|
|
#1891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
wszystko bez sensu czuje się jakbym stała wciąż w tym samym miejscu |
|
|
|
#1892 |
|
Zadomowienie
|
Nie skaczę z euforii, nie szukam noży by się ciąć. Jest źle, choć dobrze. Jest dobrze, choć źle… To nie brak emocji, ale ich nadmiar. Trudno posprzątać cały ten syf upychany latami po kątach…
|
#1893 |
|
Raczkowanie
|
kochane, weny życzę, bo coraz to lepsze teksty!
_______________ .już mnie masz. .
.ciebie szukałam, wreszcie mogę przestać. . .oprócz tego, że Cię kocham , nic do ciebie nie czuję. .rzuciła się mu w ramiona szeptając 'teraz już na wieczność'. |
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Słodki
okradam ![]() Kradnę ten ![]() ***
Wszyscy jesteśmy narkomanami. Różne są tylko uzależnienia. Coraz częściej mam ochotę iść środkiem drogi, z zamkniętymi oczami. Paranoja to wszystko, co mi zostało. znaleźć. zakreślić. w pudełku umieścić. - milczeć. nie czytać. nie patrzeć. nie pytać. Kolejny kolor zmienia się w szarość. |
|
|
|
#1895 |
|
Rozeznanie
|
JakasXxTam CaMa milagros_ Kofeina w RedBullach
- przykro mi, ale zostałyście okradzione przeze mnie ! moim głównym problemem jest to, że zawsze niewłaściwie lokuję uczucia 'smak twoich ust i twój delikatny dotyk działają na mnie jak najsilniejszy narkotyk <3 jestem bardzo niezdecydowana. w jednej chwili chcę spędzić z Tobą resztę swych dni, a kiedy to staje się realne, to uciekam bo boję się rozczarowania
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Pomyślałam,że to magia kochać kogoś.
To nie jest w Tobie,to jest pomiędzy Tobą.To jest większe i silniejsze od Ciebie . Nie wierzę już w nic.Nie wierzę w siebie.Nie wierzę w przyjaciół.
|
#1897 |
|
BAN stały
|
"I rzeczy ktore robie, przypominają mi o Tobie.."
|
|
|
|
#1898 |
|
Raczkowanie
|
;**
Chciałabym mieć chłopaka. Mieszkałby w szafie na wieszaku. Mogłabym go wyjmować, kiedy zechcę, a on spoglądałby na mnie jakbym była piękna. Nie mówiłby wiele tylko oddychałby ciężko, zdejmując skórzaną kurtkę i rozpinając dżinsy.
Jego serdeczny śmiech, który przyprawia ją o drżenie Wydmuchuje dym z papierosa który unosi się ponad ogród. Widze jak na mnie patrzy. To co czuje w tej chwili rozświetla ciemność nad moją głową. |
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
zostań ze mną. błagam. ' nie przerywaj tej miłości nie popełniaj tego błędu ' tęsknię za twoimi błekitnymi oczami, słodkim głosem i kochającym sercem. dziewczynki przepraszam,
że tutaj ale na gwałt potrzebuję opisu o tym, że widzę,że nie jest już tak jak dawniej, Tż nie umie sie dla mnie poswiecic jak kiedys, zrezygnowac ze spotkania z kumplami na rzecz spotkania ze mną itd. Dziękuje mychy i liczę na was ;*
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
zbudowałeś w sobie miłość, ale ta miłość rozpada się.
widzę to w twoich oczach <3 widzę że jest coś w twoim uśmiechu. drogocenne momenty, wszystkie mijają,są wyrzucone z pamięci. tak bardzo chcesz coś powiedzieć ale nie możesz znaleźć słów. zapach magii,kiedy miłość była dziksza niż wiatr. i nikt nie powiedział 'zostań',więc odeszłam.
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-04-19 o 20:26 |
|
|
|
#1901 |
|
Wtajemniczenie
|
jutro zagadką.
powietrze elektryczne, pełne emocji. żałosne jak zawiłych sposobów używają ludzie. tylko po co utrudniać sobie życie? mówiłeś coś o szczerości. czas przeszły-masz rację. teraz bawisz się w slalom słówek zamiast zabłysnąć swoim 'szczerym ja'. ma konwersacja z Morfeuszem, który plecie jak wianuszek ten przyczynowo-skutkowy łańcuszek. |
|
|
|
#1902 |
|
Zadomowienie
|
'tymczasem znalazłam coś innego niż szukałam
znalazłam wysokiego, ciemnowłosego i przystojnego... 'jutro wstanę wcześniej, by trochę pomyśleć,potęsknić. 'zafascynowana jego ruchami. 'nasze spotkanie było tylko żartem Boga. 'idealne uczucie wolności. 'piękne jest szczęście , którego nie dostałam. 'jedyne czego nie miała to silnej woli. 'uwięziona pomiędzy snem a jawą.
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
jestem nowa ale od jakiegoś czasu Was obserwuję i okradam w końcu postanowiłam dołączyć ![]() Coś ode mnie : Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć ... W następnym wcieleniu będę sobą . Jeśli do ludzia tuli się ludź, to ludź do ludzia musi coś czuć !! Kocham gdy uśmiechasz się, wiedząc że uśmiech ten jest tylko dla mnie. Szczęście to jedyna rzecz, którą się mnoży, jeśli się ją dzieli...
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
kształtujesz moje sny swoim istnieniem.
każde bicie swojego serca dedykuje Tobie. nikogo nie potrafię porównać z Tobą. -kocham go. kocham go. kocham go. kocham go. kocham go. - ta, jeszcze nie jednego pokochasz. nie mogę tego pojąć, że nigdy Cię już nie zobaczę. omamię Cię. przez Ciebie płaczę bez zezwolenia na łzy. dreszcze rozkoszy przenikające me ciało. czuję się piękna, gdy mierzysz mnie wzrokiem. wiesz o czym mówią moje rozchylone usta ? chciałeś mnie kupić, a nie zatrzymać.
|
|
#1905 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym to raczej nazwała "chwile natchnienia", ale dziękuję ![]() ===== ===== =====
Jestem słodka jak karmelek. A do tego nie przyklejam się do dziąseł ![]() Jak to możliwe, że w tak du.pny dzień mam taki świetny nastrój? Czyżby Twoja porażka tak na mnie działała? ![]() ![]()
|
|
#1906 |
|
Zadomowienie
|
SweetSexyLady - a co jeśli ja uzależnię się od Twoich pochwał?
min4zn_ban - szok to mało powiedziane ;0 nie powiem kto tutaj najbardziej czaruje ![]() *
a głowa za moment ulegnie wybuchowi od nadmiaru myśli. zw. tęsknię w salonie. kiedy ktoś mówi, że Cię widział, marzę, by cofnąć czas i być jego oczami. ta pustka w moim sercu zawsze czekała na kogoś, kto mógłby ją po brzegi wypełnić. i pojawiłeś się Ty jak najdalej stąd albo po prostu w Twoje ramiona. marzyszmisię. kac pogłębia tylko tęsknotę. *
|
#1907 |
|
Przyczajenie
|
Tak trudno jest mi żyć bez ciebie, wiedząc że nie budzę się już dla ciebie.
Jestem dla ciebie przeszłością przypadkową dziewczyną która mogłeś wyrwać. Ty myślisz że ja teraz sobie będę szczęśliwa z innym.? Chyba sobie żartujesz?! Porzuciłam dla ciebie wszystkie złe nawyki i powiedz mi po co ? Żeby dowiedzieć się że nic dla ciebie nie znaczę. Nie chcesz mnie bo jestem cholernie inna od tych twoich lasek ! Nigdy nie chciałam mieć chłopaka takiego jak ty. Jednak Bóg poprowadził mnie w stronę takiego idioty. Skończonego idioty którego kocham. |
|
|
|
#1908 |
|
Rozeznanie
|
Cześć nazywam się miłość. I od dziś będę mieszkać w twoim sercu
|
#1909 |
|
Zadomowienie
|
bywa tak, że choć nie jesteś daltonistą przestajesz widzieć kolory.
siano, siano, siano musi być! jak nie ma siana - nie ma kochania. ![]()
|
|
#1910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a proszenie Ciebie żebyś zrezygnował ze spotkania z kolegami, to jak walka Don Kichote z wiatrakami. (tak na szybko, może się przyda panience? )dziś moim największym problemem jest brak odżywki do paznokci , nie Ciebie. ____________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grr ' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3
[*] |
|
|
|
|
#1911 |
|
Rozeznanie
|
__Fallen Angel__ - ja? Zawstydzasz, Talenciaro ma!
Proszę Pana! Myśmy byli sobie pisani! ciut nie w porę to twoje przepraszam. bo widzisz. mój anioł stróż nie chce żyć bez twojego. jesteśmy na siebie skazani. ![]() dzisiaj nagle wymyśliłam ciebie! możesz ze mną mówić prawieoczymkolwiek. w kieszeni dwa grosze na szczęście. tęsknię za tobą. to tyle zmienia co nic.
|
#1912 |
|
Przyczajenie
|
próba charakteru.
gest wyreżyserowany. esencja naturalności. przerwane objęcia. sama. szczęśliwa. zaręczam, że będzie... inaczej. apetyt na lato. mam do Ciebie prośbę. cofnijmy czas. chciałabym znowu poczuć Twoją miłość.
|
|
#1913 | |
|
Przyczajenie
|
dreams_x33 - kochana ale pleciesz głupoty jesteś wielką talenciarą
Cytat:
__________________ Potrafiła uciszać samotność. Z kpiącym uśmiechem okręcała szklankę, obserwując, jak ciemna ciecz wiruje po jej brzegach, po czym z niemałą ulgą wlewała ją sobie do gardła Przytrzymał ją w ramionach czując ciepły policzek na swojej szyi i znów zakołysał. |
|
|
|
|
#1914 |
|
Raczkowanie
|
1. Coś tu się pali.. to my
2. Miłość jest tylko wtedy, gdy masz pięćdziesiąt lat, a On wciąż mówi do Ciebie Kochanie ![]() 3. "Chodzi o serce, które bije w piersi Chodzi o oczy, wypłakane z łez.. " 4. And do you think about me when she fucks you? 5. "Pamiętała, że ją kochał. Tego się nie zapomina. Nie zapomina się też odrzucenia." 6. "jesteś brakującym kawałkiem, którego potrzebuję, piosenką we mnie. potrzebuję cię znaleźć. muszę cię znaleźć."
|
#1915 |
|
Rozeznanie
|
for ZawszeJestemSoba ![]() There's so much in life to share - what's the sense, when no one else is there ? W życiu można dzielić się tyloma rzeczami - jaki ma to sens, skoro nie ma z kim ? If you're not here, to say, how good I look each day, I'll have to find someone who will. Jeśli nie ma Cię tutaj, by mówić mi, jak dobrze wyglądam każdego dnia, znajdę kogoś, kto będzie to mówić. So many hearts for me to thrill. Jeszcze tyle serc mogę przyprawić o drżenie. Anything but lonely. Anything but passing time. Nic oprócz samotności. Nic oprócz przemijającego czasu. Learn to be lonely. Life can be lived, life can be loved alone. Naucz się być samotnym. Życie może zostać przeżyte, życie można kochać samotnie. Trying to keep my head above these blues. Staram trzymać moją głowę powyżej tego przygnębiającego stanu. I've been lonely, only when I stop to think about you. Jestem samotna, tylko kiedy przestaję myśleć o Tobie. kochanowska cieszę się, że trafiłam w gusta. ![]()
|
#1916 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję. za pochwały, za pamięć, za wszystko
kamisha, mandarynka, blondii69, chcialam byc, xxgroszek07xx, BananowaBrazylijka - Wam szczególnie Primadonna, abunee, cirii, caroline060, ruda, KaMa2704, r0zunia, miodek, Mrs Unfabulous - chyba zbyt długo Was nie chwaliłam Mistrzynie <3+ otojest, papergirl - Wy się nie bawcie we mnie i bywajcie tu częściej ;*----- "ja do nieba nie chcę wcale, ja niebo mam tu." przy otwartym oknie w maju śmiejemy się w głos, opowiadamy gwiazdą swoją historię. myślę, że miłość ma tylko wtedy znaczenie, gdy się cierpi. miłości, te bez cierpienia, zapomina się jak wiersze, które kiedyś, przez krótki czas zachwycały, ale dzisiaj... dzisiaj nie pamięta się nawet ich tytułów. i gdy śpi i nie może mnie słyszeć, chciałabym opowiedzieć mu o moim zakochaniu. tak prawdziwie, z uczuciem. pewnie szeptem. kochamy się raz na jakiś czas.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2010-04-19 o 21:33 |
|
|
|
#1917 |
|
Wtajemniczenie
|
odnajduję innych sto powodów.
droga przez ciernie a nie róże może odwrotność porośnięta kurzem powrót zapisany w definicji niczym nuty w kompozycji. ruszam z marszu do krainy cudów i fikcji i fałszu i paradoksalnych ekspozycji bo do kogo wróciłbyś po odbudowanych mostach? zalana szczęściem, że nareszcie już jesteś. Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2010-04-19 o 21:36 |
|
|
|
#1918 |
|
Raczkowanie
|
Autobiografia w 5 aktach:
"1.Idę ulicą. W chodniku jest głęboka dziura. Wpadam. Jestem zagubiona...Jestem zrozpaczona. To nie moja wina. Wygrzebuję się całą wieczność. 2.Idę tą samą ulicą. W chodniku jest głęboka dziura. Udaję ,że jej nie widzę. Znowu wpadam. Nie mogę uwierzyć ,że znów tu jestem. Ale to nie moja wina. I znów wygrzebuję się bez końca. 3.Idę tą samą ulicą. W chodniku jest głęboka dziura. Widzę ją.I znów w nią wpadam.....To już przyzwyczajenie. Wiem, gdzie jestem. To moja wina. Wychodzę natychmiast. 4.Idę tą samą ulicą. W chodniku jest głęboka dziura. Omijam ją. 5.Idę inną ulicą "
|
#1919 |
|
Raczkowanie
|
1. Strzegę się słońca, w słońcu tęskni się najbardziej.
2. 'Przytulał tak mocno, że mógł połamać mi żebra. ale to nic. to wszystko nic.' 3. Zabijamy się wzrokiem, a kiedyś lizaliśmy się nim łapczywie... 4. To nie mieści się w głowie jak bardzo za nim tęsknię.. 5. Never be your woman... / nigdy nie będę Twoją kobietą... 6. A ja będę Twoją witaminką ![]()
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinnaś turlać się ze śmiechu, bo w moje trafiasz ZAWSZE! ![]() nydee <3 ___ W wyobrażeniach byłeś inny. Miałeś, owszem, obie ręce,dwie nogi, idealny nos, namiętne usta, duże oczy. Ale potrafiłeś kochać bardziej...
Nic nie uzależnia tak, jak czarna kawa, internet, telefon.. i Ty. Jeśli ktoś z nas zadrwił, obiecuję, że zamienię jego świat w piekło. ... a Ty potrafiłeś przyjść, wziąć, wykorzystać i wyrzucić . Milczała o nim.
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-04-19 o 22:52 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

okradam 

jestem nowa ale od jakiegoś czasu Was obserwuję i okradam