Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu! - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-19, 20:10   #1051
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Ja miałam jakąś Golden coś tam. A Nescafe przełknę. I jest jeszcze jakaś jedna, ale nie pamiętam nazwy. W smaku całkiem ok
E, Nescafe jest paskudna. Ale co kto lubi :P

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Avon to firma dla kobiet i firma bardzo kobieca – od początku swego istnienia. Choć założył ją mężczyzna – Dawid McConnell, obwoźny sprzedawca książek - to pierwszym, zatrudnionym przez niego pracownikiem była kobieta - pani Persis F.E. Albee z Winchester w stanie New Hampshire. Rozpoczęła ona dostarczanie kosmetyków do klientów pionierską na owe czasy (koniec XIX wieku) metodą sprzedaży bezpośredniej i zostałą pierwszą Reprezentantką/Konsultantką firmy. Avon jako jedna z pierwszych firm zaoferował amerykańskim kobietom możliwość zarabiania pieniędzy oraz możliwość zdobycia ekonomicznej niezależności już na 34 lata przed uzyskaniem przez nie prawa do głosowania!
Nawet nie wiedziałam... To stąd ta metoda "konsultantkowego" sposobu rozprowadzania towaru. Innowacyjna jak na czasy, w których powstała. Obecnie dla mnie bardzo problematyczna- chciałabym czasem z Avonu coś zamówić (z Orriflame'u tak samo), a konsultantek nie znam. Cóż, wychodzę z założenia, że to firma ma o mnie zabiegać, a nie ja o firmę (;
Stary 2010-04-19, 20:19   #1052
Asia19x
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Mnie już trochę męczy ale dzielnie go używam

Mnie on drażni tylko przed @, bo wtdy na wszytsko jestem wyczulona

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 20:21   #1053
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Dymka, kupiłam Scandic Cocomask 1l, Kallos latte1l, Kallos Placent1l,Stapiz 1l

Dziewczyny no nie wiem czy dam wam linka, jakoś głupio by mi było, to tak jak sprzedawać coś rodzinie.
Fajne te zakupy a linka do swojego konta pokaż, pokaż na PW

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Ja dziś w botkach, mam takie w stylu mokasynów brązowe zamszowe Są boskie. W ogóle dzisiaj przyszłam w nowym grzybku do szkoły i już dziewczyny "też sobie taki kupię". Przyszłam w tamtym roku do szkoły w Emu, wszystkie takie kupiły, przyszłam w spodniach z podwyższonym stanem, miesiąc później cała szkoła takie miała jakby swojego gustu nie mogły mieć...
No widzisz jaka z Ciebie trendsetterka ale to trochę wkurzające, jak ktoś w bliskim otoczeniu ma takie same ciuchy

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Te czarne śliczne
A do mnie przyjechała dzisiaj Iko
Ja miałam zamówić w tym miesiącu Iko, ale równowartość tej torebki wydałam na leki może do maja się uchowa...

Cytat:
Ale i tak nie lubię jak ktoś ma takie same ciuchy jak ja, albo chociażby podobne. Dlatego nie kupiłam pilotki, rozglądam się za ramoneską, ale taką typową. Kolega ma taką Cały rok w niech chodzi, nawet w zimę Nie zapomnę jak pojechałam tam ( to u TŻ ), a ten w takiej cieniutkiej ramonesce, pytam go czy mu nie zimno, a ten : gorrrrrrrrrący ze mnie chłopak Później w domu u koleżanki się rozebrał i w takich kalesonach jak Ferdziu Kiepski siedział

Cytat:
Mniej więcej w ten sposób mam przez cały czas https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3242 ale już nie tak długie. Tutaj jeszcze względnie wyglądają, teraz zawijają się o wiele bardziej. No cóż widocznie taka ich uroda ale jak na paznokcie obgryzane przez wiele lat tak źle nie wyglądają O jeszcze tutaj pokazywałam, na pierwszym zdjęciu widać w jaki sposób się zawijają https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2734 Wyglądają jakby każdy paznokieć był inny
Ładne masz paznokcie wcale nie wyglądają na obgryzane. Ja przez to, że obgryzałam w podstawówce mam bardzo krótką płytkę i rosną mi trochę do góry

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 20:27   #1054
Chatul
ma zielone pojęcie

Nic o paznokciach dziewczyny nie mówcie :P Każdy mój paznokieć ma inny kształt...... I ostatnio w stanie kiepskim są moje paznokcie. Chociaż tutaj za winowajcę uważam zwykłe zniszczenia mechaniczne. Mam kształt paznokci, który umożliwia całemu brudowi gnieżdżenie się pod płytką paznokciową. Wiecznie muszę te paznokcie do stanu czystości doprowadzać, co łatwe nie jest. Zawsze przy tym uszkodzę tę wystającą za palec część paznokcia. No i jeszcze ostatnio trochę przedmaturalnego stresu mam- na klasówkach wiecznie paznokcie wsadzam między zęby (znacie kogoś, kto tak robi?) i tym samym wiecznie je obrywam. A powinnam zapuścić, bo mają potencjał, grube i mocne są z natury.
Stary 2010-04-19, 20:29   #1055
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość

Ode mnie sporo osób zawsze fryzury kopiowało ;/ Nieudolnie zresztą :P Stylu ubierania nikt nie chce :P Glany, czarne koszulki i zielona arafatka to moje znaki rozpoznawcze
Uwielbiam arafatki dzisiaj w lumpku widziałam ( nie podróbę !) piękną biało-niebieską, szkoda, że na cenę nie zerknęłam
Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Już wiemy jak odpowiadać
Cytat:
To chyba żart jakiś, ta kobieta ma chora wyobraźnię
Avon to dużo starsza firma i na pewno nie niemiecka
Ja tam wolę Avon od Oriflame, chociaż każda z tych firm ma swoje perełki

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Avon to firma dla kobiet i firma bardzo kobieca – od początku swego istnienia. Choć założył ją mężczyzna – Dawid McConnell, obwoźny sprzedawca książek - to pierwszym, zatrudnionym przez niego pracownikiem była kobieta - pani Persis F.E. Albee z Winchester w stanie New Hampshire. Rozpoczęła ona dostarczanie kosmetyków do klientów pionierską na owe czasy (koniec XIX wieku) metodą sprzedaży bezpośredniej i zostałą pierwszą Reprezentantką/Konsultantką firmy. Avon jako jedna z pierwszych firm zaoferował amerykańskim kobietom możliwość zarabiania pieniędzy oraz możliwość zdobycia ekonomicznej niezależności już na 34 lata przed uzyskaniem przez nie prawa do głosowania!
Jestem konsultantką Avonu i szczerze mówiąc : uwielbiam Avon, kredki są boskie : miękkie, długo się trzymają i mam je długo. Podkłady boskie, perfumy szał. Ogólnie firma naprawdę świetna. Kosmetyki dodatkowo nie są testowane na zwierzętach

Oriflame ma o wiele lepsze kosmetyki - Avon może uczulać, Oriflame to kosmetyki hipoalergiczne, miałam z niego perfumę ( jak ją dorwę to będę miała orgazm świni) i korektor To był mój najlepszy korektor jaki miałam. Ostatnio widziałam maskę z kokosem u nich w katalogu za 12.90 i mnie kusiła
Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
No widzisz jaka z Ciebie trendsetterka ale to trochę wkurzające, jak ktoś w bliskim otoczeniu ma takie same ciuchy

Ciekawe czy jak przyjdę z dziurą na tyłku, to też tak będą chodziły W sumie kiedyś pocięłam sobie spodnie i wszystkie dziewczyny mi spodni zazdrościły

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 20:31   #1056
saming
Zakorzenienie

Chatul, jakbyś chciała coś z Oriflame - to możesz pisać do mnie. U mnie siostra może zamawiać to najwyżej taką drogą pokrętną można to zrobić

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 20:31   #1057
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
No i jeszcze ostatnio trochę przedmaturalnego stresu mam- na klasówkach wiecznie paznokcie wsadzam między zęby (znacie kogoś, kto tak robi?) i tym samym wiecznie je obrywam.
Oooo mówisz o mnie I jeszcze jak trzymam w buzi to mokną od śliny, stają się mięciutkie, a ja tak pstrykam sobie nimi między zębami, aż tu nagle traaaaach

Bloguję
Stary 2010-04-19, 20:35   #1058
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie on drażni tylko przed @, bo wtdy na wszytsko jestem wyczulona
A mnie najbardziej rano, przed śniadaniem jak jadę na uczelnię. Mdli mnie od niej

Cytat:

Ładne masz paznokcie wcale nie wyglądają na obgryzane. Ja przez to, że obgryzałam w podstawówce mam bardzo krótką płytkę i rosną mi trochę do góry
Ja też mam krótką płytkę, choć na pewno dłuższą niż za czasów obgryzania Mi też właśnie rosną trochę do góry. Całą podstawówkę, gimnazjum i technikum regularnie obgryzałam

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 20:46   #1059
saming
Zakorzenienie

Ja też obgryzałam
Dopiero w liceum trochę się oduczyłam i wtedy też zapuściłam swoje najdłuższe pazury...
A teraz na studiach znowu stres itd, i znowu czasem obgryzam. Najmniej jak mam pomalowane, bo mi szkoda lakieru Ale i tak się zdarza...

Stary 2010-04-19, 20:52   #1060
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem konsultantką Avonu i szczerze mówiąc : uwielbiam Avon, kredki są boskie : miękkie, długo się trzymają i mam je długo. Podkłady boskie, perfumy szał. Ogólnie firma naprawdę świetna. Kosmetyki dodatkowo nie są testowane na zwierzętach

Oriflame ma o wiele lepsze kosmetyki - Avon może uczulać, Oriflame to kosmetyki hipoalergiczne, miałam z niego perfumę ( jak ją dorwę to będę miała orgazm świni) i korektor To był mój najlepszy korektor jaki miałam. Ostatnio widziałam maskę z kokosem u nich w katalogu za 12.90 i mnie kusiła
Też lubię perfumy z Avonu, trwałe są Mam teraz Little Black Dress i Perceive Oriflame mnie trochę zawiódł. Miałam Sensoria i był nietrwały. Teraz mam Aromabliss Awakening, zapach jest cudowny, kocham go ale też nie są jakoś super trwałe

Mgiełki z Avonu są bardzo trwałe Miałam waniliową. Pamiętam sytuację jak byłam z koleżanką w kościele i mówi do mnie: Ale coś wali proszkiem do pieczenia a to moja waniliowa mgiełka Tż uwielbiał ten zapach. Muszę kiedyś kupić jeszcze jakąś

Stary 2010-04-19, 20:55   #1061
201607180946
Konto usunięte

Cytat:

Eeeeee, zamawiam z Oriflame i Avonu i moim zdaniem Avon uczula tak samo jak Oriflame, w Avonie uczula mnie seria Naturals, za to kocham ich błyszczyki-te droższe-ogólnie ich droższą kolorówkę wielbię, kredki, kremy do stóp i dłoni, serię Planet Spa, perfumy.

w Oriflame lubię pomadki-też te droższe, serum do włosów, mydełka
Avon chyba wygrywa, jest tańszy i ma więcej promocji, no i więcej perfumowanych stron i konsultantek więcej.
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 20:58   #1062
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Mgiełki z Avonu są bardzo trwałe Miałam waniliową. Pamiętam sytuację jak byłam z koleżanką w kościele i mówi do mnie: Ale coś wali proszkiem do pieczenia a to moja waniliowa mgiełka Tż uwielbiał ten zapach. Muszę kiedyś kupić jeszcze jakąś
Proszek do pieczenia
ja miałam kiedyś kokosową mgiełkę i u mnie wyparowywała w kilka chwil

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 21:09   #1063
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Proszek do pieczenia
A na mnie to żadna mgiełka nie jest trwała
Mogę się cała spsikać - a i tak za minutę-dwie nic nie czuć. I nie to, że mój nos się przyzwyczaił, tylko ludzie z otoczenia nic nie czują

Stary 2010-04-19, 21:12   #1064
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Uwielbiam arafatki dzisiaj w lumpku widziałam ( nie podróbę !) piękną biało-niebieską, szkoda, że na cenę nie zerknęłam
Ja mam raczej podróbę. Ale kolor zielony i fakt, że została kupiona na Woodstocku sprawiają, że jest mi bliższa niż jakakolwiek inna

Cytat:
Chatul, jakbyś chciała coś z Oriflame - to możesz pisać do mnie. U mnie siostra może zamawiać to najwyżej taką drogą pokrętną można to zrobić
A co ile siostra zamówienie robi? I rozumiem, że danych osobowych nie musiałabym podawać? Bo ja poza afefobią, skopofobią i penitentofobią mam jeszcze lęk przed podawaniem danych osobowych O_o

Cytat:
Oooo mówisz o mnie I jeszcze jak trzymam w buzi to mokną od śliny, stają się mięciutkie, a ja tak pstrykam sobie nimi między zębami, aż tu nagle traaaaach
Ja trochę inaczej robię, ale dobrze wiedzieć, że ktoś jeszcze wsadza pazury między zęby. Ulżyło mi
Stary 2010-04-19, 21:12   #1065
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Proszek do pieczenia
Na mnie była ona mega trwała Strasznie długo utrzymywała mi się na ubraniach

Stary 2010-04-19, 21:29   #1066
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Już wiemy jak odpowiadać

Ciekawe czy jak przyjdę z dziurą na tyłku, to też tak będą chodziły W sumie kiedyś pocięłam sobie spodnie i wszystkie dziewczyny mi spodni zazdrościły

ja także lubię Avon. Uiwlebiam Perfumy, Spot Lihgt wymiatają jak pomyliłam się w nazwie to mnie popraw
lubię tez pudry, podkłady,kredki do oczu, te droższe kosmetyki naprawdę są godne polecenia
aa! I kocham błysczzyki Avonu, są niesamowite

z Oriflame tez zamawiam czasem, ostatnio wzięłam perfumki za 18zl i jestem w szojku, bo są śliczne. I Tz jak się podobają,w dodatku ciągle je czuję

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Uciekam spac, dobranoc
pchełki na noc

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 22:04   #1067
Chatul
ma zielone pojęcie

Az sobie zaczęlam stronę Oriflame'u przez Was oglądać :P Rany, jak ja lubię patrzeć na kosmetyki
Stary 2010-04-19, 22:06   #1068
blondyna789
Zakorzenienie

od godziny próbuję odpisać, a tu co chwilę coś

oświadczam, iż nadaję z nowego mebla narożnik jest boski zaraz go rozłożę do spania.. mam nadzieję, że się wyśpię

Cytat:
Dziewczyny no nie wiem czy dam wam linka, jakoś głupio by mi było, to tak jak sprzedawać coś rodzinie.
no to coby nie było ja również poproszę link na PW, jeśli można of course nie stresuj się - rodzinie pierwszej powinnaś pokazać strasznie szkoda by było gdyby ktoś obcy zdobył wymarzoną rzecz innej włosomaniaczki także rzucaj linkiem do przedmiotów
Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
Jezu, Dziewczyny! Jak ja dzisiaj fatalnie wyglądam

chyba mam już detoksowy kryzys spadła mi energia życiowa, motywacja i humor mi siada na dodatek ta era wciąż do mnie dzwoni i dzwoni normalnie żałuję, że zadzwoniłam w sprawie tego rachunku, bo teraz wciąż mi coś wciskają
ja mam mnóstwo takich dni.. ostatnio prawie wszystkie takie, że czuję się jak placek także nie jesteś odosobniona.. zaraz może chociaż wypiłuję moje 'paznokcie' i lakierem bezbarwnym pociągnę.,. bo żal z takimi obskubańcami do pracy chodzić

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Te czarne śliczne
A do mnie przyjechała dzisiaj Iko
dziękować
a pokaż tą Iko, nie wiem nawet o jakie cudeńko chodzi
nowa lekturka - bardzo dobrze, może nas nawrócisz żywieniowo
Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
mnie też dlatego staram się nie wchodzić oszczędzam na podróże!
i ja! i ja! w końcu wyjazd już tuż tuż, a ja i tak się skusiłam na 2 pary balerinek wczoraj
Cytat:
Ja muszę na odżywki, bo inaczej kupuję fajki. Lepiej kupić sobie odżywkę
ja kasę z fajek też przeznaczę na jakiś szczytny cel na pewno jej nie puszczę z dymem

Cytat:
Ode mnie sporo osób zawsze fryzury kopiowało ;/ Nieudolnie zresztą :P Stylu ubierania nikt nie chce :P Glany, czarne koszulki i zielona arafatka to moje znaki rozpoznawcze
mnie w 1 kl LO jedna panna ostro kopiowała spoko, ja zmieniłam stajla, a ona dalej wierna glanom
Cytat:
Ja używam antyperspiranku w kremi firmy Iwostin. Ale ja mam problem z nadmiernym poceniem. Ten antyperspirant jest rewelacyjny. Kropli potu nie ma przez cały dzień. Ostatnio do niego wróciłam po zwykłych dezodorantach i jest po prostu niesamowicie.
kurcze, już pisałam , że też mam ten problem... pocę się na maxa. nie wiem dlaczego akurat ja... nikt u mnie w rodzinie się tak nie poci zwykłe dezodoranty dove czy rexona 'pożeram' dosłownie w ekspresowym tempie.. muszę w końcu ten Iwostin kupić
Cytat:
Ja trochę inaczej robię, ale dobrze wiedzieć, że ktoś jeszcze wsadza pazury między zęby. Ulżyło mi
oj, ja też wsadzam ale tylko jak mam krótkie i nie wiem skąd się to bierze.. drugą okropną rzeczą która robię jest obgryzanie / obdrapywanie skórek.. czasami do krwi.. przez weekend mi się już zagoiły i dziś znowu wydrapałam rany

bleh, nabazgrałam się.. teraz szybki shower i zielona herbatka już się zaparzyła
Stary 2010-04-19, 22:10   #1069
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Też lubię perfumy z Avonu, trwałe są Mam teraz Little Black Dress i Perceive Oriflame mnie trochę zawiódł. Miałam Sensoria i był nietrwały. Teraz mam Aromabliss Awakening, zapach jest cudowny, kocham go ale też nie są jakoś super trwałe

Mi ona budyniem pachniała Też ją miałam i tą truskawkową, kuzynka miała wiśniową i mi tanim winem zalatywało ( nie żebym ich nie lubiła ). Z perfum uwielbiam tą w żółtej kulce ( nie pamiętam nazwy ) LBD i LWD I do tego Pur Blanca w każdej wersji

Z Oriflame w sumie miałam tylko 3 rzeczy, ale one były super
Cytat:
Eeeeee, zamawiam z Oriflame i Avonu i moim zdaniem Avon uczula tak samo jak Oriflame, w Avonie uczula mnie seria Naturals, za to kocham ich błyszczyki-te droższe-ogólnie ich droższą kolorówkę wielbię, kredki, kremy do stóp i dłoni, serię Planet Spa, perfumy.

w Oriflame lubię pomadki-też te droższe, serum do włosów, mydełka
Avon chyba wygrywa, jest tańszy i ma więcej promocji, no i więcej perfumowanych stron i konsultantek więcej.
Też uczula Dziwne. Wiem, że dużo osób narzeka na Solutions w Avonie, a ja uwielbiam tą niebieską linię nawilżającą
Cytat:
Ja mam raczej podróbę. Ale kolor zielony i fakt, że została kupiona na Woodstocku sprawiają, że jest mi bliższa niż jakakolwiek inna
Taplałaś się w błotku na Woodstocku? Miałam jechać w tamtym roku z TŻ, ale kierowca nawalił
Cytat:

ja także lubię Avon. Uiwlebiam Perfumy, Spot Lihgt wymiatają jak pomyliłam się w nazwie to mnie popraw
lubię tez pudry, podkłady,kredki do oczu, te droższe kosmetyki naprawdę są godne polecenia
aa! I kocham błysczzyki Avonu, są niesamowite

z Oriflame tez zamawiam czasem, ostatnio wzięłam perfumki za 18zl i jestem w szojku, bo są śliczne. I Tz jak się podobają,w dodatku ciągle je czuję
Puder z Avonu mam prawie rok i nie mam kiedy skończyć Mam też full błyszczyków (chyba 5), 4 podkłady nie wiem kiedy to skończę, ale i tak nowy puder Synergen sobie kupię

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość

ja kasę z fajek też przeznaczę na jakiś szczytny cel na pewno jej nie puszczę z dymem
Najgorsze jest to, że wszyscy częstują I tak ciężko NIE powiedzieć

Bloguję
Stary 2010-04-19, 22:15   #1070
saming
Zakorzenienie

Chatul, generalnie to zamawia wtedy gdy ma coś do kupienia. Jest jakby konsultantką, ale nie ma przymusu, że musi tam zamawiać bo ją skreślą czy coś.
I żadnych danych osobowych nie potrzeba, ona normalnie na siebie by to brała po prostu

Stary 2010-04-19, 22:18   #1071
Soleilka
Zakorzenienie

dziewczyny ten szampon Rzepa z Joanny zielony to godny uwagi?

Bloguję
Stary 2010-04-19, 22:25   #1072
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Dobry wieczór
Padam na ryjek. Nadrobiłam wszyściutko (jestescie ze mnie dumne? )

Kasiumajo, ja też poproszę o linka do aukcji, jeśli można. Coś czuję, że masz całkiem fajne ciuszki

Kurdę, tyle się dzisiaj działo, ale jestem tak styrana, że nawet nie pamietam, co dokładnie
Stary 2010-04-19, 22:40   #1073
201607180946
Konto usunięte

Cytat:

Puder z Avonu mam prawie rok i nie mam kiedy skończyć Mam też full błyszczyków (chyba 5), 4 podkłady nie wiem kiedy to skończę, ale i tak

To zobacz to http://www.dulcecandy.com/search?upd...max-results=50
Stary 2010-04-19, 22:51   #1074
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Też właśnie oglądam jej blog i jestem na tej stronie

Stary 2010-04-19, 22:53   #1075
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
oświadczam, iż nadaję z nowego mebla narożnik jest boski zaraz go rozłożę do spania.. mam nadzieję, że się wyśpię
Fajnie, że narożnik Ci odpowiada

Cytat:
kurcze, już pisałam , że też mam ten problem... pocę się na maxa. nie wiem dlaczego akurat ja... nikt u mnie w rodzinie się tak nie poci zwykłe dezodoranty dove czy rexona 'pożeram' dosłownie w ekspresowym tempie.. muszę w końcu ten Iwostin kupić
Iwostin lepszy od wszystkiego innego. Tylko Etiaxil jeszcze dawał sobie radę z moim poceniem. Ale to są właśnie oba kosmetyki dla osób nadmiernie pocących się. I oczywiście oba przyjazne zwierzętom, żadnego testowania na nich

Cytat:
oj, ja też wsadzam ale tylko jak mam krótkie i nie wiem skąd się to bierze.. drugą okropną rzeczą która robię jest obgryzanie / obdrapywanie skórek.. czasami do krwi.. przez weekend mi się już zagoiły i dziś znowu wydrapałam rany
Skórek na szczęscie nie obgryzam. To jedno zostało mi oszczędzone :P

Cytat:
Taplałaś się w błotku na Woodstocku? Miałam jechać w tamtym roku z TŻ, ale kierowca nawalił
Taplałam się Ale pierwszy raz dopiero rok temu, a to mój trzeci Woodstock już był

Cytat:
Chatul, generalnie to zamawia wtedy gdy ma coś do kupienia. Jest jakby konsultantką, ale nie ma przymusu, że musi tam zamawiać bo ją skreślą czy coś.
I żadnych danych osobowych nie potrzeba, ona normalnie na siebie by to brała po prostu
A to spoko. Chociaż widzę, że Oriflame serię do kręconych włosów wycofał. Pewnie już jakiś czas temu ;/

Cytat:
No jasne, że godny uwagi! Miałam go i świetny był. Jeden z moich ulubionych szamponów
Stary 2010-04-19, 23:02   #1076
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:

Najgorsze jest to, że wszyscy częstują I tak ciężko NIE powiedzieć
e to masz dobrych-złych znajomych u nas era częstowania już jakiś czas temu minęła każdy nosi swoje...
Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Padam na ryjek. Nadrobiłam wszyściutko (jestescie ze mnie dumne? )
taaaak !! jesteśmy dumne
Cytat:
Kurdę, tyle się dzisiaj działo, ale jestem tak styrana, że nawet nie pamietam, co dokładnie
nieźle.. u mnie też emocjonująco, ale wszystko pamiętam
Cytat:
Iwostin lepszy od wszystkiego innego. Tylko Etiaxil jeszcze dawał sobie radę z moim poceniem. Ale to są właśnie oba kosmetyki dla osób nadmiernie pocących się. I oczywiście oba przyjazne zwierzętom, żadnego testowania na nich
ja właśnie mam Etiaxil, ale konsekwencja nie jest moją mocną stroną... często mam takie zrywy - używam i później zapominam.. poza tym niestety mnie w 99% podrażnia.. zawsze przez sen drapię pachy a później buba także pomyślę nad Iwostinem skoro zachęcasz i mówisz, że jest skuteczny to się skuszę

kasiamajo, no podziel się tym linkiem do allegro
Stary 2010-04-19, 23:19   #1077
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Co do antyperspirantów - ja na szczęście nie pocę się nadmiernie. Powiedziałabym nawet, że pocę się bardzo słabo, ale zapaszek czasem jakiś jest. Szczególnie przez takie "stresowe" pocenie się. No po prostu włączają się jakieś pierwotne instynkty i organizm chyba zaczyna znaczyć powietrze dookoła siebie w stresie Przez jakiś czas własnie używałam Etiaxilu i wcale się nie pociłam (raz na tydzien), ale ostatnio mam zbyt wrażliwe pachy na takie środki. Normalnie ranki mi się robią od takich mocniejszych antyperspirantów. A używałam tak, jak się powinno, więc winę zwalam na nadwrażliwa skore

Mam tyyyyle do zrobienia, a oczy mi sie same zamykaja...
Stary 2010-04-19, 23:19   #1078
201607180946
Konto usunięte

Cytat:

kasiamajo, no podziel się tym linkiem do allegro
Oj cierpliwości, pisałam już, że dopiero zdjęcia zrobiłam i najpierw muszę się połapać o co chodzi z tym wystawianiem aukcji

W sumie to tam nic ciekawego nie będzie, jak takie niecierpliwe jesteście to zaraz wrzucę wam parę fotek rzeczy, których chcę się pozbyć, tylko ofert nie składajcie
Stary 2010-04-19, 23:28   #1079
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Moje włosy go lubią

Stary 2010-04-19, 23:32   #1080
201607180946
Konto usunięte

balast
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości