenach powiedziec. ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Znam takie przypadki, ale ogolnie to tez w ich obowiazku jest.[/QUOTE] ![]() to dobra chociaż kąpiel
|
|
|
|
#113 |
|
BAN stały
|
kobitki,uzywacie depilatorow ?
![]() jakies podraznienie mi wyszlo na lydkach ![]() same problemy z ta depilacja mam |
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
początkowo boli, ale potem skóra się przyzwyczaja i nie boli i spokój na jakiś czas a z depilatorem to mi pół dnia schodziło, nie wspominając o bólu i siedzi depilator użyty dwa razy i się kurzy
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
malutka a jak ty to plastrami robisz? najpierw zarastasz, robisz woskiem, a potem znow czekasz az ci urosna dluzsze wloski? bo ja probowalam ale mi plastry nie chwytaly no a jakos nie usmiecha mi sie biegac i czekaz az obrosne;D
PEDAGOG ![]() Edytowane przez xxboo Czas edycji: 2010-04-19 o 17:14 |
|
|
|
|
#116 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a wosk u kosmetyczki ? czy sama w domku ?
|
|
|
|
|
#117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy raz byłam u kosmetyczki bo boli i poszłam zobaczyć jak to robić potem kupiłam sobie na allegro to co mi poleciła i co sama używała, czyli rolkę taką i tym sobie robie, kupuje paski, wkłady i się bawie z tym ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
tylko nie mam takich bajerów i ampułek na zakończenie depilacji jak ona, a fajne były
|
||
|
|
|
#118 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a mozesz dac link do tego cuda,ktore zamawiasz na allegro ? obczaje i moze tez bym zamowila,jezeli tylko nie zbankrutuje ![]() zima to jakos przebolalam i maszynki uzywalam ale 1dniowy efekt mnie dobija teraz cieplo sie robi to trzeba jakos zadbac o gladkie nozki
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie coś ![]() tylko trzeba z tym dojśc do wprawy bo początki są trudne ale potem jest super mi też potrafią odrosnąc po 1 dniu dlatego juz się z maszynką nie bawie ale zrobię kiedyś! tylko się znieczule |
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wróciłam z zajęć, napaćkałam Parachute hot oil na włosy i biorę się za nadrabianie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

((( noooo zaraz jajo zniosę ;( ;(

ale do szkoły i tak musze chodzić bo potem nie nadrobię 2 tygodni :/

moze sie chociaz poucze troche?
:rolleye s:

]
Zlapalam dolka i ciagle w nerwach chodze. Ratujcie.