|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Cytat:
Trwały , zdjęcia też ładne robi , ale wiadomo dotykowy ma większy wyświetlacz . U mnie dużo osób na tą nokie i sobie chwalą . ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- miałam coś napisać i zapomniałam
|
|
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Rain a Avil trzeba rysikiem?
Wiem,że taki aparat to nie aparat,ale do takich zdjęć,gdzie nagle wychodzi,ze chce się zrobić da radę ![]() Wzięłabym może tego ostatniego SE,ale najlepsze byly zawsze Nokie
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
frezyjko takie opiekowanie się jest urocze
zawsze mi serce mięknie jak się tak mną zajmuje. DOBRE z nich chłopaki ![]() madziu narazie nie mam bateri naladowanych w aparacie postaram sie zrobic zdjecia jakies niebawem. btw w tych lumpeksach mozna znaleźć tyle fajnych ciuchów ja już miałam tygodniowy odwyk ale właśnie sie skończył więc ten tydzien buszuję za tydzien - znowu odwyk
|
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się
![]() Powiem Wam , że zazdroszczę wielu znajomym moim , ponieważ a to zaręczają się po nawet nie roku bycia , albo są już po ślubie przed mają dziecko . Ale z drugiej strony nie chciałabym wyjść za mąż z powodu dziecka , nawet jakbym wiedziała , że mnie bardzo kocha . Chciałabym aby wszystko miało swoją kolej rzeczy a nie najpierw dziecko zaręczyny ślub , tak właśnie kolega teraz wpadł , chociaż ja to już od dawna wiedziałam , że ona chce go na dziecko złapać i jej się udało . Dziecko to szczęście chciałabym już mieć ale będziemy się o nie starać zaraz po ślubie oczywiście jak będą warunki do tego . Nawet jakbym chciała to powiem Wam szczerze , że nie miałabym serca np przedziurawić gumki , jak to niejedne dziewczyny robią miałabym straszne wyrzuty sumienia i w ogóle pewnie od razu bym się przyznała że przedziurawiłam .
|
|
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam Samsung Corby -taki młodszy brat Avili i tu tego problemu nie ma bo on reaguje na ciepło a nie stricte na dotyk. Jakby co to rysika nie ma w zestawie z Avilą - trzeba kupić osobno. I jedna sprawa a'propos Avili - we wszystkich opiniach ludzie wspominają, że ma straszliwie tandetną obudowę z tyłu, która dramatycznie szybko się wyciera i niszczy... ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Oczywista oczywistość
|
|
|
|
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() motylku - ja mam ten: http://www.bozo.pl/Telefony-komorkow...0-XpressMusic/ i jestem bardzo z niego zadowolona tylko, że ja telefon potrzebuje standardowo do dzwonienia i pisania smsow.... nie kręcą mnie żadne bajery... a ten zdjęcia też zrobi więc luz ![]() bateria trzyma mi srednio 8 dni..... bardzo dobrze! a codziennie rozmawiam i pisze dość dużo smsów więc chwalę |
|
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
co innego złapać na dziecko, a co innego wpaść, kochacie się bardzo, miał zamiar to zrobić, więc ciąża to przyspieszyła. wkurza mnie to takie wredne uśmiechanie się pod nosem, że skoro brzuch rośnie, to trza do kościoła... jest wiele par z długoletnim stażem ("nazywam się Żanett Kaleta..."
), które się pobierają z miłości + spodziewają się dziecka, a nie dlatego, że się go spodziewają.no ale mam nadzieję, że mój mi się nie oświadczy w razie wpadki. Wolałabym wtedy, żeby z tym zaczekał. To taka pewność dla nas obojga, że dziecko w żadnym razie nie wpłynęło na tę decyzję. Po porodzie, po paru miesiącach owszem. Ale liczę na to, że dziecko będę mieć po ślubie
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-04-19 o 20:33 Powód: dopisek. |
|
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ teraz kupiłam na gwiazdę dotykowy LG kp 500 cookie dla mnie to jest on taki średni , ale to kwestia przyzwyczajenia jemu odpowiada . Ale fakt najlepiej rysikiem wszystko robić , TŻ zazwyczaj używa rysika. Ale zaraz do telefonu kupiłam też skórzany pokrowiec ponieważ tak bez niczego to szybko się rysuje i jednak delikatny jest . A ta nokia o której pisałam ma metalową obudowę i naprawdę jest twarda chyba 5 osób u mnie w klasie ma i są bardzo zadowoleni .
|
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
Kto chce 2 mln $ na spółkę
|
|
|
|
#3400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz kolega wpadł i chyba ponad tydzień minął jak się dowiedzieli , że dziewczyna jest w ciąży i już wesele zorganizowali na sierpień . |
|
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba jednak wezmę Nokię.
Miałam już SE,Samsungi,teraz mam Motkę (masakra) ale jako drugi telefon mam ciągle jedną i tę samą Nokię,ktora jest po prostu niezniszczalna i ma z 8 lat spokojnie ![]() Więc wezmę chyba którąś z tych dwóch Nokii i będzie good -mam nadzieję
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
No ba.
Układ jest taki. Ty kupujesz grę. Ja ją rozwiązuje i gotowe
|
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3405 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bierz Nokię - one są o tyle fajne, że wszystkie po kolei obsługuje się praktycznie tak samo ![]() Jak Ci coś nie podpasuje to zawsze możesz opchnąć nowy zestaw na Allegro - w końcu umowa dotyczy numeru a nie samego telefonu i kupić coś innego. |
|
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, jest taka amerykańska gra, coś ala puzzle. Musisz ułożyć elementy żeby wszystkie pasowały
Jedyne kilka milionów kombinacji ( nie liczyłam dokładnie, z prawdopodobieństwem u mnie kiepsko )W każdym razie za ich rozwiązanie jest nagroda 2 mln $ ![]() A ja jeden element poprawnego rozwiązania mam, ha! |
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl jeszcze jedna rzecz. W podjęciu decyzji może warto się wspomóc na youtube - tam jest sporo filmików przedstawiających konkretne modele - zawsze to lepiej zobaczyć na filmie jak wygląda telefon i jak się go obsługuje niż czytać parametry na stronach internetowych
|
|
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ta gra pewnie sporo kosztuje, skoro potrzebujesz wspólnika-sponsora?
|
|
|
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa o youtube nie pomyślałam Zawsze po prostu czytałam opinie na różnych forach. Ale zajrzę tam-dzięki.Ja to w ogóle jestem chora Najbardziej lubię kolorowe telefony we wzorki.Kiedyś miałam takiego fajnego różowego Siemensa w maki.I jak mu się wyświetlacz wyłączał to tam było lusterko. NO BAJERKA ![]() ![]()
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
bywa.
Jednak napisał: "Chyba za dużo rzeczy zakładasz z góry. Przy misiu to chyba złe rozwiązanie. Poza tym zwróć uwagę: czy naprawdę chcesz naciskać w tej kwestii?" Świetne, piękny zarządzający bełkot :P Szczerze mówiąc nie wiem co zakładam z góry :/ No kurczę nie chcę naciskać, no ale tu mamy problem z brakiem chęci analizowania czy się zaręczyć :P Co się nie odpowie źle będzie
|
#3415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gra po polsku- tłumacz nie potrzebny :Phttp://pl.eternityii.com/about-eternity-II/ nawet zagrać w demo możecie a gra to planszówka. Cena? ponad 100 zeta :P
|
||
|
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
OK, moje milionerki, ja kończę, bo mój już powinien być w domu po sali
obejrzymy film luby zadbał o wino i czipsy (moją dietę trafi szlag, ale cóż ), więc nie mogę go zawieść. Dobrej nocy |
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ stwierdził, że ja z takim telefonem to już byłaby niezdrowa perwersja W mojej starej Nokii z klapką były dwa ekrany - jeden na zewnątrz i on zawsze mi służył za lusterko
|
|
|
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie zachwycony
|
|
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam przepisu na jakiś ciekawy tort
i w ogóle myślę nad jakąś pyszną kolacją , tylko chciałam zrobić coś czego jeszcze nie robiłam ![]() Doszłam do wniosku , że naszą 2 rocznice będziemy obchodzić dwa dni 3 w domu z racji tego, że matury 4 już mi się zaczynają . Czyli drugiego będziemy mogli gdzieś jechać spędzić miło czas . Ale chciałam full wypaśną kolację zrobić i oczywiście tort , tylko nie wiem jaki zrobić tyle jest wyboru , że nie mogę się zdecydować
|
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
dziwnie mi.... TŻ prawie od godziny śpi, a ja siedzę i zamulam....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

zawsze mi serce mięknie jak się tak mną zajmuje. DOBRE z nich chłopaki 
), które się pobierają z miłości + spodziewają się dziecka, a nie dlatego, że się go spodziewają.

13.03.2008